Češky jsou opět ve finále Fed Cupu! I ve Švýcarsku rozhodly ve čtyřhře

17. 4. 2016, 13:24
Aktuality 671
FED CUP - České tenistky si popáté za posledních šest let zahrají finále Fed Cupu! Ve Švýcarsku si ho vybojovaly až ve čtyřhře, kterou zvládly už ve třetím duelu v řadě. Postupový bod získaly nesehrané Lucie Hradecká s Karolínou Plíškovou, které porazily Viktoriji Golubicovou s hvězdnou Martinou Hingisovou.
Plíšková a Hradecká (© Pavel Lebeda)

Semifinálový duel švýcarských a českých tenistek v Lucernu nabídl dramatický víkend. Barbora Strýcová v sobotní dvouhře smetla Timeu Bacsinszkou, ale Karolína Plíšková pak překvapivě nepotvrdila roli favoritky proti Viktoriji Golubicové. Dnes sice Plíšková v Lucernu porazila Bacsinszkou a vrátila českým tenistkám vedení, jenže poté potvrdila svou formu nadšeně hrající Golubicová, jež otočila duel se Strýcovou. 

Za stavu 2-2 tak rozhodla čtyřhra a české tenistky v ní stejně jako loni ve finále proti Ruskám i letos v prvním kole v Rumunsku uspěly. Opět u toho byla Karolína Plíšková, která tentokrát nastoupila k vůbec prvnímu soutěžnímu zápasu s dvojnásobnou grandslamovou šampionkou ve čtyřhře Lucií Hradeckou. Společnou premiéru si osladily, když porazily 6-2 6-2 světovou jedničku ve čtyřhře Martinu Hingisovou s Viktorijí Golubicovou.

Potřetí za sebou Češky rozhodly o výhře ve čtyřhře za stavu 2-2. Pod vedením kapitána Petra Pály získaly rozhodující čtyřhru posedmé. "Zase jsme vyhráli přes debla, to je skvělé a máme široký výběr," radoval se kapitán Petr Pála.

České tenistky postoupily do finále Fed Cupu již popáté za posledních šest let. V sezonách 2011, 2012, 2014 a 2015 v něm vždy vyhrály.



Na finále, jež se bude konat 12. a 13. listopadu, by mohly být připravené i Petra Kvitová s Lucií Šafářovou, které vinou slabé formy v Lucernu chyběly. O zkompletování hattricku budou Češky usilovat ve Francii, která v druhém semifinále zdolala Nizozemsko 3-2.

"Určitě to bude těžký boj, bude to venku, takže proti divákům a celé hale. Ve finále se může stát cokoli, ale věřím, že když budeme držet spolu a bojovat, tak můžeme Francii porazit," řekla Plíšková.

Karolína Plíšková po výhře nad Timeou Bacsinszkou (© Česká sportovní)
Karolína Plíšková po výhře nad Timeou Bacsinszkou (© Česká sportovní)

Plíšková se oklepala a získala druhý bod
Světová osmnáctka Karolína Plíšková v sobotu překvapivě podlehla 129. hráčce světa Golubicové, přesto dnes dostala od kapitána Petra Pály znovu důvěru a šanci na reparát. Ten se jí povedl, když v souboji týmových jedniček porazila 6-4 6-2 svou sousedku ze světového žebříčku Timeu Bacsinszkou.

V úvodu duelu se světovou sedmnáctkou byla z Plíškové cítit nervozita a v podvědomí měla včerejší zaváhní. Hrála se zatejpovaným pravým kotníkem a odolávala tlaku soupeřky. Ve druhé a čtvrté hře odvrátila dohromady tři brejkboly, ten třetí se štěstím. Pokus Švýcarky o zkrácení za síť, na který by nedokázala zareagovat, zastavila páska.

Postupně se však Plíšková rozehrála, dostala se do ráže a iniciativu převzala definitivně v deváté hře. Po tvrdých ranách si vypracovala první dva brejkboly a brejk stvrdila smečí. Vzápětí dokázala set získat při svém servisu esem, což potvrdilo i jestřábí oko.

Povzbuzena vstoupila do druhé sady, získala dva brejky a po sedmi vyhraných gamech v řadě se dostala do vedení 4-0. Po dvou dvojchybách ještě odvrátila brejkbol, ale další komplikaci nepřipustila. Hodinu a čtvrt dlouhý zápas zakončila čistou hrou při svém servisu. Pomohla si esem i bekhendovým volejem. Hned při prvním mečbolu trefila Švýcarka síť.

"Jsem ráda, že jsem se ze soboty oklepala. Na kurtu jsem se cítila líp, i když začátek byl na hraně. Ona nastoupila docela dobře. Bylo důležité, že jsem to ustála. Řekla bych, že jsem se cítila celkově líp fyzicky. Jsem ráda, že to bylo na dva sety. Takhle to mělo dopadnout v sobotu taky. Je to úleva," řekla Plíšková.

"Samozřejmě jsem teď zklamaná, protože jsem začala docela dobře. Ale soupeřka pak hrála čím dál lépe," řekla na tiskové konferenci Bacsinszká.

Strýcové k výhře chyběly dva míčky
Posunout české tenistky do finále mohla Barbora Strýcová, ale i ona měla s odhodlaně hrající Viktorijí Golubicovou od začátku problémy. V dlouhých výměnách si musela dobře připravovat pozice a v prvním setu se jí to ještě dařilo. Dvakrát vzala soupeřce s jednoručným bekhendem servis a vedla.

Od druhé sady Strýcová čelila tlaku Golubicové. Dvakrát se dostala z kritické situace, když Švýcarka podávala na zisk setu, o druhou sadu ale nakonec přišla ve zkrácené hře. Rozhozená Strýcová už nenašla zbraň na Golubicovou, hrající v euforii. Švýcarka za pomoci bouřlivého publika střílela vítězné údery z bekhendu i forhendu a třetímu setu dominovala. Strýcová v něm získala jen game.



"Je to k vzteku. V tie-breaku jsem si to prohrála. Ve třetím setu už ona na co sáhla, to jí tam spadlo," řekla Strýcová. Rozhodla se, že nepůjde hrát čtyřhru, protože se necítila ideálně. "Na tohle bych fyzicky neměla. A není správný, abych tam šla jen kvůli tomu, že jsme s Kájou vyhrály dva zápasy," připomněla dva předešlé vyhrané debly s Plíškovou ve finále loni proti Ruskám a letos v 1. kole v Rumunsku.

Rozhodla čtyřhra
Šanci tak dostala desátá deblistka světa Lucie Hradecká a podobně jako ve finále v roce 2011 v Rusku předvedla skvělý výkon. S Karolínou Plíškovou vytvořily pár dvou ranařek s tím, že Hradecká je i dobrá na síti, a domácí pár jasně přehrávaly. Překvapivě se nedařilo světové jedničce ve čtyřhře Hingisové, která poměrně dost kazila.

"Jsem šťastná, že se nám debl povedl. Skoro jsme jim nedaly šanci. Hrály jsme agresivně. Já jsem se trochu bála Martiny (Hingisové), protože jsem na ni zatím neudělala jediný set stejně jako Kája. Ale vím, že jí musíte vzít čas. Nesmíte se nechat od ní vyťukat a to se nám podařilo," uvedla Hradecká.

• FED CUP 2016, SEMIFINÁLE •
kompletní výsledky (16. - 17. 04. 2016)
Švýcarsko - Česko 2-3 (Lucern, tv. povrch / hala)
Bacsinszká - Strýcová 0-6 2-6 ... 0-1
Golubovicová - Kar. Plíšková 3-6 6-4 6-4 ... 1-1
Bacsinszká - Kar. Plíšková 4-6 2-6 ... 1-2
Golubicová - Strýcová 3-6 7-6(6) 6-1 ... 2-2
Golubicová/Hingisová - Hradecká/Kar. Plíšková 4-6 2-6 ... 2-3
Francie - Nizozemsko 3-2 (Trélazé, tv. povrch / hala)
Garciaová - Bertensová 4-6 2-6 ... 0-1
Mladenovicová - Hogenkampová 6-2 6-4 ... 1-1
Mladenovicová - Bertensová 5-7 4-6 ... 1-2
Garciaová - Rusová 6-3 6-4 ... 2-2
Garciaová/Mladenovicová - Bertensová/Hogenkampová 4-6 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

671
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tenis v Praze, dal by někdo?
Reagovat
Lunej..
My jdeme, tak se přidej :)
Reagovat
Lunej..
nebo myslíš hrát? :D v tom případě se omlouvám za chybnou reakci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrat :D ale live jdu taky no, akorat nevim kdy, mam toho ted mega moc
Reagovat
Lunej..
Aha, tak promiň. Live jdeme v úterý, tak se můžeš kdyžtak přidat. Hrát s tebou nepůjdu, protože by byla pro tebe potupa, aby tě vyškolila stařenka :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vim, že bych dostal strašnej kartáč no, protože sem letos ještě nehrál a budu špatnej jak cesta do práce. V uterý jedu pryč k večeru, ale šel bych během dnes určitě se podívat, tak si Vás najdu :D
Reagovat
Jan
Pěkný sled titulků článků dokresluje průběh víkendového zápasu se Švýcarskem :)

Češky jsou opět ve finále Fed Cupu! I ve Švýcarsku rozhodly ve čtyřhře

Pála: Zase rozhodl náš široký kádr

Plíšková se na debla těšila, Hradecké věřila

Strýcová zkazila tie-break, na čtyřhru se necítila

Plíšková se vybrečela a souboj jedniček vyhrála

Pála: Bára nesmí propadat euforii, Kája musí zapomenout

Plíškovou prohra rozplakala. Zápas mi sebral hodně sil, přiznala

Strýcová: Byl to můj nejlepší singl ve Fed Cupu, ale zítra je nový den

Šafářová: Myslím, že holky ve Švýcarsku zvítězí

Ve Švýcarsku bodovaly dvojky. Strýcová překvapila, Plíšková zaváhala
Reagovat
tommr
z těch titulků to ani tak nevyznívá, ale byl to nejdivočejší FC zápas co pamatuju. Všechny zápasy proběhly přesně opačně než se čekalo. Jen ten konečnej výsledek a náš postup byly naštěstí podle očekávání ... :)
Reagovat
rusedski
Trošku mi to připomnělo tenhle zápas (tehdy baráž o postup do Světové skupiny):
http://www.fedcup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100010675

Izraelky měly hvězdnou Peer (tehdy hráčku Top 20) a pětatřicetiletou Obziler, která byla někde kolem stovky. A taky to dopadlo celé naruby (btw. Petra byla tehdy na 100.místě a přesto se ji Pála nebál postavit :)).
Reagovat
tommr
jj máš pravdu - ten průběh utkání je prakticky identickej pokud zaměníme jména Peer a Obziler za Bacsinszky a Golubic. Já si ale to utkání už vůbec nevybavuju, protože tenis jsem začal intenzívně sledovat až od roku 2010 ... :)
Reagovat
Jan
Já si to pamatuji dobře. Tenkrát jsem tenis po určité pauze zase začal víc sledovat :) Benešová tam také zahrála dobře.
Reagovat
makro99
a Lucka po zranění blbě, resp. se tím zápasem strašně protrápila...
Reagovat
Frick
V každym zápase bylo překvapení, ale ne výhradně ve formě výhra x prohra....

Výhry Golubic šokem byly, ale prohry Timey a debla už ne. "Šokoující" byla jen jejich drtivost.
Reagovat
bIbec
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
si jdou pro dalsi titul. Podle me je nikdo v dohledne dobe nezastavi...;) Tipuji, ze behem pristich 5 let, vcetne letoska daji min. 3 tituly, pokud ne vsech 5;D)))

Na finale tipuji antuku. Ale podle me Francii stejne nepomuze.
Francky budou hrat doma pod silenym tlakem. KiKi se z toho rozsype a Garciu z toho svihne.
Na finale bude stacit vpoho poslat Marusku, Denisku...do debla Barunu s Karol a na lavicku jako vystrahu Petru..;D))) Lucy muze holky masirovat. Proste Francie nema narok...

Ve finale by muselo byt USA, nebo Nemecko, abych mel o ty holky mirne obavy;) Pripominam mirne...ne velke.
Reagovat
Jan
Však on už ti to tommr vysvětlí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak s jinym pohledem prijit muze. Me to nevadi;)

A nakonec v FC zebrik nema tolik hodnotu. Je to jina soutez proste. Neni to GS nebo Masters. V tom ceskem tymu je pretlak. A pokud koukam na to co se v ceske kotline dale rodi a tlaci z juniorky na okruh WTA, tak smele rikam... budoucnost FC patri Ceskam.
Reagovat
Jan
Může být. A i já i ty i mnoho dalších jsme za to rádi :) Více takových přetlaků :)
Reagovat
Krisboy
Máš recht. Fedcupové 21.století bude komplet české.
Reagovat
VlS
Marušku a Denisku ..... jsi velký vizionář :-)
Reagovat
VlS
Vlastně jsi VVV velký vlčí vizionář :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A tak, ta Maruska, to jsem si trosku zaprehanel;) Ale aspon vidis jaky ten tym ma potencial...do budoucna.
Ovsem Deniska...proc ne. Stat se to muze. A uplne stejne jak si nekdo dokaze predstavit, ze francky cesky porazi. Tak uplne stejne si dokazu predstavit opak, a jak Deniska s Garciou a KiKi zamete. Ikdyz Kiki neni tak vysoko v zebriku...Deniska jde jen po tech velkejch rybach...;) Ale je to FC, a tam se na zebr nehraje.
Reagovat
VlS
Ale nic proti, za těch 5 let to už určitě nebude o Barči, Luckách a nejspíš ani o Petře a Kája a Denisa budou protřelé staré žoldnéřky a dravé mládí se tam bude tlačit nahoru, to je skoro jistá věc. Akorát já už na televizi možná nebudu vidět a ty už budeš VVVVV - Velký Vlči Vizionář Ve Výslužbě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
No rozhodne me tahle zkratka VVVVV potesila vic, nez ta vyse.
Z tou zkratkou VVV mam jiste ideove potize...;)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale jinak me ty Vize proste obcas prepadaji no;D)))
Za to nemuzu. To samo. Jako neee vsechny se tak nejak plni...a asi to neni podstatne....ikdyz ta se Serenkou, ze to nebude jeji rok...se zatim plni celkem bez problemu.
Ale nerikam, ze konci. Ono...nekteri si mysli, ze jeji sila spociva v sile, ale podle me je to omyl. Proste Serenka ten tenis umi;) A i technicky uderove je proste spicka spicek. Podle me jeste bude zkouset zautocit na kalendarni GS. Ja si myslim, ze my dva budem uz na voziku, a tahle dama bude jeste pinkat. Je to neco jak tenisovy Jagr;D)))

btw. Celkem me sokovalo, ze Jagr byl nej. z cechu v bodovani v zakladni casti...to snad ani neni mozny;D)))
Ale take me sokovalo, ze v play-off ve SC neni ani jeden kanadsky tym. Neznam tyhle stats. Ale tohle nepamatuji. Takze sportovnich soku je furt dost...i bez vizi;D)
Reagovat
sprchon
Já bych tu Serenu i za pár let bral. :) Dokud má chuť a jde jí to, tak ať hraje.

k tomu NHL:
Možná že prostě nemáme tolik mladých, talentovaných hráčů jako mají třeba tam za oceánem. Jsou tu vychováváni jinak. A Jarda sice už není nejrychlejší, ale puk si udrží a umí s ním jako nikdo, to se prostě nezapomíná. Má obrovskej přehled a nadhled. Má motivaci, má k sobě mladej tým a chce mu pomoct k titulu. Myslím, že loni hlásal, že Florida během příštích několika let na titul dosáhne. Ať už s Jardou nebo bez. :)
Že je nejlepší z našich, to pro mě až takový překvapení není.

Ale to, že v play off chyběj Kanaďani, to mě docela udivilo, to je fakt.
Reagovat
VlS
Serena ten tenis jednak fakt umí, jednak byla strašně silná v hlavě, nevím, jestli je to pořád pravda. To letos uvidíme. Fakt těžko prognózovat. Může být dál jednička a může taky párkrát prohrát a zabalit to, neumím si Serenu představit v roli Kláry. To by bylo k slzám.
Reagovat
Frick
A co Alize? Tu zatracuješ?
Reagovat
Fandina
Jestli si někdo chcete připomenout včerejšího debla a máte SuperTennis, tak právě začalo opakování.
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/terezam.official/posts/521188988068202

No, nakládá si. A to bebí prý bylo na šitíčko. Ale dobrá, jak se s tím pere.
Reagovat
Jabadu
Před nějakým časem se podařilo Kaderku nějaké medyjální mrdce rozvzteklit a Padríno pustil vajíčko.
Náklady na týdenní Fed cup jsou asi 200 000,. USD a je logické, že love jsou rozdělovány podle žebříčku.
Když budeme logicky uvažovat, 10 000, USD dostane logistika, zbytek je pro hvězdy a tým.
Nemám nic proti odměnám a chápu, že hvězda typu Kvitové hraje za jiné peníze než třeba Allertová. Jen doufám, že je tam i zmíněn prvek bodů a ostrých zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak netuším, co tím chce básník říct.
Reagovat
Frick
Reprezentovat je čest. A čest je více než nějaký tisíce dolarů. Ale dnešní konzumní společnost to nechápe!
Reagovat
Jan
Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
proc ja vzdycky mam pocit, ze o cti mluvi jen ti, co o ni nemaji ani aaanunk a proc jen si pri cteni diskuzi vzdycky myslim, ze repre je za trest? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze se necte Masaryk. Jak by se dobre studoval a praktikoval nas prvni prezident a zalozitel republiky (to by uplne stacilo), tak by se mozna konecne pochopilo, ze vlastenectvi je jak hluboka laska k zene.
A o te se nespekuluje, ani se o ni nerve na ulicich, nebo nedejboze v nejakych sportovnich diskusich;) A uplne stejne se to ma se cti...
Mozna proto ten pocit sojecko.
A proto bych spisch navrhoval dobrou brazilskou kavu, nez to tady portalovi vlastenci s tou cti vyresi;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
blixa
Neskutečný, že si "čest" bere do huby hovado, který ji nevidělo ani z Pendolina.
Reagovat
slacker
reklo necestne hovado zvane blixa
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/zapas/8UFbxq1U/#prehled-zapasu

Co v těch sázkovkách hulej? :-D
Reagovat
rusedski
Co se ti nezdá, moc na Káju?
Je po FC, první antukovej zápas po dlouhý době, navíc rychlej přechod z hardu, Lucka má myslím šanci.
Reagovat
Frick
Lucka na Češky neumí, ani když má formu. Asi takto.
Reagovat
rusedski
No hlavně ať se Kája nezkouší odhlašovat třeba kvůli únavě, nejsem zvědav na to jak zas nějaká LL slaví "životní" vítězství :)
Reagovat
Frick
Nejsem sice utopista, ale optimista asi jo, takže bych asi, já starej naivka, Lucce proti LL věřil :o)
Reagovat
Frick
Když se podívá člověk na to složení WG I a WG II, tak tam prostě skoro není žádný rozdíl v kvalitě.

Čtvrtý termín by mohl být třeba před Stanfordem (v neolympijském roce)...
Reagovat
smazaný uživatel
Co nechápeš na tom, že do stávajícího kalendáře se čtvrtý termín zkrátka nedá rozumně nacpat a nálada mezi hráčkami - o vedení WTA ani nemluvě - je taková, že rozšíření na 16 týmů je naprosto neprůchozí?
Reagovat
FulnekUltras
Jediná cesta - začít FC bodovat do žebříčku...
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo fajn, ale jelikož se od letoška neboduje už ani DC, klesla tím šance, že by se bodoval FC.
Reagovat
FulnekUltras
Ve WTA by v tomto směru měli pořádně přitlačit. Možná i za pomoci nějakého lobbisty z Česka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba by mohl někdo brnknout Tondovi Blaníkovi. Nebo aspoň Žížalovi. I když tomu radši asi ne. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak daleko bych snad ani nechodil... ;)
Reagovat
Frick
Tak v DC to problém není. Nevidim důvod, proč by to nešlo tak u žen. Kalendáře ATP/WTA se zak tak moc od sebe nelišej.

Navíc DC na tři sety je větší záhul. (i s ohledem na rozdílnost pohlaví).

7 měsíců do finále. Že by se tam fakt nic nenašlo?
Reagovat
smazaný uživatel
Že to v DC není problém? Tak proč si na to tolik hráčů stěžuje a uvažuje se o změně formátu?
Reagovat
Jan
Hlavně že pak hrají IPTL, že :)
Reagovat
Fanda67
Holt si budeš muset tech 7 měsíců počkat, než budeš mit možnost rejt zase do Pály, už ses mu za ty včerejší kecy alespoň omluvil?
Reagovat
darek.vrana
No vidíš, v časopise Tenis byl rozhovor s Kaderkou, který byl na nějakém jednání ohledně Fed Cupu a ten tvrdil něco jiného. Brzké rozšíření na 16 týmů je prý naopak velice pravděpodobné a závěrečný turnaj na způsob Final Four. Bohužel. On sám je hodně proti tomu hrát finále na neutrální půdě, ale bohužel to vypadá, že to lobby protlačí.
Reagovat
Frick
Takže termíny budou opět jen tři s tím rozdílem, že to budee OF a ČF a SF+F se spojí ve final-four...

No tedy :-(
Reagovat
darek.vrana
Ale zatím prý není nic jistého, jen je hodně pravděpodobné, že k nějakým změnám dojde...
Reagovat
darek.vrana
A je docela vtipné, jak o tom mluvíš zasvěceně jako od zdroje, jaká je nálada mezi hráčkami a ve WTA a že je to naprosto neprůchozí, a ono je to zase docela jinak;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Ve skutečnosti je to přesně tak, jak jsem řekl, stačí vnímat věci kolem sebe. Haggarty to chce zřejmě protlačit silou, což je cesta do pekel. Nehledě na to, že jím navrhovaný systém už tady jednou byl - a není to zas tak dávno (roky 2002 - 2004) - a neosvědčil se.
Reagovat
darek.vrana
Až na to, že ten to zrovna protlačit vůbec nechce.
Reagovat
darek.vrana
Jinak s tím systémem, že už tady byl, je to pravda a Kaderka s ním údajně argumentoval, jenže spousta lidí to prý vůbec nepamatuje.
Reagovat
FulnekUltras
To je jak u nás se socialismem... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten s tím přišel.
Reagovat
darek.vrana
"O změnách přemýšlím. Ale aby k tomu došlo, musí se stát ještě spousta věcí. Současný formát je dobrý a musíme zvážit všechny okolnosti, abychom ho skutečně udělali ještě lepším a nesebrali nic z atmosféry těchto skvělých soutěží, jako jsou např. domácí zápasy. Přijel jsem do Prahy na finále a říkám si: Chlapče, tohle je hodně dobré. Takže o změnách uvažujeme, ale musíme být opatrní". - David Haggerty 2015
Reagovat
darek.vrana
Nejvíc změny protlačuje nějaká šéfka komise ITF Adamsová, která říká, že formát je zastaralý, překonaný a neživotaschopný.
Reagovat
darek.vrana
Tolik k tvému tvrzení, že to Haggerty chce protlačit silou.
Reagovat
Frick
Ze mne - pokud by rozšíření nebylo jako DC - tj. o 4 plnohodnotných kolech, tak radši nic neměnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Haggarty byl první, kdo s tím přišel. Jestli couvá, jedině dobře. A překonaná a zastaralá je leda tak ta komisařka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať se nic nerozšiřuje. Jsem rád, že jsme se na rok zbavili Italek.
Reagovat
EllNino
Gratulace holky, zase se ukázalo, jak je Petr skvělej kapitán, Karolínu namotivoval, spadla z ní ta deka ze soboty a dneska ukázala, že má bojovné srdce, hrozně mě potěšilo, že ukázala v sobotu emoce, když prohrála ...ikdyž by mě měla spíš netěšit prohra, ale fakt, jsem rád, že ukázala, že nemá tenis na salámu ....s Lukou to pak skvěle dotáhly, no super ...Bára nemusí smutnit, svuj bod taky donesla a jakým výkoenem ...

Rozhodl jsem se, že už sem nebudu připívat, takže se tu mějte, ahoj :)
Reagovat
VlS
Tvoje rozhodnutí. Jen takhle vyhrají Frickové.
Reagovat
smazaný uživatel
a slackerové...
Reagovat
Frick
No jo no. Má to El Nino těžký, že se ho dotklo, že jsem se ozval vůči jeho odpornejm vulgaritám.
Reagovat
blixa
Proč netáhneš pryč ty, zmetku ? Všechny akorát sereš.
Reagovat
Frick
Aby ti nepraskla žilka.
Reagovat
blixa
To není odpověď. Po mejch žilkách je ti ho.vno.
Reagovat
Frick
Je to velice relevantní odpověď na tyhle cholerický zvratky.
Reagovat
smazaný uživatel
Říkej si Koťátko, Prdelka, to je to oč tu běží. A na korunovanýho krále antitenisových mouder, víš co?
Reagovat
smazaný uživatel
To už ses takhle rozhodl minimálně podruhý. :D Nevidím důvod, proč to takhle hrotit...
Reagovat
bIbec
neser tvl. Jako doufám, že nejpozději příští týden budeš zpět. Hraje se Praha hergot.
Reagovat
Jabadu
Za "sviště" se nemusíš stydět. To je štěstí, ty vole!
Být otcem - je hrdost, kterou rádi podpoříme.
No, ne?
Reagovat
mrafe
Prosím tě tak si dej toho zamindrákovaný kašpárka do ingnoru, stejně jsi s ním měl svatou trpělivost. Přece nebudeš kvůli němu házet flintu do žita.
Byla by to škoda, protože Tvoje příspěvky jsou zajímavý.
Reagovat
Frick
"To, že je Pála velký kapitánský mág, který přechytračil mnoho jiných svým někdy netradičním nasazováním neuzná jen sportovní diletant. tedy ty."

Když už do mne takto šiješ, tak mi uveď příklad, kdy Pála nominoval navzdory očekávání mnohých a vyplatilo se mu to.

Naposledy, kdy jsem to ochoten akcpetovat, je zřejmě ČF 2012, kde nenominoval Lucku, přestože mohla.

http://sport.idnes.cz/nominace-na-prvni-kolo-fed-cupu-kvitova-benesova-hradecka-a-strycova-1g5-/tenis.aspx?c=A120121_161346_tenis_ald

Ale jinak prostě Pála bral to nejlepší, co bylo. To je samozřejmě logické, ale nic tak geniálního na tom nevidim.

A pokud bych se měl podívat na fail, tak to mohlo být skutečně finále s Němkama, kdy se tak strašně upnul na H+H, že kvůli tomu doslova zahodil možnost mít jednu kvalitní singlistku navíc.
Reagovat
blixa
Táhni do hajzlu, šmejde !
Reagovat
Frick
Obklad.
Reagovat
EllNino
chcípni Šulaji
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, fakt je nutný na něj takhle reagovat? Chápu, že s ním nesouhlasíte, ale tímhle se shazujete akorát vy...
Reagovat
sprchon
Někdy prostě pohár trpělivosti přeteče a člověk se neudrží. ;)
Ale jak píše VIS, lepší nereagovat vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to neříkej, já jsem s Frickem náhodou docela zadobře... :D
Reagovat
EllNino
pardon, jen je mi z toho šmejka na blití
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
Frick
Víte co, je mi z toho smutno. Já se normálně snažim diskutovat. Vy se zmůžete jen na hrubý napadání.

Napíšu nesouhlas s nadměrnym adorovánim Pály, uvedu důvody a místo proti agrumentům se dočkám jen nechutnejch vulgarit. Styďte se.
Reagovat
EllNino
neboj, už tu ode mě nikdy nic nepřečteš
Reagovat
Jabadu
Prej "šmejk" - kam na ty fóry chodíš?
Výše jsem četl, že tě svět nebaví, nebo co.
Kdybys měl zájem, tak ti jednu kvalitně natankuji - abys byl na chvíli v satori.
Je to nerv na bradě.
:-
Reagovat
VlS
To nemá smysl. Tím se ho nezbavíme. Jediná cesta je ignorovat ho.
Reagovat
tommr
i když já osobně bych preferoval Holandsko. I proti Francii ale budeme mít velkou šanci ...
Zajímavý to bude i z hlediska nominace našeho týmu. Pokud se Petra a Lucka Šafářová dají do tý doby do pořádku tak bude v týmu obrovskej přetlak a Pála bude mít hodně zamotanou hlavu aby všem vyhověl ... :)
Reagovat
Frick
A co antuka, bude? Bych se divil, kdyby ne.
Reagovat
horska.kraslice
Já myslím, že v poslední době se mu hlava zamotává při každé nominaci... Výsledku to zatím nevadí :-)
Reagovat
George_Renel
Minimálně do začátku podzimu se nemá cenu nějakými nominacemi zabývat. Forma teď a v září může být diametrálně odlišná.¨
Nicméně kapitánský mág z toho určitě vybruslí opět se ctí. Nakonec opět finále, kdo na to má? :-))))
Reagovat
sprchon
Nevíte někdo, proč dneska nebyla nasazena?
Reagovat
Cico93
Fakt netuším, asi len také kapitanove čachry, machry. Ktoré mu s Čepelovou nakoniec nevyšli.
Ešteže má Domina formu.
Reagovat
sprchon
Snad jen čachry. :D Včera konečně vyhrála, tak doufám, že jí to pomůže. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chvilku jsem včera viděl Abandu s Cibulí a přál jsem samozřejmě gazele. :) Škoda, že jí to nevydrželo, ale jinak o víkendu příjemně překvapila. Bohužel, bez Genie to bylo dost ochuzené...
Reagovat
Cico93
Spomínaš ako som písal, že v Španielskej lige je o titule rozhodnuté....beriem späť. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Barca ten titul fakt ještě prosere... :(
Reagovat
Cico93
Taku zlú sériu si u nich nepamätám. Bude to teraz zaujímavé sledovať, kto to nakoniec vyhrá. Až si idem pozrieť rozpis zápasov Barcy, Realu a Atletica.
Reagovat
blixa
Snad to Real dá. I když už jsem skoro nevěřil, že takhle Barcu stáhnou.
Reagovat
smazaný uživatel
To už se taky párkrát stalo, že Barca hrála na podzim parádně a když se na jaře rozhodovala sezona, tak jim odešla forma. Pro mě to ale bude neúspěšná sezona, i kdyby byl titul, protože u Barcelony to hodnotím podle LM, kde neuspěli.
Reagovat
Krisboy
O Barce mi ani nemluv, stála mě dost peněz v posledních týdnech :-)
Reagovat
Jabadu
" ... například vídeňský profesor Fiedler ve své stati na stránce 324 uvádí: V hrdinném boji zvítězily jakési Češky nad Srbochorvatkami ... Maďarorumunkami ... za podpory jisté BeBe ...
Přátelé, my, badatelé, si to vysvětlujeme jako vítězství Mladočechů nad Staročechy.
Víte, ta diferenciace nebyla zrovna jednoduchá. Například hlavní představitelka Staročechů byla jen o rok starší, než představitelka Mladočechů - přiznám se. A to tam ještě strašila jakási Allertová.
Takové situaci nemohl Cimrman pouze přihlížet ... continues..
Reagovat
smazaný uživatel
Pototože pouhé popisování skutečných reálií se brzy ukázalo nad síly i časové možnosti českého génia, Cimrman se rozhodl k otevřené akci. A tak vznikl nápad s umisťováním výtisků Cimrmanova zpravodaje na veřejné budovy. Do dějin vešla jako "Akce veb!"Ale i tam nesklidil valný úspěch. Proto se rozhodl své myšlenky interpretovat na TP:Napsal tedy dopis, který prof. Fiedler , se souhlasem všech zákonných dědiců, včetně ctěného doc. JABADU si si dovoluji ocitovat
Koncept tohoto dopisu s iniciálami AT, které dodnes prosvítají vetchými zbytky dopisního papíru, spolu se zežloutlým torzem Cimrmanova věstníku, se naštěstí zachoval. Našli ho francouzští instalatéři při rekonstrukci sociálních zařízení Moulin Rouge při příležitosti státní návštěvy ugandského lidožroutského prezidenta Idi Amina. Díky úsilí restaurátorů z dílny na velejemné webové stránky "Globedesign" se podařilo tento zpravodaj zachránit a je nám ctí, že vám ho tu dnes můžeme předvést. Ode dneška zůstane už navždy umístěný na takzvané "Cimrmanově webu", který se už ovšem nenalézá na stěně veřejného domu, ale na internetu. Na počest Annemary Tilbachové jsme za Cimrmanovým jménem připojili dominu? pardon, doménu - "AT".Koncept tohoto dopisu s iniciálami AT, které dodnes prosvítají vetchými zbytky dopisního papíru, spolu se zežloutlým torzem Cimrmanova věstníku, se naštěstí zachoval. Našli ho francouzští instalatéři při rekonstrukci sociálních zařízení Moulin Rouge při příležitosti státní návštěvy ugandského lidožroutského prezidenta Idi Amina. Díky úsilí restaurátorů z dílny na velejemné webové stránky "Globedesign" se podařilo tento zpravodaj zachránit a je nám ctí, že vám ho tu dnes můžeme předvést. Ode dneška zůstane už navždy umístěný na takzvané "Cimrmanově webu", který se už ovšem nenalézá na stěně veřejného domu, ale na internetu. A nazávěr mistr taktně připojil svá peprná slova houp Swis, ale dolů do pr....
Reagovat
Jabadu
... je třeba ale zmínit, že profesor Fiedler byl středoškolský profesor! ... opakuji středoškolský! ... no prostě učitel, no ... Ve své stati ... no stati ... spíše občasníku ... spíše letáku ... se Fiedler zmiňuje na stránce 324 ... on si tu stránku vlastně pronajal ... přesněji půlstránku ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je všeobecně známo , že Fiedler, byl emeritní profesor v Haliči, později suspendovaný a následně jnenovaný vrchním inspektorem CK podzemní dráhy,původně plánované z Lince do české Třebové, k čemuž vlivem nedostatku meteriálu, především oceli v důsledku 1. světové války a následné repatriace nedošlo!
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Wídni posléze napsal několik sborníků s ekonomickou tématikou, z nichž se dchovali pouze toliko útržky stran, (např. úplné zdanění nakradeného majetku, darování potřebným, vč vdovKoncept tohoto dopisu s iniciálami AT, které dodnes prosvítají vetchými zbytky dopisního papíru, spolu se zežloutlým torzem Cimrmanova věstníku, se naštěstí zachoval. Našli ho francouzští instalatéři při rekonstrukci sociálních zařízení Moulin Rouge při příležitosti státní návštěvy ugandského lidožroutského prezidenta Idi Amina. Díky úsilí restaurátorů z dílny na velejemné webové stránky "Globedesign" se podařilo tento zpravodaj zachránit a je nám ctí, že vám ho tu dnes můžeme předvést. Ode dneška zůstane už navždy umístěný na takzvané "Cimrmanově webu", který se už ovšem nenalézá na stěně veřejného domu, ale na internetu. Na počest Annemary Tilbachové jsme za Cimrmanovým jménem připojili dominu? pardon, doménu - "AT". Snad jsme tím alespoň částečně připomněli její zásluhy na zachování mistrova odkazu.

)a následně byl internován v CK psychiatrické léčebně s neduživými dětmi), ale i to neprošlo,
Reagovat
smazaný uživatel
sorry- pokračování příště
Reagovat
VlS
Myslím, že z hlediska objektivity je třeba doplnit, že celý spis nalezený v Molin Rouge byl nařezán na velikost ústřížků odpovídajících velikosti toaletního papíru a některé části byly patrně použity a jsou, až na 3. výjimky, nenávratně ztraceny. Ony tři výjimky tvořily fragmenty zachycené v místě, kde odpadní potrubí bylo ucpáno. Analýzou DNA bylo prokázáno, že jeden kus byl použit tanečnicí známou pod uměleckým jménem Růže orientu, zákazníci ji označovali pseudonymem Zrzavá Berta. Otázkou je proč, neboť vždy vystupovala v blond paruce. Na zachovaném fragmentu mimo mnoha biologických stop zůstal čitelný pouze text :"vdovy a sirotci, ať si nas" a dále pokračují je biologické stopy. Výklad fragmentu "nas" zupůsobem " nasají prostředků nutných k živobití" není nijak věcně doložen.
Podobné je to i dalšími dvěma ústřizyˇky, které jsou literárně ještě skromenější. Na prvním byla identifikována písmena G a r( nezodpovědně vykládána jako snaha autora stát se guruem slabých a utlačovaných, na třetím se zachovala pouze číslice 8´ zbytek ústřižku je , ehm, prostě hnědý. Ani největší géniové doby se nepokusili tento fragment interpretovat.
Reagovat
VlS
Živobyltí - pardon
Reagovat
Jabadu
... je celkem zajímavý konec profesora Fiedlera. ... No, profesora. ....Z pamětihodností se dochovalo, že na sklonku života se věnoval kriminalistice (potud policejní záznamy CK).
Agent Fiedler šel po krku jistému kasaři Málkovi, přezdívanému "Vrták zprava" a nechal se zavřít do hlavního trezoru Živnobanky, aby Málka chytil přímo při činu. V příslušnou dobu se do banky vloupal zloděj, jak bylo informátory předpovězeno, nešlo však o Málka, ale jistého Oldřicha Koubu zvaného též "Olda dynamit".
Olšanský hřbitov dodnes vede spor s rodinou Fiedlerovou, která se domáhá odstranění pamětní desky. ...
:-)
Reagovat
horska.kraslice
Bára měla i nějakou křeč, takže zkoušet hrát další zápas by byl evidentně čirý nesmysl.
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/768378-hradecka-se-hingisove-trochu-bala-ale-s-pliskovou-kralovaly-drtily-jsme-je-od-zacatku-jasaly-cesky.html#hp-sez
Reagovat
tommr
od toho tam Lucka taky byla, aby v takovým případě zaskočila. A zvládla to překvapivě dobře ... :)
Reagovat
Frick
Možná i svym způsobem dobře, že Bářin stav byl natolik špatný. Ulehčilo se tím Pálovo rozhodování.
Reagovat
Meceon
pánové a dámy...tohle byla deblová jízda...a já jim nevěřil ani trochu,smekám i před kapitánem
Reagovat
Meceon
a velká gratulace..myslím,že zasloužený postup...tři jasné výhry a dvě těsné prohry
Reagovat
aligo
docela dobrý :)
Reagovat
sprchon
No jak který, znám i pěkný mrchy. :P
Reagovat
FulnekUltras
Na fotce nahoře mi Lucka silně připomíná Andreu... ;)
Reagovat
tommr
mě taky někoho připomíná, ale Andrea to určitě není. Každopádně bych Lucku na tý fotce nepoznal kdybych nevěděl, že je to ona ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
OT: Hodil by někdo tenis někdy v Praze? :)
Reagovat
sprchon
Přijeď do Liberce a jdeme hned. ;)
Do Prahy budu mít cestu teď akorát na WTA a tam si asi moc nezahraju...
Reagovat
smazaný uživatel
A v moravské metropoli?
Reagovat
sprchon
Prvně jsem ji viděl chvíli proti Carle, ale to mi až na ten neobvyklej BH jednoruč nepřišla zajímavá. Teď o víkendu se ovšem ukázala v úplně jiném světle. Asi netřeba cokoliv popisovat, všichni jste to viděli.
Takže to shrnu. Zbraně má a nebojí se je použít. :) Jsem zvědav na její působení na WTA okruhu. Rozhodně dneska nehrála jako hráčka 2. stovky. Dneska předvedla atraktivní tenis a rád bych ji viděl hrát ho častěji.
Reagovat
Krisboy
Teď mě napadá, že kdyby za Suisse hrály singla Viktorka se Steffi, fandil bych snad jim :-)
Reagovat
sprchon
To zas ne. :D Mám Steffi rád, ale většinu našich hráček mám ještě vejš. A Vikina se sice dneska předvedla, ale trošku se bojím, aby teď zase nehrála jako 130. hráčka. Spíš by mě udivilo, kdyby se opravdu začala drát dopředu jako třeba loni Konta. ;)
Reagovat
Krisboy
Já vím, já samozřejmě taky ne :-) chci jenom asi podesáté zopakovat, že mě Holoubek fakt příjemně překvapil svojí hrou a těma nervama ve vypjatých situacích...rozhodně jí budu fandit kdykoliv nebude hrát proti našim holkám. Jestli půjde nahodu i na WTA turnajích si netroufám předpovídat, ale rozhodně bych jí to přál. Nebývá to rozhodně pravidlem.
Reagovat
Fandina
Mě bohužel nepřekvapila, viděla jsem jí hrát v Katowicích když jsem tam byla a hrála pěkně a bojovala, takže jsem z ní moc radost neměla, když byla v nominaci FEDu.
Reagovat
Krisboy
No nakonec trochu lituju, že jsem to nedokoukal. Ta euforie musela bejt skvělá. Každopádně po tomhle víkendu mám o jednu oblíbenou hráčku víc - Viktorku Holoubkovou. A jsem rád, že Lucka Hradecká potvrdila svojí deblovou extratřídu.
Reagovat
Serpens
Díval jsem se ze záznamu a byl jsem dost překvapen, jak holky s přehledem vygumovaly obávanou "zlatou ruku" Hingisovou. Hrály dobře obě (což se v ženském deblu nestává úplně často), Lucka především nekazila od základní čáry a hra u sítě byla taky skvělá. Dnes se na to vyspala dobře. U Karolíny vyzdvihnu chytrou hru, některé míče byly fantastické (Hlavně ten při té výhodě, kde se Švýcarky začínaly zvedat). Pak ještě Karolíně gratuluji ke zvládnutému singlu a jsem rád, že ukázala Frickovi a dalším pitomcům, kteří v sobotu vyžadovali pomalu doživotní zákaz hraní ve Fed Cupu, že jeden zápas zas tolik neznamená.
Reagovat
Meceon
nepotřebuje nic dokazovat nikomu...ukázala velké srdce proti rusku i rumunsku,přesto tvrdím,že prohra s golubic byla hloupá a prohrála si to sama
Reagovat
Frick
A my jsme tady mohli copak vědět, jak ten kotník je špatnej? A někdo nutil Karolínu, aby se tak strašně rozsypala, když vede o set a brejk. To je snad pak legitimní uvažovat o nějaký alternativě. A Denisa už několikrát ukázala, že umí hrát velice dobře.

A opakuju - je to pro mne i trochu citovka, Denise fandim, tak jsem jí chtěl vidět konečně v singlu.
Reagovat
Serpens
Je mi teď úplně jedno, jak Karolína hrála. Ženský tenis je aprílové počasí a bylo jasné, že pravděpodobnost výhry Karolíny je pořád nepochybně větší než Denisy, která Fed Cup ještě nehrála naostro. Ale takoví lidi jako ty jste vždycky nejchytřejší hned po zápase. Házet špínu a ani si nevzpomenout, co Karolína zvládla v Praze a Rumunsku.
Reagovat
bIbec
ono je hlavně na tom kapitánovi a samotných hráčkách (co řeknou, jak se jeví, cítí), aby rozpoznali, kdo má největší šance. Oni tam sou a vědí víc než my.
Ona třeba i ta důvěra ve své nejlepší hráčky může být lepší, jak nějaké taktizování. Nasadit Denisu by znamenalo podkopnout Karolínu a zároveň nasadit Denise obrovský balvan zodpovědnosti. Ježiš zvládnu to líp jak ta Karolína, kterou kapitán po včerejším výkonu "odkopnul"? Ale on není ten typ. On ví, jak se ty hráčky cítí a mluví s nimi. Není to jenom o Pálovi. Hráčky mají svoje slovo.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tak...i přesto, že zdálky k nim občas nějaký ten smrad taky zavane... ;)
Reagovat
VlS
Já bych řek, že postavení a udržení(UDRŽENÍ) širší základny pro konkurenceschopný tým je cennější než jedna výhra - prohra. Když mu nebudou holky věřit, že je fér, nebudou chtít hrát. Tak to funguje v řadě jinejch týmů na rozdíl od nás a i to nám přineslo úspěchy v posledních 6 letech.
Reagovat
bIbec
jj, holky maj toho Petra prostě rády a rády pro něj hrají. On těm holkám prostě rozumí :-)
Reagovat
horska.kraslice
Zlatá slova, zlatá slova.
Reagovat
Frick
Ale to je prostě ten půvab těch sportovních diskuzí. V červnu během Eura se vyrojí miliony fotbalových "trenérů", jako se před měsícem vyrojila řada trenérů biatlonu. A samozřejmě nejen u nás. Je to všude. A je to tak dobře. Protože je to důkaz toho, že ten sport lidi zajímá.
Reagovat
Frick
Serpensi - jsem fanoušek Denisy. Nejsem objektivní. Karolíně třeba taky fandim, ale když bude hrát proti Lucce nebo Denče, tak ne. To jen k těm důvodum "zatracování" Karolíny.
Reagovat
Carloss
máme neuvěřitelně variabilní team. máme kolektivního ducha. každá hráčka byt nemusí mít šanci na další nominaci do toho dává všechno. v tom jsme absolutně výjimečný a další titul bych našim holkám přál.

francie? doufám že bude další dvouhru petra nebo šafi, pak bych našim dával byt se bude hrát na antuce zase šanci. sebevědomí i kvalita je pořád na naší straně.

jinak dneska kája super! jsem rád že se tak zařadila do teamu.
Reagovat
Frick
Je to strašně daleko. Vůbec nevíme, jakou formu budou mít naše holky a jakou Fracouzsky.

Papírově bychom měly bejt (lehkýma) favoritama, to asi ano.
Reagovat
FulnekUltras
Ať si forma jakkoliv kolísá, týmový duch žije dál !!! ;)
Reagovat
VlS
to zase zvládly. Příjemně mě překvapila Lucka Hradecká, dneska hrála dobře - po delší době.
Barči mi dnes bylo líto - že by trochu kondiční problém? Ale je potřeba ocenit Golubič, hrála odvážně a hodně dobře. Jestli takový výkony dokáže opakovat na turnajích, tak půjde nahoru, hraje hodně nepříjemnej tenis, málo chybuje, moc dobře prohazuje a je k neutahání. Taková přírodní vyschlá houžev.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Golubič mě hodně překvapila. V obou zápasech si tu výhru zasloužila.
Reagovat
Jabadu
Jako Francie?
Hodím kacířskou myšlenku - já bych tam vůbec nejel.
Ať to mají třeba kontumačně.
Reagovat
VlS
A to protože Napoleon vyhrál u Slavkova?
Reagovat
PetaM
Ještě by v tom zápase vybouchly. Já bych to neriskoval.
Reagovat
FulnekUltras
nebo se na ně zřítí bůhvíkým narychlo postavená tribuna... ;)
Reagovat
sprchon
Famózní závěr, jak hráčky, tak celej stadion v euforii. :) Těším se na finále i když je až za dlouho.
Reagovat
kada.tom
Takže naše holky čeká "výlet" do Francie.
Už ted jsem zvědav, kam nás Francie pozve.
Reagovat
Michaelus
Čekám oraniště ;)
Reagovat
FulnekUltras
aspoň že snad kryté - pokud nedojde na nějakou neokoloniální skrčku... ;)
Reagovat
Frick
Co Korsika? :-)
Reagovat
FulnekUltras
nemuseli by tam dostavovat tribuny? ;)
Reagovat
VlS
Tam jsou přirozený kopečky, stačí dobrej dalekohled :-)
Reagovat
Jan
Ještě se mi líbilo, když se Pály ptali, koho by chtěl ve finále, zda Francii nebo Holandsko, řekl Francie má širší kádr, ale to je jedno :) Ať vyhraje ten lepší a tam pojedem :)
Reagovat
Jan
Před deblem jsem to viděl černě. Ale je to parádní kolektivní výkon. Každá přispěla svým dílem k vítězství. Velká gratulace. Byl jsem překvapen, že ten debl tak krásně šel, když byla na druhé straně Hingisová a rozjetá Golubicová.
Reagovat
FulnekUltras
Současnou Hingis jsem nikdy nepřeceňoval - větší obavu jsem měl ze souhry našich holek, které mají obě dost podobný ranařský styl odzadu a cítil jsem, že by mohla dost chybět tvůrčí Bára na saku...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě ta Golubičová byla slabé místo, dostatečně utahaná a Martina také nic moc....Lucka i Kája výborné. Stabilní podání i odvaha v pravý čas...
Reagovat
smazaný uživatel
No slabý. On švýcarský kapitán neměl moc na výběr. Buď utahanější, ale slušně hrající Golubičovou, nebo o něco svěžejší, ale psychicky rozpadlou Baczinskou, to je prašť jako uhoď. Úspěch švýcarského debla stál a padal především s tím, co předvede Hingisová. A ta nepředvedla nic.
Reagovat
smazaný uživatel
O to se hádat nebudu. Ano, neměl na výběr. Sovička opravdu marná ( no třeba by si s Martinou víc sedly ) a Golubovič utahaná a navíc jim holky fakt nedaly čuchnout. Martina dnes opravdu nic moc nepředvedla. Ale fákt důležitý byl výkon našich holek.
Reagovat
Frick
Ty evidentně víš, jak vypadá v plavkách. No odvážné děvče. But why not.
Reagovat
FulnekUltras
Bez mouřenínky na špinavou práci ;) logicky... ;)
Reagovat
sprchon
Obě úžasný. :D
Reagovat
sprchon
A teď za srážka. :D
Hodně důležitej, možná rozhodující game. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pála opět ukázal, že cit pro to, koho nominovat a postavit, má snad implantovanej do DNA. Narychlo složený pár Kája/Hráďa zvládl svůj úkol na výbornou. :-) Na Golubičovou dolehla únava po dvou těžkých singlech a Martina měla evidentně dost starostí sama se sebou a jak jsem tady otřel do Báry a Kájy za ty singly, tak Hingisová v deblu podala stejně chatrný výkon.
Reagovat
Frick
A koho jinyho mohl v ten okamžik nominovat?
Reagovat
milik254
Přeci Denisu:---)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš narážím na to, že tu někteří tvrdili, že Hradecká nemá v nominaci co dělat a že by místo ní měla jet Týna. A já upřímně řečeno dost pochybuju, že by ten debl zvládla Týna s takovým přehledem jako dneska Lucka.
Reagovat
Frick
Je fakt, že jsem s myšlenkou Týny trochu koketoval. To je ta moje touha po nějakym dalším "fedcupovam příběhu" = dvojčata v týmu.

Nicméně jak vytekla s Ostapenko, to mne obratem celkem vyléčilo od těchto myšlenek.

A výhledově o možnosti zapojení Týny se dá samozřejmě dá uvažovat.
Reagovat
Jabadu
Starej Pála je inteligentní, slušný člověk, který vzhledem k politice neměl možnost hrát a stoupat na žebříčku.
Porazil v DC velkého hráče a úplně nesouhlasil s vysvětlením, že i v malé zemi se dělají velké skutky.
Měl to složitější v tom, že neměl pozici budoucího wimbledonského vítěze Jana Kodeše - ten byl drzý i vůči muži číslo 2 - Himl!
Mohl si to dovolit. Himl věděl, že wimbledonského vítěze (a dvojnásobného vítěze French open) lid nedá!
Himl Kodeše napřímo oslovil, aby Lendla vyřadil z nominace DC. Kodeš mu hrdě odvětil, že světovou jedničku nikdy nevyřadí.
Himl prý polkl a šel do prdele. ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Tonda Bolardt býval přece jen tvárnější... ;)
Reagovat
Jabadu
To je těžké. Potěšilo mě, když v lóži Petry (2011) byl a skákal Jan Kukal - vzor Ivana Lendla.
A také mám rád vyjádření pana Pály st. - dejte děti na tenis.
Potkají se tam většinou se slušnými lidmi a rozhodčí nic moc neovlivní.
Já osobně to považuji za nejhezčí pozvánku k tomuto sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kodeše? Spíš Kordu, ten tehdy dělal kapitána, ne?
Reagovat
Jabadu
Na Honzu si netroufli. Měl moc titulů.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš mi jde o to, že Honza přeci nebyl v pozici, kdy by o něčem takovém rozhodoval. Ale třeba se pletu, fakt nevím, jak to tehdy bylo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jana bylo potreba do vykladni skrine socialismu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš sice asi pravdu, ale nikdy neuhl (politicky-např.nikdy nebyl v KSĆ) a tenisově byl můj vzor! Ale potom se nehodil do sbírky Mirka a spol.
Reagovat
VlS
No, znám pár pamětníků ze Štvanice, kteří s ním měli osobně co do činění tvé nadšení rozhodně nesdílí. Já ho znám jen z televize a nic mi neudělal.
Reagovat
smazaný uživatel
No však já také, ele protistranu znám celkem důvěrně!
Reagovat
smazaný uživatel
No však já také, ele protistranu znám celkem důvěrně!
Reagovat
VlS
Já neznám žádnou štvanickou stranu natož protistranu. Znám pár lidí - vrstevníků Kodeše, kteří na něj mají svůj názor a současná Štvanice jim je ukradená.
Reagovat
Jabadu
Nerozhodoval, ale netroufli si ani komunisté!
Byl nedotknutelný. A nebyl to žádný hlupák. Funkci dostal - klid.
:-)
Reagovat
George_Renel
Dokázal vystudovat VŠE, je inženýr ekonom.
Reagovat
Jabadu
Já vím. Žádný trouba se nikdy nestal wimbledonským vítězem. Jan Kodeš ve finále porazil Alexandra Metreveliho - 8. hráče světa.
Že to někteří měli zakázáno?
Historie se neptá. Koho to zajímá?
:-)
Reagovat
VlS
Oni to bojkotovali, neměli to zakázané, ale je to fuk. 2x RG vyhrál v plný konkurenci.
Reagovat
Pedronegro
já si pamatuji, že tam tehdy pachuť byla ...
Reagovat
FulnekUltras
v ČSSR rozhodně ne
Reagovat
Fandina
samozřejmě, že se o tom vědělo
Reagovat
FulnekUltras
ale nikdo kvůli tomu ten titul nesnižoval...možná mezi antikomfanatiky, ale to nemůžu posoudit...
Reagovat
Fandina
Já o tom slyšela od kovaných komunistů.
Reagovat
FulnekUltras
Domácí euforie po tom Wimblu byla srovnatelná s MS v hokeji o rok dřív. Takže nevím, no... ;)
Reagovat
Fandina
Euforie byla, ale vždycky se najde někdo, kdo do něčeho reje. Stejně tomu bylo za komunistů, jako je to teď.
Reagovat
Fandina
I když, za komunistů se rytí moc nevplácelo. Jeden můj soused kvůli tomu seděl. Nic neukrad, jen nešel k volbám.
Reagovat
FulnekUltras
Nějak se mi nechce věřit, že by tam nebyl ještě nějaký jiný důvod. Moje babka, když už doma taky jenom seděla, tak na ni první a ještě i druhý volební den pořád někdo zvonil s přenosnou urnou. Neotevřela a nic se nestalo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to bys mně nas.al s takovejma kecama, asi budeš mladej!
Reagovat
FulnekUltras
tomu věř... ;)
Reagovat
VlS
Fandino, za nechození k volbám mohly být různý nepříjemnosti, ale basa? Jo, že jsi nenašla práci odpovídající kvalifikaci - jo, v padesátejch letech, že se tvoje děcka nedostaly do školy? Možná, ale ne úplně automaticky, to tě ještě někdo důležitej musel mít na mušce. Rozhodně nejsem obhájce komunismu, ale vymýšlet nesmysly není cesta nikam.
Reagovat
Fandina
Tak si nevymýšlej a budeš mít klid.
Reagovat
FulnekUltras
toliko státního trenéra ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nervíky až do konce, ale o to více holky v závěru potěšily. Přiznám se, že když Bára zůstala sedět, moc jsem nedoufala. Ale Lucka neskutečně a Kája výborně. Skvělý tým! Velká gratulace a škoda, že finále není doma....
Reagovat
a.magerova
Reagovat
FulnekUltras
a přes Hingis máme body jisté. ;)

V pátek jsem to ještě trochu zlehčoval, ale v utkání se to plně potvrdilo. Kolektivním cítěním legálně zdopovaná Švýcarochorvatka český DC-FC ruskokazašský půlkomplex nedotáhla - hlavně díky VŠEM našim holkám, které to na rozdíl od mužů dokázaly nakonec utavit... a můžeme být na ně v současné hluboké krizi kopáčů i hokejek opravdu hrdí.

Káje jsem dnes i navzdory včerejšku a H2H věřil, že pokud ji už nebude tolik limitovat kotník, má s fedcupovou Bacsinszkou reálnou šanci uspět. Bára to pravda v koncovce druhé sady mírně pomr.ala, ale v deblu bylo jasné, že samotná Hingis na to stačit nebude, i když o souhře dvou našich zadaček jsem jisté pochybnosti měl taky. Přece jen však rozhodlo, že Kája i Lucka byly DNES ;) především v okamžité pohodě, zatímco Barča se po předchozím třísetovém vyšťavení zřejmě logicky necítila... zároveň tam ovšem dokázala dostatečně vyšťavit i Goluba, za což jí i DNES patří velký dík.

Celkově čistokrevná reprezentace Čech v semifinále FC obstála - a obě zaslouženě odpočívající Moravačky budou jistě spokojeny též. ;)

Finále opět venku. Jedno s kým - oba možní soupeři budou doma velmi kvalitní a nebezpeční. O to větší motivace pro náš hattrick a v součtu s úspěchy Petry i definitivní historické překonání M-S-N-generace 80.-90. let.

Pojďte si za tím, holky naše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Takový star, jako měly Srbky, Němky nebo Rusky, nemají.

Ale asi je třeba se bát antuky.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně v Karibiku...
Reagovat
VlS
A můžeš mi prozradit, která Francouzska je antukářka? Kikina je hardařka ranařka, Caroline taky, Alizé mi nepřipadá jako antukářka taky, je to typická baselinerka. Zase meleš kraviny, navíc všechny naše holky vyrostly na antuce, pravděpodobně o hodně víc, než Francouzky. Nebo Petra vyhrála Madrid na čem? Lucka finále RG na čem? Tipuju Paříž - halu.
Reagovat
smazaný uživatel
Znovu připomínám, že na antuce porazily silné Italky - venku - a to ještě poté, co prohrávaly už 0:2. Češky Italky na antuce venku ještě neporazily..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je další argument za všechny prachy :D Už ti někdy někdo řekl, že každý zápas je jiný? Tahle tvoje teorie absolutně nic neznamená!
Reagovat
Frick
Není to náš povrch. A povrch se přeci může vybírat s prioritou toho, aby hlavně neseděl soupeři.
Reagovat
VlS
I za tu cenu, že nebude sedět tobě?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsané pravidlo říká, že povrch se vybírá ne tak, aby vyhovoval tobě, ale především aby co nejméně vyhovoval soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím! Ty výkřiky o jisté antuce jsou strašně předčasné a taky bych se vůbec nedivila tomu, kdyby se hrálo na tvrdém povrchu. Nedovedu si představit, jakou výhodu by to mělo pro Francouzsky, které by se na antuce trápily možná ještě víc.
Reagovat
kada.tom
Bělorusko ve světové skupině, paráda :-)
Dokázal bych si představit v nové sezóně 1. kolo ČR - Bělorusko :-)
Reagovat
Michaelus
Zápas Vika-Petra v Ostravě.

To bych neodolal.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by hrál doma ?
Reagovat
Michaelus
My. Naposled se hrálo 1999 v Minsku.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky asi ne. Akorát bych si nejdřív musel zjistit, jestli hození vajíčka po sportovci při mezistátním utkání se hodnotí jako přestupek nebo trestný čin.
Reagovat
FulnekUltras
Taky myslím, že Hejkal by si v Ově celkem užil... ;)
Reagovat
horska.kraslice
:-)))
Reagovat
Michaelus
Světová skupina bez Itálie a Ruska. No to bude zajímavé :)
Reagovat
lars
jeste melo vypadnout Nemecko, ale bohuzel Blescu to zadrbala :(
Reagovat
Michaelus
Německo tam patří ;)
Reagovat
George_Renel
Rusky z finále do pralesa.
Myškinová je táhne od deseti k pěti.
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
sprchon
Paráda! Věřil jsem do poslední chvíle. :)

Teď koukám na debla Francouzek proti Holanďankám. Docela masakr, snad publikum Francouzky dotlačí do finále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zasloužily by si to Holanďanky , ale finále ve Francii asi bude mít větší náboj
Reagovat
Michaelus
Bertens hraje tento víkend a vůbec ve Fedu jako hráčka top 10 to by taky nebylo lehký...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych ve finále radši Holanďanky, Francie má daleko silnější tým a navíc nejfanatičtější publikum v zádech.
Reagovat
tommr
přesně tak. Proti Holandsku bychom měli podstatně větší šanci na titul. Navíc je to i vzácná příležitost si s nima zahrát, která se nemusí opakovat hodně dlouho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Francie vypadá o něco silnější, ale hráčku ve špičce nemají stejně jako Nizozemky ani jednu. Podle mě je hotová věc, že Češky zase vyhrajou, protože mají prostě nejširší kádr. Ale nečekal jsem, že se Švýcarskem bez Belindy budou mít takové problémy...
Reagovat
FulnekUltras
fedcupový Golub vylítl hodně vysoko... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně překvapila. Já jsem dneska neviděl ani míček, ale včera jsem viděl Bacsinszky - Strýcová (to bylo rychlé) a taky závěr zápasu Golubic - Plíšková. Když jsem dneska zjistil, že Golubic porazila i Strýcovou, tak už jsem si myslel, že bude pro Češky stejným strašákem jako Glatch... :D
Reagovat
sprchon
Sice nemají hráčku ve dvacítce, ale obzvlášť ve FC ten žebříček můžou bejt ty žebříčkový předpoklady dost ošemetný. Např. Golubič hrála úžasně, Bertens jakbysmet.
Rozhodně to není hotová věc. :D
Reagovat
sprchon
FC je prostě úplně jiná soutěž než WTA. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Fed Cup je specifický hlavně v tom, že nestačí mít v týmu jednu top hráčku, protože sama to vyhrát nemůže. Golubic hodně překvapila, to jo, ale výhry Bertens pro mě takové překvapení nejsou. Možná nad Garciou jo, ale nad Kikinou vůbec. :D
Reagovat
sprchon
Tak mě Kiki taky nepřekvapila. A samozřejmě, že se musí podílet víc hráček. Ale zrovna Francouzky jsou v deblu hodně silný, hrajou spolu i na okruhu a úspěšně. Teď se to ukázalo. Famózní závěr. A ty diváci prostě bomba.

Jako do finále zbejvá asi 7 měsíců a do tý doby se může stát spousta věcí. Tvůj závěr, že Češky budou brát další titul, je úplně mimo. Nic není předem daný. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Debl je taky asi jediná zbraň Francouzek, ale to by musely uhrát dva body ze dvouher. Jasně, je to ještě daleko, ale hodně by mě překvapilo, kdyby Češky nevyhrály. Francie je podle mě nejlehčí finálový soupeř, co kdy měly.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se hrálo doma, tak bych s tebou souhlasil, ale vzhledem k tomu, že se hraje venku bych naopak řekl, že těžšího soupeře do finále jsme ještě neměli.
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi jediná nevýhoda, že budou hrát venku. Ale vždyť venku vyhrály už kolikrát a proti těžším soupeřům... Prostě rozdíl je v tom, že když mají Češky dvě hráčky z formy, tak je nahradí další dvě. Když budou dvě Francouzky z formy, tak je Francie v koncích.
Reagovat
sprchon
To prostředí bude hrát velkou roli. Ty čtyři tituly jsme vyhráli na hardu a tři z nich doma v ČR. Neřekl bych, že to bude nejjednodušší finále.
Navíc nevíš v jakém rozpoložení budou ať český nebo francouzký hráčky za půl roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tým, co vyhrál v Rusku, Německu nebo Rumunsku se má obávat Francie? Fanoušci můžou Francouzkám hodně pomoct, ale neuhrajou to za ně. Já jenom říkám, že Češky jsou v tuhle chvíli jasnými favoritkami a myslím si, že se to ani za těch 7 měsíců nezmění. To by musela aspoň Garcia chytnout opravdu super formu...
Reagovat
smazaný uživatel
Té Francie, které se loni v Itálii na antuce povedl obrat z 0:2 na zápasy? Proti Itálii, kterou venku na antuce Češky ještě neporazily? No já myslím, že určité obavy jsou na místě..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenže to ještě Kikina něco hrála a na Saře s jejím podáním si vyloženě smlsla... Navíc Češky třeba moc neumí proti Vinci kvůli jejímu stylu, ale u Francouzek mě nenapadá ani jedna, na kterou by neuměly.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde bereš jistotu, že za 7 měsíců nebude Kikina zas něco hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě má větší smysl brát to podle aktuální formy než podle toho, co bylo před rokem...
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem aktuální forma bude známá až za víc než půl roku. To je moře času, zvlášť ve WTA.
Reagovat
sprchon
Tentokrát souhlasím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máme široký kádr, ale ty skutečně elitní singlistky jenom tři - Petru, Šafi a Káju. Lucka se vrací po absenci a ten návrat asi bude těžší a delší, než jsme čekali, Kája je na antuce zatím dost marná a Petra se s antukou taky zrovna dvakrát nekamarádí. A pak už vlastně zbývá akorát Bára..
Reagovat
smazaný uživatel
Francouzky taky nemají žádnou super antukářku... Nebuďte alibisti a přiznejte si, že Češky jsou jasnými favoritkami. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super antukářku sice nemají, ale loni na antuce v Itálii proti antukářkám otočily z 0:2. Češky jsou sice papírové favoritky, ale..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, někdy i outsider může vyhrát... Já chtěl jenom říct, že české vyhlídky jsou hodně příznivé a podle mě ještě příznivější než v minulých letech.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že dost podceňuješ faktor domácího prostředí. A že zrovna ve Francii bývá hodně horká půda.
Reagovat
FulnekUltras
sranda to nebude - zvlášť v případných tropech venku na ornici...
Reagovat
sprchon
V půlce listopadu takový tam takový tropy nejsou. :D Ale venku se dá hrát, to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tropech v listopadu? To asi ne, hele. ;-)
Reagovat
Krisboy
Pokud budou tropy (jako že v listopadu asi ne), tak nebude ornice
Reagovat
FulnekUltras
Na Guadelupu nebo Martiniku je možné všechno... ;)
Reagovat
Krisboy
No to ano, tam může třeba i odletět celej kurt i s tribunou a empajrem
Reagovat
sprchon
Tak jasně, že Češky jsou už teď předem favoritky s ohledem na jejich FC úspěchy. A věřím tomu, že to nějak zvládnou. Ale rozhodně bych netvrdil, že je to hotová věc, že zase vyhrajeme. Toť asi vše. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě chápu, ale prostě to tak vidím a hodně by mě překvapilo, kdyby to dopadlo jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
No postup Rusek přes Holanďanky taky byl považovaný za pouhou formalitu. Jak to dopadlo, víme.
Reagovat
smazaný uživatel
U Rusek pod Myskinou člověk nikdy neví. Podle mě prostě neumí (anebo někdy nemůže) vybrat ty správné hráčky. Teď zase s Běloruskem nechala sedět Vesnu, která měla z celého týmu nejlepší formu...
Reagovat
sprchon
Já si naopak dokážu tu výhru Francouzek představit. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne, aspoň teď. :D Uvidíme, co bude v listopadu...
Reagovat
sprchon
O tom nepochybuju, že by si to zasloužily Holanďanky. :)
Ale je tam to tvoje ale. Francouzky by byly atraktivnější, s jejich publikem a na antuce, bylo by to trochu něco jinýho. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ana zatím ve Stuttgartu postupuje po dvou tříseťakách, ale hlavně včera to byly nervy, kdy ve třetím setuv TB otáčela z 2:5 na 7:5. Snad to zítra dá a nedostane Petru do prvního... :)
Reagovat
sprchon
Jojo, sleduju to. Dneska porazila už docela dobrou antukářku, ale proti Carině to bude nejspíš těžký. Ale třeba Ana překvapí. :) V posledním utkání ji porazila.
Reagovat
Michaelus
Úžasná atmosféra ve Francii :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ceny direktoriátu FC za tento víkend

SUI vs. CZE
MVP - Golubic
MUP - Bacsinszky (2. místo Hingis)

FRA vs. NED
bude uděleno později
Reagovat
tommr
MVP se stala nakonec Karolína ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Má jen 1,5 bodu z 2,5 možných. Golubic 2 z 2,5. Nemůže za to, že má zbytek týmu k h*vnu. V NHL taky nedostává Hart Trophy automaticky hráč vítěze SC.
Reagovat
Krisboy
Od čtyřhry jsem odešel za stavu 3-2 v prvním, ale za to, co jsem viděl, si Viktorka Holoubek zaslouží absolutorium. Krásná hra, bojovnice k pohledání, nervy z nerezu. Upřímně jí do budoucna přeju jenom to nejlepší!
Reagovat
bIbec
Tak to nakonec funguvalo tohle spojení. A celkem dobře :-) Paráda holky. Zlatíčka! :-)
Reagovat
tommr
ve výhru našich jsem sice doufal, ale že bude tak hladká by mě ani ve snu nenapadlo. Ukázalo se ale, že pokud Lucka dokáže zkrotit nervy tak je lepší deblistka než Bára ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně jsme se nemuseli modlit při podání Báry
Reagovat
smazaný uživatel
spis odlisnejsi, je podstatne vyssi, ma vetsi ranu a tvrdsi servis.. :-) Pro urcity typ souperek a ve dvojite davce smrtici, ale negeneralizovala bych.. ;-)
Reagovat
tommr
Bára je lepší singlistka, ale Lucka je lepší deblistka. Žebříčky nelžou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Hrada nakonec spoluzaridila paradni zaverecny ficak, pekne holky.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
napínavé debly rozhodujou i další dramata: ve Francii,v Rumunsku i v Rusku
Reagovat
tommr
kéž by Holandsko dokázalo porazit Francii ... :)
Reagovat
George_Renel
Proč v Rumunsku, tam je již dávno rozhodnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
V Rusku se debl zatím ani nehraje. A dost možná ani nebude, doservíruje-li Sasnovičová.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem tady dříve psal, že více variant pro kapitána nebylo, málokdo mi věřil, ale bylo to hop, nebo ...Naštěstí se to sešlo!
Reagovat
PetaM
Gratulace! :D Říkal jsem, že to bude pohoda ve dvou no a taky byla :D Super. A navíc pěkný zápas, krásné momenty :) A poražená Martina je taky super :D Už pár zápasů se Saniou nemají vítěznou auru no a tady se to jen potvrdilo :) A další fináááááále!!! :)
Reagovat
Frick
Točí nějakej historickej film z prostředí podniku 80. let....?

Že tam byl ten představitel toho náměstka...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka rodačce z Loun a rodačce z Prahy, hrály skvěle ... tady nebylo co řešit.
Reagovat
Frick
Tak, Čechy vyhrály. Morávaci maj smůlu!
Reagovat
pockerface
A teď bude mít Pála zamotanou hlavu. Zjistilo se, že to jde bez Lucky i Petry. No v jednom má výhodu, pokud se Lucka Š. a Petra do finále nezmátoří, tak si nemusí dělat těžkou hlavu, má kde brát. A to je jen dobře.
Reagovat
Jan
Souhlasím, i když kdyby ve finále byla Francie aspoň jedna by se hodila, bude-li ve formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že zas tak zamotanou hlavu mít nebude. Je fajn, že se vyhrálo, ale je třeba dodat, že kdyby v tom týmu Petra a/nebo Lucka v nějaké obstojné formě byly, s největší pravděpodobností by se vyhrálo snáz.
Reagovat
tommr
kdyby jsou chyby. Petra i Lucka jsou momentálně úplně z formy a Pála jako vždy vybral ty nejlepší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je z formy asi tak stejně jako Kája. Lucka se bohužel vrací po delší absenci a je to znát.
Reagovat
Frick
Spíš ony samy odřekly.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsou tak nesmyslné kecy! Proti Rumunsku Petra nastoupila a dopadlo to jak? Rozhodně to snazší nebylo! Holky vyhrály! Konec! Spekulovat nad tím, jak by kdyby je (opět) tak leda napřesdržku. Fakt dneska perlíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Čarodějko, normálně mi nevadíš, ale s tímhle nabubřele arogantním žvaněním jdi do háje. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Nabubřelým arogantním žvaněním? Jediný, kdo tady dneska mele jednu kravinu za druhou jsi ty. Mohla bych na tvou adresu napsat úplně to samý. Absolutně nechápu, co ti dneska přelítlo přes nos, ale vylejvej si ten vztek někde jinde!
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, tak jsme se oba vyvztekali a už na sebe můžeme být hodní. Co ty na to?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Jdi do háje!
Reagovat
smazaný uživatel
Já nabízel příměří, fakt se mi nechce tu s nikým se nesmyslně dohadovat o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
:D A co předvádíš o fous výš? Hádáte se tam jak malé děti, jestli jsou Češky na antuce favoritky, a přitom ještě možná ani ve Francii nevědí, jestli se na antuce bude vůbec hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu nahoře se říká diskuze..
Reagovat
smazaný uživatel
To nepopírám, ale je o ničem.
Reagovat
Krisboy
souhlasím s tebou. Ýkvé je další z řady fanatických magorů, s kterýma se nedá diskutovat o tenise, leda za každých okolností vyzdvihovat do nebe dokonalost Petry Kvitové. To není fanoušek tenisu, ale člověk posedlý jiným člověkem. Případ pro psychiatra.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zas evidentně posedlej mojí osobou, že máš potřebu mě tady takhle nesmyslně pomlouvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcaři si to prokoučovali. Fakt mi šel z deblu Hingis Timea mráz po zádech.. O toho kapitána jsme byli lepší. Gratulka .Fakt nad týmem smekám
Reagovat
pockerface
Třeba chtěl nasadit Timeu, ale třeba si nevěřila, o víkendu prohrála oba zápasy jako jednička týmu a to se sebevědomím hodně zamává a Golubcova byla na vítězné vlně, takže asi zvolil to nejlepší co měl.
Reagovat
FulnekUltras
Taky si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
ted chválím Pálu neprávem.Bára sama nechtěla hrát..tak alespoň za tu nominaci(alternativy jak do singlu,tak do debla)
Reagovat
smazaný uživatel
a taka za to ,že nevyhodil z týmu Denisu.To by bolelo víc ,než nenominovat Týnu(při podobné výkonnosti)
Reagovat
tommr
a myslím, že i švýcarskýho kapitána haníš neprávem. Volba rozjetý Golubicový místo nejistý Bacsinszký rozhodně nebyla špatná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Timea je sakra dobrá deblistka ,i když na něj poslední dobou kašle
Reagovat
Pedronegro
holt risknul to a nevyšlo to, Golubka byla v deblu marná, naštěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ta únava mohla být znát.Pomatuji si ,jak takhle s námi kdysi španelé prokoučovali závěrečného debla nominací Solerové ,která se předtím dramatech s Koukalovou a Šafářovou vyšťavila a stačilo ji jen uběhat.Jinak klobouk dolů před Golubič
Reagovat
Pedronegro
únava asi taky, ale přišla mi, že tam trochu tápe, Timea by byla platnější ...
Reagovat
smazaný uživatel
V té psychické nepohodě, ve které byla? No nevím..
Reagovat
Pedronegro
myslím, že i tak, ale jsou to jen teorie po bitvě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč neprávem? On tam s nima sedí, není hluchý ,slepý a hloupý!
Reagovat
smazaný uživatel
Timea Baczinski úplně špatná ve dvouhrách. Pochybuju, že by perlila v deblu. Kapitán dobře vyřešil. Ale - Bára skutečně utahala Golubičovou a Pála dobře nacvičil varinty deblu a pak nasadil čerstvou Lucku, které to fakt sedlo.
Reagovat
Lunej..
Velká gratulka a velký respekt k instinktu a citu Pály. Neuměla jsem si FC bez Petry představit, ale život je změna a je vidět, že máme pořád z čeho vybírat. Děkuju za skvělý tenisový víkend se vším všudy, porážky, výhry a rozhodnutí v deblu, co si jako tenisový fanda víc přát. Je super, že naše holky dokáží vyhrávat i v různých sestavách. :)
Reagovat
Jan
Přesně tak.
Reagovat
Fandina
Nádhera nádhera nádhera. Ale byly to nervy tedy. Obrovská gratulka holčiny moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Od Báry velice rozumné rozhodnutí nehrát. Bůh ví jak by to dopadlo, Bára byla vyčerpaná a možná by strhla i Karolínu. Lucka byla čerstvá, nabuzená a hrála velice dobře a chytře. Řekl bych, že jí dost pomohlo, že se s Andy daly dohromady a zase se na turnajích dostávají daleko a tím si Lucka dost věří na tyhle rozhodující zápasy. Moc pěkný zápas od Lucky i Karolíny.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas. Navíc Hráďa teď svou sebedůvěru přes všechny psychošoky ;) zčásti upevňuje i v singlu...
Reagovat
kada.tom
Ufff, tak nakonec zase finále :-)
Karol 1,5 bodu ... Barča 1 bod a Lucka 0,5 bodu :-)

Gratulace, jsem rád, že nakonec Golubic není hrdinkou víkendu. A ve finále snad Nizozemky :-)
Reagovat
Frick
Měl jsem před deblem bobky. A asi jsem nebyl sám.
Reagovat
Jan
To tedy nebyl. Viděl jsem to černě.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky taky. Rozjetá Holubice vedle deblové jedničky...
Reagovat
George_Renel
Děvčatům za výkony a body, Pálovi za výbornou nominaci a volbu do zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve výhru českého týmu jsem věřila, ale že to bude mít tento průběh, to teda mě nenapadlo ani ve snu. Ale jdeme dál!!!
Reagovat
Jan
A to je skvělé :)
Reagovat
kada.tom
Už to vypadá dobře :-)
Reagovat
Jabadu
"Hřej světýlko hřej, tupou sílu udolej!"
(Pavel Kříž)
:-)
Reagovat
Frick
Zase naše holky zakleješ nebo už došly byliny na lektvar?
Reagovat
Fandina
Ještě čtyři fiftýny pojďte holky!!!
Reagovat
mahycek
Neproklínejte mně, měli jsme včera odpo mezi produkcemi čas, tak jsem kluky přinutil, že hraje Kája a vsadil jsem si. Koukali jsme v restauraci. To jsem tedy schytal, od nich, co je to za hru, že nemá mezihru, atd. No, hrála to včera na p.ču. Světová osmnáctka. Dnes to napravila, ale čtyřhře nevěřím, nic proti děvčatům nemám. Nerozumím tomu jako vy, jsem jenom zpěvák. Co nerozumím , rozumím, vždyť jsem byl v Praze 1980 DC, jak měl Tomáš Š. průjem a otočil to proti Pannatovi a Ivan to dokonal.
Reagovat
FulnekUltras
Všichni pamětníci Tondy Bubeníka jsme se stali tenisovými experty jaksi mimoděk a samosebou... ;)
Reagovat
Fandina
Na Bebeníka si moc dobře pamatuji, ale zase nedělej, že bez něj by si člověk neudělal názor.
Reagovat
FulnekUltras
Určitá váha osobnosti tady ale určitě byla... ;)
Reagovat
Fandina
Každý člověk, který něco umí je osobnost. Ale přehánět se nemá nic. Ani tím či oním směrem.
Reagovat
FulnekUltras
Gravitace zeshora dolů nás nakonec stejně semele... ;)
Reagovat
Krisboy
U Tondy Bubeníka byla váha opravdu veliká
Reagovat
Fandina
:-)) hlavně do šířky ... úsměv
Ale byl to správnák, o tom žádná.
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Jabadu
A jak ji má uvést?
Je to správně. Pražané mají radost, občané Loun mají radost, občané Bílovce mají radost ...
Tak to má být, ty vole! (pardon)
:-)
Reagovat
marekv
A i Frick se dočkal náhradnice !
Nakonec vyhrajeme na základě šíře kádru - v tom je naše síla.
Reagovat
Jabadu
Frick je inventář a něco jako tommrových 10%!
:-)
Reagovat
jirkaS
že už byly rodačky odevšad
mýlým se?
Reagovat
Pedronegro
s rodačkami mi to přijde jako úchylka, představte si, že by takhle komentovali hokej - rodák z Brna nahrál rodákovi z Liberce na křídlo a Sparta coby rodačka z Prahy se ujala vedení :) na palici teda
Reagovat
tommr
First the serve of Martina Hingis is broken - is that even allowed? - and now the Czech pair ram home the advantage by breaking this weekend's star player Viktorija Golubic. This wasn't in the script, was it?

tady je někdo hodně překvapenej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě není konec
Reagovat
historik
tak jen vydržet a bez chyb
Reagovat
Jabadu
Překvapení? ... ???
:-)
Reagovat
aligo
Tak ať ti to vyjde :) snad získáš spoustu GS titulů :D :D
Reagovat
Chandler
Mladá holčina, která v životě nebyla ani v TOP 100, z ničeho nic vyučuje ve Fed Cupu stabilní hráčku TOP 20 a TOP 50. Nedělá prakticky žádné chyby a ani v deblu nemá problémy... Ok. :)
Reagovat
Jabadu
Most questions?
:D:D:D
Reagovat
Jabadu
4:2
A co jako?
Čekal snad někdo něco jinýho?!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Popravdě po prvním zápase, ve kterém Bára porazila Bacsinszkou, jsem čekala, že bude třeba po třech zápasech rozhodnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, proč tohle říká? Hned mi bylo jasné, že se dařit přestane :(
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Frick
Holky i Cheza 3:2 :o)
Reagovat
Jabadu
Co jsem říkal!
:D:D:D
Reagovat
blixa
No, co jsi říkal ? :D
Reagovat
Jabadu
Je to dobrá volba. Silné singlistky proti nadšení.
:-)
Reagovat
blixa
To se uvidí. Možná že Pála neměl jinou volbu.
Reagovat
historik
jak Golubic s podáním kolikrát nedosahujícím ani 120km/hod dělá všem naším holkám takový problémy na returnu
Reagovat
aligo
no Martina to podání nemá o moc rychlejší.... kolem 130 max...
Reagovat
aligo
spíš max 140...
Reagovat
George_Renel
Nerozehraná Lucka je zatím horší než nerozehraná Martina.
Reagovat
Krisboy
Holky to dají. Lucka bude řádit, Houloubek odpadne, Kája a Martina předvedou standardní výkon.
Reagovat
Meceon
lucka už řádí...bohužel
Reagovat
aligo
Lucka už řádí, ale asi jinak než j)by jsme chtěly :D
Reagovat
Krisboy
Klid, to je taktika...
Reagovat
FulnekUltras
absolutně jasnovidné... ;)
Reagovat
Krisboy
díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže rodačka z Prahy s rodačkou z Loun proti rodačce z Košic a rodačce z Curychu. Jojo, Švajc - Slovenka, Čechoslovenka, Srbochorvatka a Rumunomaďarka. Můj typ - vyhrajou zcela jistě rodačky.
Reagovat
historik
ale naše dvě hitařky to budou pálit - záleží kam a hingiska je bude školit technicky. Ale tu volbu chápu z pohledu předchozího zápasu - Bára dlouhý zápas, frustrovaná a Denisu bez zkušeností tam posílat by byl nesmysl. Snad to budou holky pálit do kurtu
Reagovat
Jabadu
Obě naše jsou mnohem lepší singlistky. To by měl být klíč.
Djokovič s Federerem by také vyhráli 4 z 5 zápasů proti nejlepším deblistům.
Pořád věřím.
:-)
Reagovat
blixa
Golubic ale v tomhle laufu je tak na úrovni třicítky. A Martina je v deblu génius.
Reagovat
Frick
Jako na úrovni třicítek Martiny a Lucky?
Reagovat
blixa
Jdi do hajzlu deb.ile.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhráli. Oba jsou egoisti, nechtěli by toho druhého pustit do hry, pletli by se jeden druhému pod nohy, pak by No1e praštil GOATa raketou do hlavy a Mirka by za to No1emu rozbila hubu a bylo by po zápase.
Reagovat
Frick
Vidí to 1,85 - 1,85
Reagovat
Frick
Začíná to dobře.
Reagovat
Meceon
hingisová už je zpocená
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Haitik
Aspoň tam mají dobrého DJe.. :D
Reagovat
Jabadu
Ale vždyť furt hrají Queen.
Což jako obdivovatel této superskupiny schvaluji.
:-)
Reagovat
Frick
Poražte tu šňupající nymfomanku!
Reagovat
Krisboy
:-)))
Reagovat
Jabadu
No, no!
Kroť se, hombre!
:-)
Reagovat
Meceon
to bude boj...v šest je hotovo:))
Reagovat
tommr
NOMS CHANGES: Golubic/Hingis to face Hradecka/Pliskova in the deciding FedCup doubles rubber in Lucerne!

nevidím to moc optimisticky ... :(
Reagovat
PetaM
Pohoda, lahoda ve dvou :D
Reagovat
lars
pro koho ?
Reagovat
Michaelus
Já to vidím tak 55-45 pro Švýcarky.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pro mě překvápko..,Timea je světová deblistka ,pomatuji ,jak trápila v Praze např. tehdy TOP debl Benešová a Strýcová
Reagovat
Frick
Hingiska má špatnou fyzičku, Golubice bude vyflusaná. Kája s Luckou by mohly bejt více čerstvý....
Reagovat
blixa
Martina má mizernou fyzičku na dvouhru, na čtyřhru jí bohatě stačí. Golubice je v laufu, tu nějaká fyzička nezajímá. A běž už konečně do prdele, kolik lidí ti to má říct, abys už táhnul do hajzlu ?
Reagovat
smazaný uživatel
nemám v USA telku, ta Golubic je jistá?
Reagovat
Meceon
oni v americe ještě nemají televizi? bože to je stát
Reagovat
smazaný uživatel
na týden se mi nevyplatí jí kupovat , ale na ulici by se nějaká našla. S TP ale stačí WI-FI
Reagovat
tommr
Golubicová rozhodně nevypadala že by byla nějak nadměrně unavená ...
Reagovat
Michaelus
2 a půl hodiny se na tobě podepíšou, ne že ne.
Reagovat
Frick
Taky si myslim. Může se to na ní podepsat.
Reagovat
smazaný uživatel
Na co potřebuje fyzičku v deblu?
Reagovat
blixa
Proti Hingis jsme zvolili smrtící kombinaci. Ta nás smázne prakticky sama, stačí když jí někdo bude pinkat zezadu, ona už to na síti zařídí.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, že se i mistr někdy utne.... Měla jsem také obavy. Ale Lucka fakt překvapivě bez nervů a Kája také. Golubič - no k tomu mám výhrady. Dle mého názoru její výkon vylepšily obě naše holky. Chybovaly a daly jí šanci. V deblu už byla fákt bezzubá.....
Reagovat
Michaelus
Viděl jsem pár zápasů Hingisové. Úspěchem páru Mirza/Hingis byla útočná hra Sanii a technika Martiny. Největší slabina byla Martina na servisu. Martina potřebuje vzadu hiterku, podle mě tohle může být výhoda pro nás. Pokud je přetlačíme, tak bysme měli vyhrát.
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
Frick
Ty hnědý saka s těma bílejma trenclema :-D
Reagovat
Jabadu
Už jsem 8x zvedl "patnáctky" po 12 sériích. Já formu mám!
Holky, jdeme na to!
:-)
Reagovat
Meceon
na bench?:_))))))))))))))
Reagovat
Jabadu
jednoručky
:-)
Reagovat
Jabadu
Stoj spatný - a hezky dýchat. Dýchání je základ!
Reagovat
Krisboy
Já to vidím na pár patnáctek točených.
Reagovat
Jabadu
Pozor, nepiji.
Netvrdím, že jsem abstinent, ale nehrozí.
Kdysi jsem chlastal jako prase - ale od těch dob se hodně změnilo.
Jsem lehký bogorektik (bigoretik?) ... prostě mi na mém těle záleží.
Chci umřít jako chlap, ne jako 35 kg troska v LDN.
Reagovat
Krisboy
To já piju. Ale hodiny a hodiny tenisu, stovky kiláků na biku, kalistenika + trocha jógy mi to přebohatě vyrovnává :-)
Reagovat
Jabadu
No jóó... ale ty jsi mlád.
Mně bude 51 let.
:-)
Reagovat
Krisboy
To mě bude (doufám) taky. Za 12 let :-)
Reagovat
blixa
Kája s Luckou ? Jako fakt ? Tak to je finito :(((
Reagovat
blixa
Teda je to na FB ...
Reagovat
Frick
Kde na FB?
Reagovat
bIbec
czechfedcupteam
Reagovat
bIbec
čili je to oficiální
Reagovat
Meceon
tak to končíme letos
Reagovat
bIbec
tak nemůžem furt vyhrávat, že jo.
Reagovat
smazaný uživatel
proč ten cynismus ,Pála toho v deblu něco nahrál,snad ví,co dělá
Reagovat
PetaM
Není finito!!! Lucka se předvede, jako ve finále s Ruskama (2011).
Reagovat
Meceon
no možné je všechno,ale tahle kombinace se mi nelíbí...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je výborná deblistka. A Bára ve třetím fyzicky dost odcházela.
Reagovat
tommr
jenže tenkrát jí klidnila zkušenější Peschkeová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš dojem, že Lucka ve třiceti není dostatečně zkušená?
Reagovat
PetaM
No, tak teď Lucka bude klidnit Karolínu :D
Reagovat
Jabadu
Logická volba. Děj se vůle boží ...
(pravím jako neznaboh)
:-)
Reagovat
bIbec
asi jo, no..
Reagovat
Meceon
ale vychází mi z toho jasně plíšková strýcová...
Reagovat
Meceon
kamarádí,věří si a mají aspon ty dva zápasy spolu...
Reagovat
smazaný uživatel
To je podle mě jediná kombinace s reálnou šancí, jenže Bára teď vypadala v tom 3. setu, že to s ní sekne přímo uprostřed kurtu.
Reagovat
tommr
za normálních okolností by to byla jednoznačná volba ale ted opravdu nevím. Bára bude nejspíš hodně nalomená ...
Reagovat
smazaný uživatel
treba se zdrave nastve, nekdo to na te siti osetrovat musi, ty kombinace ranarek jsou (mi) smesne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale Kája s Georges funguje
Reagovat
smazaný uživatel
a to je pravda, ale Julie ac tak mimoprostorova, tak ma ten return ve ctyrhre pomerne spolehlivy.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hráďa hrála poslední dobou krásné zápasy(dříve jsem nevydržel na ní koukat),hlavně zezadu byla spolehlivější ve výměnách ,pár super returnů si taky pomatuji..věřme ,nebyl lehký výběr
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně jsem si oddechl ,že nenastoupí Timea.Všechny její debly,co jsem viděl byly skvělé
Reagovat
smazaný uživatel
No nejspíš jo.
Reagovat
Jabadu
Hráďa a Karol - to je naše šance!
Já vím, já vím ... ale mohly by je vystřílet.
Reagovat
PetaM
Lucce by muselo jít podání jako nikdy :D A ano, to by byla šance. Jedno eso za druhým :D Ale Bůh ví ... Teda Pála ví .. :D Záleží, jak je na tom Barča ... Pokud řekne, že chce hrát, půjde hrát. Pokud řekne, že na to se*e, tak by možná byl dobrý debl i Hradecká/Allertová. Vyhrály v Kanadě ...
Reagovat
Meceon
tady žádnou šanci nevidím...jen,že za 40 minut bude hotovo
Reagovat
Krisboy
Hradecká/Allertová? Nesmysl. V Kanadě hrály se soupeřkama o tři třídy horšíma. Dneska proti nim bude deblová jednička a jedna z nejlepších hráček vůbec...
Reagovat
Meceon
strýcová bud s plíškovou nebo s hradeckou
Reagovat
Frick
Denisu určitě ne.
Reagovat
PetaM
Jo, jednička díky Mirze.
Reagovat
Krisboy
Ale no tak...co GS tituly s Paesem? Co její GS debl i singl tituly v minulosti??
Reagovat
PetaM
Nezajímá mě, když byla mladá :D Ale ona vedle sebe potřebuje ranařku a síťařku. Její podání je velká slabina, co jsem viděl jejich debly se Saniou, jsou velké šance při podání Martiny. Protože když je na síti Martina, je to velký problém. Ale od základní čáry to není zase tak nepřekonatelný problém.
Reagovat
Jabadu
Přátelé, vytáhl jsem "patnáctky"!
Jestli ani to nezabere ...
:-)
Reagovat
dadaft
osmnáctky máš?
Reagovat
Jabadu
Nemám. Měřím 170 cm a i když cvičím celý život, nehodlám si kurvit bicáky a záda nepřiměřenou zátěží. Nejsem Arnold.
:-)
Reagovat
Krisboy
Zahoď činky a pořiď si hrazdu
Reagovat
Jabadu
Gymnastika je evoluční záležitost.
Gymnastou nebo krasobruslařem může být jen pár vyvolených na světě.
Posilovat a cvičit může každý.
:-)
Reagovat
Jan
Arnold si možná ty bicáky a záda zkurvil taky :)
Reagovat
Frick
Deblový zkušenosti prakticky jen z ITFek....
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je v laufu. A vedle legendy...
Reagovat
tommr
jj Golubicová je tak rozjetá, že na chybějících zkušenostech houby záleží. A Hingisová jich má navíc stejně za dvě ...
Reagovat
Michaelus
Bára dneska nehrála vůbec špatně. Její statistiky 38W 46UE jsou docela slušné. Ale Golubic hrála úplně šíleně a vyhrát si zasloužila. Ty bekhendy ke konci byly neskutečné. Gol. měla stats 30W 19UE. Asi málokdo čekal, že Golubičová vyhraje oba zápasy. Teď se vážně modlím, aby jsme tu čtyřhru nějak dali. Čekám Hradecká/Plíšková proti Hingis/Golubič.
Reagovat
dadaft
musím se přiznat, že jsem v byl v obou případech smutným prorokem.
Reagovat
Meceon
tak dvě jasné výhry a dvě smolné prohry no....uvidíme dál
Reagovat
Frick
Že stačilo, aby si včera Kája udržela servis a teď už jsme si 3 hodiny asi mohli říkat, jak to bylo o dost jenodušší než jsme čekali a jaká je 6:0 na sety bomba...

No nic...
Reagovat
PetaM
Bohatě stačilo neudělat za stavu 5:4 v TB dvě neuvěřitelně nesmyslné chyby ...
Reagovat
tommr
jj tam Bára v naprosto nevhodnej čas zakvitovatěla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Výraz "zakvitovatět" je napřesdržku a používají ho jenom mentálně retardovaní jedinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Na přesdržku jsi tu teď momentálně jen ty.
Reagovat
Jabadu
Lehká indispozice. Máš nějakej problém s předsedou "Kvitova ultras"?!.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za co? Že říkám pravdu, která se vám nelíbí?
Reagovat
rysan
Tak když se nějaká pravda nelíbí tobě tak se tady teprv dějou věci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je zvláštní, že tu pravdu vidíš jen ty sám a všichni ostatní vidí něco jiného...
Reagovat
Jabadu
Ale no jo. Hlavně fandi a nekritizuj ... porád.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže do debla asi Hráďa a Karol, ale tam bude chybět ta lehkost a improvizace
Reagovat
Meceon
tenhle debl je nesmysl...
Reagovat
smazaný uživatel
1/3 šance ,všechny komb. mají svá pro i proti
Reagovat
Meceon
se vyhází...to nejde
Reagovat
tommr
Pálovi to rozhodování nezávidím. Normálně by určitě hrály Bára a Karolína, ale obě ted mají šrámy na duši i na těle a jejich nasazení do debla je proto dost riskantní ... :(
Reagovat
Meceon
strýcová musí nastoupit,ale musí ji strčit hlavu do mrazáku na chvíli
Reagovat
tommr
koho by asi ještě v pátek napadlo, že obě naše hráčky sice porazí Bacsinszkou, ale přesto budou jen krůček od vyřazení, protože je vyškolí téměř neznámá 129.hráčka světa ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem si to říkala. Z Bacsinszké jsem měla strach, ale klidnilo mě to 129. místo švýcarské dvojky...
Reagovat
lars
pac asi doslo k prevteleni Golub do Bacsi a Bacsa do Goluba :)
Reagovat
bIbec
první dva sety byly nádherný, pak už se Bára na nic nezmohla. Golubic je výborná hráčka. Teď už to vidím dost černě.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborná? Vždyť hrála celkem kulový.
Reagovat
smazaný uživatel
evidentně se nevyznáš v tenise, hrála skvěle
Reagovat
PetaM
Jiří, běž prosím někam, ano? Nejenom, že Bára prohrála, ale navíc ty tvoje stupidní kecy, které by nevymyslel ani ten nejpostiženější člověk, mimo Fricka.
Reagovat
Meceon
tak hrála to,co jí dovolila soupeřka....naše byla třetí set k smíchu...to ano...
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně se nevyznáš v tenise, skvěle fakt nehrála.
Reagovat
bIbec
hrála naprosto krásně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, zvlášť to směšný podání a nevýrazná mezihra, to fakt byla krása. :-p
Reagovat
Jabadu
Sundat optiku, hlavu do mrazáku, ještě se neprohrálo.
Pořád máme lepší a ostřílenější hráčky. Klid.
:-)
Reagovat
dadaft
tak jasně, Serena nebo Maria by s ní zametly, ale hrála velmi slušně, slova "celkem kulový" nejsou ve shodě s realitou.
Reagovat
PetaM
Jasně, že my s ní Mária zametla. Taky by byla posilněna Meldoniem.
Reagovat
PetaM
*by
Reagovat
smazaný uživatel
Jak směšné. Kdyby tak, jak dneska a včera hrály Kája s Bárou, hrála Petra, bude tady nablito a všichni sborem by tady nadávali Petře, jak ostudně prohrála s průměrnou hráčkou. Ale takhle? Takhle se to úplně otočí a průměrně hrající hráčka je tady vychvalovaná až do nebes jen aby se nemohla napsat holá skutečnost, že Bára s Kájou hrály blbě. Pokrytectví v přímém přenosu.
Reagovat
dadaft
Kája i Bára to nezvládly, to ale neznamená, že hrála Golubičová špatně.
nehrála.
jen v té tvé hlavě je jenom Petra a její nepřátelé,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
dokážeš aswpoň uznat, že po psychické stránce to zvládla nevídaně? (2x otáčela zápas proti vynikajícím hráčkám)

ne bo je to vážně jen Petra, Petra, Petra, vy svině...
Reagovat
smazaný uživatel
Po ostudném výkonu Káji dneska přišel ostudný výkon Báry a obě holky tak daly vyniknout podprůměrné švýcarské hráčce, která ani nepotřebovala podat jiný než svůj standardní výkon.
Reagovat
Meceon
ona podprůměr nehrála ,ale dva body udělat neměla...neskutečnou kliku měla
Reagovat
smazaný uživatel
Mizerný servis, mezihra taky žádná hitparáda, fakt přinejlepším průměr. Bára s Kájou si to prostě posraly samy špatným výkonem.
Reagovat
smazaný uživatel
prosim te, neunasej alespon na urovni.. :-)
Reagovat
Jabadu
Náčelníku, neser míííí!
Holuběnka hrála skvěle a zaslouží si to.
Ta půjde vysoko.
Ale koho do té čtyřhry, kurwa?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by loni touto dobou věřil, že nějaká Johanna doskočí do Top 30.
Jestli Viktorije bude hrát na turnajích WTA aspoň občas jako tento víkend, mohla by jít taky nahoru.
Reagovat
Haitik
Zajímalo by mě jestli by jsi takhle psal, kdyby s ní vytekla i Petra..
Golubič hrála úplně skvěle, tenis TOP 20 rozhodně
Reagovat
lars
on klame
Reagovat
smazaný uživatel
Top 20? Ani náhodou.
Reagovat
PetaM
Nejhorší dnešní kombinace je výhra Švýcarek a Nadala ... :D
Reagovat
dadaft
hm, Bára je úplně v háji, vytáčí ji diváci, nevím, jestli je schopná hrát debla...
Reagovat
Meceon
přesně,ted jsem na trenéra zvědavý
Reagovat
Krisboy
Klobouk dolů, Golubic skvělá včera i dneska.
Reagovat
Meceon
bože to je ale odevzdané ted
Reagovat
kada.tom
hmm, tak holt teda čtyřhra, což nevidím moc dobře ...
Reagovat
marekv
Golubic bude hrat debla ???
Reagovat
lars
je to mozny
Reagovat
smazaný uživatel
ucitě Basc. a Hingis
Reagovat
tommr
snad ne. Ta je v takovým laufu, že by naše smetla i kdyby debla hrála sama ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
B a K,L a K, L a B ?
Reagovat
Krisboy
Tak jak to včera byla jednu chvíli exhibice Báry, teď je to Holubí Show...
Reagovat
smazaný uživatel
jo ,měli by jí nasadit křídla
Reagovat
smazaný uživatel
že taková hráčka je až 129. na světě? Její výkon odpovídá pozici o 100 příček vyšší.
Reagovat
dadaft
uvidíme, jestli takhle bude hrát i dál, bude stoupat...
Reagovat
tommr
já osobně si myslím, že podobnej výkon od ní na turnajích už nikdy neuvidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prdlačky. Výkon našich odpovídá výkonu hráček o 100 pozic níž.
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekla bych. Naše holky sice proti ní nezahrály nic moc, ale ona jim to prostě nedovolila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby. Dokud holky hrály svůj standard, nic na ně neměla.
Reagovat
kranyz
Tak včera určitě a dneska ten 3.set od Báry byl úplně nekoncentrovanej a špatnej, nicméně ona byla ve strašným laufu...
Reagovat
kranyz
Já jí viděl hrát tolikrát a dával na ní i proti ale takhle nikdy nehrála. Hold jí to tady o víkendu sedlo..
Reagovat
dadaft
ntvl, to je hořká soda. ((((((((((((((((((((((
Reagovat
Pedronegro
Bára asi v háji, blbne místo hraní :(
Reagovat
dadaft
kde jsou ty časy, kdy Steffi vyhrála finále grandslamu 2x 6:0,,,,,,,,,,,,,,,,,, dneska po světě běhá spousta dobrých hráček.
Reagovat
Dobry-den
Ještě, že nehraje Kvytová. Ta by už dávno odcházela v slzách po debaklu. Plech a Strýc aspoň byly konkurenceschopné...
Reagovat
PetaM
A k čemu jim je to prosím dobré? Prohrajou ve třech, absolutně vysílené, stejně psychicky vyčerpané (no možná více, prohrát ve dvou by bylo lepší). Takže jaký je rozdíl mezi nimi a Petrou???
Reagovat
Dobry-den
Kvytová by si jen udělala další ostudu, kdežto tagle holky vybojovaly každá aspoň po bodu, takže se může rozhodnout ve štyřhře...
Reagovat
Meceon
nedělá skoro chyby,fyzicky silná a psychicky také...nečekané
Reagovat
baggik
Ta Švýcarka normálně roste před očima, za chvíli bude umět i první servis.
Reagovat
baggik
Tak zatimco vcera dostala Golubicova od Karoliny v koncovce druheho setu mnoho darů, tak dneska hraje skvele a od zacatku druhyho setu je lepsi hrackou na kurtu. Klobouk dolu. Bara bojuje, ale asi uz to neda. Takze zase ctyrhra, aspon bude zabava. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je velice smutné dívat se na to, jak mizerný výkon našich holek dává vyniknout průměrné Golubicové.
Reagovat
Jabadu
Je prostě dobrá. Smiřme se s tím.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť nehraje VŮBEC NIC.
Reagovat
Meceon
ta švýcarka je fakt dobrá...
Reagovat
Jabadu
Čtyhra je konečná. Proti variabilní Martině jsou naše holky bez šance. Ale Hráďa s Karolínou - by se vidělo! ???
:-)
Reagovat
PetaM
Nemyslím si. Martin servis je více, než otevřený. A vlastně servis i dalších Švýcarek.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky vám Golubic připadá v obličeji jako Angie Kerber "křížená" s Terkou Smitkovou? :D Jinak hraje skvěle...
Reagovat
Krisboy
Nevím, jestli mi někoho připomíná, ale rozhodně je docela hezká :-)
Reagovat
Jabadu
Je vymakaná, má skvělou figuru, akorát ... existují sextesty na procenta testosteronu - myslím, že už je zrušili.
Pořád mi vzezřením více připomíná chlapce nebo muže. Ale to jen tak mimochodem.
Reagovat
Krisboy
To je tím, jak se furt mračí a tváří zle.
Reagovat
Michaelus
Mě připadá, že má nějaké špičaté zuby :D Ale třeba je to jenom zdání
Reagovat
Krisboy
Možná si je zbrousila před zápasem aby působila hrozivěji.
Reagovat
dadaft
mně strašně připomíná jednu dávnou spolupracovnici.
Reagovat
BooOoo
Angie Kerber tam je určitě .. včera mi prvních 5 minut postavou a pohybem, až na backhand připomínala nevím proč Tsvetanu...
Reagovat
dadaft
k té poznámce níž, že se Golubičová po FC herně vrátí tam, kam patří = do druhé stovky.
no,
možná jo, možná ne.
třeba je to průlom, věk na to má akorát.

na každý pád velmi hbitá a dobrá hráčka se slabším servisem, která zdá se má velmi odolnou psychiku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Bára to pere do sítě. (((((((((
Reagovat
PetaM
Kanááááárek? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v pérdeli, pane hrábě! Teď se jen spolehnout na psychiku Golubič, protože do debla s Bárou, kdyby pukla....
Reagovat
PetaM
Jsem trochu OT, ale snad nevadí, v deblu ve Stuttgartu nastoupí Květa Peschke! A vrátí se se svou starou parťačkou Groenefeld.

Jinak hraje debla ještě Lucka s Lisickou a pak Krejčíková se Siniakovou :)

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/1051/MDD.pdf
Reagovat
tommr
Bára odevzdala druhej set školáckejma chybama v TB a Golubic to nejspíš zase otočí jako včera proti Karolíně ... :(
Reagovat
Krisboy
Holoubek hraje fakt moc pěkně. Škoda, Bára u TB několik lehčích chyb, které předtím nedělala. Třetí set bude přetěžkej.
Reagovat
Michaelus
Nevím, jestli jsem jediný, ale mě ta hra Golubičové nebaví.
Reagovat
Jabadu
Rozdíl je ten jednoručák. Při současné hmotnosti raket by měl jít logicky zase do kursu.
Reagovat
Michaelus
No mě jednoručáky nebaví právě :D V tom jsem divný. Ale jinak celkově mě nebaví její servis, forhend. Připadne mi to takové nevzhledné, no :D
Reagovat
Jabadu
Já jsem jednoručák hrál vždycky. Pravda, byl a jsem malej, ale sílu jsem na to měl i s dřevěnou Dunlopkou.
Pak přišly kompozity a to byla paráda. Jenomže se 170 cm můžeš mít sílu bejka a je ti to k ničemu. Tak jsem potom dělal zápas.
:-)
Reagovat
Krisboy
Na výšku se nevymlouvej. Justine Henin má 167cm a jakej měla ku.r.wa bh!!
Reagovat
Jabadu
Ale zase nedělala zápas!
:-)
Reagovat
Pedronegro
její jednoručák je luxusní, bohužel pro Báru ...
Reagovat
Krisboy
Ten její bh je moc pěknej. Včera hrála víc čopů, dneska se nebojí hrát víc plochý nebo liftovaný...
Reagovat
Krisboy
Mě nebaví jenom proto, že je to proti naší hráčce. Jinak pěkný.
Reagovat
kada.tom
Hmm, no tak snad to Bára nevzdá a v tom 3. setu ten postup nakonec zpečetí :-)
Reagovat
Fandina
Božínku, to je děs, Golubic zase řádí. Bohužel. Jde si za svým, takhle bojovala, když jsem byla v Katowicích a nakonec vyhrála. Doufám, že Baruška jí přehraje. Báro pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Výhra Báry ve třetím by mě v tomto rozpoložení sil hodně překvapila. Ale pořád věřím.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že Golubicová ted bude na koni ... :(
Reagovat
dadaft
úúúúúúa,
tak to je drsné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
Baruška nám vytekla. ))

těžký zápas...
Reagovat
kada.tom
TB ... no, tak snad to Barča už ukončí :-)
Reagovat
Jabadu
Ty kokso! Tiebreak!
Vykoulím "patnáctky". To vždy zabere.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Golubič hraje pěkně, ale snad vyteče!
Reagovat
George_Renel
No, golubičí chování zrovna nemá :-).
Reagovat
Pedronegro
no, Bára teda taky ne :)
Reagovat
Fandina
Golubic už zase řádí. Ach jo. Doufám, že se Bára nedá. Baruš pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Tak asi třetí set. A bohužel úderově je Golubic lepší. To není dobrý.
Reagovat
dadaft
když se potkají dvě takovéhle hráčky, je to zajímavý tenis.

ať už to dopadne jakkoliv, Golubičová bude ze svého účinkování v FC nadšená...
Reagovat
Michaelus
Ale vsadím se, že po Fedu Golubičová zapadne tam, kde byla
Reagovat
Krisboy
Mě se taky moc líbí...ale mohla si to nechat na jindy
Reagovat
Krisboy
V klidu, Bára si to pohlídá...
Reagovat
Jabadu
Těžký, vole, těžký ...
:-)
Reagovat
Jabadu
Bárka se potápí, Titanic jde ke dnu.
:-(
Reagovat
Jabadu
Barunko, promiň. Já vím, že jsem cocot. :-)
Reagovat
Pedronegro
ne ne :)
Reagovat
dadaft
ajajajaj,
Holub je v tranzu.
Reagovat
dadaft
no jo, no jo,
jsem rád, že to Karolína zvládla,
protože před Bárou je těžký zápas,,,,,,, naštěstí vede a přeju jí, ať to teď dorazí.
Reagovat
marekv
Ted uz souperka odpadne, mlati raketou a nemuze mit proste takovou fyzicku...
Reagovat
dadaft
no, teď ten service-game odehrála s přehledem a útočně.
zatím neodpadá.
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že neodpadne. Baruna bude muset tvrdě makat až do konce. Viktorka jí zadarmo nic nedá.
Reagovat
marekv
Ta holka je fakt klíště :-)
Reagovat
Krisboy
Woe ta Holubcová hraje chvílema hodně dobře. Ještě to bude těžký.
Reagovat
Jabadu
To mi povídej, Hellboyi!
:-)
Reagovat
Jabadu
Tvl ... to vůbec nevypadá dobře. Bára ji zase posadila na koně.
Už to mělo být,
vono to není ... :-(
Reagovat
kada.tom
Bertens pěkně a Francouzky v problémech - no, snad Nizozemky ten potřebnej bod nějak urvou :-)
Reagovat
Frick
Docela dlouhej set na těch 9 her - 50 minut...
Reagovat
PetaM
Nic překvapivého.
Reagovat
Fandina
Kája dneska super. Mám radost a velká gratulka. Mače jsem se bála, po včerejšku a také poté, co jsem vloni v Římě seděla u kurtu, když Timea Káju doslova přejela. Mám obrovskou radost, že dneska Kája byla lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
V jednom z paralelních vesmírů dnes hrála proti Timee Denisa a vyhrála 6-3 6-1.
Reagovat
Dobry-den
Azarenka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Bertens dobře deptá Francouzky. Škoda, že to nebude stačit, Hogenkamp je marná a v deblu jsou bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že snad Bára ten výpadek Karolíny zachrání. Aspoň na jednu je spoleh. Ale ve finále to bez Petry nepůjde.
Reagovat
Jabadu
No jistěěě! ... Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
ganc richtich... ;)
Reagovat
Jabadu
"Mein Gott, to je kolosální! Spojte mě s Mussolinim, abych se s ním mohl podělit o svou radost."
:-)
Reagovat
Michaelus
Niculescu zatím drtí Andreu... 1.set 6:0
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo být už všechno v suchu,
teď se bát musíme v duchu,
třást se jestli selhání,
tvé dnes Bára zachrání.
Reagovat
ipko
tá neznáma švajčiarka hrá ale veľmi pekný tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
co zvysila nadhoz, tak uz nekdy rikam Strycove i Barusko.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno, hezký dnešek,
neomlouvá tvůj včerejšek.
Válčíš o mety vysoké, nové,
tož trapárny nech Iqeové.
Reagovat
Frick
1.
Reagovat
Frick
2.
Reagovat
Frick
3.
Reagovat
Frick
1.
Reagovat
Frick
2.
Reagovat
tommr
a napravila včerejší zaváhání. Škoda že stejně nehrála i včera - už jsme mohli slavit postup. Věřím ale, že Bára je natolik zkušená, že si s Golubicovou poradí a nenechá to dojít až na debla ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Na kdyby se nehraje. Je to sport, kdo by čekal včerejší výhru Báry nad Timeou?
Reagovat
Frick
Mne to vůbec nepřekvapilo.

(Nemyslim podobu skore)
Reagovat
PetaM
Já jsem třeba čekal, že vyhraje. Ne s kanárem, ale výhru ano.
Reagovat
Krisboy
Já jsem před zápasem tvrdil, že si Švýcarky ani neškrtnou. Takže výhru Báry jsem čekal, prohru Káji rozhodně ne.
Reagovat
Frick
Můžu jen souhlasit.
Reagovat
PetaM
Přesně ... :( Ale co už. Kája dnes napravila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapravila. Porazila žebříčkovou sousedku, to není nic mimořádného. Ta se navíc psychicky složila. Aby to napravila, musí porazit hráčku o 100 míst nad sebou.
Reagovat
lars
ale az potom, co Kuznecovova porazi hracku o asi 150 mist nad sebou :)
Reagovat
Frick
Po tom Kájinym kolapsu, po těch vzkazkách o kotníku, při pohledu na jejich vz. bilanci...

Nicméně Timea to určitě Kája neztížila. Tu by dnes možná porazila i Hradecká.

Tož tak.
Reagovat
Jabadu
Tebe si jednou pošlu pro smrt. A věř, že se mi to vyplatí.
:-)
Reagovat
Jan
Kdo pil, umřel. Kdo nepil, taky. A kdo pije náš májový ležák, tomu se umřít nechce :)
Reagovat
Krisboy
Mmmmmm, májový ležák....
Reagovat
Frick
Takže co tedy? To, že jsem psal, že bych raději viděl Denču značí co? Že když Kája nastoupí, tak

a) Budu za svini, kterou bude těšit, že Kája prohrála, aby mohl říkat "Já vám to říkal"

b) Budu za mamlase, který nevěřil.

Víte, že Denisa je pro mne jednou z těch nejoblíbenějších hráček, tak samozřejmě by se mi třeba líbila myšlenka toho, že by se stala nečekanou hrdinkou. To se snad dá pochopit.
Reagovat
George_Renel
Ale tys to psal jinak. Tys hlavně dehonestoval Pálu a další.
Pořád ze sebe děláš bůhvíjakého chytráka a odborníka a přitom - nic.
Reagovat
Frick
Tak možná má "smůlu" v tom, že vždy nominace kopírující žebříček je tou nejlepší, takže se pak může zdát, že to nominuje vždy "slepě" podle žebříčku.

Ale já si fakt praktictky nevzpomínám na to, kdy by šel proti rankingu.
Reagovat
Kuzzie
Ja si pamatuju,ze byly Cetkovska ci Koukalova vys na zebricku nez ty,ktere byly nominovane.
Reagovat
Frick
Mám na mysli výběr z toho, co je po ruce.
Reagovat
lars
sak Bara 2014 nebyla ve finale FC
Reagovat
Frick
Myslim jen tu nominaci čtverku.

Skutečně nehci zjišťovat, kdo byl před 4 lety zraněnej, kdo chtěl oraz a kdo "jen" nebyl chtěnej...
Reagovat
George_Renel
Co ty si myslíš, je úplně jedno.
99% z nás ostatních si nemyslí, ale ví, že jsi totální mimoň. (Slušně řečeno).
Reagovat
Frick
Super. Tak OK. Vyhrává to Pála, hráčky ne.
Reagovat
Jabadu
Ježíš, nehádej se o kraviny a fandi. Barče je v krizi.
Reagovat
George_Renel
Dobře, napíšu rovnou že jsi korunovanej vůl.
To, že je Pála velký kapitánský mág, který přechytračil mnoho jiných svým někdy netradičním nasazováním neuzná jen sportovní diletant. tedy ty.
Reagovat
Frick
Ok. Uveď nějaké příklady.
Reagovat
George_Renel
To, že jsi korunovanej vůl, na to předkládáš důkazy skoro každý den ty sám.
To, že je Pála mág dokazují vyhrané FC.
Více se na toto téma s tebou nemám co bavit.
Reagovat
Frick
Ano. Nikoho by nenapadlo, že ve finále má hrát Kivtová se Šafářovou.

Lid by určo nominoval Voráčovou a Birnerovou, dokud neskončila.
Reagovat
Frick
A pořád mám v hlavě to jeho porsazování H+H do finále 2014, díky kterýmu odmítl možnost kvalitní singlové náhradnice.

O tom, jak by H+H zvládly případný rozhdující debl, lze jen jen spekulovat. Ale náznaky v podobě toho, že projely mrtvý zápas a nic moc výsledky v úvodu sezóny nedávaly důvod k optimismu.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že Pálu přeceňuješ. 4 vítězství nic není, bejt kapitánem Frick, je jich minimálně deset v řadě.
Reagovat
Frick
Pála neni mág. Pála má štěstí, že máme skvělou generaci hráček, který mají ochotu reprezentovat.

Pokud jde o tu ochotu, tak je to samozřejmě otázka, jakej vliv má jeho charizma (ano, nějakej konfliktní idi.ot by to měl těžší) a jakej třeba Černoškova peněženka.
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím. V prvním setu hrála Timea dobře a věřím, že Denisa nebo Lucka by si ten servis prohrály a Timea by to už nepustila. Kája všechny její BB šance odvrátila a tím jí zlomila natrvalo. V prvním setu stačilo jednou přijít o podání a to už by Timea nepustila. Druhý set už byla Kája v laufu a Timea zlomená.
Reagovat
Frick
Timea by to nepustila....

Kája to taky včera nepustila, že?
Reagovat
PetaM
Kája není Timea. Timea není Kája.
Reagovat
Jan
Zcela určitě. Mají jiná písmenka ve jménu :)
Reagovat
Frick
Rozhodně. Kája byla rozsypaná jen ve druhý půlce zápasu s Golubicovou, zato Timea byla v haiselu celej víkend. S vyjímkou úvodu prvního setu dneska.

A to je skutečně velkej rozdíl.
Reagovat
marekv
PetaM - naprostý souhlas. Timea zacala dnes vyborne, s timhle by Denisu ci Lucku brejkla a pak uz by byla tezce na koni.
Reagovat
Frick
Nezapoň, že i Kája i šla nahoru během zápasu.

A hlavně - kdo ví s jakym rozpoloženim by šla Timea do zápasu proti neznámý soupeřce.

Proti Káje si mohla mnohem více věřit.
Reagovat
marekv
S jakým rozpoložením šla Timea do zápasu ?
Ať už by tam šla proti komukoliv, tak jediné rozpoložení bylo zachránit co se dá:-)
Ale hlavně výkonnostní rozdíl mezi Kájou a Denisou je značný. Odsunout osmnáctou hráčku světa jen proto, že se jí nepovedl jeden zápas je prostě absurdní...
Reagovat
Frick
No nevim. Kdyby Švýcaři měli v týmu takovouto 60. hráčku (a Golubic by byla TEORETICKY byla 50., aby mne nikdo nepoučoval s nominačníma regulema), určitě by ji na Káju neposlali místo Timey = nechali by sedět 17. hráčku světa

A u Káji šlo i o ten kotník + šetření se na debl
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist