Connors: Chceš vyhrávat, Kyrgiosi? Můžu ti pomoct.

20. 10. 2016, 11:17
Aktuality 32
Vypuštěný zápas Nicka Kyrgiose v Šanghaji vyvolal v tenisovém světě velké haló. Australan má nyní do poloviny ledna pozastavenou činnost. Svou pomocnou ruku mu prostřednictvím Twitteru nabídla někdejší světová jednička Jimmy Connors.
Profily hráčů
Jimmy Connors

Není žádným tajemstvím, že Nick Kyrgios je problémový jednadvacetiletý mladík. Kvůli vypuštěnému zápasu v Šanghaji dostal Australan mastnou pokutu a nakonec mu vedení ATP kromě pokuty pozastavilo do 15. ledna činnost.

Australský talent oslovil na Twitteru bývalý tenisový bouřlivák Jimmy Connors. „Kyrgiosi, chceš být nejlepší? Přijeď za mnou, naučíš se hrát, nadchnout se a vyhrávat!! Je to tvoje volba. Nebo si zůstaň jen průměrným hráčem! Hodně štěstí,“ napsal Connors na svůj twitterový účet.

V roli trenéra v minulosti spolupracoval čtyřiašedesátiletý slavný Američan s krajanem Andym Roddickem a chvíli i s ruskou hvězdou Marií Šarapovovou. Ta ale s Connorsem po měsíci a jediném zápase spolupráci ukončila.

Kyrgios, jemuž momentálně patří 14. pozice v žebříčku ATP, má nesporný talent, který ale může promrhat kvůli problémovému chování. Australan se může na kurty vrátit den před začátkem Australian Open.

ATP mu je ochotná trest zkrátit, pokud absolvuje terapie s psychologem. Kyrgios však nakonec prohlásil, že k psychologovi pravděpodobně nepůjde. Australský mladík tak zřejmě s návratem na kurty spěchat nebude, protože v únoru už zrušil i turnaj v Rotterdamu.

Australský mladík místo turnaje v Rotterdamu raději odletí do New Orleans na basketbalovou exhibici. Dostal pozvánku zúčastnit se utkání osobností během víkendu All Stars NBA. Organizátoři turnaje v Rotterdamu s Kyrgiosem počítali, ale vyšli mu vstříc.

„Chtěli jsme, aby smlouvu dodržel. Ale všichni viděli, co se může stát, když je unavený nebo prostě nemá náladu jako v Číně. A my chceme na kurtu špičkové profesionální hráče,“ řekl ředitel podniku ANB Amro a bývalý wimbledonský vítěz Richard Krajicek.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

32
Přidat komentář
Nola
neviem, ale mne tieto verejne ponuky byvalych hracov niekedy pridu trochu od veci.... hrac si ma vyberat trenera, nie naopak... nepamatam sa, ze by Edberg, Becker, Lendl ponukali verejne svoje sluzby, hraci si ich vybrali a dnes je potrebne podotnut, ze spolupraca to vo vsetkych pripadoch bola uspesna, presne opacna dopadla spolupraca Agy s Navratilovou, som presvedcena, ze Gyros dostal do vienka tolko talentu , ze jemu postaci trener, ktory skroti jeho temperament, nepotrebuje k tomu slavne meno, ktore sa pri nom iba zviditelni a nabali...
Reagovat
pockerface
Connors nepochopil, že Nickovi tenhle způsob života vyhovuje. On nepotřebuje vyhrávat, jemu stačí být průměrný i tak si dost vydělává a užívá. Proč mít dril od rána do večera a být např.No1 nebo No5, když úplně stačí být No15.
Reagovat
FulnekUltras
a hrát k tomu navíc nějaké to korektní divadlo se třeba časem ještě naučí... ;)
Reagovat
Grigor_Murray
O co tomu floutkovi jde? Tak ať tenis nehraje, když ho to nebaví. Někteří lidé mu začali fandit, on se jim za to odvděčí tím, že dá přednost basketbalový exhibici před prestižním turnajem s dlouholetou tradicí. Je to neuctivý vůči divákům, jemu a hlavně tenisu. Mně osobně by vůbec nechyběl, záporňáci mi nevadí, ale tohle už je moc! :D
Reagovat
a.magerova
Ho tenis sice nebaví, ale zas kde jinde by tak dobře vydělal... prostě jen dobře placená práce.
Reagovat
VlS
Přesně, dobře placená práce a ještě je k tomu jinej a plní noviny a facebook. Si představ, že by normálně prohrál a bylo by tady o něm 6 příspěvků. Je to marketingovej talent :-)
Reagovat
Lunej..
A ty si nechas kecat od cizich lidi do sve prace? Urcite ne. Nick si dela co chce, jestli si vydela nebo nevydela je jeho problem. On a ani nikdo jiny neni majetkem nas fandu. Dusledky sveho chovani si nese jen on sam. Mne osobne je jedno co dela, tenistu je spousta takze je porad komu fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
tentokrat s tebou nesouhlasim, Lunej. Kdyby clovek k lidem v jakekoliv profesi (vcetne sportu) nemohl zaujmout nejake hodnotici stanovisko, na jakem zaklade by asi vytvarel svuj zivotni hodnotovy zebricek?
Reagovat
Lunej..
Ja beru tenis jako svuj relax, proto je mi vcelku jedno, co hraci delaji. Svuj hodnotovy zebricek si tvorim cely zivot, snazim se angazovat tam, kde neco zmuzu a kde je mozne nejake reseni, coz v pripade Nicka neni. Bud ho budu brat jaky je, dokud neprekroci me hranice tolerance nebo mu fandit nebudu a soustredim se na toho, kdo mi vyhovuje. Vse je jen o subjektovnim pocitu, i fandeni:) a ze mas jiny nazor je naprosto v poradku.
Reagovat
smazaný uživatel
jiste, mne nejde jen o fandeni, beru tenis jako soucast sveho zivota.. :-)
Reagovat
Lunej..
Ja vim, proto mam rada tvoje nazory, protoze vis o cem pises, zatimco ja o tom jen kecam coby laik. :)
Reagovat
Grigor_Murray
Jo, to je pravda, že není majetkem fandů. Kdybych to bral podle sebe, cítil bych určitou zodpovědnost vůči mým fandům. Tím, co udělal se v podstatě vysmál všem jeho příznivcum, ale tak to je jen můj názor. :D
Reagovat
Lunej..
Ted koukam na skvely zapas Socka s Brownem a dobre se bavim. A na nejakeho Nicka si uz ani nevzpomenu. Myslim, ze jeho netrapi, jestli ma vubec nejake fandy :D
Reagovat
smazaný uživatel
clovek by ale fakt nemel plnit ocekavani kohosi, ale sva vlastni, protoze nezije zivot kohosi, ale svuj. Kazdopadne me osobne proste spolehlive zvedne mandle, kdyz nekdo nehraje do plnych.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mne, jeeeee
Reagovat
Lunej..
Mne treba zase vic vadilo videt NcEnroa, jak vzteky rozlil piti a prevrhl veci na stolku kdyz do nej vzteky prastil. Vubec ty jeho vztekle excesy mi dost kazily dojem z tenisu. To jen tak na vysvetlenou:) a o plneni predevsim svych snu mas naprostou pravdu.
Reagovat
FulnekUltras
S nepohodlnými se dnes lze přece právě takto "vypořádat" nejpohodlněji...
Reagovat
D@nny
Máš nějaký konkrétní důvod, proč tím svým myšlenkovým průjmem, který nemá s tenisem nic společného, zaneřázuješ web o tenise? http://www.kanalizace-fekalie.cz/ zkus tohle, tam je uvedený jak e-mailový, tak telefonní kontakt. Tam veškeré fekálie, které tvoje chorá mysl vyprodukuje zlikvidují.
Reagovat
FulnekUltras
Právě teď plně potvrzuješ vlastní sníženou schopnost chápání psaného textu. Ale zdá se, že ti to nijak nevadí a hluboko v přetékající senkruvně je ti naopak velmi příjemně. Smrádek a teploučko byly ostatně pro maloměšťáčky vždy požehnáním... ;)))
Reagovat
Krisboy
Ale jinak se Jimmy trochu mýlí. Nick vyhrávat umí, to ho učit nemusí. Jeho problém je jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem pro jeho aroganci nesnasela, ale na kazdem je neco obdivuhodneho - tenis musel mit radeji nez sebe. Jen pro prachy by sotva hral tak dlouho. Pochybuji vsak, ze se pod jeho vlivem Kyrgios taky skloni, k pokore se musi dospet, doslova.. :-)
Reagovat
turista
Connors uměl vyhrávat i když se mu nedařilo, něco jako donedávna Djokovič.
Reagovat
janek_da
Ty my nelez na oči. Před týdnem jsi tvrdil, že Djok vyhraje do konce sezony všechny turnaje :D
Reagovat
smazaný uživatel
tohle vubec nemyslim, taky znechutil a otravil, vsemi prostredky, nic k obdivu, i kdyz ohromnou herni zarputilost pripoustim. Ale v zaveru kariery umel dostat nalozeno. (Ja bych ty prohry neprekousla. Taky nic k obdivu.) :-))
Reagovat
VlS
Myslíš, jako, že rváč půjde na převýchovu k ještě horšímu? Taky mě to pobavilo.
Reagovat
Krisboy
Zajímavá dvojka. Aby se nakonec neporvali.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sportky.zoznam.sk/c/153655/kyrgios-ponuknutu-sancu-nevyuzije-ziadny-psycholog-radsej-ukonci-sezonu
Reagovat
smazaný uživatel
vymysleli i napsali mu to velmi pekne.. :-)
Reagovat
VlS
Co na to říkal Nick, když to četl? To měl asi zalepenou pusu a ruce svázané za zády, ne?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
si nemysli, ze to cetl, ze vubec neco cte.. ;-)
Reagovat
VlS
:-), pravda
Reagovat
Tornes
http://www.skysports.com/tennis/news/12110/10620919/nick-kyrgios-ban-cut-to-three-weeks-after-he-agrees-to-see-psychologist
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist