Cetkovská v Paříži postupuje, tři Češky končí

28. 5. 2012, 13:03
Aktuality 109
Petra Cetkovská postoupila jako první česká hráčka do druhého kola grandslamového French Open. Čtyřiadvacátá nasazená tenistka dnes v prvním kole porazila Rumunku Halepovou 6-1 a 6-3. Ostatním Češkám se v pondělí nedařilo: Iveta Benešová, Barbora Záhlavová-Strýcová ani Karolína Plíšková neuhrály ani set a s turnajem se rozloučily.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská se vrátila do areálu Roland Garros poprvé od roku 2009, kdy vypadla v 1. kole, a potvrdila svůj vzestup. Jako šestadvacátá hráčka světa nedala o jedenáct míst hůře postavené Simoně Halepové šanci. Hned první podání své soupeřky česká hráčka prolomila, v závěru setu přidala další brejk a sadu vyhrála pohodlně 6-1.

V úvodu dalšího setu držela Halepová s Cetkovskou krok, ale v pátém gamu přišel další brejk české tenistky, která za stavu 5-2 mohla při svém servisu zápas ukončit. To se jí ještě nepovedlo, v následující hře však celkově popáté sebrala Halepové podání a zvítězila 6-1 6-3.

Osmifinalistka turnaje z roku 2008 nyní narazí na svou kamarádku Mathildu Johanssonovou.

Ke svému prvnímu utkání v Paříži nastoupila dnes dopoledne také Iveta Benešová. Další z Češek v soutěži se pokusila zlomit prokletí posledních let. Loni i předloni se Benešová loučila s French Open bez zisku jediného setu, a letos dopadla stejně po porážce z rakety Nadi Petrovové.

Benešová přitom nevstoupila do utkání špatně, soupeřce sebrala podání a rychle se dostala do vedení. Jenže se z něj neradovala dlouho: ruská tenistka vzápětí čistou hrou srovnala a dalším brejkem v osmé hře rozhodla o tom, že úvodní set získá ona.

Na začátku druhé sady viděli diváci tři prolomená podání v řadě, po kterých se Petrovová ujala vedení 2-1. Od té chvíle už Iveta Benešová soupeřku při jejím servisu neohrozila; za stavu 5-3 se Ruska dostala k prvnímu mečbolu a hned ho využila.

Levou ruku hrající Ivetě Benešové se po vyřazení nejspíše vzdálila nominace do dvouhry na olympijských hrách. Po Roland Garros se uzavře žebříček, na jehož základě se bude do Londýna postupovat. V turnaji pod pěti kruhy můžou hrát za zemi čtyři singlistky a Benešová je z Češek aktuálně pátá za Klárou Zakopalovou.

"Mrzí mě to, lhala bych, kdybych řekla, že ne, ale to je život," řekla Benešová v Paříži MfDnes k olympiádě. K utkání s Petrovovou dodala: "Hrála jsem příšerně, nemohla jsem se do zápasu vůbec dostat."

Karolína Plíšková při své premiére v hlavní soutěži na grandslamu prohrála s domácí hvězdou Marion Bartoliovou dvakrát 3-6. Česká naděje ukázala pár skvělých míčů, ve druhém setu měla za stavu 3-2 dokonce výhodu brejku, vinou častých chyb ale zápas prohrála dvakrát 3-6.

"Šance byla. Ona byla nervózní. Lepší hráčky si pohlídají důležité momenty. Neudělají v nich chybu. Já ještě ano," řekla Plíšková pro prohře se světovou osmičkou pro MfDnes.

Set v Paříži neuhrála ani výrazně zkušenější Barbora Záhlavová-Strýcová. Ta po prohrané první sadě s domácí Stephanií Foretzovou-Gaconovou vedla v dalším setu už 4-1, Francouzka ale získala další čtyři gamy a za stavu 5-4 byla blízko vítězství. Na to si ještě musela počkat, protože česká tenistka ještě brejkem vybojovala naději, Záhlavová-Strýcová však vzápětí potřetí v řadě přišla o servis a Foretzová-Gaconová poté čistou hrou zápas ukončila.

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 18,7 milionu eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Cetkovská (24-ČR) - Halepová (Rum.) 6:1, 6:3, Bartoliová (8-Fr.) - Karolína Plíšková (ČR) 6:3, 6:3, Petrovová (27-Rus.) - Benešová (ČR) 6:3, 6:3, Foretzová-Gaconová (Fr.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6:3, 7:5.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

109
Přidat komentář
baggik
Carolina na Bartoliovou herně má, hlavou bohužel ještě asi ne. Celou dobu podávala suveréně, pak vezme soupeřce gem a vzápětí dá tři dvojchyby.
Reagovat
baggik
Škoda, sesypala se, ale takovýhle zápasy jí posílí, až bude hrát v Paříži potřetí, počtvrté tak to bude o něčem jiném.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. V některých momentech bylo vidět, že Karolíně ještě chybí zkušenosti z takových zápasů. V prvním setu byla škoda toho nevyužitého brejkbolu za stavu 3:4, kdy Marion pomohla páska. Ve druhém setu škoda nepotvrzeného brejku. Ale jinak se Karolína snažila. Akorát poslední dva gemy, to už byla tak trochu beznaděj... Taky musím říct, že obě ségry Plíškovy se moc povedly. Pěkné a vysoké sportovkyně, to se mi líbí. :)
Reagovat
baggik
Jj, dívá se na ně moc hezky a věřim, že je brzy začnem vídat na turnajích WTA, musí se ještě trochu vyhrát. Mně se ještě o chlup víc líbí Andrea Hlaváčková, ta je z našich holek nej. :-)
Reagovat
tommr
Bartoliová byla na Karolínu moc velký sousto. S ní prohrávají i takový skvělý hráčky jako jsou Petra Kvitová nebo Lucka Šafářová ...
Už sám postup do hlavní soutěže je ale pro Karolínu cennej úspěch a za zvládnutou kvalifikaci si připíše i pár bodíků do žebříčku ... :)
Reagovat
tommr
poměrně suverénně a lonskej propadák se tak nebude opakovat - aspon ne v prvním kole. Ve druhým kole ho ovšem čeká jeho "oblíbenej" soupeř Llodra a to pro Toma může znamenat velký problémy ... :)
Reagovat
Fandina
Tom dobře tak na Llodru ... pojď pojď pojď
Reagovat
pepin
Tak ahoj, no na toho Lodráka si myslím až tak moc zahrát neumí, bude muset podat opravdu velice dobrý výkon. Víš prosím Tě v kolik hraje zítra Petra, pokud hraje?. Díky -pozdrav-
Reagovat
Fandina
Ahoj. Petra hraje zítra od 11 hodin. Mělo by to být na ČT4 i na Eurosportu, alespoň tak to avizovali. Na ČT4 jí budou střídat s Luckou Hradeckou s Julií Goeorges. Jsem zvědavá na hru všech, na Petru i její soupeřku a vůbec ... těším se, držím palce a fandím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý článek :D
http://sport.idnes.cz/uterni-let-do-minsku-tak-brzy-jsem-odletet-nechtela-rekla-azarenkova-1ir-/tenis.aspx?c=A120528_155053_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se vám líbil Federerův ? Mě moc , on to má vždycky pěkně sladěný , ale té žluté barvy na tričku mohlo bít víc.
Jinak na FB se Roger ptal fanoušků jestli se víc hodí černé nebo bílé ponožky k jeho botám :))
Reagovat
dadaft
ještě že to s těma ponožkama neví Sanchez.
to by bylo řečí...))
Reagovat
Heather_Fedex
cerna byla rozhodne dobra volba ;)
Reagovat
dadaft
tak mě napadá, že jsem nikdy tmavé věci na kurtu neměl moc rád.
ale musím říct, když tady jde řeč o módě, že tmavé komplety adidas, co nosí Murray nebo Tsonga, jsou super.
Reagovat
smazaný uživatel
sleduju Ryana Harrisona (super!) a Berdu (jen kontrola), kteri hraji ve stejnem. Musim konstatovat, ze kombinace kralovske modri s cernou (tmave sedou?) je smutna nuda, prouzky zanikaji... Jejich cervena verze trik je mnohem lepsi..
Reagovat
tommr
to se docela povedlo ... :)
Tomáš si zatím vede dobře a získal první set, ale nesmí toho prcka podcenit podobně jako loni podcenil toho francouzskýho kvalifikanta ...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem, že na ČT4 nekomentuje Svačina, ale Tomek. Tomu říkám z louže do bláta. :D
Reagovat
freeteepek
Po sérii vinerů Vika na začátku zápasu zkazila jednoduchou smeč. Angl. komentátor to komentoval slovy: "Azarenka ukázala, že je taky jen člověk...". V polovině druhého setu Vika prohrávala 0:4 a komentátor se nezdržel, aby neřekl: "Na začáktu zápasu vypadala jako Rocky. Teď vypadá, jako jeho soupeř...:-)". Kam se hrabou Basík a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič
28 stupňů východně: Astra 1N
ITV 4 - frekvence 10758 MHz, symbolrate 22000, polarizace V, parabola v Čechách od 80 cm

Lisicki
19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE - frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

Clement
5 stupňů západně: Atlantic Bird 3 (Eutelsat 5 West A)
France 2 - frekvence 11590 MHz, symbolrate 20000, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Djokovice šel i na RaiSport1, to mě docela překvapilo... Asi to bude tím, že hrál s Italem. Možná má Rai podobná vysílací práva jako ČT4.
Reagovat
Fandina
Teď jde na RaiSport1 Llodra(F) Garcia-Lopez G. (Esp)
A Berdych zároveň na ČT4 a Eurosport2
Reagovat
smazaný uživatel
To je zvláštní. Teď hraje Roberta Vinci a italská stanice ji nedává... Nedávali ani Flavii. Místo toho dávali Staraceho, aby viděli jak prohraje s Djokovicem. :D Zrovna kanál, který mám a oni snad dávají jenom chlapy... Já chci ženy! :D
Reagovat
dadaft
my chceme ženy !!!
Reagovat
smazaný uživatel
ANO! :D
Reagovat
dadaft
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Já to střídám a nemám s tím žádný problém :-))
Reagovat
dadaft
ještě poznámečku - Clijstersová, Petkovičová, Zvonarevová nehrají.
veliká, veliká škoda.
Reagovat
dadaft
každá z hráček už 33 winnerů, Roberta byla přes 30x na síti...
hezký.
bravo holky.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za info! Mě tohle vůbec nenapadlo zkoušet. Čekal jsem přenosy od turecké televize TRT, zatím nic, ti Paříž zřejmě letos nekoupili.
Je pravda, že mužské zápasy favoritů v úvodních kolech GS minimálně na 3 sety bývají děsně otravný. Přitom tím zaplácnou spoustu vysílacího času a výsledek je téměř vždy jasný.
Škoda Brianti, tahle pustit už jistou výhru je prostě děs. Chyběl jeden míč a siréna by se už nezvedla.

Dadafte, bez těch -ová by to nešlo? Zpěvačkám to taky přidáváš?
Reagovat
dadaft
nevím, někdy -ová píšu, někdy ne, podle nálady. jsem v tom nějaký nejistý...
je fakt, že třeba Halepová mně zní úplně normálně, kdežto Pennettaová nebo Schiavoneová divně.
Reagovat
Fandina
Přehledu TV na RG
http://www.rolandgarros.com/en_FR/about/tvschedule.html
Reagovat
tommr
Petra byla sice nasazená, ale její hladkej postup mě velice příjemně potěšil, protože Halepová v poslední době hrála velice dobře (možná až moc dobře a na jejím dnešním výkonu se moh podepsat postup do finále v Bruselu) ...
Pro Petru znamená dnešní postup další body do žebříčku. Navíc má poměrně solidní los a mohla by ještě jedno nebo dvě kola klidně udělat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekal jsem, že postoupí, ale aspon jsem mnohem šťastnější :D S tím lehkým losem nevím, na Johanson asi moc neumí, prohrala s ni ve Fesu a asi je to tím, že se vlastně dělej o jednoho trenéra, ale zas doufám, že překvapí. Když by ji porazila, tak si myslím, že osmifinále je reálné, neboť pochybuju, že se Lisicki dostane do 3. kola.
Reagovat
tommr
Petra má společnýho trenéra s Johanssonovou? To je zajímavá informace. Komu asi bude v jejich vzájemným zápase fandit ... :)
Jinak Lisická už je venku. Ona ale stejně v poslední době nehraje nic moc a pro Petru je Makarovová momentálně mnohem nebezpečnější soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda myslím si, že jsem do někde četl, že mají jednoho trenéra. :) Doufám, že ji ale porazí, protože los je velmi slušnej, ale nechme se překvapit. I když další nevýhoda je, že diváci budou určitě na straně Mathilde, no snad se s tím nějak Péťa porve!
Reagovat
tommr
než jsem stačil dopsat předchozí příspěvek tak Makarovová taky vypadla. takže petra má opravdu slušnou šanci na další postup a doufám, že toho náležitě využije ... :)
Domácí prostředí Johanssonový je dost sporný. Ona snad ani není rodilá Francouzka a Petra v Paříži žije ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to nevím, ale jméno francouzský nemá určitě :D Tak los jí jde pěkně naproti, teď toho využít. Zatím spolu vždy hráli jen na antuce a Mathilde zatím vyhrála 2 zapasy ze 3. Jak jsem říkal, jeden tento rok, ale to ta antuka zas nebyla tak rychlá, jako v Paříži. Ale myslím si, že Péťa má určitě lepší formu, než měla ve Fezu, svědčí o tom i vítězství nad Radwanskou, ale i teď nad Halepovou, která hraje v poslední době skvěle.
Reagovat
tommr
H2H sice mluví těsně pro Johanssonovou, ale jinak je Petra jasně lepší hráčka a to jak dlouhodobě tak letos. Snad se jí tady povede odveta za ten Fes podobně jako tady vrátila porážku z Indian Wells Halepový ... :)
Reagovat
dadaft
držím palce Petro. 4K by bylo super.
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo skvělé...Dávám tomu tak 50:50....ale jak říkáš, herně je Petra mnohem lepší, ale znáš ženskej tenis, to se neda nikdy odhadnout, viz dnesni zapas Viky :)
Reagovat
VlS
Poslouchal jsem Petru v rádiu, jsou tréninkové partnerky a kolegyně (Petra řekla kamarádky), chodí spolu na večeře atd a Petra přiznává, že s tím má problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to četl. Péťa je hold hodná holka, ale doufám, že na kamarádství zapomene a bude hrát úplně v klidu a ne ve stresu!
Reagovat
smazaný uživatel
Nech TB dopadne akokoľvek, Starace je proste starý ortodoxný antukár..Rovnako ako Bolleli..Preto sa zajtra môže stať niečo podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má nového kouče. Je jím Thomas Johansson(vítěz AO 2002). Ale Piotr trenérem bude také.. Takže to asi dopadne jako se Sanchezem.. Jo a podle Thomase by měla Caroline stabilně patřit do Top 3.
Reagovat
Andrew89
Caro bude ráda, že bude stabilně patřid do top 15.....:) ,,smích"
Reagovat
Andrew89
patřit..:D ted vypadá jak negramot. to je tim, že jsem přemejšlel nad dalším slovem:D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za informaci. :) Já si myslím, že by to mohlo být lepší než se Sanchezem. Johansson určitě nebude tak arogantní jako Sanchez. Nedávno jsem si přečetl, co Sanchez prohlásil o Sereně, Venus, Mashe a Petře... Řekl jsem si jenom: "Díky bohu, že takový člověk už Caro netrénuje." Po tomhle jeho prohlášení se ani nedivím, že si s ním Caro nerozuměla. Zajímalo by mě, co ten člověk dokázal oproti těm holká, které kritizuje... Jinak toho Johanssona si trochu pamatuju. Na tom AO 2002 porazil v semifinále Jirku Nováka, pokud vím.
Reagovat
dadaft
já se na Caro těším. doufám, že nevypadne dřív než s nějakou mou srdcovkou. ))
Reagovat
dadaft
p.s. co říkal Sanchez?
Reagovat
smazaný uživatel
Sanchez prohlásil o Venus a Sereně: Že se o tenis zajímají jen do té míry, aby mohly hrát na OH. Dále, že jsou celebrity, že je u nich na 1. místě moda, že když jim spoupeřka vrátí 4 míče, tak dále nehrají.
o Mashe: od zranění ramene(3 roky do zpátku) neučinila žádné zlepšení.
o Petře: Dobrý forhend a servis, ale naprosto slabý beckhend a při její výšce pohyb na antuce( Maria je vyšší než Petra a na antuce se hejbe skvěle)
Reagovat
tommr
není to sice PC, ale žádný skandální výroky to podle mě taky nejsou - všechno co Sanchez říká je pravda jen se o tom moc nemluví, aby se dámy neurazily ... :)
Reagovat
dadaft
dík.
přehání. asi ho ten vyhazov kapku rozhodil. ))
Reagovat
dadaft
Serena chce vyhrávat. Máša hraje zase špičkově. Petřin bekhend až taková hrůza není (ne že by nemohl být lepší), zápasy si komplikuje něčím jiným...
Sanchez přehání...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Maria podle mě teda od zranění pokrok udělala. Hlavně v servisu. Za ty 3 roky měla asi 4 odlišné styly, v roce 2009,2010 i 2011 byla prostě schopná dát 10-15 DF za zápas(její rekord 17 v Miami loni). A letos už ten servis není slabina, odstranila DF, má celkem dobré % prvních servisů atd. celkem si i pomáha esy, tak bych netvrdil, že když Sanchez řekne, že Maria neudělala pokrok, že je to pravda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ten Sanchez přišel s odstupem času takový zvláštní. Když přestal Caro trénovat, tak řekl, že mezi Caro a Piotrem je pevné spojení, že jejich rozhodnutí respektuje a že se na ně nezlobí. Pak asi za pár týdnů brečel do nějakého španělského deníku, že mu vůbec nedali prostor a že by Caro naučil hrát mnohem líp a kdoví co všechno... Prostě takový tlučhuba.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zas to pevný spojení je vidět na první pohled, tady bych řekla, že má pravdu a pokud chce někdo trénovat Caro a do toho mu kecá táta, tak mu naprosto rozumím, že se mu to nelíbilo, táta by se musel úplně stáhnout, nefungovala co vím ani spolupráce Novaka, Vajdy a T.Martina..vidím to osobně jako problém, bud jeden trenér s veškerými pravomocemi, a nebo at si nechá tátu..nic mezi tím asi fungovat nebude, každý chlap je ješitný, a úspěchy chce mít sám za sebe, ne se dělit..
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu rozumím. Jenže tohle říkal Sanchez, když ještě dělal, že je všechno v pohodě. Pak asi až za 14 dní nebo za měsíc si stěžoval do nějakých španělských novin... To je důvod, proč se mi jeho jednání nelíbilo a tím prohlášením o zmiňovaných tenistkách to jenom potvrdil.
Reagovat
Andrew89
Petra Cetkovská si kráčí pro výhru:)
Reagovat
tommr
si to nějak zakřik - Petra podávala na vítězství v zápase a o servis přišla čistou hrou ...
Reagovat
Andrew89
šikovná..dotáhla to:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to proboha je? Vyřadil Nalbandiana, takže Federerovu část pavouka opustili David, A-Rod a Feli. Zbývá už jen Štěpánek :-D... A můj favorit Kubot, tomu bych 4. kolo moc moc přál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, Roger má šťastie na žreb..
Reagovat
smazaný uživatel
-.-
Reagovat
Heather_Fedex
holt federera ceka del potro/berdych. tomu rikam "stesti!"
Reagovat
smazaný uživatel
Je to QF, není to štěstí ani smůla, tam má mít silnýho hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole už aj začne hrať, alebo si bude iba pinkať?
Reagovat
smazaný uživatel
Je si vědom, že to musí giginovi řádně ukázat, tak si dává záležet -.-
Reagovat
smazaný uživatel
Mikeš jede, Mikeš jede .............
Reagovat
smazaný uživatel
No, to bylo teda drama... Už jsem si pomalu připravoval, jak tady budu naříkat. :D Ale ne, Vika je bojovnice a pořád je v ní ta sebedůvěra, kterou má od začátku roku. :)
První set jsem viděl do stavu 4:5. Úvodní dva gemy vypadaly pohodově, Vika hrála s přehledem a vedla 2:0. Jenže v dalším gemu se jí nepovedla smeč a pak se to nějakým způsobem zlomilo. Brianti hrála spolehlivě, trpělivě a někdy jí tam padl doslova zázračný míček. Vika hodně kazila, ale když jsem odcházel, tak to vypadalo, že ten první set ještě zachrání. To se v tie-breaku bohužel nepovedlo... Pak jsem zase viděl kousek 2. setu (do stavu 1:4). Tam už to vypadalo skoro beznadějně. Bylo vidět, že se Vika trápí. Ten obrat jsem potom bohužel neviděl, ale podle mě bylo strašně důležité, že se Brianti nedostala do vedení 5:0 (možnosti na to měla). To už by bylo hodně kritické... No, naštěstí to Vika dala a jsem moc rád, že ji v těch růžových šatech dál uvidíme. :) Jsou dvě možnosti: Buď se takhle bude trápit i v dalším zápase, anebo ji to naopak posílí. Já pevně věřím té druhé variantě.
Reagovat
tommr
Vika má hlavně štěstí, že má na úvod relativně snadný soupeřky takže si může v úvodních kolech dovolit podobný herní výpadky jako dneska. První vážnější soupeřka jí čeká až v osmifinále a tou dobou už bude nejspíš rozehraná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Napsals dobře "relativně snadný soupeřky". Dneska to byla taky relativně snadná soupeřka a další málem už nebyla. :D Jsem si říkal, jestli jsem ten zápas Viky proti Pfizenmaier včera zakřiknul... Naštěstí ne. :)
Reagovat
tommr
jestli bude Pfizenmaierová hrát tak dobře jako včera a Vika tak mizerně jako dneska tak by mohlo dojít k překvapení. Nejspíš ale rozhodnou zkušenosti a Vika to přežije bez úhony ... :)
Reagovat
Andrew89
Novaka je příšernej, tuctovej...fuj..nelíbí se mi
Reagovat
smazaný uživatel
Jn, jak obrázky vypadaly nadějně, tak je to zas bída. Sice ne za hranicí nechutnosti jako ST, ale na sebe bych to nevzal ani za nic.
Reagovat
Andrew89
Asi tak... mě se zatím nejvíc líbí Tsonga a jeho model:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ten je povedený. Mně se moc líbí Federerův outfit, ale to je hezký jen jako komplet, samotný triko je nevýrazný.
Reagovat
tommr
a popravdě řečeno za ty výkony z poslední doby si nominaci ani nezaslouží - co by tam vlastně dělala?
Malou naději má ještě v deblu, ale to by musely se Strýcovou udělat mimořádně dobrej výsledek na FO a předskočit v žebříčku pár Hlaváčková/Hradecká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Malinko se jí ale musím zastat, protože v posledních turnajích měla dost smůlu na soupeřky... a to se pak těžko uhrávají body.

Navíc se jí podařilo párkrát překvapit i favoritky. Jediný zaváhání (asi nejfatálnější vzhledem k OH) měla v souboji s Klárkou Z.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ani v deblu jim štěstí moc nepřálo. Hlaváčková s Hradeckou mají nesrovnatelně lepší los už od prvního kola. Takže to nejspíš nehrozí.
Reagovat
tommr
je pravda, že Iveta většinou vypadává s výše postavenejma hráčkama, ale to na OH budou skoro všechny a tak u ní prostě nevidím nějakou šanci na dobrej výsledek v singlu. A s Klárou v přímým souboji o nominaci taky selhala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jasně. Ale už ta možnost tam hrát... tady jde myslím víc o prestiž než výsledek. Pak už se nikdo nebude ptát, jak a s kým vypadla... ale prostě, že tam byla :-)
Reagovat
tommr
to je taky pravda a Ivetu asi ta neúčast bude mrzet dvojnásob, protože tohle byla nejspíš její poslední šance podívat se na OH. Nedá se ale nic dělat - ten přetlak kvalitních hráček je u nás momentálně opravdu velkej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak je s tím "nějakým" pravidlem, že hráčka by se měla v uplynulých několika letech zúčastnit FC? Takto o OH prý přijde Bartoli...
Reagovat
smazaný uživatel
No, Marion tam hrát nebude, protože nereprezentovala zemi při Fed Cupu (viz spousty kometářů u jiných článků) :-)
Reagovat
tommr
takový pravidlo opravdu existuje, ale je dost "gumový", takže se hráčka musí opravdu hodně "snažit", aby kvůli tomu na OH nejela. Bartoliový se to přesto jako jedný z mála povedlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím Nike zase pochválit, má krásnej outfit. Ta žlutá tomu dodává šmrnc. Barevná kombinace prakticky stejná, jako měla Wozňáky na US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
jéééééééé, tak Mikeši Ty jsi už o aktualitu dál. Já Tě můžu zdravit na předchozí jak se dá a oTy už máš takové fofry na další. Jsi nedostižný! Prostě No.1 ! Takže ještě jednou ahóóóóóóóój !
Reagovat
dadaft
to je fakt super. celý rok se Eurosport věnuje ženskému tenisu, a když příjde na grandslam, musím čumět na smradlavé, škaredé chlapy nebo na livestreaming...
hanba.
Reagovat
smazaný uživatel
-.- aspoň jednou vidíš pořádnej tenis, když celej rok koukáš na ženskej
Reagovat
dadaft
nemyslím, že by holky nedokázaly hrát "pořádný" tenis. ale nechci ti vymlouvat tvé přesvědčení.
současný ženský tenis je mnohem vyrovnanější než mužský - to je bonus, který nejde jen tak přebít...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, bylo to v nadsázce. Mě WTA často baví víc jak ATP, ale přesto je ATP o level jinde a teda upřednostňovat ženskej tenis, to je moc -.-
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Před chvilkou jsem zapnul televizi a tam na ČT4 Berdych, na Rai Sportu Djokovic a na Eurosportu taky nějaký chlapi... Strašný! :D
Reagovat
VlS
Jen se kluci podívejte na pořádnej tenis, dámskej tenis je trochu jinej sport, byť podle stejnejch pravidel. To není kritika holek, to je konstatování prosté skutečnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
co to delas? nejsi nestastne zamilovana?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to překvapilo... Vůbec neznám tu holku, která vyřadila Monu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že tak, už jsem myslel, že se bude balit. Radši jsem se po prvním setu už nedíval a jen sledoval livescore. U skóre 0-4 už ve mně byla malá jiskřička, ale nakonec vše dobré :) Tento zápas ji posilní. Keep it up VIKA!
Reagovat
Madrileno
Naopak, je to skoda. Mohlas balit kufry, ta Lukasenkova hekna.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla by zbytečná námaha ti něco vyvracet, takže se raději jen pousměju :))
Reagovat
Madrileno
Neber moji otazku jako provokaci, ale musim se zeptat. Co se ti libi na Azarenko?? Jako zenska prumer, rve jak sirena, nosi spartakiadni trenyrky a simuluje zraneni. Fakt nevim, co na ni mas? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Holka je to hezká, postavu má nádhernou, hraje agresivně a líbivě, je psychicky silná, na řvaní snad už musí bejt každej zvyklý, takže ho ani nemůže vnímat, trenýrky nenosí, simulování je bohužel pro ženskej tenis naprosto typický, v tom je trochu nána, ale celkově je to maximální sympaťanda, rozhovory s ní jsou zábava.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako zenska prumer ??? Haha , snad prave konecne po Wozniacki(ktera je prumer) zenska co je c.1 zaslouzene...
Reagovat
Madrileno
Navazu na tvuj komentar: Odhlednu-li od vzhledu tak jedina tenistka, co by mela byt zaslouzene number 1 je Serena Williams, panove ;-) A uz brzo bude
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se třeba vzhledově nelíbí, mi ano. Je to skvělý charakter, ačkoliv mnozí si myslí opak. Jde za svým cílem, odhodlání, nezdolnost, hard-working...prostě holka mého gusta. Její hra je pastvou pro oči, zejména letos. Je mladá, hodně talentovaná a už No. 1. Se svými fanoušky si udržuje skvělý vztah, viz třeba twitter, kde se poděli o různé věci. Rozhovory s ní jsou taky na úrovni, není to žádná koketa. Prostě je to VIKA!
Reagovat
smazaný uživatel
Stoprocentně souhlasím s Adamem a na 99% s Chazym. :) Nemyslím si, že by Vika nějak simulovala. Spíš si nechává ošetřovat i drobnější zranění nebo kvůli tomu i odstoupí (viz Řím). Abych někoho mohl nařknout ze simulování, musel bych být v jeho kůži... Ale třeba u fotbalistů to člověk někdy nepotřebuje, to je pravda. :D
Reagovat
Madrileno
Hosi, sundejte si ruzove bryle. Vika je simulantka, to same uz verejne pronesli Sarapovka i Aga ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, a proč? Aga od ní dostává pravidelně nafrak, tak se nedivím :D Masha ji zase dýchá na záda a určité ji pořád bolí porážka, krutá porážka, z AO. Zde je rivalita a boj skrze média je dnes normální věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si vyhledal originál toho, co Masha říkala. Podle mě to tak strašné nebylo a takhle z psaného slova bych si úplně netroufal tvrdit, jak to myslela. Taky to třeba myslela tak, že si víc váží svého zdraví než např. Vika. Dostala totiž otázku, jestli souhlasí s tím, co Vika udělala (odehrání jednoho zápasu v Římě kvůli pravidlům a následné odstoupení z důvodu zranění). Masha řekla to, co už tady bylo napsáno, ale nemyslím si, že by to bylo napsáno úplně celé... Řekla, že "dva dny po odstoupení z turnaje ji (Viku) můžete vidět trénovat, takže je těžké vědět, jaký je její stav a jak se cítí". Pak Masha řekla sama o sobě, že "ať už má malé nebo velké zranění, tak na turnaj nejede, protože zdraví je nejdůležitější". Takže Masha vyjádřila ohledně Viky nesouhlas, ale o simulování tam není ani slovo. Samozřejmě pro média je atraktivnější napsat: "Šarapovová obvinila Azarenkovou ze simulování" než Šarapovová: "Azarenková si neváží svého zdraví"... Nevím, třeba to chápu špatně, ale podle mě se z toho udělala zbytečná aféra. To Aga na rozdíl od Mashy použila mnohem ostřejší slova ("ztratila jsem k ní mnoho respektu"), ale to můžu lépe posoudit, protože jsem ten rozhovor viděl a slyšel... Ale být Agou, tak bych raději mlčel (vzhledem k tomu, co pak předvedla v Malajsii). Názor Mashy má mnohem větší váhu, ať už to myslela jakkoliv. Protože ona když něco řekne, tak to platí.
Reagovat
Madrileno
Ach jo, Beneska je nejlabilnejsi tenistka na okruhu, viz Fed Cup dvouhry. A ten jeji je ted taky dole, meli by oba zkusit psychologa
Reagovat
Fandina
při svém posledním Fed Capu letos přinesla důležitý bod v Německu proti Sabine Lisicki. Hrála super, takže zbytečná kritika její hry. I jinak hraje dobře. Já bych jí přála víc výher, líbí se mi její šikovná hra, ruka ... ale lásku jí přeji také ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist