Cetkovská vyřadila Wozniackou! Tříhodinovou bitvu vyhrála i Strýcová, Kvitová nečelila brejkbolu

3. 9. 2015, 21:32
Aktuality 468
US OPEN - Do třetího kola US Open postoupily tři české tenistky, které měly ve čtvrtek stoprocentní úspěšnost. O největší překvapení dne se postarala Petra Cetkovská, jež po tříhodinovém maratónu a odvrácení čtyř mečbolů vyřadila světovou pětku Caroline Wozniackou a překonala tak své newyorské maximum. Tři hodiny potřebovala na zdolání na Číňanky Qiang Wang i Barbora Strýcová, jež obhájila loňský výsledek. Bez problémů pokračuje Petra Kvitová, která domácí Gibbsové nenabídla jediný brejkbol.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská prohrávala ve vzájemné bilanci s Caroline Wozniackou 1-2, když jedinou výhru zaznamenala v předchozím souboji před dvěma lety ve Wimbledonu. Vyhrát i druhé střetnutí na grandslamu a vyrovnat bilanci s bývalou světovou jedničkou dokázala ve druhém kole US Open, kde uspěla v dramatické tříhodinové bitvě.

Cetkovská měla špatný vstup do zápasu, když prohrávala 0-3. Od stavu 2-4 však vyhrála sedm gamů v řadě a za stavu 6-4 a 4-1 měla dva brejky v zádech. Postup byl ale ještě v nedohlednu. V sedmém gamu nevyužila čtyři brejkboly na 5-2, začala více chybovat a Wozniacká se do nočního zápasu na kurtu Arthura Ashe vrátila.

Caroline Wozniacká a Petra CetkovskáRozhodnout musel třetí set, ve kterém nebyl k vidění jediný brejk. Česká tenistka nevyužila další tři brejkboly a v desáté a dvanácté hře musela likvidovat celkem čtyři mečboly. Kritické momenty však zkušeně ustála a závěrečný tie-break zcela ovládla. O pět let mladší Dánku a dvojnásobnou finalistku US Open nakonec udolala po 3 hodinách a 5 minutách 6-4 5-7 7-6.

"Je to skvělé, neskutečné," nemohla Cetkovská skoro mluvit dojetím při rozhovoru na kurtu. "Byla jsem šťastná, že sem na turnaj vůbec můžu přijet a tohle je něco úplně neuvěřitelného. Při mečbolech jsem si říkala, že to nemůžu pustit," řekla Cetkovská, jež soupeřku zasypala 61 vítěznými údery.



Třicetiletá rodačka z Prostějova žijící v Paříži, jejíž kariéru brzdí častá zranění, tak vylepšila svou skvělou bilanci s hráčkami Top 10 na 10-9. a poprvé postoupila do 3. kola US Open. Jejím grandslamovým maximem jsou osmifinále z French Open 2008 a Wimbledonu 2011. 

O postup do osmifinále US Open 2015 se Cetkovská utká s Italkou Flavií Pennettaovou, s níž prohrála oba vzájemné duely, v nichž musela pokaždé skousnout kanára. Ale už tři roky spolu nehrály a na tvrdém povrchu se střetnou poprvé. 

Wozniacká neobhájí loňské finále, komplikuje si boj o Turnaj mistryň, ve kterém ji patří až 12. místo, a dává šanci Lucii Šafářové, že se ve světovém žebříčku posune poprvé v kariéře už na 5. místo.

"Vinit můžu jen sama sebe. Člověk si pak vždycky říká: 'Tohle jsem měl udělat jinak a tohle taky'. Nechala jsem ji hrát dobře," řekla dánská tenistka. Na grandslamech se jí letos nedaří, ve 2. kole skončila i v Melbourne a Paříži. Jen ve Wimbledonu hrála čtvrté kolo. V New Yorku je již sedmou hráčkou Top 10, která nedokázala projít přes první dvě kola letošního US Open. Pokračují jen Serena Williamsová, Simona Halepová a Petra Kvitová.

Kvitová často chybovala, ale brejkbolu nečelila
Ta ve druhém kole porazila v závěrečném duelu na kurtu Louise Armstronga 6-3 6-4 domácí Nicole Gibbsovou a vyhrála tak i druhý vzájemný souboj. Kvitová hrála se zavázaným pravým stehenním svalem, ale duel se 117. hráčkou světa zvládla bez problémů. Nečelila žádnému brejkbolu a se zaťatou pěstí po výhře běžela k síti po hodině a deseti minutách. 

Petra Kvitová"Dnes jsem udělala dost chyb, ale nakonec to dopadlo dobře," komentovala Kvitová, jež zahrála 27 nevynucených chyb a trefila 20 vítězných úderů. "Byla jsem spokojenější se svým servisem než v prvním utkání. Myslím, že to byl celkově solidní zápas. Byl to standard," hodnotila Kvitová.

"První kola nejsou jednoduchý. S touhle hráčkou jsem hrála před třemi lety v New Havenu a tušila jsem, co od ní čekat. Opravdu se dobře hýbala a jsem ráda, že jsem to moc neuspěchala a čekala na příležitost, která přišla a je super, že jsem dál," uvedla Kvitová, která vyhrála už šestý zápas v řadě, neboť minulý týden triumfovala v New Havenu,

"Porazila jsem tam čtyři hráčky Top 20 a dodalo mi to sebevědomí," uvedla pětadvacetiletá Češka. 

Nyní se na svém nejméně oblíbeném grandslamu pokusí poprvé od roku 2012 a celkově potřetí projít do osmifinále. Její soupeřkou bude dvacetiletá Slovenka Anna Karolina Schmiedlová, s níž dosud nehrála.

Strýcová zvládla tříhodinové drama s Qiang Wang
Barbora Strýcová v prvním kole vyřadila světovou čtrnáctku Timeu Bacsinszkou, kterou dorazila ziskem deseti gamů v řadě, a výborně začala i druhé kolo proti třiadvacetileté Číňance Qiang Wang. Velmi rychle vedla 5-0 a 40-15, jenže pak se jí dlouho nedařilo set ukončit. Spotřebovala na to tři gamy a sedm setbolů, než po 57 minutách vyhrála 6-2.


Barbora StrýcováVe druhé sadě šla osmavacetiletá Češka do brejku na 3-2, pak však třikrát po sobě ztratila servis a rozhodnout muselo třetí dějství. V něm Strýcová přišla o vedení 3-1 a za stavu 4-5 byla tři míčky od vyřazení, ale závěr zvládla lépe a nakonec po bez tří minut tříhodinové bitvě zvítězila 6-2 4-6 7-5. 

"Pro mě to byl hrozně těžký zápas, protože jsem byla favoritkou. Byl to pro mě důležitý zápas pro psychiku," řekla Strýcová. "Nevím, jestli zrovna v tomhle zápase rozhodly zkušenosti. Úplně si to nemyslím. Spíš rozhodlo to, která vydrží déle. Třetí set už byl o tom, kdo má víc štěstí, a jsem hrozně ráda, že jsem to vybojovala," oddechla si.

Strýcová postupem do 3. kola obhájila svůj loňský výsledek a vyrovnala i své maximum na US Open. "Začínám to tady mít dost ráda," usmála se svěřenkyně Tomáše Krupy.

O své druhé grandslamové osmifinále si čtvrtfinalistka loňského Wimbledonu zahraje se čtyřiadvacátou nasazenou Němkou Sabinou Lisickou, se kterou odehrála oba vzájemné duely v letošní sezoně. V únoru v Dauhá vyhrála Češka, před měsícem v Torontu se Lisické povedla odveta.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
čtvrteční výsledky českých tenistek (03. 09. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Gibbsová (USA) 6-3 6-4
Cetkovská (ČR) - Wozniacká (4-Dán.) 6-4 5-7 7-6(1)
Strýcová (ČR) - Qiang Wang (Čína) 6-2 4-6 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Gasparjanová/Panovová (Rus.) - Bencicová/Siniaková (Švýc./ČR) 6-4 6-4
Knappová/Vinciová (17-It.) - Allertová/Konjuhová (ČR/Chorv.) 6-1 6-0
Hsieh Su-Wei/An. Rodionovová (10-Tchaj-wan/Austr.) - Hrdinová/Jovanovská (ČR/Srb.) 6-2 6-3
Cibulková/Rybáriková (SR) - Koukalová/Čchen Liang (ČR/Čína) 6-1 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

468
Přidat komentář
slacker
Tak silu pockat na zapas jsem v sobe nenasel. Ale ranni pohled do vysledku mi udelal velkou radost. K okamzite reakci sem se nedostal dokud nebudu mit vsechny prispevky prectene.

Takze tohle bylo epicke prestaveni. Vsechny atributy umocnuji silu okamziku na 100% chybel jen jediny ze to bylo "jen" 2. kolo a ne treba finale.
Reagovat
VlS
tak vztahovačnej a popudlivej. Byl to krásnej tenis, holky hrály jak o život a mě kazilo radost jen to, že mě nešel jak na potvoru internet.
Jen jsem nepochopil, proč se Caro tvářila tak otráveně, když za sebou měla úžasnej zápas v úžasný atmosféře. Ty tomu rozumíš ? ;-!
Reagovat
smazaný uživatel
Jako po zápase? Tak ty se jí divíš, když se tři hodiny dře, má čtyři mečboly a nakonec stejně prohraje? Já bych se taky tvářil otráveně... Mě jenom popudil komentář Míši ve 14:06, nic víc.
Reagovat
VlS
Jsem si jen rejpnul
Reagovat
VlS
Ale fakt to byl krásnej zápas a atmosféra úžasná
Reagovat
EllNino
Patty Schnyder porazila nasazenou jedničku Malečkovou 6:1 6:1 ...nic na plat, má to pořád v ruce :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo včera, ne? :D Dneska už porazila Brazilku Pigossi 6:0, 6:2.

Zajímalo by mě, jestli se na tom turnaji byl někdo podívat. Já jsem o tom přemýšlel ve středu (že si dám před fotbalem tenis), ale ten program mi přišel nezajímavý i proto, že praštěná Patty zrovna ten den nehrála. :D

Jinak jsem si aspoň našel na mapách Googlu, kudy se tam chodí. Nevím, jestli bych se tam trochu nebál... :D
http://abload.de/img/balkan1izljl.jpg
http://abload.de/img/balkan2dqb5i.jpg
Reagovat
EllNino
šílenost, hrál jsem tam jako malej :D ...nevšední zážitek, ale už bych to jakože nemusel :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsem našel fotogalerii z toho turnaje, ale nejsou tam jména. Tak mi můžeš říct, která je která, protože ty je určitě všechny znáš... :D
http://www.protenis.cz/fotogalerie/set.php?catid=392

Jinak tady na těch kurtech jsi nehrál? :) To už vypadá trochu líp a bude se tam konat další desítka v Praze příští týden. Tam by se dobře koukalo za plotem... :D
http://abload.de/img/hlinikbgs8a.jpg
Reagovat
EllNino
to by bylo na dlouho :D :D

Noooo jistě :) tady jsem taky hrál :D pěkný vzpomínky tyjo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou vůbec kurty v ČR, na kterých jsi nehrál? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, za mnou nepřijel, že by si se mnou zahrál. :D :D :D
Reagovat
EllNino
:D jo tak v okolí Prahy, Plzně, na Moravě jsem třeba byl jenom 3x :D
Reagovat
misa
https://instagram.com/p/7NIdzhu7hl/

Z toho soudím, že zranění jejích břišních svalů není nijak vážné a potřebuje jen týden klidu.
Reagovat
Lunej..
moc jí to přeju, tenistka s největším šarmem a úžasnou rukou, když jí to jde. Škoda, že je tak málo vidět, tak doufám, že si ji tady užijeme co nejvíc. :)
Reagovat
misa
zaslouží velkou pochvalu. Sice jsem viděl jen sestřih na youtube, ale i z něj jde poznat, že tenisově byla lepší než Caroline, která se zmohla jen na její obvyklé běhání a vracení.

A samozřejmě mě těší, že nadále žije Lucčina šance na 5. místo žebříčku bez jediného vyhraného duelu v NY :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodnotit zápas ze sestřihu na youtube může fakt jenom vůl. Jasně, Petra byla aktivnější a útočnější (hlavně v první půlce 2. setu tam pálila jeden winner za druhým), ale i Caro si tam některé výměny uhrála sama. Už mě fakt sere, jak všichni dělají z Caro jenom "vracečku". Dívali jste se na US Open loni, nebo jste byli na Marsu?
Reagovat
EllNino
já jí právě moc nechápu, loni hrála touhle dobou skvělej tenis, dokonce útočila a byla aktivní a teď tak trochu zase upadá do stereotypu let 2011 a 2012 ...je to škoda, tamten mód jí slušel daleko víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím tomu, že by jako loni chtěla hrát pořád, ale někdy to prostě nejde. Ono zase abych to loňské US Open jenom neidealizoval, tak pamatuješ, jak tam v 1. kole měla problémy s Magdou Rybárikovou a nakonec postoupila díky jejímu zranění? Po tom zápase by ji na finále taky nikdo netipoval a nakonec se rozjela... Letos mohla taky dojít daleko, ale tentokrát prostě ve 2. kole narazila na soupeřku v laufu a chyběl jí ten jeden míček k postupu. Ono to tak většinou bývá, že když se ten los jeví jako dobrý, je to ve skutečnosti obráceně. Dost podobně to vypadalo na US Open předloni, kde bych si taky nemyslel, že Caro prohraje s Camilou Giorgi... Jinak si myslím, že Caro letos měla nejlepší formu ve Stuttgartu. O to větší škoda, že ten antukový titul nevyšel.
Reagovat
Fandina
Já si o Caro vůbec nemyslím, že je vracečka. U ní si cením toho, že má sportovního ducha a za každé situace se snaží vyhrát. Není to žádná vňukna, která se na kurtu skládá. A navíc se výborně pohybuje. Souhlasím s tím, že vloni touhle dobou na tom byla moc dobře. Neřešila podání, jako předtím a přibyly vítězné údery. Včera byla Cetka lepší. Hrála úžasně. Asi by porazila i jinou, než Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Podání teda taky nic moc, to Caro mívá lepší. Přišlo mi, že proti Petře si tím servisem moc nepomáhala, což byl taky jeden z klíčových faktorů...
Reagovat
EllNino
jasně no :) tam to měla tak tak a Magdě se vlastně stalo to samé, co letos Lucce Šafářový, že se těsně před GS zranila :( ...nakonec z toho bylo ale skvělý finále a Caro mě tam fakt bavila a ten titul jsem jí moc přál :) Nevadí, holt se zase musí sebrat a já věřím, že to zase nastartuje :) ta Amerika bohužel vubec nevyšla ...
Reagovat
turista
Bravo Petra Cetkovská! Jen víc takových zápasů. Wozniacká je na šestém místě světového žebříčku omylem. Hraje stereotypně, neumí mixovat hru jako např. Šafářová, Federer nebo Djokovič. Pod ní je řada daleko lepších hráček, které pouze nemají její zkušenosti.
Reagovat
dadaft
no s tou Luckou fakt nevím, ta hraje taky stereotypně, možná ještě víc než Caro.
Reagovat
misa
Jsi nějaký naštvaný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když Caro hodnotí ten, kdo má nasledovanou tak maximálně Lucinku, Petru a pár dalších Češek, tak z toho nejsem zrovna nadšený...
Reagovat
misa
Takže Wozniacki je ofenzivní hráčka?
Reagovat
smazaný uživatel
Není ofenzivní hráčka, ale zaútočit umí. Já už jsem svoje řekl, tak si to přečti ještě jednou a dej mi svátek.
Reagovat
misa
Samozřejmě, že každá hráčka umí zaútočit, to by snad ani nebylo jinak možné. Ale Caroline se zaměřuje hlavně na bezchybnou defenzivu a není náhodou, že si zaběhla maraton po sezoně. Řadu soupeřek utahá přes vynikající kondici.
Reagovat
misa
Caroline je výborná obranářka. Musela jsem zase vzít věci do svých rukou, být přísnější," řekla Cetkovská.
Reagovat
sprchon
Opravdu to teď není tak dobré jako třeba ke konci minulého roku. ;)
Reagovat
vrabejka
No nic lidi mějte se. Jdu se trochu prospat at sem ready na další hrací den SO :)
Reagovat
FulnekUltras
Když pustila "vyhraný" druhý set, zlomil jsem nad ní hůl. Při odvracení mečbolů jsem byl na infarkt a pokaždé jsem už byl stoprocentně přesvědčený, že je konec. Zkrácená hra mě dostala tak, že očekávám, kdy mi přijde někdo ze sousedů vynadat za hluk. Byl to nádherný zážitek.
Reagovat
sprchon
http://www.wtatennis.com/news/article/4976072/title/player-of-the-month-bencic

Tak přece. :) Naprosto zaslouženě. ;)
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném druhém kole na USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do třetího kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 10851 (+5856) *
2. Halep 6130 (+1135) *
3. Sharapova 5795 (+800)
--------------------------------------------
4. Kvitová 4995 *
--------------------------------------------
5. Šafářová 3570 (-1425)
6. Wozniacki 3510 (-1485)
7. Ivanovic 3440 (-1555)
8. Muguruza 3305 (-1690)
9. Plíšková, Karolína 3215 (-1780)
10. Kerber 3150 (-1845) *
11. Suarez Navarro 3070 (-1925)
12. Bacsinszky 2836 (-2159)
13. Radwanska, A. 2820 (-2175) *
14. Bencic 2735 (-2260) *
15. Svitolina 2650 (-2345) *
16. Petkovic 2450 (-2545) *
17. Keys 2335 (-2660) *
18. Errani 2310 (-2685) *
19. Makarova 2270 (-2725) *
20. Stosur 2195 (-2800) *
21. Azarenka 1971 (-3024) *
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zatím zůstává na 4.místě v žebříčku ...
K posunu na třetí místo před Sharapovovou by musela dojít aspon do finále ...
Její náskok na páté místo se výrazně zvětšil - předstihnout by jí mohla už jen Kerberová pokud by získala titul. K definitivnímu zajištění čtvrtýho místa ovšem stačí Petře už jen jedna výhra ...

Lucka Šafářová se i přes nečekané vypadnutí už v prvním kole dočasně posunula na 5.místo před Wozniackou ...
Pravděpodobnost, že si 5.místo udrží i nadále je po předčasným vypadnutí téměř všech hráček z top-10 poměrně slušná. Nejvíc Lucce hrozí Kerberová, která má ale těžkej los. Předstihnout Lucku může i několik dalších hráček z top-20, ale ty by k tomu potřebovaly dojít hodně daleko (finále nebo titul) ...

Karolína Plíšková zatím klesla na 9.místo za Muguruzu ...
Hrozí jí ale vypadnutí z první desítky, protože se před ní může dostat i řada dalších hráček z top-20 pokud dojdou dostatečně daleko (Kerberový k tomu stačí dokonce jen jedna výhra) ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně návrat Kerberový do první desítky a opětovné vypadnutí Azarenkový z top-20. S navrátem do dvacítky může mít Azarenka velký potíže, protože už ve třetím kole jí bude čekat Kerberová ...
Reagovat
sprchon
Zkouknul jsem ty dvacetiminutové highlighty. To je super, fakt to stojí za to. :) Úžasné představení od obou hráček. Cetka má asi nejkrásnější údery, co jsem viděl. Super. :)
Reagovat
misa
Talent, který se nesešel s fyzickou odolností.
Reagovat
dadaft
https://twitter.com/andy_murray/status/639643458559451136
Reagovat
EllNino
Ráno vstanu a taková radost, já myslel, že se mi to zdá, když to svítilo na teletextu :D Nádhera a ta vítězná radost, prostě luxus :) Peti, jsi skvělá :) Ty naše Petry jsou holt zlatíčka :D
Reagovat
janek_da
to já se v noci vrátil a koukám 4:2, paráda. Pak jsem rychle na chvilku sel spat.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne znicil maraton Kobry Lleytonem, to mne polozilo...
Reagovat
VlS
O hodně jsi přišel. Cetka byla úžasná, jistě, vyráběla UE taky jak sjednaná, ale odvaha, odvaha a odvaha a vůle v balení krásný ženský, navíc šikovná ruka. Krásnej zážitek.
Reagovat
majkl005
momentálně to nejde asi víc přát žádné jiné hráčce než Péti :) to co si za celou kariéru prožila co se týče zranění...prakticky celou kariéru pár turnajů a pak výpadek na 6 měsíců a víc...a furt takhle dokola...o to víc je cenější, že i za těch pár turnajů, co vždycky hraje dokázala vždy urvat nějaký skalp Top hráčky...nezapomenu na zápas loňského roku v Dauhá proti Li :) to vlastně se dá říct bylo hodně podobné jako dnes proti Wozně :)
prostě Péťo gratulka a jen tak dál...a ideálně do konce kariéry už bez zranění :) ikdyž to je asi trošku utopie
Reagovat
dadaft
zatím nejlepší ženský zápas letošního US Open.
po několika nervózních úvodních gemech s množstvím UE se Petra rozjela k oslnivému ofenzivnímu koncertu - rozběhávala Caro razantními, skvěle umístěnými údery a naprosto nekompromisně zakončovala.
sílu její hry nemůže nic dokumentovat lépe, než bědování montyho, který nechápal (a my ostatní s ním), jak může hráčka s nejlepší obranou na světě dostávat takovou latu.
někdy v půlce druhého setu se objevila statistika - Petra měla 18 winnerů, donutila Caro k 19 chybám (ta holka doběhne opravdu hodně a i rány, za kterými by se jiné akorát podívaly, dokázala aspoň škrtnout rámem rakety) a udělala 21 UE -- to je nádherných +16 bodů.
za stavu 4:2 ve druhém setu Petra nevyužila 4 brejkboly a sadu nakonec prohrála.
((( zde se musím pochlubit za svá prorocká slova, že Petra nechtěla vyhrát jen tak, chtěla vyhrát v LRGENDÁRNÍM zápase :)))
třetí set nabídl opět famózní tenis, Petra měla v první polovině 4 brejkbolové šance, které Caro skušeně odvrátila a naopak Petra nekompromisně zlikvidovala čtyři mečboly Wozniacké, takže se šlo do tajbrejku.
((( je opravdu neuvěřitelné, že s poměrem 33W/18UE Petra neměla ten set bez problémů v kapse a musela dokonce odvracet tolik mečbolů -- to se jen tak nevidí (některé hráčky nezahrajou 33 winnerů za šest zápasů, natož za set) a jen to dokresluje úroveň hry )))
finální tajbrejk zvládla Petra jako šampionka.

gratulace Petře a respekt Caro ------ bylo to úžasné sportovní představení.
to jsou ty chvíle, pro které tenis tak milujeme.
Reagovat
smazaný uživatel
A pred tim bylo 5setove tenisove dramo Tomic a Hewitt...
...jen ten konec nebyl pro mne tak vesely;)
Reagovat
dadaft
* LEGENDÁRNÍM, zkušeně ........ je vidět, že jsem z toho na větvi ještě teď :)) *
Reagovat
lars
ty jsi psal behem 2. setu, ze jsi posrany, ze to nedotahne :))
Reagovat
dadaft
jo.
Reagovat
FulnekUltras
a taky to tak opravdu vypadalo...
Reagovat
smazaný uživatel
super video pro ty, co zápas Cetkovské neviděli
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz 5 na Schmidlinu se musí hrát.. Peťuna zase první 2 kola OK a ve třetím dostane
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne...legenda proste...;)
Peta is back!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Legenda juniorského tenisu určitě... :D
Reagovat
EllNino
počkej, Petra nebyla juniorská jednička, pokud vím :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Cetkovská hrála v uplynulém týdnu v New Havenu poprvé ve finále turnaje okruhu WTA a postupem na 32. místo si bývalá juniorská jednička opět po týdnu vylepšila své maximum."
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/109410/kvitova-klesla-v-zebricku-na-sedme-misto-cetkovska-jiz-dvaatricata.html

"Ještě před rokem Cetkovská, bývalá juniorská jednička, figurovala na 248. místě žebříčku a jak sama říkala, po tisící rozjížděla kariéru."
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/427327-cetkovska-doma-v-parizi-vyzve-kamaradku-johanssonovou.html
Reagovat
EllNino
vidíš :D díky :))
Reagovat
EllNino
Ráno vstanu a taková radost, já myslel, že se mi to zdá, když to svítilo na teletextu :D Nádhera a ta vítězná radost, prostě luxus :) Peti, jsi skvělá :) Ty naše Petry jsou holt zlatíčka :D
Reagovat
EllNino
promin, to nebylo sem Monty :)
Reagovat
janek_da
S Peťkou max. spokojenost. A ona těch životních zápasů měla víc, bych řekl. Musím říct, že před zápasem jsem byl malověrný, jak jsem viděl kolik dala DF s McHale, navíc v klíčových momentech.
Reagovat
smazaný uživatel
"A ona těch životních zápasů měla víc, bych řekl."

Z toho minimálně tři na GS proti mým favoritkám... :(
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/wozniacki/cetkovska/
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/ivanovic-95820/cetkovska/
Reagovat
janek_da
Ale pro mužské oko to musí být i bez špičkového tenisu pěkné zápasy.

blondýna x bruneta, ultra štíhlá x s ženskými tvary
Reagovat
janek_da
Akorát jsem hrubě nespokojen s ilustračními fotečkami Peťky na většině tenisových serverů.

No, dokonce i tady na titulní fotce vypadá jako segra Carlose Berlocqa než nejladněší tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, spravne;)
Reagovat
vrabejka
Myslím že mužeme být hodně spokojeni s 5 záastupci ve 3.kole. V minulých letech jsme byli vždycky rádi že aspon Berda udělal čtvrtfinále. A to si představte kdyby ještě Kája a Šafi potvrdili nasazení to by jsme byli fakt velmoc. Ale je fajn že i náše huř postavene hráčky a hráči dokážou porazil nejlepší hráče. Navíc i v 3.kole máme slušnou naději na spoustu český zápasů v osmifinále. Petra má otevřenou cestu do semifinále. Uvidíme jestli to konečně bezproblemu zvladne nebo přijde to prokleté 3.kolo. Strašně bych si přál České čtvrtfinále dvou Peter :)
Reagovat
sprchon
No zrovna AKS nevidím jako hráčku, kterou Petra bez problému zvládne. ;)

Ale jinak super, že Bára zase vyhrává. A Cetka, to je paráda. :)
Reagovat
lars
Peta bude muset zvysit vykon, aby se dostala do CF, kde na ni muze cekat vitezka USO Stosur
Reagovat
Frick
Překvapuje mne, jak to tolik lidí je na větvi z toho jak vypadá. Ok, beru, že někdo je poblázeněnej z toho, že nemá nulky, ale jinak v obličeji? Asi nejsem moc na ty snědý typy.

https://www.youtube.com/watch?v=MiDY_-p5R_s
Jasně, je tam nějaký "doping" (oční linky, nižší skutečné rozlišení obrazu, které maskuje ty vrásky kolem očí, mokrý účes a dobrá nálada), ale tady je prostě ten kočko-level enormní :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra mi přijde v obličeji v pohodě, i když se mi zdá, že vypadá docela staře. Spíš jsem nikdy nepochopil, proč jsou tady skoro všichni na větvi z Lucky, pro mě i s tou tunou líčidel je to sotva průměr :/
Reagovat
janek_da
Ty jsi ťula.
Reagovat
sprchon
Na youtube už je celý zápas. Podíval jsem se na závěr 2. setu a musím říct, že Belinda fakt neudělala nic hrozného. Až do toho jediného sporu s rozhodčí zahrála pár hodně těsných outů. Od stavu 0:40 to ale normálně otočila, zahrála skvěle. ;)
Reagovat
janek_da
VĚŘÍM TI :)
Reagovat
janek_da
Smrt Caps Locku!
Reagovat
sprchon
Neviděl jsem ani jeden zápas, ale jak to tak projíždím, tak v singlu všechno super až na Garbine.
Cetka, to je bomba, to jsem nečekal, že dá Caro. :)
Fedex postupuje, Veselka zdolal Esoviče... Paráda. ;)

V deblu je škoda Katky s Belindou a Denisy s Anou Konjuh.
Reagovat
bIbec
Loving Petra Cetkovska game! #feel #power #talent
Reagovat
kada.tom
Woowwwww !!

Člověk se ráno probudí, jde se podívat jak dopadly zápasy, který už prostě nevydržel sledovat a je akorát na*ranej, protože se dozví, že na Arthur Ashe Stadium se odehrála další impozantní veleepická bitva s příběhem přesně pro Ameriku stavěným - na jedné straně obhájkyně finále a světová čtyřka a na straně druhé holka, která mohla být taky hoooodně vysoko, ale kvůli zraněním se to nikdy nepovedlo - jenže ta holka bojovala, bojovala a nakonec v magickém newyorském svatostánku 12 minut po půlnoci vybojovala jedno z největších vítězství své kariéry ... štve mně, že jsem si nepočkal, ale pustím si to ze záznamu :-)

Jinak Petře to prostě nejde nepřát, byť jsem fanda Caro, tak prostě ... Petra je jedna z nejhezčích tenistech z ČR, možná nejhezčí a její styl je takový líbivý a prostě i kvůli těm jejím peripetiím jí tu výhru musí přát každý - i monty, kterému vyřadila favoritku.
Reagovat
smazaný uživatel
stačí pustit video nahoře
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/kolocova-o-volejbalovem-rozchodu-se-slukovou-fo7-/volejbal.aspx?c=A150902_105808_volejbal_par

Nevyfotil by mi to někdo, ten rozhovor s tou pihatou diblicí (teď teda nemyslim van Uytvanck :o) )?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš štěstí, včera jsem si to koupil... :)
http://abload.de/img/str5m4sec.jpg
http://abload.de/img/str67sj3z.jpg
http://abload.de/img/str7wmj82.jpg
http://abload.de/img/str8jxun0.jpg
http://abload.de/img/str9kuuwp.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ziram, cumim na zaznam Cetkovske a ona je snad mentalni titan. S jakym prehledem odvracela jeden mecbol za druhym paradnimi winnery. Klobouk dolu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale na druhou stranu ,jak promrhávala se svýma braekballama???
Reagovat
tmora
Petra C hrála výborně! Link na včerejší zápas (zkrácený). https://www.youtube.com/watch?v=AJjIehoKj3Q
Reagovat
Pedronegro
nebylo to dneska?
Reagovat
r176
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem viděl Petru v Olomouci trápit se se Šrámkovou, tak mě opravdu nenapadlo, že za pár týdnů vypráská Wozniacki na Arthur Ashe Stadium :)

Po 2.setu jsem byl přesvědčen, že je po zápase, Petra však byla i ve třetím setu lepší hráčkou. Protože se jí však nedařilo proměňovat BP, musela celý set dotahovat, což hlavně v závěru silně zavánělo prohrou, zvláště při čtyřech MP soupeřky. Petra však všechny odvážnou hrou odvrátila a v TB již kralovala.

Bohužel ač se pole nasazených značně pročistilo, tak pro tuto část pavouka to neplatí a ve 3.kole čeká silná Flavia Pennetta :-/
Reagovat
Frick
Jo, je to vtipný. Třeba si srovnat Petru a Alexandrovou. Před 6 týdny spolu hrály v Olomouckém SF velmi těsný mač (2:6 7:6 7:5 pro Petru). A nyní, o 6 týdnů později? Jedna hraje na Balkáně desítku proti Kilnarce, co ani není na rankingu a druhá hraje na AAS proti světové pětce, bývalé světové jedničce a loňské finalistce US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem koukal, že příští týden se hraje v Praze taky nějaká desítka a bude to někde blízko Motola. My tady těch turnajů máme a furt si na něco stěžujeme... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta už ale nebude tak dobře obsazená jako Spoje. Snad se objeví aspoň Patty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Žebříčkově možná ne, ale bude tam Lenka Juríková... :)
https://c1.staticflickr.com/9/8163/7588589984_f0c0e58eae_b.jpg
Reagovat
Frick
No, nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, co bys ještě nechtěl? :D Já ji viděl naživo loni v Plzni a 1* :)
Reagovat
Frick
Přijde jako trochu mrcha.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jenom jedna fotka, si vygoogluj další... :)
Reagovat
Frick
...kterým by si Petra vylepšila svoje žebříčkové maximum, je vzdáleno asi 1400 bodů. Dalo by se to zvládnout za 9 měsíců....? Pokud bude zdravá...

Nicméně je fakt, že na jaře jsme si taky třeba o Lucce Hradecký mysleli, jak to svoje carrer best vylepší a ono to na to moc nyní nevypadá....
Reagovat
FulnekUltras
potřeba dlouhodobosti výsledků je v tomto směru zrádná...ale krásný by byl třeba souboj dvou Peter teď na USO... ;)
Reagovat
darek.vrana
Dá se to zvládnout myslím do konce příštího týdne;-).
Reagovat
Frick
Může si dál snít sen o TOP 5. Angie by musela postoupit do SF (stopku jí může vystavit Vika a pak případně ve ČF Halep) a Aga dokonce do finále (ve 3. kole hraje s Keys a pak Zřejmě Serena)...

Tak to by bylo hezké, nemyslíte?
Reagovat
pockerface
To, že budou 3 holky ve 3.kole s tím se tak nějak počítalo, akorát tady padala trošku jiná jména, ale je dobré, že Lucku a Karolínu plnohodnotně zastoupily bojovnice Bára a Petra C.
Reagovat
pockerface
Jsem strašně rád, že Petra Cetkovská vyhrála. Polepší si v žebříčku,finančně a opět dokázala, že kdyby jí celou kariéru nebrzdilo pochroumané zdraví, které jí asi nebylo dáno pro vrcholový sport, tak ta holka by mohla s tenisem, který dneska předváděla být v pohodě v top20. A je také dobré, že odstranění Caro pomohla dost Petře K., Lucce a Karolíně v boji o Singapur.
Reagovat
FulnekUltras
jj, ta poměrně krátká údobí, kdy byla zdravotně 100% ok, měla PetraC vynikajicí - a teď "na stará (spravená) kolena" se k tomu vedle zkušenosti už přidává (snad??? ;))) i psychická odolnost...
Reagovat
smazaný uživatel
LA Sparks po skvělém obratu a dramatické koncovce porazily Washington. Aspoň malá náplast za to, že jsem nevyspalý a zklamaný z tenisu...
Reagovat
Frick
Hm. Já znám jen dva kluby v NBA - Chicago Bulls (Michael je zkrátka Michael) a LA Lakers.

:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestlipak víš, jaký je rozdíl mezi NBA a WNBA? :D
Reagovat
Frick
+nárazníky
-hadice
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, tak jsi to pochopil... :D
Reagovat
Frick
Já jsem tím chtěl jen ukázat svojí hlubokou neznalost. Tj. WNBA vůbec a z NBA (tj. mnohem známnější soutež) jen tyhle dva týmy.

BTW: Nevíš, kolik si tam ty holky vydělaj? Tj. jestli je pro černou holku z ghetta lepší hrát tenis na 250. místě WTA nebo bejt třeba průměrná hráčka WNBA....
Reagovat
smazaný uživatel
Abych řekl pravdu, tak jsem se o to nikdy nezajímal, ale tady najdeš odpověď...
http://www.buzzfeed.com/lindseyadler/52-nba-players-who-make-more-than-the-entire-wnba#.ysgMbwRgA

Jenom k tomu dodám, že některé holky mimo sezonu v Americe hrajou ještě v Evropě (třeba v Eurolize jich můžeme vidět dost), takže si vydělávají i tam...
Reagovat
Frick
asi nejvíce epický letošní zápas Češky mimo elitní TOP TRIO. Sec jenom, je to asi záhdno stavit nad výhru Lucky H. nad Anou na AO nebo výhru Týny nad Světlanou ve Wimbledonu.

Jak to šíleně začínalo, tak nakonec bilance 2 mužů a 3 žen ve třetím kole není špatná.
Reagovat
bIbec
asi sem dneska ráno o něco přišel..
Reagovat
Frick
vo inkfart :o)
Reagovat
Frick
jsou ve třetím kole :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena, Simona, Petra a která je ta čtvrtá??
Reagovat
Frick
Angie... Podle live rankingu. Podle ofika skutečně jen Serena, Simona a Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, ale proč to bereš podle live rankingu?
Reagovat
Frick
Protože ofiko je asi něco jako včerejší noviny. :-D

Ale ne.... zkrátka jsem si neuvědomil, že se TOP TEN v ofiko a live lišej...
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberová
Reagovat
Frick
že někdy po třetim gemu závěrečný sady Carol převlíkala přímo na kurtu? :o) No, ale už jsme ji nepříliš oblečenou viděli dostkrát, tak je to fuk. No ale ve Wimbledonu bych si to představit nedokázal. Ale tohle je NY, kde ženy mohou chodit na veřejnosti klidně i topless, pokud se nemýlím :-D
Reagovat
FulnekUltras
No jo, byla zpocená jako vrata od chlíva...zatímco PetraC používala ručník namátkově snad až ve třetím setu... ;)
Reagovat
Frick
Zrovna vona, maratónkyně......

BTW: Že je teď Carol trochu plněj než třeba před 5 lety?
Reagovat
Frick
*plnější....

Ale hezká je, marná sláva. Asi nejhezčí hráčka TOP TEN....

Po Lucce, SAMOZŘEJMĚ!
Reagovat
FulnekUltras
Tak PetraC naštěstí pro ně do TopTen už snad ani nechce... ;)
Reagovat
rosm
Wozniacka nejhezci z T10?? Snad nejskaredejsi bych tak rekl, co je na ni hezke? Obrovska pusa, shrbene behani k mickum, o tenisu ani nemluve.
Reagovat
vrabejka
Petře se to cim dal vic krute otevira :D
Reagovat
FulnekUltras
krutopřísný pavouk...v němž je možné cokoliv...
Reagovat
Frick
Jo, kdyby se tak třeba nakonec mohla pomstít za loňské US Open :o)
Reagovat
FulnekUltras
V závěru už obě holky i diváci v naprostém tranzu...a PetraC najednou jakoby zase našla onen tolik potřebný zabijácký instinkt, který jí od poloviny druhého setu chyběl, což dostávalo Caro stále víc a víc na koně...až z něj v úplném finále nakonec spadla (TB 7:1).

Už po výhře nad kvalitní McHale bylo znát, že Cetka je po delším čase ve všestranné pohodě a na Caro reálně má. Než to ovšem definitivně potvrdila, museli jsme si u livestreamu přetrpět opravdu krušné chvilky včetně tří odvrácených mečbolů.

Ale sténak vám řeknu, pane Košťál...to je neco tak pěkného...já ju chcu mít jen pro sebe... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Caro měla výhodu, že ve 3. setu podávala jako první. Taky díky tomu se dostala k těm mečbolům (jinak by to byly "jenom" brejkboly), ale ty šance nevyužila (nebo spíš je Petra odvrátila). V tie-breaku už bylo jasné, že Petra po těch odvrácených mečbolech bude mít navrch... Nebudu naříkat na to, že se na US Open ve 3. setu hraje tie-break. Já s tím souhlasím, i když bez tie-breaku to dneska mohlo dopadnout jinak...
Reagovat
FulnekUltras
Zase je ale fakt, že příležitostí na brejk a výrazné odskočení měla Caro ve třetím setu víc než dost. Byla pořád hodně nahoře. PetraC se jí chvílemi držela jen zuby nehty, a naštěstí pro sebe vydržela až do TB...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím tak úplně nesouhlasím. Petra měla ve 3. setu čtyři brejkboly (jeden v prvním, jeden ve třetím a dva v sedmém gemu)...
Reagovat
FulnekUltras
Máš pravdu, ale z "davu na tribuně" mi to připadalo skoro obráceně... ;) Zkrátka PetraC se od zlomu v půli druhé sady "vezla" na vlně jakoby silně ustupující sebedůvěry a Caro i podle výrazu ve tváři a bodylanguage byla nad ní pořád větší a větší...
Reagovat
Frick
Tak pozor - Petra byla na svym servisu až do stavu 4:5 suverénní a neopak Carol musela odvracet 4x BB....

http://www.vysledky.cz/zapas/MkcDCfRQ/#prubeh-zapasu;3
Reagovat
FulnekUltras
opticky to pořád bylo jako čtyřstovka před náběhem do cílové rovinky - a Caro daleko vepředu ve vnitřní dráze... ;)
Reagovat
Pedronegro
od stavu 5:5 jsem to neviděl, ale musel to být skvělý konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
infarktový s třešničkou na konec..hlavně ty 4 odvrácené matchbally byly skvěle zahrané
Reagovat
tedi
ja jsem usnula o dva gemy driv. :)) a nejakym zazrakem jsem se vzbudila tesne po zacatku tb. :)
Reagovat
Pedronegro
já jel do práce, ale teď usnu asi tady :-)
Reagovat
Frick
Úžasné, úžasné, úžasné. No, při těch mečbolech byly bobky, co si budem povídat, to je jasné. Ale Petra to krásně ubojovala. Myslim si, že nestranní diváci si ten zápas určitě užili.

Pochopitelně - kdyby to dopadlo při těch MB špatně, tak bychom tu spílali na adresu toho zahozeného vedení o dva brejky ve druhém setu, ale to už vem čert.

Ve třetím kole Flavie. No, na papíře to nevypadá tak zle, ovšem nevim, nevim, co únavu. Tady se možná projeví to neudržení 2. setu....
Reagovat
FulnekUltras
Má den volno...hlavní bude se z toho nerozsypat psychicky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Super! :-)
Reagovat
FulnekUltras
Kurwa, to byla Amerika... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře. Prostě si za tím šla a víc si to zasloužila. Zklamání je velké, prohra ze čtyř mečbolů a navíc proti Češce (teď se tady všichni budou radovat) hodně mrzí, ale nedá se nic dělat. Všechny mečboly Petra odvrátila winnerem a Caro se dá vyčíst maximálně ten druhý, že po druhém servisu nešla aktivněji do returnu. Jestli prohrát takhle, nebo 4:6, 2:6 s tím, že Caro vůbec nic nepředvedla, to je asi jedno. Mrzí to tak jako tak...

Taková zajímavost: Po prohře Caro nemá teď žádná z mých favoritek proti Petře pozitivní bilanci. Naštěstí s ní nehrajou moc často (Masha třeba ještě nikdy)...
Reagovat
FulnekUltras
4.MP si už ani nepamatuju... ;)

Caro hrála od půlky druhého setu skvěle a všechno nasvědčovalo, že zápas otočí - včetně stále hrůzyplnějšího výrazu ve tváři PetryC -, ovšem koncovka třetího setu byla takříkajíc intergalaktická...
Reagovat
dadaft
obrovská gratulace Petro.
to je bomba.
MASAKRÓZNÍ ZÁPAS.

,,,,,,,,,,,,,,,,, jsem na kaši.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska už nespím... ;)
Reagovat
Oin
Vozňáky out, to ten pátek hezky začíná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl, gratuluji vítězce, skvělý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl, gratuluji vítězce, skvělý zápas :)
Reagovat
MorusRubra
Anooooo!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak Péto, mohla jsi zase hrát challengery, ted opet snad ne na chvíli zpátky na Velké turnaje ...navíc jsi asi pomohla Káje Plíškové jet do Singapuru, Super tenis,díky!!
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že je hotovo. Pro Caro by bylo mnohem lepší, kdyby se ten tie-break nehrál. Teď je Petra na koni...
Reagovat
FulnekUltras
V penaltovém rozstřelu paradoxně věřím PetřeC...
Reagovat
dadaft
já ti dám hubana jako vrata, ty ULTRABEJKU. ))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že ty nevyužité mečboly budou Caro mrzet, i když Petra proti všem zahrála takřka dokonale. Jenže poslední dvě výměny Caro úplně zbytečně vyhodila...

Tak nerozhodne jeden brejk, ale dokonce tie-break...
Reagovat
smazaný uživatel
Uau a jdeme do finále...
Reagovat
dadaft
tvl, čtyři infarkty za mnou,,,,,,,,,,,,,,,

TAJBREJK
Reagovat
MorusRubra
Petra to nikdy v tom rozhodujícím okamžiku nedoservíruje. Blbá Pushniacki.
Reagovat
MorusRubra
Tak přece bude tiebreak.
Reagovat
FulnekUltras
Sice po boji, ale přece...teď bude tlak na vlastním servisu pro PetruC ještě větší...
Reagovat
dadaft
5:5
Petro TEĎ je čas na brejk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda mečbolu, ale Petra proti němu zahrála dobře. V těch smečích je snad neomylná. Spíš mě mrzí ten pokažený return na druhý servis při poslední shodě...
Reagovat
dadaft
zatím nejlepší ženský zápas na USO.
Reagovat
FulnekUltras
Teď už bude PetraC na svém servisu pod existenčním tlakem...
Reagovat
FulnekUltras
Tildengame ve třetím setu sice nebyl tak dlouhý, jako ve druhém, ale bohužel zase vítězný pro Wozejk...PetraC občas ještě předvede fantastické momenty, ale ty klíčové už nezvládá...přesto ještě není konec...
Reagovat
dadaft
4:4, teď je ten pravý čas!
Reagovat
smazaný uživatel
ten rozdíl ve využití breakballů asi bude rekorní??
Reagovat
smazaný uživatel
Asi 18-7 pro Petru :)
Reagovat
dadaft
ne ne, brejkboly se nedaří proměnit. ((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v obou případech Caro celkem trefila servis (jednou první, jednou druhý). Spíš při té poslední shodě Petra zbytečně chybovala... Ale jako připadá mi, že Caro zase začíná tahat za kratší konec. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, už aby se neměla čeho chytit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď konečně dobrá hra na servisu... :)
Reagovat
dadaft
jenže teď přichází big pointy a tady se Caro může cítit silná.
Reagovat
smazaný uživatel
viditelný rozdíl ve hře,když jedné teče do bot,nebo když to mají dotáhnout
Reagovat
dadaft
ježíšku, Caro dokáže vrátit i nemožné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase jenom čeká a nechává Petru hrát...
Reagovat
FulnekUltras
Když si uvědomím, že PetraC měla ve druhém x BPs na 5:2, bere mě amok...
Reagovat
dadaft
ještě není konec,,,,,,,,,,,,,,,, vysílám do New Yorku pozitivní mentální vibrace. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě zdaleka není konec. Bude hodně záležet na tom, kdo jako první získá ve 3. setu brejk...
Reagovat
smazaný uživatel
tady breaky nemají moc váhu
Reagovat
smazaný uživatel
No ale ve 3. setu může rozhodnout jeden...
Reagovat
dadaft
na každý pád ženský zápas dne.
Petra předvedla ofenzivní koncert, Caro velkou mentální sílu, a vrcholí to třetím setem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak
Reagovat
dadaft
hlavu vzhůru přátelé, nic není ztraceno, je to 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
říkal jsemsi,za stavu 3:0 ve 2. setu, že ten zbytečně prohraný gam na 3:1 může mrzet
Reagovat
dadaft
4 brejkboly na 5:2 to samé.
Reagovat
dadaft
přestalo se dařit proměňovat brejkboly, teď zas jeden Caro odvrátila. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že hodně zásadní byl ten, čtvrtý, který neproměnila. Byla to první výměna, kterou Caro Petru přetlačila. Poté si už přestala věřit a bylo to poznat na hře. Nicméně je třeba doufat, že ve třetím setu Caro potká něco podobného :). Ale jsem hodně překvapený z průběhu zápasu :)
Reagovat
FulnekUltras
Cetko, Cetko, ty nám dáváš kapky... ;(

Ze suverénní dámy nad věcí se od deetiminutového 7. gemu druhé sady stal vyděšený uzlíček nervů...

Teď je třeba sebrat všechno, co tam ještě zbylo...takhle upachtěnou a upocenou Caro jsem už dlouho neviděl...máte teď obě stejně, tak o co jde, ne???

Kurwa pooooooooooooooooojď si ještě za tím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebovala by hlavu druhé Petry.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně trenéra..,ty taktické chyby ve 3 setu byly evidentní(stopball na breakballu,ap)
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že to nepůjde... Samozřejmě byl ten konec hodně ovlivněný tím, že Petra chybovala (ty dvě dvojchyby v posledním gemu byly zásadní), ale už tam postupně bylo vidět, že se Caro chytá. Teď by měla být výhoda na její straně, tak snad vydrží a Petra zase nespustí svůj kulomet...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro se nechytá. Co nedostala od Petry darem, to neměla, sama si toho moc neuhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale uhrála. Rozhodně hrála líp než předtím. Samozřejmě s tím jde ruku v ruce, že Petra už tak dobře nehrála. Vydržet hrát takovou palbu, to se snad ani nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Že vracela doprostřed kurtu a čekala na chybu za "uhrát" nepovažuju.
Reagovat
FulnekUltras
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Že vracela doprostřed kurtu a čekala na chybu za "uhrát" nepovažuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Až bude někde záznam, tak ti to na některých výměnách spolehlivě vyvrátím... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To sotva :-D
Reagovat
Jardus
UK prava?
Reagovat
MorusRubra
MU práva:-)
Reagovat
Jardus
Aha :) No us open me asi bude stat zkousku z civilu :D
Reagovat
FulnekUltras
Ještě že už dneska reálně (?) nehrozí vojna... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Joo..kvuli tenisu jsem nedala civil predloni :-D
Reagovat
MorusRubra
Dop*dele. No, musím se jít učit. Snad to Petra dát, ale mám obavy, že půjde Caroline nahoru. Takové škody.
Reagovat
smazaný uživatel
¨tak tenhle zápas jestli Petra nedá,tak si ho bude pamatovat asi hodně dlouho
Reagovat
dadaft
nervy v kyblu
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš síly odcházejí. Hraje nesmírně fyzicky náročnou taktiku.
Reagovat
dadaft
no, ani Caro nevypadá nejlíp.
jako by náznak křečí?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ne, ale pořád jde co se kondice týče o jednu z nejnabušenějších hráček na okruhu.
Reagovat
dadaft
to jo, uběhla maraton a to mluví za vše!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak kolik hráček by si na to trouflo..
Reagovat
dadaft
nevím kolik by si trouflo, ale žádná by to neuběhla.
Reagovat
Mr.Pink
tak s tim nesouhlasim, maraton by ubehlo dost hracek
Reagovat
FulnekUltras
jedna určitě ne... ;)
Reagovat
dadaft
moje.
Petřiny snad ne,,,,,,,,,,,,,,,,, doufám.

takže Petro, je třeba to vyhrát ve třech a udělat z toho velký zápas.
dík.
Reagovat
FulnekUltras
že tu není Fandina... ;) Teď bude opravdu mnohem víc než pouhý tenisový um rozhodovat hlava...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom není sporu. Dát dvě dvojchyby při stavech 30-30 a shoda, to se nevyplácí...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby rozhodoval jenom um, je dávno hotovo, Cetka je o level lepší tenistka než Caro..
Reagovat
smazaný uživatel
Že to nikdy nebylo vidět v žebříčku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Se divíš, když je Petra víc marod než hraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě to hraje nějakou roli, ale myslím si, že ten příběh Petry je daleko komplikovanější. Vím o ní, že byla juniorskou jedničkou, možná největším českým talentem, ale hodně jí uškodil vztah s Baghdatisem...
Reagovat
dadaft
Caro je ze železa, Petru trápí zranění.

ale na iqeho "lepší tenistky" a "lepší zhráčky na hřišti" nemá cenu přistupovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud Petra zachovávala chladnou hlavu, Caro se vůbec nechytala, to musel vidět i slepej..
Reagovat
dadaft
ale síla Caroline je v tom, že se neláme i když to nejde.
ty máš takový kvitovský pohled - velká pecka, velké umění. ))

((( neříkám, že Petra nehrála velkou část zápasu líp )))
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
To nerozporuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ta zranění hrajou velkou roli, ale těch důvodů je určitě víc. Petru nemám až tak nasledovanou, ale pamatuju si, že před 5-7 lety tolik zraněná nebývala a spíš to bylo asi o tom, že není tak silná psychicky. Třeba tuhle tady EllNino zmiňoval Fed Cup 2008, tam se to přesně ukázalo...
Reagovat
Fandina
JJ hlava rozhoduje pořád, ale k čemu je, když tělo neposlouchá, je nemocné, neumí. To ani hlava nepomůže. Nejde tu o soutěž v šachu, ale o sportovní výkony. Tělo.
Reagovat
FulnekUltras
Obě těla byla v noci v naprostém pořádku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nedáš..dostaneš platí i v tenise
Reagovat
FulnekUltras
se vším všudy. Caro teď obrací, ale pořád se hraje...

Peti pooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
MorusRubra
No, to se nám to pěkně komplikuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu se obávám, že Petra začíná odcházet se silama..
Reagovat
smazaný uživatel
to ne v českých vedrech je připravená lépe
Reagovat
dadaft
pokud vím, žije v Paříži.
Reagovat
smazaný uživatel
ale hrála challengery v česku
Reagovat
smazaný uživatel
Očividně není zrovna držák... Ono je to taky pochopitelné, že jí tam ty přesné rány nemůžou vycházet celý zápas. To by bylo snad i nelidský... :D
Reagovat
MorusRubra
Hlavně, ať to není tříseťák. Mám se ještě naučit 2 kapitoly na opravku a nestíhám. Místo abych čuměla do papírů, čumím na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Z čeho opravku, jestli se můžu zeptat? :)
Reagovat
MorusRubra
Z Veřejných financí. Je to povinně volitelný předmět, kdybych ho náhodou nedala, není to konec světa, ale raději už bych měla všechny PVP z krku tento semestr.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je pro mě španělská vesnice... :D
Reagovat
MorusRubra
Petro, brejki ji a pak zatluč do země.
Reagovat
dadaft
sakra, nevyšlo.
doufám, že se to nezačíná lámat.
tlak ma Petru teď bude velký jako AAS.
Reagovat
MorusRubra
Sakra, i ta páska je teď proti Petře. 0:40, nééé.
Reagovat
dadaft
ty čtyři nevyužité brejkboly za stavu 4:2 možná budou hodně mrzet. (((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě výměny zahraje parádně a pak se zase vrátí k tomu ničemu, co hraje celou dobu...
Reagovat
smazaný uživatel
Když to bude hrát Petře krátký, tak je bez šance. Ona na to za celý zápas nepřišla...
Reagovat
dadaft
já jsem posraný, že to nedotáhne,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
MorusRubra
No, teď nechala Woznu čuchnout a budou nervy.
Reagovat
FulnekUltras
Pane Košťál, já sem sa asi zamiloval... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Místo aby potvrdila brejk a dostala se zpátky do setu, tak si prohraje servis čistou hrou... Holt to bude propadák. Loni finále, letos prohra ve 2. kole. Petra hraje možná životní zápas, ale mě zajímá výkon Caro a ten je těžce nevýrazný.
Reagovat
Pedronegro
a to je dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pro koho.
Reagovat
Pedronegro
tak to rozhodně :)
Reagovat
dadaft
tak teď ukazovali i "forced erorr" (klasicky naopak, než je logické) a cetka má 18W + 19FE oproti 21UE ---- tj. těžce v plusu.
Reagovat
Pedronegro
nádhera, a k tomu úsměv :)
Reagovat
Pedronegro
krásně na 4:1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Místo ve tři jsem se vzbudil ve čtyři a koukám, že Caro teče... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, co to ta Petra hraje za rány? Caro vůbec nestíhá... :(
Reagovat
dadaft
já ti nevím, ale zatím hraje jako bohyně (s výjimkou pár prvních gemů)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám... Jenže to ji Caro právě nesmí nechat a něco změnit. Ona jí to dává všechno na raketu. Zatím to teda z její strany zavání průserem. :(
Reagovat
blixa
Čučíš , co ? :D Já teda čučím taky ;-)
Reagovat
dadaft
ale otázka samozřejmě je, jestli ji to vydrží.
Caro se nevzdává a nevzdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť Caro hraje úplně hrozně. Nemá žádný recept, nic. Že jsem radši nespal dál...
Reagovat
Mr.Pink
tohle neni o Caro, Petra hraje famozne. Po Rogerovi prisel na kurt dalsi Roger (Cetkovska)
Reagovat
smazaný uživatel
To nepopírám, ale právě proto píšu: Caro musí něco změnit. Není schopná změnit nic, hraje furt stejně a nechává se rozstřílet...
Reagovat
Mr.Pink
Bez sance, Petra ji tlaci cely zapas a Caro se jen brani. V takovem pripade se tezko neco vymysli
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba v tom čtvrtém gemu hrála Caro líp. Nenechala Petru snadno útočit, dávala jí to do rohů. Jenže pak zase prohrála servis čistou hrou... Ale vždycky se dá něco dělat.
Reagovat
Mr.Pink
ona se ji to snazila hrat do rohu cely zapas, ale Petra ji to skoro vzdy vrati 2x tak rychleji
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, vzbudil jsem se až na 2. set a tam jí to celou dobu do rohů rozhodně nehrála...
Reagovat
Mr.Pink
tak kdyz je porad pod tlakem, tak si tezko bude umistovat mice, kam chce. Petra evidentne dobre potrenovala, trochu zhubla a nese to ovoce
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se pod ten tlak nesmí nechat dostat, o to právě jde...
Reagovat
Mr.Pink
Caro neni Serena, proti takhle dobre hrajici agresivni hracce pod tlakem vzdy
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak si Petra pred zápasem věřila,musel jsem si přivstat a je to paráda,snad to vydrží.Zatím si s Wozniackou hraje jako kočka s myší..tak vydrž Petro
Reagovat
FulnekUltras
Ona je totiž PetraC nejen vynikajicí tenistka - teď zrovna otočila první set s bývalou světovou jedničkou z 2:4 na 6:4 a fotřík Piotr má už výraz víc než ustaraný -, ale hlavně taky naprosto nádherná ženská - kam se na ni hrabe Caro s Mašou, Kikinou a celým pětadvacítkovým fraucimorem ;)...dneska zatím vládne na kurtu po delší době znovuvyzdravená zkušená jiskřivá třicítka...a doufám, že jí to vydrží až do konce zápasu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám pořád, že Češky jsou nejhezčí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám pořád, že Češky jsou nejhezčí ;-)
Reagovat
dadaft
a teď už Caro honí jako nadmutou kozu.
Reagovat
Pedronegro
Caro se nezdá být ve své kůži, Petra vypadá v pohodě a má brejk..
Reagovat
dadaft
ty hloupé chyby Petry mě psychicky naprosto drtí,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale jestli se rozehraje, tak by na Caro mohla mít.

ve třech gemech už ovšem několik fantastických výměn.
Reagovat
FulnekUltras
tenhle mač už asi live nedám... ;)
Reagovat
dadaft
já se na něj těším celý den, krapítek jsem schrupnul, takže ho jisto jistě dám. ))))
Reagovat
FulnekUltras
no ještě chvíli testnu začátek... ;)
Reagovat
Pedronegro
konečně snížila na 1:3, střídá UE a krásné míče, teď má BP ...
Reagovat
dadaft
TOHLE VYPADÁ NA FAMÓZNÍ TENIS !
brejk zpět. )))))
Reagovat
dadaft
randál na kurtu je ovšem šílený, tisíce lidí se baví i v průběhu výměn, tleská sotva pár desítek,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bohužel brejk nepotvrzen. ((
Reagovat
Pedronegro
chvíli jsem myslel, že je to nějaká porucha zvuku .. znovu brejk :)
Reagovat
dadaft
jj, Petra útočí a dokáže si vypracovat příležitosti k zakončení,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jen ten rozhodující úder často zkazí.
ale věřím, že to tam začne padat.
4:4
Reagovat
Pedronegro
jo, je to tam!
Reagovat
dadaft
yes!
Reagovat
FulnekUltras
nás čeká ve 3. kole nejen v NY, ale i na TP... ;)

Kajka, která před chvílí na 8. MP po úporné a dlouhé bitvě nakonec přece jen udolala také vynikajicí Černohorku Kovinič, je typově hodně podobná Petře, jen o pár cm menší a možná o něco atletičtější, ale právě teď i věkově zhruba ve stejném období, jako byla Lvice při svém slavném tažení rokem 2011.
Takže o náboj jejich prvního vzájemného duelu jednoznačně postaráno - a ještě by se mohlo hrát v night session, aby obě elegantní dámy v černém patřičně vynikly...
Reagovat
smazaný uživatel
Night session bude na 90% Azarenka vs. Kerber..Derby, nederby, tento match bude zápasom dňa, cez to vlak nepojde...:)

AKS hrala este takto pred rokom ITF turnaje..Dnes je drzitelkou troch WTA triumfov, hrá tretie kolo USO a z poslednych 17 zápasov, 15 vyhrala :)..Už dnes je skoro jasné, ze rok skoncí v prvej 30ke, (mozno 25) a nasadenou bude aj v Austrálii...Jej oblubenou hrackou je Petra Kvitová, ktorú z top hracok najviac sleduje a túži si proti nej zahrat..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tituly má zatím jenom dva. Že má ráda Petru, za to má u mě malé bezvýznamné plus a její sen v sobotu dojde naplnění, tak jsem zvědav, co to s ní udělá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec přeci jenom AKS. Ale proti bídně hrající Koviničové se dost nadřela. Pokud si Petra podrží výkonnost z prvního a druhého kola, neměla by to být nepřekonatelná překážka. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
žádnou zvláštní bídu jsem tam neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť se pořádně netrefila do kurtu. Zvlášť v úvodu třetí sady byla dost zoufalá..
Reagovat
FulnekUltras
Petra bude mít co dělat s AKS, a měla by i s Dankou - možná ještě víc...
Reagovat
dadaft
spíš to vypadá, že si Annu namaže za hodinku na chleba.
Reagovat
FulnekUltras
to bych byl jen rád... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to bude mít jednoduchý, ale dneska nějaký extra tenis nepředváděla ani AKS, ani Danka, tedy alespoň ne ve třetím setu, první dva jsem neviděl. Danka ve třetím pořádně netrefila kurt a nebyla schopna zreturnovat ani celkem slabé podání AKS. Pokud si Petra udrží výkonnost z prvních dvou zápasů, neměla by mít problém.
Reagovat
FulnekUltras
Třetí set už byl hodně o vůli a fyzické výdrži...
Reagovat
smazaný uživatel
To nepochybně, ale i tak.
Reagovat
dadaft
no já to neviděl, ale pohled do statistik W/UE, i když asi nevypovídá všechno, je dost tristní.
Reagovat
FulnekUltras
UE ovšem často po tak dlouhých výměnách, že by Petra možná (?) ;) lapala po dechu...
Reagovat
smazaný uživatel
Nono, zas tolik dlouhých výměn tam nebylo. ;-)
Reagovat
Frick
Tak bohužel - Lucka Š. ve svém rodném městě startovat nebude.
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100035774

Zde je Bára Kr. s prioritou 1....
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034550

Tak to nám ten rok ale utekl. Kdo první přišel s tím, že Nicole je tam kdesi v hloubi pole alternací.

Tentokrát by tam mohla hrát Bára Kr. (priorita 2)
Reagovat
EllNino
no AKS prohrála 2. set s Dankou Kovinic 5:7 ...to je pořádná bitva o každý míč :)
Reagovat
kada.tom
jen ať se tam děvčata tahaj třeba ještě 2 hodiny, čím víc budou unavené, tím pro Petru líp :-) ... a samozřejmě bych si přál postup Kovinic :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to na Kalacha, aniž by se o to ovšem nějak zvlášť zasloužila..
Reagovat
Roger_Federer
Vyborne.
Reagovat
Frick
1. Pliskova
2. Bencic
3. Radwanska
4. Svitolina
5. Mladenovic
6. Niculescu
7. Dulgheru
8. Pereira
9. Riske
10. Hercog
11. Zheng
12. Babos
13. Putintseva
14. Kovinic
15. Radwanska
16. Linette
17. Rodina
18. Jovanovski
19. Erakovic
20. K.Bondarenko
21. Kulichkova
22. Vesnina
23. Wang (#112)

-----------------------------------------

Nooo, tak to bude zajímavé. Rozhodně to ale nebude turnaj, kam by si Kája mohla lehce přijet pro výhru. No ale nezdá se, že by nějak zvolňovala. Zatím tedy Tokyo Premier, Wuhan, Peking, Tianjin. A to ještě kdoví, co nás čeká v posledním týdnu. Ještě připomenu, že Kájina situace je velmi nekomfortní a už nyní je jisté, že i semifinále by bylo pro ni k ničemu. Pokud by došla v Tokyu do SF a ve Wuhanu do ČF, musela by dokonce vyhrát a pokud by v Tokyu udělala F a ve Wuhanu SF, tak by jí i výhra k ničemu nebyla.

Zároveň se tedy zdá, že Lucka pojede asijskou šňůru jen pro trase Tokyo Premier, Wuhan, Peking. Pak tedy asi volno, následované posledním bojem v Moskvě, kdy by se mohla setkat s Kájou.

Bude to napínavé.
Reagovat
HayashiM
Pokud by v Tokyu Kája udělala finále a ve Wuhanu semi, hodí jí to nějakých 700 bodů minus odpočet, což by ba TM mohlo stači, ale spíš nebude. Ideální by bylo vyhrát Wuhan nebo Peking :)
Reagovat
Frick
1. Muguruza
2. Azarenka
3. V.Williams
4. Lisicki
5. Bouchard
6. Cornet
7. Garcia
8. Diyas
9. Gavrilova
10. Vandeweghe
11. McHale
12. Dellacqua
13. Watson
14. Tomljanovic
15. Falconi
16. Gajdosova
17. Nara
18. Davis
19. Puig
20. Shvedova
21. Arruabarrena (#93)

-----------------------------------

Bez Češek a vzhledem k tý síle pole asi ani není o co stát.
Reagovat
Frick
1. Wozniacki
2. Errani
3. Keys
4. Pavlyuchenkova
5. Schmiedlova
6. Knapp
7. Giorgi
8. Strycova
9. Vinci
10. Pironkova
11. Lepchenko
12. Brengle
13. Lucic-Baroni
14. Witthoeft
15. Goerges
16. Barthel
17. Van Uytvanck
18. Hradecka
19. Larsson
20. Beck
21. Hantuchova
22. Siniakova
23. Rybarikova (#70)

-----------------------------------

Tradičně dobrý startlist vč. tří Češek.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že to dneska Lvice zvládla celkem v klidu, bez zbytečných dramat. Líbila se mi dneska na podání. Na něm působila celkem sebejistě, nejen že žádné neztratila, ale soupeřce nepovolila ani brejkbol, což je u ní jev velmi vzácný a mimo wimbledonský pažit téměř nevídaný. Z toho možná plyne menší ztráta koncentrace na returnu, kde mohla být lepší a občas to soupeřce trochu odevzdala, čímž dávala soupeřce falešnou naději a ta pak kousala víc, než by bylo bývalo nutné.

Takže v příštím zápase především zachovat chladnou hlavu, koncentraci a hlavně zapomenout na to, kde jsi a že se ti tady nedaří. Takže si vsugeruj, že jsi v Londýně a - v případě, že postoupí AKS - že se Československo nerozpadlo a že s holkama ze své vlasti neprohráváš. Ty to v sobě holka máš, ne že ne! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
A když to vydoluješ ven, je to paráda... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak :-)
Reagovat
Frick
Lucku, Káju a Báru doplní v kvaldě pouze Voráčová.

----------------------------------------------------

V Kantonu zřejmě zcela bez Češek.
Reagovat
Frick
Katku S. doplní v kvaldě Týna, Vaňková a taky Nicole!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to začne být vážné. Peťa nehrála oslnivě, na plný plyn by to bylo 6 : 0 6 : 0. Svůj servis si uhlídala proměnila pár brejků a vyhrála. Zápas byl zcela v její režii, žádné drama. Teď už naostro....
Reagovat
FulnekUltras
trocha zlepšení na returnu by rozhodně neškodila - a zase poněkud ubrat UE...
Reagovat
smazaný uživatel
Ubrat EU určitě. Chyběla mi chvílemi soustředěnost, ale s lepší soupeřkou to snad půjde nahoru......
Reagovat
FulnekUltras
Slovenská jednička už bude tvrdý oříšek...
Reagovat
FulnekUltras
to nikdy není úplně snadné, takže z tohoto pohledu perfekt. Ovšem na Petře - patrně ještě navíc i trochu vzhledem k náročnějším mikroklimatickým podmínkám dřívějšího času utkání - byla přece jen znát menší pohoda, než v 1. kole. Zase jsme museli přetrpět několik zbytečných srdcervoucích hrubic na kříži, až do posledního míče se mohlo stát cokoliv...naštěstí méně zkušená soupeřka taky občas pomohla.
Takže ufffff a lépe příště, teď žádný Meidl, jenom hřiště ;) a doufám, že kvalitnější sokyně ve 3. kole naši Lvici už opět řádně nabudí. I dnes tam samozřejmě byly vidět nádherně gradované úhly, umístěné růžky a famózní z tísně nabíhané forhendwinnery...jen ještě trochu více klidu z předchozích duelů to bude chtít...a méně si připouštět "nepříznivost" místa, na čemž se prý snad už pracuje...věříme a tlačíme... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No hrubice byly,až mi někdy zatrnulo. Ale stejně mám pocit, že to Petra kočírovala a aby prohrála,to by tam musela stát jinčí hráčka. Ale to by Petra asi hrála taky trochu jinak....
Reagovat
FulnekUltras
Doufejme, že hned příští zápas se to potvrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Start ligy je na spadnutí a z Prostějova do NY daleko, takže myslím, že tentokrát za Petrou sokol nedorazí. :-)
Reagovat
Frick
Bohužel, Radek už v Prostějově nejni :-/ Bude hrát ve Frýdku Místku, takže Petra bude muset asi častěji jezdit k rodičem. Z Fulneku to do FM je asi 40 km...
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl za to, že má smlouvu s Třincem a v Prostějově hostuje. Btw. F-M snad ani nehraje první ligu, ne?
Reagovat
FulnekUltras
Místo sokola teď potřebujeme hlavně spolupracujícího jestřába... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To taky ;-)
Reagovat
FulnekUltras
a vostříže na lajnách i empajru... ;)
Reagovat
tmora
Evidentně v US neni tenis zadna hitparáda. Zapas Petry poloprazdny a ted Pennetta cca 5 lidi!!' No to je narez .. Jak někde v Horni Dolni ...
Reagovat
EllNino
tam je 5 lidi, protože se puvodně mělo hrát na kurtu 17, na poslední chvíli je ale přesunuli na Armstronga, tak to lidi možná ani nevěděli :))
Reagovat
lars
aspon nedelali humbuk :))
Reagovat
FulnekUltras
Občas je po pauze mezi gemy problém vypnout hudbu a hlučící diváci si v hledišti klidně pomalu i za hry přelézají jako raci v proslulých koších ve sklepě u jíčínského sládka Kule... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a před Petrou hrál Isner s Južným, tam bylo lidí více, ale ne plno....
Reagovat
tommr
Petra to dneska zvládla s velkým přehledem a soupeřku vůbec k ničemu nepustila ... :)
V příštím kole to už bude zase o něco těžší at už bude hrát s Kovinicovou nebo se Schmiedlovou. Víc než soupeřky mě ale děsí to zafačovaný stehno. Petra sice dneska nevypadala nijak limitovaná v pohybu, ale jen pro parádu ten fáč asi nemá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pro parádu asi ne, ale nezdálo se mi, že by ji extra limitoval. Na kurtu se dneska navíc moc nezdržela, takže taky dobrý; podle mě nejspíš prevence. Uvidíme, počkáme na rozhovor.
Reagovat
FulnekUltras
Gibbs měla zase fáč vlevo - a jak lítala... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Však už jsme se tady s někým bavili, jestli to náhodou nebyla součást kolekce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, bylo to vtipný - obě v černém, jedna zafačovaný levý a druhá pravý...
Reagovat
freeteepek
Dnes Petru podržel hlavně servis zato soupeřce to na servisu moc nešlo a Petře nějaké ty breaky darovala. Škoda, že do toho Petra opět bušila jako hluchej do vrat. Výsledkem je 27 zbytečných chyb, což je na 2 sety příliš. Občas to chtělo změnu stylu a více trpělivosti. Stejně by vyhrála, ale v kratším čase a ve větší pohodě:-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - chtělo by to zase trochu zdravě redukovat sílu úderů, jak se to Petře dařilo v předchozích pěti zápasech...to však předpokládá víc klidu a méně vnitřního přepětí, což zjevně dneska nebylo úplně ok...
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli by vyhrála v kratší době a větší pohodě, než byly poslední zápasy, to bych netvrdila, ale návrat ke hře na riziko tu byl. Důležité je, že vyhrála. A to se počítá.
Reagovat
FulnekUltras
jj, pohodově umístěných úderů, které by mnohdy bývaly bohatě stačily, bylo tentokrát mnohem míň - ale ono se to samozřejmě snadno řekne...
Reagovat
EllNino
Skvěle :) Uvidíme, buď Danka, nebo AKS :) Ani jedno není lehká věc, ale Peti, věříme :)
Reagovat
FulnekUltras
no jistěěěěě... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak dobrý :) Gratulka, v každém setu jeden break, jako slušný, ale na příjmu se toho dalo uhrát více. Ale každopádně velká pochvala za předvedenou práci na servise. Absolutně boží. FH psal, ten BH trošku zlobil, ale ten zlobí pořád, snad jen ve finále ne :D Tak teda 3. kolo ... Hmmm, že by že by že by si Petra udělala své kariérní maximum na USO? Jako klidně ho letos vyhraj, a až do konce kariéry nemusíš překročit první týden :D
Reagovat
EllNino
Petra už přece 2x ve 4. kole byla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím. Právě jsem myslel tohle maximum :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, ať ho letos vyhraje a když pak do konce kariéry v NY neuhraje kolo, tak už toho nikoho zajímat nebude. :-)
Reagovat
Serpens
Já myslím že bude, včetně tebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímat asi ano, ale trápit zas tak moc ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímat asi ano, ale trápit zas tak moc ne :-)
Reagovat
Pavlis
No, dneska docela ubojované. Petřiny minely jsou legendární a Gibs toho hodně vrátila. Ve třetím kole musí už zabrat. I když ty údery ke konci byly vcelku pěkný :) Gratula, Peti. A od druhého setu mi blbl stream.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod pojmem "docela ubojované" si představuju něco trochu jiného. Pár minel tam sice bylo, ale jinak si to Petra pohlídala a když potřebovala, tak zabrala. Podle mě celkem slušný. :-)
Reagovat
FulnekUltras
No...upřímně se přiznám, že jsem měl bobky ještě i v posledním gemu, když Peťa místo vytvoření si tří mečbolů za stavu 30:0 naprala jasný volej nad hlavou z kříže do saka... ;) Ještě že potom už Gibbs závěr psychicky nezvládla a stačily na ni pouhé údery jistoty...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám bobky u Petřiných zápasů pořád. :-) Nepopírám, že tam byly nedostatky, chvílemi byla malinko zbrklejší než by bylo bývalo nutné, z čehož plynuly laciné chyby a drobnější komplikace, například nechybělo moc a ten zápas mohla v pohodě doreturnovat, kor když vedla 30:0, ale celkově docela dobrý. :-)

Zrovna ten volej bych jí tolik nevyčítal, on to nebyl jednoduchý úder.
Reagovat
FulnekUltras
Jsem už asi zmlsaný z NH... ;)
Reagovat
Fandina
Petra super. Nádhera. Gibbs dala s přehledem. Pěkný mač dvou pěkných holek. Superrrrrrrrrrrrrr!!!
Reagovat
kada.tom
Výsledek hovoří, že to bylo vyrovnaný, ale přišlo mi, že to Petra měla po celou dobu těžce pod kontrolou. Hrála pěkně agresivně a málokdy se nějak vyhodila. Na servise jistá, ani jeden BB, natož ztracený servis. Gibbs sice vzdorovala, ale zbytečně. Nicméně dneska musela být Petra stále ve střehu, což se pro další zápas bude hodit :-)
Reagovat
FulnekUltras
některé klíčové gemy byly zatraceně těsné...
Reagovat
Serpens
Lidičky, je zle. Tolikrát už to tu bylo...
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale taky párkrát po těchto dvou kolech celý turnaj vyhrála :D
Reagovat
Serpens
Wimbledon byl výjimka, až do letoška :D
Reagovat
Fandina
Ani ne. Petra byla v semifinále jak na AO, tak na FO. Nejde jen o Wimbledon a výjimky.
Reagovat
Serpens
Jde o poslední roky. Wimbledon 2015, Australian Open 2015, Us open 2014,French open 2014, Us Open 2013 a dál si to nepamatuju
Reagovat
Fandina
Pořád je z našich holek nejúspěšnější.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně moc nepitvejme minulost a žijme tím, co je teď... ;)
Reagovat
Dobry-den
Petra dnes bez nervů, gratulka :-)
Příště kritické 3. kolo, doufám proti AKS.
Reagovat
FulnekUltras
ehmmm...no jestli to tak vypadalo, tak jen dobře... ;)
Reagovat
Mayo
Mohla by Petra vyhrať US Open ... ale prajem to aj Serene...mohli by ísť do finále (nepoznám pavúk)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, můžou :) Obě jsou jinde :)
Reagovat
Jabadu
Fulnecká hokejka! :-)
Reagovat
FulnekUltras
podběrák... ;)
Reagovat
Jan
To prázdné hlediště, to je i na ostatních utkáních ?
Reagovat
Mayo
Priatelia, páči sa mi outfit Petry a hlavne tie intergalaktické tenisky.
Reagovat
MorusRubra
Ta černá část kolekce je povedená, i Petřin komplet i Sereniny minišaty/triko. Ten hadí vzor je hezký. Ale to Serenino denní růžové oblečení je nic moc. Petra zatím hrála jen v té černé, že? Jsem zvědavá, co bude mít na den.
Reagovat
smazaný uživatel
To samé, co Lucka Š.
Reagovat
EllNino
celá ružová, jako Lucka :)
Reagovat
MorusRubra
Aha, díky. No, blondýnám ta růžová sluší. Ale už by mohli dát i jinou barvu. V Nike kolekci už bylo růžové tento rok až až. Škoda, že nemá komplet v tom samém zeleném odstínu jako Vika. Tu barvu mám moc ráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má speciální kolekci jen pro sebe :)
Reagovat
MorusRubra
Já vím. Stejně je divné, že nemá Petra něco svého. Stabilní top 10 hráčka, dva grandslamy.
Reagovat
smazaný uživatel
V Nike jsou škrti :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
AKS má stejné oblečení.
Ale New Balence se mi líbí víc :-)
Reagovat
MorusRubra
Petra už je v televizi, na eurosport 1.
Reagovat
Pavlis
Už to funguje http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
Reagovat
Jabadu
Hééééézkýýýýý! ... :-)
Reagovat
lars
jeste , ze na kurt uz nesviti slunce
Reagovat
smazaný uživatel
No uffff, díky za prase ... Gibbs by to snad ještě otočila :D
Reagovat
smazaný uživatel
Búúú,mě nejde stream,je to jenom u mě doma nebo i u vás?
Reagovat
MorusRubra
Na drakulovi už to zase frčí. I když trochu kolísá zvuk.
Reagovat
MorusRubra
A už to zase spadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je to ten drákula?
Reagovat
MorusRubra
On už to vlastně ani není drakula, ale dřív se ta stream stránka tak jmenovala. Pořád tomu ze zvyku říkám postaru.

http://www.realstreamunited.com/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se dívám na drákulu,ale už to zase spadlo,ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_location=ufi

Vůbec nepadá :)
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se,že Sověti mají lepší techniku:-)
Reagovat
MorusRubra
Už je její zápas v tv.
Reagovat
Jabadu
U nás byla bouřka a taky je dost špatný. Střídej linky. Jebe se to, jak sfiňa.
Reagovat
Jabadu
No, nevím, nevím. Petra ji pořád vrací do zápasu. Vždyť do toho nemusí furt tak mlátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusí no, ale to je Petra :D
Reagovat
kada.tom
Petra ten set zvládla téměř bez problémů, je agresivní a Gibbs nemá moc prostoru, což je jenom dobře. Přijde mi, že to má Petra hodně pod kontrolou.

Tak ještě přidat set, pokud možno hodně rychle se dostat do brejku a udržovat ho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Gibbsová se mi jako ženská líbí.Chtěl bych s ní souložit
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
FulnekUltras
kterou z WTA bys v žádném případě neojel? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak první je, i když Gibbs nehraje vůbec špatně ... Možná je to tím, že je to v USA, nevím, jestli tak hraje pořád. No ale Petra hraje skvěle. Skvělá zatáčka, skvělé FH, BH občas uletí, no budiž ... :) Ale set je a je jedno, jak :D
Reagovat
Jabadu
Už to mělo být,
vono to není ...
Já na tom dělám, já na tom makám ...
Reagovat
vibbi
petra má dost omezený pohyb...
Reagovat
EllNino
to bych neřek :D
Reagovat
kada.tom
omezený pohyb si představuju jinak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím.
Reagovat
kada.tom
Eso. Ne? Dobře, tak já tam střelím ještě jedno. - 5:2 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mi připomnělo Serenu z finále AO letos proti Máši. Serena dala eso na MB, ale byl zahlášen net, tak šla znovu a dala stejné eso :D :D
Reagovat
Serpens
To je neskutečné, já se na tu Petru prostě nikdy nepodívám pořádně, pohodlně v hádéčkové bedně >:(
Reagovat
smazaný uživatel
Finále tam snad dávat budou ;-)
Reagovat
Serpens
TO bude uprostřed noci zase :O
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, ale snad v sobotu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi to,nebo je Gibbsová mrňousek? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom kurtu Luise Armstronga to ted vypadá jako v polním lazaretu :)
Reagovat
kada.tom
Petra zatím famózní a Gibbs naprosto marná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, nevím, Gibbs dost zlobí a řekněme, že kdyby Petra nebyla tak famózní, tak bych se vůbec nedivil, kdyby Petru vystřílela ... Hraje hodně pěkný tenis, to jsem ani nečekal. Kdyby jí to vycházelo o trochu více, tak je Petra v řiťce :D No, naštěstí nevychází :D
Reagovat
Serpens
Ovšem, zase na streamu, když je zápas v trochu lidštější době
Reagovat
smazaný uživatel
Gibbsová má nohu v gybsu :-)
Reagovat
kada.tom
Petra a její obvázané stehno ... :-D
zatím 2-1, takže dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gibbs ho má obvázané taky. Možná součást oděvu :-))
Reagovat
kada.tom
jo, možná to patří do kolekce :-D
Reagovat
Andrew89
obvázané stehno je vždy dobré znamení:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste Ježiši, ta holka je zase zraněná .... No, snad to přinese štěstí jako ve Wimbledonu 2011 a 2014 :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jé, Petra má obvázané pravé stehno..
Reagovat
tedi
33 stupnu a zafacovany stehno... :(
Reagovat
vibbi
https://www.facebook.com/138920589781599/photos/a.139056446434680.1073741828.138920589781599/151257045214620/?type=1&theater
Reagovat
EllNino
Jinak Johanna Konta a Andrea Petkovic jsou si v obličeji trochu podobné :) https://pbs.twimg.com/media/COAMCpKUYAAqp3s.jpg

tady jsem chvíli myslel, že to je Petko :D
Reagovat
FulnekUltras
22 let, velká touha uspět právě doma na USO, proti Petře ovšem přece jen menší a subtilnější s tomu odpovídajícím relativně omezeným úderovým rejstříkem. Pokud si naše Lvice uchová normální - natožpak čerstvé newhavenské - lovecké instinkty, mělo by to vyjít, Američanka Neameričanka...

Zajímavost: v raném mládí Gibbs obdivovala obě sestry Williamsovy, teď už jenom Venus...
Reagovat
kada.tom
Báru čeká Lisicki, no potěš ... :-D
Reagovat
EllNino
Vypadá to zase na Sabine :) Camila vlastně vyhrává míčky za ní :D :D ...2. set příšernost :)
Reagovat
EllNino
Za výhru Shelby Rogers jsem moc rád :) měla letos už hodně proher a 3. kolo na domácím GS je velký úspěch :) navíc si bude moct zahrát se Simonou :)
Reagovat
FulnekUltras
Peti poooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yankees dnes budou Nicol tlačit,
což však na Tě nesmí stačit...

Buď zas Lvice přísná, nelida
i bez své pravé tlapy Davida !!!
Reagovat
Frick
https://twitter.com/WTAreactions/status/639541838270083072
Reagovat
smazaný uživatel
Evženie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Evženie :)
Reagovat
Frick
Že stačí remíza s Turky a výhra v Lotyšsku (nebo výhra nad Turky a remíza v Lotyšsku) a není co řešit!
Reagovat
FulnekUltras
Dlouho to dnes vypadalo, že Plzeň se bude radovat jen z Báry...
Reagovat
Frick
Ten Škoda musí hrát za nějakej dobrej klub!
Reagovat
smazaný uživatel
On teď někdy přestoupil?
Reagovat
Frick
Ne. Proč?
Reagovat
tommr
ještě větší skluz ale nabírá zápas Tomáše, kterej sice hraje třetí zápas na C17, ale jeho začátek je zatím v nedohlednu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň nebude ale hrát ve 4 ráno ... :D Ta půl noc je ještě přijatelná :D
Reagovat
tommr
jj doufám, že to Isner nebude moc protahovat a dá to ve třech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu je tam teď zřejmě velké horko, tak snad radši ať zdržují ...
Reagovat
tommr
během zápasu by se už ale mělo trochu ochlazovat ... :)
Reagovat
FulnekUltras
kéž by...
Reagovat
vibbi
Jack Sock zkolaboval a musel odstoupit.
https://www.facebook.com/138920589781599/videos/151209551886036/?video_source=pages_finch_trailer
Reagovat
Frick
Tou nepříjemnou a bolavou prohrou v 1. kole USO se tedy uzavřel dvouletý příběh "nové Lucky". Ve vydání žebříčku po US Open 2013 figurovala na konci TOP 50, chybělo 60 bodů, aby v ní vůbec nebyla. Asi nikdo si tehdy nemyslel, že z Lucky bude světová šestka a finalistka Rolland Garros.

Asi si tohle musíme skutečně vždy uvědomit, když jsme na tu na Roba naštvaní za ty videa. :o)
Reagovat
slacker
Videa vadi protoze
1) jako napotvoru koreluji s porazkamy v prvni zapase
2) pusobi jak grotesky z roku 1900
Reagovat
smazaný uživatel
To některé komentáře taki...
Reagovat
Pavlis
Čas 13:40 Šafi zahájí výměnu, kterou pak vyhraje úderem, když stojí blízko sítě. Následně ji kamera zabírá, jak se drbe na břiše. Tenhle game sice ještě dala, ale pak už se obraz hry dost změnil a nemohla s tím nic dělat. Při jejím podání ta změna byla hodně patrná. Ale je možné, že se zranila při jiném okamžiku. To samozřejmě já nemůžu vědět.

https://www.youtube.com/watch?v=ascPQUNeq4w
Reagovat
FulnekUltras
jj, vypadá to tak - škoda, že pak Šafi není vidět v bližším záběru během pauzy před dalším gemem...
Reagovat
Fandina
Šafi říkala, že pocítila bolest ve třetím setu ve finále. To bude ono.
Reagovat
Fandina
Přelévalo se to, ale je to tam. Super!!!
Reagovat
pockerface
No sláva, Bára to ubojovala. Tak hodně štěstí ve 3.kole, ale chtělo by to menší výkonnostní propady. Ale u Báry je to často jako na houpačce. Kdo by to řekl, že se do 3.kola probojuje jen Bára a doufám, že v noci i Petra K a pokud by se to podařilo i Petře C. byla by to bomba. O to větší gratulace Báře, na druhou stranu měla štěstí že Timea byla a je úplně z formy a dnes to vydřela, ale štěstí přeje připraveným.
Reagovat
Frick
Asi spíš opět Camilku, co?
Reagovat
FulnekUltras
Barča dnes musela proti houževnaté Číňance prokázat velkou mentální sílu a i když zdaleka ne všechno v její hře bylo ideální, nakonec přece jen soupeřku přetlačila - což se zvlášť na USO kurwa počítá... Velká gratulace!!!
Reagovat
Frick
Byl to porod. Ale tak je to tam.
Reagovat
FulnekUltras
Porodní výkřiky byly skutečně pestré... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist