Češky dohrály. Šafářová padla se Stosurovou a neobhájí finále. Kvitová končí se dvěma "kanáry"

27. 5. 2016, 15:06
Aktuality 530
French Open pro české tenistky ve dvouhře skončilo. Ve třetím kole dnes byly ve hře ještě tři z nich, ale ani jedna neuspěla. Lucie Šafářová prohrálas Australankou Stosurovou a nezopakuje svou loňskou účast ve finále. Petra Kvitová podlehla 108. hráčce světa Shelby Rogersové a dál neprošla ani Barbora Strýcová, jež nestačila na světovou dvojku Radwaňskou.
Lucie Šafářová (© rolandgarros.com)

Lucie Šafářová před měsícem porazila Samanthu Stosurovou ve finále turnaje v Praze, ale dnes na kurtu Philippa Chatriera odešla po téměř dvou a půl hodinách poražena. Australance podlehla teprve počtvrté z patnácti zápasů. Ve světovém žebříčku klesne Šafářová minimálně na konec třetí desítky, ale o olympiádu nepřijde.

V úvodním setu česká tenistka nenašla recept na výborný servis Stosurové, která v utkání nastřílela 14 es, a sama jednou o podání přišla. Ve druhé sadě Češka ztratila náskok, ale v tie-breaku nepovolila Australance ani bod a poslala utkání do rozhodujícího setu.

V něm Šafářová ještě dokázala srovnat z 0-3 na 4-4 a držela se ve hře o postup. Finalistka Roland Garros z roku 2010 Stosurová ale nakonec uspěla s dalším brejkem ve dvanácté hře a zápas ukončila při prvním mečbolu.

"Hrály jsme obě dobrý tenis, bojovala jsem, dařilo se mi velmi dobře ve druhém setu. Dál už to bylo o pár míčcích při hře na 5:6, ona hrála opravdu dobře, hlavně dobře podávala," řekla Šafářová pro servery iSport, iDnes a Radiožurnál.

Petru Kvitovou čekala papírově lehčí soupeřka, ale Američanka Shelby Rogersová už v prvním kole proti Karolíně Plíškové ukázala, že se favoritek nebojí. Česká jednička začala špatně, bleskově prohrávala 0-3 a za pouhých 23 minut dostala "kanára". 

"Přišlo mi, že nic úplně nefungovalo. Začala jsem špatně, cítila jsem se unaveně a ona hrála opravdu dobře od začátku. Byla agresivní od základní čáry, necítila jsem míč," řekla Kvitová.

Kvitová, která v první sadě trefila jen dva vítězné údery a připsala si 14 nevynucených chyb, se v dalším setu zlepšila. Nevyužila sice dva brejkboly na 2-0 a pak prohrávala 2-4, ale zabojovala, čistou hrou srovnala a uspěla ve zkrácené hře.

Dlouho se ale ze zisku setu neradovala. Američanka ve třetí sadě opět dominovala, výborně podávala, hrála razantněji a unaveně vypadající favoritce znovu nepovolila ani game.

"Těžký den. Jeden z nejhorších, jaký vás na grandslamu může potkat. Jsem hodně zklamaná. Ale nechala jsem tam všechno," ujišťovala Kvitová po ztraceném duelu.

Poslední českou naději ve dvouhře žen byla Barbora Strýcová, ale ani ona do osmifinále nepostoupila. Při premiéře ve třetím kole French Open podlehla na kurtu Suzanne Lenglenové světové dvojce Agnieszce Radwaňské. Polské favoritce sice poprvé v pátém vzájemném duelu sebrala set, ale k postupu mezi šestnáctku nejlepších se ani nepřiblížila.

Strýcová ve druhém setu prohrávala 1-3, ale pak otočila na 5-3. I když náskok neudržela, v tie-breaku dostala favoritku do třetí sady. V ní se však projevila větší vyrovnanost Radwaňské a Strýcová už získala jen dvě hry.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - 3. kolo:
Rogersová (USA) - Kvitová (10-ČR) 6:0, 6:7 (3:7), 6:0
Stosurová (21-Austr.) - Šafářová (11-ČR) 6:3, 6:7 (0:7), 7:5
A. Radwaňská (2-Pol.) - Strýcová (ČR) 6:2, 6:7 (6:8), 6:2
Muguruzaová (4-Šp.) - Wickmayerová (Belg.) 6:3, 6:0
Halepová (6-Rum.) - Osakaová (Jap.) 4:6, 6:2, 6:3
Kuzněcovová (13-Rus.) - Pavljučenkovová (24-Rus.) 6:1, 6:4
Pironkovová (Bulh.) - Stephensová (19-USA) 6:2, 6:1
Beguová (25-Rum.) - Becková (Něm.) 6:4, 2:6, 6:1
Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (6-ČR) - N. Kičenoková/L. Kičenoková (Ukr.) 6:1, 6:3
Karolína Plíšková/Görgesová (10-ČR/Něm.) - McHaleová/Vandewegheová (USA) 3:6, 6:3, 7:6 (7:5)
Krejčíková/Siniaková (ČR) - Liang/Wang (Čína) 3:6, 6:3, 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

530
Přidat komentář
PetaM
Nejhorší je, že další menses jí vychází na konec Eastbournu a začátek Wimbledonu ...
Reagovat
Pedronegro
psát o tom je genderově nekorektní, ostatně i muži mají své dny :)
Reagovat
Lunej..
Jo, proto chlastají Fernet :)
Reagovat
Pedronegro
jo a efekt může být podobný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Iqeová už je nula,
je s ní prostě navždy konec,
každá s ní jen vy.ebává,
včera to byl strašný mazec.
Reagovat
Pavol
Na tej Kvitova nikdy nebude dobra. So svojou postavou nemoze behat ako Strycova. Ale pride trava a tam im to vsetkym natre. Uz s Kovinicovou mala na male bola to len otazka casu. Na trave jej superky nebudu stihat.
Reagovat
COMEON
skôr by som povedal, že si na trávu len neverí. Má rovnaký potenciál byť dobrou antukárkou akou je napr. Maria
Reagovat
Frick
resp. pokud by vám někdo řekl, že se chystá zápas Češky s náhodně vylosovanou hráčkou TOP TEN na náhodně vylosovanym povrchu, po jaké naší hráčce byste sáhli?
Reagovat
smazaný uživatel
Hádej ;-)
Reagovat
Dobry-den
Koukalová
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Petra je opravdu Trapná na téhle úrovni dostat 2 krásně zpívající ptáčky to umí fakt jen ona s top 20 a bude hůř s její labilní hlavinkou:-)hlavně že dala kopačky chudákovi klukovi a vidno nic to nemohlo tuhle tenisovou frašku mohla předvádět i s ním!
Reagovat
peggy
Bezva,ze již vypadla Strycova.Ne ta by již končit?
Reagovat
Frick
Skončila nejen první půlka sezóny (když budu počítat jenom singly a nebudu brát v potaz Bol a ITF-ka), ale i jakási "nekalendářní sezóna" 2015-2016 po nekalendářní sezóně snů 2014-2015.

Od Wimbledonu 2014 do RG 2015 to skutečně bylo něco naprosto famózního pro český ženský tenis - GS titul, GS finále, GS semifinále, GS čtvrtfinále, PM titul, PM finále, P5 titul, P5 finále, 3x PRE titul, PRE finále, INT titul, 2x INT finále + samozřejmě Fed Cup.

Od Wimbledonu 2015 do RG 2016 to už tak dobré prostě nebylo. Jediná věc, co se povedla o dost lépe, byly pochopitelně finále na TM + ET. Jinak na GS pouze jedno ČF, na PM jedno SF, na P5 bez většího úspěchu, jeden vyhraný Premier, čtyři finále, jeden vyhraný INT a jedno finále + "obligátní" Fed Cup....

Samozřejmě, pohled na tři Češky v TOP 7 byl famózní, nicméně v zásadě to byly především plody práce právě z údobí Wimbledon 2014 - RG 2015, snad jen u Káji úplně ne.
Reagovat
Frick
Pardon - v údobí Wimbledon 2014 - RG 2015 samozřejmě 3x INT titul + 3x INT finále (pardon, Kájo :o) )
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem optimista. Petra na tom nebyla včera fyzicky nejlíp, takže asi nemluvila do větru, když říkala, že nemohla spát, nakonec i průměrná rychlost prvního servisu lehce přes slaboučkých 150 km/h ukazuje, že v pořádku nebyla. Ale bojovala, rvala se. Zejména v závěru druhé sady jsem tam viděl tu Petru z předchozích zápasů, tu Petru, co to moc chce vyhrát. Set získala, ale stálo to moc sil na to, aby obrat dokonala. Shelby nepomohla, nesložila se, naopak celý zápas hrála velice dobře.
Mrzí to, protože první dvě kola byla velice slušná, bohužel měla smůlu, že si své problémy vybrala v nejhorší možnou dobu.
Reagovat
Labi
jsi už trapný!...Petra všechny okouzlila když vyhrála Wimbledon, Turnaj mistryň a pomohla zvítězit ve finále Fed cupu v Rusku. Tam to byla hráčka světové úrovně od té doby to lítá jeden kondiční trenér za druhým stejně jako jeden její přítel za druhým. Když prohraje, tak člověk slyší 10 důvodů proč to vlastně nešlo a pořád jakoby hledala ten "nejlepší" poměr co nejméně dřiny/ co nejvíc úspěchů. Tohle není přístup jaký by měl být, ono je to i nefér k soupeřce která uspěje, když se na tiskovce dozví že vlastně prohrála se skoro invalidní soupeřkou. A když píšeš že první dva kola byla velice slušná, zvláště to první, tak máš asi šedý zákal. Je to nejspíš paradox ale v současné situace jsou Šafářová i Strýcová mnohem větší bojovnice než pověstná "česká lvice" (zařvání a zlomení se v pase nepočítám jako bojovnost, ta se ukazuje během výměny, ne po ni)
Reagovat
smazaný uživatel
Že Petra včera nebyla ve svý kůži jsme viděli všichni. Že se jako jedna z mála před novináři nebojí jít s kůží na trh ji ctí, ne naopak.

Kdyby nebojovala, neurvala druhej set.

Že je pořád velkou hráčkou dokazuje neustále.

Vyčítat jí, že střídá mužský je k smíchu, taková Šafi má víc zářezů na pažbě než Štěpánek a nikomu to nevadí. :-P
Reagovat
Labi
neustále? kdy? kde?....poslední záblesk doposud byl turnaj mistryň
Reagovat
smazaný uživatel
Stuttgart, první dvě kola RG.. Těch zâblesků je hodně.
Reagovat
bIbec
hmm, na její poměry je to slabé. Já nad Petrou nelámu hůl, může se zvednout, ale je třeba si připustit, že zažívá nejhorší období od začátku roku 2011. Takže je celkem pochopitelné, že se lidem výsledky a výkony Petry nepozdávají. Sou zvyklí na jiný standart. A třeba si zvyknou na tuhle momentální Petru a vlastně přestanou od ní cokoliv očekávat. Pak možná budeš spokojený, když se o Petru už nikdo nebude zajímat.
Reagovat
bIbec
a něco od ní očekávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi do ní ovšem šijou i když se jí daří, takže tohle není moc omluva..
Reagovat
bIbec
šijou do ní lidé, kteří od ní něco očekávají. Pokud se jí daří a očekávání je pak vyšší, tak samozřejmě sou z případného neúspěchu víc nasraní. Pokud Petra udrží současnou neformu, přestane je zajímat.
Reagovat
bIbec
když to řeknu ještě jinak. Pro tvoje duševní zdraví by bylo nejlepší, kdyby Kvítko prohrávalo vždy v prvních kolech. A nebo aby to úplně zabalila a pořídila si malý Kvíťátka. Dokud tu ta očekávání budou, lidi do ni budou "rejpat".
Reagovat
PetaM
Nejlepší by bylo, kdyby Petra nedávala vůbec outy a radši to prala do sítě - proti tomu Jirka nikdy nic nenamítal, každopádně to může přijít, že je síť moc vysoko nebo tak .. :D A zároveň, aby soupeřka dávala míče přesně do vymezeného prostoru, ne k lajnám ani na lajny, pak bude klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlajs. V tom rejpání jsou tak akorát komplexy a závist, ne očekávání.
A pro moje duševní zdraví by bylo nejlepší, kdyby takoví lidé zmizeli z povrchu zemského.
Reagovat
bIbec
si jeliman. Nesmíš být tak útlocitný vůči někomu z TV, kdo s tebou nemá naprosto nic společného.
Reagovat
bIbec
s lidma tady na diskuzi si aspoň můžeš pokecat. Kvitová tě má víš kde.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže když se mi nelíbí hloupé navážení, tak jsem hned útlocitný, no to je fakt úroveň. :-\
A že mě má Petra někde fakt není argument.
Reagovat
bIbec
já už ti nemám co říct. S fanatikem už nebudu ztrácet čas. Tečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsi za celou debatu nic kloudného neřekl. Akorát teď v závěru ses shodil hloupou poznámkou o fanatikovi.
Reagovat
Labi
tam porazila Muguruazovou, to byla jediná "velká" výhra...jestli tohle bereš jako záblesk nějakého nástupu, nebo srovnávání s formou 4-5 let zpět, tak opravdu nevím na jaké zápasy nebo spíše sport se to vlastně díváš. Pokud ovšem bereš její standart 20-30 místo žebříčku, kde zatím směřuje tak potom ano, v tom případě hraje to co potřebuje a její forma, přístup odpovídá ambicím. Já měl za to,že TOP 5 byl pro ní vždycky cíl....ale kdyby s touhle hrou měla být v TOP 5 tak by byl okruh WTA ve sračkách
Reagovat
smazaný uživatel
Meleš kraviny. Víc k tomu není co dodat.
Reagovat
Labi
počkej, tohle mě fakt pobavilo...takže když vleze před mikrofon po prohře a řekne, že se špatně dýchalo, že bolelo rameno nebo cokoli jiného bylo vlastně příčinou toho jak zápas dopadl, tak to ji ctí? to že alibisticky prohru přičítá všemožným příčinám?...Jestli něco ctí hráče tak to je to že dokáže uznat prohru, to že byl prostě horší a ne to házet na okolnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímnost je ctnost. Jenom hlupáci za tím vidí alibismus.
Reagovat
Pedronegro
obávám se, že jsi se docela trefil do charakteristiky jejího vývoje a docházi mi, že jen shodou všech možných příznivých okolností, včetně skvělých výkonů, vytvořila dojem, že je hráčkou špičkové úrovně a nějakou dobu ještě výkonnostně poroste, ale skutečnost je trochu jiná, příznivci si proto vytvořili mantru o zdravotních problémech, o snad vrozené skvěle nekonzistentní hře nebo dokonce o nepřejících rozhodčích, kterou se omlouvají její prohry, včetně těch už docela ostudných, asi je čas přijmout fakt, že to teď už není hráčka TOP 10, má asi jiné priority a radovat se, pokud od ní ještě někdy uvidíme koukatelný tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že jsi naprosto mimo.
Reagovat
Pedronegro
rád bych byl i částečně mimo, ale obávám se, že nikoliv :)
Reagovat
Pedronegro
jinak jestli chceš vidět, jak vypadá koukatelný tenis, tak se teď podívej na zápas Kiki - Serena :)
Reagovat
pepin
Já se Vám divím, že s tím magor... tady ztrácíte čas. Vidíte, je to pořád stejné, nejlepší bojovnice, nejlepší tenistka, nejlépe připravená, vždyt on si nevidí ani přes kousek nosu. A to tu Petru tady nikdo nijak neuráží, jen se prostě konstatuje , že je již delší dobu mimo a dnes v podstatě má problém porazit o parník umístěné soupeřky, natož aby porazila někoho z Top 20. Ale je to prostě tak a ne nadarmo se šušká, že od doby zapálení lýtek to jde s ní z kopce. Ale to Kvěšák nevidí a nechce vidět. Raději jsou tu lajnový, blbý vítr, soupeřka v laufu, ptáci lítají nad kurtem apod. Takže zcela normálně, držme Petře palce at se z toho srabu vyhrabe a dělá nám zase radost. A jen na závěr Jiříku, v současné době co se týče bojovnosti nesahá ani Lucce a Báře po kotníky a napsat, že je to největší bojovnice na okruhu je opravdu úsměvné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdit, že ji tu nikdo neuráží je v souvislosti s tou snůškou kravin, cos tu vypotil, vyloženě směšný. A ty jakožto člověk neschopný reálně zhodnotit situaci, evidentně též neschopný zjistit si aktuální informace, člověk, který byl v jejím hodnocení vždycky úplně mimo a radil jí samý hovadiny, člověk, který je tak arogantní, že si to odmítá připustit, ty nemáš žádné morální právo mě ani Petru jakkoliv hodnotit. Takže laskavě zalez, odkud jsi přišel a přestaň svojí přítomností kazit tuhle diskuzi.
A jestli je něco úsměvné, tak tvrzení, že jsou Lucka s Bárou větší bojovnice na kurtu než Petra.
Reagovat
dadaft
první dvě kola byla slušná???
už první zápas byl čistá tragédie, kterou Kvitová vyhrála vyloženě se štěstím (za stavu 4-4 ve třetím přišla o servis), a která naznačila, že k letošnímu RG Petra nemá co říct..............
a že porazila Hsieh na antuce? to snad opravdu byla povinnost...
Reagovat
smazaný uživatel
Pak se nediv, že se vůči vám chovám, jak se chovám. Cos teď předvedl je prachobyčejná snaha si do Petry kopnout, protože napsat, že to byla tragédie, že měla jenom štěstí a podobné nesmysly, může jenom hňup.
Reagovat
dadaft
OK, nehrála tragicky, hrála prostě jako No60.
po prvním setu se rozsypala a zachránila to trošku zlepšenou hrou v závěru.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrála líp než tady hraje třeba Mugu nebo Simona. Ty taky hrajou jako hráčky mimo top 60?
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem zatím vysledoval, tak pěkný tenis se hraje až v odpoledních zápasech. Jenže na rozdíl od Petry, ten "pěkný" tenis můžou ještě předvést. A dostat 2x 6:0 mi přijde trochu laciné....
Reagovat
dadaft
Halep hraje nic moc, Mugu jsem viděl jenom chvíli a hrála skvěle.

pokud jde o Petru -- třeba včera, v prvním setu byla 3x na síti, 2 míčky uhrála, ve druhém setu, který vyhrála, už byla na síti 8x a 8x úspěšná!!!,,,,,,,,,,,,,,, evidentně si s tím Rogersová nevěděla rady.
a ve třetím setu na síť chodit přestala ----- nevím, možná si teď Petra chce šéfovat všechno sama.

otázka je, jestli na to má....
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu skvěle nehrála, jenom těží z mimořádně příznivého losu.

Jinak proč to včera Petře nešlo, dostatečně dobře vysvětlila sama. Že to vytrvale ignoruješ jenom dokazuje, že ti o nějaké objektivní zhodnocení ani nejde.
Reagovat
dadaft
dobrá ,,,,,,,,,,,,,, tráva odpoví na vše.
Reagovat
dadaft
jinak by mě zajímala tvá odpověď na má statistická data.
ale obejdu se bez ní.

ano, Petra něco říkala.
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu jsem ještě nesledoval, ale že má soupeřky z vyšších pater, je odměna za to, že je v první desítce. A ani Petra si myslím nemohla vyloženě stěžovat na los, vzhledem k jejímu postavení.
Já taky doufám, že v Anglii, to bude jiná píseň.
Reagovat
Pedronegro
asi dobře, že jsem nic neviděl, byl jsem na pohřbu a koukám, že tady a v Paříži bylo několik dalších :)
Reagovat
Fandina
Dneska potěšili deblistky, Sukovou s Novotnou jsem chvilku viděla a líbilo sse mi, jak dotahly třetí set na podání a tuším čistou hrou. Háčka jsem neviděla, ale mám moc velkou radost a také z Káji s Julčou. Tak alespoň nějakká rost, když už jsem zklamaná z prohry Petry, Šafi a po tom výkonu i Barušky.
Jinak ve fantasy mi nezůstal snad už nikdo, u holek mám už jen Serenu a Keys a u kluků Berďu Andyho a Noleho. Co už, je to hra.
A jsem zvědavá, jak se dál povede Ríšovi a Nišimu a samozřejmě Berďovi. A také držím palce Ráďovi se Zimou.
Reagovat
Fandina
potěšily deblistky a jinak se omlouvám za další chyby a přeji dobrou noc.
Reagovat
brixner
To jako fakt??
No, aspoň, že jde dál Sam!
Reagovat
Frick
No, tyto tři velké antukové turnaje žádný velkým zářezem neskončily, přestože jsme třeba po Praze doufali, že by něco uhodit mohlo.

Madrid s tim špatnym jídlem na piczu a dneska bohužel. Klidně to opět zopakuju, že se prostě potkaly dvě holky, který, když na to přijde, hrajou bohatě na TOP TEN úrovni a nakonec to dopadlo těsně pro jednu z nich, žel pro tu, které tu fandíme o něco méně.

Madrid i Paříž tedy smůla. Na jídlo, na los. Ale v Římě se toto nekonalo a tam bohužel Lucka prostě zklamala. Doinice, Konťa, Kamélie. Bylo to dobře hratelný do semi.

Co se dá dělat.
Reagovat
Frick
Kolik hráček, co bylo na RG16 v R32, by dneska Sam porazilo? Mne napadá jen Serena a pak možná Mugu se Světlou.

Asi někdo bude řikat, že uvidíme, jak bude hrát se Simonou, ale to Sam klidně nemusí samozřejmě udržet herní standart ze dneška.
Reagovat
lars
asi dost , kdyz Sam patri mezi tzv. nejvetsi labilky z top100. staci zatlacit do jejich slabin a cesta k vyhre je usnadnena :)
s japonskou trpaslici Doi prohrala na tomto RG set
Reagovat
Frick
Jenže to byl Samčin level podle všeho mnohem níže než včera...

Stejně jako třeba zase poklesne proti Simoně.

Na Lucku se mohla třeba hodně vyhecovat.
Reagovat
lars
A ze Sam nevyhrala ani bod v TB vcera ?
Reagovat
Frick
Jak se těšíš na Žloutka?
Reagovat
smazaný uživatel
https://abload.de/img/getthumbnail4pl7p.jpg
Reagovat
blixa
To se v Teplicích zbláznili, bo co ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten obrázek dělal fanoušek Plzně. Já ho dělal s Vavruškou a teď za to pykám... :D

Abych se tady zbytečně nerozepisoval, tak tady je můj názor na Bílka...
http://www.eurofotbal.cz/clanky/reprezentace-se-oficialne-sesla-pred-eurem-chybelo-sest-hracu-330014/#forum
Reagovat
Frick
Míša je dobrej. Ten jeho Twitter je super. Je vidět, že ečlověk, co si umí dělat srandu sám ze sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fake, ale pokud opravdu bude trénovat Teplice, tak ho asi začnu sledovat... :D
Reagovat
lars
vsadis si na Anu se Svitolinou ?
Reagovat
lars
dotaz na monty25
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k té bilanci 7:0 jsem nad tím přemýšlel. :D Ale asi to nechám...
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=6VrmpHDXTIs

Je taková plachá. Asi celkem introvertka a to je možná důvod, proč ani tu FB stránku nemá. A je vidět, že bloncka to skutečně neni. Asi bude brzy dobarvovat.

Jinak, že Denča mluví o zdr. stavu Petry C. to je fakt dobrej černej humor...

Nemá něco s nosem/nosní dutinou? Má takovej huhňavej hlas.
Reagovat
Krisboy
No jak tak koukám na dnešní výsledky, potěšil měl jenom Rišár. Však jsem si na něj na kurtě taky několikrát vzpomněl. Kujva Ríšo, jak to děláš s tím backhandem????
Reagovat
Fandina
Mats mě pobavil, prý Kyrgios dneska vykřikoval něco na bráchu do lože, já tě tu nechci nebo co a podle Matse se prý Nick začíná přibližovat McEnroevi v určitém věku a ten stál vedle něj :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mě spíš překvapilo, že žádná zmínka o zápase Agy s Bárou.Za nejlepší dívčí zápas označili Lucku se Sam.Alespoň,že Báry winner v sedě byl v sestřihu nejlepší výměna dne
Reagovat
smazaný uživatel
Barbara Schettová nosí otrasné topánky. Tie jej špicáky to je niečo! Čo vy na to?
Reagovat
Fandina
Je to hezké, mně se to líbí. V mládí jsem také ráda nosila podobné lodičky.
Reagovat
smazaný uživatel
ta je kočka i v pytli od brambor
Reagovat
Mayo
až teraz som si to všimol....tá Kvitová je na hlavu, takto ponížená :DDD hlavne, že má 39% :D
Reagovat
Fandina
to udělala úmyslně, abys měl co psát
Reagovat
Lunej..
Zlatej Cicko:)
Reagovat
lars
kde ma Kvitko 39 %
Reagovat
Fandina
nikde, protože jestli myslí vedle anketu, tak tak je napsáno Kvitová, Muguruzaová, ...
Reagovat
Jam
OPTIMISTICKÉ POHLEDY DO BUDOUCNA
Lucka se podle svých slov cítí skvěle a věřím, že si cestu do špičky znovu vyšlape.

Bára vyhrála na RG po 12 letech zápas a prohrála až se světovou dvojkou, které vzala set.

Káťa v posledních týdnech leze nahoru a potrápení Carly to jen ukazuje.

Kristýna sebrala odvahu a objela celou antukovou sezonu, i když ji to hodilo zpátky na její obvyklá místa. Teď ale přijde tráva a po ní betony, kde se jí letos taky už začíná trošičku dařit.

PESIMISTICKÉ POHLEDY
Petra - Ač jsme před pár lety na Davenport nadávali, tak letos jí čím dál tím víc dávám za pravdu. Petra má opravdu obrovský potenciál, ale nevyužívá ho

Denisa začíná mít problémy se zraněními. Zatím věřím, že se dokáže na delší čas dát do pořádku, ale už začínám mít strach aby s ní nebyla druhá Cetkovská :/

Klára vyhrála dva zápasy v kvalifikaci, ale i tak si myslím, že se tenisový důchod už blíží

Petra C. je bohužel zase zraněná. Už jí je 31 a kdo ví jak dlouho ji bude tohle bavit
Reagovat
Fandina
Od té doby, co Davenport tohle řekla, tak Petra vyhrála podruhé Wimbledon a x dalších turnajů. Opravdu je to už ttrapné s tí nevyužíváním potenciálu. A hlavně nespravedlivé.
Reagovat
Jam
Ale o to jde, to že jednou za čas vylítne a vyhraje ukazuje jak velký věci by v tenise mohla dokázat kdyby to vždy netrvalo jen pár týdnů.
Reagovat
Fandina
Každý má své limity. Ona někdy hraje super a jindy na to nestačí. Chápeš to vůbec. Ty děláš, jako by prohrávala naschvál. Ale ona prostě neumí všechno vyhrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, jenže LeBron James, Jaromír Jágr, nebo třeba Cristiano Ronaldo nejsou jeden tyden mez nejlepšími a dalsi mezi amatéry. Jde o nějaký standart, nemůže snad najednou zapomenout hrát tenis. Prohrává i s hračkami, které by měla dávat druhou rukou..
Reagovat
Fandina
S Rogers prohrála i Karolína. U té ti to nevadí a u Petry ano? Jaktože jedna může prohrát a druhá ne? Protože jindy vyhrála turnaj, dvakrát Wimbledon, tak musí vyhrávat vždycky? Jenže každý zápas je jiný a vyhrát chtějí obě. Dneska ve druhém setu bojovala, ale ve třetím už zase nestačila. Naschvál to nedělá, nebo máš jiné vysvsětlení, proč prohrála?
Reagovat
Rip.win
nech toho
Reagovat
smazaný uživatel
Ty toho nech.
Reagovat
Rip.win
Ty
Reagovat
Fandina
Kašli na něj, je to provokatér.
Reagovat
smazaný uživatel
A to si buď jistý, že všichni tři pánové měli čas od času zápas, kdy hráli jak ponocní. Jenže v týmových soutěžích se tohle jaksi líp maskuje.
Reagovat
sprchon
Vidím to úplně stejně. :)

Lucka hraje už víc jak měsíc zase dobře, ale Sam dneska zahrála taky úžasně. Škoda, že se potkaly tak brzo. Ale jako dobrých zápasů na RG už bylo hodně a bohužel, vždy mohla postoupit jen jedna.

Bára je nahoře jako nikdy a možná prolomila i to FO prokletí, dneska mi nepřipadal nijak svázaná nebo že by se jí hrálo tak blbě, jako v prvním a 2. kole. Je půlka sezony a v letošním žebříčku je na 14. místě.

Katka dělá viditelné pokroky, jde si za svým, má kolem sebe dobrý lidi a jde nahoru, taktéž mi dělá radost.

Týnu bylo v posledních měsících občas zase vidět a musím říct, že se mi tenisově většinou líbila víc než Kája. Má na to a ví to, snad jí uvidíme čím dál častěji.

S tou Petrou nevím. :) Ona se asi nezmění. Je to na jednu stranu škoda, ale já už jsem si zvykl. Nečekám od ní nic a když se jí náhodou něco povede, je to paráda.

Denisa a Cetka, tam ta spojitost bohužel je.
Klára se ještě na okruhu může nějakou dobu plácat, ale pokud nebude vyhrávat, nejspíš jí to přestane bavit...
Reagovat
smazaný uživatel
Problém Daveportové a podobně "zasloužilých" je ten, že se v dnešním tenise absolutně neorientujou a myšlenkově se zasekly v době, kdy hrály samy. V době, kdy neměly ani zdaleka takovou konkurenci, jakou mají dnešní holky. A pak kecají kraviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Neurážej Lindsay. Petra se jí těžko přiblíží, pokud nepočítáš "wimbledonský koeficient".
Lindsay neměla konkurenci?
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče hráček druhého a třetího sledu, tak ano, myslím si, že tehdy nebyla taková konkurence jako je dneska.

A Petra se Lindsay přiblížila už dávno.
Reagovat
smazaný uživatel
Lindsay 3x různý GS + 4x finále, v Paříži semifinále.
Vítězka Turnaje mistryň.
Vítězka LOH.
2x víc titulů než Petra.
A uznáš aspoň, že ve čtyřhře je nesrovnatelně lepší? :-D
Reagovat
Frick
Dnes byla marná!
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Rip.win
je to život
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
Rip.win
to sedí že j
Reagovat
A.R.R.
Já jsem dnes viděl jen kousky zápasů všech holek, Aga paráda, ta mě potěšila, škoda že hrála proti Báří, Lucka škoda, ale Samičku mám rád, tak to tolik nebolí a Petra je Petra...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to naprosto stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsi vyzkoušel granule? Já se chystám.
Reagovat
A.R.R.
Ještě ne, dobíráme zásoby a příští týden se chystám koupit zde doporučené, tak jsem zvědav jak ten náš vořech bude nadšený :-) On má stejně nejraději buchty :-D
Reagovat
Lunej..
A jaké se chystas koupit? Buchtove nedělají:)
Reagovat
A.R.R.
Já si ty názvy přesně nepamatuji, mám to ale zapsané, tak vzorný jsem :-D No to je škoda, že nemají buchtové, páč ten náš vejlupek by pro buchtu šel světa kraj a vánoční cukroví, to je jako Alenka v říši divů :-D
Reagovat
Lunej..
Teda styd se, dávat psovi buchty nebo vánoční cukroví. To ho máš rád?:)
Reagovat
A.R.R.
Mám ho rád, proto mu všechno sežeru :-D Ale ne, občas mu kousek dám, jsem měkota, přiznávám :-)
Reagovat
Lunej..
Já ti tu nechci radit, je to tvůj pes.:) Já Alme dávám z lidského jídla jen syr, ovoce a zeleninu, jinak má granule nebo psí dobroty co ji peče máma.
Reagovat
A.R.R.
Neboj, já to neberu ve zlém, vím že se to nemá. Já taky jinak nedávám nic, jen mrkev tu má rád. Psí dobrůtky domácí? To bych mohl ošálit, že je to jeho buchta a já si sníst tu svojí v klidu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V nestřeženém okamžiku se pustit do plechu buchet, to známe :-)
A název granulí mám zapsaný taky.
Reagovat
A.R.R.
Tak to máme podobné zlobíky :-) Já teda nemám žádné plemeno, je to obyčejný kříženec, bral jsem si ho jako štěně z útulku, ale je to nejlepší pes jakého jsem kdy měl. Nikdy nic nerozkousal, nehoní cyklistky a turisty, ale hlídá domek a kočky, na ty mu nesmí jiný pes ani kouknout, to je hned zle :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Domů jsem přejížděl za stavu 3:3 ve 2. setu pro Lucku. Stihl jsem tiebreak a taky první info o Petře něco na způsob konečně získává první bod při svém podání. Vyhodnotil jsem to teda, že se se Shelby chvíli přetahovaly o první gem. Pak jsem kouknul na skóre a začal jsem se smát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mě bojovností ve 2. setu navnadila, věřil jsem v symetrickou otočku skóre... Ale vítěznou radost Shelby nešlo nepřát.
Lucka a Bára potěšily výkonem. Oba zápasy jsem si užil.
Ve spodní části zůstává dostatek zajímavých (anti)tenistek: Garbine, Simona, Aga, Sam, Shelby.
Reagovat
bIbec
pokud vás zajímá rozbor zápasu =) Jana Šátrala tak jukněte na video (a nebo pokud třeba máte rádi Denisu Allertovou)

https://www.youtube.com/watch?v=6VrmpHDXTIs
Reagovat
misa
mediálně nezkušená :)
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa toho moc nenamluví,ale úbytek sil ve 2. setu vidět nebyl,až začátkem 3.to bylo jasné,že to nepůjde.Určitě má na to se připojit k naší hvězdné čtyřce.Tak ať zdraví slouží,Deniso.
Reagovat
kada.tom
Háčka suverénní. Aspoň něco.
Reagovat
vrabejka
Aspoň že se našim holkam daří ve čtyřhře :) Gratulace Hackam :) Mohli by Hingis/Mirza rupnout :)
Reagovat
Fandina
Super a já to zase neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
to asi nikdo
Reagovat
Fandina
já vařila večeři, neměly hrát na čtyřce?
Reagovat
smazaný uživatel
nikde na streamech jsem to neviděl
Reagovat
Fandina
Tak díky, napadlo mě se podívat na EurosportPlayer, protože se tam dají jednotlivé kurty přehrát i zpětně, ale čtyřka zmizla, takže nic.
Reagovat
kada.tom
Pirožek docela úřadoval, no ... snad jí Aga zastaví.
Reagovat
Fandina
Petruška je hodná kamarádka, bylo jí líto Berdi, tak si nechala dát také dva.
Reagovat
Rip.win
co si necháš?
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
Rip.win
Od tebe
Reagovat
vrabejka
Tsvetsana dnes zničila Sloane a turnajem prochází velmi lehce. Překvapí Agu a stane se zní černý kůň turnaje? We will see.
Reagovat
sprchon
Pro mě největší překvapení u žen na letošním FO. A zrovna příjemný teda ne...
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(GS 2000 RG R32, 130 b.)

Být to dnes normální porážka, byla by ta známka o 1/2 stupně lepší, ale dostat dva kanáry od metráčka, co neni v TOP 100?! Pochvala za to, že dokázala urvat ten zápas s Dankou (ale zároveň ještě větší pokárání za ztracený vedení set+brejk) a za hladkou výhru nad taipeiskou antiantukářkou. Ale to je prostě málo.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

2) Lucie Šafářová
(GS 2000 RG R32, 130 b.)

Bohužel, loňská jízda obhájena jen z 10%, byť si Lucka určitě ostudu neudělala. První dvě kola los velice přál a Lucka to zvládla úplně v pohodě. V R32 ale velice těžká prověrka, kterou Lucka neprošla. Bohužel, pokud to není Serena nebo Vika ve formě, tak může prohrát každá s každou. Lucka určitě špatně nehrála, ale Sam dnes zabijácky servírovala a Lucka se na servisu několika špatných chvil nevyvarovala.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

3) Karolína Plíšková
(GS 2000 RG R128, 10 b.)

Stejně jako Petra si i Kája vylámala zuby na Američance jedoucí na BigMac meníčkách. Sice nedostala dva zpěvné ptáky, ale porhrát si zápas z vedení set+brejk je taky ostuda jak prase.

ZNÁMKA: 4- (2/10)

4) Bára Strýcová
(GS 2000 RG R32, 130 b.)

Prvníma dvěma koly Bára prošla beze ztráty kytičky, byť pohledné to nebylo, v tom třetím ale papírově velice složitý los, který na kurtě se nakonec tak složitým nezdál být. Bohužel ale Bára nepředvedla maximum svých možností, a tak to stačilo jen na zisk prostřední sady.

ZNÁMKA: 2- (6/10)

5) Denisa Allertová
(GS 2000 RG R128, 10 b.)

Denči je mi moc líto. Kdyby byla cajk, tak jsem přesvědčen, že by určitě vyhrála, ale bohužel. Snad se dá brzy dokupy.

ZNÁMKA: N
Reagovat
Frick
6) Kateřina Siniaková
(GS 2000 RG R128, 10 b.)

Los určitě přívětivý nebyl, nicméně Carla rozhodně nehratelná nebyla. Nakonec alespoň ten jeden set.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

7) Kristýna Plíšková
(GS 2000 RG R128, 10 b.)

K Týně byl určitě los do R128 hodnější, ale bohužel opět nepřekročila svůj antukový stín, byť to byla velká bitva.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

8) Lucie Hradecká
(GS 2000 RG R128, 10 b.)

Bára jí v prvním kole vystavila stopku...

ZNÁMKA: 3- (4/10)

9) Bára Štefková
(ITF 50 Andijan SF, 18 b.)

Bára bohužel nedokázala splnit úlohu nasazená jedničky. V prvních třech kolech to bylo dobré, v SF si ale vylámala zuby na hráčce, kterou měla podle všeho bez problémů porazit. :-(

ZNÁMKA: 3 (5/10)
Reagovat
misa
Karolíně bych dal 5 a Petře 3-. Lucka dnes opravdu nepodávala tak, jak by bylo potřeba, což nakonec převážilo misky vah na stranu soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricek - MR ! :-D
Reagovat
lars
podle ceho jsi poznal, ze Carla_SN nebyla nehratelna ?
Reagovat
mayday
Proč nemá Plíšek rovnou 5? Za co si zasloužila těch 4 mínus, kdyz ostudne vypadla v prvním kole s tou koblihou?
Reagovat
Frick
Tak úplně marná ta Shelby nebude a debakl to taky nebyl. Kuli bych jí dal třeba loni na USO.
Reagovat
lars
A proc nehrajes na GS tenis, kdyz tomu tak "rozumis" ?
Reagovat
Frick
Já tomu vůbec nerozumím. Ale to snad víte, ne?
Reagovat
Fandina
Když tomu nerozumíš, tak proč to hodnotíš, připadá ti to normální?
Reagovat
Frick
Ne.
Reagovat
lars
to byl dotaz na nick mayday
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-rozhovor-na-roland-garros-fp6-/tenis.aspx?c=A160527_165800_tenis_ald

Je celkem optimistická a těší se už na travnaté turnaje. A samozřjmě je pořád šťastná, že může hrát naplno.

Bethanie hrála se zlomeným prstem a postoupit prostě nešlo, nějak se na Lucku a lidi kolem ní lepí smůla.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem ani nevěděl, že Bethanie hrála ze zlomeným prstem
Reagovat
smazaný uživatel
a někdo jí v noci pomaloval vlasy
Reagovat
misa
To asi nevěděl nikdo z nás.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten rozhovor je perfektní. Právě ten optimismus je to, co mi i jako pouhému fanouškovi "vlévá krev do žil". Je super, že to všechno bere s nadhledem.
Reagovat
misa
jj, to mám na ni moc rád
Reagovat
d@ve
Díky za článek. Rozhovor povzbudil - z Lucky srší pozitivní energie a to je moc dobrá zpráva. Mám z toho radost (i když dnes prohrála). :)
Těším se už taky na trávu - na další její zápasy.
Reagovat
Vojtaakk
Co to tam predvadi Sloane? Vedla 2:0 v prvnim a od ty doby uhrala asi 4 mice...
Reagovat
vrabejka
Před turnajem sem říkal že bude překvapení jestli některá z našich holek postoupí do 2.týdne a bohužel se má slova do puntíku vyplnily.
Čeká je ted největší vrchol sve kariéry OH v Riu a bohužel to nevypadá že by mohli zasáhnout do boju o medaile.

Kvitová - Petra se nechce zlepšovat, ztrácí chut, změna kouče nepomohla. 3.kolo je pro ni standard. šance že se vrátí do top 10 je tak 10-20%

Šafi - Škoda že to dnes neotočila, ale je p ozranění nemohli jsme čekat že zopakuje lonskou jízdu. Halep by navíc byla stejně konečná takže by nejspíš stejně mimo top 20 vypadla. Zlepšuje se zápas od zápasu o ní strach nemám.

Kája - kletba GS dál pokračuje. Nějak se ted zasekla. Chybí ji bvojovnost když nemá svůj den je schopná prohrát s kýmkoliv stejně jako Kvitová.
Kdyby udělala 2:týden na GS mohlo by ji to zase vrátit do špičky, ale ta cesta bude hodně strnitá.

Bára - má životní formu. Bohužel nemá pořádný servis. Top 30 je strop.

Kdeže lonské vody jsou když jsme měli 3 hráčky v top 10 a záviděl nám celý svět. Bojím se aby jsme za chvíli nebyli rádi za jednu hráčku v top 20.
Kája a Šafi určitě chut do té špičky se vrátit určitě mají, u Petry si tak jistý nejsem.
Reagovat
misa
Pro tenisty není OH vrchol kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Řekl bych, že při nejlepším je to pro muže i ženy 15. největší turnaj roku.
Reagovat
misa
Ptakoslave, nedělej si ze všecho prdel :)
Reagovat
Fandina
nebo myslí, že OH jsou víc než patnácté
Reagovat
smazaný uživatel
To není prdel. Nejvíc jsou GS, o parník. Pak TM. Pak Masters u mužů a PM + P5 u žen. Je to samozřejmě individuální, někdo to může vnímat jinak. Já to vnímám takhle a podle mě i spousta tenistů. A jsou i takoví (Isner, Thiem...), pro které jsou OH někde na úrovni Futures.
Reagovat
Fandina
Ale přitom třeba u stříbrných Háček se vždycky uvede nejdřív stříbrné medailisty z OH a pak teprve toi ostatní.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě ve společnosti, na veřejnosti.
Reagovat
Tornes
Dvouhra =/= čtyřhra.
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Obě jsou GS vítězky v deblu i mixu a přesto se nejdřív jmenuje stříbro na OH a pak teprve, že jsou GS vítězky.
Reagovat
vrabejka
:D
Reagovat
misa
A že někteří na ten vrchol kariéry dobrovolně rezignovali.
Reagovat
Fandina
rezignovali ti, co tam už byli
Reagovat
bIbec
uvidíme. Čistě teoreticky by Bára měla mít za sebou pro ni nejtěžší část sezóny (antuku). Do tý dvacky by se mohla třeba letos podívat. Ale chce to udržet formu. Jinak jistě, stabilní hráčka top 20 z ní asi nikdy nebude... ale nakouknout by tam mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
to brzy uvidíš
Reagovat
darek.vrana
Už tam přece nakoukla. Jinak myslím, že se letos podívá i do top 15.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája "mámvp*či" má větší chuť než Petra? Konečně mi dneska někdo zvedl náladu. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
strnitá cesta :-)
Reagovat
Frick
Aga dneska byla určitě k poražení, ale těch chyb Bára napáchala moc. :-(

Špatnej den dneska. Pokud byste si prohry našich holek složili do AKO-vky měli byste u Fortuny za to 15-násobek.

Prvně od AO 2015 bude R16 bez české tenistky.

Škoda, že naše největší naděje nemohla mít o něco lehčí los :-(
Reagovat
Frick
A jako "bonus" zklamala i Bára Štefková, když v SF hladce prohrála s hráčkou z 5. stovky.

Nevim, co blbla. Ještě bude hrát jednu 25k, tak ta snad bude lepší. Nicméně do kvaldy o Wimbl to stačit už snad bude. Půjde spíš o kvaldu USO...
Reagovat
bIbec
mně se ten zápas celkově líbil. Hezký anti-tenis. Ale Aga je anti-tenistka par excellence. Co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
to pak Djoko i Murray musí být taky.V čem se liší?
Reagovat
smazaný uživatel
Že s Agou bych si dokázal představit coitus, s nimi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych k Báře nebyla tak kritickej, já myslím, že hrála moc dobře, jenže když nemáš ty fyzické parametry, že nemáš rychlý servis a tvrdé údery, Agu pak těžko porazíš, protože ona je v defenzivně a finesách prostě na okruhu nejlepší
Reagovat
smazaný uživatel
dala by se porazit neustálým důrazem,tlakem s přechodem na síť.To vyžaduje samo zvýšený risk ,ale pinkat s Agou fakt nejde.Ukázala,proč je světová dvojka a myslím,že bude brzy jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Do jedničky má ještě zatraceně daleko.
Reagovat
Frick
Těch UE bylo zbytečně moc.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=rQOlKd41Ymw

Tinky Winky - Petra Kvitová
Dipsy (je takovej tmavší) - Naomi Osaka
Laa Laa - Lucka Šafářová
Po - Barbora Strýcová
Reagovat
kada.tom
jen se neboj, ono dojde i na Puig a Ivanovic :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten pocit, že i při té bídě pro mě turnaj ještě neskončil a pro Kvitovce+Šafářovce už jo... No, snad to vydrží nejenom do zítra. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-rozhovor-0sz-/tenis.aspx?c=A160527_174840_tenis_ald
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš se zase objeví spekulace, co v noci dělala s trenérem... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle toho vyjádření nejspíš nic. Pokud si nelibujou ve zvláštních praktikách. :-))
Reagovat
misa
Přiznala, že v noci moc nespala. "Jak se to přihodí? Tak, že jsem ženská a s tím souvisí i nějaké důvody."

To můžeme pochopit všelijak :) Ale asi je mi to jasné.
Reagovat
bIbec
včera sem tady psal že "u Petry člověk nikdy neví jak se zrovna vyspí"

no a nevyspala se.
Reagovat
Frick
S Meidlem už určitě ne.
Reagovat
janek_da
tahli to spolu snad dost dlouho
Reagovat
Paseka
Evidentně jí začaly ženské rudé dny. Njn, to je u žen docela problém. Bylo na ní evidentní, že není ve své kúži. Na to hrála ještě dobře.
Reagovat
PetaM
Já jsem zvědavý, kolikrát zase prohraje kvůli čárovým.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to tak letos pročítám tady, tak to bude při každém prohraném zápasu :D
Reagovat
misa
zvládly všechny tiebreaky, ale k čemu jim to je...
Reagovat
dadaft
achich ouvej,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
no, Agině fandím, nebude to tolik bolet
Reagovat
kada.tom
Chardy brejk ... tak a pojď :-)
Reagovat
Mac
kdyz o nic nejde, hraje jak z partesu, ale jak se objevi vidina vyrovnani, zhrouti se nezadrzitelne...
Reagovat
smazaný uživatel
polevila v důrazu a takhle to dopadá
Reagovat
smazaný uživatel
Bára musí na síť a jít do toho i s kraťasy .V defenzívě nemá šanci.To je jasně vidět
Reagovat
smazaný uživatel
Bara je něco jako Stěpec v sukni, škoda, že má výškový hedicap
Reagovat
smazaný uživatel
komentátor(ČT4) tě slyšel a opakuje to
Reagovat
smazaný uživatel
a vidíš ja koukám na Eurosport Player bez komentáře ...:-)
Reagovat
vrabejka
Ještě není konec, i Aga umí být labilní
Reagovat
d@ve
Tak zdá se, že dnes holky vyhrávají jen TB v 2. setu. :/
Reagovat
Dobry-den
Bára bohužel napodobuje krajanky a kromě vyhraného tajbrejku si moc nečuchne...
Reagovat
smazaný uživatel
Češi(ky) letos nejlepší dramata -Rosol,Štěpec,Siniaková(CSN),Týna(Pereira),Šafi a vrchol teď Bára
Reagovat
EllNino
ale všechno prohra :(
Reagovat
smazaný uživatel
snad teď Bára ,jestli se ještě nažhaví
Reagovat
smazaný uživatel
takovou bezchybnost jako Aga snad nemá ani Bůh
Reagovat
kada.tom
Bára a Aga předvádějí skvělé vystoupení, pak že je Aga antitenistka. No, nebudu do rozvádět. Zápas si 3. set zasluhuje :-)

Když vyhraje Bára, bude to fajn, navíc Sereně by to dalo jistotu udržení prvního fleku i po RG i v případě, že by už v Paříži nevyhrála ... když vyhraje Aga, tak budu taky spokojen, protože mám její tenis i jí velmi rád :-)
Reagovat
milik254
Bára na trůn! :D Klidně by letos mohla na Elite Trophy
Reagovat
smazaný uživatel
nesu s tebou
Reagovat
PetaM
Klidně i na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
teď koukám na sestřihy výměn a to je nejen na WATTS ,ale na dokument o Báře.
Konečně radost .Snad to zdraví i kondice vydrří
Reagovat
smazaný uživatel
To by byla prča, kdyby byla dneska jediná Češka, která postoupí. :D Ale já už byl připravený na výhru Agy, že sem hodím jedno video... :D
Reagovat
Lunej..
Barča jede, krásný, technický tenis dvou hráček se skvělou rukou.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, nesleduju. Viděl jsem jenom tu nejlepší výměnu. :D
Reagovat
Lunej..
Taky bys projednou mohl sledovat pořádný tenis místo zadků a nohou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezáviď, že se umím kochat... :)
Reagovat
smazaný uživatel
teď by se mělo,pravda
Reagovat
Lunej..
nezávidím, protože já se umím kochat tenisem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky a naživo je to ještě mnohem lepší. Jak jinak mi vysvětlíš, že jedu 155 km do Prahy na tenis v počasí, kdy většina tenistek hraje v legínách... :D
Reagovat
Lunej..
Aby očumoval nohy a zadky v legínách :D
Reagovat
EllNino
úchyl no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Byls tam vůbec, frajere? :)
Reagovat
EllNino
nebyl :))
Reagovat
smazaný uživatel
A tos tvrdil, jak pojedeš... :D
Reagovat
EllNino
já tam byl na víkend týden před :)
Reagovat
Lunej..
To je jedno, prostě jsi úchyl :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tě ještě někdy uvidím, tak si to s tebou vyřídím... :D
Reagovat
EllNino
souhlasím s Lunejkou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej... :D
Reagovat
EllNino
ale prd :D na co ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, až se potkáme... :D
Reagovat
Lunej..
Bojím bojím:)sice jsi vyšší, ale já jsem zase širší:)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls? :)
https://twitter.com/monty025/status/725477245343637504
https://twitter.com/monty025/status/725477997743058944
Reagovat
EllNino
nene na twitter moc nechodím, a v tu dobu turnaje v Praze jsem neměl moc na tenis náladu ...ale dobrý ulovky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten podpis Monči jsem musel opravdu ulovit (nadvakrát), ale Sugarpovu si stačilo koupit za kilo... :D
Reagovat
EllNino
:D takový drahý
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, nějak si teď Masha vydělat musí. :D Bylo to teda za 99, ale tu korunu jsem slečně nechal... :)
Reagovat
EllNino
:D to jsi teda gentleman :)) ...já jdu na besedu Evy Erbenový, pokud víš, kdo to je, přežila pochod smrti a skrejvala se v Postřekově před vojákama :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, ale může to být zajímavý. :)
Reagovat
janek_da
Baruna je velká tenistka
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, možná jsem blázen a nerozumím všemu, ale tady na TP nejsem jedinej, ani zdaleka ne. A co se lajnových týče, chci říct jednu věc - operuju s tím tady, jinde tu potřebu nemám. A proč? Protože všichni tady jste - tady jsme - taková hodně zvláštní a specifická skupina lidí. Totiž snad nikde jinde jsem se nesetkal s tak hojnou skupinou lidí, kteří na jednu stranu tvrdí, jak strašně Petře fandí a zároveň se do ní, když prohraje, dost velmi naváží (a ještě tvrdí, že jde o realistický pohled. Nejde.). Jinde se do Petry naváží taky, ale tam to aspoň dělají kontinuálně, ne jako tady.

Psát o ostudě nebo o tom, že angažovat Frantu byla chyba, to s nějakou realitou nemá moc společného. Co se prvního týče, ostudným by se dal nazvat jedině první set, který byl hodně lacino odevzdaný, ne druhý a třetí, kde se dost bojovalo o každý míček. Zvlášť v tom třetím Shelby nebyla lepší, jenom šťastnější. Co se druhého týče, tak na podobné odsuzující kritiky je času dost, nehledě na to, že jestli něco Petře chybělo, tak to bylo přemýšlení u hry. Což je něco, v čem naopak Franta vynikal. A kdyby Petra nebojovala, neurvala druhý set.
Reagovat
smazaný uživatel
"Zvlášť v tom třetím Shelby nebyla lepší, jenom šťastnější." Oh wait! :D
http://www.livesport.cz/zapas/l6SvLRMI/#prubeh-zapasu;3
Reagovat
smazaný uživatel
Statistiky jsem viděl. Nejsou v rozporu s tím, co tvrdím.
Reagovat
smazaný uživatel
To nejsou statistiky, to je průběh 3. setu míček po míčku... :D
Reagovat
PetaM
Myslíš, že náš svrchovaný král pozná rozdíl mezi statistikami a průběhem třetího setu?
Reagovat
smazaný uživatel
To taky není v rozporu s mým tvrzením.
Reagovat
Lunej..
Ano, jsme tu všichni nějakým způsobem zvláštní. Když vynechám klasické trolly a provokatéry, tak tady Petře fandí lidí dost, aniž by se do ní naváželi kvůli prohře. Ovšem ty jsi tu jediná figurka, která jako kolovrátek při prohrách Petry meleš pořád to samé, takže tvůj koment nemá žádnou váhu. Tvoji frustraci chápu, ale co tady předvádíš fakt ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň nelži. Nejsem o nic větší kolovrátek, než ti, co tady po každé Petřině prohře vykřikujou, že je Petra nemožná a tak podobně. A teď fakt nemluvím o trolech. Leda bys za trola považovala třeba Peťu..
Reagovat
Lunej..
Bože, snad za tu dobu, co sem chodíš, poznáš, kdo tady opravdu fandí a kdo jen provokuje ne? Ty u každého zápasu píšeš pořád to samé, lajnoví, lajnoví a zase lajnoví, i kdyby Petra hrála vařečkou, pořád to bude chyba lajnových. To jsi opravdu tak nekritický vůči sobě? Nic, škoda slov. Jak píšu, dřív se s tebou dalo mluvit, teď vůbec.
Reagovat
Lunej..
A PetaM naštěstí je jeden z mála, který se tu nehroutí a umí si z toho udělat legraci, raději se zasměju ironii, než tu číst tvoje zhroucené komenty o špatných lajnovích.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa je jeden z těch, co se tady na jednu stranu tváří jako Petřini fandové a na druhou stranu když prohraje, nemají problém se do ní navést. Jestli ty tomu říkáš legrace, tak máme každý asi trochu jiný smysl pro humor..
Reagovat
EllNino
Peťa to vše myslí ironicky ;) to že ty to nevidš, je tvuj problém, slepče
Reagovat
Lunej..
Prosímtě, jsi moc útlocitný. Máš problém v tom, že do Petry se podle tebe naváží každý, kdo napíše, že Petra blbě hrála. Takže bude zakopený pes asi někde jinde ne? Už končím.
Reagovat
smazaný uživatel
Provokatéry neřeším. Řeším ty, co se tady na jednu stranu tváří jako velcí fandové, na druhou stranu se tady do Petry, když se jí nedaří, dost intenzivně naváží.

Lajnové vem čert, ti nejsou tématem tohoto vlákna.
Reagovat
Lunej..
"Lajnové vem čert" - tak tuhle větu si dej zarámovat a pokaždé se na ni podívej, až bude Petra prohrávat. :)
To sis ještě nezvykl, že jsou tady různé existence, které ne vždy píšou to, co ty bys chtěl? No nic, nebudu tady mudrcovat, jsi dospělý, svéprávný, tak až bude zase Petra hrát, zkus se podle toho chovat, třeba ti bude líp. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že Petře fandíme, srdce nám to rve, když vidíme jak hraje vůči svému potenciálu a promarňuje talent, který má......kdyby nám Petra byla jedno, tak se tady k tomu nikdo vyjadřovat nebude

Všichni tady ví, že když Petra hraje TOP může vyhrát GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby vám to rvalo srdce, tak se do ní nenavážíte.
Reagovat
smazaný uživatel
To by ses divil jak někdy sjedu syna, když vidím, že to na turnaji fláká a nehraje naplno nebo hloupě
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák kluk. Nejhorší rodiče jsou ti, co si skrz děti řeší vlastní nenaplněné ambice.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja na neho nekricim, jen mu domluvim. Stojii to dost penez a pokud tomu nedavas na treninkach a turnajich 100 % , tak je lepsi hrat za par supu treba basketball nebo tenis nehrat zavodne
Reagovat
smazaný uživatel
Pak je všechno v pořádku.
Reagovat
Jabadu
Náčelníku, sterilně normální člověk neexistuje. Je to mýtus. Švihlej je každý, akorát něco je více vidět a něco méně.
Fanatické fandění by snad nemělo být nebezpečné, ale je, bohužel, dost vidět.
Spíše mě děsí lidé typu Bohouše, Angely ... Ti jsou opravdu nebezpeční.
Reagovat
PetaM
Je skvělé, že máš potřebu nás soudit a říkat nám, že vlastně ani nejsme fanoušci Petry. Jediný pravý fanoušek Petry jsi na celém světě předpokládám ty. Ano, Petra dnes hrála skvěle, lajnoví dotlačili Rogers ke zdárnému vítězství. Omlouváme se ti tímto, že jsme se považovali za fanoušky Petry. Klaníme se ti, náš králi a vládče.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=BjCnKOColLU

A ještě musíte všichni Kvitovci sborově: "Kvěš Kvěš Jirka Kvěš!!!" :D
Reagovat
PetaM
Ani mě nehne. To se radši zastřelím.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjádřil jsem svůj názor na stav TP, nikoho konkrétního nesoudím.
Reagovat
PetaM
Jo, to vidím, už jsem tu někde četl své jméno.
Reagovat
Fandina
Nesdílím s tebou názor na lajnové, podle mě je zbytečné se tím zabírat, nebo psát, že někoho tlačí, pokud není důkaz, to samé, jestli to byl nebo nebyl aut.
Jinak ti rozumím.
Reagovat
dadaft
ty jsi prostě extremista iqe.
právě to tolik lidí vytáčí.
pro příklad:
každý viděl, že třetí set z pohledu Petry nebyl tak špatný jako první, ale zkrátka dostala kanára, v některých gemech si ani neškrtla, takže napsat, že ten set byl JENOM o štěstí musí logicky každému připadat jako blábolení dementa - extremisty.
lidi nemají extremisty rádi.

a že nemeleš jako kolovrátek?
už u posledního zápasu jsem si toho všiml a dneska zase -- rozhodčí Petře upřou v každém gemu minimálně jeden dobrý míček nebo soupeřce připíšou špatný.
v některých gemech dokonce dva.
to je TŘICET chyb za zápas!!!!!!!!!!!!!!!!
opravdu si myslíš, že z Petry neděláš blbku a ze sebe opět dementa - extrémistu???
Reagovat
dadaft
tím nepopírám, že jsou tady lidi vyloženě proti Petře i pár těch, kterým její prohry tak trochu dělají radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Těm, kteří viděli jenom celkové skóre třetího setu, ale ne jeho průběh, moje tvrzení, že to bylo především o štěstí, může připadat jako tvrzení extrémisty-dementa. Ti, co ten set vidělí, ví, že to bylo o pár míčcích, které Shelby trefila neskutečně s notnou dávkou štěstí. Kanár tomu průběhu absolutně neodpovídá.

A nikde neříkám, že nemelu jako kolovrátek. Říkám, že takový tu nejsem jediný.
Reagovat
dadaft
tento zápas si zaslouží třetí set.

hraje se technický tenis vysoké kvality, diváci se baví,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
co víc si přát. ))
Reagovat
Jabadu
Musím se Barunce omluvit. Teď mě opravdu mile překvapila. Set na Agu je super! :-)
Reagovat
vrabejka
Pojd Baruno!
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
historik
za tu bojovnost si to zasloužila
Reagovat
dadaft
uff, setbol utekl o pár centimetrů,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
nevadí
Reagovat
janek_da
jo! Baruno, Barunko, Barčo, teto
Reagovat
vrabejka
Rafa odstupuje pro zranění zápěstí :( Je to škoda protože letos měl slušnou šanci na návrat na antukový trůn. No nic doufám že Stan nebo mladé pušky zastaví Noleho i letos.
Reagovat
janek_da
Fakt? Tak to je hodně škoda. Zase si ale pro jistotu udrží tu skvostnou bilanci na Majorech a FO zvlášť.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to před 20 minutama dával pod preview... :D
Reagovat
janek_da
tak pardon, že tady pořád nevisim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je škoda, po Rogerovi i další velikán odstoupil....tak Nole to asi letos opravdu získá
Reagovat
Kozoroh
Tak to je velká škoda. Takový konec si na "svém" majoru Rafa nezasloužil.
Reagovat
smazaný uživatel
proč ta Aga nehraje debly?
Reagovat
milik254
dřív hrála
Reagovat
Lunej..
to byla výměna... :)
Reagovat
dadaft
skvělá atmosféra na zápase Báry.
Reagovat
Lunej..
viď a pak že je WTA nuda, musím to vždy připomenout. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsme přijel na tie break a musím říct, že to je jako na FED Cupu...Frantíci fandí více Báře, snad jim to vydrží
Reagovat
Hector21
Obvykle komplikace, ale je tam Světlík :)
Reagovat
Kuzzie
Jooo,videls zive?:)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda Nadala,SF s Djokem mohl být HIT
Reagovat
Roger_Federer
"Že jsem pro smích tady té bandě arogantních hlupáků, co si svoje komplexy léčí na neúspěších druhých je pro mě pocta."

Z toho arogabce primo strikaaaaa
Reagovat
Fandina
je upřímný
Reagovat
Roger_Federer
Nevis vubec co to je "byt uprimny", nepoznas to.
Reagovat
Fandina
Nejsi normální.
Reagovat
Jabadu
Bára, zvaná též neškodná.
Tvl ... ona si ji připraví, zabojuje a v závěru setu nastoupí tradiční "česká hlava" - dokonce v tom máme i nějakou soutěž a uvádí ji ten "jinej" Cibulka.
Reagovat
vrabejka
Světlanka super! Její souboj s Garbině bude tahákem dne. Moc se na něj těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je ale fakt luxus! To se nevidí ani u chlapů... :D
https://twitter.com/rolandgarros/status/736205516314005505
Reagovat
vrabejka
jo no. Chlapům to tolik neklouže :D
Reagovat
EllNino
boží :D
Reagovat
misa
:)
Reagovat
dadaft
Bára se do toho umí položit, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitka rozhodla se,
jít v budoucnu cestou novou,
její cíl je dnes už jasný,
stát se Petrou Iqeovou.
Reagovat
Kozoroh
Srdce rváče, které Bára má, strašně moc chybí Petře...
Reagovat
smazaný uživatel
Na okruhu není větší bojovnice, než je Petra.
Reagovat
Grigor_Murray
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň se to o ní říká.
Reagovat
Grigor_Murray
Já nevím, to jsem slyšel dneska poprvé, ale je pravda, že WTA moc nesleduju :D
Reagovat
vrabejka
ještě před pár lety to byla pravda, smutné že ted se nad tím mužem jen usmát
Reagovat
EllNino
bejvávalo ... právě tohle v poslední době chybí, třeba dneska 3. set totálně odevzdaný
Reagovat
smazaný uživatel
A to je to, co mě štve. Bezdůvodné navážení se do Petry. Protože odevzdanej nebyl ani náhodou, Petra v tom setu nebyla horší hráčkou.
Reagovat
Grigor_Murray
Prosím už dost. Nemůžu smíchy:DDDD
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Grigor_Murray
Úsměv
Reagovat
Fandina
ještě trapnější
Reagovat
Grigor_Murray
Kde blb, tam nebezpečno (Jan Werich), stejně budeš pořád něco psát, diskuze s tebou je absolutně bezvýznamná
Reagovat
Fandina
já s tebou nediskutuji
Reagovat
Grigor_Murray
To jsem rád
Reagovat
Fandina
já jsem zase ráda, že sis to uvědomil
Reagovat
Grigor_Murray
Tak jsme rádi oba.
Reagovat
Fandina
hlavně nemám zájem se s tebou bavit
Reagovat
Grigor_Murray
To já taky no :D
Reagovat
EllNino
poslední 2 gamy bez zájmu
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych, že bez zájmu, ale proti soupeřce v totálním laufu s kopou štěstí se za stavu 0:4 těžko věří v obrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Siniaková, to je bojovnice. Petra jak kdy...
Reagovat
smazaný uživatel
Katku jsem párkrát viděl zápas odfláknout, Petru ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase Petru jo. Katka je na sebe někdy až moc naštvaná, ale jak začne nová výměna, tak se tam zase honí jako divá. :D Že by byla nějak bez zájmu, to u ní nebývá k vidění. Z mých favoritek to bohužel občas pozoruju u Donny...
Reagovat
dadaft
tady musím souhlasit
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt beznadějnej...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik hráček sleduješ?
Reagovat
historik
báru fakt nakopla, tak jen pokračovat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
pro tuhle bojovnost na Báru z našich koukám nejraději
Reagovat
peggy
To budou mit v Monacu kanarku,je tam pro ne dobre podnebi.
Reagovat
vrabejka
Fernando :)
Reagovat
smazaný uživatel
najít taktiku na Agu asi není jednoduché
Reagovat
d@ve
Snad ji dneska Bára už konečně najde.
Reagovat
d@ve
Hm, tak teď pro změnu vyškolila Bára Agu. Nádherná výměna. :)
Reagovat
Fandina
Nechybuje, všechno vrátí, všechno doběhne a ještě občas zahraje chytře. Zkrátí, přehodí.
Reagovat
Frick
Má vůbec podprsenku nebo je na ten tenis tak nadržená? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
o pauze jí čtou tvé příspěvky
Reagovat
smazaný uživatel
ta výstavní výměna Báru hezky nakopla
Reagovat
smazaný uživatel
Iqeová s tebou je konec,
duch bojovný v tobě zdech´,
zachrání tě někdo ještě?
Možná Radek Štěpánek.
Reagovat
George_Renel
Ten už by nezachránil ani dopující Rusku. :-b
Reagovat
d@ve
Hezký Baru, ber to zábavně.
A choď na síť jak jen to půjde.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ty GP a BP ,jakoby hrála Hráďa nebo Týna
Reagovat
smazaný uživatel
Většinou vyučuje Bára ,ale dostat zavyučenou od korunní princezny tenisu snad taky pomůže
Reagovat
janek_da
S Agou měla hrát Peťka, ta by jí to znechutila.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná škola pro Báru na stará kolena
Reagovat
janek_da
Jak jsem psal. Vraždění neviňatek. Kuzna jede.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl jsem si na Světlanu původně vsadit, ale pak naštěstí stáhli toho Karloviče (tomu jsem věřil, že vyhraje aspoň jeden set), tak jsem nedal nic. :D Jinak jsem o tom ale taky vůbec nepochyboval, že Světlana dneska vyhraje...

BTW: Tipy, cos mi posílal, nic moc. :D Ale já měl včera taky smůlu (měl jsem vsazeno na Lyon v normální hrací době)... :(
http://www.livesport.cz/zapas/8jsK5hvP/#prehled-zapasu
Reagovat
janek_da
Proč? Kuzna vyšla, Petkovič ne. Uznávám to byla hodně blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Světlana byla jediná. :D Pak jsi tipoval Hercog, Genie a Razzano, ani jedna nevyšla... :D
Reagovat
janek_da
jo to. to bylo ale na outsidery a dost velke
Reagovat
smazaný uživatel
A dals to? :D Já jsem si říkal, že kdybys dal všechny tři sólo za stejný vklad a vyšla by ti buď Hercog nebo Razzano, tak bys na tom neprodělal. Co tak občas vidím tvoje tipy (nebo RF), tak to je tvoje takitka. Nebo se pletu? :D
Reagovat
janek_da
Ano, Razzano mi celkem vydělala za poslední dobu. Petra je v tomhle moje top. Super bylo jak jsem dal na Kovinič za stavu tuším 0:3 a 15:30 ve druhém setu. Petřiny vlny jsou v tomhle parádní. Nebo Naomi Osaka tady na FO. Rogers s Karol i s Petrou. Ale občas to jsou opravdu nepříjemné prohry a vlny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, takže ty to honíš na live sázkách. :D Na to já nemám koule a když náhodou mám, tak to většinou nevyjde. Takže se live sázkám vyhýbám jako čert kříži. :D
Reagovat
janek_da
No, když sázím outsiderky... Kolikrát už jsem prohrál z mečbolu, nedopodávání
Reagovat
smazaný uživatel
A vedeš si nějakou statistiku, jestli jsi v plusu nebo mínusu? Já si to počítám od roku 2012 (sázel jsem ale už i předtím), už jsem byl pár tisíc v plusu a pak i pár tisíc v mínusu. Momentálně se to tak nějak srovnalo a jsem tři kila v plusu. :D
Reagovat
janek_da
U chlapů v minusu. To jsem se rozhod skončit s nima nedávno :D
U holek v plusu dost hodně. Ale když odečtu Petru, tak už to úplně supr není :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. :D No je fakt, že máš hodně nasledovanou psychiku jednotlivých tenistek a podle toho kolikrát můžeš očekávat, co se stane. Ale ne vždycky se to povede, třeba jako dneska u Sam. :D
Reagovat
janek_da
Sam byla, a poslední dobou je, v laufu. Přesto tam pár okének bylo.
Reagovat
Chrenda
je tragédka. No hlavně, že má ze hry radost. Lucie aspoň bojovala.
Reagovat
PetaM
A k čemu jí to bylo? :D Jinak Petra ve druhém taky bojovala .. ;)
Reagovat
Jam
Ti lajnový letos vůbec nejsou ve formě :D
Reagovat
vrabejka
Baro toto musíš zabíjet!
Reagovat
Mac
aspon s tou strycovou je sranda...
Reagovat
misa
končí letos ve 3. kole, což znamená -1170 bodů do žebříčku. Spadne někam na rozmezí třetí a čtvrté desítky, ale nevadí... Lucka měla nedávno období, kdy jí lékaři nedokázali říct, kdy bude chodit bez bolesti, natož hrát ještě profesionálně tenis.

Tak tedy poslední dny v top 20 ... Znovu se do ní vrátila po skvělém Wimbledonu 2014 a udržela se v ní skoro dva roky. Bylo to krásné období, jen kdyby ty nemoci nebyly. Všchno má ale v životě smysl, a tak i toto trápení Lucii pomohlo potvrdit si ty největší životní honoty a já jsem si k ní vytvořil strašně silné pouto :)

Více jsem jí začal fandit v září 2013, kdy mě zaujal její titul v Quebeku, na který čekala dlouhých pět let. Vlastně jsem s ní prožil zatím nejlepší část její kariéry s pařížským vrcholem a průlomem do top 10. Nikdy nezapomenu! Lucka je teď v nelehké situaci, v příštím žebříčku bude mít jen 1673 bodů a do konce srpna obhajuje dalších 735 bodů, což je víc jak 40%. Na turnajích nebude nasazována, má problémy s trenérem... Ale věřím, že se ještě dokáže vrátit do dvacítky.

Lucko, užívej si lásku a trochu volna a na trávě začne tvůj postupný návrat :)
Reagovat
d@ve
Konečně pěknej pozitivní příspěvek.. Díky za něj Miso! Lucka teď určitě bude potřebovat i velkou podporu od svých věrných fanoušků.
Je to bojovnice, a tak věřím, že to jen tak nevzdá. ;)
Reagovat
misa
Záleží taky na její motivaci, v tenise už dosáhla na skoro všechny sny a třicítka klepe na dveře. Mám ale pocit, že pokud zůstane zdravá, ještě se popere o vyšší mety.

Abych se přiznal, tak se mi ulevilo, že už má tu Paříž za sebou a stres z obhajoby 1300 bodů je pryč. Možná, že to tak má i Lucka. A nejvíc mě hřeje, že ji mám stejně rád, ať už vyhraje nebo prohraje, ať už je v žebříčku kdekoliv :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se rozepíšeš o Lucince, tak jsi úplně jinej člověk... :)
Reagovat
misa
A jinak jsem jaký? Moc kritizuju Mášenku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To taky. :D Ale jinak nejsi špatnej, i když s tebou někdy nesouhlasím. Ovšem když píšeš o Lucince, tak jsi fakt jinej člověk. :)
Reagovat
misa
Lucinka je můj milovaný koblížek :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to poznat. Taky když si to čtu, tak mám monitor celej od cukru z toho koblížku... :D
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
d@ve
Toto těžší období po propadu žebříčkem bude pro ni asi zásadní. Bude asi taky hodně záležet na tom, jak jí to půjde dál. Doufám, že jí ten nedávnej titul z Prahy trochu navnadil.. :)
Reagovat
misa
Snad jí trochu pomůže los a vrátí se jí trenér, který Lucku vždy dovedl zabavit a zbavit jí stresu. Někdy se vyjádřila, že tenis by chtěla hrát chvíli přes třicet a zároveň pokud se udrží mezi nejlepšími tenistkami světa. Pokud by se na konci sezony propadla někam hluboko do druhé padesátky, tak nevím, co bude dál :( A bodů má na obhajobu fakt hodně, včetně TM na konci, kam zcela jistě nepojede. Ale pořád věřím, že Lucie bude zase stoupat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám z Lucky dobrý pocit. A pokud bude zdravá, tak do roka a do týdne...
Reagovat
historik
po dobrým začátku začala bára chybovat:-(
Reagovat
dadaft
njn, Aze nejvíc nevyhovuje brutální síla, jinak je prostě vždy nebezpečná.
Reagovat
dadaft
rozehrávají symfonicko-technicko-šachový koncert. ))
Reagovat
Paseka
Radwanska s tim jejím utahanym stylem... to je katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga katastrofa,Bára super??
Reagovat
Paseka
Styl ma Bara lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára ty vado ten lob . :)
Reagovat
Paseka
Petra je evidentně VYHOŘELÁ. Tenis jí nebaví, nemá motivaci, nepřináší jí to vůbec radost. Moc mne to mrzí, poněvadž je to moje oblíbená hráčka. Věřme jen, že se to zlomí. Nový trenér jí evidentně nemotivuje. P.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto tuhle tvrdila, že ji tenis baví jak nikdy?
Reagovat
Paseka
A kdy to bylo??
Něco jiného je to rikat a něco jiného to videt na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
V novinách. A na kurtu to vidět je, a to tak, že hodně.
Reagovat
Serpens
To nemá cenu, Kvěši :D Uvědom si už konečně, že jsi značnou část svého života promarnil neobjektivním obhajováním Petry a dosáhl si akorát toho, že jsi všem pro smích a Petra Kvitová stále neví kdo jsi. Žij taky svůj život, ne Petřin.
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsem pro smích tady té bandě arogantních hlupáků, co si svoje komplexy léčí na neúspěších druhých je pro mě pocta.
Reagovat
smazaný uživatel
ty ten svůj komplex méněcennosti léčíš tim,že sis v hlavě vytvořil 'obryni' Petru,který nikdo nesahá ani po kotníky,protože nebejt lajnových,vyhrála mi 30 grandslamů. K čemu to vede?ty seš maličkej,ona je úžasná a veliká,ty tratíš,ona nic nezískává.k čemu ti to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Já komplexem méněcennosti netrpím.
Reagovat
smazaný uživatel
v reálnym životě se ženy mužům jako jsi ty vysmějí,nebo nad nimi vezmou mateřskou ochrannou ruku (fandina),proto se taky můžeš realizovat jen prostřednictvim podobnejch diskusí
Reagovat
smazaný uživatel
To mluvíš z vlastní zkušenosti? :-p
Reagovat
smazaný uživatel
jako adolescent sem si takovym obdobim nekritický adorace prošel.ale se skutečnym životem to mělo pramálo společnýho,to sou ty životní zkušenosti,doporučuju!:)
Reagovat
Fandina
Je to její fanoušek a má jí rád, věří jí. To není žádný komplex méněcenosti. Je to fandovství. Jeho problém je ten, že vyžaduje i od ostatních, aby ji viděli stejně jako on a když někdo napíše něco jiného, než on si myslí, že tak je, tak se vyhrazuje a dává mu najevo, že to tak není.
Reagovat
smazaný uživatel
on ostatní uráží, fandino,vyhrazovat se dá jinými způsoby,než jak to provádí on.
Reagovat
smazaný uživatel
Urážím ty, kteří si to zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Paseka
Presne tak. A to hodne. Proto nevim, proc to rikala, když to tak evidentne není.
Reagovat
Fandina
Bylo to před FO a proč tedy vyhrála dva předešlé zápasy a dneska ne? Nebylo to náhodou tím, že ta druhá byla dneska lepší?
Reagovat
EllNino
umři už tvl
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
EllNino
a ty s nim
Reagovat
Fandina
nezklamals
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem pár krát slyšel rady Čermáka na lavičce a to byly opravdu rady nad zlato (v podstatě nic neporadil)....Kotyza, vždy měl soupeře přesně rozebraného a viděl jeho slabiny a stanovil optimálně taktiku pro Petru, kterou neříkám, že vždy naplnila, ale vždy věděl co má hrát a proč to má tak hrát
Reagovat
Andrew89
musim souhlasit..nic konkrétního jí neporadil...zatím tedy usuzuji jen z toho kdy byla možnost ho slyšet.
Reagovat
janek_da
Já bych souhlasil, kdybych neslyšel bývalého trenera Sloane Stephens. Ta hrála prd, zavolala si trenera a ten jí řekl "musíš ze sebe dosta to nejlepší", "takhle nemůžeš hrát". To jsem se dost nasmál, ale Sloane pak lehce otočila set a pak i zápas.
Reagovat
Andrew89
:DDDD fakt? ty vole:D tak toho bych taky chtěl:D...:DDDD jsi mě pobavil:D
Reagovat
dadaft
nemyslím, že je vyhořelá.
ztratila výkonnost.
nadprůměrně hrající hráčka z top 150 je zkrátka většinou konečná...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou kecy. Drtivou většinu takových hráček bez problémů poráží.
Reagovat
bIbec
Třeba to tam letos celé vyhraje Markéta.
Reagovat
Paseka
Jaka Marketa zase ??
Reagovat
Ondra979
Pro odlehceni - Petra Kvitová mění kouče, bude ji nově trénovat Berdych. Potřebovala jsem někoho, kdo má s kanáry zkušenost, zdůvodnila své rozhodnutí Kvitová
Reagovat
Dobry-den
Toho se nikdy nedočkáme. Kvytová ukončí kariéru daleko dříve než Berdyč.
Reagovat
Kozoroh
Na začátek je třeba připomenout, že obě porážky nelze srovnávat - zatímco Šafářová podlehla po boji Stosurové, která je na žebříčku 24., je tedy nasazenou hráčkou, dále je GS šampionkou a antuka je jejím oblíbeným povrchem (před šesti lety hrála finále RG), Kvitová utržila potupnou prohru od soupeřky, která není ani v první stovce. Dva kanáry s tak nízko postavenou tenistkou na Grand Slamu nelze dostatečně omluvit. Jedna z nejhorších a nejostudnějších proher Kvitové v celé její kariéře.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, nejde to srovnávat. Zatímco Lucka rupla s přinejlepším průměrně hrající Sam, Petra rupla se Shelby, která byla v totálním laufu a předvedla výkon hodný hráčky top 10.
Reagovat
Frick
Jdi už do prdele.

Kdyby tak rupla Lucka, tak bych to já nebo třeba misa takto omlouval? Rázně bychom za tu Lucku zkritizovali.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem kus zápasu Lucky a celej Petřin. A Shelby by dneska vypráskala všechny tři, naopak s Luckou i Sam by si Petra nejspíš poradila.
Reagovat
Paseka
No, je to pravda.
Reagovat
Paseka
Jen nesouhlasím se Stosur. Hrála o něco málo lépe než Lucka. Výborně podávala.
Reagovat
Kozoroh
Klasika, ty si prohru vyložíš tak, aby z toho Petra vyšla s čistým štítem. Akorát ti to tu nikdo nebaští, Kveši.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký argument by nebyl?
Reagovat
Grigor_Murray
Ježíš prostě dneska dostala totální kartáč a nic jí neomlouvá, to se prostě občas stane (Berdych by mohl vyprávět:D)
Reagovat
misa
Jsi trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem.
Reagovat
dadaft
nerozčiloval bych se -- shazovat jiné a vyzdvihovat Petru, která dostala dva kanáry od No108, to je iqeho normálka
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt pako, předhazovat mi něco, co jsem neřekl.
Reagovat
dadaft
Stosurová nehrála průměrně.
Reagovat
dadaft
ještě dokonce prý "přinejlepším".
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě servisu, ten jí teda držel, nic extra nehrála. Ne že by hrála blbě, ale ani nic, s čím by si Lucka neměla být schopná poradit.
Reagovat
dadaft
"Těžký zápas to byl už v Praze, těžký i tady. Hrály jsme obě dobrý tenis, bojovala jsem, dařilo se mi velmi dobře ve druhém setu. Dál už to bylo o pár míčcích při hře na 5:6, ona hrála opravdu dobře, hlavně dobře podávala."
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to jsou slova Lucky.

je mi jasné, že pro tebe nic nebudou znamenat, ale jen tak pro srandu je sem šoupnu.
Reagovat
smazaný uživatel
průměrná Sam :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kolik z vas tady zbylo, kteří budou pořád tvrdit, že Čermák je skvělá volba pro Petru?? Čekal jsem, že hodnocení udělám na podzim, ale ted je to jasné.

Snad to Petře dojde co nejdříve a najme si skutečného světového profika, který ji bude schopen dát co potřebuje a ne jen si s ní zahrát sparing
Reagovat
Kozoroh
Kdyby nebyla Kvitová tak útlocitná, tak by se jí hodil McEnroe, zlepšil by jí leváckou zatáčku servisu, hru na síti atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že každý s IQ nad 80 bude tvrdit, že na podobné radikální odsuzování je ještě brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše obráceně. Od začátku to byl nesmysl....profik si najme profika a ne zelenáče, který se na něm bude učit...jsou i vyjímky jako ve fotbalo Guardiola či Zidane, kteří naskočili na ostro...ale to byly absolutní mistři svého řemesla jako fotbalisti...kdyby si najala bývalou tenistku či tenistu, která byla dlouhodbě v top 10, neřekl bych ani popel....
Reagovat
Fandina
A koho by sis představoval, řekni jméno o kom mluvíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kvalitních trenéru, kteří trenovali špičkové tenisty je na světě hodně, nevím kdo je volný...minimálně z českých projevil po odchodu od Veselého zájem Krupa, který do novin řekl, že "takovou nabídku by neodmítl", Petra ho nechtěla, tak se vrátil k Báře, která šla výrazně nahoru a hraje svůj nejlěpší tenis v kariéře
Reagovat
smazaný uživatel
Proč lžeš? Krupa se po odchodu od Veselého jasně vyjádřil, že si chce od trénování odpočinout. Že se vrátil k Báře, kterou trénoval před tím, a které dělal poradce, ještě neznamená, že by šel trénovat Petru.
Navíc by u ní dlouho nevydržel, se svojí povahou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to někde zaznamenal, ale už nevím zde...ale Krupa není předmětem sporu, ale volba sparing partnera Čermáka,
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už vysvětlovala, proč Franta a proč ne "superkouč." A vysvětlila to dobře, dávalo to smysl, na rozdíl od toho, co tady tvrdíš ty. Respektive ona mluvila s praktickou zkušeností, ty jenom opakuješ jakési teoretické předpoklady, které ovšem v reálu moc nefungujou. Třeba neustálé předhazování "superkouče", kteří se v ženském tenise neuplatnili vůbec a v mužském je jejich přínos taky dost sporný.
Reagovat
Grigor_Murray
To je celkem fakt. Edberg naučil Rogra chodit na síť, ale to by stejně muselo přijít, jelikož má na to věk:). Becker podle mě toho Djokovi taky moc nedal, protože Djok hraje pořád hodně dobře od 2011, a to je obrovská zásluha Mariana Vajdy. Největší efekt to mělo u Andyho, ten se stal pod Lendlem GS vítězem.
Reagovat
Kozoroh
Pod Beckerem No1e opět dominuje jak v roce 2011, díky Borisovi opět získal ten zabijácký instinkt, který se z něj po roce 2011 vytratil. Z herního hlediska došlo k posunu v podání, Djoker si už servisem vytváří ve výměnách tlak, který většinou úspěšně zúročí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kecy. Nole dominuje furt stejně. Becker mu slouží leda jako ku*evsky drahej talisman.
Reagovat
Kozoroh
Nedominuje stejnou mírou pět let v kuse. Evidentně nevidíš rozdíly mezi sezónami s jedním majorem (pro tvou informaci (2012, 13, 14) a třemi majory (2011, 2015).
Herních posunů sis taky neráčil všimnout - lepší servis, zlepšená a četnější hra na síti....
Z tvých komentářů by člověk usoudil, že žiješ v jiném vesmíru.
Reagovat
Grigor_Murray
To že se na GS po 2011 moc nedařilo neznamená, že zmizel zabijácký instinkt. Djokovicovo úspěchy jsou především odrazem tréninku Vajdy. Becker se jenom veze na Vajdove práci, on ho vypiplal, on z něj udělal šampióna, Becker z něj udělal tak maximálně šampóna :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, minimálně servis si Joker výrazně vylepšil..a myslím, že i po taktické stránce Boris dal Jokerovi cenné zkušenosti a rady
Reagovat
tito
Tak Becker mu dal sakra hodně. Novak zlepšil podání o level ( po všech stránkách- jak technické, tak taktické) začal více chodit na síť a krom hry nad hlavou tam urazil opravdu velký kus cesty. A v neposlední řadě z něj Boris udělal odolného, takticky zralého šampiona. Pro mne v pomyslném žebříčku superkoučů vede.
Reagovat
janek_da
Pro mě Magnus Norman. Mám-li porovnat z jakého levelu hráče dostal.
Reagovat
tito
Magnus je skvělý. Fakt. Působí nesmírným klidem a Stan si opravdu nemohl vybrat lépe. Ale před jeho příchodem byl "hotový" hráč, u kterého dal Norman dohromady hlavu a taktiku. Alespoň jsem nezaznamenal nějaký technický posun. U Borise vidím tu přidanou hodnotu právě v tom, v čem sám vynikal. V podání a hře na síti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Norman se mi hodně líbí, škoda, že není ted volný, myslím, že by to byla idealní volba pro Toma
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzrálost přišla věkem, ne Beckerem. Všechno ostatní Novak uměl dávno před ním.
Reagovat
Kozoroh
Nedošlo ti za ty roky, co sleduješ tenis, že vrcholný tenis je především o psychice?
Reagovat
Grigor_Murray
To jen věc názoru, stejně tak to mohla být Vajdova zásluha(i nemusela, jsou to jen spekulace). Nej superkouč jednoznačně Ivan Lendl.(2. místo Magnus Norman) :)
Reagovat
Kozoroh
Souhlasím, jen bych dodal, že šampionem No1e byl v roce 2011, ale po této sezóně se z něj ten šampionský nebo zabijácký instinkt vytratil. Boris mu ho vrátil zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsme nikdy nehovořil o superkouči, ale o plnohodnotném "ZKUŠENÉM" kouči, který jako trenér již něco dokázal ...
Reagovat
Fandina
napiš jméno
Reagovat
EllNino
jméno
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
Fandina
tebe jsem se neptala
Reagovat
EllNino
neptala ses ani jeho, byl to příkaz
Reagovat
Fandina
že bys byl tak inteligentní?
Reagovat
Grigor_Murray
To je zase konverzace :D
Reagovat
smazaný uživatel
Franta je stejně plnohodnotný kouč jako kdokoliv jiný. A o superkoučích jsi tady mluvil, i když jsi je tak nenazval.
Reagovat
Kozoroh
" Třeba neustálé předhazování "superkouče", kteří se v ženském tenise neuplatnili vůbec a v mužském je jejich přínos taky dost sporný.'"
Lol, ty mužský tenis evidentně nesleduješ podrobně - Lendl Murraymu pomohl ke GS titulu, Djokovič pod Beckerem opět válcuje okruh jak v roce 2011, Edberg Federera vytáhl zpět po špatné sezóně 2013 nahoru, Čilič pod Ivančevičem ovládl USO a těch příkladů, kdy se vynikající hráči minulosti osvědčili u dnešních špičkových tenistů je víc.
Reagovat
janek_da
jj, Nishikori s Changem se taky dostal o level výš.

Kromě Můry největší pokrok asi u Wawry s Magnusem.
Reagovat
slacker
S timhle ohybacem nema uz davno cenu o nicem seriozne diskutovat, pro dobry pocit s interakce s takovym magoem pomuze jen fyzicka inzultace. A jako predkrm slovni inzultaci
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty nepoznáš realitu neznamená, že já ji ohýbám.
Reagovat
smazaný uživatel
Lemdl - Murray je jediný příklad, kdy to skutečně fungovalo. Ostatní jsou tvoje ničím nepodložené domněnky.
Reagovat
Chrenda
Že ty zrovna něco meleš o IQ když ho sám máš jak tykve.
Reagovat
Serpens
Petra potřebuje především trenéra, který se postará o to, aby nemrhala dál svým talentem, tzn. honit ji, křičet na ni, na tréninku ji zaměstnávat tak dlouho, dokud to nebude ono. Petra však takového trenéra nechce. Čermák byl únik před problémem
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Spekuluji jestli za tím nebylo i něco dalšího z důvodu jejího rozhochu se snoubencem ...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsou těžké nesmysly, které nikdo normální se zdravým úsudkem nemůže myslet vážně.
Reagovat
Marduch
Na mě to dělá stejný dojem. Jakože Petra cítila hlubokou potřebu odpočinout si od trenéra, od pana nadřízeného, od toho jeho denodenního musu a dohlížení. Jenže neustálé dotazování novinářů na trenéra se nedalo dlouho snášet, takže provedla volbu ve stylu rčení o vlkovi a koze.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže pod Frantou je změna k lepšímu celkem viditelná. I když to dneska nevyšlo.
Reagovat
rusedski
Mám podobný pocit. Fanouškům a novinářům se zavřela huba, Petře hodný Franta vyhovuje, a pro něj samotného je angažmá u Petry bingo, protože jeho deblová kariéra už skomírala a nejspíš se během ní nestihl bůhvíjak zajistit. Takže několik much jednou ranou.

Počítám, že i přes další propad si bude Petra spolupráci s Čermákem pochvalovat, jak všechno funguje, jak si lidsky sedli, jak její hra jde nahoru a je jen otázkou času kdy se to projeví...ale aby se to dřív neprojevilo výpadkem z TOP 30... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný pocit..
Reagovat
Dobry-den
Pokud vyhraje víc gemů než Kvytovová, budu spokojen.
Reagovat
dadaft
Stosurová - Šafářová 63 67 75

v prvé řadě je třeba říct, že to byl skvělý, vyrovnaný, vysoce kvalitní a strhující zápas, Lucka se nemá za co stydět, kdyby udělala o pár chyb míň, mohlo to dopadnout naopak.
Sammy parádní výkon, servis šlapl i v důležitých okamžicích, fungoval i bekhend a rovněž psychika na Samanthu luxusní -- pokud udrží tenhle level, nemusí se Simony bát,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, gratulace

Rogers - Kvitová 60 67 60

v prvním setu hrála Petra špatně, ve druhém se síly vyrovnaly, ve třetím byla Shelby lepší, ale ten kanár je přece jen krutý, o tolik ne.
Shelby nežebříčkový výkon, její forhend má grády, podávala rychleji, hrála tvrději, Petra nestíhala...

4K Rogers - Begu nezní atraktivně, ale mohl by to být skvělý tenis
Reagovat
Frick
Měnili byste?

Ze mne těžko říct. Pro ten postup do OF ne, jenže samozřejmě, Lucka klidně mohla jít dále. Simona se určitě nezdá bejt neporazitelná.

Ale tak to nechme. Vyhrát domácí WTA turnaj je super, navíc v tý elektrizující atmosféře, kterou si třeba loni Kája užít nemohla, jelikož finále bylo české.
Reagovat
misa
Titul je krásný, pro Lucku druhý nejcennější v kariéře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani náhodou, zní to sice jako "kyselé hrozny", ale myslím si, že by Lucka stejně letěla v přístím kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Určítě, ale Lucka hrála dobře, nezklamala. Sam prostě chytla perfektní formu a hraje velice dobře
Reagovat
Grigor_Murray
Musíme to brát pozitivně, aspoň budou na ct sport pořádné zápasy. :D
Reagovat
Kozoroh
Kdepak, nebudou žádné zápasy :D
Reagovat
Grigor_Murray
Jak to? Oni musí odvysílat nějaký čas , nebo ne? :)
Reagovat
Dobry-den
Petruška dva kanárky, o tom se mi ani nesnilo. Úplně mi to vynahradilo zklamání z Lucčiny prohry. Jen tak dál, Petro ;-)
Reagovat
PetaM
Petra strašný výprask ... To ani ten druhý set nezachrání. Soupeřka v prvním hrála dobře, dobrý servis a FH psal neskutečně. Petra oproti tomu samá chyba z "lehkých" pozic. Ve druhém zabojovala, i když opět musela otáčet. No a třetí, prakticky stejný, jako první ...

Rogers ničila Petru servisem a FH a Petra byla ještě tak hloupá, že jí to do toho FH sama cpala ... Když jsem viděl druhé servisy do FH, tak jsem čekal prohraný bod, no a ten samozřejmě většinou hned přišel ... Navíc neuvěřitelné chyby ze všech stran, nejvíce překvapily ze silné strany Petry - z FH ...

Ve třetím byla hra vyrovnanější, 6:0 si asi nezasloužila, ale skončilo to tak. Od trávy po dnešní strašné ostudě a debaklu absolutně nic nečekám. Už bych se ani nedivil, kdyby ve Wimbledonu vyletěla s Errani, hru na to určitě má.

RG mi většinou zkazila Šarapova, když vyhrála titul. Ale tohle je mnohem, mnohem horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že se ti alespoň ulevilo. Obsahově je to snůška nesmyslů.
Reagovat
PetaM
Trošku respektu k mému názoru bych poprosil pane Jiří.
Reagovat
pepin
Snůšku nesmyslů tady plodíš akorát Ty. Před dvěma dny jsi nás nazval "nemocnými" když jsme varovali před dalším zápasem Petry. A tady máš výsledek ty chytráku. Můžeš zase hledat chyby všude kolem a vést zde nekonečné a nesmyslné hádky a urážení - opravdu chudáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepine, kdy se z tebe stal naprosto nesnesitelný vocas? Tenisu jsi nerozuměl nikdy, ale většinou se s tebou alespoň dalo mluvit.
Reagovat
pepin
Vocas jsi a tuplovanej jen Ty, podívej co si o Tobě myslí většina lidí zde.
Reagovat
Kozoroh
Tak pane expert podrobněji vysvětlete, v čem se PetaM tak krutě mýlí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě ve všem. Tedy až na to, že v prvním setu hrála blbě, to měl pravdu.
Reagovat
misa
Dá se říct, že léčba Čermákem zatím nezabírá, ale uvidíme za pár měsíců.
Reagovat
PetaM
Hm, já proti Frantovi nic nemám. Podle mě je super sparing, může Petře pomoct. Právě bych čekal, že proti ranařkám teď bude ve výhodě, když má rány od chlapa ... A ta síť se taky lepší, už tam chodí častěji. Uvidíme časem, věřím, že Franta může pomoct ... Ale záleží jen na Petře, jak si to vezme. V zápase si stejně musí udělat sama, co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Na taková hodnocení je ještě brzo.
Reagovat
PetaM
Myslím, že každý může hodnotit co chce, kdy chce, koho chce.
Reagovat
marsden
At se uz necha zbouchnout a odejde. Stejne ji to vsechno uz stacilo a motivace je pryc.
Reagovat
Marduch
A na tom trvám, že Kotyza do roka a do dne. Teď už vlastně dříve ;)
Reagovat
Michaelus
Petra je v letošní sezoně tragická. Chápu, když říká, že je to nahoru dolů, že neude na každém turnaji v semifinále... ale teď to jde jenom dolů. Nesedí ji antuka,tvrdý, Evropa, Austrálie ani Amerika. A nechává se přetlačovat. Jediný světlý bod je Stuttgart. Vždy jsem měl pro Petru pochopení, že jednou vyhraje něco velkého a pak má zase chvilku útlum. Ale teď hraje katastrofálně, nemá se o co opřít.
Reagovat
Frick
Nedá se nic dělat. Měla tam pár špatných servisů a to rozhodlo. Chtělo si to vydřít TB i v tom 1. setu, ale bohužel 40:15* Sam odvártila.

Rozhodně měla Lucka smůlu. Mohla tam z TOP 16-32 dostat vůbec někoho těžšího?

Možná jí i trochu uškodila až moc lehká cesta v prvních dvou kolech. Třeba jí loni těch 7:6 7:6 s Nasťou v R128 mohlo řádně zocelit.

Nesmíme věšet hlavu. V Birminghamu a Eastbourne Lucka nic k obhájení nemá, tak tam třeba něco uhraje. Žel, nasazení tam jisté mít nebude :-(

Do Wimblu by si ho udržet měla, byť jen to R32-kové. Tak snad nebude nalosována do R32 k Sereně.

Jedeme dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude nalosovaná k Petře:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta tady asi nebude moc oblíbená...
Reagovat
PetaM
Proč? Petra si za tu prohru může sama. Sračky, co vypouštěla z rakety ... Divím se, že se na konci ještě hrálo na antuce. Petra si za tu ostudu může sama. Ve druhém to šlo, v prvním a ve třetím ne. A Rogers hrála pořád stejně. Jen ve druhém se Petra zlepšila.
Reagovat
Andrew89
Šalina nepředvedla vůbec nic krom dobrýho servisu..smutné, že to na Petru stačilo....Petra dneska dala dva kanáry.....bohužel sobě
Reagovat
PetaM
Předvedla skvělý FH, který na Petru platil. A ona jí to tam ještě sama cpala.
Reagovat
Andrew89
Právě...cpala.. :D
Reagovat
Michaelus
Přesně. Dneska hrála Petra to, co ji soupeřka povolila. A to Petra s jejím stylem nemůže dovolit, to je potom v koncích
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětli mi jednu věc: proč se někdy chováš normálně a někdy, jako třeba teď, jako naprostý p*čus, kterej si svoje komplexy léčí na Petře?
Reagovat
slacker
Tak on to apson strida, ty ne
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem to tak, že vyřadila Karolínu i Petru...
Reagovat
Michaelus
Opět dostává kanára, stejně jako minulý rok. Dneska byl pohyb hrůzostrašný, servis hrůznostrašný. A když říká, že se ji hraje dobře proti ranařkám, že to "lítá" tak to asi silně nesedí, když dnes nebyla na rychlejší míč pomalu schopna zareagovat. Nehorázná ostuda 2 kanáry. A vypuštěný konec. Nechat 104. hráčku ať vás takhle přetlačí je prostě blbost.
Reagovat
Rip.win
PETR0 POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOjď!
Reagovat
Fandina
tapné
Reagovat
Rip.win
Fandina
Reagovat
Mac
tak to vypada, ze druhy tyden bez cechu a cesek...
Reagovat
Frick
Si nemohly vyměnit soupeřky, kurfa? :-(

Lucka by ju klepla 6:4 6:2 no a Petra ty dva kanáry dostala i tak. Sice se Sam by to nebylo proloženo vydřenym setem ale co už.
Reagovat
aligo
jsou to slepice a kvitová největší...
Reagovat
smazaný uživatel
hanbi sa!
Reagovat
Kozoroh
Šafářová je slepice? Prohrála s tenistkou stejného rangu a po boji, s Kvitovou se to srovnávat nedá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist