Divoký a šťastný debut: Plíšková v Singapuru přežila mečbol proti Muguruzaové!

24. 10. 2016, 16:37
Aktuality 349
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková si odbyla vítězný debut na Turnaji mistryň, když po divokém průběhu a odvrácení mečbolu udolala Španělku Garbiñe Muguruzaovou. Příští soupeřkou české tenistky bude Světlana Kuzněcovová, s níž jediný vzájemný duel vyhrála.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková prožívá životní sezonu a i díky postupu do finále US Open si zajistila premiérový start na Turnaji mistryň. Do něj dnes vstoupila soubojem s Garbiñe Muguruzaovou ze Španělska, s níž vyhrála poslední tři vzájemné zápasy a měla tak na ni dobré vzpomínky.

Toho dnes čtyřiadvacetiletá Češka využila ke skvělému startu. V prvním setu nečelila žádnému brejkbolu, sama využila dvě z pěti šancí na brejk a ujala se vedení. A když do druhé sady vstoupila brejkem, vedla už 6-2 a 3-1.

Statistiky zápasu
Plíšková - Muguruzaová
14 esa 2
3 dvojchyby 9
62 % 1. podání 'in' 56 %
34 winnery 36
37 nevyn. chyby 43
15/23 hra na síti 15/21
8/15 brejkboly 5/9
čas: 2:30

Jenže o rok mladší Muguruzaová se nevzdala a postupně zvyšovala level svého výkonu. Naopak Plíšková začala bojovat se svým servisem, ztratila čtyři gamy po sobě a rázem prohrávala 3-5. Sice se dokázala do hry o druhý set vrátit a vynutila si tie-break, ovšem v něm přišla o náskok 3-0 a o vítězce musel rozhodnout třetí set.

Dvakrát ztracené vedení Plíškovou málem zlomilo. V úvodu rozhodující sady marně hledala klid a jistotu a za stavu 0-4 se zdálo být rozhodnuto. Trenér Jiří Vaněk však během výměny stran stále věřil, že vítězka letošního French Open Muguruzaová jí dá ještě šanci. A měl pravdu. 

Plíšková umazala jeden ze dvou brejků, a i když pak přišla čistou hrou už popáté o své podání, za stavu 2-5 přežila mečbol a znovu si začala věřit. A čím více ukrajovala z náskoku své soupeřky, tím více ji dostávala pod tlak a sama zlepšovala svůj tenis. Tlačila se do útočné hry, získala posledních pět gamů zápasu a po dvou a půl hodinách boje zvítězila 6-2 6-7 7-5.

"Ve druhém setu jsem byla blízko výhře, ale ona pak zvedla úroveň své hry a hrála skvěle. Už jsem byla skoro na dně, ale přesto jsem stále věřila, že můžu vyhrát," přiznala Plíšková, kterou v publiku podporvala maminka či přítel Michal.

"Jsem teď moc ráda, že jsem to otočila. Tohle vítězství je pro mě moc důležité, nestává se to každý den," dodala na kurtu lounská rodačka, jež zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 4-1. Zápas skončil hodinu a dvacet minut po půlnoci.



"Fantastický obrat. Plíšková už byla dole fyzicky i psychicky, ale bojovala a nevzdávala," řekla při komentování legendární Martina Navrátilová. "Její trenér jí hodně pomohl. Mluvil pozitivně a dobře jí poradil, co a jak dělat," uvedla.

Plíšková si k výhře pomohla 34 vítěznými údery a 14 esy. "Podává jednoduše, bez zbytečného pohybu, podobně jako Serena (Williamsová). K tomu servis dobře rozděluje do stran a hraje i vhodně soupeřce do těla," chválila Navrátilová.

Příští soupeřkou Plíškové v Bílé skupině bude Světlana Kuzněcovová, která dnes rovněž přežila mečbol v třísetové bitvě s polskou obhájkyní titulu Agnieszkou Radwaňskou. S unavenou jednatřicetiletou Ruskou, která se do Singapuru kvalifikovala na poslední chvíli sobotním triumfem v Moskvě, jediný vzájemný zápas letos v Cincinnati vyhrála 2-1 na sety.

S Kuzněcovovou se světová pětka Plíšková zatím střetla jen jednou a letos v Cincinnati uspěla po třísetovém boji. "Tady to pro mě bude vzhledem k povrchu těžší," řekla čtyřiadvacetiletá česká tenistka. "Bude mi hrát vysoké balony do bekhendu. Musím dobře servírovat a útočit, aby neměla čas mě roztahovat do úhlů."

Plíšková i Kuzněcovová v prvním utkání v Singapuru odvrátily mečbol a pak urvaly výhru. "No, to jsem si ještě říkala, že jsou trapný, že to takhle protahujou. Pak předvedu něco podobného," smála se Plíšková.

Jednatřicetiletá Kuzněcovová v pondělí překonala i únavu z rychlého přesunu z Moskvy do jihovýchodní Asie. "Bude asi unavenější než já. Ale myslím, že se dá do pořádku a bude připravená," řekla Plíšková.

Nejstarší účastnice turnaje Kuzněcovová těží ze svých zkušeností a také se veze díky titulu z Kremlin Cupu na vítězné vlně. "Tenis je trochu jako šachy a s léty praxe dokážete lépe zvolit strategii v důležitých chvílích," uvedla Ruska.

Po Cincinnati říkala Plíšková svému trenérovi Jiřímu Vaňkovi, že se jí proti Kuzněcovové hrálo dobře. "Ale bylo to venku na rychlejším betonu. Tady to bere odskok. Kuzněcovová bude velice nepříjemná," varuje Vaněk.

Dvojnásobné grandslamové šampionce Kuzněcovové hraje do karet pomalejší povrch v hale. "Na servisu to bere kick a balóny se trochu zastavují. Hráčkám, které hrají topspiny, to sedí, a to je přesně ona," podotkl kouč. "Musím hrát aktivně na nohách a tlačit se dopředu, abych předešla chybám," uvedla Plíšková.

Kuzněcovová letos vyhrála už 21 třísetových zápasů, nejvíce ze všech tenistek. "Přijela jsem sem bojovat. Nemyslím na únavu, na 'jet lag', na emoce. Házím to za hlavu a na kurtu nechám všechno," prohlásila Ruska, která se při šesté účasti na Turnaji mistryň snaží poprvé postoupit ze skupiny.

Právě v Cincinnati před dvěma měsíci Plíšková porazila Muguruzaovou naposledy, pak si vyšlápla i na Angelique Kerberovou a získala svůj nejcennější titul.

Svěřenkyně Sama Sumyka Muguruzaová hraje na Turnaji mistryň podruhé. Loni prošla skupinou bez porážky, ale v semifinále pak nestačila na pozdější šampionku Radwaňskou. Právě o čtyři roky starší Polce (h2h 4-3) bude moct loňskou porážku oplatit už ve své příštím singapurském vystoupení.

Pokud Plíšková porazí Kuzněcovovou i v Singapuru, mohla by už slavit postup do semifinále. Zároveň však potřebuje, aby Muguruzaová zdolala Radwaňskou.

• TURNAJ MISTRYŇ 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala, 7.000.000 dolarů
pondělní výsledky (24. 10. 2016)
• BÍLÁ SKUPINA •
Kar. Plíšková (4-ČR) - Muguruzaová (5-Šp.) 6-2 6-7(4) 7-5
Kuzněcovová (8-Rus.) - A. Radwaňská (2-Pol.) 7-5 1-6 7-5
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

349
Přidat komentář
fretek
Kromě servisu hra Karoliny dost jednoduchá, až nedůstojná hráčky první desítky. V tom ovšem není sama.
Reagovat
VlS
A má u toho zpívat, nebo co ještě? Když to funguje, tak je to OK, ne?
Reagovat
fretek
Chybí víc hry mimo soupeřčinu raketu, vhodné kraťasy atd. (To si může přitom klidně zpívat.) Bez toho to sice nějak funguje, ale nechat tím dojít soupeřku až k mečbolu už tak moc OK asi není.
Reagovat
VlS
Kája nikdy nebude hrát jako Aga, je typově jiná. Kraťasy tu a tam hraje. Je to ranařka. Pokud s tím vyhrává, tak je to OK a je úplně jedno, kolik MP soupeřka neproměnila.
Reagovat
VlS
Ale jinak - mohla by daleko víc hrát po lajně a netrefocat se do FH soupeřky, to pravda je.
Reagovat
Frick
že v sobotu budem mít medajly Jirka Ovčáček!
Reagovat
vrabejka
http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A161024_220019_tenis_bem
Iqe je zase vtipný :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jabadu
" ... kdyby tam stáááála spousta žen, vyzvu ji k tanci a to netančím ..."
:-)
Reagovat
gigin
Správně je stovka žen.
Reagovat
Jabadu
Pravda, pravda ... :-)
Reagovat
janek_da
Tichounce tam hráli, na zvonky si zvonili - bim bam,
přišli lidé z dáli, povídali a chodili sem tam.
Ó, jak se máte?
Ó, proč se ptáte?

:)
Reagovat
Jabadu
Já jsem kvíńák, ale něco od Kabátů také snesu.
:-)
Reagovat
Jabadu
Eééé ... pardon, pardóóón!
To mělo být jinam, ale tuhle píseň znám. Jsem majitel nevšedně pronikavého basu a kdysi jsem byl přemluven, abych se stal členem pěveckého souboru. Bylo to fajn, než jsem zjistil, že jsem členem křesťanského sdružení a repertoir mi začal jaksik čím dál méně vyhovovat (nalákali mě na Let me live - Queen).
:-)
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
Pavlis
Muguruza hrála dneska velmi dobře, asi nejlíp za poslední čtyři měsíce. Stejně jí to k ničemu nebylo. Má totiž strašně mizerný servis. Karolína mohla klidně prohrát. Mugu asi rozhodil ten mečbol, jak byl jestřáb a ona musela opakovat. Jinak ten šestej game třetího setu, fíha! Tenhle okamžik Plíškové dost pomohl. 1-5 by už neotočila.

Muguruza bude mít příští rok na Češky pořádnou pifku :)
Reagovat
FulnekUltras
jj, detaily rozhodují a dneska bohužel Garbine chyběly v závěru...
Reagovat
turista
No Muguruza je dobrá, ale psychicky není dost konzistentní, proto se ve 3.setu doslova zhroutila. Karolína Plíšková je psychicky daleko silnější.
Reagovat
Ravik
se mi zdá, že ten Vaněk do ní pořád hustí jak je skvělá, že ona potom nabyde dojmu nezničitelnosti a ouha .... v tom druhým setu jí vlastně řekl, že to má v kapse a klidně at se nechá brejknout :) jinak zajímavý zápas řadil bych ho zatím na 3 místo. ( 1. Kerber vs Cibulačka, Radwa vs. Světlan, 4. Dacia vs. Klíče
Reagovat
Jabadu
Trénuje světovou pětku. To jí má říkat, že je koza?
:-)
Reagovat
tommr
to určitě ne, ale taky si myslím, že je někdy až moc v pohodě a Karolínu spíš ukolíbá v pocitu, že se už nemůže nic stát. Nic se nemá přehánět ... :)
Reagovat
Fandina
Koza ne, ale on jí dneska vlastně několikrát jen zopakoval, že to dá a že Mugu to nedá a nic ohledně tenisu. Hlavně, když vyhrála. Ale jinak jsem v té poradě nevyčetla nic taktického.
Reagovat
Ravik
dneska to byla podle mne jeho chyba ta ztráta 2. setu ...kdo slyšel ten jeho monolog si udělá obrázek sám
Reagovat
Jabadu
Hodně žvanil, ale to se dá pochopit. Chtěl jí pomoci a emoce tam byly velké.
Fakt je, že Karolína si za stavu 2:5 asi řekla:
Když to umí Petra, proč ne já?
Proč by to měla umět jenom ona.
:-)
Reagovat
Fandina
To s Petrou si nemyslím, ale jinak souhlas, bylo to dneska dost o emocích.
Reagovat
Jabadu
Podle mě Karolína švíkne Světlanu (ta bude jenom nahazovat) a všechno bude jasný.
Dvě výhry, jistý postup a všechno bude erőmű!
:-)
Reagovat
Hector21
a prej že YEC bude nudný...

tuuuuuuuuuuuuuuuudle
Reagovat
Tuttovka
To čo bolo :D ? Já odešel za stavu 0:4 ve třetím setu pracovat, neboť jsem si myslel, že je to hotovson, ale zřejmě se to obrátilo. Trošku mě mrzí výkon Karolíny svojí nevyrovnaností, ale to je v ženském tenise normální. Mugurazová se navíc v druhém setu a na začátku třetího hodně zlepšila. Každopadně je to skvělé :).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to kudlanka nakonec urvala :-) kvalitní výkon, poklona za bojovnost, gratuluji :-) Teď je na řadě Světlana !!! GOOD LUCK !! :-)
Reagovat
misa
Kudlanka? To je šílené. Ovšem FulnekUltras jí kdysi říkal Mengele, to bylo ještě horší :)
Reagovat
d@ve
To nesedí, kudlanky nežerou samičky, ale samečky. :D
Reagovat
Jabadu
Já bych zůstal u těch neosobních filmových strojů - RoboCop, T-X, prostě aby to neuráželo. Jistě - kudlanka je možná vtipně odpozorováno, ale jsou to ženy a dívky - navíc velmi půvabné - nelíbí se mi srovnávání se zvířecí říší.
Petra = lvice - tam je to spojeno s bojovností. To není urážka.
Ostatně je prý známo, že lev se nepustí do souboje se lvicí, i když je silnější. Zranění by mu za to nestála.
:-)
Reagovat
VlS
Nejednu lvici lev zabil, sleduj National Geography wild
Reagovat
PetaM
Caro Wozniacki se odhlásila, nahradí ji Kiki Bertens :)
Reagovat
dunphy
Takže všechny ty body co naháněla na konci roku byly v tomhle ohledu k ničemu. Škoda...těšil jsem se tam na ni.
Reagovat
tommr
a důvod? V Lucemburku sice vzdala, ale bylo to jen kvůli žaludeční nevolnosti, která by přece do příštího týdne měla dávno vymizet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dokonce i Petra na ET jede a to ještě bude hrát Fed Cup no trochu se bojím aby to FC nedopadlo jako před rokem kdy proti Marušce už ve 3.setu prostě nemohla tam už neměla vůbec nic žádná energie už v jejím těle nebyla
Reagovat
letityfanousek
tak se musí bojovat.. jako Petra!
Reagovat
Kozoroh
http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A161024_144750_tenis_elv&vlakno=81301070
Reagovat
Krisboy
No tak dneska má víceméně pravdu, řekl bych...
Reagovat
Kozoroh
Pointa tkví v tom, že být dnes na místě Karolíny Petra, psal by diametrálně jinak :-)
Reagovat
gigin
Přesně tak.
Reagovat
Krisboy
No tak to určitě. O Petře nedokáže psát objektivně, o Karolíně celkem ano.
Reagovat
Jabadu
Přátelé, položme si otázku:
Je tady někdo, kdo by o Petře (vyjma jejích rodičů) dokázal psát objektivně? ... Je to modla, mesiáš na kterého jsou kladeny úplně jiné nároky. Naštěstí se teď bude dělit s Karolínou. To jistě bude úleva.
:-)
Reagovat
Krisboy
O Petře v pohodě. Jediní tenisté, o kterých objektivně psát nemohu, jsou J1rka Vese1ý, Dustin Dreddy Brown, Klárka Koukalová s Steffi Voegele :)
Reagovat
Fandina
To je snad logické, že když někdo někomu fandí, tak ho má přečteného víc, než druhého.
Reagovat
Jan
Je nenapravitelný :) A už i tam ho prokoukli :)
Reagovat
slacker
Milan Šmolík 37420
Můžete mi někdo říct, co je to za vola ten pan Jiří Kvěš ? To se opravdu hned tak nevidí !
Reagovat
Jabadu
Já to nevím přesně, ale myslím že se to jmenuje obsedantně-kompulsivní porucha osobnosti (to není trestný, wolové), ale jako musím uznat, že přeceda je poněkud nervosní.
No bóže, každý jsme na něco mešuge, akorát to nemusí být vždy tak nápadné.
:-)
Reagovat
Nola
neskutocny zapas, Garbine si zasluzi od trenera riadne nalozit, 2 brejky v kapse... to Svetlana bola dole iba jeden, superky ich pustili spat do zapasu svojou hlavou a nedorazom, cely zapas mal svoje etapy, kde dominovala iba jedna hracka, Kaje tato vyhra doda velke sebavedomie, Svetlane detto, som velmi zvedava na ich duel
Reagovat
Jabadu
"Vy všichni ... jak tady sedíte, tomu rozumíte?"
"Jo, já celkem jo."
"Já teda ne."
"Víš, Varle, ono je to tak možná lepší. Podívej, tady pan lékárník ti dá nějaké silnější prášky na spaní ..."
:-)
Reagovat
PetaM
Vypadá to, že Megahrůza neví, jak prohrála a Kája neví, jak vyhrála :D Holt ženský svět.
Reagovat
gigin
z toho ale nemá moc radost.
Reagovat
PetaM
Nezájem.

Může mít radost z toho, jak Petra Mugu zničila v Pekingu. Petra aspoň udržela break ve druhém setu. Karolína to nezvládla a málem prohrála.
Reagovat
gigin
Ja tož to jo. Peking je Peking.
Reagovat
Jabadu
"Proč děláš třicet kliků najednou? Vždycky děláš patnáct."
"Když může Karolíííí ..naaa ... můžu já taky!"
"Ale jí je dvacet čtyři, ty wole!"
:-)
Reagovat
tommr
mě se zdálo, že Bernatský ted na ČT něco blábolil o tom, že Karolína bohužel prohrála? Jsem na hlavu já nebo oni?
Reagovat
Jabadu
To se stává i v královských rodinách.
:-)
Reagovat
Jan
Kdyby tam hrála Kvitová, jakpak by to asi dopadlo :)
Reagovat
Fandina
Vyhrála by všechno :-))
Reagovat
tommr
loni s Muguruzou ve skupině prohrála - sice to bylo ve třech setech, ale přesto poměrně jasně ...
Reagovat
EllNino
5:7 ve 3. bylo jasně ? :)
Reagovat
Fandina
přesně
Reagovat
PetaM
Jasně.
Reagovat
Fandina
Ale při svém prvním startu na TM ho vyhrála.
Reagovat
VlS
Ale to Mugu ještě hrála juniorky
Reagovat
Fandina
Já také nepíšu o Mugu, ale o Petře.
Reagovat
VlS
No, ale diskuse je o jejím zápasu s Mugu, ne o TM 2011
Reagovat
PetaM
Diskuze začala tím, jak by to dopadlo, kdyby tam hrála Kvitová. Ne o loňském zápase.
Reagovat
Fandina
Přesně tak.
Reagovat
VlS
Vlákno pokračuje od tommra, kterej jasně mluví o loňským zápase Petry s Mugu, Fandino prober se
Reagovat
Fandina
Proč bych se měla probírat?
Reagovat
PetaM
Loni měla Megahrůza mnohem lepší formu ... :D To, co letos předvádí je spíše tragédie.
Reagovat
Lina
Tak nějak.

Jak by dopadl zápas Karolíny s loňskou formou Mugu?
Reagovat
tmora
Muguruza tiskovka po zapase - https://www.facebook.com/WTA/videos/10155297837916102
Reagovat
blixa
Nasrané koťátko ;-)
Reagovat
vrabejka
Dnes byl velký den obratů :)
Karolíííína!!!!!!!
Myslel jsem že Mugu ve 2.setu odpadne, ale zabrala a pak hrála skvěle.
Kája zaslouží uznání že to nezabalila a už dokázala že dokáže otáčet nepříznivý vývoj utkání i proti top hráčkám. Mugu od stavu 5-2 vyhořela na druhou stranu Káje začal šlapat servis a hlavně přestala chybovat ona.
A to byl hlavní důvod její epochální výhry.

Ve středu souboj se Světlanou. Obě hrajou super tenis tak doufám, že postoupí obě :)
Reagovat
EllNino
zápas jsem viděl od stavu 5:1 v 1. setu, kdy Kája neproměnila setoly a možná tam se začala Gaba nadechovat k lepšímu výkonu ... po ztrátě servisu ve 3. setu na 0:3 jsem zaváral noťas a pak jsem ho přeci jen znovu otevřel a neprohloupil, docela divadlo ... Káje nakonec všechny čest, že se z toho nepodělala nakonci, naopak Gaba teda předvedla blackout hodný naší Péti :) ...

No nic, prohra by hrozně zamávala se sebevědomím, tahle výhra naopak sebevědomí nakopne :) ... Garbine je mi až líto, tuhle výhru jsem jí i přál, ale třeba proti Aze nebo Světlaně, tak snad se jí ještě dočká ...a Káju čeká klíčový zápas asi ve středu :) ... snad vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
snad neokoukala od Petry infarktové zápasy to se máme na co těšit
Reagovat
tommr
tak šílenej zápas jsem už neviděl hodně dlouho. Ještě pořád nechápu jak to mohla Karolína nejdřív málem ztratit a pak nakonec přece jen vyhrát ... :)
Reagovat
Jabadu
"Tsss .. d ..d .. dyk vona je jak z jinýho světa!" ...
"Honzo, jestli na ní půjdeš s city, tak pohoříš!"
:-)
Reagovat
d@ve
To víš Tommre, byl to šok i pro mnohé zapřísáhlé optimisty. :)
Reagovat
Kozoroh
Po shlédnutí třetího setu zápasu Agy a Světlany (první dva sety jsem neviděl) by mě vskutku nenapadlo, že je Kája s Garbine ještě předčí :D
Zlom zápasu podle mě spočíval v 13-minutovém gemu za stavu 1:4. Ačkoliv pak Kája ztratila servis a prohrávala 2:5, psychicky utavila Garbine, které se rozklepala ruka, přišla o oba brejky a prohrála pět gemů v řadě. Kája měla dnes z pekla štěstí!
Reagovat
tommr
na druhou stranu ale Muguruza měla zase štěstí, že jí Karolína víceméně pustila druhej set ... :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Dvě prohry z mečbolů...WTA = Welcome To Apocalypse, where amazing happens :)))
Reagovat
Jabadu
"Ne! Ty nejsi princezna."
"Tak co?"
Ty jsi královna!!"
"Ehh .."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A Berdych ten si už dokázal ztratit podání s takym... nechci říct co už to ale přehání Goran říkal jasně budu radši když berda čas od času vypadne v prvním kole ale aby padal turnaj co turnaj to fakt ne! myslím že Tomáš už vylezl z komfortní zóny dostatečně je třeba začít něco hrát!
Reagovat
vrabejka
doufám, že na TM místo něj bude Goffin nebo Cilič. Berdych tam nemá co dělat.
Reagovat
janek_da
tak dneska prohrály hráčky, co měly první MP
Reagovat
smazaný uživatel
stalo se to na TM vůbec někdy?
Reagovat
Kozoroh
Garbine svůj mečbol zazdila do sítě, to ji musí až pekelně štvát...
Reagovat
Krisboy
Neuvěřitelnej zápas. Ani jsem nedutal. Kájo, veliká gratulace, udělala jsi mi obroooovskou radost. Utahanou Světlanu dáš taky a semi je tvoje.
Reagovat
tommr
Karolína bude po dnešku možná víc utahaná než Kuznetsova ...
Reagovat
Jabadu
Z 1:5? ... Thy wole ...
Párek nezaskočí, wole.
:-)
Reagovat
marekv
Při mečbolu špaňelky sem to vypnul :-) tohle už je fakt masakr !
Reagovat
Krisboy
Já jsem odešel za stavu 0:4. Za půl hodky jsem se chtěl jenom podívat, jestli dostala kanára nebo ne a ono to bylo 5:5 a 30:0. Koukal jsem jak vejr :))) Paráda.
Reagovat
Lunej..
Teda vy chlapi jste fakt opora, ještě, že ženský toho víc vydrží a dokážou fandit až do konce aniž by u toho omdlely :D
Reagovat
Jabadu
Ony ženy prý víc chlastaj - tak jsou psychicky odolnější.
:-)
Reagovat
Lunej..
Ty se divíš, když žijí s chlapy? :D a nemáš náhodou klečet někde u zdi?
Reagovat
Jabadu
Už mlčím ... už mlčím.
Reagovat
Kozoroh
Tak já jsem sledoval zápas od začátku od konce :-)
Reagovat
Lunej..
Tak jsi divnej :D:D
Reagovat
Krisboy
Já vím. Jednou jsem odešel z fotbalu, když kluci dostali třetí gól na 0:3. Pak dali dva góly a skoro vyrovnali. Dodneška se za to opravdu a upřímně stydím. Polepším se, slibuju!!!
Reagovat
d@ve
Děkujeme vám ženský za pěkný večer. Ještě bys Lunej měla potlačit Tomáše B. ;)
Reagovat
Lunej..
co myslíš, že dělám? A to nemám ještě ani kapku lahodného moku.. :)
Reagovat
d@ve
To já už sklenku meducíny načal. :)
Reagovat
Lunej..
Jasně, ženský to za vás oddřou a vy pak budete inteligentně mudrovat o tom, jak je WTA labilní. :)
Reagovat
Krisboy
Tomáše tlačíš asi málo. Ten Džugašvili podává na set :)
Reagovat
Lunej..
Je to teprve první set. A co děláte vy? :P
Reagovat
d@ve
To Tomas ještě votočíí.. ;)
Reagovat
Krisboy
Já? Já připravuju hranolky.
Reagovat
d@ve
Otočil jen skoro.. :(
Reagovat
tommr
Tomášovi už asi není pomoci ... :(
Reagovat
A.R.R.
Tak Kája mi náladu napravila,ačkoliv to bylo opět s milionem infarktů :-D
Reagovat
blixa
No dneska oba ty zápasy ... peklo ... peklo !!! :D
Reagovat
Andrew89
te Blance...kdyz se ani za nepovedeny nadhoz neumi omluvit
Reagovat
Nancy_z
Gratulace Káje za bojovnost :-)
Reagovat
bIbec
Zívačka. Kdo je další?
Reagovat
tmora
Tak dnes Kaja Muguruzu MEGAZNICILA.
Reagovat
janek_da
Garbine se zničila sama.
Reagovat
tmora
no jasne. Ale tohle ji musi poznamenat. Kaju mela na lopate a tohle..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Karolína ji nazničila, Garbiňe si to prohrála sama.
Reagovat
smazaný uživatel
nezničila
Reagovat
smazaný uživatel
Garbiňe se odrovnala sama, od stavu 2:5 byla na servisu více k smíchu než Errani
Reagovat
Andrew89
????????????????????????????????????????
Reagovat
Andrew89
sakra....to meli byt smajlici :DDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám že už máš taky dost :D já už přesluhuju 3 hodiny a to je půl osmý
Reagovat
vendulkabendulka
Ty krááááááso!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že tohle Garbiňe odrovnalo tak že by se ze Singapuru teď nejraději odhlásila, myslím že Garbiňe půjde pomalu dolů za Evženou
Reagovat
misa
Labilita v ženském tenisu nezná mezí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Aga labilní výkon, Garbiňe ultramegasupravelkýhroznýlabilní výkon, těhle labilních výkonů je až moc a je smutné že se to děje i na turnaji mistryň, to že se tam dostala tahle tragédka je k pláči
Reagovat
Pedronegro
nech toho trapouši, chvíli předtím bys zadkem štípal trojku drát ... mohlo to být stejně opačně, Kája měla kliku, ale klobouk dolů, a koťátka je mi líto, místy hrála moc dobře a přece jen je to moje hispánská favoritka, ale Kája je naše, takže to dobře dopadlo :)
Reagovat
travar
Nedáš, dostaneš!
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polej ... pak mi zapal záda ... až mě budou hasit, tak se budu hádat, že jsi mi to udělala TY! ...
:-)
Reagovat
slacker
jooooooooooooo, ale muzu za to ja. Od stavu 3:2 v TB sem se neidval az do stavu 1:4 ve tretim. Co se mezitim delo je moje vina, ze sem na ni nedaval pozor.
Reagovat
d@ve
Tak příště opatrně Slackere. ;) Příště by to nemuselo vyjít.. :D
Reagovat
George_Renel
Blanka deflorována :-).
Z Megahrůzy je taková lepší Evžena.
Nejhorší na place však ten Kader Ňouma.
Reagovat
janek_da
jj Blanka je poněkud trhlá
Reagovat
EllNino
Asi sním .... :)
Reagovat
janek_da
Garbine musí být teď hoooodně dole
Reagovat
vendulkabendulka
Z duverneho zdroje vim, ze si strcila hlavu do kyblu s vodou a nevericne ji krouti...
Fakt neuveritelne podelany zapas. Z obou stran, protoze Karolina nema tucha jak se ji to povedlo vyhrat.
Reagovat
VlS
už jsem nevěřil, ale paráááda.
Reagovat
janek_da
to je ta slovanská duše :)
Reagovat
kada.tom
To je bomba. Nic víc k tomu nelze říct.
Reagovat
Lunej..
Neskutečná Kája, skvělý Vaněk a úžasná já :D

Jabadu na hrách promíchaný se špendlíky a vůbec, škoda slov...prý poroba..

JOOO !!
Reagovat
Grape
Neskutečné... :-)
Reagovat
Frick
By se měl TM hrát tam, kde se koná "Mezi Ploty"
Reagovat
janek_da
Mugu je hodně v perdeli :DDDDDDDDDDD
Reagovat
Pedronegro
tak to je skvělý konec :)
Reagovat
Fandina
Gratulka Káje.
Reagovat
PetaM
Ta ani neví jak :D :D Gratulace.
Reagovat
janek_da
HAHAHAHA
Reagovat
svetova.dvojka
LOL...
Reagovat
d@ve
To ti spadla čelist, co ty trollíku. :D
Reagovat
janek_da
0:40. POJD
Reagovat
Jabadu
To snad není možný!
To je fakt T-X!
:-)
Reagovat
kada.tom
A teď jí ještě seber podání!
Reagovat
Nancy_z
Pojď Kájo!
Reagovat
Andrew89
pojd!
Reagovat
janek_da
nevydýchavej Karo. Ještě jeden gem!
Reagovat
Jabadu
Jdu si kleknout na antiperle.
Dobrovolně a už o tom nebudeme mluvit!!!
:-)
Reagovat
tommr
dneska nemusíš. Takovej vývoj asi nečekal nikdo ... :)
Reagovat
Kozoroh
Garbine se rozklepala ruka. Kája jí to naštěstí neulehčila...
Reagovat
janek_da
ááá 5:5
Reagovat
janek_da
ale jak jsem říkal, akorát jsme dostali naději
Reagovat
janek_da
uffff, 6:5. tak ona to otočí a nakonec prohraje :(
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná labilka ta muguruza
Reagovat
misa
by se měla stydět.
Reagovat
Jabadu
karol bojuje, všechna čest. Ale asi už je pozdě.
Reagovat
janek_da
Mugu našla české předky?
Reagovat
d@ve
Jej, škoda Karolíno toho předchozího ztraceného servisu. Mohlo to být 5:4 v tvůj prospěch. :/ Tak snad ještě jeden brejk urve.. Pokud bude mít vůbec příležitost.
Reagovat
d@ve
Tak snad šance i bude. :)
Reagovat
Lunej..
Tak to je ta další šance, Mugu je momentálně dole, ty její DF byly hezké dárky, takže toho využít a vyhrát. :)
Reagovat
janek_da
další servis už takový nebude mít :(
Reagovat
janek_da
servis gem
Reagovat
Lunej..
Uvidíš.. :) Já věřím, že to Kája otočí.
Reagovat
janek_da
stejně to nedá, takhle je to akorát horší
Reagovat
Lunej..
Ok, když vyhraje Kája, mám u tebe flašku jo? :)
Reagovat
janek_da
neeee :D
Reagovat
Kozoroh
Ale jooo :-D
Reagovat
Lunej..
teda ty jsi skot, Kája ti nestojí ani za pár korun.. styď se. !!
Reagovat
janek_da
tommruju, jak o dušu, tos nepoznala?
Reagovat
Lunej..
poznala, ale to na věci nic nemění.. :)
Reagovat
janek_da
no ted jsem to prozradil a Kája fakt rupne. Máš to zapotřebí mě takhle provokovat?
Reagovat
janek_da
tak bych snad měl naopak tu flašku mít JÁ
Reagovat
Lunej..
už se těším, co mi koupíš :D
Reagovat
janek_da
já se těším, co ty mi :D

tommrování je mi hodně nepříjemné
Reagovat
Lunej..
co bych já ti? Nic, já měla pravdu, tys ses jen hloupě opičil a navíc ti to ale vůbec nesluší. Mám ráda, když jsi ten správný janekda :)
Reagovat
janek_da
šlo o hodně, musel jsem něco změnit
Reagovat
Lunej..
pesimistů jsou tu mraky, měl bys jít na stranu menšiny.
Reagovat
janek_da
hlavně že pomohlo
Reagovat
Lunej..
No, flašku z tebe nedostanu, jsi jak had, tak si seženu sama. Konec konců, co si sama nezařídím.... :)
Reagovat
kada.tom
5-3 ... tak to ještě zkus, Karol!
Reagovat
VlS
pojď
Reagovat
Mayo
Radwa prehrala, Pliskova asi prehra, cele zle
Reagovat
George_Renel
Půl zápasu pohádka, půl zápasu horor.
Reagovat
EllNino
tykrávo
Reagovat
Lunej..
Tak a jedeme, ano?
Reagovat
Mayo
To je tela ta Pliskova. Ona to prehra.
Reagovat
George_Renel
Hrají v noci a rozhodčí chrápou. Včetně toho blba na empire. -stejný exhibouš jako ten Mohammad.
Reagovat
janek_da
tohle je zářez od lajnových a ne to iqeho brečení, po každé porážce Petry
Reagovat
slacker
co tam ty curaci lajnovy ted delaji je fakt skandalni
Reagovat
Pedronegro
slavnej Kader je pěkně neschopnej ...
Reagovat
Lunej..
To je ale fakt na palici ty chyby a umpire no comment
Reagovat
Nancy_z
Otřes na takový úrovni a v jednom gamu :-((
Reagovat
Lunej..
naprosto skvelej, Mugu odejde podani, bude se vyhazovat a Kaja to da. :)
Reagovat
Jabadu
Nedá.
Reagovat
Lunej..
Ach ti lajnovi ..
Reagovat
VlS
Vaněk jako motivátor možná jo, ale neporadil jí vůbec nic.
Reagovat
Lunej..
Ale měl pravdu a pozitivní motivace je někdy víc, jak rady.
Reagovat
VlS
Třeba jo
Reagovat
kada.tom
snad ještě nedostane kanára ..
Reagovat
aligo
Jestli ten náš Karel opravdu prohraje, tak na 87% nepostoupi
Reagovat
vendulkabendulka
Krásně prosraný zápas
Reagovat
Michaelus
Jestli kaja prohraje s Mugu, může se s největší pravděpodobností s postupem rozloučit
Reagovat
EllNino
a je to v p*deli ...
Reagovat
svetova.dvojka
ááá Hrdličková už dostává naloženo...
Reagovat
historik
proč já jen měl na začátku druhého setu, když ještě měla Karolína brejk pořád tak špatnej pocit?
Reagovat
Jabadu
600 let poroby - slovanská hlava.
To jsou geny, kamaráde.
:-)
Reagovat
Lunej..
Co sem pletes porobu proboha? Zacni rovnou v praveku...
Reagovat
Jabadu
Nezlob se, madam. Ale českou (moravskou) povahu znám.

Dokud neuděláme něco velkého, zůstaneme národem malých zmr.dů.

(2016)
:-)
Reagovat
Lunej..
A za koho mluvis? Za Moravaky nebo za sebe?:P
Reagovat
janek_da
Blanka je taky Češka?
Reagovat
Lunej..
Celé WTA jsou češky :D
Reagovat
Kozoroh
Káje začíná ujíždět vlak...
Reagovat
Jabadu
Vyhraný zápas ... no nic.
Zase jsem měl pravdu, kurwáááááá!
:-)
Reagovat
Krisboy
Ho.vno jsi měl! :DDD
Reagovat
Jabadu
TB, 3:0 ... tohle se nemělo stát. Jako bohužel ... Karolína je sice T-X, ale tohle s ní zamává.
Reagovat
smazaný uživatel
T-X! T-X! Ozvěte se prosím
- Houstone máme problém
- Co generálko Kvitovko, Targaryen
- Hlásím poruchy systém T-X
Reagovat
smazaný uživatel
- Děkuji generálko Kvitovko jste velice krásná chytrá
- Já vím už mi to nemusíte říkat
Reagovat
Pedronegro
tak co nejpřeceňovanější hráčka, ty troubo :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem nikdy neřekla ale! lháří, jsem chytrá já bych se nikdy nespletla
Reagovat
Pedronegro
nekecej ty magore, viz 17:36
Reagovat
rysan
Doufám, že admin brzo nazná, že přišel čas k banu, už to zase začíná přehánět.
Reagovat
smazaný uživatel
Čím přeháním ryšáku?
Reagovat
Mac
no jo, rozklepaly se ji rucicky a nozicky. najednou prvni podani fuc a kdyz zkusi zautocit, hned to lita do autu...nevidim to dobre...
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco se dostala na koně a nevím nevím, zda-li jí dokáže Karol sesadit ...
Reagovat
EllNino
Bože muj !
Reagovat
Kozoroh
Karolíně uprostřed druhého setu přestal šlapat první servis a odrazilo se to i ve výměnách, Kája v nich víc chybovala než v první sadě. Naproti tomu Garbine zlepšila bekhendové údery, čímž je pro Káju těžší ji přetlačit.
Reagovat
Jabadu
Škoda,no. Fyzicky ani psychicky Karolína ve třetím na Garbiňe nemá. Není down, ale má horší základní údery. A to rozhodne.
Reagovat
historik
no připadá mi, že jí to Karol dost darovala a vlastně jí vrátila do zápau, výhra 2:0 by se počítala úplně jinak, teď budeme rádi aspoň za výhru...vedla o brejk, pak 3:0 v tiebreaku
Reagovat
PetaM
Mi neříkej, že neporazíš ani slabou Megahrůzu. No hlavně, že sis ji přála :D
Reagovat
Andrew89
škoda no...hodně..hodně chyb. Blanka už tolik nechybuje, ale nic extra taky nepředvádí
Reagovat
smazaný uživatel
Blanice se rozjela, Karol to prostě nezvládla, pro ni škoda výhra 2-0 by ji posunula na 1.místo a měla by to skvěle rozehrané na postup, teď se bude modlit alespoň za výhru
Reagovat
kada.tom
Velká škoda. Karol měla na to ten TB vyhrát. Bohužel ztratit vedení 3-0 je prostě chyba, no.
Reagovat
EllNino
-_-
Reagovat
Krisboy
Karolína Karlovičová :)
Reagovat
gigin
No tak to je špatný příměr. Úplně jiná hra.
Reagovat
kada.tom
to teda ... protože Karol toho umí mnohem víc jak Karlovic (ten umí fakt jen ten sevis)
Reagovat
EllNino
nesmysl ... jeho forehandový return je velmi dobrý, stejně tak hra na síti
Reagovat
gigin
Dobře, ale s Plechem to srovnávat moc nejde. Myslím styl hry.
Reagovat
Krisboy
To byla jenom reakce na ty dvě esa + jeden nebo dva přímý body z podání v jednom gemu. Po tom, co jsem to napsal, jí první servis úplně odešel, tak jsem trnul, jak to dopadne, aby to nebylo na mě. Strašně jsem si oddechl :D
Reagovat
kada.tom
jako nic :-)

snad Karol ten TB vyhraje
Reagovat
gigin
Já taky. Pak sa už u nás přepíná na Ulicu, kuwa :D
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
tommr
Karolína ted bude servírovat pod tlakem, aby vybojovala aspoň TB ... :(
Reagovat
gigin
Furt lepší, jak kdyby už to bylo 1:1 na sety. Buď rád, že si vzala brejk zpět.
Reagovat
smazaný uživatel
NEvíte prosím někdo, kdy začínají čtyřhry?
Reagovat
tommr
údajně až ve čtvrtek ...
Reagovat
kada.tom
ČT - 2 QF
PÁ - 2 QF
SO - obě SF
NE - F
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
kada.tom
Karol se dokázala vrátit, je dobře, že jí slabší chvíle nerozhodila a dokázala se vzchopit :-)
Reagovat
Jabadu
Ty kokso!
Reagovat
Frick
Zajímavé. A kdy jako?
Reagovat
tommr
Karolína se vzpamatovala za pět minut dvanáct ... :)
Reagovat
Andrew89
ted zaúřadoval!
Reagovat
svetova.dvojka
ta Kristýna Plíšková podává jako Karlovič, když jí to tam padá pane jo...
Reagovat
historik
no bohužel...i když měla Karolína na začátku setu brejk, tak byla strašně pasivní
Reagovat
Jabadu
A je to celé v piči!
Nevím, ale já to prostě poznám.
Reagovat
Lunej..
Jo, jak jinak..
Reagovat
Jabadu
Já jsem prve něco říkal?
Nevzpomínám si.
:-)
Reagovat
Lunej..
Něco, že jsi v piči? :D
Reagovat
Pedronegro
špatný proroku, je to tvoje vina :)
Reagovat
tommr
Karolína ztrácí čtvrtou hru v řadě ... :(
Reagovat
Andrew89
se bohužel sám vyhazuje a Blanka nechybuje. Ted se Karel pořáží sáám
Reagovat
Jabadu
Pomalý povrch (smirkový papír) začíná jít proti Karolíně. Začínám být down.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Kája začala víc chybovat a první servis jí už tak nevychází jak v první sadě.
Reagovat
tommr
Karolína po třetí za sebou nezískala při servisu Španělky ani bod a zápas se začíná pomalu ale jistě otáčet v její neprospěch ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde vám taky že jsou dnešní mladé tenistky strašně nervozní, třeba Petra při svém 1.GS finále ani nemlkla a Marušku si podala s knedlíkem a zelím i na TM 1.účast 5 výher skupina 6-0 na sety to samé Sharapová, Azarenková při svém 1.GS finále zdemolovala Šarapku... a tak bych mohla vyprávět, ale dnešní mladé hráčky svá 1.velká finále vůbec ale vůbec nezvládají
Reagovat
Jabadu
Petra je úderově jinde. Převyšuje ostatní hráčky technikou úderů. proto jsou to takové šlehy.
Karlína potřebuje klid na servisu. To je její největší zbraň.
Reagovat
Jabadu
Tak toho jsme se obávali. Slovanská hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
v Itálii prý nějaký doktor experimentuje s transplantací hlavy, třeba by Karolínu přijal
Reagovat
tommr
a přišel zákonitej trest za pasivitu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
karolína mi přijde neuvěřitelně nervozní
Reagovat
smazaný uživatel
3:3 Blanice panice se rozjela
Reagovat
Jabadu
Karolína se svým servisem musí být na okruhu opravdu "velmi oblíbená".
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak jako Niculescu se svýn "forehandem" :D
Reagovat
smazaný uživatel
svým
Reagovat
smazaný uživatel
nebo svím hm to jsme blázen í nebo ý hm nevim je to jedno
Reagovat
smazaný uživatel
ne určitě se píše svým jako mladým
Reagovat
Andrew89
jo no:D tenisová Hermiona:D...mává s tim jak s kouzelnou hůlkou:D ani se nedivím, že s ní Petra nebo případně kdokoliv prohraje:D
Reagovat
smazaný uživatel
Blanice Panice se asi chytla na servisu
Reagovat
tommr
Karolína má sice brejk k dobru i na úvod druhýho setu, ale hra se začíná vyrovnávat ...
Reagovat
janek_da
Blanka ale asi začne kousat
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza je směšná, hrozná tragédka. Sice byla 2x ve Finále GS z toho jeden úspěch ale jinak je to šílená tragédka, nejpřeceňovanější hráčka na okruhu
Reagovat
Jabadu
Není směšná! Hraje proti terminátorce T-X. Dostane jednu šanci a když ji nevyužije - čau, zdar!
:-)
Reagovat
EllNino
to byla haluz :D :D
Reagovat
janek_da
:D
Reagovat
Jabadu
No tě pic! Hned na úvod druhé sady break! To je sen!
:-)
Reagovat
janek_da
Blanko, neser
Reagovat
Kozoroh
Karolína má tvrdší, přesnější servis a předevśím přesnější údery, naproti tomu Gabrine hapruje bekhend. Ten jí doteď obral o kupu fiftýnů.
Reagovat
Andrew89
je na TM fakt omylem....to co hraje od FO je naprosto trapné...nechápu proč se tam cpe:D Kájo pojd!
Reagovat
kada.tom
bohužel prostě měla velmi velmi slušnou první půlku sezóny, no :-D
a to stačilo ... jestli ale Muguruza-Blanco bude pokračovat v tom, co předvádí, vytřou si s ní pr*el i Aga se Světlanou
Reagovat
EllNino
škoda, že tam místo ní není Petra ...:)
Reagovat
Lunej..
Být tam Petra, tak to některé raní mrtvice :D hlavně po výkonu s Metelescu. Žirafka drtí Žirafu, to je pěkné :)
Reagovat
Andrew89
takhle..co si budeme povídat..pořádně zahrále jen na FO...ale jo ..stačilo to. ale je fakt tragická. Je hodně přecenovaná..nevim proč. Jasný, má ránu a když jí to občas vychází tak hraje dobře...ale tohle je naprosto ...naprosto tragický:D
Reagovat
Lunej..
já jsem tu několikrát psala, že ji nemusím ani tenisově ani jako osobu, nechci to tu zase vířit, ale mám podobný názor. :)
Reagovat
PetaM
Klára Koukalová o ni řekla toto:

"Taková zvláštní hráčka, letos vyhrála jediný turnaj, ale ten správný. Jak jsem s ní hrála, tak má úplně vyrovnané údery, nejde říct, který má lepší. Dobře servíruje, je agresivní, hodně riskuje. Ale přijde mi, že psychicky není ještě ustálená, může zahrát skvělý zápas a pak přijde útlum, kdy prohrává v prvních druhých kolech s holkama, co jsou strašně moc za ní. Vůbec nedokážu říct, jestli jí turnaj sedne. Pro mě to není úplně favoritka. Lidsky není v šatně moc oblíbená. Všichni na ni nadávají, že je hrozně nafoukaná, neumí pozdravit, má svoji bublinu a nikdo jiný ji nezajímá. Ale já s ní takovou zkušenost nemám, i když jsem s ní předloni hrála docela často. Není to typ, co by přišel, pozdravil a zeptal se, jak se máš."
Reagovat
EllNino
kde to čteš ? :)
Reagovat
PetaM
ČS=TS.
Reagovat
Lunej..
Každý není tak komunikativní jako Petra, stačí prohodit pár slov s jejími rodiči a je hned vidět, po kom to má :) Já hodnotím Mugu jen na základě chování a dojmu na kurtu, ale že se nezeptá "jak se máš" mi nepřijde divné... :D
Reagovat
Fandina
JJ, Petra je přístupná, já jsem se s ní několikrát bavila a vždycky byla moc milá.
Reagovat
Krisboy
Dobře Kájo, dobře!!! Bij jí, řež jí, nenech jí vydechnout!!!
Reagovat
tommr
Karolína poměrně bez problémů dopodávala hned napoprvé. První set začala sice trochu nervózně, ale první získanej brejk jí uklidnil a soupeřku naopak rozhodil ... :)
Reagovat
kada.tom
Velmi dobře, velmi dobře :-)
Tak ještě přidat jeden set než se Španělka probere.
Reagovat
kada.tom
Ty rozmluvy s Vaňkem se mi zdají být super. I na Karol je vidět, že ho poslouchá a chápe, co jí říká :-)

Tak snad to Karol dá.
Reagovat
tommr
škoda těch dvou neproměněných setbolů při podání Muguruzy ...
Reagovat
Jabadu
5:2
Snad to nebude mrzet.
Reagovat
Jabadu
Vona to tam chce snad dovézt na saních, nebo co? ...
:-)
Reagovat
kada.tom
3 esa, jeden kraťas ... 5-1 v naprostým klidu
Reagovat
Jabadu
Pane jo. Dva breaky a dlouhej kouř.
:-)
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco je totálně mimo ... Karol jí zatím jednoznačně přehrává a jestli se nějak nevzchopí (což si teda rozhodně nepřeju), tak to bude rychlá práce :-)
Reagovat
Jabadu
Ale jedu, jedu! ... (na ty nohy).
:-)
Reagovat
lilly
Kde sledujete Káju?
Moje stránka se mi nenačíta.
Reagovat
miledus
čt sport
Reagovat
tommr
dávají to na ČT Sport ... :)
Reagovat
lilly
dík
Reagovat
Lunej..
Vanek ma pekneho kohouta na hlave:)
Reagovat
Jabadu
Thy wole!
Karolína to v prvním gamu těžce nedávala. Chybí zlověstný klid.
Reagovat
tommr
jj je nervózní jako prase ... :(
Reagovat
Jabadu
Ale má break. Zlověstný klid přichází ...
:-)
Reagovat
Jabadu
Na druhou stranu, jak má Karolínu Svačina představovat?
Já osobně ho ke komentáři potřebuji. Jsem na něj zvyklý. U tenisu ho potřebuji jako kdysi Pecháčka u F1.
Nejen, že má sugestivní hlas, ale on je to bývalý velmi dobrý tenista a ví o čem mluví!
:-)
Reagovat
gigin
Jj o Gulbisovo forehandu prohlásil, že je to anomálie z dětství.
Reagovat
Jabadu
A není snad?
:-)
Reagovat
gigin
Ne. Měl fh normální, až pod Bresnikem se z něj stal regulovčík.
Reagovat
Davor1
Ozaj, čo je s ním vlastne? Prečo tú sezónu tak skoro zabalil?
Reagovat
gigin
Rameno.
Reagovat
Davor1
Ten to už bude mať ťažké s návratom aspoň do širšej špičky. Podľa mňa ani tá motivácia už nebude, nečudoval by som sa, keby to zabalil, plácať sa po challengeroch rozhodne nie je pre neho...:/
Reagovat
gigin
Ještě chvilku počkej s tím odpisem:

http://www.tennis.com/pro-game/2016/09/ernests-gulbis-tennis-injury/61075/
Reagovat
Jabadu
nikdy neměl normální FH! Vždy u toho dělal prostocviky jako Guth-Jarkovský.
:-)
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
Ale tím ti Svačinu nijak nehaním. Mi nevadí. Naopak.
Reagovat
Jabadu
Mám pocit, že to hrál na úrovni druhé ligy a to už jsou hodně dobří hráči.
Mně to vyhovuje.
:-)
Reagovat
gigin
http://www.cztenis.cz/hrac/26460
Reagovat
gigin
Ještě se neodehrál jediný fiftýn a už proběhla rodačka z Loun.
Reagovat
janek_da
Jsem Zloun, Rodačka Zloun
Reagovat
HutaGalung
No prostě tenis. Nejlepší je rodák z Karviné, ten proběhne i několikrát za zápas
Reagovat
Frick
Poprvé!
Reagovat
tommr
dneska musí vyhrát jinak ztratí šanci na postup. Vyhrát oba zbývající zápasy s Agou a Kuznou se jí asi nepovede ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist