Čtyřhra v Singapuru byla rozlosována. Peschkeová a spol. budou hrát o trofej Martiny Navrátilové

21. 10. 2014, 17:58
Aktuality 2
Nejlepší světové deblistky budou hrát na Turnaji mistryň v Singapuru o novou trofej, jež je pojmenovaná po Martině Navrátilové. Pohár byl představen během dnešního losování, kterého se česká tenisová legenda zúčastnila.
Trofej pro deblové vítězky Turnaje mistryň

Trofej nesoucí jméno slavné krajanky se bude snažit získat i jediná česká účastnice Květa Peschkeová, jež se do Singapuru kvalifikovala spolu se Slovinkou Katerinou Srebotnikovou. Los jim pro první kolo určil nejtěžší možné soupeřky, světové jedničky Saru Erraniovou a Robertu Vinciovou z Itálie.

Devětatřicetiletá Peschkeová startuje na finále WTA Tour pošesté v kariéře a poprvé po třech letech. Se Srebotnikovou v letech 2010 a 2011 prohrály ve finále. Předtím si závěrečný podnik sezony zahrála s Australankou Rennae Stubbsovou v letech 2007 a 2008 a debutovala v roce 2006 s Italkou Francescou Schiavoneovou.

Soutěž deblistek, která začíná ve středu, se na rozdíl od dvouhry hraje od začátku vyřazovacím způsobem. Letos se na Turnaj mistryň kvalifikovalo poprvé osm nejlepších párů sezony.

Podrobnosti připravujeme.

- LOS TURNAJE MISTRYŇ VE ČTYŘHŘE -
Čtvrtfinále:
Erraniová/Vinciová - Peschkeová/Srebotniková
Blacková/Mirzaová - Kopsová-Jonesová/Spearsová
Makarovová/Vesninová - Kudrjavcevová/Rodionovová
Su-Wei Hsieh/Shuai Peng - Muguruzaová/Suárezová
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
který nese jméno Martiny. Tak to je hezké.

Květě moc držím palce. Vyřazovací způsob je s ohledem na TM singlistek trochu krutý. Ke Květě s Katarinou byl los nemilosrdný, ale přesto hodně držím palce. Pojďte holky na to!
Reagovat
Kozoroh
Pohár nese jméno po NEJlepší deblistce tenisové historie, vítězce 177 turnajů WTA, 31 GS turnajů a držitelce kalendářního GS z roku 1984!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist