Chci, aby moji fanoušci znali celou pravdu, napsala na facebooku Šarapovová

12. 3. 2016, 12:00
Aktuality 244
Maria Šarapovová komunikuje v posledních dnech se svými fanoušky hlavně prostřednictvím facebooku. Bývalá světová jednička uvedla, že jí záleží na tom, aby její fanoušci znali celou pravdu a přesná fakta, média prý podle ní podávají zkreslené a nepřesné informace. Vymlouvat se nebudu, ale bránit se nepřestanu, napsala svým fanouškům Ruska.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Pro mé fanoušky:
Chtěla bych s vámi sdílet nějaké informace a diskutovat o novinkách, protože spousta věcí je na internetu a v médiích uvedena nepřesně a já cítím potřebu se proti tomu bránit.

V posledních dnech jste mi svou podporou dodali hodně síly a energie, za což jsem vám nesmírně vděčná. Bohužel se ale objevují i takoví lidé, kteří uvádí nepřesné informace a v rozhovorech pro média různá fakta zkreslují a nafukují.

Naposledy jsem někde četla zprávu o tom, že jsem byla pětkrát varována o nadcházející změně v souvislosti s lékem, který jsem užívala. Není to pravda a nikdy se tak nestalo. Je to zkreslení 'komunikace', která byla přidána na webové stránky.

O zákazu látky, kterou jsem užívala, jsem nevěděla. Už jsem řekla, že jsem dostala 22. prosince 2015 e-mail s předmětem 'Hlavní změny tenisového antidopingového programu pro rok 2016'. V tomto případě jsem uznala svou chybu, měla jsem této zprávě věnovat větší pozornost.

Dne 18. prosince 2015 jsem dostala e-mail s názvem 'Novinky pro hráče'. Tento zpravodaj obsahoval spoustu informací o cestování, o turnajích, ubytování, pravidlech WTA, žebříčku, statistikách, ale i o antidopingovém programu. V e-mailu byl odkaz, na kterém se dalo najít více informací, bylo to však hodně nepřehledné. Podmínkou ke vstupu na web bylo přihlášení, po kterém tam byly více jak tři desítky různých odkazů. Poté, co hráč našel ten správný odkaz, dostal se na jinou stránku, kde si přečetl dlouhý text a na konci byla uvedena ta potřebná informace.

Jinými slovy bylo tohle 'varování'. Člověk si měl otevřít e-mail, kliknout na odkaz, zadat uživatelské jméno, heslo, vyhledat další odkaz, kliknout, číst a až na samém konci se dostal k tomu, co mělo být předmětem tohoto 'varování'. Myslím, že někteří lidé v médiích mohou říkat, že to bylo varování, pro většinu lidí bylo ale příliš náročné najít to, o čem tohle 'varování' mělo být.

Na turnajích na začátku roku 2016 byl distribuován nějaký dokument, který měl asi tisíc slov. Spousta z nich byla technického charakteru a velká část byla dost malým písmem. Měla jsem to studovat? Ano, měla. Kdybyste ten dokument ale viděli, věděli byste, o čem mluvím.

dokument od ITF (zdroj: FB Marie Šarapovové)

Znovu říkám, žádné výmluvy, ale stojím si za tím, že pětkrát jsem varována nebyla.

Také jsem narazila na titulek 'Dopingová aféra Šarapovové: Obvyklá doba užívání léku je 4-6 týdnů'. Tenhle titulek použilo hodně redaktorů, kteří ale nesdělili čtenářům zbytek příběhu. Výrobce léku říká: "Průběh léčby lze opakovat dvakrát nebo třikrát za rok. Pouze lékař může sledovat a vyhodnocovat stav pacientova zdravotního stavu a určit tak, zda je pacient schopný užívat meldonium delší dobu."

To přesně jsem udělala. Nechtěla jsem brát léky každý den, proto jsem dala na doporučení lékaře a brala jsem nízké dávky.

Jsem hrdá na to, jak jsem hrála. Byla jsem upřímná a otevřená, nechtěla jsem předstírat, že jsem zraněná jen proto, abych skrývala pravdu o pozitivním testu. Doufám, že dostanu další možnost zase hrát. Bez ohledu na to ale chci, abyste vy, mí fanoušci, znali celou pravdu a všechna fakta.

Maria

TÉMA: Maria Šarapovová a meldonium
Maria Šarapovová 7. 3.

Šarapovová: Měla jsem pozitivní test na meldonium

7. 3.

S dopingem se v tenise zapletli i Korda, Strýcová či Hingisová

Jevgenij Kafelnikov 7. 3.

Šarapovová musí podle Kafelnikova nést následky. Navrátilová se Rusky zastává

Maria Šarapovová 8. 3.

Šarapovová přišla o velké sponzory. Končí s ní Nike, Porsche a TAG Heuer

lék meldonium 8. 3.

Meldonium sportovní výkon nezlepšuje, tvrdí jeho tvůrce i český lékárník

Maria Šarapovová 9. 3.

Serena: Maria svým přiznáním ukázala kuráž a srdce

Maria Šarapovová 10. 3.

Šarapovovou těší podpora fanoušků

Maria Šarapovová 10. 3.

Head Šarapovovou nezavrhl, bude jí věrný i po dopingovém odhalení

Andy Murray 11. 3.

Murray: Berete-li léky na zvýšení výkonu, musíte být suspendováni

Rafael Nadal 11. 3.

Nadal: Věřím, že Maria jen chybovala. Ale zaplatit za to musí

TenisPortal.cz, facebook.com

Komentáře

244
Přidat komentář
Frick
že někdo jednoduše měl zájem, aby to Máša nevěděla? Resp., že někomu nadmíru vyhovovala možnost, že sice se dostojí povinnosti o informování, ale zároveň si byl celem vědom možnosti, že si toho nevšimne? Nepřítel Máši by to udělal, nepřítel ne.

Každopádně, jestli jste někdo fanda Máši a morálně vás zklamala, tak si to užijte. Mne moje oblíbená tenistka morálně zklamává permanentně a taky s tim musim žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha ne, mě morálně zklamala Kiki Mladenovic...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se nebojí naplno říct, co si myslí? To je naopak v dnešním hyperkorektním světě plném hloupých klišé chválihodné, i když s obsahem nemusíš souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, protože si myslí, že to co ona si myslí i všichni ostatní...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli všichni ostatní, ale určitě si to myslí dost lidí..
Reagovat
smazaný uživatel
Co ona řekla, to si nemyslí ani zdaleka všichni... Prostě se vyjádřila jako blbka a víc to nebudu řešit, protože jdu spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak můžeš vědět, co si myslí ostatní?

Každopádně dobrou. :-)
Reagovat
Jam
Otázka je, jak mi můžeme vědět že si to ostatní nemyslí? Všechny diskuze posledních dní jsou založené na našich hypotézách.
Reagovat
Frick
Ok. Petra se chová amorálně. Udává, jak nedá na ČR dopustit, jak se v ní cítí dobře a přitom její adresa je kdesi v daňovém ráji. Zároveň je i natolik zbabělá, že nedokáže navtrdo říct "Ano, je fajn vydělat ročně 80 000 000, ale 90 000 000 je lepší. Proto mám oficiální bydliště v monackém knížectví, kde trávím násobně méně času než v ČR, ale není to nelegání, tak o co jde. Ale aspoň by bylo předhozeno, zda možná ztráta popularity stojí za těch pár mega nebo ne.

Tak co ceníš si upřímného názoru, Jiří?

P.S. Ano, i o Lucce by se takto dalo mluvit, ale ty jsi fanda Petry, tak jsem si vypůjčil ji.
Reagovat
Fandina
A co ti připadá nemorální na tom, že má bydliště v Monacu. Mají ho tam různí lidé, kvůli daňovým výhodám. To je nemorální?
Reagovat
George_Renel
Máš TM špatné jméno.
Všichni víme, že tvá oblíbená tenistka se jmenuje Lucie. :-b
Reagovat
vrabejka
Co řekla?
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/Ubitennis/status/708571523846578176
Reagovat
Frick
Třeba o ní Máša řekla, že je pizizubka, tak se jí mstí. Do žumpy a do ženský nevidíš.
Reagovat
blixa
Rozhodně nemusíš. Pořiď si jinou oblíbenou tenistku, co platí daně jak tupá ovce aby je socanští rozhazovači nacpali do chřtánu takovým Frickům.
Reagovat
Titan
Aby to nevěděla? No, tak to jsi zbrousil do jejího týmu. Pověz, kdo z těch, kteří se těší její přízni tak, že za ně bere vinu na sebe jí to neřekl? Kdo od ní bere peníze a nechce, aby jí platil Nike, Porsche atd..
Reagovat
Frick
Já myslel někoho od antidopingovky.

Skutečně nevim, jak má emailovou schránku.

Ale snad možnost, že má vyloženeně svůj privátní/osobní mail, do kterýho chodí jen ona sama, je reálná.

Pak tedy ovšem otázka, proč tento druh úředních zpráv nechodí jejímu týmu, kterej se tim bude zabývat.

Já lidsky Marii chápu, že neměla chuť se zaobírat tunami byrokratických hovadin.
Reagovat
Frick
a zase jsme u otázek..

1) Jak to mohla Maria/její tým nevědět

2) Jakto, že to Maria nevysadila. I (hypotetický) pokles vykonosti by byl přeci mnohem lepší než tento průser....
Reagovat
smazaný uživatel
To tady asi nevyřešíš. Jasné je jen to, že je to obrovské selhání jejího týmu. Zvlášť pokud ten "lék" se dal nahradit i nějakým jiným dle WADA "nezávadným". V tomhle případě když už bych chtěl vytvářet nebo podporovat různé teorie, tak napíšu, že jejího osobního lékaře platila CIA :D
Reagovat
FulnekUltras
Veškeré zdánlivě nepochopitelné chování se dá vysvětlit penězi či osobním nátlakem - v tomto případě patrně v zákulisí realizačního týmu.
Reagovat
Frick
Jakože tam měla krtka, kterej chtěl, aby měla průser?

Mne to přijde u "exekutorů". Ti se taky snažej aby člověk nevěděl o svym dluhu a místo jednoduchý malý úhrady nepatrnýho dluhu je jejch cílem sebrat dlužníkovi barák.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Titan
Najdi mi špičkového sportovce, který zanedbá zprávy o podmínkách podnikání... Jsem za jedno, že sama Máša to neřeší, ale to je jen proto, že má kolem sebe lidi, kteří to řeší. Vyjádření ostatních sportovců jsou za jedno - každý si hlídá, co z lékárny bere, natož na předpis!!! A nevypadá to na eventualitu, že sama Máša to tajila před širým světem...
Reagovat
Titan
Mášino vyjadřování je počínaje tiskovkou o nálezu dopingu tak podivné, že to řada lidí z oboru nedokáže pochopit. Pro Mášu je to horší a horší. Zdá se, že světoznámá značka "Sharapova" je něco jako voda "Voss", pravá voda z ledovce čepovaná z vodovodu. Poškozuje to jí a její tým čím dál více. Vedle ní bude vypadat Paris Hilton jako intelektuálka...
Reagovat
FulnekUltras
Ten útok byl natolik sofistikovaný, že to v této první bulvárně mediální fázi prakticky neumožňuje obranu.
Reagovat
Fandina
Ona ale vystoupila sama. Nikdo jí k tomu nenutil. Většinou se čeká na verdikt a potom se člověk obhajuje. Tohle je divné.
Reagovat
FulnekUltras
Manažerská chyba?...na druhou stranu - v opačném případě by se možná s "odhalením" ze strany WADA záměrně čekalo ještě tak dlouho, aby šance účasti na LOH byla pro MŠ už definitivně nulová.
Reagovat
Fandina
moc spekuluješ, problém je ta chyba, bohužel
Reagovat
Fandina
chyba, že brala něco, co je na seznamu, to je předpoklad, dodržovat pravidla v čemkoli, i když se nám zdají nesmyslná
Reagovat
FulnekUltras
jak už tady za poslední dny několikrát vyplynulo, je víc než pravděpodobné, že po 1.1.2016 už přímo brát nemusela...každopádně nepodařeně zinscenovaná vysvětlení na tiskovce jí v obhajobě spíš ještě přitížila
Reagovat
smazaný uživatel
Lžeš sám sobě, její právník nepřímo potvrdil, že brala i na AO. Kromě toho kdyby šlo o zbytkáč, tak s tím vyrukuje hned rovnou.
Reagovat
FulnekUltras
nepřímo potvrdil? co to jako je? na jiném místě už jsem napsal, že pozitivní vyplnění nějakého papíru při AO může znamenat jedině nevědomost...holt velmi dobře vymyšlená léčka
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, znamenalo to ze strany Máši nevědomost. A taky to, že to užívala během AO nebo bezprostředně před AO a že tedy určitě nešlo o několikaměsíční zbytkáč, jak nám tady neustále podsouváš.
Reagovat
FulnekUltras
mohlo to být tak i tak - přesný údaj zatím nikdo nedal k dispozici
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo tak, jak to říkáš ty, tak to vyklopí hned na TK.
Reagovat
FulnekUltras
co jí nakukali, to vyklopila ;)
Reagovat
Fandina
To vystoupení na tiskovce ještě před verdiktem se mi zdálo podivné. Proč to udělala je mi záhadou.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože kdyby to neudělala, její hra na chudinku by zdaleka neměla takový efekt. Sama vidíš, kolik lidí jí to takhle sežralo i s naviákem..
Reagovat
FulnekUltras
není vyloučeno, že i samotnou tiskovku snadno ovlivnitelné MŠ navrhl a připravil někdo s cílem ji ještě dorazit - a hlavně odvést pozornost veřejnosti od základních faktů, což se evidentně u mnoha lidí povedlo
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje snaha obhajovat Marii je čím dál směšnější a křečovičejší. Ona by se těžko nechala vmanipulovat do něčeho, o čem by sama nebyla přesvědčena, že to bude fungovat.
Reagovat
FulnekUltras
tato letitá hérečka přijme zvlášť pod tlakem okolností roli jakoukoliv - což jí tentokrát vůbec nepomohlo
Reagovat
Titan
Odhalení WADA? Vzorky všech sportovců se uchovávají celá léta a je přesně známo, co který bere (v rámci současných detekčních metod - pro budoucí metody se vzorky zachovávají)
V případě Máši není nutné nic záhadně odhalovat. Prostě brala zakázanou látku.
Jedinou její záchrannou brzdou je prohlášení Lavrova, že WADA bude muset říct, proč meldonium na seznam zařadila....
Reagovat
FulnekUltras
"odhalení" = zveřejnění
Reagovat
smazaný uživatel
WADA nebude muset říct nic.
Reagovat
Titan
Asi ne. Jednoznačné je to, že látka byla oficiálně na seznamu, tečka. Ovšem k úplné transparentnosti je potřeba její zařazení zdůvodnit, protože by se mohlo schylovat k ještě většímu průseru - a to je, že WADA je bez jakékoli kontroly...
Reagovat
FulnekUltras
kdo WADU v meldoniové kauze řídí, není těžké dovodit
Reagovat
Fandina
kdo?
Reagovat
FulnekUltras
velmi pravděpodobně stejné bezpečnostní složky jisté supervelmoci, jako už půl roku i podobné komise v jiných sportech
Reagovat
smazaný uživatel
Ona má FSB ve WADA své agenty? To jsem nevěděl.
Reagovat
FulnekUltras
vzhledem k nápadně jednostrannému směřování antidopingových kontrol nejen v posledních měsících bych Jirko řekl, že jsi teď kousíček vedle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No když je v Rusku doping státem řízenej, je celkem pochopitelný, že jsou Rusově v hledáčku. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Spíš bych uvažoval, kdo dnes ve světě řídí kontrolu dopingu, resp. které země mají v příslušných komisích rozhodující slovo.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Rusové nedopovali, bylo by jim to jedno. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
No už se opravdu těším, až přijdou na řadu steroidy. ;)
Reagovat
VlS
Wada to přece jasně řekla - zvyšuje to výkon.
Reagovat
Titan
Aha, ovšem prohlášení a vědecké studie je docela rozdíl... Meldonium má pozitivní testy s ACE inhibitory. Sám jeden ACE beru a můžu říct, že to zásadně pomáhá. Jak významný je přínos meldonia nevím. To by měla říct WADA...
Reagovat
VlS
Ale tak to přece nestojí. Ani marihuana, ani kokain přece taky nemají vědecky ověřený pozitivní účinek na výkon. Jde spíš o to, že je to patrně široce užívané pro zvýšení vytrvalosti a výkonu v rámci bývalýho SSSR, na základě používání k tomuto účelu pro vojáky v Afgoši.
Mezi lékem, drogou a dopingem je těžko dfinovatelná hranice už ze své podstaty - viz lékařské využití marihuany při léčení sklerózy multiplex, opiáty pro tlumení bolesti a podobně.
Ale je to úplně jedno, zpochybnit můžeme cokoliv, viz i ta tyčinka na hubnutí, kterou snědla Barča ... Jde o principiální dodržování pravidel - je to na seznamu, proto sportovec nesmí a je úplně jedno, jakej účinek to ve skutečnosti má.
Reagovat
Titan
Útok? Sofistikovaný? Lék, který užívá úzká skupina lidí a který lze s naprostým klidem nahradit jinými (pokud je pravda to, že špičkový sportovec bral na arytmii de faco undergroundový lék) užívala 10 let a to podle svých slov v dávkách nižších... To je už případ pro babu kořenářku. Ovšem pokud se baba kořenářka dostane na seznam, tak by měla zvolit jinou bylinku...
Takové selhání se stane legendou svou absurdností...
Reagovat
FulnekUltras
Řeči o arytmii jsou zde přes svou možnou zpochybnitelnost podružné. Stejně jako nižší intervalové dávky po delší dobu - což navíc odpovídá už několikrát rozebíraným info o léčivu. Podstatné přece je, že látka do 31.12.2015 zakázána nebyla a vzhledem k jejímu charakteru průkaz o měsíc později sám o sobě žádné nepovolené braní nepotvrzuje.
Reagovat
Titan
Potvrzuje ho sama Máša. Ta neřekla nic o tom, že ho 1.1.2016 přestala brát a i kdyby, u každého léku jsou farmakokinetická data, tedy informace o rychlosti metabolismu. Toto je nebetyčná hloupost jejího týmu, něco jako kdyby účetní jakékoli firmy řekl, že si myslel, že se účtuje jako minulý rok bez ohledu na novou legislativu. Tak to bys asi nesouhlasil, že..?
Reagovat
FulnekUltras
Hloupost (infiltrovaného?) týmu ostatně potvrdila i tiskovka v LA - toť jas. Ale přesto z hlediska doložitelných faktů je provinění MŠ samo o sobě nanejvýš velmi malé až hraniční, nikoliv fatální, jak se zatím zdá, že má být ještě vše i za pomoci médií řádně přifouknuto.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša se sama přiznala, že to brala i po 1. 1. 2016. Co chceš víc?
Reagovat
FulnekUltras
Z toho, co jsme tady výš i jinde už probrali mi nijak nevychází, že by to pro ni mohla být nějak zásadně přitěžující okolnost - pokud se ovšem aspekt zřejmého úmyslu při rozhodování o trestu vůbec nějak zohlední.
Reagovat
smazaný uživatel
Brala to v době, kdy už to bylo zakázané. Vážně ti to nepřipadá jako přitěžující okolnost?
Reagovat
FulnekUltras
pokud brala, pak s velkou pravděpodobností nevědomě => nepřipadá
Reagovat
smazaný uživatel
Brala vědomě, nikdo jí to tajně do čaje nesypal.
Reagovat
FulnekUltras
brala vědomě to, o čem nevěděla, že už je zakázané
Reagovat
janek_da
A kdy Marie nasadí Vichr z hor. Hlavně abychom poznali pravdu.

https://youtu.be/GA6vkcqm_5Y?t=124
Reagovat
janek_da
Chudák Vavák. O všecko přišel.
Reagovat
a.magerova
Celý život mu lhali.... "nejsem Tvůj otec, jsem Tvůj syn, tatínku"

Ten vichr měl přijít před TK v LA ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=CMpzQeFKrYc
Reagovat
Fandina
Čím víc o tom Marie mluví, tím se mi to zdá méně věrodhodné. Vysvětlovat někomu, že to nedostala pětkrát ale jen jednou a pak k tomu přidat kde všude to mohlo být a že to mělo tisíc slov atd.. atd.. Je to divné.
Reagovat
FulnekUltras
Uvádí, že před vánocemi dostala dva maily a po novém roce jednu (vyobrazenou) tiskovinu - vše natolik složité, že se jí to nechtělo přelouskávat. Čemuž bych ještě celkem věřil - hůř to vypadá s rolí jejího realizačního týmu...
Reagovat
smazaný uživatel
A z toho povinného školení se vykecáš jak?
Reagovat
FulnekUltras
něco takového ještě existuje? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No zjevně ano.
Reagovat
FulnekUltras
neměla si tam číst pod lavicí, no... ;)...je přece jasné, že kdyby o tomhle problému skutečně věděla, resp. byla medicínsky poučena a sledována, patrně by až do úplného vyprchání látky předstírala zranění a vynechala i AO...
Reagovat
Fandina
Uvede, že není pravda, že pětkrát, jen jednou a pak to začne rozebírat a že ještě k tomu dvakrát. Já když něco dělám, tak k tomu mám také x předpisů, které chodí a mění se. Co to je za řeči.
Reagovat
FulnekUltras
Příště to MŠ určitě doplní ještě o další podrobnosti. ;) Taky mi to připadá trapné, ostatně v souladu s dlouholetým mimoherním projevem této tenistky na kurtu ;), ale ani tím se přece ještě pořád nic nemění na marginalitě jejího provinění.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti dám marginalitě :-p
Reagovat
FulnekUltras
krátká platnost opatření WADA ve spojení se setrvačností dané látky v organismu (plus sporností jejího zařazení na "černou listinu" ve srovnání s některými jinými dosud nezakázanými - viz např. dnes příspěvek VLKa) jsou k použití tohoto termínu důvodem více než dostatečným
Reagovat
smazaný uživatel
1. nesmysl: krátká platnost.
- o tom, že se speciálně tato látka má zakázat, se vědělo už několik let, protože už nějakou dobu byl na seznamu látek zkoumaných. Změna pravidel byla definitivně potvrzena loni v září
2. nesmysl: spornost.
- látku v minulosti využívala i sovětská armáda a sám její autor se chlubil (a nepřímo to přiznává i teď, i když přímo tvrdí opak), že jeho lék mj. zvyšuje výkonnost.
- látka je hojně využívána zejména sportovci z bývalého SSSR, letos jich chytli už dost. Buďto jsou všichni kardiaci nebo je za tím něco víc.
3. nesmysl: setrvačnost
- to samo o sobě možná nesmysl není, ale ani to není omluva, času na vysazení bylo víc než dost. Kromě toho v případě Marie o žádný "zbytkáč" s největší pravděpodobností nejde a brala ho přímo na AO, máme-li věřit jejímu právníkovi, který tvrdí, že se na to přišlo, protože ho na AO do příslušného formuláře uvedla jako něco, co právě užívá.

Závěrem snad ještě anglické přísloví:
Vypadá-li to jako kachna, chodí-li to jako kachna, kváká-li to jako kachna, tak to bude kachna.
Reagovat
FulnekUltras
ad 3) závěr by mohl jedině potvrzovat, že MŠ o dané látce i zákazu nevěděla nic, protože dlouhodobě příslušné informace nesledovala, což někdo patrně velmi dobře věděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, paranoia se dá léčit.
Reagovat
FulnekUltras
tahle možnost má celkem logiku - ani u druhé ;) největší arogantky na okruhu se mi nechce věřit, že by vědomě brala něco zakázaného a zároveň spoléhala, že to po kontrole nikdo z WADA nezveřejní ;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To souvisí s tím, že to dlouho zakázané nebylo. Jenže si nepohlídala, že se to zakázalo. Její a jenom její chyba.
Reagovat
FulnekUltras
Oni to asi podobně flinkají i jiné tenistky. Funkce sportovního lékaře v širším realizačním týmu je tady nejspíš nezastupitelná - pokud však tuto osobu někdo zvenčí např. finančně nebo různými formami vydírání přímo nezainteresuje na tom, že svou práci bude záměrně flinkat rovněž.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, je za tím celosvětové spiknutí. Jen ještě nevím čí. :-)))
Reagovat
FulnekUltras
jediného spolku, který se cítí být předurčen ke kompletnímu ovládání světa a taky se podle toho dlouhodobě chová
Reagovat
smazaný uživatel
Kremlu?
Reagovat
FulnekUltras
v Moskvě jsou proti těmhle zmetkům naprosto v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
V Moskvě jsou ti největší zmetci na planetě.
Reagovat
FulnekUltras
že se mi to za posledních nejmíň 50 let nikdy nepotvrdilo
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jsi těžkej rusofil.
Reagovat
FulnekUltras
https://www.youtube.com/watch?v=ftnYJuLYxsQ

To bylo pravda ještě v době, kdy se jezdilo brigádničit jenom z Kyjeva k nám - dřív, než se naši vikingští vypatlanci vydali za "revoluční" prací opačným směrem. ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Další fór týdne, možná měsíce. Že se člověče neživíš černým humorem, byl bys v balíku.
Reagovat
FulnekUltras
Osmašedesátý jen o 20 let oddálil celospolečenský bordel, který máme dnes. Za mě tečka - neboť OT debata na toto téma by mohla být opět nekonečná a chápu, že se pořád najde dost lidí, kteří to ještě i v současnosti mohou vidět jinak.
Reagovat
Roger_Federer
;);), zmen zemi, bude tip.
Reagovat
blixa
Má to těžký chlapec, furt se mu to zužuje. Už i ta Kuba není to co bejvalo, už i tam koncertují odporní buržoazní Stouni, hrůza ! Jedině že by se Fidel proboural ven z té polstrované cely, ale on už by na tu tribunu asi nevylezl :D. Venzuela se taky nějak sype, už snad zbejvá jen ten Kim, jenže ten by ho měl asi za agenta imperializmu a hodil by ho psům, případně si z něj udělal terč pro minomet :D Má to těžký ...
Reagovat
VlS
Třeba ví, že Kim je nejlepší tenista všech dob a na budoucí tisíciletí:-)
Reagovat
Fandina
Provinila se tím, že nedodržela co se má a za to se platí, bohužel.
Reagovat
rib
jéééžiš co to je za blbosti, jako když gymnazista říká, že nenapsal úkol, protože včera u nich doma netekla voda...
Reagovat
VlS
Můj spoluzák vyhrál soutěž o nejblbější výmluvu tímto:
Nemohl jsem udělat úlohu, protože nám dovezli uhlí a já jsem musel dělat maroda, abych to uhlí nemusel skládat.
No, myšlenkově se to skro blíží.
Reagovat
rib
palec nahoru :-)))))))
Reagovat
Grigor_Murray
Ať je to jak chce, ale Sharapka byla dlouho top špicí WTA, asi mi bude chybět :(
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že ne dlouho... ;)
Reagovat
peggy
Mila Mario,jsem na Tebe hrda,ze jsi rekla pravdu a zase pravdu,nektere hracky se vymlouvaji na unavu nebo na nemoc a jine hlupe problemy.Ono to za tu dobu vyjde z tela ven a je to dobre.Ty jeste trpis za to,ze reprezentujes Rusko,vzdyt jsi se tam narodila.Mo si Te vazim.
Reagovat
janek_da
Hlavně nezapomeňte zítra vynést Moranu
Reagovat
VlS
Že by už? A studánky budem čistit kdy?
Reagovat
janek_da
vyčisti tu svoji, až budu mít žízeň, tak ti budu věčný

http://www.estudanky.eu/

:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
VlS
Vidělas včera ( dneska) Lucku? Pokud jo, máš názor?
Reagovat
smazaný uživatel
nekde to tu uz pisu, bojovala jsem se stretem zajmu, sly soucasne zajimave zapasy... takze - zastrasil me vstup Lucy na returnu, pak kratke uklidneni na uvodnim servu a nakonec mi ruply nervy, nebyla to uplna katastrofa, to jiste ne, ale ta Jaruna byla (co jsem videla) tak v klidu, svezi a durazna, ze jsem neverila v jakykoliv zvrat a proste jsem nechtela videt Lucy zase prohrat. Za techto okolnosti.
Reagovat
Dobry-den
Zavřít až zčerná.
Reagovat
Titan
Začínám pochybovat o inteligenci slečny Šarapové, její přístup je přístup sportovce na střední škole, nikoli vyspělé sportovkyně světa... Zdůvodňovat jakékoli pracovní selhání složitostí manuálu je hodno průměrného automechanika...
Reagovat
VlS
Takovýho automechanika bys u svýho auta nechtěl.
Reagovat
Titan
Hochům od Porsche už to došlo...:-)
Reagovat
brixner
...se tímto omlouvám za své..no jo...asi trapné příspěvky! Přiznám se-vlastně se tím jen a jen bavím a je to spíš takové rýpání do těch, kteří... "Neboj, Mario, stojím\me za Tebou...Budu trpělivý...Trpím s Tebou..." No jo, asi bych měl zvolit jiný typ zábavy, zaseknuté vynily se asi vyhazují...Osobně mi je totiž ÚPLNĚ JEDNO, jak tahle causa dopadne, je mi jedno, jestli Marii pověsí nebo očistí, je mi to fakt úplně fuk! A víte, proč? No protože ať tak či onak, pro mě se absolutně nic nezmění! Nebe bude zase modré...no znáte to. Takže si mě tedy hoďte do ignorací, no co už...
Aspoň ale jedna upřímnost:Celý tenhle systém se mi strašně příčí, fakt hodně a to píši z pozice toho, kdo s tím stejně nemůže nic udělat...A Marie Sharapové je mi strašně líto, fakt je! Já být v její kůži, ukončím kariéru a už se nenechám ničit touhle špinavou hrou! Žádný doktor nebo manažér, žádný NIKE a Porsche, to Maria je oběť!
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě se taky nic nezmění:Lanceho beru dál jako cyklistického šampiona a Mariu jako grandslamovou vítězkou.
Reagovat
brixner
Ano, podobnost bych v tom i hledal...
Reagovat
blixa
S posledním odstavcem naprostý souhlas ;-)
Reagovat
Pedronegro
fakt nechci moc rýpat do tvého okénka citu, jen zmíním, že by na začátku a asi i několikrát v průběhu celé operace musela ta chuděra obět souhlasit, páč se nezdá, že by žila v otroctví nebo pod nátlakem ....
Reagovat
brixner
Víš, klidně bych si s Tebou ten čokodort dal, tenkrát jsi poslala takový, že se mi seběhly sliny! No a u těch dortíčků a kafíček se většinou diskutuje, nebo-li plácá pysky\pyskama. Já bych Ti mezi soustíčky plácl asi tohle:
Sharapová, resp.její veškerý tým, našli před deseti lety skulinu...prostě byla. Už tenkrát tušili v Sharapové veliký potenciál a vzali za to tedy pořádně tvrdě, já bych to nazval "ždímání hadru, dokud je mokrý a proč ne i když z něj už jen kape" Jistě, ze Sharapové se stala ikona, přinejmenším obchodního rázu, takže...Co si budeme nalhávat...Ano, Sharapová vyhrála 5 GS turnajů+nějaké další-bravo! Ale střízlivě vzato - je to pořád jen takový průměr, tedy v té sportovní rovině. Ale obchodní stránka věci, byznys, reklama...páni, to už je tedy něco, to už je jiný level!! A roky utíkaly a utíkaly a ze všeho se stal takový nenápadný standard, který se ve světle dnešních událostí nazývá podvod...A pak se stane taková nemilá a nejspíš docela nečekaná věc, že ona látka je najednou na Black listu! No téda, to je nadělení...Co ale teď? No přece to, co se stalo: Sharapová musela s pravdou ven! Ony pozitivní výsledky by se stejně na veřejnost dostaly tak nebo onak a ruku na srdce-která z verzí by Sharapovou a celý ten vysávající ansábl postihla více? No, pravda-ten, kdy by to prasklo jakoby z čistého nebe! Takže proto tahle fraška o přiznání a komedie okolo! Jenže všem těm ostatním bude Sharapová za chvíli ukradená, vyděláno už přece je...Všem těm okolo Marie v prvopočátcích, nejspíš, dost rychle došlo, že ona zase po sportovní a výkonnostní stránce takový šlágr není, ale potenciál viděli jinde a proto se tohle stalo. A teď se ti žraloci kolem Marie najednou probrali a zjistili, že jednoduše zapomněli včas zabrzdit!
Reagovat
brixner
Vážně si někdo myslí, že všichni ti, pro které Maria "pracuje" jsou v pozici, že si nechají od ní zobat z ruky? Naivové...Je to přesně naopak, totiž všichni oni mají Marii pěkně a tvrdě obchodně v hrsti! Ani pět Halepek, Kikin nebo Genií nedokáže pro ně vydělat tolik, co Maria! A tahle nejbohatší sportovkyně a ikona je pouhá oběť...
Brix
Reagovat
smazaný uživatel
je to hodne zvlastni, ale me na teto kauze zajima uplne neco jineho.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslim uvahu, ale zamereni mych zajmu, nejak to nevyznelo.. :-)
Reagovat
Pedronegro
hm, zajímavá úvaha, jen s tím zobáním z ruky jsi to asi nechtěně obrátil, ne?
jinak ve štafli hezký závod a slovní perla komentu: ...nesmírně si zasloužili 5. místo ... :)
Reagovat
brixner
Ne! Zobání jsem popsal přesně tak, jak si to myslím! Ale jen názor...
Reagovat
Pedronegro
promiň, jen mám za to, že ten kdo zobe z ruky je ten podřízený, což první část tvé formulace popírá ...
Reagovat
George_Renel
Jde o to co zobe. .-)
Reagovat
Pedronegro
tím jsi tomu dal další zajímavý rozměr :)
Reagovat
brixner
Pedro, tohle je úvaha spadající do toho "správného a všeobecně očekávaného", což se čeká od nás všech, jenž věříme v nějakou spravedlnost, protože ta na světě přece je, ne? Ne, Maria asi nebyla otrokem všech těch firem a společností, ale může se to tak jevit jen na první dojem. Osobně si myslím, že je to těsně před okamžikem, kdy se provalí obrovský komplot a asi mnozí teprve poté pochopí, že Maria to v žádném případě nemohla mít pod kontrolou. Existuje rovnice ve smyslu Dáš\Dostaneš, ale ve většině případů první dává ten silnější a dnes už skro nikdo nedokáže říci "Mám už dost!" V tomhle kruhu se to všechno točí, je to prostě mlýn, který semele Lance, semele Tebe, jenž věří v dobro hypotéky, semele i Marii...Vše je to jen tvrdý byznys a ani ikonu, jíž Maria je, to nemine a nezachrání jí 15milionů "přátel" na FB. Ona byla vytvořena a těm všem jen předhozena. Nikdy jsem jí nefandil, ale je mi jí opravdu upřímně líto a to tak, že hodně! Tímto, s dovolením, ukončuji ventilování svých názorů na toto nechutné téma a ještě jednou se omlouvám těm, do kterých jsem rýpal! Chci zkrátka být ten, kdo zná nebo aspoň tuší hranice.
Brix
Reagovat
Pedronegro
k tomuhle už žádné výhrady nemám :)
Reagovat
smazaný uživatel
take ja ti rozumim, ale myslim, ze mas velmi usnadneny usudek prostym faktem, ze jsi "prespolni" .. ovsem, kdo jiny by ho mel mit "nezastreny", ze.. :-)
Reagovat
a.magerova
No vidíš, že TO jde napsat i pěkně normálně a česky a nééé dělat ze sebe magora prznícího slovenštinu...

My se pravdu nikdy nedozvíme, to je jasné už od začátku, je to velká hra o velké peníze a o velkou moc.... slovy z Mrazíka: "Kohouti jsou malí páni, Jitřenka řídí kokrhání." ;-)

P.S. Jj ten dort před lety vypadal k nakousnutí... a néé jednou... :-)))
Reagovat
brixner
No jo, občas se chovám jako isfdiotx...Ale kdyby byla po ruce nějaká ta sladkost...zjihnu :-))
Reagovat
gigin
https://twitter.com/FireChrisChase/status/708322796192006144
Reagovat
Pedronegro
prý výprodej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z deníčku Maruš - ... začala jsem brát meldonium a zkušebně zaběhla 100 m za 5,7 vteřin. Vím, občas bych mohla vyhrát nějaký závod, ale to by bylo nápadné ... Jestli tohle nestačí na max.trest, pak co asi?
Reagovat
Fandina
Krčmář, Soukup, Moravec po první střelbě supeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Seznam povolenych latek, ktere mohou teniste pouzivat, tedy je tu dana ta vyjimka:

Drospirenone
https://en.wikipedia.org/wiki/Drospirenone
Produkovano v USA, Jizni Americe, Francii a Rusku...

Pamabrom
Americky produkt
https://en.wikipedia.org/wiki/Pamabrom

Brinzolamide
Povoleno pouze v USA.
https://en.wikipedia.org/wiki/Brinzolamide

Dorzolamide
Povoleno pouze v USA.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dorzolamide

Celkem by me zajimal na tyhle latky nejaky fundovany nazor...hlavne na tu prvni...
Reagovat
Fandina
Krčmář super, Soukup po první střelbě super jooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/3g2WJ-d4UWQ?t=18m12s

***
...na svete jsou pravdy na 20 let kriminalu:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
.DD

Sorry, ale zdá se mi že chceš vytlouct kapitál, pro své pochybné zájmy.
Reagovat
smazaný uživatel
;DD))))

Janku, co ta King vcera, to je celkem sokujici vysledek...to melo byt naopak, citim tady nejake ty vlivy reakcnich cilu;)
Jako jo...techniku to oni maj dokonalou, to se jim musi nechat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=tunOStyMqKo
Reagovat
FulnekUltras
co do mediální publicity asi ano, steroidy jsou však kvalitativně úplně jinde - a nezbývá než doufat, že na ně co nejdřív dojde i v tenise...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom je nejvtipnější to, že Lewis, který následně získal zlato a světový rekord místo Johnsona, sypal taky, jen to Američani dokázali zakrýt líp než Kanaďani.
Reagovat
smazaný uživatel
http://dennik.hnonline.sk/sport/54794-carl-lewis-priznal-uzitie-dopingu

Lewisovi to tiež nepomáhalo ako aj sarapke :)
Im to škodilo a spomalovalo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych si měl tipnout, tak odhaduju že jí daj stopku tak na 5-10 měsíců.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám 2 tipy.

1) Celá věc je jen divadlo, aby se ukázalo, jak ITF a WADA bojují s dopingem. Po pár srdceryvných prohlášeních ze všech stran se vynese verdikt, že vzhledem ke krátké době, kdy bylo meldonium zařazeno na seznam, a vzhledem k mnoha dalším okolnostem, dostane Máša jen varování nebo nějaký symbolický trest (3 měsíce se zpětnou platností od AO). Vlci se nažerou, koza (Maria) zůstane celá a bude jim muset v budoucnu zobat z ruky.

2) ITF bude chtít naopak ukázat svůj tvrdý postoj a napálí Marii hodně přísný trest (2 až 4 roky), který CAS po odvolání sníží na cca polovinu.

Záleží, jak je to "naplánované", do politiky nevidím (a ani nechci).
Reagovat
FulnekUltras
ad 1) vypadá dost věrohodně...
Reagovat
a.magerova
Jo první možnost by mi osobně dávala největší logiku, protože zatím je v tom hodně nelogických faktorů z obou stran.....
Reagovat
VlS
Scénáři jedna moc nevěřím, protože by vytvořil precedens pro těch dalších 55 odchycenejch.
Reagovat
FulnekUltras
Ono tady patrně nepůjde ani tak o trest samotný, ale hlavně o celkové pošpinění nejen Marie, ale i všeho dalšího se společným ruským jmenovatelem, co se komusi zdálo být pro jeho potřeby dosud zpochybněné a pošpiněné ještě málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají dopovat.
Reagovat
FulnekUltras
naivo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi naiva. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
však ještě uvidíme, jak se cvrkot kolem kauzy bude dál vyvíjet... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Stan_Borowitz
ale teď zase brečím jak malé děcko.

Mária by měla dostat cenu fair play nebo rovnou Nobelovu cenu míru.
Reagovat
Pedronegro
drž se Stane, fanoušci jsou s tebou :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky, vážím si té podpory, nakonec dělám to jen kvůli nim...
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz konecne vypiste presny sled udalosti a dolozte, at se zbytecne neztrapnuju.. :-)
Reagovat
Pedronegro
jisté je jen to, že meldonium si z léčebných důvodů musela vzít hned po tiskovce :)
Reagovat
smazaný uživatel
vzorkem nedolozeno.. :-)
Reagovat
Pedronegro
vzorku již netřeba, už má distanc :)
Reagovat
smazaný uživatel
jakze, dukazu pro tvoje tvrzeni netreba? Ale to mi uplne staci.. ;-)
Reagovat
Pedronegro
od odběru bylo upuštěno z humanitárních důvodů a s ohledem na účinnou lítost :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, dobre, pouha procesni zalezitost, poziti po tiskovce nadale bez prukazneho dolozeni... a koncim, ja to zas tak neprozivam, jen jsem si dovolila lehce pouzasnout.. :-)
Reagovat
Pedronegro
máš pravdu, konec srandiček, přepínám na drmolivého Dostála :)
Reagovat
bIbec
ale je to zajímavé. Taková jakási obhajoba přes sociální síť. Svým způsobem revoluční věc. Nic takového z minulosti nepamatuju, nebo si neuvědomuju. Jestli to tam bude tak házet pravidelně na ten facebook v průběhu toho "procesu". Fakt zajímavé.
Reagovat
bIbec
ono je běžné, že v takových chvílích je "obviněným" doporučeno mlčet. No rozhodně tohle musí konzultovat s právníkem, co se tam objeví a neobjeví.
Reagovat
brixner
Masha lže, jako když tiskne!
Za tohle musí prostě přijít adekvátní trest a nepřipadá v úvahu nic jiného, než stopka na maximální možnou dobu! Takže...
VYLOUČIT!!!
Reagovat
Meceon
tupý názor
Reagovat
smazaný uživatel
Pan brixner už začíná připomínat zaseklou gramofonovou desku...
Reagovat
Kozoroh
Mně brixner připomíná římského politika Cata staršího, který každý svůj projev v období třetí punské války (150 před Kristem - 149 před Kristem) zakončil slovy - Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno!
Reagovat
a.magerova
Tak on měl vždy takové šáhlé komenty, ale co předvádí poslední dny, to je celkem na Chocholouška.... :-/

No vlastně, byly i doby kdy mě zval na čokoládové dorty, takže né každý jeho koment byl šáhlý.... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
A neměl nakonec pravdu?
Reagovat
brixner
Omyl! Jediný správný názor a jediné adekvátní řešení! Podváděla zcela evidentně a naprosto průkazně! Co by si tedy zasloužil takový nehorázný a podlý podvodník? Vyloučit a znemožnit jí navždy vstup na kurty! Naprosto bez pardonu!
Reagovat
Meceon
aha...takže 31.12. profesionálka a ikona...1.1.totální špína jo? ačkoliv stále dělala to samé...
Reagovat
Pedronegro
je to jinak, do 7.3. 2016 protivné ječidlo, od 7.3. vyčůrané ječidlo, snad na odchodu :)
Reagovat
gigin
S tebou bych si chtěl zahrát Černého Petra.
Reagovat
Pedronegro
snad jedině pod vlivem :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechces se na chvilku odloucit? Teorie six degrees of separation.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom bych zopakoval, co psal Haitik dopoledne v článku pod Nadalem. Je dobře, že se k tomu Masha vyjadřuje, protože těch spekulací je spousta a ne všechny se zakládají úplně na pravdě... Jak říkám: Teď je podstatné, že Masha předloží svoje lékařské záznamy a vysvětlí určité nejasnosti. Co kdo kecne nebo napíše, to je úplně druhořadé...
Reagovat
FulnekUltras
Podle mého je hlavně podstatné, aby výsledný trest odpovídal (ne)závažnosti toho, co se vlastně čistě dopingově (ne)stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde máš jistotu, že to, co říká ona, pravda je?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud má doložené lékařské záznamy (jakože podle svého vyjádření má), tak nevidím důvod, proč by to pravda být neměla. Stejně jako to, jak vypadaly ty předchozí maily, které ji na to měly upozornit...
Reagovat
smazaný uživatel
Zfalšovat se dá všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
#IStandWithMaria

Ty ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Trest prostě zaslouží a moc těm pohádkám nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže stojíš za Můrou. :D Ono se řekne trest, ale jde o to jaký...
Reagovat
smazaný uživatel
Vybrat si mezi tím, co říká Máša a slátaninou vyprodukovanou médii, vyberu si verzi Mariinu.
Reagovat
Meceon
já si neumím představit,že dostane stopku na 4 roky...ještě navíc,když snad údajně tahle látka ani výkonnost nezvyšuje...navíc byla čerstvě zařazena,takže bych spíš čekal varování než tohle...to máš jako v současné době s reflexníma prvkama,taky se hned nepálí maximální pokuty...
Reagovat
smazaný uživatel
Slátaniny produkuje především Máša.
Reagovat
Roger_Federer
No ty to vis ostatne jako vzdycky nejlepe.
Reagovat
Krisboy
Podle mě jsou jen dvě varianty: 1: Vědomě podváděla a teď lže jako když tiskne 2. Je úplně blbá. Ani jedna z variant pro ni není moc lichotivá.
Reagovat
Meceon
trošku to svoje poznání rozepiš...hlavně tu variantu číslo dvě:)))
Reagovat
Krisboy
To není poznání, jen názor. Dopodrobna tu kauzu nesleduju, všechny ty vyjádření, facebuky, twitery, doktory, výrobce, právníky...
Reagovat
Meceon
já třeba složení své stravy většinou neznám...ty jo? já být vrcholový sportovec,tak trnu u každého testu i kdybych měl čisté svědomí
Reagovat
Mantra
stravy... ?? to jako že se tím krmí? to už je moc ne? hele tímhle prohlášením to podle mě dost zazdila, být jí tak od tiskovky nedám slovo navíc až do rozhodnutí, každé další kdákání jí usvědčuje a kazí její vyhlídky... btw, proš nehraje na IW, když ještě stop nemá? bylo by to zajímavé :-D
Reagovat
George_Renel
Lete to z ní, jak z chlupaté deky.
Reagovat
Meceon
pokud jsem si všiml,pouze reaguje na případné lži a další vývoj...
Reagovat
George_Renel
Jenom proto, že její TK byla amatérskou akcí....
Reagovat
Meceon
pžrdpokládám ,že to nebylo poprvé co byla testována,takže se dobře vědělo,že tuhle látku užívá...přesto dostala jakési pseudovarování 22.12....nebyl žádný problém ji naprosto jasně vysvětlit,že tahle látka kterou užívá bude od noveho roku nepovolená,ale to by musel být zájem... začíná to vypadat jako hon na rusku...
Reagovat
FulnekUltras
velmi přesně řečeno - a moc bych se nedivil, kdyby do tohoto komplotu byl osobně zapojen nějaký možná i přímo medicínský expert z bezprostředního Mariina okolí, který by právě tyhle složité maily měl "dokódovat"
Reagovat
FulnekUltras
dekódovat
Reagovat
George_Renel
Snad je svéprávná.....
Reagovat
smazaný uživatel
Komunikácia medzi hráčmi a itf alebo wta prebieha elektronicky.

Ale dali by sa aj vyslať za hráčmi /ATP+WTA cca 4000 ks?/ lietadlá s poslami a textom: Vážený hráči od 1.1.2016 pribúdajú na zoznam zakázaných liečiv ďalšie látky. Následne na druhý deň to všetko obvolať, či si to daný hráč/ka/ zapamätal.
Nejaký 1457 hráč sveta by uvítal aj takúto možnosť. Ale hráči špičky, ktorí sú otravovaní aj na dovolenkách komisármi a stále musia elektronicky hlásiť každú zmenu polohy na zemeguli asi nie..
Reagovat
Meceon
natural gut:to jako,že že sharapovou nebylo možné sehnat? ale no tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Prečo by ju mali zháňať? Veď ju zohnali, bez poslov, bez lietadiel bez telefonátov, maily boli doručené!!!

Už sa tu niektorí zamyslite :)
Reagovat
Nola
prosim zoznam vsetkych zranenych TOP hracov/hraciek za poslednych cca 5 rokov...
kto tam nenajde, toho svojho nech sa prihlasi, dostane za odmenu bonbon Sugarpova
Reagovat
vrabejka
Jsme s tebou Marus!
Reagovat
Haitik
+1
Reagovat
smazaný uživatel
-1 :)
Reagovat
brixner
-1
Reagovat
smazaný uživatel
-1
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
.0
Reagovat
smazaný uživatel
+10:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
+1
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
brixner
Všetkých bysom za tejéto podvody vylůčill a pozatváral!!!
Toto sa nijerobí!
Reagovat
smazaný uživatel
Keby povedala: Posledný liek som užila 31.12. a dala som si naraz 3, tak by na súde obstála. Polčas rozpadu je u Meldonia 3-6 hodín, a zbytok ide pomalšie von s tela.

Pravdepodobne si to ale zobla tesne pred zápasom a hodnoty boli vysoké, tak túto verziu zavrhla..
Reagovat
Pedronegro
pokud to není překladem, tak tohle se opravdu nepovedlo, a poslední odstavec - žeby kouzlo nechtěného?
Reagovat
FulnekUltras
už se nám to zas trochu víc vybarvuje... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Byla jsem upřímná a otevřená, nechtěla jsem předstírat, že jsem zraněná jen proto, abych skrývala pravdu o pozitivním testu.

Dostala si takú možnosť a nepredstiarala si radšej zranenie, ako iní??
Povedz nám viac...
Dalo ti itf možnosť ututlať to?!!!
Reagovat
Pe3k
Už jí znají. Jsi zkrátka podvodník. Brala jsi to čistě k vůli výkonu, kecy o nějakém léku a zdravotním stavu jsou čistá a průzračná lež, které mohou věřit jen zcela zaslepení fanoušci typu Monty.

Ten poslední odstavec mě dost zarazil: 'Jsem hrdá na to, jak jsem hrála. Byla jsem upřímná a otevřená, nechtěla jsem předstírat, že jsem zraněná jen proto, abych skrývala pravdu o pozitivním testu.' Z toho jasně vyplývá, že o Nadalovém silent banu ví široká tenisová veřejnost, ale proč s tím nikdo nic neudělal a všechna vina je na Rusce?
Reagovat
Nola
hlasim sa k montymu, pravdou je, že som obycajna blbka a zaslepenec....
Reagovat
Pe3k
No nemusíš se tady přiznávat, tebe už nějakou dobu znám...
Reagovat
Lunej..
Vsadila na to, že když s tím vystoupí na veřejnost, tak si získá sympatie, protože ví, že je ikona. Jenže když už to udělala, měla říct celou pravdu a ne aby to mělo trhliny. Tak nebo tak, jak to opravdu bylo ví jen ona, já nejsem její fanynka, i když jsem na ni změnila svůj pohled. Jak jsem už psala, nezávidím jí tu situaci, ale musí nést odpovědnost za svoje činy, jakož i my, co bydlíme v podhradí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak nakonec za to může ITF, že holka dopovala. Abychom se příště nedozvěděli, že ji přivázali k židli a rvali jí to do pusy.
Reagovat
brixner
VYLŮČIŤ!!!
Reagovat
Lunej..
Ty asi taky něco zobeš ne? :)
Reagovat
blixa
No ale on to vylučuje !!! ;-)
Reagovat
Lunej..
Nevím, připadá mi podle jeho posledních komentů, že se nějak nakazil :)
Reagovat
a.magerova
To bude těmi nicky, podobný nick podobné myšlení.... je to prostě jouda... :-)))
Reagovat
blixa
Magerová !!!! :-o
Reagovat
a.magerova
Jééžiš, já už ani číst neumím, jsem ten koment Lunej nějak blbě přečetla, tak se blixo, omlouvám !!!

Nejsi jouda.

Se asi na nějaký časový úsek z TP vyloučím, jakože spravedlivý trest na mě !!!
Reagovat
Lunej..
Někdy záměna nicků nevylučuje podstatu :D:D
Reagovat
Krisboy
Utratit!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist