Deblový pár Bob a Mike Bryanovi chybí po 19 letech na grandslamu

29. 5. 2018, 21:49
Aktuality 0
Po 19 letech skončila rekordní série účastí bratrů Bryanových na grandslamech. O 76. nepřetržitý společný start americká dvojčata připravilo zranění Boba, který si na turnaji v Madridu před dvěma týdny poranil kyčel. Mike s náhradním partnerem Samem Querreym dnes vypadli na Roland Garros už v prvním kole čtyřhry.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Bratři Bryanové hráli společně grandslamy od Australian Open 1999 a během té doby na nich získali 16 titulů. Drží řadu rekordů na okruhu ATP, ovládli 117 turnajů a byli dlouhá léta v deblu světovými jedničkami. S Querreym dnes Mika na antuce v Paříži zastavili britští bratři Ken a Neal Skupští.

"Sam je dobrý kamarád, a i když jsme prohráli, nasmáli jsme se a užili si to. Ale nebylo to tak přirozené jako vždycky. Bez bráchy se tady cítím trochu osaměle," přiznal Mike po prohře 5-7 4-6. French Open s Bobem vyhráli dvakrát v letech 2003 a 2013. Kdy se jeho dvojče bude moci vrátit na kurt, zatím netuší.

Bob a Mike Bryanovi, kteří před měsícem oslavili 40. narozeniny, přitom prožívali velmi povedenou sezonu. Vyhráli dva turnaje Masters 1000 a v Paříži mohli útočit na návrat do čela světvého žebříčku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist