Clijstersová a Roddick kandidují do Síně slávy

9. 9. 2016, 11:51
Aktuality 11
Bývalé světové jedničky a šampioni US Open Andy Roddick a Kim Clijstersová jsou v nominaci do tenisové Síně slávy. O tom, zda budou v červenci 2017 mezi legendy přijati, rozhodne hlasování komise složené ze zástupců mezinárodních tenisových médií. Výsledky budou oznámeny na začátku příštího roku.
Profily hráčů
Kim Clijstersová a Andy Roddick

Dalšími kandidáty jsou nizozemská paralympijská vítězka Monique Kalkmanová, novinář a historik Steve Flink a in memoriam trenér Vic Braden.

Nyní třiatřicetiletá Clijstersová je čtyřnásobnou grandslamovou vítězkou. V letech 2005, 2009 a 2010 vyhrála US Open a rok nato ještě Australian Open. Vítězka celkem 41 turnajů WTA Tour v singlu je jednou ze šesti žen, které dokázaly vést žebříček ve dvouhře i čtyřhře. Singlovému pořadí vládla dvacet týdnů.

Roddick je o rok starší a v čele žebříčku ATP strávil třináct týdnů. US Open vyhrál v roce 2003 a třikrát byl ve finále Wimbledonu, ale v boji o titul z londýnské trávy jej pokaždé porazil Roger Federer stejně jako při další Američanově finálové účasti v New Yorku v roce 2006.

pva, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
kada.tom
Djokovic > Monfils
Wawrinka = < Nishikori
Reagovat
blixa
Proč myslíš že samuraj ?
Reagovat
kada.tom
zdá se mi, že ho zdraví docela drží, což je základ pro to, aby dokázal potrápit favority, navíc v NY to má rád
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, ano je US OPEN, ale zeptÁM SE . Chtěl by někdo jet příští rok na French Open? Jestli ano tak at mi napíše do zpráv a dozví se víc :) Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy, kto hrával, hrá alebo sa chystá hrat v roku 2017, nech si vo fantasy chate zvolí jeden z troch navrhov na novy koncept...Nebuďte leniví a hlasujte..:)
Reagovat
aligo
Kim ano, GS po mateřské je famózní
Reagovat
Mantra
bych tam rovnou dal pravidlo, věk min. 50 nebo dnes i 60 - tohle je takový jalový.
Reagovat
slacker
podminka - az po smrti
Reagovat
Mantra
nebo
Reagovat
spaniel
Blbost. Proč by si hráč neměl užít pocty a ocenění toho, co dokázal? Jediná podmínka - ukončení kariéry bohatě stačí.
Reagovat
Kozoroh
Blbé je, že i ta podmínka 5 let od konce kariéry je ohýbána - viz Hingisová, Navrátilová a další...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist