Djokovič bude podruhé otcem

14. 2. 2017, 11:20
Aktuality 36
Novak Djokovič se v létě dočká druhého potomka. Manželka světové dvojky Jelena by měla rodit na přelomu srpna a září v Monte Carlu, kde pár tráví nejvíce času v mimotenisovém období. Devětadvacetiletý Srb, který od října 2014 vychovává syna Stefana, prý šťastnou událost oznámil minulý týden svým rodičům a bratrům během několikadenního relaxačního pobytu na horách.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Dvanáctinásobný grandslamový šampion Novak Djokovič bude podruhé otcem. Informaci, kterou zatím Djokovič ani jeho žena Jelena oficiálně nepotvrdili, přinesl srbský list Blic a potvrdil ji i zdroj z Djokovičova bezprostředního okolí.

"Jelena si myslela, že je těhotná, a proto na začátku letošního roku navštívila lékaře, jenž jí dal za pravdu," tvrdí důvěryhodný zdroj, který je v bližším kontaktu s Djokovičem i jeho manželkou.

"Jelena nemohla vydržet, až Novak přijede domů, a tak Novakovi řekla o těhotenství po telefonu. Oba křičeli radostí. Vždy si přáli mít dvě děti," doplnil.

Světová dvojka jednoho potomka již má. Před třemi lety v říjnu se mu v Monte Carlu narodil syn Stefan. Jelena by měla být ve druhém měsíci těhotenství. Termín porodu má stanovený na přelom srpna a září, tedy v době US Open.

"Druhý měsíc těhotenství je pro dítě hodně kritický. Jelena má od lékařů nařízený klid a neměla by ani cestovat, takže nemohla Novaka doprovodit do horského střediska a zůstala v Monte Carlu," uvedl zdroj.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

36
Přidat komentář
Roger_Federer
by spíše zajimalo, proč Rafa ještě nepožádal svoji 10 letou partnerku o ruku.
Reagovat
tommr
třeba proto, že je nezletilá? Děcka si v Evropě můžou beztrestně brát jen muslimáci ... :)
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
Fandina
joooooooooooooooooo
Reagovat
brixner
No neumí, Srb prostě...
Reagovat
Marduch
Ja se ti přiznám, že zrovínka s Jelenou bych nejspíš taky neuměl :)
Reagovat
brixner
No jo, ale kdo to má pak živit, žáno? :-))
Tady je názorně vidět, jak taková Jelena zahejbá dějinama - vyhrne si kazajku a na přidávání grandslamů zbyde už jen Rafa...
Bordel to je, nic jinýho :-))
Reagovat
panzer.dragon
ta porodí ještě hodně dětí..
Reagovat
turista
No právě proto bude muset Novak ještě hodně hrát a vydělávat další peníze. I Rafa by měl zplodit nějakého potomka.
Reagovat
Nola
noo,zarabat uz rozhodne nemusi.... Novak, ci bude hodne hrat je otazne... ak bude Jelene robit pocas tehotenstva opatrovatelku, nas. porodnu asistentku tak ho na kurtoch tak skoro neuvidime, srbske media uz spekuluju, ze vynecha celu US Open series..... sam sa vlani vyjadril, ze tenis uz nie je jeho prioritou :D
Reagovat
VlS
Nóóó, tak na to jak dělá ošetřovatelku jsem hodně zvědavej, fakt si myslíš, že to bude dělat? Pár lidí obecně ze středomořský oblasti znám a řekl bych, že tam ještě genderová móda ze skandinávie nedorazila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm to je jasný konec Djoka, 2 děcka a tenis půjde stranou. Už teď je vidět že Djoko nemá motivaci dál vítězit a že tenis už není jeho prioritou
Reagovat
smazaný uživatel
naopak, nebude se jím stresovat a čekám parádní tenis ala RF. Děcka budou spolu plácat bábovičky nebo černé omelety a tátové nás budou bavit
Reagovat
turista
To je pitomost. RF má 4 děti a hraje dál. Navíc Novak chce přeskočit fyzicky opotřebovaného Rafu v počtu titulů a scházejí mu na něj pouze 2.
Reagovat
spaniel
Nic si nenamlouvej a připrav se na nejhorší.
Reagovat
a.magerova
Tohle info by si měli hlavně přečíst organizátoři USO... jakože Nole v době konání USO bude v MC.... o důvod víc pro rychlejší kurty.... né že bychom chtěli být nenažraní, ale vidina dvacítky a třeba i celkové stovky je lákavá.... :-)))
Reagovat
Nola
a v pripade, ze Jelena bude mat rizikove, treba oznamit usporiadatelom aj na zbylych turnajoch, aby s Novakom nepocitali, bude opatrovat manzelku...
Reagovat
a.magerova
FO nachystaj pro Rafu - desítka je desítka...
W - to ohlídaj pro Andyho - trojka pro domácího...

Ale tak, tisícovky taky berem, takže dobrý nápad, dík za něj... ;-)
Reagovat
turista
Celkové vedení v tisícovkách si Novak Djokovič nenechá nikým sebrat a ještě si ho pojistí dalšími tituly.
Reagovat
Mayo
Tak uz iba El Matador (:
Reagovat
VlS
nikdo nepsal, že by byl těhotnej
Reagovat
Fandina
no právě
Reagovat
Mayo
Hehe
Reagovat
a.magerova
Ale tak.... třeba jen nechce předbíhat a čeká co na to naši (proti němu starší)... jakože Štěpánek a Berdych.... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak Monaco tezko otehotni, že.
Reagovat
VlS
Vůle, musíš mít vůli a pak jde fšechno :-))
Reagovat
a.magerova
Ho.no, ho.no zlatá rybko, akvárium nebude... :-P

Těhotný chlap NEEXISTUJE !!!
A pokud je tak nějaký tvor nazýván, tak je to původem baba čili podvod na ostatní... ovšem co mě minule namíchlo, je toto, prostě co je moc, to je moc.... :-/

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/427857-genderove-vyvazene-tehotenstvi-nerika-se-nastavajici-matka-ale-tehotny-clovek-radi-v-britanii.html
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, už jsme to řešili v diskusi pod nacistickou hymnou...
Reagovat
Stan_Borowitz
má nějaký zdravotní problém nebo s tím těhotenstvím není něco v pořádku? Ten poslední odstavec je hodně zvláštní, ještě jsem neslyšel, že by při normálním fyziologickém těhotenství zakazovali lékaři matce ve druhém měsíci cestovat. Jsou ženy, které ve druhém měsíci ani nevědí, že jsou těhotné...
Reagovat
Fandina
Když píší, že je těhotná, tak to asi bude pravda. A klidně mohou doporučovat, aby necestovala. Nemusí jí být zrovna dobře a na plod a jeho vývoj to nemusí mít žádný vliv. Já si pamatuji, že z počátku mi také nebylo hej.
Reagovat
Padme
V těhotenství se nedoporučuje cestovat kvůli infekcím a letadlo taky není vhodné kvůli záření... A lyžovat těhotná by taky nemohla... A co ta jeho milenka?
Reagovat
Fandina
Je to prostě jiný stav. Tělo se chová jinak. A třeba tady se o tom také píše.

http://www.abctehotenstvi.cz/txt/tehotenstvi-a-cestovani
Reagovat
Roger_Federer
A proc se tomu vlastne rika "jiny stav",,kdyz neprobiha zmena substance???
Reagovat
Fandina
Protože se tělo jinak chová.
Reagovat
Nola
tiez nechapem.. zeny normalne cestuju a pracuju este 2 mesiace pred terminom , lietat sa tusim neodporuca od 6. mesiaca
zdrojom je bulvarny platok, tak tie vyjadrenia beriem skor s rezervou, snad sa co najskor vyjadri tato
Reagovat
VlS
Nole za to Medovi zaplatil, aby mohl jet na hory sám :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist