Djokovič chystá návrat na prosincové exhibici v Abú Zabí

24. 10. 2017, 11:32
Aktuality 8
Novak Djokovič se po doléčení zranění pravého lokte, kvůli kterému od letošního Wimbledonu nehrál, do akce vrátí na prestižní exhibici Mubadala World Tennis Championship, jež je na programu od 28. do 30. prosince v Abú Zabí.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič se naposledy na kurtech představil v půlce července ve wimbledonském čtvrtfinále proti Tomášovi Berdychovi, kterému zápas po prohrané úvodní sadě kvůli přetrvávajícím bolestem v pravém lokti vzdal. O čtrnáct dní později dvanáctinásobný grandslamový šampion oznámil, že letos další soutěžní zápas neodehraje.

Zhruba před měsícem srbský tenista avizoval, že se hodlá na kurty vrátit začátkem příštího roku v Austrálii. Nakonec to stihne ještě o pár dní dříve. Djokovič se totiž zúčastní prestižní exhibiční akce Mubadala World Tennis Championship, jež je na programu od 28. do 30. prosince v Abú Zabí.

"Na návrat do Abú Zabí se velmi těším. Je to pro mě pocta, že se mohu tak skvělé akce zúčastnit," řekl aktuálně sedmý hráč světa, který se v Abú Zabí představí popáté.

Šampion z let 2012 - 2014 a finalista ročníku 2015 tak zkompletoval obsazení jubilejního 10. ročníku. Již dříve svou účast přislíbili loňský vítěz a světová jednička Rafael Nadal, Dominic Thiem, Pablo Carreño a také Stan Wawrinka s Milosem Raonicem, již kvůli zdravotním potížím letošní rok rovněž ukončili předčasně.

"Hráčské pole je silné jako vždy. Je to ten nejlepší způsob, jak se na kurty vrátit a odstartovat nadcházející sezonu. Abú Zabí je úžasné místo a fanoušci si určitě letošní ročník užijou," dodal třicetiletý rodák z Bělehradu.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

8
Přidat komentář
Mayo
V Aussie vyhra Noje 13. GS, bude to veľkolepý návrat.
Reagovat
turista
Kéž by to tak bylo. Těším se jak Novak opráší svůj pověstný BH podél lajny a soupeři ho budou vracet homeruny, do sítě nebo někam Pánu Bohu do oken.
Reagovat
Mayo
:D ty si šéf
Reagovat
Marduch
Přišel čas zase na pár let zavřít baseline ;p
Reagovat
Nola
áno
Reagovat
kolapse
joooooo
Reagovat
turista
Hurá!
Reagovat
woody
Yes, pecky bomby, pojď je všechny zase zmasit. Doufám,že zdravíčko bude držet :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist