Deblista Jebavý má druhý titul z turnaje ATP. V Petrohradu vyhrál s Nizozemcem Middelkoopem

24. 9. 2017, 15:53
Aktuality 2
ATP PETROHRAD - Aktuálně nejlepší český deblista Roman Jebavý si v Petrohradu došel pro svůj druhý titul na okruhu ATP. S Nizozemcem Matwem Middelkoopem ve finále porazili nejvýše nasazenou chilsko-argentinskou dvojici Julio Peralta a Horacio Zeballos.
M. Middelkoop a R. Jebavý (© SPS Open)

Sedmadvacetiletý rodák z Turnova Jebavý, jenž o minulém víkendu debutoval v Davisově poháru v neúspěšné baráži v Nizozemsku, s Middelkoopem vyřadili v tomto týdnu tři nejvýše nasazené dvojice. Ve finále je nezastavili ani Julio Peralta z Chile a Argentinec Horacio Zeballos, outsideři nad turnajovými jedničkami z Jižní Ameriky zvítězili 6:4, 6:4.

O sedm let starší Middelkoop je turnajovým šampionem v deblu počtvrté, z toho potřetí na tvrdém povrchu. Dosavadní trofeje sbíral s krajanem Wesleym Koolhofem.

• ATP 250 PETROHRAD •
Rusko, tv. povrch / hala, 1.064. 715 dolarů
nedělní výsledky (24. 09. 2017)
• Čtyřhra - finále •
Jebavý/Middelkoop (ČR/Niz.) - Peralta/Zeballos (1-Chile/Arg.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
r176
Velká gratulace a hodně štěstí na dalším turnaji v Shenzenu!!
Reagovat
skott
přestože ho jako solidního deblistu registruju nějaký čas, tak až do dneška jsem netušil, že Matwé je z matčiny strany Rus, navíc přímo z Petrohradu. Dokonce by mohl za Rusko i hrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist