Cetkovská si v Palermu zahraje o postup do semifinále

13. 7. 2011, 19:32
Aktuality 2
Česká tenistka po včerejší výhře nad Ruskou Bovinovou zvládla na italské antuce i druhý zápas. Proti Akgul Amanmuradové zvítězila po hodině a půl hry 6-2 a 6-4.
Petra Cetkovská

62. tenistka světa s Amanmuradovou doposud jediný vzájemný duel na antuce v Cueneu před dvěma lety prohrála. Dnes si uzbecká tenistka proti nedávné osmifinalistce Wimbledonu vypracovala jen dva brejkboly a ani jeden nevyužila.

Šestadvacetiletá Cetkovská si o postup do semifinále zahraje s vítězkou zápasu mezi turnajovou trojkou Sarou Erraniovou z Itálie a Francouzkou Pauline Parmentierovou.

Klára Zakopalová si o postup do čtvrtfinále zahraje zítra. Turnajová čtyřka změří síly s Ani Mijačikovou. Chorvatská kvalifikantka už včera porazila Řekyni Danilidouvou. Zakopalová má šanci vyzvat čerstvou vítězku turnaje v Bastadu, Polonu Hercogovou. Slovinská tenistka zvítězila ve druhém kole nad domácí Briantiovou 6-2 a 6-4. 

Ve druhém kole naopak končí přemožitelka Češky Hlaváčkové. Sorana Cirsteaová nestačila na osmou nasazenou Pironkovovou. Bulharka vyhrála po hodině a pětatřiceti minutách ve třech setech 2-6, 6-1, 6-1. O postup do semifinále si 49. hráčka žebříčku WTA zahraje s vítězkou zápasu mezi nasazenou jedničkou Pennettaovou a Francouzkou Johanssonovou. Pironkovová postoupila v Palermu mezi nejlepší čtyři už v roce 2005, loni vypadla v osmifinále.

Výsledky 13. 7. 2011 - Palermo (antuka, dotace 220.000 dolarů):

Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (8-ČR) - Amanmuradovová (Uzb.) 6:2, 6:4,
Pironkovová (6-Bul.) - Cirsteaová (Rum.) 2:6, 6:1, 6:1
Hercogová (7-Slovin.) - Briantiová (It.) 6:2, 6:4.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

2
Přidat komentář
VlS
Dobře Peťo
Reagovat
gocii
no tak peta asi udržela formu z wibledonu, jen tak dál
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist