Del Potro z Estorilu odstoupil, zemřel mu dědeček

3. 5. 2017, 22:23
Aktuality 5
Juan Martín del Potro odstoupil kvůli úmrtí v rodině ze svého prvního letošního turnaje na antuce. Dvojnásobnému šampionovi z portugalského Estorilu dnes zemřel dědeček a argentinský tenista se ihned po obdržení smutné zprávy vydal domů, aby mohl být s rodinou a zúčastnil se pohřbu.
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro včera v Estorilu úspěšně odehrál svůj první letošní zápas na antuce. Dnes ho však v Portugalsku, kde v letech 2011 a 2012 triumfoval, zastihla smutná zpráva o úmrtí dědečka a devětadvacetiletý Argentinec z trnaje okamžitě odstoupil a odletěl do své rodné vlasti.

Bývalý čtvrtý hráč světa Del Potro v Estorilu plnil roli nasazené pětky a ve čtvrtek měl usilovat o své druhé letošní čtvrtfinále. Do něj se dostal bez boje Američan Ryan Harrison.

Kvůli podobné události se z turnaje v Estorilu odhlásil na poslední chvíli předloňský finalista Nick Kyrgios. Také australskému hráči zemřel dědeček.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
gigin
http://sport360.com/article/tennis/international-tennis/232238/thanasi-kokkinakis-interview-aussie-youngster-opens-up-about-lifetime-of-injuries-and-hopes-of-an-imminent-return-to-tennis/
Reagovat
smazaný uživatel
Statisticky dedečkovia tenistov umierajú práve na jar. Babičky štatistiky neuvádzajú.
Reagovat
Frick
Nejezdit tam!
Reagovat
Gulbis
Pamatuju český film http://www.csfd.cz/film/8013-babicky-dobijejte-presne/prehled/....tady asi nikdo dědečky nedobíjel....holt to někdo podcenil
Reagovat
Davor1
Škoda, pri tej účasti to tam mohol kľudne celé vyhrať. Tak snáď si to tam zoberie Ríša.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist