Cibulková se prodrala do finále Turnaje mistryň! Vyzve Kerberovou

29. 10. 2016, 10:10
Aktuality 357
TURNAJ MISTRYŇ - Dominika Cibulková zakončí svou životní sezonu finálovým zápasem na Turnaji mistryň. Sedmadvacetiletá Slovenka se do něj dostala po obratu proti unavené Rusce Světlaně Kuzněcovové, kterou zdolala už pošesté v řadě. O svůj nejcennější titul si zahraje se světovou jedničkou Angelique Kerberovou, která vyřadila loňskou šampionku Agnieszku Radwaňskou.
Dominika Cibulková

Dominika Cibulková prožívá životní sezonu, kterou poprvé v kariéře zakončuje na prestižním Turnaji mistryň. I když v Singapuru první dva zápasy s Kerberovou a Keysovou prohrála, čtvrteční výhra nad Rumunkou Halepovou a kombinace dalších výsledků ji poslala do semifinále.

V něm se sedmadvacetiletá Slovenka střetla s o tři roky starší Ruskou Světlanou Kuzněcovovou. Ta hrála na akci pro osm nejlepších tenistek uplynulé sezony poprvé od roku 2009 a už pošesté v kariéře. Ovšem až letos se navzdory únavě z předchozích týdnů jednatřicetiletá Ruska, jež se na Turnaj mistryň kvalifikovala teprve den před jeho startem, dostala premiérově do semifinále. Na rozdíl od Cibulkové vyhrála své první dva zápasy po třísetových bojích s Radwaňskou a Plíškovou a během včerejšího závěrečného duelu ve skupině s Muguruzaovou, který prohrála 1-2 na sety, tak mohla pošetřit síly na dnešní zápas.

Ale vyčerpaná Kuzněcovová jich neměla tolik, aby dnes zvládla další náročný třísetový souboj. Cibulková se vzpamatovala z nevedeného vstupu do zápasu, zvítězila 1-6 7-6 6-4 a vyhrála už šestý vzájemný zápas v řadě. Ve vzájemné bilanci se ujala vedení 6-3.


V prvním setu Cibulková přišla třikrát o podání, nedostala se k jedinému brejkbolu a Kuzněcovová vyhrála 6-1. Druhé dějství už však bylo mnohem vyrovnanější. Slovenská tenistka sice nepotvrdila žádný ze tří brejků na 3-2, 5-4 a 6-5, tie-break však zvládla a vyrovnala. V rozhodující sadě Cibulková ztratila vedení 2-0 a prohrávala 2-4, ale další čtyři gamy získala zase rodačka z Bratislavy, která tak mohla začít před zraky svých rodičů či manžela slavit velký úspěch.

"Neustále jsem se snažila hrát svůj tenis. Ona mě v prvním setu přehrávala, byla jednoduše lepší hráčkou. Pak jsem více měnila směr úderů a přehodnotila jsem taktiku, ale hlavně jsem byla agresivní," komentovala Cibulková, jež postoupila do finále Turnaje mistryň jako první Slovenka v historii.

 

"Jsem neskutečně nadšená. Hraju tady poprvé a plní se mi jeden z velkých snů. Je to neskutečné. Neumím to popsat slovy, ale mám obrovskou radost," dodala finalistka loňského Australian Open.

"Za stavu 4-2 jsem nepodávala dobře a nevyužila jsem svoji výhodu. Dominika hrála agresivněji, tak to bylo," řekla Kuzněcovová. "Nechci se vymlouvat na únavu, vyčerpání. I kdybych byla, nechala jsem na kurtu vše a na konci tahala za kratší konec. Můžu být na sebe pyšná. Takhle skvělý konec roku jsem nečekala."

 

Cibulková se do finále dostala poosmnácté v kariéře, ve sbírce má zatím sedm trofejí. Těmi nejcennějšími jsou zatím tituly z podniků WTA Premier. Letos se do finále dostala už posedmé a může navázat na triumfy z Katovic, Eastbourne a Lince.


Vyšperkovat svou nejlepší sezonu může Cibulková v nedělním finále proti světové jedničce Angelique Kerberové, s níž naopak už pětkrát v řadě prohrála. Naposledy před šesti dny právě v Singapuru.

"S Angie to bude těžké. Hraje neuvěřitelně a je světová jednička. Prohrála jsem s ní těsně ve skupině a byl to skvělý zápas. Teď bude šance jí porážku oplatit," řekla Cibulková.

Osmadvacetiletá Kerberová, jež letos vyhrála Australian Open a US Open, hraje na Turnaji mistryň počtvrté v kariéře a až letos se dokázala dostat ze skupiny. V dnešním druhém semifinále smetla 6-2 6-1 obhájkyni titulu Polku Agnieszku Radwaňskou.

Kerberová, která má polského otce a v Polsku žije, získala brzy převahu. V prvním setu Radwaňskou třikrát připravila o servis, v druhé sadě pak Polka, která v pátek nepustila do semifinále Karolínu Plíškovou, dokonce neudržela podání ani jednou. Proti nejlepší tenistce současnosti se Radwaňská marně snažila najít účinnou taktiku, zatímco Kerberová kromě úvodu zápasu prakticky nekazila.

• TURNAJ MISTRYŇ 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala, 7.000.000 dolarů
sobotní výsledky (29. 10. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Kerberová (1-Něm.) - Radwaňská (2-Pol.) 6-2 6-1
Cibulková (7-SR) - Kuzněcovová (8-Rus.) 1-6 7-6(2) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

357
Přidat komentář
Frick
https://www.instagram.com/p/BMEKvyeDdra/

Koukám, že ten mladej Kraus už Báru dost infikuje.

Tak si milá Barunko uvědom, že nebejt těch hnusnejch Čínanů, tak žádnej tento v zásadě nadbytečnej turnaj, kde si pouhých 12 hráček podělí více jak 2 mil USD. TY KOZO!
Reagovat
Frick
NEBUDE!

Ne, opravdu. Tohle to neuvěřitelný pokrytectví už mne fakt se.re....
Reagovat
blixa
Ty ubohej vymaštěnej kreténe, ten turnaj může být kdekoliv a turnaj s politikou nijak nesouvisí, ani si Číňani nekladou žádné podmínky pro účast (to by rychle skončili). Ani to, čeho se Bára účastnila není proti Číňanům, ale proti českejm ubohejm vlezdoprdelkům, kteří nám dělají šílenou ostudu, nakonec i u těch Číňanů kteří se musí nesmírně tlemit, jak se před nima plazí. Oni nám ti Čiňani stejně žádnej business kvůli těm směšnejm plazičům nedají. Buď je to pro ně výhodný a nebo není, na ostatní serou. V kšeftu jsou velmi pragmatičtí.
Reagovat
FulnekUltras
Zeman si sám uvědomil, že to už tentokrát přepískl, o Sobotkovi ani nemluvím - ten svědomí ani nemá, no a umělecká fronta se taktéž ztrapnila na kvadrát, takže bude zase aspoň chvíli klid ;) zbývá už jen podstata věci, a sice vliv Krause ml. na Barču, který je v mezích normy pro podobné případy zcela obvyklý ;) - jak už jsem psal, z vlaku s jednosměrnou jízdenkou na Západ v hypotetických podmínkách nějakého nového září 1968 by Barča po vzoru Jirky Hrzána vystoupila nejpozději minutu před odjezdem, zatímco mladý Kraus by tam nikdy ani nevlezl, neboť po vzoru Krause st. by už dávno věděl, jak to na komediantské frontě za jakýchkoliv poměrů v klidu překlepat doma, a na případnou modrou knížku či jinou "omluvenku" z eventuálně hrozící armády měla jejich familie vždycky dost taktéž... ;)))
Reagovat
Frick
Jako chceš říct, že pro ně neni otázka Tibetu mimorádně citlivá?

Kiska se s Dalajlámou sešel a byl z toho poprask. A to bylo v restauraci, ne že by ho přijal v ofic. prostorách, jako to udělal Herman.

http://zpravy.idnes.cz/kiska-dalajlama-setkani-cina-odveta-duu-/zahranicni.aspx?c=A161017_112952_zahranicni_ert

Už Nečas řikal 4 roky zpět, že Dalajlámismus škodaí exportu.
Reagovat
FulnekUltras
až ho za předběžnou dohodu s Ruskem o dostavbě Temelína nakonec s pomocí Šapira odstavili přes kabelky... ;)
Reagovat
Frick
http://www.wtaelitetrophy.com/Article.aspx?id=e1192414-5219-406a-897e-672e4ce6c26e

Když se podíváš na tablo sponzorů, tak jsou tam samý čínský firmy, který můžou bejt různě "polostátní".

Takže ano, myslim si, že bez Ćíňanů (resp. peněz z čínskejch firem) by žádnej tento turnaj nebyl.
Reagovat
cheeky
Letenky do Sofie na Turnaje Šampionek roce 2014...6000 Kč

Poplatky za internet na čtění TP.....500 Kč

Ten pocit, když si myslíte, že Fricek už nemůže bejt větší falus, ale on pokaždé překvapí....k nezaplacení
Reagovat
VlS
Fricku, zvedni zadek od počítátka a vyraz do světa, někde si tam něco vydělej, abys mohl zase kousek dál. A dívej se, jak Číňani dbají na zákony a pravidla zemí, kde podnikají, jak se chovají k místním lidem a tak dál. A možná rychle dojdeš k závěru, že co se čínskejch investorů týče, není zas tak moc o co stát. A buď tak laskav, přestaň sem vláčet politiku.
( a jen mimochodem - Bartoška s jeho karlovarským mejdanem pořádaným pro meetingy mafiánů s mafiány a mafiánů s politiky pro mě rozhodně není žádnej titán morálky, kterýho bych někam volil. Ale to na druhou stranu neudělá z buranskýho hulvátství hradní party ( Zeman tam kupodivu není sám, jen je nejvíc vidět) nic lepšího)
Reagovat
slacker
ha haaaaaa, blixa opet neunasi.
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=qGyXglILoVc

Barnstaple Open 2008, vycházející hvězdička z Velké Británie proti tehdy neznámé Německé tenistce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký :-)
Snad zdraví dovolí a Laura najde sílu vrátit se (aspoň to top 100).
Reagovat
tommr
tak Bucii nakonec ve finále přece jen čekají Rusky i když to dlouho vypadalo na Hingisku s Mirzaovou. Řek bych, že to je o něco horší varianta, ale je to jen můj subjektivní dojem ...
Pro BMS to ovšem znamená, že v případě zisku titulu bude novou světovou jedničkou. Snad jí to ve finále dodá extra motivaci ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Hingis ke konci došlo? Škoda jen proto, že jí teď Lucka nebude mít na ráně... ;)
Reagovat
Jabadu
Mno ... ono to bude hlavně záležet na Lucčiných BH a servisu!
Jako když se Lucka zprčí, tak má v křížných výměnách i Serena dost.
:-)
Reagovat
misa
Bethanie má zítra šanci stát se světovou jedničkou, snad nebude nervózní. Lucka narazí na pár, který jí uštědřil poslední prohru ve čtyřhře. A to bylo 12. srpna v semifinále olympiády.
Reagovat
Krisboy
Čau odplaty nastane zítra.
Reagovat
tommr
tentokrát ale bude mít Lucka lepší spoluhráčku ... :)
Reagovat
brixner
Proč? Ptám se proč???
Reagovat
blixa
Kdo ? Co ? Proč ? ... ale to je jedno .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
kde je dvojka,co sa zastrelil
Reagovat
tommr
Rusky srovnaly díky ukázkovýmu praseti a Hingiska tím vůbec není potěšená. Rozhodne STB ... :)
Reagovat
Jabadu
Zatracená, zkurv ... práce!
:-)
Reagovat
tommr
zatím mají překvapivě navrch Hingiska s Mirzaovou. Pro Bucii by to ale mohly být přijatelnější soupeřky než Rusky ...
Reagovat
mkubis17
rusky hrajou mizerně dneska teda
Reagovat
mkubis17
resp. hraje jen jedna, Makarova skoro nehraje :D
Reagovat
Jabadu
Makarova a Vesnina jsou elitní singlistky. Ty by Bucie asi nedaly. Šikovnost Mirza/Hingis je pověstná, ale proti Lucce (jako elitní singlistce) by klesala.
Pořád tvrdím, že průměrná Američanka díky své vrozené drzosti a extravaganci dodává Lucii herní sebevědomí. Betty ví, že se s Luckou nemůže singlově srovnávat, ale ona to z ní (Lucky) prostě nějak dostane. Ty FH, BH ... voleje ... to nikdy nebylo!
A když Kristina pomůže ... všechno je erőmű.
:-)
Reagovat
tommr
Bucie se Rusek tak nebojí jako Háčka, ale přesto bych radši ve finále Hingisku s Mirzaovou ...
P.S. Kterou Kristinu máš na mysli? :)
Reagovat
Jabadu
Mladenovic
Reagovat
tommr
jj to máš pravdu - obě Francouzky dneska občas vypomohly. Já to hned nepochopil, protože jsem myslel, že mluvíš o finále ... :)
Reagovat
misa
Co by nedaly, vždyť je vyřadily v semifinále US Open... Bethanie je nejlepší síťařka na světě, takže s tou průměrností trochu brzdi.
Reagovat
Jabadu
Uznávám. .-)
Reagovat
Jabadu
Stará známá historka, která se na vojenské katedře asi stala (protože to by nikdo nevymyslel):
"Súdruh čatár, hrozí napadnutie jadernými zbraniami imperialistov. Vaša činnosť, ako veliteľa družstva!"
"Velel bych stoj na hlavě."
???
"V příručce se píše, že voják má být otočen nohama k epicentru výbuchu ..."
:-)
Reagovat
janek_da
:)

znám podobný

Na vojenské katedře major konči s hodinou "... takže to je vlastně ta balistika".
vš: Mám prosím dotaz. Takže když položíme dělo na bok, tak můžem střílet za roh?
major: hmmm ... teoreticky to možné je, ale v praxi se to nepoužívá
Reagovat
Jabadu
Ale já přidám vlastní, kterou nikdo nezná:
"Studente, jaktože nemáte vyčištěné kanady?!"
"Já jsem to nestihl."
"Jak nestihl?! ... Vy nemáte krém na boty?!!"
"Mám, ale nestihl jsem to."
"Tak si ho kupte!!!"
:-)
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
Fandina
Ve třetím jsem se bála, že to nedá, ale ano to zvládla. Gratulka k finále a držím palce i tam. Pome!!!
Reagovat
Lunej..
velka gratulka a budu ji fandit.
Reagovat
Mayo
Tak som sa zmýlil opäť raz. Agneška overrated ide domov vostudne a Angelika ako veľká tenistka s prehľadom do finále. Uvidíme či tentokrát Dominika C. uhrá aspoň ten set.Moc jej ale neverím ani na ten set, tieto typy hráčok, čo si pinkajú do zblbnutia jej nesedia.
Reagovat
FulnekUltras
podle zákonů WTA zítra vyhraje Cibuľka... ;)
Reagovat
letityfanousek
že ano
Reagovat
tommr
proti našim holkám se vždycky vytáhne zatímco proti ostatním top-hráčkám je slabá jako čaj. Pomalu ale jistě se z kategorie mých oblíbenkyn přesouvá do kategorie hráček na který mám pifku ... :(
Reagovat
dunphy
Wtf...tak toto je opravdu důvod hodnej postižence.
Reagovat
tommr
neotravuj demente ...
Reagovat
dunphy
No jako sorry, ale myslím, že jen narušený člověk si může myslet, že Aga by měla nějakou extra motivaci, jen protože proti ní stojí Češka :D Vypadáš fakt na slušnýho bezmozka...
Reagovat
tommr
jen slaboduchej jedinec tvýho typu v mým příspěvku nerozená ironii. Už jsem ti několikrát říkal, že mě tvoje názory nezajímají a žádal jsem tě abys na mě nereagoval. Zřejmě je ale potřeba ti to čas od času připomenout, protože v tvým zakrnělým mozečku je asi málo místa na skladování informací ...
Reagovat
tommr
místo "nerozená" má být "nerozezná" ...
Reagovat
dunphy
A ty mi ještě někdy nezapomeň říct, abych nepoučoval, když jediný kdo to tu provozuje, jsi ty :D V tvém příspěvku opravdu ironii rozeznat nelze, protože tam není. To co si myslíš, že nazýváš ironií je ve skutečnosti pravděpodobně neuvěřitelná trapárna o které je tvůj nemocný mozek přesvědčený, ale radši to skrýváš za ironii abys vypadal aspoň trochu jako menší imbecil :D

Btw. chudák Aga...už aby se obávala tvé pifky :(((
Reagovat
tommr
o Agu se neboj ta to nějak přežije. A ty bud tak hodnej a už neotravuj. Copak nemáš v těle aspoň trochu hrdosti a musíš se neustále vnucovat i když jsem ti opakovaně řek, že o debaty s tebou nestojím?
Reagovat
dunphy
Já v životě nestojím o tolik věcí a stejně se s nimi na běžné denní bázi setkávám... :D
Reagovat
Jabadu
Podle češtiny budeš ještě stará dobrá škola. Vyhni se urážkám, hoď to do pohody, vtipu a budeš vždy vítán.
Buď dobrý, Johne Spartane!
(široký úsměv)
:-)
Reagovat
janek_da
Buď, ééé no nic
Reagovat
dunphy
Jakože já jsem podle češtiny stará dobrá škola? :D nebo něco nechápu? (kvůli svému zakrnělému mozku samozřejmě) :D
Reagovat
Jabadu
Jseš v pohodě, hombre. Nekaž si to. Fandi, řvi, vtipkuj ... ale neurážej nikoho.
To je celý.
:-)
Reagovat
Lunej..
On urazi jen dunphy? To mas tedy zvlastni metr.
Reagovat
blixa
To ne, ale dunphyho se rozhodl ještě napravit. U nás "arogantů" už to dávno vzdal ... :D ;-)
Reagovat
dunphy
Radši dost! Nechci, aby se to tu zas v něco zvrhlo :D prostě jsem se jen musel zastat své nejmilejší hráčky, když o ní někdo škaredě mluvil a tím to skončíme, jo? :)
Reagovat
Lunej..
Tak když se Jabadu pasoval do role soudce, tak by měl být spravedlivý a napomínat i druhou stranu, která není bez chyby. Jenže jak píšu, na každého dvojí metr.. :) Jinak to taky nechci řešit. :)
Reagovat
Jabadu
Zkusit se to musí.
"Náš pan obrlajtnant nám vždycky říkal:
Disciplína musí bejt, vy klucí pitomí. Jinak byste lezli po stromech jako vopice! ... A neměl snad pravdu?!"
:-)
Reagovat
tommr
kdyby si nebyla tak zaslepená tak by sis určitě všimla, že s urážkama začal tvůj chráněnec a to zcela bezdůvodně ...
Reagovat
blixa
Lunej má nějakého "chráněnce" ??!! No bábi ?! A já o tom nic nevím !!! :-o
Reagovat
Lunej..
o mou zaslepenost neměj péči a pokud vím, na tebe jsem nereagovala, takže si svou zášť vůči mně můžeš odpustit. Kolikrát ti někdo něco napsal, slušně, třeba s tebou nesouhlasil a hned si mu nadával do dementů, že si dovolil na tebe vůbec negativně reagovat. Což je i můj případ. Takže se dál považuj za chudáka, kterému každý křivdí. Tím končím.
Reagovat
Jabadu
Ale no tak ... děti!
Lunej, jsi naše patronka. Očekával bych více státnosti, porozumění venkovské duši, ... tvůj pověstný nadhled. Třeba jako Alžběta II.
Musíme mít královnu! Jinak bychom zvlčeli.
:-)
Reagovat
Lunej..
To se ale pleteš, já nejsem žádná patronka a nadhled mám, jinak bych tommrovi oplácela stejnou mincí. A královna je tu někdo úplně jiný :)
Reagovat
Jabadu
Víš, co se mi na tobě líbí? Sprdneš každého nýmanda na dvě doby - kultivovaně, s nadhledem ... a i když měl venkovský nýmand nakonec s prognózou pravdu - neřeší se to.
A to je dobře.
Tak se chová královna a její poddaný.
:-)
Reagovat
Lunej..
víš, že mi tímhle prokazuješ medvědí službu? Protože ti, co mě mají plné zuby, tak mě budou mít plné zuby ještě víc. :)
Reagovat
blixa
To neřeš. Když už je mají plné, tak plnější už asi nebudou :D :D
Reagovat
Lunej..
To je vlastně fakt :)
Reagovat
tommr
sice jsi na mě nereagovala přímo, ale přesto jsi zase o mě napsala pár jedovatých poznámek tak se zase pokrytecky nediv když se ohradím. Ty a tobě podobní si osobujete právo kohokoli kritizovat nebo mu dokonce sprostě nadávat za odlišný názory a když se dotyčnej ozve tak je hned ohen na střeše. Jak licoměrný ...
Reagovat
Jabadu
Nech to být. Nedělej z toho vědu. Já ti mám pomalu pocit, že těch kteří nechodí o holi, je nás tady asi tak deset a ti, kteří udělají třicet kliků najednou jsme tady asi tak dva!
(pardon)
:-)
Reagovat
Lunej..
Nech toho, já vím, že od duphnyho to nebylo košér, ale i ty máš popel na hlavě. Jen mi vadí, že to nikdy neuznáš a jsi pořád tak naježený, když ti někdo něco napíše i se smajlem. Ok, já se ti tady klidně veřejně omluvím, jestli jsem se tě někdy dotkla a už se s tebou nechci dohadovat.
Reagovat
d@ve
Lunej, díky za ten sympatický smířlivý příspěvek. Hned se na tomto fóru lépe dýchá. :) Dusno vskutku rád nemám.. ;)
Určitě tě nebudeme mít plné zuby, ba naopak.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
janek_da
x4
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadu má na květinky a tommra jiný metr než na normální smrtelníky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommře, fakt tu ironii zkus příště nějak do komentáře propašovat. A omezit nadávky, prosím.
Reagovat
janek_da
twl, já už jsem opupínkovaný z toho, jak každý chce být v tenise agresivní. Když se dávají údery přesně a jenom trošku rychleji, tak je to v pohodě.
Reagovat
vrabejka
Angie skvěle:)
Dominantní, agresivnější zasloužený postup :)
Reagovat
dunphy
Aga si svoje nejhorší a nejtrapnějš8 vystoupení za celou sezónu šikovné schovala až pro její zcela poslední zápas. No co, stane se :D

Sezóna to byla dosti alušná až teda na ten větší výpadek počínající v Madridu a končící v Cincinnati. Tak jí přeju moc štěstí do sezóny nové a kurňa, už to chce urvat ten GS!!! :D Nejlíp hned v Austrálii.
Reagovat
dunphy
Člověk píše z mobilu a tak to taky dopadá :D Ty překlepy...
Reagovat
sprchon
Zápas jsem neviděl a jak tak čtu, není čeho litovat...

Ve finále tedy Angie, která poprvé postoupila ze skupiny a Dominika, která je dokonce poprvé na TM. Ani jedný nejde nepřát. :) Ale o chlup víc to přeju asi Domče.
Reagovat
blixa
Místopředsedo !!!! Važ slova ! ;-) :D
Reagovat
sprchon
Co se ti zas nelíbí? Kája je z toho venku. :D
Reagovat
blixa
No to není ! Buď skončí pátá nebo šestá. A pátá mi připadá mnohem hezčí :D
Reagovat
sprchon
Ses nakazil od tommra? Na tohle já nehraju. ;)
Reagovat
blixa
No je to jen příjemný "vedlejší efekt". Angeliku mám mnohem raději než Cibuli ;-)
Reagovat
Lunej..
Ja to mam presne naopak a predstava Angie jako Nr.1 je pro me spatne scifi a nostalgicky vzpominam na minule roky :)
Reagovat
blixa
Tak to pro mě je to příjemné osvěžení ;-) A vůbec, MBSH ! :D
Reagovat
Lunej..
Umis neco jinyho dedku? S duchodci se neda vubec v klidu diskutovat. :P
Reagovat
blixa
O důchodcích já nic nevím :-P
Reagovat
sprchon
Tak to já jí mám taky raději. Domču jsem nemusel vůbec, ale situace se změnila. Vlastně Angie jsem před finále FC 2014 taky nijak nefandil.
Reagovat
Kozoroh
Za celý zápas Aga získala jen jeden svůj servírovací gem. A to se přitom Angie nemusela na returnu nijak zvlášť nadřít. Velmi slabý výkon od Agy.Ač Angie dělala chyby, tak herní rozdíl na kurtu byl značný.
Reagovat
d@ve
Tak takový průběh asi čekal málokdo.. Oproti předchozímu SF nudný tenis. :/
Je to zbytečná úvaha, ale taky by mě zajímalo, jak by si tam dnes asi vedla Karolína. Škoda, že jí to nedopadlo..
Reagovat
tommr
v tý formě v jaký se předvedla na TM by asi Karolína dneska nedopadla o nic líp než Aga ...
Reagovat
d@ve
Třeba bychom byli příjemně překvapeni.. ;)
Reagovat
janek_da
Angie si prakticky pojistila první místo až do antuky
Reagovat
Kozoroh
Pokud vyhraje TM, vytvoří si pohodlný bodový polštář, který by ji na 1. místě udržel i po eventuální brzkém vypadnutí na příštím AO.
Reagovat
janek_da
ten už má teď. Serena byla ve finale, a ostatní jsou hooodně daleko
Reagovat
tommr
pokud by Kerberová prohrála ve finále TM a na AO vypadla už v prvním kole tak by jí Serena mohla předstihnout kdyby na AO došla do finále ...
Reagovat
janek_da
"prakticky pojistila" :)
Reagovat
blixa
Kurnik, Agnieszko, nemohla sis takhle blbej výkon vybrat proti Káje ? :(
Reagovat
Nola
Angie to bola totalna demolacia....
Reagovat
EllNino
Hodně slabé 2. semifinále ... Gratulace Angie, ale ve finále budu přát Domi :)
Reagovat
janek_da
tentokrát taky. Angie toho za letošek uhrála tolik ... A Cibulce jeden pořádný titul přeju
Reagovat
Nola
ak Domca vyhra, predbehne Kaju na rebricku, neviem na koho strane bude fan zakladna...
Reagovat
Jabadu
Nic se nestane. Karolína je projekt. Dominika neskutečný zázrak (při té výšce).
A zázraky se dějí jen občas. Ne denně.
:-)
Reagovat
Nola
Domca uz tiez hrala GS finale, teda ziadny zazrak sa nekona...
Reagovat
Jabadu
To já přece vím a přeji jí. Ovšem ta Karolína ... uznej, tam je potenciál přímo kosmický. Ta postava, servis, zlověstný klid ... to je projekt.
:-)
Reagovat
janek_da
rozehrané je to pěkně. Teď jde jenom o to, aby to všechno hrálo dohromady :)
Reagovat
tommr
z toho jak Karolína hrála ve finále USO nebo na TM se ale dá usuzovat, že ten klid je jen na povrchu a uvnitř je stejně nervózní jako by v takový situaci byla většina ostatních hráček ... :)
Reagovat
FulnekUltras
spíš maloburžoazní vize... ;)
Reagovat
blixa
:D :D :D To je fakt peklo zkroucenýho mozku :D A proč ne velkoburžoazní ? A proč maloburžoazní, když jabadu je tuším tak nejspíše "proletář" ? (tedy čistě profesně mám na mysli). A jako OSVČ jsem též maloburžoust ? A nebyl jsi i ty OSVČ, buržouste ? :D
Reagovat
FulnekUltras
jsem ;))) což ale s maloměšťáckým vnímáním světa nemá nic společného... ;)
Reagovat
blixa
No to si ale nic nevysvětlil. A jaká je vazba mezi maloburžoazií a maloměšťáctvím ? Co takový maloburžoust z velkoměsta nebo z vesnice ? Ten je na tom jak ? Hele, měl bys tu napsat zevrubný výklad tvých pojmů, jinak se obávám, že jsou jen totálním blábolem (což nejspíš jsou) :D
Reagovat
FulnekUltras
malo- v tomto případě nefunguje coby předpona, ale jako organická součást celistvého slova, jehož význam se možná už taky trochu vytratil ze slovníku spisovné češtiny - moc se v těch režimních novotách neorientuju ;) - čili intuitivně je synonymum např. šosák, řiťolezec, přicmrndavač, klikoleštič, emeritní vymetač Tuzexu ;))), což bohužel v souvislosti s mnohými členy PlechoUltras plně platí - kolega Jabadu je světlou výjimkou... ;)
Reagovat
misa
emeritní vymetač Tuzexu :)
Reagovat
blixa
Tak to si zřejmě dost přesně popsal sám sebe před rokem 89 :D Jinak jsi s tou definicí poněkud mimo, tušil jsem že to budou, vzhledem k tvé jakési "polovzdělanosti" úplné nesmysly. Zkus "pogooglit" co to vlastně znamená, já ti sem dám jednu definici která mi přijde relevantní :

"Maloměšťáctví : Soubor charakteristických rysů ve způsobu života, myšlení, postojích, hodnotách a ideálech. V psychologii a ideologii maloměšťáctví se objevují takové sklony, jako je individualismus, rychlé přechody od levého radikalismu ke krajně pravicovým pozicím, rozkolísaností, projevy sobectví, konzumního vztahu k životu, hodnocení lidí podle majetku a vnějších titulů a na druhé straně sklony k rovnostářství a závisti."

Možná že i v tom se poznáš ;-)
Reagovat
FulnekUltras
No vidíš, na dnešní dobu nejsou nezbytné úpravy ;) dřívějšího chápání tohoto pojmu až tak licoměrné - ovšem na koho z nás víceméně dokonale sedí, to už nechám k úvaze ostatním... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá sa, že Aga sa chce stretu s Dominikou vyhnúť. Dnešná jej hra je totálna mizéria. To je na hanbu.
Reagovat
janek_da
třeba je rozhozená z toho, že ji FU nazval "soudružkou"
Reagovat
Jabadu
To byla citace. Nevíš?
:-)
Reagovat
janek_da
ne
Reagovat
Jabadu
Major Terazky: "Grrrr ..."
Poručík Troník (nakopán do prdele Voňavkou): "Máte pravdu, soudruhu majore. Musíme být k mladším soudruhům tak nějak velkorysí."
:-)
Reagovat
janek_da
no jo, pro komunisty je to komedie spadlá z nebe. Srandou zakrýt jejich zločiny
Reagovat
Jabadu
Švandrlík byl zakázaný. Pamatuji si, jak jsme si to na kolejích četli a váleli se smíchy.
My jsme totiž v té době chodili na vojenskou katedru (1 den v týdnu vojna - pořadová, píčoviny, chem. oblek ...a tak) a gumy, které by byly schopny vyvolat svou neschopností u normálních útvarů třetí světovou válku, byly odklízeny na "vojenské katedry" při VŠ.
To byli ti praví Terazkyové, Troníci, Hamáčci.
Nám se to vlastně líbilo. Protože my jsme se skoro pořád smáli.
:-)
Reagovat
janek_da
Jasne, ale teď se komoušum hodí. Dyk byla vlastně prdel ten lidově demokratický socialismus
Reagovat
FulnekUltras
zato dnes veškerá prdel skončila... ;)
Reagovat
Mayo
čo je to FU? poznám iba snookrového hráča Marco Fu
Reagovat
blixa
Ten co si tu říká FulnekUltras ale ve skutečnosti je to StalinUltras ;-)
Reagovat
Mayo
díky blixo (:
Reagovat
janek_da
no jo, protihráčka nekazí a Aga je totálně mimo

Ech, tam měl být Plíšek
Reagovat
Jabadu
Vyjadřuj se o světové pětce zdvořileji, ano?!
:-)
Reagovat
janek_da
Co no. Dostává od top 10 hráčky jako obvykle naprdel i na jejím 2.nejoblíbenějším povrchu.
Reagovat
Jabadu
To není povrch. Je to šmirgl! A na tom to mají ranařky těžké. Na druhou stranu rozumím, že by neměly vyhrávat jenom hráčky nad 180 cm. Vzhledem k hmotnosti raket jsou už i tak zvýhodněny až až.
:-)
Reagovat
janek_da
a to Aze vyhovuje (ten povrch)
Reagovat
janek_da
Já sice vypadám jako její hater, ale mě je prostě líto, že tam není nějaká konkurenceschopnější hráčka. Kdyby byla někde okolo 15.místa, tak by mi vůbec nevadila.

Stejné jsem to měl s Errani.
Reagovat
FulnekUltras
Aga má bohužel své limity - a Angie je poslední rok až moc dobrá.
Reagovat
janek_da
navíc dneska hraje tragicky (proti top10) i na svoje poměry
Reagovat
dunphy
To je trága :/ Ago, mákni sakra trochu!
Reagovat
Kozoroh
Angie má v mezihře velkou převahu. Aga uhrála dva gemy spíš díky chybám Angie než svým přičiněním. Kdyby Angie líp šlapal return, klidně mohl být dnes v prvním setu kanár.
Reagovat
janek_da
Se divím, že FU nevadí, že Aga je velkou stoupenkyní PIS. Lidovci u nás jsou proti nim ateisti.
Reagovat
Jabadu
Aga nemá na výběr. Je jedno jestli věří nebo nevěří, ale katolická církev má v Polsku tak obrovskou moc, že by jí mohla zavařit.
To je celý.
Reagovat
janek_da
Moc má, ale PIS je celkem ujetá. Kromě až i na Polsko přehnané víry, je to hodně protiruská a proamerická strana.
Reagovat
blixa
Tak bejt v Polsku proruskej by vzhledem k historické paměti mohl bejt jedině šílenec ...
Reagovat
janek_da
tak jas, PiS to má ale v programu explicitně. Ostatně je i proti komunistům z EU
Reagovat
Jabadu
A ty se Polákům (stran Ruska) divíš?
Reagovat
janek_da
Naopak. Oni mají to co v nějakém citátu popsal tuším Karel Havlíček. Miluješ Rusko, navštívíš ho, žiješ tam, začneš ho nenávidět. Nějak tak.
Reagovat
Jabadu
Jo, přesně.
:-)
Reagovat
Jabadu
Jenom dodám, že běžných Rusů se to moc netýká. Ale bolševická prasata prolezlá alkoholismem mají sklon k jednoduchým, nenávistným a drastickým činům.
Rusové nejsou tupý národ, ale po staletí jim tupci vládnou.
Reagovat
janek_da
Tak jas. Jinak bych nemohl fandit Světle, Safinovi apod
Reagovat
blixa
Noooo, nevím jestli "tupci" jsou to správné slovo. Rusové svým vládcům prominou cokoliv, jen ne slabost. Od toho se to odvíjí. Rusové jsou nesmírně komplikovaní. Široké slovanské duše prošpikované asijskou krutostí. Imperiální myšlení i toho posledního "mužika". Ale to by bylo na dlouho a sem to nepatří.
Reagovat
Jabadu
To mi připadá nejvýstižnější - asijská krutost + imperiální myšlení.
To si musím zapamatovat.
(palec nahoru)
Reagovat
FulnekUltras
Zřejmě proto už taky 26 let pro "vyšší třídu" není nejvyšší evropskou horou Elbrus... ;)
Reagovat
Jabadu
Já už se smířil s tím, že svět se dělí na pány a kmány. Sere mě to, ale moc se s tím dělat nedá. Když uděláš z kmána pána - to je to nejhorší. Syn pradleny bude ta největší kurwa na světě, aby se zalíbil jiným pánům.
Hodně jsem to zjednodušil, ale cítím to tak.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak on výše zmíněný blábol bohužel zhusta používají i pohůnci na úrovni korektorů apod. - čili asi jo... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud beru bolševismus v jeho skutečné podobě - čili mocenské opojení pocitem většiny - zažil jsem vůbec nejvíc bolševických prasat v posledních 26 letech v Čechách natřených na modro, a mnohé tyhle svině byly při svých zrůdných akcích "za svobodu a křehkou ;))) demokracii" absolutně střízlivé.
Reagovat
Jabadu
Posaď chudáka na koně ...
:-)
Reagovat
janek_da
http://www.polskatimes.pl/artykul/949148,agnieszka-radwanska-dlaczego-nie-lubia-jej-kibice-i-dlaczego-sie-myla-zdjecia,id,t.html
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně u mladších soudružek musíme být velkorysí... ;)
Reagovat
misa
Ještě nemají tu správnou politickou uvědomělost.
Reagovat
FulnekUltras
všechno chce svůj čas a dialektický vývoj... ;)
Reagovat
Jabadu
Tvůj nick je výstižný, protože ty seš tak blbej, že i na mistrovství světa blbců jsi byl až druhej!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak vyhrá Angie, potvrdí sa mienka, že červená skupina bola viac nadupaná.
Reagovat
janek_da
Aga se asi vyfacká sama
Reagovat
Mayo
Dve pinkalistky zacinaju.
Reagovat
FulnekUltras
smialo Agnieszka do tej Polki !!! ;)
Reagovat
FulnekUltras
byl jistý už před sf... ;) Doufám, že Aga to podruhé dotáhne...
Reagovat
svetova.dvojka
Domča patří do kmene ugrofinských národů, jedině snad maďarská Slovanka...
Reagovat
FulnekUltras
tak Blava byla v Horních Uhrách vždycky něco extra, ale... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ho ešte nemáš v ignorácii? Ja dávno a mám pokoj.
Reagovat
FulnekUltras
v údajné demokracii asvobodě projevu se nelze vyhýbat ničemu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja teda vôbec nemám chuť na tie jeho kydy. Neviem, či zmenil rétoriku, lebo ja ho neotváram.
Reagovat
FulnekUltras
občas je to i prča... ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Co to má tak Kerberová na sobě, v tomhle doma vytírá podlahu ?
Reagovat
vrabejka
Domčaaa!
Klobouk dole!!!
Naprosto zasloužený obrat. Její příběh na TM je neskutečný.
Ve čtvrtek byla 2 míčky od vítězství a zítra bude hrát finále.
Doufám,že to zvládne i Angie a uvidíme skvělé finále s kvalitním tenisem.
Kromě 1. zápasu jsou na TM samé kvalitní a úžasné zápasy.
Jsem fakt nadšený. Opravdový vrchol sezony :)
Reagovat
smazaný uživatel
Verila som a sen sa stal realitou. Je neskutočné, ako to Domi zvláda. Po 1.sete ma chytil pesimizmus a spomienka na duel s Petrou. Chvála, nestalo sa.
Veľmi jej to prajem.
Potešilo ma, že aj na TP sa nájdu ľudia, ktorí vedia oceniť výnimočnosť Dominiky. Dúfam, že si získala ďalších fans. POME
Reagovat
FulnekUltras
Gratulácia azda najväčšej bojovníčke na súčasnom okruhu - presne po piatich rokoch möže byť na Petinom mieste... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Manželský život jej prospieva.
Reagovat
FulnekUltras
Tento faktor je zakaždým otázny... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
.Great
Reagovat
mahycek
Nejprve vás musím pozdravit, čili dobrý den milé dámy i muži. A nebo ahojte rodino. V úterý brzo ráno jsem odjel pryč a schválně jsem nekoukal do médií, tedy kromě rodiny, jestli někdo neumřel a tak. No a Kakolína, ač vstoupila do turnaje výborně, teď koukám, že tam není a hraje Cibule ????? Která vlastně na úvod prohrála. Nic proti Cibulkové, fandím ji, ale kam se stratila Plíšková ????? Samozřejmě už jsem si to dohledal, ale nehohla tam být Karolína ??? Asi je nevyrovnaná. Tím nechci znevažovat portál, rád si vás přečtu, ale také nemám pořád čas. A to hlavní, chybí mi moc Roger i Rafeel a vlastně i Djoker. Je to takové smutné. Doufám, že od ledna ještě oprášíme starou slávu. Jo ještě, že slavné bitvy mám v archívu. Mahycek.
Reagovat
gigin
To prostě pohladí :DDDD
Reagovat
sprchon
Taky mi chybí Roger, Rafa i Djoker...

Kája měla už po prvním utkání problém se zápěstím a ramenem... Měla porazit Světlu, tam to muselo mrzet asi nejvíc.
Reagovat
janek_da
Chlape. Karolíně nefungoval 1.servis. Co vnoučata, dals jim na zmrzlinu, když teď nesleduješ tenis a nesazíš?
Reagovat
Mayo
Mne chýba Enqvist a Lapentti:/
Reagovat
Marduch
Tvl Mahyckovi chybi uz i "pitchus" Djoker. No to je pak už možný fšecko.
Reagovat
FulnekUltras
Plíška holt zválcovaly za studena... ;)
Reagovat
Kozoroh
Hodně krutý konec pro Kuznu. Poté, co se zvedla ze stavu 0:2 v třetím setu a vedla 4:2 jsem už nepředpokládal, že by zápas prohrála. Světlana není z těch hráček, které by při vedení panikařily. Podcenila odhodlanost a dravost Cibule.
Obě tenistky měly v zápase výkyvy, kdy byla jedna aktivnější, druhá se zatáhla do defenzivy a pak si tyto polohy prohodily. Zápas z mého pohledu rozhodlo to, že Cibule se do té aktivní pozice dostala víckrát.
Reagovat
FulnekUltras
Tak či tak - všechny čtyři semifinalistky pro mě sympatické, takže pohoda... ;)
Reagovat
Michaelus
No tak teď budu tlačit Angie :) Přece jenom předvádí za sezonu nejlepší výkony. Moc si cením toho, jak dokázala překopat svoji hru z let 11-12, kde skoro jenom bránila. V tom vidím asi největší rozdíl mezi ní a Agou. Ta prakticky už několik let nic nemění. Zalezlá vzadu, čeká na chyby. Párkrát udělá nějaký slajz nebo náběh k síti (ani to už moc ne) a jinak konstatní blok. Stačí ji to na top 10, ale doufám, že tohle nikdy nebude stačit na GS, potažmo nr.1. To si musí dle mého hráčka vybojovat hlavně vlastním přičiněním. Ne jenom sterilně pobíhat sem a tam a vracet.
Reagovat
Kozoroh
Ač Angie neumí všechny ty variované údery Agy, tak přesto víc oceňuji její hru, neboť je to aktivní, důrazná defenziva, zatímco hra Agy je měkkoušská.
Reagovat
Pavol
Ak sa do finale dostane Agniezska tak ju das. Ak Kerber tak jej podakujes ze ta tam dostala.
Reagovat
Pavol
Uzi si finale.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale túto vetu nemám rada. Má čo stratiť. Predsa titul TM a k tomu aj nejaké "drobné". ;)
Reagovat
janek_da
Slovákům přeju Domi ve finále + samozřejmě téměř Slovákovi kadovi. Vždycky jsem ho obdivoval, jak věří Cibulce.
Reagovat
sprchon
Přidávám se. Jsem si jist, že to kada.tom ocení. :)
Reagovat
gigin
:DDDDD

Mi se to moc líbilo, řežba na krev, paráda. Domi mám rád už dlúho, jak čichá k těm míčkům a jaký je to živel. Grats všem eSKáčkám tady a samozřejmě Káďovi a Kvítovce. Tlačili fest. A to se vyplatí.
Reagovat
janek_da
Reagovat
gigin
:DDD Jo tak na to se vždycky taky těším!!

Ale nesmí to být Head, nebo Wilson 1. Ani Tretorny mi nejdú pod nos.
Reagovat
janek_da
Wilson 1. To je hnus. Naopak dvojky se už daj.
Reagovat
sprchon
Já bych to "otestoval" vždycky na tom psovi. Přece jen má lepší čich a pozná, co je dobrý. ;)
Reagovat
janek_da
Je vidět, že nejsi ten typ. To si musím čichnout já. A jako první.
Reagovat
gigin
Nepozná nic. Jako VlS.
Reagovat
sprchon
Ale pak ve hře to ten pes pozná, ne?
Reagovat
blixa
Jak kdy. Podle toho, s jakou raketou hraje ;-)
Reagovat
gigin
Jj, to je úplně jiná vůně. Úplně jiná hra na úplně jiném hřišti.
Reagovat
janek_da
Naštěstí ty jedničky můžu reklamovat a oni mi to v obchodě vymění za dvojky.

I když, jednou už bylo trošku trapné, když jsem otevřel 4.plechovku a pořád ty jedničky :-/
Reagovat
janek_da
ale jakou pak měli radost, když jsem natrefil na trojky
Reagovat
FulnekUltras
nejlepší je začínat až od čtyřek nahoru... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ten musí zuřit, Keys venku, Cibulková ve finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si trafil klinec po hlavičke. :) On vždy Dominike verí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Mayo
Pred turnajom sompisal, ze favoritka je Kerber ale vyhra Radwanska. Tak uvidime, kazdopadne bude to suboj najlepsich defenziv
Reagovat
svetova.dvojka
Kerber je neuvěřitelně arogantní, nesnese porážky, na kurtu se tváři jako kdyby jí patřil celý svět, neuvěřitelně napěněný arogantní výraz, kde se to vzalo tyhle hráčky...
Reagovat
Marduch
Buddhisticky citát: zazloutlemu oku se zda všechno zlute.
Reagovat
svetova.dvojka
otřesný turnaj mistryň, z těch třech co tam zbyly se dá fandit jen Anežce polské...
Reagovat
sprchon
Parádní zápas, doslova mě vtáhl. Fakt pro mě jeden z nejlepších letos. :)
Po prvním setu jsem si říkal, že jestli Světla takhle bude hrát i ve 2., tak ho v pohodě dá a ani neztratí moc sil před finále. Ale pokud měla hrát další tříseťák, přál jsem spíš Domče.
Z mého pohledu to tedy dopadlo dobře. :)

Ve 2. SF budu tlačit Angie. I když Aga s Cibulí, to je taky vždycky řežba. :D Ale Angie je Angie. :)
Reagovat
svetova.dvojka
No to zase budou mít na Slovensku novou hrdinku 160 centimetrovou rajdu... :-)
Reagovat
Nola
uz nekocujes?
Reagovat
spaniel
Tady je zakomplexovaných hovad. Už jen kvůli vám je to super. Pome!
Reagovat
smazaný uživatel
Je pěkné, že dokážeš aspoň trochu sebereflexe a uznáváš, že si zakomplexované hovado.
Reagovat
EllNino
a co ta srážka s kamionem ? to ti přijde normální ?
Reagovat
janek_da
však se z toho ještě léčí
Reagovat
dunphy
je to sprostak...kdyz nekdo byt jen trochu neco vytkne ceske hracce, hned mu taky preje smrt a podobny veci...
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková je jedinná tenistka, které to opravdu přeji, škoda by jí nebyla.
Reagovat
EllNino
bože ...
Reagovat
gigin
Co to je za piču?
Reagovat
smazaný uživatel
další anti-Slovák jak vidno
Reagovat
gigin
Lebo tiket v rici.
Reagovat
Kozoroh
Z diskuze vedle. Než jsem si ho hodil do ignoru tak jsem od něj četl, že někomu přeje rakovinu. Dostatečně to vypovídá o jeho idi0tství.
Reagovat
gigin
Stopro hukl tiket. Jinak toto není možné ani snad.
Reagovat
smazaný uživatel
Pane, vy jste přímo doublepablb.
Reagovat
FulnekUltras
právě "díky" těmhle antislovenským šaškům na české půdě mohla být ODS v roce 1992 při rozbíjení státu tak pevná v kramflecích
Reagovat
Nola
Dominika je to tam, ale Svetlany mi je velmi luto, neskutocne dve bojovnicky, po 1.sete to nevyzeralo, Dominika dokazala, ze aj 160 cm vysky pri velkej bojovnosti ma nadej na uspech, tusim Klara Koukalova tvrdila, ze dnes je dopriane iba damam s vyskou nad 180 cm, nie vzdy je to pravidlom....
Reagovat
Jabadu
Je to také o povrchu. Nechci sem zrovna teď tahat Petru, protože té když to jde, na soupeřce nezáleží, ale výška je rozdílový faktor.
To, co má Petra nebo Karolína v ideální výšce před úderem, má Dominika nad rameny.
Ale bojovnice je to úžasná. Moc jí ten úspěch přeji.
:-)
Reagovat
Nola
ja s Klarou viac-menej suhlasim, male hracky to maju zlozite, servisom si nedokazu pomahat, preto musia zabrat vo vymenach a kazde zavahanie vysokej hracky na servise vyuzit....
Reagovat
svetova.dvojka
Aby ses z toho neposrala Dominiko a i ten celý tvůj slavný tým s tebou...
Reagovat
janek_da
hlavně ty aby ses neposral
Reagovat
Nola
karma....
Reagovat
Mayo
Oleeee je tam, super zapas. Super bojovnost
Reagovat
FulnekUltras
veľká ;))) žena, čo dnes urobila veľké veci... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana mala toho štěstíčka za poslednú dobu až príliš.
Raz si muselo sadnúť aj na Dominiku.
Reagovat
spaniel
Jako štěstí? Jedno prase není nic.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale aké!
Keby bola vyrovnala na zhodu, potom na 5:5, všelijako to mohlo skončiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Lehká děva z Maďarského sub-etnika si štestí nezaslouží.
Reagovat
Nola
blbost, Svetlana si semifinale vybojovala vo velkom style a dnes mohla dokonca vyhrat
Reagovat
sprchon
Souhlas.
Reagovat
George_Renel
Pověstné slovenské štěstíčko, jak sousedé s oblibou říkají. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zábavné, akurát o ňom píšem a ... toť ho máš :)
Reagovat
spaniel
Podala ji Kuzna ruku na síti?
Reagovat
dunphy
Ne, u její lavičky už skoro během odchodu z kurtu :D celkem to neunesla
Reagovat
Kozoroh
U lavičky. Dominika za ní přišla, Kuzna na chvilku k ní otočila hlavu, podala ruku a hned šla pryč z kurtu. Neviděl jsem Kuznu podat ruku empajrovému.
Reagovat
spaniel
Chápu zklamání z prohry, ale nevím že by se stalo něco, co by to omlouvalo.
Reagovat
sprchon
Spíš nevíme, jestli mu ruku podala nebo ne. Celou dobu tam byl záběr na Dominiku. ;)
Reagovat
janek_da
jj, Domi se tam válela štěstím po kurtu. MEzitím v klidu mohla Světla podat ruku
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, možná jo, každopádně do 15-20 vteřin od mečbolu byla už na cestě do šatny
Reagovat
sprchon
A já se jí nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
já vlastně taky ne, jak prohraju, taky to takhle občas mám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za to prase si Cibulková zaslouží přímou srážku s kamionem.
Reagovat
spaniel
Zdechni nulo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, si tak mentálně retardovaný, že nejsi schopen napsat nic kloudného.
Reagovat
spaniel
Podívej se cos napsal a pak se zamysli, jestli máš čím.
Reagovat
spaniel
Hovado. Rodiče jsou sourozenci, co?
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrála !!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Kruté pro Světlanu ...
Reagovat
janek_da
hodně
Reagovat
Mayo
Velkolepy zapas a zatial vsetko smeruje k tomu TB s tym sialenym skore v nom :D
Reagovat
janek_da
Domi: Jaké je skore? :DDDD
Reagovat
janek_da
A teď Domi zabere
Reagovat
sprchon
Musí
Reagovat
Jabadu
Takticky nezvládnutý game. Mohla nechat Světlanu vyházet. Ne, ona do toho musí furt yebat.
Reagovat
janek_da
A Cibulka vede poprvé od vedení 1:0 hned na začátku zápasu
Reagovat
janek_da
je to těžke. Světla ... taky bych ji přál final. A ten 1.set ...,,,,
Reagovat
janek_da
jooo, zase se našla a hraje jak v 1.setu
Reagovat
janek_da
uff, z 30:0 to obrátila
Reagovat
sprchon
Po dnešku už bude hodně rozbitá, takže si přeju do finále Domču.
Reagovat
janek_da
jo
Reagovat
janek_da
hm, hraje se taky o půl mega
Reagovat
Pavol
Na prechodu pro chodce drti tatra duchodce.
Reagovat
Kozoroh
Světlana ve druhé sadě už nebyla tak aktivní a začala produkovat víc chyb. Cibule se vyhrabala z defenzivy, do které ji Kuzna v první sadě zatlačila a v druhé sadě úřadovala na kurtu. Sice nepotvrdila tři brejky, které získala za stavu 2:2, 4:4 a 5:5, TB však jednoznačně opanovala a do rozhodující třetí sady vstoupí s psychickou výhodou.
Reagovat
Mayo
Skvele Domka, kks dakedy mi pride, ze ma silnejsie udery ako kulturista Byk.
Reagovat
Fandina
Cibule super v konci TP. Tak ještě jeden set. Pome!!!
Reagovat
vrabejka
Tak přece jen existuje spravedlnost!!!
Kuznetsova neskutečná má životní formu.
Domiii pooooooooojd!!!!
Reagovat
Jabadu
Idemóóó ... Žilina!
Sagan, pyčo!
:-)
Reagovat
Pavol
Cibulka je z Piestan.
Reagovat
janek_da
Cibulka je poloiviční magor. Zahrát takový drajv volej
Reagovat
VlS
Je úplnej magor, ale když to vyjde, tak je to paráda. To je reklama na bojovnost.
Reagovat
janek_da
ty míče, co Světla vyškrabuje a dává těsně za síť, jsou snad to nejhorší pro soupeře
Reagovat
Fandina
a nejlepší pro ni
Reagovat
Krisboy
Tak Vámos Světlanko, dokonči to v TB. Come on, davaj!!!
Reagovat
janek_da
Cibulka vyhraje TB. Světla tady hraje 3 set zápasy
Reagovat
janek_da
pěkná řezaná
Reagovat
janek_da
škoda, že Cibulka někdy po parádním úderu nejde na síť.
Reagovat
smazaný uživatel
tím řvaním decibelů, hnusné a odporné.
Reagovat
Mayo
Labilne zeny ako inak
Reagovat
sprchon
Sakra, to je škoda...
Reagovat
Mayo
zase jej to da na raketu ked ma druhu stranu uplne volnu, chore
Reagovat
Mayo
Domka skvely utok.
Reagovat
sprchon
Dopodávat, pome!
Reagovat
janek_da
twl
Reagovat
janek_da
ze stavu 15:40, jeden z nejlepších gemů
Reagovat
janek_da
teda 40:15
Reagovat
VlS
se o to zas pere jak divoká kočka. Takhle ji mám i rád.
Reagovat
janek_da
poslechla Liptáka, jde do toho
Reagovat
janek_da
zdroje jsou
Reagovat
Krisboy
Řekla Domča doprdele nebo se mi to zdálo? :D
Reagovat
sprchon
Já měl stejnej sen.
Reagovat
Kozoroh
Světlanu opustila agresivita z první sady, začala víc chybovat, naproti tomu Cibule vylezla z defenzivní ulity a opět kouše jak na začátku zápasu.
Reagovat
janek_da
na a je tady rebrejk
Reagovat
sprchon
Už teď si troufám tvrdit, že sledujeme jeden z nejlepších zápasů sezony. Nebo aspoň pro mě, co jsem letos viděl... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera. Jen si přeju 3. set. Krásně se na obě dívá.
Reagovat
Mayo
Uvrestany, silovy tenis ale paci sa mi. Chcem 3 Sety a v tajbrejku 88:86
Reagovat
A.R.R.
A Aga s Angie to odehrajou na parkovišti :-D
Reagovat
Krisboy
Ne, druhá finalistka se nalosuje.
Reagovat
sprchon
Obě usnou a nestihnout nastoupit.
Poražená ze SF Světla vs Domi se dostane do F jako LL.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Nn, poražená se bude taky losovat!
Petro, změň cíl letu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
druhá
Reagovat
smazaný uživatel
pekne ušmodrchaný brejk. Ale aj šťastíčko treba.
Reagovat
janek_da
Ale musim říct, že maminka je taky pěkná Cibulka
Reagovat
Krisboy
Tak to byl od Světlany pěknej dárek!
Reagovat
janek_da
neee, takovou chybu jsem si nepřál. A i Světla se moc nedívá kám se soupeřka posunuje
Reagovat
janek_da
no konečně vypustila Domi pořádný fh
Reagovat
A.R.R.
Koukám Světlana je nezničitelná, po včerejším zápase jsem favorizoval Domču.
Reagovat
sprchon
Snad bude třetí set. Těžko říct, jak jsou na tom holky se silami. Světle může dojít šťáva definitivně, ale taky nemusí.
Reagovat
A.R.R.
Domču chytil rapl, takže asi to budou tři sety. Včera mi Světlana přišla taková matna.
Reagovat
George_Renel
První set mi trochu připomínal nedávnou demolici Cibulkové od Kvitové. Tam to trvalo celé dva sety. Tak uvidíme.
Reagovat
janek_da
nevěřím, že tenhle level Světla udrží
Reagovat
sprchon
Neskutečná koncentrace, FH píše... Domi musí začít taky čarovat, jinak nevím. :)
Reagovat
janek_da
že by Domi začla radši hrát přes bh?
Reagovat
sprchon
Ale už začíná chybovat. ;) Pokud se Domi nesesype, tak může klidně otočit.
Reagovat
Krisboy
Tak to je chvílema až exhibice!
Reagovat
Kozoroh
V prvních dvou gemech herně lépe působila Dominika, létala po kurtu a zatlačovala Kuznu. Od stavu 1:1 začala Kuzna hrát víc aktivněji a byla to ona, která víc a líp útočila. Pokud Cibule rozjetou lokomotivu nezabrzdí, do finále se nedostane.
Reagovat
FulnekUltras
tsssss... ;)
Reagovat
Mayo
Svetlana absolútne fackuje Domku.
Reagovat
Krisboy
No, tak to je válec. 6:1 čekal asi málokdo. Ale Světlana hraje fakt excelentně. Hlavně forehand zatím smrtící. Jestli jí to vydrží a Domča něco nezmění, za půl hoďky bude po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Když je na vlně, tak hraje ukázkově.
Před 2 lety jsem na ni byl celkem alergický (http://www.tenisportal.cz/french-open/2014/wta-zeny/), ale momentálně jí nejde nepřát. Navíc dneska umně skrývá tetování :-)
Přesto věřím, že se Dominika ještě zvedne.
Reagovat
Krisboy
No tak Dominika vždycky hraje naplno do posledního míčku bez ohledu na stav, takže rozhodnuto ještě nic není. Ale momentálně to fakt na nějaký drama už nevypadá...
Reagovat
janek_da
Lipták nervóznější než Cibulka
Reagovat
Krisboy
Twl!
Reagovat
janek_da
Teď bylo krásně vidět, jak na Cibulku platí, když se dostane pod tlak
Reagovat
sprchon
To bylo ale taky o Světlaně. Domi zahraje z podtlaku taky parádní míče, ale Světlana je fakt všude a zatím nechybuje.
Reagovat
Krisboy
Před zápasem jsem favorizoval spíš Domi, ale Kuzi se zdá být skvěle připravená. Jestli neodpadne fyzicky, bude do Domča mít hodně těžké. A to je pro tenisového fanouška jedině dobře :)
Reagovat
janek_da
taky tak

Světla životní forma
Reagovat
sprchon
No možná fakt jo, čoveče.
Reagovat
Krisboy
Hraje jak za mlada. US Open mode :)
Reagovat
sprchon
Buď odpadne Světla fyzicky nebo Domi psychicky. :D Takže čekám parádní třetí set.
Reagovat
janek_da
Domi-Světla

nevím dřív komu fandit. Final bych přál oběma
Reagovat
Krisboy
Mě je to taky celkem jedno, hlavně ať nepolevujou v tom tempu, jaký nasadily. Chci vidět pořádnej zápas, žádnou bramboračku. Ale malinko víc přece jenom přeju Světlaně.
Reagovat
janek_da
ok, tak já o krapet víc Domi
Reagovat
Krisboy
to je fér :)
Reagovat
sprchon
Taky nevím, taky bych to přál oběma.
Zato ve 2. SF mám jasno. Jako žabičku mám taky rád, ale Angie je Angie. :)
Reagovat
janek_da
no jejda
Reagovat
smazaný uživatel
obranná lahôdečka.
Len tak ďalej, Domča!
Reagovat
brixner
Zalez do kotárov dopyče
Reagovat
Krisboy
Cibulka je zas namotivovaná jaxviň. Nebo přemotivovaná? Každopádně zatím to vypadá na pěknej zápas.
Reagovat
d@ve
Hm, pěkná podívaná. Holky zatím válej.. Zdá se, že to nebude nudnej zápas. :)
Reagovat
d@ve
Jedna výměna hezčí než druhá..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist