Dauhá: Kvitová porazila Svitolinovou posedmé v řadě. Plíšková titul neobhájí

15. 2. 2018, 15:09
Aktuality 213
WTA DAUHÁ - Petra Kvitová na turnaji WTA Premier 5 v Dauhá porazila světovou trojku Jelinu Svitolinovou z Ukrajiny a vyhrála tak už sedmý vzájemný zápas po sobě. Ve čtvrtfinále, kterým si vyrovnala své katarské maximum, se znovu po dvou týdnech utká s Němkou Julií Görgesovou. Naopak loňská šampionka Karolína Plíšková letos skončila už v osmifinále, když podlehla podlehla Američance CiCi Bellisové.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Začátek sezony ideální nebyl. První turnaj musela kvůli nemoci vynechat, v Sydney pak vypadla ve 2. kole s Italkou Giorgiovou a z Australian Open se poroučela už v 1. kole po prohrané bitvě s Němkou Petkovicovou.

V únoru však Petra Kvitová našla sebevědomí i formu. Nejprve ovládla halový turnaj WTA Premier v Petrohradu, následně dvěma body pomohla k postupu své země do semifinále Fed Cupu a nyní se jí daří i na podniku WTA Premier 5 v Dauhá, kde je po dnešku mezi osmičkou nejlepších a navíc se sérii deseti výher v zádech.

Po Turkyni Büyükakcayové a Polce Radwaňské si sedmadvacetiletá Češka poradila i se svou oblíbenou soupeřkou Jelinou Svitolinovou. Světovou trojku porazila 6-4 7-5 a vedení ve vzájemné bilanci tak zvýšila už na 7-1, přičemž o čtyři roky mladší Ukrajince podlehla jen v prvním střetnutí v Cincinnati 2014.

V Dauhá Kvitová hraje popáté v kariéře a počtvrté se dostala do čtvrtfinále, které je zároveň jejím nejlepším výsledkem. O první katarské semifinále si bývalá světová dvojka zahraje s Julií Görgesovou, s níž si poradila před dvěma týdny v Petrohradu a nad kterou vede ve vzájemné bilanci 3-1.

Devětadvacetiletá Němka Görgesová bude za dva měsíce soupeřkou českých tenistek v semifinále Fed Cupu a v Dauhá má šanci vyřadit už třetí Češku během čtyř dnů. V prvních dvou kolech si totiž poradila s Lucií Šafářovou i Barborou Strýcovou.

Plíšková titul neobhájí, prohrála s Bellisovou

Karolína Plíšková o víkendu nemohla kvůli střevní viróze nastoupit k domácímu fedcupovému utkání v pražské O2 areně a už za pár dní musela být připravená na první zápas na turnaji WTA Premier 5 v Dauhá, kde loni triumfovala.

Karolína PlíškováČeská jednička v prvním kole hladce přehrála Francouzku Cornetovou, ovšem dnes překvapivě nestačila 6-7(4) 3-6 na talentovanou Američanku CiCi Bellisovou a loňské prvenství neobhájí. V žebříčku WTA se může propadnout maximálně o jedno místo na šestou příčku.

Plíšková se dnes absolutně nemohla spolehnout na svou největší zbraň servis, o který celkem pětkrát přišla, zahrála osm dvojchyb a kupila obrovské množství nevynucených chyb.

V úvodní sadě sice dokázala čtyřikrát manko brejku smazat, nicméně set nakonec ztratila v tie-breaku. Na kurtu působila bez šťávy, její podání i údery postrádaly potřebnou razanci a je tak otázkou, jak moc její dnešní výkon ovlivnila prodělaná nemoc. Ve druhém dějství Plíšková ztratila maratonský šestý game a do zápasu už se nevrátila.

Osmnáctileté Američance, která si dnes vyrovnala svůj nejlepší výsledek na okruhu WTA a potřetí v kariéře porazila hráčku Top 10 a premiérově členku Top 5, se tak povedla odplata za letošní zápas v Brisbane. O své největší semifinále si zahraje se Simonou Halepovou, nebo Anastasijí Sevastovovou.

Garbiñe Muguruzaová letos poprvé vyhrála dva zápasy na jednom turnaji. Dvojnásobná grandslamová šampionka v osmifinále porazila 6-0 6-4 Soranu Cirsteaovou, se kterou si bez ztráty setu poradila i potřetí, a postoupila do čtvrtfinále.

V něm změří síly s Caroline Garciaovou. Světová sedmička v osmifinále udolala 7-6(3) 7-5 ruskou kvalifikantku Annu Blinkovovou a poprvé v letošní sezoně se probojovala mezi nejlepší osmičku. Muguruzaové se pokusí vrátit loňskou porážku z Tokia.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3,198.000 dolarů
čtvrteční výsledky (15. 02. 2018)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (16-ČR) - Svitolinová (3-Ukr.) 6-4 7-5
Bellisová (USA) - Kar. Plíšková (5-ČR) 7-6(4) 6-3
Wozniacká (1-Dán.) - Niculescuová (Rum.) 7-5 6-1
Halepová (2-Rum.) - Sevastovová (13-Lot.) 6-4 6-3
Muguruzaová (4-Šp.) - Cirsteaová (Rum.) 6-0 6-4
Garciaová (7-Fr.) - Blinkovová (Rus.) 7-6(3) 7-5
Kerberová (8-Něm.) - Kontaová (10-Brit.) 1-6 6-1 6-3
Görgesová (9-Něm.) - Buzarnescuová (Rum.) 6-2 6-2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Krejčíková/Siniaková (ČR) - Mertensová/Schuursová (Belg./Niz.) 6-1 4-6 15-13
Dabrowská/Ostapenková (Kan./Lot.) - Strýcová/Šafářová (3-ČR) 3-0 skreč S./Š.
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

213
Přidat komentář
smazaný uživatel
Paráda! Bohužel jsem neměl možnost to vidět, tak se aspoň někde podívám na highlighty. Po předchozím vzájemném zápase proti Karolíně v Brisbane to je pro mě vážně příjemné překvapení. CiCi už v Dauhá vyřadila tři hráčky, které jsou výš postavené!
Reagovat
EllNino
Reagovat
d@ve
Díky, moc pěkný sestřih.. Petra skvělá.. :)
Reagovat
Andrew89
dekuju Fulnekovi za zdravici,taky zdravim. Zapas jsem nevidet a ani dalsi neuvidim. jsem ve statech,tak mi tu Petru k titulu dotlacte!!! po ocko budu sledovat vysledky.a rikal jsem ze elina je zaruka dalsiho kola...a mel jsem pravdu :D Titulu zdar
Reagovat
lars
vsak video stream tenisu tam muzes snad sledovat ?
Reagovat
FulnekUltras
dáme do toho jako obvykle všechno... ;)
Reagovat
tommr
už ani nepamatuju kdy bylo na některém turnaji tolik nasazených ve čtvrtfinále. Jediná nenasazená hráčka ve čtvrtfinále je Bellisová, která se tam bohužel dostala díky selhání Karolíny ...
Pokračuje i boj o pozici světový jedničky mezi Wozniackou a Halepovou. Jedničkou bude ta, která v Doha udělá lepší výsledek. Pokud by obě dopadly stejně zůstane jedničkou Wozniacká ...
Petra si už zajistila návrat do top-20 - bude nejhůř na 19.místě. V případě zisku titulu by se dokonce vrátila do top-10 na 10.místo ...
Reagovat
PetaM
Náhodou moc pěkné :) Jen 3 z top 8 chybí. A to Kája, Ostapenko a díky Petře i Svitolina :D Titul bude pro jednu z nich velmi cenný a rozhodně vybojovaný. A tak to má být :)
Reagovat
lars
A Keys neselhala, kdyz prohrala s Cicou ?
Reagovat
tommr
Keys prohrála zřejmě kvůli zdravotní indispozici - viz její odhlášení z Dubaje ...
Reagovat
lars
A Karol byla dnes 100% fit ?
Reagovat
Nola
Angie wau, po spatnom zaciatku , celkom dobra praca a zajtra prosim skalp NO1
Reagovat
tommr
od 13:30 jdou na kurt poslední české zástupkyně v deblu Bára Krejčíková a Katka Siniaková ...
Petra Kvitová uzavírá zítřejší program na centru. Začít hrát by se mohlo někdy okolo 19:30 našeho času (21:30 tamního času). Snad to nebude na Petru příliš pozdě ...
Reagovat
aligo
bude mít víc času na regeneraci :)))
Reagovat
tommr
aby pak ale v průběhu zápasu neusnula ... :)
Reagovat
aligo
aspoň bude redy na třetí set :D
Reagovat
PetaM
Petra sice nerada noční zápasy, ale spíše až tak kolem 23 hodiny :D Takže snad to bude v klidu :D
Reagovat
PetaM
Třeba jí trenér naordinuje spánek až do 8, do 9 :D :D
Reagovat
Frick
Nevíte, zda pořád si musí brát analgetika kvůli tý achilovce?
Reagovat
LukasH
Petra super.:-) Ta snura uz je neuveritelna. S Georges si to netroufnu odhadnout. I kdyby to dala, nasleduje Wozejk a pak nejspis dalsi "oblibenkyne" Simona nebo Kerber.
Reagovat
FulnekUltras
tenhle turnaj má prakticky úroveň GS - tak proč si to nevyzkoušet ;)
Reagovat
Torn
Ani prakticky ani teoreticky, GS to není.
Reagovat
FulnekUltras
neříkám, že by nám teď den odpočinku mezi posledními zápasy nepřišel vhod - na druhou stranu, když válec jede... ;)
Reagovat
tommr
jj ted už je skoro jistý, že v semifinále by jí čekala bud Kerber nebo Wozniacki a ve finále Halep což je pro Petru asi nejhorší možná cesta k titulu ...
Reagovat
LukasH
Tak je a asi bude era takovych hracek. Simone fandim, pokud nehraje proti Petre. Ta to a nima musi vybehat nebo mit ten super ultra robocop mod, coz vzhledem k unave neni moc realny
Reagovat
tommr
dneska vyhrála 10.zápas v řadě a vyrovnala tím svojí třetí nejdelší šnůru vyhraných zápasů ...
Nejvíc zápasů v řadě zatím vyhrála na přelomu let 2011/2012 kdy jich vyhrála 14 po sobě (Linec, TM, finále FC + dva zápasy v Sydney) ...
Reagovat
Jabadu
Pokračuj, pokladníku. Hezky se to čte.
:-)
Reagovat
PetaM
Do toho se nepočítá HC? Smutné ... :(
Reagovat
FulnekUltras
jo, to byla tenkrát velká doba - když se po Perthu zdálo, že už zbývá jen pár zápasů na AO...
Reagovat
Kozoroh
Zápasy v HC nepatří pod ATP/WTA okruhy.
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu vyhrát a bojovat v nich musela tak i tak ... :D
Reagovat
FulnekUltras
z čistě sportovního hlediska převyšoval duel Petry s Caro na HC 2012 kdekterý "počítaný" mač - takže za mě byla Peťa No.1 právě tehdy, a formální oficiality na tom nic nemění
Reagovat
Torn
Mění na tom všechno, přestaň si vymýšlet a fabulovat.
Reagovat
FulnekUltras
frustrace na postupu? ;)))
Reagovat
Fandina
Ale ani FEDy nejsou pod ATP/WTA a berou se.
Reagovat
Fandina
DC a FED
Reagovat
FulnekUltras
V případě bodování FEDu by Peťa byla No.1 už v prosinci 2011 po Moskvě - a vzápětí v Perthu na HC výhrou nad tehdejší "oficiální" žebříčkovou jedničkou Caro tuto pozici v přímém souboji ještě potvrdila. Někdo asi řekne - žvásty starých kvitonošů, ale čistě sportovně je to fakt.
Reagovat
Fandina
To mi nemusíš vysvětlovat. To ví každý, že kdyby se FED bodoval, tak je Petra jedničkou. A navíc to bylo v době, kdy DC se bodoval a FED ne.

Mně je v podstatě jedno, jestli byla Petra jedničkou nebo ne. Byla od toho dva zápasy, takže to vyjde nastejno.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě zajímavější je její bodový součet na konci roku 2011 - a tam bych se v polemice o "pozicích" tehdy a dnes už jen opakoval.
Reagovat
fujtajblick
když Jabadu zavelí, je třeba poslouchat...tedy vylepšuji skóre. Ale Petra super, bála jsem se ať na konci Svitolina nechytne druhý dech...
Reagovat
tommr
už má po dnešku jisté minimálně 19.místo ...
Nejvýš by se mohla dostat na 10.místo pokud by získala titul (a Konta by nedošla do semifinále) ...
Reagovat
milik254
Dostat se do desítky už po Doha by bylo něco neuvěřitelného, ale obávám se, že Petřina vítězná šňůra skončí. Görgesovou možná ještě dá, ale proti Caro, Angie nebo Simoně jí moc nevěřím, tři týdny v kuse jsou fakt hodně.
Reagovat
tommr
další úpornou obranářku by už asi Petra nedala. Ted to ale vypadá, že Kerberovou by jí z cesty mohla odstranit Konta ... :)
Reagovat
milik254
Konta do SF by byla asi nejlepší, ale to se přece zase Petra nedostane do desítky.:D
Reagovat
tommr
Konta už bohužel zvadla ... :(
Reagovat
bIbec
o Kontu bych si nedělal starosti. Kvítko už je takové zvadlé. Jule bude víc než ořech.
Reagovat
bIbec
*taky takové zvadlé.

Podle mě to už zítra nedá.
Reagovat
Fandina
Dneska zvadle nevypadala, ale to neznamená, že zítra musí vyhrát. Nicméně, dneska byla kromě pár výměn na konci mače, kdy se hrálo na krev, dost živá.
Reagovat
tommr
uvidíme. Já si myslím, že tu Goergesovou by ještě Petra dát mohla. Bylo by smutný kdyby nám Němka vyřadila tři elitní hráčky za sebou ...
Reagovat
Marduch
Uz v Petrohradu vyhrala PK o prsa te švýcarské reprezentantky, Goergesova se ji v intgnzite uderu a rychlosti hry defakto vyrovnala. Která dalsi to o sobe ve WTA muze rict?
Reagovat
tommr
příjde na to kterou švýcarskou reprezentantku máš na mysli. Bencicová má prsa docela solidní ... :)
Reagovat
Jabadu
"Kam se hrabe Bittner?! ... To se nedá srovnat! ..."
:-)
Reagovat
kada.tom
hmm, Lucka s Bárou skrečly debl ..
Reagovat
tommr
myslím, že to skrečla Bára ...
Reagovat
misa
Teď jsem se chtěl začít dívat...
Reagovat
tommr
už aby Lucka hrála s BMS. Debl s Bárou pro ní není to pravý ořechový ...
Reagovat
misa
S BMS je to jiný zážitek. Doufám, že máš pravda a Lucii nic není. Řekněme, že se obě už chtějí přesunout do Dubaje.
Reagovat
tommr
já viděl akorát část třetí a poslední hry a Bára tam na míčky soupeřek prakticky nereagovala. Zdálo se mi, že má něco se zádama ...
Reagovat
misa
Nestihnul jsem ani míček, tak díky za zprávu.
Reagovat
peggy
Je to velice smutne Karolino,ze jsi nemohla hrat tak jak jsi chtela.Moc jsem Ti celkovou vyhru prala.Kdo vi co zpusobilo virouzu???
Reagovat
Jabadu
To má z kouření.
Reagovat
a.magerova
Fááákt... TO má takové projímací účinky... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Cigareta podporuje peristaltiku, možná u někoho až nečekaně hodně.
Reagovat
a.magerova
Ahaaa... odkud vítr fouká.... :-/
Reagovat
Marduch
Rek bych, ze vir. Nejspis.
Reagovat
FulnekUltras
přenášený hrdličkami
Reagovat
Jabadu
Jestli tady do půl hodiny nebude alespoň 200 komentů, vzdávám se funkce praporečníka v "Kvitova utras"!
:-)
Reagovat
Fandina
Hodně komentářů hlavně je, když prohraje, takže v tomhle smyslu není o co stát, co se týká počtu komentářů :-)).

Ale dneska se mi Petra líbila, jak působila na kurtu i jak hrála. Tak snad bude zítra proti Julče také v pohodě a doufám, že bude lepší. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
taky pravda - radši +/- 200 až do neděle ;)
Reagovat
FulnekUltras
mně by takové číslo stačilo až zítra ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ji miluješ, není co řešit !
Reagovat
a.magerova
To by i musela mít Fandina chuť, jeeenže... za chvíli začíná Roger, takže počítám, že ani pomyšlení... :-)))
Reagovat
Serpens
To je super :) Konečně někdo z našich přerušil sérii Svitolinové, která jakožto bývalý boxovací pytel našich holek držela šňůru sedm vítězství nad Češkami :)
Reagovat
EllNino
Paráda :) Poslední 3 týdny hraje velmi dobrý tenis bez větších výkyvů (krom zápasu s Begu a Golubic), navíc další skalp hráčky top 10 :)

Po 2 týdnech další souboj s Jule, snad tu Jule nevyřadí 3 Češky tyjo :D Já Petře celkem věřím, že se dá ještě dokupy, má na to :) A pak si bude moc dovolit vynechat Dubaj :)
Reagovat
Fandina
Včera s Agou to ale bylo také náročné. Nic jednoduchého. To dneska to bylo se Svit v pohodě. Vždycky si pohlídala koncovky setů. Včera to bylo nahoru a dolů.
Reagovat
EllNino
to ano, ale nebyly tam výkyvy v podobně ztráty setu 1:6 nebo tak :) Zápasy s Goerges a Agou byly velmi vyrovnané od začátku, v zápasecch s Golubic a Begu měla Petra set vždycky slabší chvilku :) ...

Snad ta šňůra ještě 3 zápasy vydrží :D
Reagovat
tommr
kdyby Goergesová vyřadila po Lucce a Báře i Petru tak by to pro naše holky byla strašná potupa. To Petra nesmí připustit ... :)
Reagovat
Pavlis
V Petřině stylu hry je jednoznačně vidět, jak hrát tenis, aby to přinášelo body. Co dnes dokázala zvorat, vrátit, doběhnout, respekt. Na Elinu si holt věří, já mám ještě v paměti tu její porážku s ní. Léto 2014, čerstvě po Wimblu, nakonec Petřina oblíbená hráčka. Neuvěřitelná série nyní. Užijme si to nadoraz. Jen tak tak dál. Ale ten dnešní zápas byl řehole, Elina začínala asi oba sety první, Peti musela furt dotahovat, nakonec ji brejkla vždy koncem setu. Díky, Petro.
Reagovat
FulnekUltras
Ten Petře relativně vyhovující styl Eliny byl dnes určitě také plus. Zdravím též Andrew89... ;)
Reagovat
tommr
Petra dneska vyhrála los a zvolila si příjem. Takže je to pro ní asi výhoda? :)
Reagovat
Pavlis
Začátek jsem propásl. Koukám, že jedno podání neudržela, ale naštěstí to pro ni dopadlo dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nadhera, kiezby aj Marenka po navrate takto hrala. .)
Reagovat
FulnekUltras
Přiznávám, že jsem Ti ten opakovaný druhý servis po teči za stavu 30:30 v posledním gemu tlačil fakt HODNĚ s myšlenkou - Zahraj to normálně jako první... Dalas' ho famózně na téčko, a pak už to bylo jen o Elině. Pilsudsko-banderovský dvojboj máme za sebou. Teď s chutí do Čtvrté říše.

POOOOOOOOOOOOOOJĎ si pro to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Empe
Petřiny zápasy tento týden jsem neviděla, ale podle komentářů tady jsem nevěřila, že Petra dneska vyhraje. Je to bojovnice. :)
Co se týče Karolíny, její prohra mě nemrzí tolik, jako by mrzela Petřina. Ale myslím si, že na jejím nevýkonu se mohla podílet ta prodělaná nemoc s antibiotiky...
Reagovat
Nola
mozno choroba, mozno aj skutocnost, ze hracky, ktore skor prehravala, nasli recept a nastavili spravny scenar ako ju porazit
Reagovat
Empe
I to je možnost, ale neusuzovala bych na to podle toho dnešního zápasu. :)
Reagovat
Nola
zial to nie je iba ten dnesny zapas....
Reagovat
Empe
To nepopírám.
Reagovat
Krisboy
Nene, dneska si to Karolína prohrála svým špatným výkonem. Ta nemoc se na ni určitě podepsala, ale chyby, které dělala, s nemocí myslím nesouvisí...
Reagovat
FulnekUltras
Plech pookřeje až u indiánov.
Reagovat
Nola
Petra wau, takto ma hrat hracka TOP10, skalp Svitoliny je tam, jasna ceska NO1, behala, snazila sa, snad sa cim skor dostane na post, ktory jej pravom patri, jej kolegyna zial vie zahrat iba udery nahrane na stred kurtu, ak jej zreturnuju servis a zenu ju do stran,chyba jej pridana hodnota- uhly, zmena rytmu....
Reagovat
Fandina
Hrála super a hlavní bylo, že dvě poslední hry v setech vždycky patřily jí. Nejdřív brejk a pak dopodání.

Statistiky W/EU Petra 34/23 Svit 14/12
Reagovat
tommr
větší zkušenosti Petry byly znát ... :)
Reagovat
aape
Petro díky, skvělá práce! Jen tak dál!
Reagovat
vendulkabendulka
Stats
https://ctrlv.cz/shots/2018/02/15/kpPM.png
Reagovat
George_Renel
Asi ano. Fyzicky již mele z posledního. Ale dnes skvěle, jediné větší zaváhání v 5. hře 2. setu. Ale plné absolutorium za poslední 3 týdny.
Reagovat
kada.tom
jo, fyzicky už byla vyždímaná, ale zítra bude hrát s Goerges až večer a na centru, takže má de facto 24 hodin na regeneraci, ale i QF je fajn výsledek, hlavně ta hra má poslední 3 týdny opravdu úroveň :-)

myslím, že zítra vůbec nemusí v Dauhá být konec :-)
Reagovat
tommr
jít dneska do třetího tak by tam Petra asi vyčerpáním umřela ... :)
Reagovat
Jabadu
Ano, tohle je rozdílový faktor od ostatních českých špičkových hráček. Mentální síla šampionky. Nedá se to naučit, šampionem se člověk musí narodit.
Poklekněmež, holoto venkovs ... před panovnicí.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
úhel z místa egoista ;) hlavou k Mekce... ;)
Reagovat
Jabadu
Nechci být považován za "Svědka Petřina". Ale musíš uznat, že vykazuje vlastnosti, které "malým českým zmr.dům" prostě nejsou vlastní ani vrozeny.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Tohle přízemní čecháčci nikdy nepochopí... ;)
Reagovat
Torn
Spíš vy dva jste vylízanci až do světa. Petra rozhodně není rozená šampionka, to by těch GS měla daleko víc. Prostě když chytnu 14 dní slinu, tak jede, to je všechno.
Reagovat
LukasH
Je a neni. Zalezi, s kym se to srovnava. Jasne, Serena a jiny legendy, co vyhraly to co vyhraly...to se srovnat neda. Nicmene Petra umi vyhravat turnaje. Kdyz uz dojde daleko, vetsinou vyhraje. Na rozdil od Karoliny nebo Tomase. Ti snadneji zvladnou zacatky a pak se zaseknou.
Reagovat
Jabadu
Ale no jóóó ... porád.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný tenis. Líbily se mi Petřiny náběhy na síť.
Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano!! Jedeš voee!
Reagovat
lvicek
Parada! Gratulace Peti! A moc pekny tenis, az na par tech odpalu (34/23 vuci 14/12 W/UE).
Reagovat
kada.tom
Petra dneska hodně bojovala, ten konec se mi celkově hodně líbil :-) Dobrá práce :-)

A ve stejnou dobu postupuje i Caro, takže paráda, doufám, že po Dauhá udrží post jedničky :-)
Reagovat
milik254
A tři z toho proti top 10
Reagovat
ludmilaosfka
Je jasný, že Petra patří do top 10. Zas tam bude.
Reagovat
tommr
se Svitolinou to má po dnešku 7:1 ... :)
Reagovat
Krisboy
To pro světovou trojku není moc lichotivý :)
Reagovat
kada.tom
tak onu tu bilanci proti Petře nenasbírala jako světová trojka, že jo :-)
Reagovat
ludmilaosfka
Péťa je bojovnice. Neskutečný!
Reagovat
Krisboy
YEEEEEEEEEEEAAAAAAAHHHHHH!!!!! Pooooooooooooojď!!!!!
Reagovat
Fandina
Gratulkaaaaa
Reagovat
Fandina
Ještě dva fiftýny.
Reagovat
smazaný uživatel
Petruska Vyblitkova na hranici kondice :D znicena jak kdyby dobehla maraton :DD
Reagovat
FulnekUltras
si to dohrát, Lásko...
Reagovat
misa
Za pár měsíců budeme střídat :)
Reagovat
ludmilaosfka
To bylo nádherný,. Ale Peťa toho má dost. ještě jeden!!
Reagovat
tommr
dopodává to? Vypadá dost vyčerpaně ...
Reagovat
Krisboy
Nevypadá vůbec dobře, ale věřím, že to dorazí. Čtyři levácký zatáčky a je to tam :)
Reagovat
lvicek
Dneska na me pusobila lip nez v zapase s Radwanskou.
Reagovat
Krisboy
Taky dnešní zápas byl o více než hodinu kratší. Jak píše tommr, kdo ví, jak by to vypadalo ve třetím setu...
Reagovat
lvicek
Jo, to asi jo. Ale vcera Peta prave vypadala spatne ke konci prvniho a zacatkem druheho setu, jeste pred tou Vankovou promluvou. Dneska mi prisla tak nejak vic v tom zapase, lepsi "body language" :).
Reagovat
Fandina
Jj, dneska vypadala Petra proti včerejšku v pohodě. Ke konci tam byly nějaké dlouhé výměny, tam to bylo náročné fyzicky, ale jinak dneska od začátku působila dobře.
Reagovat
milik254
Výměny brutální, nevidím se Petře, že je dost unavená, tak hlavně ať to doservíruje, zítra s Julií to zas tak dlouhé výměny asi nebudou.
Reagovat
Fandina
Tak ještě jeden. To bylo tedy.
Reagovat
Jabadu
Masterpiece!
Reagovat
PetaM
Já se picnu. :D Neskutečné. :O
Reagovat
Fandina
5:5 tak teď to chce brejk Peti. Svit si dost věří, tak musíš také. Pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
a teď do ní
Reagovat
FulnekUltras
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
Torn
Fulnek má opět organismus?:D
Reagovat
FulnekUltras
z náměstí až na zámek ;)))
Reagovat
Krisboy
Vaněk na kurtu, teď to začne lítat! Doufám, že do kurtu teda.
Reagovat
lvicek
Ted to teda litalo vsude mozne ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Tady zas neni nikdo normalni. Samy dement
Reagovat
Jabadu
Vyzývám tě na souboj, sociále! Volím zápas.
:-)
Reagovat
EllNino
chce dostat ten ban, proto to píše
Reagovat
Krisboy
Nech ho, orel přece much nelapá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si Kojinha devka, co? Suline udochni. Spino vyblita
Reagovat
Krisboy
Reagoval jsem na Jabadu, marode :)
Reagovat
Jabadu
Nebylo to náhodou francouzsky, drahý?
:-)
Reagovat
Krisboy
"suline udochni" zní spíš mongolsky :D
Reagovat
Pedronegro
super dialog, jsem se fakt nasmál :)
Reagovat
Fandina
To jsou husté přestřelky teď. Svitolina do toho jede, tak doufám, že se Petra nedá.
Reagovat
Jabadu
To byl důležitý game!
Reagovat
PetaM
Díky Bohu za získané sebevědomí od Petrohradu ... :D Petra to zvládla jako velká hráčka, moooc pěkně :)
Reagovat
milik254
Ale Elina se vzteká nádherně!
Reagovat
PetaM
Docela sexy :D
Reagovat
EllNino
Myslím, že za stavu 2:2 0:30 byla Elina hodně dole, ale Petra ji tou šílenou minelou vrátila do zápasu
Reagovat
milik254
Třeba ji teď nevyužité BB položí ještě níž. :D
Reagovat
PetaM
A je to tady že :D
Reagovat
PetaM
To by nebyla Petra, aby vyhodila nahraný míček :D A zrovna mohla mít 3 BB :( :D
Reagovat
tommr
jj tohle moh bejt rozhodující moment zápasu ... :(
Reagovat
lvicek
Ta vymena na 2:2 byla luxusni.
Reagovat
Jabadu
Něco mi říká, že Elina asi zapne turbo.
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale v prvním setu vypadala Petra dobře ... :)
Reagovat
milik254
Občas je tam sice nějaká chybka, ale Petra hraje docela dost slušně... Zatím.
Reagovat
milik254
Třeba tahle za 30-0, snad nezvrátí zápas.
Reagovat
PetaM
Na zápas je to asi brzo, ale set by to klidně zvrátit mohlo ...
Reagovat
tommr
to byla opravdu strašná chyba ... :(
Reagovat
PetaM
Mooooc krásné :) Hezky se Petra rozehrála. Snad to Elinu trochu srazí ... Pokud dobře počítám, už 11. set v řadě s Petrou prohrála ...
Reagovat
Fandina
Set je tady a dvě poslední podání Petry super. Tak ještě jeden set Peti. Pojď!!!
Reagovat
tommr
jj dvakrát za sebou čistá hra na podání z toho jednou při dopodávání setu to se u Petry málokdy vidí. Jen tak dál ... :)
Reagovat
lvicek
Peta, Peta tradicne nepotvrdila break... S tim ma posledni dobou fakt nejake problemy. Tak jak to pujde dal? Myslim, ze na Svitolinu ma, tak jen moc neblbnout!
Reagovat
lvicek
Na podruhy uz to bylo lepsi, super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mazácky! :-) Pojď!
Reagovat
teniska
ahoj všichni, dá se někde sledovat Petru?
Reagovat
com
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
raron
...mám jenom servis ( někdy) ..její hra mě prostě nudí....
Reagovat
raron
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to tady moc sleduju, je tady dost lidi, co nefandi nasim hracum a hrackam, ze?
Reagovat
hippos
tenis neni fotbal
ty zas fandis klizkovi
Reagovat
Kojinho
Nerozloučil ses už náhodou?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je ti do toho ty vyjebana spino? Starej se o sebe. Kurvo vyjebana porodena z incestu
Reagovat
Krisboy
S tebou ta horečka nějak moc mává...byl jsi u lékaře?
Reagovat
hippos
dalsi nase slepice tentokrat krizena s avatarem
proste uplne blba
Reagovat
dadaft
Halep - Sevastova
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, docela to ujde.
Reagovat
PetaM
No, jedna Češka pryč, druhá zbývá. Snad Petra dneska bude svítit tučně na výsledcích :) Aspoň nějaká radost :D
Reagovat
Pavlis
Na Petru se dnes zase načekáme. Plus časový posun o asi dvě hodiny.
Reagovat
com
tak sem nakonec videl jen pulku prvni setu jak si vymenovaly podani.. a nakonec to teda nedopadlo chjo.. No kazddopadne by stejne vypadala zitra s Halep, tak se nic tak strasnyho nedeje :D
Reagovat
Ondra979
no mohlo to byt ovlivneno tou nemoci, ale stejne - kdy naposledy uhrala opravdu hodnotny vysledek - ja si pamatuju teda SF na FO, to bylo velmi slusne. ale to uz je docela dlouho..vypada to jakoby opravdu jeji vykonnost sla o neco dolu od te doby
Reagovat
smazaný uživatel
se vůbec nehodí do jakéhokoliv vrcholového sportu. Především přes mozek. Ukazuje se, že už ani odchod od toho pitomce Hrdličky, změna realizačního týmu a nebo pokus o kariéru deblistky se svou sestrou, která je ale stejná blbka... nic z toho nepomůže.
Mohu předpokládat, že byla nemocná ale pak tam raději neměla jezdit vůbec.
Chce to přestat jí sledovat a nic si od ní raději neslibovat a nenamlouvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by bylo docela skvělý otěhotnět, nechat tenisu a zmizet někde v Emirátech na golfových hřištích bez návartu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesleduj, netipuj, nepiš, nevopruzuj.
Reagovat
slacker
nezcmrndej
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá pravda
Reagovat
Aussie
O kolik míst asi spadne?
Reagovat
tommr
maximálně o jedno, ale to by musela Garcia v Doha získat titul ...
Reagovat
Torn
Kája byla nemocná, čekat, že to obhaji, je trochu mimo. Pindy o nějaké české jedničce taky, je úplně jedno, zda je Kája, Peťa nebo Lucka, opravdu jako fanatici.
Reagovat
Lasicka
Platí prosím pěkně toto přísloví i u mladých tenistek .... ?
Reagovat
Kozoroh
12. místo - Maria Šarapovová
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-w-no-12-maria-sharapova/72106/

Držitelka kariérního Grand Slamu, jedna z největších sportovních celebrit, ale taky hráčka, která byla potrestána za doping.
Reagovat
smazaný uživatel
az 12.? :(
Reagovat
aligo
Dopingáře bych tam vůbec nedával...
Reagovat
Krisboy
Ale no tak...Marfuša přece není žádnej dopingář, je to chudinka a obět zvůle antidopingových komisařů. Jak můžeš být takhle zlý na nejkrásnější sportovkyni světa, vzor fair play a cti?
Reagovat
tommr
dneska podala špatnej výkon. V prvním setu vypadala trochu zaražená z dobrýho výkonu soupeřky, ale přesto ho mohla vyhrát nebýt několika zbytečných chyb. Ve druhým setu už hrála odevzdaně a skoro nebojovala. Otázka je jak dalece se na jejím výkonu projevila právě prodělaná nemoc. Já doufám, že to byl hlavní faktor, protože kdyby takhle měla hrát normálně tak by to s ní bylo velice špatný ...
Dnešní porážka znamená i neobhájení lonskýho titulu a ztrátu 365 bodů. A protože všechny její hlavní konkurentky až na Ostapenkovou v Doha sbírají body je jasný, že se její postavení v top-10 nezlepší ...
Reagovat
Kozoroh
13. místo - Arantxa Sanchezová Vicariová
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-w-no-13-sanchez-vicario/72096/

Včera jsem se tu nedostavil, proto odkaz k 13. WTA-místu postuji dnes. Jak pro většinu španělských tenistů, i pro Sanchezovou Vicariovou byl prioritním povrchem antuka, na RG 1989 zaskočila tenisový svět, když porazila Steffi Grafovou a připsala si první majorový triumf. Prosadila se ale i na jiných površích a v roce 1995 se stala No. 1.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Fandina
Kája byla dost zpomalená a také dělala dost chyb. Asi není ještě v pořádku a snad se dá do kupy a v Dubaji už bude zdravá. Dneska škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína ostuda!!
Reagovat
EllNino
Nu co, aspoň zae nedostane klepec od Simony :D ... A pro CiCi parádní výsledek, už se jí nebála jako v Brisbane ...

Nedělal bych z porážky vědu, těžko se to mohlo během pár dní zlepšit natolik, aby zvládla zápasovou porci bez dne volna
Reagovat
tommr
vidina výprasku od Halepový možná přispěla k tomu, že se na to Karolína ve druhým setu víceméně vykvajzla ...
Reagovat
Jabadu
Konkurence je velká a Bellis je budoucí hvězda. To je prostě fakt. Na druhou stranu dnes Petra může ukázat, kdo je skutečnou českou panovnicí.
Reagovat
smazaný uživatel
To kto nou je uz davno vieme! :)
Reagovat
aligo
to už ukázala dávno...
Reagovat
tommr
Bellisová dneska ukázala, že její výhra nad Keysovou nebyla náhodná. Přesto je pro mě porážka Karolíny velkým zklamáním ...
Reagovat
Krisboy
Hrůza hrůz. Nezaslouží si být jedničkou :(
Reagovat
SubOptikT
Disgusting
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist