Co přinese 2. týden: Australian Open se blíží. Poslední generálky se odehrají v Sydney, Aucklandu a Hobartu

4. 1. 2018, 18:05
Previews 115
V příštím týdnu mají tenisté poslední šanci absolvovat generálku na úvodní grandslam sezony Australian Open, kde v polovině příštího týdne startuje kvalifikace. V australském Sydney budou hrát souběžně muži i ženy. Tenisté si mohou jako druhou variantu zvolit novozélandský Auckland a tenistky australský Hobart.

Sydney - muži
Na podniku ATP 250 v Sydney bude čekat na dvě odhlášky Jiří Veselý. Pokud se dva hráči figurující v seznamu přihlášených před ním rozhodnou cestu do Sydney neabsolvovat, dostane se rodák z Příbrami do hlavní soutěže. V kvalifikaci by se měl představit Václav Šafránek.

Roli nasazené jedničky měl původně plnit Kei Nišikori. Japonec však nestihl stoprocentně doléčit pravé zápěstí a pořadatelům se omluvil. Nejvýše nasazeným tak bude 23. hráč světa Albert Ramos a role turnajové dvojky připadne loňskému šampionovi Gillesovi Müllerovi. Chybět bude loňský finalista Daniel Evans, který si odpykává roční dopingový trest.

• SYDNEY INTERNATIONAL •
• Shrnutí •
Loňské finále: Müller (6-Luc.) - Evans (Brit.) 7-6(5) 6-2
Kategorie: ATP 250
Místo konání: Sydney, Austrálie
Povrch: tvrdý
Dotace: 528.910 dolarů
Česká stopa •
Veselý (náhradník pro hlavní soutěž)
Šafránek (kvalifikace)
• Seznam přihlášených hráčů •
hlavní soutěž | kvalifikace

 

Auckland - muži
Jiří Veselý
a Václav Šafránek mají jako druhou variantu zvolenou akci stejné kategorie v novozélandském Aucklandu. Vítěz ročníku 2015 Veselý je pro hlavní soutěž první pod čarou a Šafránek je prvním náhradníkem pro kvalifikaci.

Auckland má mnohem lepší obsazení než Sydney. Do největšího města Nového Zélandu by měli dorazit hned čtyři hráči Top 20 - loňský šampion Jack Sock, Juan Martín Del Potro, Sam Querrey a bývalý vítěz John Isner. Přijede i loňský finalista Joao Sousa.

• ASB CLASSIC •
• Shrnutí •
Loňské finále: Sock (4-USA) - J. Sousa (Portug.) 6-3 5-7 6-3
Kategorie: ATP 250
Místo konání: Auckland, Nový Zéland
Povrch: tvrdý
Dotace: 501.345 dolarů
Česká stopa •
Veselý (náhradník pro hlavní soutěž)
Šafránek (náhradník pro kvalifikaci)
• Seznam přihlášených hráčů •
hlavní soutěž | kvalifikace

 

Sydney - ženy
Do Sydney dorazí z českých tenistek loňská semifinalistka Barbora Strýcová. Sezonu by měly v australské metropoli zahájit šampionka ročníku 2015 Petra Kvitová, která se do Sydney vrací poprvé od zmíněného triumfu, a Lucie Šafářová.

Na rozdíl od mužského turnaje bude mít ten ženský fantastické obsazení. Divokou kartu přijala světová dvojka Garbiñe Muguruzaová a z Top 10 se představí ještě Venus Williamsová, Jelena Ostapenková a loňská vítězka Johanna Kontaová. Oblíbený podnik v Sydney si nenechá ujít ani loňská finalista a bývalá šampionka Agnieszka Radwaňská.

• SYDNEY INTERNATIONAL •
• Shrnutí •
Loňské finále: Kontaová (6-Brit.) - A. Radwaňská (2-Pol.) 6-4 6-2
Kategorie: WTA Premier
Místo konání: Sydney, Austrálie
Povrch: tvrdý
Dotace: 733.900 dolarů
Česká stopa •
Strýcová, Kvitová a Šafářová (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených hráček •
hlavní soutěž | kvalifikace

 

Hobart - ženy
Z čínského Shenzhenu se do Hobartu přesunou Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková. Z novozélandského Aucklandu přiletí Markéta Vondroušová. První náhradníci pro účast v kvalifikaci je Barbora Krejčíková.

Roli nasazené jedničky bude plnit 35. hráčka světa Shuai Zhang. V žebříčku hned za ní následují obhájkyně titulu Elise Mertensová a Rumunka Sorana Cirsteaová. Mezi nasazené se vejde i předloňská šampionka Alizé Cornetová. Loňská finalistka Monica Niculescuová bude muset s největší pravděpodobností do kvalifikace.

• HOBART INTERNATIONAL •
• Shrnutí •
Loňské finále: Mertensová (Belg.) - Niculescuová (3-Rum.) 6-3 6-1
Kategorie: WTA International
Místo konání: Hobart, Austrálie
Povrch: tvrdý
Dotace: 226.750 dolarů
Česká stopa •
Siniaková, Kr. Plíšková a Vondroušová (hlavní soutěž)
Krejčíková (náhradnice pro kvalifikaci)
• Seznam přihlášených hráček •
hlavní soutěž | kvalifikace

 

Australian Open - kvalifikace mužů a žen
Kvalifikaci úvodního grandslamu sezony, která startuje ve středu, si z českých mužů nenechají ujít Adam Pavlásek, Zdeněk Kolář a Václav Šafránek. Hluboko v poli náhradníků figurují Marek Jaloviec, Jan Šátral, Petr Michnev a Jan Mertl.

Mezi nasazené by se u žen měly vejít Barbora Krejčíková a Denisa Allertová. O postup do hlavní soutěže budou dále bojovat Tereza Martincová, Barbora Štefková a Marie Bouzková.

• AUSTRALIAN OPEN •
• Shrnutí •
Loňské finále - muži: Federer (17-Švýc.) - Nadal (9-Šp.) 6-4 3-6 6-1 3-6 6-3
Loňské finále - ženy: S. Williamsová (2-USA) - V. Williamsová (13-USA) 6-4 6-4
Kategorie: grandslam
Místo konání: Melbourne, Austrálie
Povrch: tvrdý
Dotace: 55,000.000 australských dolarů
Česká stopa •
muži - Pavlásek, Kolář a Šafránek
ženy - Krejčíková, Allertová, Martincová, Štefková a Bouzková
• Seznam přihlášených •
kvalifikace - mužikvalifikace - ženy
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

115
Přidat komentář
anajka
Ďakujem za túto pravidelnú rubriku, čo prinesie xy týždeň, čo nás čaká v xy týždni.
Za mňa by som privítala aj "slovenskú stopu", aby som to nemusela vyhľadávať v zozname prihlásených.
Očakávam, že teraz ma tu znosia, aby som si išla na nejaký slovenský web, verte, skúšala som, ale vždy sa vrátim na Tenisportal. :) A slovenských čitateľov a diskutérov je tu viac. :)
Ešte nahlasujem drobnú chybičku - pri AO chýba mužské vlaňajšie finále. :)
Reagovat
EllNino
klidně bych tam Slováky dal, aspoň by Kaďák.tom opustil Tenisportál :D Btw. vrátila se Kika Kučová a vítězně, tak snad se zdravotně dala dokupy :)
Reagovat
slacker
kdo je kika Kucova? ja znam jen Kika Kuca
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
anajka
Kliknem na, po dlhšom čase početnejšiu, diskusiu, že čo sa tu večer tenisové rozoberalo, a tu, klasické doťahovačky užívateľov. :)
Reagovat
Haitik
Serena se na AO nepředstaví..
https://pbs.twimg.com/media/DSvMhxCU0AAvLMW.jpg:large
Reagovat
brixner
Ale kdepák, tady žádný nejsou, to se musí jinam!Du vám takhlenc z krámu a na mole uvidím krásnou ženskou,jen tak nalehko,bylo léto,takže sukýnka a tričíčko bez,malá kérka vykukovala na ramínku a seděla na betonovym kůlu,kam se vážou lodě.Já samosebou zbystřil,v rychlosti si ulíz skráně,ležérně povolil kravatu a udělal rozhalenku,cíp košile z kalhot ven-na todle ženský letěj,boty přeleštil vo kalhoty a hbitě přidal do kroku,co kdyby to byla mořská panna a hopla do Rýna!A hned du na věc a anglicky jí povídám,že je moc krásná a že jí zvu k sobě do kajuty,kde bych jako svá slova stvrdil.Ale ona nic,jen se usmívala a culila a kroutila hlavou a krčila ramínky.Tak jí to říkám německy-nic,tak italsky-nic, španělsky, portugalsky, čínsky, indicky, nepálsky, polynésky, arabsky, rusky, grónsky, americky, kečuánsky, brazilsky, madridsky a vona furt nic.Už sem byl z toho nasranej,tak polohlasně povídám česky "Ježiš,ta kráva je snad hluchá!" a vona vycenila bezchybný chrup jako maltézáček a rovněž česky mi povidá "Ty asi budeš Brix,co?No,Carl povídal,že má na lodi největšího psychopata v celym povodí Rýna" a podala mi ručku s tím,že je Renata a že je Carlova přítelkyně,kterou ještě,jak je vidět,neznám! no,zasmáli jsme se tomu tenkrát,ale číslo sem z ní prostě nevymámil a to sem jí slíbil kilo lososa! Ale chápal jsem to,já bych teda psychopatovi taky číslo nedal, to by mohlo jít klidně i vo hu...pardon, vo ústa :-))
Reagovat
Fandina
:-))
a pak že tady psychopati nejsou
Reagovat
brixner
No jo, ale vona tenkrát mluvila asi i svahilsky a tomu sem zase nerozuměl já! To sem chtěl vytrhnout ten kůl a i s ní to hodit do řeky, ale kdepak já, starej klíďas...:-)))
Reagovat
Fandina
Tak hlavně, žes ji tam nehodil. Tak asi psychopat nebudeš :-)).
Reagovat
Fandina
Není napsaný v žádné české stopě ani na AO do kvaldy. Jako by se po něm slehla zem. Vím, že v říjnu hned v tom týdnu, kdy hrál v Moskvě byl na operaci s nohou. Achilovka není žádná legrace. Tak ani nevím, co vlastně s ním je. Ani na fb nemohu nic najít, ani na Instagramu.
Reagovat
Fandina
tak se nám to hezky zakulatilo tady v článku a také na TP je to podobně kulaté i když o řád nižší. Koukám že letos bude deváté výročí. Pěkné. Letí to tedy, i mně, víc než sedm let na TP :-)).
Reagovat
Fandina
ne deváté, ale desáté výročí TP
Reagovat
Fandina
Tak koukám, že u profilu hráčů je kolonka účast v turnajích. A hned jsem si to vyzkoušela, Šafránek Australian Open ještě nehrál. Takže pokud je to novinka od TP, tak moc chválím, že to tam přibylo. A pokud to novinka není, tak stejně chválím redakci, že to tam je, protože je to fajn a je mojí chybou, že jsem si toho nevšimla dříve a nevyužívala to. :-)
Reagovat
EllNino
už je to tam dlouho
Reagovat
Fandina
Tak díky za vysvětlení, toho jsem si opravdu nevšimla ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale stejně mi to nedá. Ta kolonka, do které vpíšu jméno turnaje je tam jak dlouho?
Reagovat
Pedronegro
jo tak myslel jsem, jak se něco dozvím, místo toho jen "plitkej" J-Gat se svým rektalpinismem a opět přehled toho, kam to dospěje, pokud se konkrétně někteří nechají strhnout a reagují na tu, na kterou je reagovat rozumnému zapovězeno ....
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, nerozumíš ničemu.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
snad jste všichni spokojení ;)
Reagovat
smazaný uživatel
dal si v titulku najednou lidem otázku a pak odpověď... ale nebudu školit, je to určitě lepší, mě to naláká víc, ale samozřejmě tenisovým nadšencům je to jedno... :-) Piš dál, jak píšeš a bude to fajn, děláš to dobře...
Reagovat
slacker
stale prilis kratke :-DD
Reagovat
Fandina
DD:
Reagovat
Krisboy
Já jsem spokojenej vždycky. TenisPortál je skvělej. Díky!
Reagovat
Ondřej.Jirásek
psal jsem ti dole, ale nevím, jestli to uvidíš. pokud se bude hrát v tomto časovém pásmu, tak budu dávat češi v akci dříve, je to podle mě super nápad :)
Reagovat
smazaný uživatel
možná bych přidal k povrchu typ, snad mi za tuto připomínku zase Fandina s triatletem nenaplácají na holou :-D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jak to myslíš? jako k hardu dát Decoturf atd.? :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo :D nemusel bych to hledat pak :D
Reagovat
lvicek
Ty jo, super :). To jsem ani necekala takovou rychlou reakci - to se normalne nestava, ze tvurci stranek takhle hnedka zapracuji pripominky :). Palec nahoru! :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
:)))
Reagovat
lvicek
Ted uz budu moct jit v klidu spat driv :D. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa včera odletel smer Australia, tak snad to s AO mysli vazne...
Reagovat
smazaný uživatel
Hergot, Ondřeji, trošku čtenosti sem ti pravděpodobně zařídil i já... Dám jeden komentář a sleduj tu diskuzi. Hodně zdaru, je vidět, že touhle prací žiješ a je to vidět i na těch textech, někdy jsou sice moc dlouhý, ale dobrá práce. Navíc se mi líbí, že nejseš jako věština lidí - když sem zadal lehkou kritiku, postavil ses k ní jako chlap a správně, to je dobrá cesta příště takový titulek nenapsat :-)

a jak bych to napsal já? Třeba takto: Australian Open je za dveřmi. Co přinese 2. týden? pokud to má být teda ultra seriózní, aby to bylo atraktivnější tak třeba: Poslední šanci na nelezení formy mají tenisté v Aucklandu, Sydney a Hobartu, startuje i kvalifikace AO
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to mi přijde jako fajn :) díky za kritiku, konstruktivní přijmu vždy a s poděkováním :)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak je to správně...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
kdybych věděl, že to vyvolá takovou diskusi, tak se raději neptám :))) J-Gat mi stále neodpověděl, jaký titulek by použil :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale naopak, ta diskuze naláká další a další čtenáře a přinese další a další kliky, což je to, o co přece tomto světě jde ne?
Reagovat
Fandina
A Ondřej nic nemění. To je správní, stát si za svým. A také je to v jeho moc. Záleží jen a jen na tom, co on napíše, jaký titulek zvolí.

Ale tak když pročítám ty návrhy, tak co třeba

Očekávané události v příští týdnu
Reagovat
Fandina
správné a v jeho moci :-))
Reagovat
Fandina
Ale jinak. Ještě jsem nepochválila obsah článku. Upoutávky na další týden.

Super je pro mě sdělení, na co čeká J1rka, kam je přihlášen, co preferuje. A to samé u Šafránka atd.. A také jak si stojí jednotliví hráči jak v přihláškách do hlavní soutěže a kvaldy. A celkově, co se bude hrát. Takže moc děkuji za to shrnutí a přehled. Je to super servis pro uživatele TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry jako, ale ten titulek je totálně plitkej a nelákavej, ale pokud jsou stats v pořádku a na čtenost to nemá vliv, pak je to nejsilnějšíé argument a v tom případě nech titulek v pořádku... Jinak Fandino, mohu se jen zeptat, který nezávislí server nepoužívá lákavé titulky? těším se celkem na odpověď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezávislý... :-(
Reagovat
Fandina
Záleží co považuješ za lákavý titulek. Pokud čekám, že v článku bude obsah toho, co se bude hrát v příštím týdnu, tak mi stačí, když tohle bude napsáno v titulku. Třeba Program dalšího týdne. Pokud budu chtít uvést, že v příštím týdnu se má stát něco důležitého, jako třeba los na AO nebo že má hrát někdo, kdo dlouho nehrál, tak to uvedu v titulku a článek bude o tom. Záleží o čem ten článek je, co v něm píšeš, o tom je titulek. A samozřejmě, když bude o vykradení banky, tak to uvedu v nadpisu.
A takhle se chová každý autor článku. Upozorňuje na to, co chce, aby čtenář četl. To se uvádí v titulku, v úvodu a také v závěru každého článku. To jsou nejdůležitější místa, která podprahově ovlivňují čtenáře. To vypichuje obsah toho článku. Tyhle tři věci.

Rozdíl je také v tom, jestli se jedná o bulvární médium. Například v televizi občas běží reklama na nějaký bulvární plátek, kde jsou titulky typu bombastického sdělení třeba o manželství někoho a když pak koukneš dovnitř článku, tak se tam nic nedozvíš, jenom drby. To zase člověk zjistí po jednom dvojím zkontrolování bobastického titulku článku a víc to neřeší.

A pak jsou periodika, které čteš odshora dolů všechno a nepitváš, jestli je tam tenhle nebo onen titulek. Například TP když mám čas, tak čtu každý článek a titulek beru čistě jen informativně jako sdělení o čem bude.
A také
Reagovat
smazaný uživatel
aha, takže odpovědi jsem se nedočkal no...
To, co tady píšeš totiž není pravda.Je to daleko složitější a typologie čtenářů je daleko komplikovanější. Samozřejmě, sem chodí tenisový nadšenci a ti to budou číst, nicméně žádnej web na světě nechce cílit na určitej segment, ale na co nejširší. Tudíž pokud se pa najde člověk, co sleduje tenis jako 20. sport v pořadí, tak fakt bude čekat na atraktivnější titulek a tohle si nikdy neotevře. Sám autor si určuje, pro koho píše a kolik lidí a jaký lidi si to mají otevřít a otevřou...
Reagovat
Fandina
Hlavně, že ses odpovědi nedočkal, ale jinými slovy opakuješ co jsem napsala já. Viz, že vše je v rukou autora. To on určuje titulek a obsah článku. Někdo má raději stručné tituly, druhý rozšířenější a to samé čtenáři.

Nezapomeň, že na každé stránce kromě článku existuje pořadí těch článků, nový, nebo nejdůležitější je uveden jako hlavní a pak jsou ty ostatní. Podobně v novinách, podobně na dalších serverech. I podle toho se řídí čtenář, podvědomě. Ne jestli je tam lákavý titulek, ale čte to, co je tam uvedeno.

Jsi úplně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
končim, to nemá smysl s touhle osobou :D
Reagovat
Fandina
Konečně.
Reagovat
Fandina
A píšeš nesmysly, specializovaný server jako je TP píše jen o tenise, nechce cílit na jiné čtenáře než tenisové. Ty sem ani nejdou, nebo když jdou tak je nemusíš lákat na jednotlivé titulky. Berou to tu jako komplex psaní o tenise. Vůbec tomu nerozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale chce, 17% přístupů cca má z Referrals, třeba na Eurofotbalu, tudíž cílí obecně na sport, ale máš pravdu v tom, že tu je přes 70% přímých přístupů, tudíž ano, primárně nábor je tenisový, o tom žádná... Pokud se ale ukáže třeba na tom Eurofotbalu článek, tak pokud má atraktivnější titulek je větší šance, že na něj někdo klikne, to samý na FB, to samý v direct mailu (ač tyhle segmenty tu nemají takovou efektivitu a ani se na to netlačí a nebude asi)...
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.similarweb.com/website/tenisportal.cz#referrals :-)

nečekal sem přes 70% přímých, to má málokdo...
Reagovat
Fandina
Eurofotbal a Tenisportál nemá cenu řešit, obojí jsou specializované portály a je to vlastně jedna banda :-)).

Obecně nemá cenu řešit titulky u oborových serverů. Spíš je to problém nespecializovaných periodik.

Další věcí je také mimořádnost událostí, to se potom uvádí v každém médiu, bez ohledu na to, jestli je to tenis nebo film, cokoli. O tom se pak píše všude a leckdy rychleji než na těch specializovaných serverech, novinách.
Reagovat
smazaný uživatel
Jalovej je J-Gat, ale v pravopise :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, za 5 tenhle příspěvek, no excuses...
Reagovat
slacker
no koukma ze mistni cmrnda-okopavac si vyhledl dalsi 'obet'
Reagovat
smazaný uživatel
von mě má rád, jen to dává najevo jinak :-) kdyby mě rád fakt neměl, dá si mě do ignoru
Reagovat
Fandina
nebuď domýšlivý
Reagovat
sprchon
Nebuďte Fandinu... Obecně platný heslo, ale zase to nevyšlo. :)
Reagovat
Fandina
Nepiš nesmysly.
Reagovat
Pavlis
Doufám, že australské léto bude Petře svědčit, že si tam zvykne, dá se do pořádku. Asi by bylo dobré obětovat české Vánoce, odletět tam dříve, použít roušku. Vyjma loňského roku, jsou Petřiny začátky posledních čtyř sezón nesmírně problematické.
Reagovat
FulnekUltras
Odehrát před AO v Sydney dva až tři zápasy by mohlo i stačit...
Reagovat
Kozoroh
2. týden přinese především los AO - čtvrtek 11. ledna, v 9 hodin.

https://www.express.co.uk/sport/tennis/899165/When-is-the-Australian-Open-2018-dates-schedule-TV-stream-details
Reagovat
slacker
me zajima co prinese 5. tyden
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, ten titulek je hrozně suchej Ondřeji, píšeš hezky, ale tohle nikoho neneláká :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nápady na titulek uvítám do komentářů, taky se mi moc nelíbí :D
Reagovat
Fandina
V druhém tenisovém týdnu 2018 očekáváme
Reagovat
smazaný uživatel
:D tos mu teda poradila, to je snad ještě horší
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
troufám si říct, že jako člověk, co se redaktořinou či novinařinou živí na poměrně dobrý úrovni, tomu rozumím, ale ctím názor druhých :-)
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu, jinak bys rovnou napsal lepší titulek sám a je jedno, čím se živíš.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak když je tomu tak, tak mi poraď :) jinak díky za pochvalu, jsem rád, že se ti články líbí.
Reagovat
Fandina
Co přinese 2. týden je dobré, je to stručné i výstižné.
Reagovat
Fandina
Také by mohlo být V 2. týdnu očekáváme
Reagovat
Enterprise
Za mně je ten titulek moc stručný. Možná by stačilo nadpis rozkošatit o pár slov navíc, zhruba ve smyslu "Co přinese druhý tenisový týden roku 2018"
Reagovat
Enterprise
I když teď se dívám, že tak dlouhý nadpis by se na titulní stránku vedle loga na jeden řádek asi nevešel.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to není podstatné, jestli se něco vejde místo loga, je tu spoustu článků, které mají hodně dlouhé názvy, když je potřeba mít dlouhý název, aby bylo jasné o čem se píše, tak je dlouhý. Třeba ve víc řádcích, například tenhle název článku z dnešního dne.

Obhájce titulu Dimitrov v Brisbane musel odvracet mečboly proti Millmanovi
Reagovat
tommr
na titulku zas tak moc nezáleží - důležitý jsou hlavně informace obsažený v článku. Ocenuju hlavně přehlednou informaci o tom kdo z našich bude v příštím týdnu na chystaných turnajích startovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
na titulku nezáleží? :D aha... však ten prodává celej článek, když bude o ničem, nikdo se k textu nedostane a to neplatí jen v bulváru a lifestylu, ale všude
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no, sice souhlasím, že ten nadpis asi není nic moc, ale podle statistik zrovna u téhle rubriky to nemá na čtenost článku žádný vliv
Reagovat
lvicek
To ja mam pripominku z trochu jineho soudku - i kdyz zjeveni clanku s prehledem na nasledujici den presne o pulnoci je efektni, nebyl by dobry napad, alespon tehdy, kdyz se hraji turnaje na vychod od nas a jsou tedy casove o dost napred, zverejnovat tyto clanky drive? Treba v 20:00 nebo tak neco? Prece jen ted nektere ty zapasy zacinaji treba uz v 0:30, a zcela normalne ve 3:00 nebo 4:00, takze by bylo celkem fajn to mit trosku vic dopredu a predtim, nez se jde spat :).
Reagovat
George_Renel
Tuším že ses zajímal o záznamy zápasů na O2TV. Později jsem si vzpomněl, že v menu je aplikace sport, kde je archivace jednotlivých dnů i zápasů. Jak kdy. To jen tak btw.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tohle mi přijde jako skvělý nápad a naprosto souhlasím, díky :)
Reagovat
Fandina
Titulek uvádí, co je obsahem článku, samozřejmě, že na něm záleží a také záleží o jaký tip tiskoviny nebo internetového serveru se jedná. Pokud se jedná například o bulvár, tak je titulek, případně úvodník, úvodní odstavec, laděn v tomhle duchu. A v seriozním duchu, pokud se jedná o nebulvár. Ale podstatou je a vždycky bude odkázat na obsah, co je v článku uvedeno. To zajímá čtenáře. Titulek na to má jen upozornit.
Reagovat
EllNino
jsi tu pár dní nebyla a byl klid, jakmile přijdeš, zase exhibuješ a chováš se jak malý dítě ... máš to zapotřebí ve svým věku ? :D
Reagovat
Fandina
Jsi hodně trapný. Až uděláš tolik webů jako já, tak pochopíš, k čemu jsou titulky. Blbečku.
Reagovat
smazaný uživatel
Reje J-Gat - sám nevymyslel nic (kromě drbů o Petřině zranění).
U takovéto rubriky je vhodná jasnost a stručnost. Mně by stačilo PROGRAM X. TÝDNE.
Pokud by si to nerozklikl J-Gat, nevadilo by mi to :-)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a takhle se ti to zdá v pohodě ten titulek? přece jenom opravdu vystihuje to, co je hlavní, teda aspoň dle mého názoru :)
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale já bych spíš volila slovo očekáváme než co přinese. Protože co přinese se neví, ale ví se, co očekáváme.
Reagovat
misa
Titulek je dobrý, vždyť za chvíli článek stejně zmizí v propadlišti času.
Reagovat
Fandina
Pro myslíš, že zmizí v propadlišti? Podle mě se může pořád opakovat, jen s jinou číslicí.
Reagovat
EllNino
napsal článek
Reagovat
Fandina
To jsi tak hloupý, nebo to hraješ. Je to precedentní. Může tento titulek aplikovat na dalších podobných.
Reagovat
EllNino
ale on psal, že ten článek stejně jako všechno ostatní mizí v propadlišti dejin, tak je jedno, jaký tam bude nadpis, kdo si to bude chtít přečíst, přečte, chytrý pochopí
Reagovat
Fandina
Nemá cenu ti nic vysvětlovat, jsi hloupý.
Článek zmizí, ale titulek může aplikovat na další články. A o to tu jde. Neříkej mi, že to nechápeš. Blbečku.
Reagovat
EllNino
proč mě urážíš ? Každý článek nakonec skončí tam, kde skončí ten předchozí, a o to tu jde, takže nač vymýšlet titulky
Reagovat
Fandina
Ano, ale jsou titulky, které se opakují, pokud bude chtít psát program na každý týden, tak jen změní číslovku.
Reagovat
EllNino
tady jde hlavně o ty články, tak to misa myslel, ale ... no nic, hezký zbytek večera :)
Reagovat
Fandina
Příště se nepleť do hovoru, kterému nerozumíš.
Reagovat
EllNino
;)
Reagovat
Fandina
bez úsměvu, myslím to vážně
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by to byla pravidelná (čtvrteční?) rubrika, tak by mi stačilo "Program následujícího týdne". Ale rozkliknu, i když tam bude sloveso očekáváme, nebo přinese :-)
Reagovat
smazaný uživatel
reje? já sem ho pochválil a pouze upozornil na to, že podle mě má titulek značný rezervy... a s tou Kvitovou? :-) k tomu nemám, co dodat, číst mezi řádky holt neumí každý
Reagovat
misa
Zajímaví lidé odešli, psychopati zůstávají.
Reagovat
EllNino
jak smutné a pravdivé, tenis už tu nikoho nezajímá :)
Reagovat
Fandina
Hlavně když zajímá tebe. Chudinko.
Reagovat
EllNino
tak mě jo, proto tu píšu a otvírám témata, ale nikdo se moc nechytne :) Zato když někdo napíše nějakou blbost jako Fulnek, tak se toho lidi chytnou okamžitě
Reagovat
Fandina
To je logické, že když někdo napíše něco normálního, tak se na to nereaguje. Blbost druhého vytočí. To bys už dávno měl vědět, že se takhle lidi chovají.
Reagovat
Fandina
Ten největší psychopat misa zůstává. Máš pravdu.
Reagovat
EllNino
potrefená husa nezklamala :D
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto. Jen psychopat vidí psychopaty v druhých. Proto o nich začal psát.
Reagovat
misa
Snad neskončíme po šedesátce tak špatně jako ona :)
Reagovat
Fandina
Největší psychopat TP promluvil.
Reagovat
misa
Demence se zjevně u některých lidí dostavuje v poměrně nízkém věku...
Reagovat
Fandina
Demenci bych se moc nevysmívala, přece jenom je to nemoc.
Ale jinak s tebou souhlasím v tom, že někteří lidé jsou chytřejší než jiní, stejně tak jako hodnější a hezčí atd.. A to od narození :-)).
Reagovat
FulnekUltras
o to víc roste náruživost
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist