Daviscupovým kapitánem Francie je znovu Noah

21. 9. 2015, 17:32
Aktuality 3
Novým nehrajícím kapitánem daviscupového týmu Francie se stal Yannick Noah. Poslední francouzský vítěz grandslamového turnaje vystřídá Arnauda Clémenta, kterého vedení domácí tenisové federace minulý týden propustilo. Noah zatím získal smlouvu na příští rok.
Profily hráčů
Yannick Noah

Francie pod Clémentovým vedením hrála vloni ve finále, kde podlehla Švýcarům. Letos ale už ve čtvrtfinále utrpěla s Velkou Británií porážku, která ještě zhoršila vztahy kapitána s hráči.

Yannick Noah, který se po skončení tenisové kariéry úspěšně věnoval mimo jiné pěvecké dráze, už v roli daviscupového kapitána působil v letech 1991-92 a 1995-98. Vítěz French Open z roku 1983 dovedl Francii k zisku Salátové mísy v letech 1991 a 1996.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Mayo
Jedine Joakim Noah
Reagovat
Roger_Federer
Musi vít...blahem.:)
Reagovat
Frick
jim i zpívat v šatně?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist