Djokovič na olympiádě prohrál v 1. kole s Del Potrem!

8. 8. 2016, 08:04
Aktuality 294
Největší favorit olympijského turnaje Srb Novak Djokovič doplatil hned v úvodu na těžký los. Nejlepší tenista světa v Riu de Janeiro podlehl ve dvou tie-breacích Argentinci Juanu Martínu Del Potrovi, na kterého nestačil i před čtyřmi lety v Londýně v boji o bronzovou medaili. Naopak nezaváhali olympijský vítěz z Londýna 2012 Andy Murray ani Rafael Nadal, který se na kurty vrátil po delší pauze
Novak Djokovič a Juan Martín Del Potro

Nejúspěšnější tenista posledních let Novak Djokovič dohrál na olympijském turnaji v Riu nečekaně už v prvním kole, v němž ho překvapil Argentinec Juan Martín del Potro. Srbský tenista podlehl 6-7 6-7 a na olympijské zlato z dvouhry opět nedosáhne.

"Byla to jedna z nejhorších porážek v kariéře. Jsem smutný a hrozně moc zklamaný, protože olympijské hry považuju za něco speciálního," hlesl Djokovič a uznale dodal, že Argentinec byl tentokrát lepším hráčem. "V rozhodujících momentech předvedl fantastický tenis."

Del Potrovi sice aktuálně patří v žebříčku ATP až 141. místo, jenže už býval světovou čtyřkou a má také grandslamový titul z US Open z roku 2009. Jeho kariéru však poznamenalo několik operací zápěstí. Dnes potvrdil, že je definitivně zpátky.

Agresivní hrou a skvělým forhendem přehrál světovou jedničku dvakrát v tie-breaku: v prvním 7-4, ve druhém 7-2. U sítě se pak vřele objali a oba se na kurtu rozplakali. Frustrovaný Djokovič při odchodu vzlykal, Del Potrovi vytryskly slzy štěstí. Djokoviče porazil i před čtyřmi lety na OH v Londýně a připravil ho o bronz.

Včerejší den přitom nezačal pro Del Potra vůbec dobře. Podle agentury AP uvízl na 40 minut ve výtahu v olympijské vesnici, než ho vysvobodili argentinští házenkáři. Ale večer si pak na kurtu před 10.000 diváky užil velké vítězství.

"Byl to skvělý večer. Vážně jsem nečekal, že bych mohl vyhrát," tvrdil jihoamerický tenista. Už před měsícem ve Wimbledonu překvapil vyřazením Švýcara Stana Wawrinky a dnes návrat korunoval Djokovičovým skalpem. Zápas zakončil symbolicky forhendem, který přibrzdila páska a srbský favorit neměl šanci.

Po vyřazení ve wimbledonském 3. kole si vítěz 12 grandslamů Djokovič připsal v Torontu 30. titul z turnajů Masters, ale nyjí prožil další velké zklamání. Svého nejlepšího olympijského výsledku tak dosáhl už při své premiéře, když v roce 2008 v Pekingu získal bronzovou medaili. Šanci na medaili z Ria má ještě ve čtyřhře, ve které je s Nenadem Zimonjičem ve druhém kole.

Del Potro naopak výrazně oživil šanci na obhájení broznové medaile a může se těšit na úterní souboj s Portugalcem Joaem Sousou. "Novak mi hned po zápase řekl pár laskavých slov. To jsem ocenil," dodal nečekaný vítěz.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
nedělní výsledky mužů (07. 08. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Paire (16-Fr.) - Rosol (ČR) 3:6, 6:3, 6:4
Del Potro (Arg.) - Djokovič (1-Srb.) 7:6 (7:4), 7:6 (7:2) .
A. Murray (2-Brit.) - Troicki (Srb.) 6:3, 6:2
Nadal (3-Šp.) - Delbonis (Arg.) 6:2, 6:1
Ferrer (7-Šp.) - Istomin (Uzb.) 6:2, 6:1
Goffin (8-Belg.) - Groth (Austr.) 6:4, 6:2
Bautista (10-Šp.) - Kuzněcov (Rus.) 6:7 (4:7), 6:2 skreč K.
Cuevas (11-Urug.) - Basilašvili (Gruz.) 6:3, 6:7 (8:10), 6:3
Lorenzi (It.) - Lu Yen-hsun (Tchaj-wan) 3:6, 6:3, 6:4
Albot (Mold.) - Gabašvili (Rus.) 4:6, 6:4, 6:4
Fognini (It.) - Estrella (Dom. rep.) 2:6, 7:6 (7:4), 6:0
Sousa (Portug.) - Haase (Niz.) 6:1, 7:5
Müller (Luc.) - Janowicz (Pol.) 5:7, 6:1, 7:6 (12:10)
Bellucci (Braz.) - Brown (Něm.) 4:6, 5:4 skreč Br.
Dutra Silva (Braz.) - Fabbiano (It.) 7:6 (7:4), 6:1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

294
Přidat komentář
a.magerova
Koukám, Nole a čtyřhra... když se daří, tak se daří.... :-/
Reagovat
Krisboy
Asi se nemohl opřít o Nenada.
Reagovat
kada.tom
tak zrovna proti Melovi a Soaresovi se nedal čekat zázrak v podobě postupu :-)
Reagovat
panzer.dragon
Ma jeste nekdo dve prohry na oh v singlu se stejnym hracem? Mozna dal djoker rekord
Reagovat
panzer.dragon
Skoda, ze tu neni Tornes ten by urcite vedel :(
Reagovat
vrabejka
Joo DelPoooo!
Reagovat
a.magerova
Jj Šikulka.
Reagovat
Nola
planovanie zapasov je neskutocna fraska, DelPo odohral nocny duel a po par hodinach hra znovu....
Reagovat
Roger_Federer
..souhlas
Reagovat
Amputace
A to bude za dvě hodiny hrát ještě čtyřhru... Hodně divné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pořadatelé se rozhodli, že zlatou musí získat buď Thomaz Belucci nebo Dutra da Silva, protože jsou domácí. Tak se budou snažit všechny ostatní co nejvíce vyčerpat, aby je výše jemnovaní mnohli snadno dorazit.
Reagovat
Krisboy
tak jsem si konečně v klidu dal highlights a musím říčt, že fakt pěknej zápas. Gratulace Juanovi. Borec největší. Přeju hodně štěstí do dalších kol. Sousa zlobí, ale věřím, že ho DelPo dá.
Reagovat
brixner
Říkám to furt...
Reagovat
smazaný uživatel
cely zapas som nezistne fandil Juanovi,nie kvoli dlhodobym zraneniam,prave kvoli nim som dlhodobo presedlal na Novaka,urcite predcasne druhe kolo
Reagovat
Herbert_Hoover
Klasický syndrom vítězného outsidera..v dalším kole vypadnutí? :) Snad ne, bohužel ale Sousa není žádné ořezávátko a zatím hraje velmi dobře :)
Reagovat
Nola
DelPa mam rada, patri medzi mojich oblubencov, naviac je jednym z tych hracov, na ktoreho sa nedokazem ani nejak hnevat, napriek tomu, ze Nolemu znicil jeho sen, zapas som nevidela, zaujimave je tu sledovat niektore reakcie, chapem, ze niektore su ovplyvnene prispevkom Kozoroha pred zapasom, na druhej strane nie je sam, co sa stavia do ulohy sibyly pred zapasom, rebricek vedu niektori fans Rafy a Toma, k Pe3K sa skoda vyjadrovat.... na druhej strane musim aj ocenit reakcie Fedexfan a aj Rafafans,
reakcie inych taborov iba poukazuju, ze im Nole nie je celkom lahostajny, a jeho miesto medzi najlepsimi hracmi vsetkych cias je uplne opravnene

zistujem, ze DelPo ziskal par novych fans, popritom medzi tych skutocnych sa moze pocitat tak Lunej, Vlk....
DelPo snad prejde dalsimi kolami, (velmi by som mu to priala, patri medzi najsympatakov na okruhu,) sice velmi neverim, ze dokaze udrzat nastavenu latku, ale snad sa dostane dalej ako je jeho tohorocny strop 3.kolo
Reagovat
blixa
Tak teď jsi mě těžce urazila !!!
Reagovat
Nola
ospravedlnujem sa, ak si skalny fanusik DelPa nemam vsetkych uzivatelov nacitanych, iba tych "najhlasnejsich" :D
Reagovat
blixa
Dobrá ;-) :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky se cítím lehce dotčen. Já jsem Juanu Martínovi del Potrovi fandil už v době, kdy si ho většina lidí ještě pletla s Donem Quichottem de la Manchou...
Reagovat
babolat.cz
dotčení se jistě cítí cca 26tis fanoušků, kteří po včerejšku na FB přidali like Juanovi:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Lidi, kterým je více než 18 let a mají cokoli společného s FB, mne nezajímají. Považuji je za méněcenné, untermench.
Reagovat
Nola
pocet fans na FB je predsa najdolezitejsim ukazovatelom popularity sportovca :D
Reagovat
smazaný uživatel
to si odpisal 95%naroda,ktory su internetovo gramotny,ale nebavi ma to tam asi tak rovnako:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to samozřejmě nadsázka a reakce na výroky "celebrit" z médií typu "Kdo není na FB, jakoby ani nebyl". Já na FB nejsem a žiju si docela v pohodě...
Reagovat
Fandina
Zajímavé, že můj čtrnáctiletý vnuk FB také neuznává.
Reagovat
blixa
FB je dobrý sluha ale zlý pán. Jako informační kanál je super. Jako bonzák vlastního soukromí je pro blázny.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemám pocit, že bych bez FB byl nějak ochuzen o nějaké podstatné informace... ale uznávám, že pokud si někdo na FB postaví nějaký byznys, je to pro něj důležité.

K tomu soukromí mám takovou zajímavost, která překvapí možná i velké znalce. Kdysi jsem si tam chtěl založit účet, abych zjistil, v čem je FB tak nepostradatelný. Samozřejmě pod falešnou identitou a mailovou schránkou na freemailu v zemi, kde není online špiclování zatím tak propracované.

Po pár dnech mi přišla na můj skutečný (!!!) mail, který jsem nikam nezadával, pozvánka od někoho, o kom jsem v životě neslyšel, abych si ho přidal do přátel... takže jsem vše ihned smazal, zformátoval disk, znovu nainstaloval systém, založil si nový e-mail a své kontakty obeslal, ať mi na ten starý už nepíšou, a přestěhoval se na novou adresu (ne, to už si dělám srandu).

Tolik asi k soukromí na FB.
Reagovat
blixa
No ... :D :D Hezká paranoia ;-) Ale myslím, že tvoje příhoda je vysvětlitelná spíše úplně jinak. I kdyby ti FB při registraci nainstaloval do PC nějakého červa, který by ti ho propátral a odeslal mu o tobě vše (což je blbost, na světě je dost paranoiků kteří jsou natolik IT vyspělí, že by to dávno odhalili), zcela určitě by o tom neinformoval nějakého "neznámého" uživatele a neprozradil mu tvoji reálnou e-mailovou adresu. Navíc takhle FB vůbec nefunguje. Spíš tvoji reálnou adresu někdo shromáždil v nějaké databázi zcela bez souvislosti s FB a pak někomu prodal, a ten pak zkouší, jestli by na tobě nemohl vydělat. Ale paranoiu sis vypěstoval hezkou :D :D (což neznamená, že po tobě nejdou ;-) )
Reagovat
Stan_Borowitz
Chytrej kluk, asi dobrej oddíl, no...
Reagovat
FulnekUltras
z dobrého podhoubí... ;)
Reagovat
Nola
:D 14.09.2009 si musel byt v siedmom nebi...nakoniec tu vsetci odhalime svoju pravu tvar ;-)
Reagovat
a.magerova
Nakonec se zjistí, že jsem jediná, které vadilo, že tenkrát DelPo vyhrál... :-P
Reagovat
blixa
Já myslel že to víš ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
No hlavně, aby se TO dozvěděl můj Roger... ufff jaká to úleva, že už nemusím psát "náš".... :-))))
Reagovat
Lina
Pořád piš NÁŠ Roger. :)
DelPotra mám hodně ráda, jenže Rogera ještě radši. ;)
Reagovat
a.magerova
Njn... já tušila, že TO neprojde, ale... skoro půl hodiny byl jen MŮJ !!!
:-)))
Reagovat
Lina
Nevím, jestli ti mám, brát iluze nebo tě nechat při té půl hodině, kdy sis myslela, že je pouze tvůj a nekazit ti večer? :))
Reagovat
a.magerova
Hele, nemám jinou možnost, takže.... :-P

http://66.media.tumblr.com/tumblr_m0c5cjCqqf1rqmxn7o1_500.gif
Reagovat
Lina
No, jo .., ale jistě i tak chápeš, že jsem ti to, musela, sdělit. :))
Reagovat
a.magerova
Hele.... dám Ti radu... :-P

http://www.sklenicescitaty.cz/citaty/14138.jpg
Reagovat
Lina
Ok. Roger byl jen tvůj 45 minut. ;)
Reagovat
a.magerova
No vidíš, takhle se TO dělá... člověk myslel, že necelá půlhoďka a ono ejhle 45 minut, hned mám lepčejší závěr dne... ;-)
Reagovat
Lina
Mně se zase bude, líp usínat, když jsem udělala dobrý skutek. :)) Konec dobrý, všechno dobré. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tehdá jsem byl z toho smutnej a opravdu jsem si myslel, že JMDP přebírá po Rogerovi tenisovou korunu, ale jak tady už někdo napsal, na Juana se prostě nemůžeš zlobit... krom toho je, nerad to říkám, větší sympaťák než Roger. Vlastně než kdokoli na okruhu, snad s výjimkou Berdycha, aj, čo to hovorím, Monfilse.

Jinak snad už podle jeho stylu hry a podle toho, jaký styl hry já tady odjakživa prosazuju, je snad jasné, že jsem mu nezačal fandit 8.8.2016 v brzkých ranních hodinách...
Reagovat
a.magerova
Ale tak zase, díky Kozorohově proroctví (mnohokrát zde kopírovaném), jsme si nemohli nepovšimnout, že Tys projevila vizionářský um a dobrou znalost obou hráčů a naznačilas, co by se mohlo stát.... a bohužel to tak i bylo... měla bys dát Kozorohovi nějakou lekci lepší znalosti Noleho... ;-)
Reagovat
Nola
radsej by som v buducnosti nebola ziadnym vizionarom :D
DelPa nikdy nemozes podcenit, predsvedcili sa o tom snad vsetky fans tabory, je to skvely hrac, ktory nenaplnil svoj potencial vdaka pocetnym zraneniam
Reagovat
a.magerova
Jj... DelPo je nebezpečný už mnoho let, pokud je zdravý.

Hele, a myslíš, že by to Nole otočil, kdyby se hrálo na 3 vítězné?
Reagovat
Nola
to je vo hviezdach, zapas som nevidela, podla prispevkov Nole na prijme ziadne sance nedostal, takze si absolutne netrufam hodnotit pripadny vysledok...
Reagovat
makro99
Přátelé, 2009 je sice dávné, ale laciné vzpomínání... ale byl se někdo z Vás osobně podívat na prostějovským challengeru 2006? Já jo, a jeden z důvodu byl jistý "talentovaný mladík" z Argentiny... i když tehdy na mě opravdu dělal spíš dojem Dona Quichota (s Berďou tehdy prohrál na centru 3:6 3:6). Tak doufám, že teď někdo nevytáhne Gaelův pohár ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jak to tady ctu, asi se v noci, nebo zitra na zaznam kouknu. Zatim jsem koukl aspon na zaver zapasu...
...a musim uznat, ze po zapasu na te siti to byl skvely moment, a opravdu to pripomnelo, ze je OH. Jako palec nahoru, pekny moment, ikdyz vim, ze jsou celkem kamosi, ale stejne pekny...;)
Reagovat
makro99
já bych si dovolil oponovat, že tohle není ani tak o OH, ale právě o Novakovi a jeho zvládání velkých porážek; najdi si ty sestřihy všech MB Djoko-Nadal, Djokovic-Federer, tam je to zcela evidentní...
ale jinak supr, dva velcí sympaťáci současného tenisu, tak je dvojnásob hezký, že mají pěknej vztah;
Reagovat
smazaný uživatel
tak pisu..." ikdyz vim, ze jsou celkem kamosi, ale stejne pekny.";)
Myslim, ze to bylo spis zpusobeno, ze maji mezi sebou celkem pratelsky vztah...viz. Wimbledon, a vykracujici si Juan behem zapasu na druhou stranu kurtu a stahnuti zipu u kruku Noleho...a tak;)))
(takovy momentky moc casto k videni uz nejsou)
Reagovat
Kozoroh
Bohužel Novakův sen o zlaté olympijské medaili a zkompletování Super Slamu se rozplynul. V Tokiu 2020 bude No1emu 33 let a upřímně takovou výkonnost jakou má teď mít v roce 2020 nebude. Holt tenistům nad 10 vyhraných majorů není souzeno "mít vše".
Jedná se o jednu z nejhorších porážek No1eho kariéry, srovnatelnou s prohrou se Stanem na RG 15 nebo s Rafou na USO 13. GS jsou sice v tenisové hiearchii výš (to je nezpochybnitelný fakt), ale je tu možnost napravit selháni v následujícím roce. OH však další příležitost poskytují až za čtyři roky. Ovládnout OH je především otázkou načasování formy. Dominance nad okruhem nemá tak silné slovo jak na GS, zlatá medaile chybí Federerovi, Samprasovi, Edbergovi atd. Z pohledu No1eho a nás jeho fandů je trpký fakt, že dvě nejlepší sezóny kariéry měl Serbinátor rok před OH (2011, 2015). Mít výkonnost z těchto let v olympijském roce, zlatá by mu neunikla.
K zápasu - Juan hrál velmi dobře, měl silnější servis a zatlačovat Djoka forhendem. Gratulace, byl lepší, o čemž svědčí i 0 BP, kterým Juan čelil. Naproti tomu No1e se prakticky neprosadil na returnu a příliš moc dovoloval Juanovi hrát z FH, měl víc ve výměnách zatěžovat BH. Djoka prostě moc svázala vidina zlaté medaile a Super Slamu.
Na závěr - jsem jaký jsem. No1emu stále neochvějně fandím a budu fandit dál. Pokud si potřebujete kopnout za mé komentáře před zápasem, tak si kopněte. Avšak Forehande ty ne, od tebe by to bylo s 1% farizejské.
Reagovat
spaniel
Dobře ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale noo :)
Reagovat
Marduch
Trpká, moc trpká prohra, pravda pravdoucí :( Jediné, co bych na ní mohl najít pozitivního (kromě úspěchu méďi Delpa) je, že Djoker snad bude mít o tenisovou motivaci pro další čtyři roky postaráno. Takže skalní fandové RF a RN, v budoucnu možná budete tuto Djokerovu prohru nejednou proklínat :-p
Reagovat
smazaný uživatel
si myslim, ze s nim jeste oslavis nekolik tech uspechu.

...ovsem neumim si pomoct, ale ty si proste obcas o ty ironicke komentare rikas...proste jim jdes tzv. naproti;) (ne ze bych v tom byl nejak vyrazne lepsi, to asi neeee ;D))), ale zase se az tak nediv jednicko...)

Jinak +1 za uznani kvalit soupere...! Se ceni...
Reagovat
Lunej..
Kozoroh je takový malý fanatik a věta "jsem jaký jsem" je opravdu šílené klišé... :D
Reagovat
George_Renel
Tak já jsem pouze zvědav, do které rekordové řady dnešek zařadí. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To budu asi taky vyuzivat, nejakou tu modifikaci...neco ve stylu,
...."co bys cekal od zvirete"...;D)
Reagovat
a.magerova
Svatá pravda.
Odráží to jeho samotného. Prostě je takový a nehodlá to měnit... :-/

Ještěže jeho Modla se rok od roku vyvíjí k lepšímu... ;-)
Reagovat
Fandina
A proč by se měl měnit, protože to píšeš?
Reagovat
spaniel
Kšá!
Reagovat
Fandina
Trapné.
Reagovat
spaniel
Neurážej.
Reagovat
makro99
jedno z nejočekávanějších vyjádření dnešního dne je tu :) a po vlně celodenních spekulací hned komentátoři napříč názorovým spektrem rozebírají jednotlivé věty, slovíčka... asi něco jako Cameronovo vystoupení po Brexitu; každopádně takovou pozici tady má málokdo;
Reagovat
makro99
jinak Tokio 2020 bych při Novakově fyzickém fondu nijak beznadějně neviděl... a jak už tu někdo psal, Juan je momentálně jediný hráč (kromě Čechů), od kterýho mě ta porážka nemrzí..
Reagovat
Mayo
no už bude mať 33 rokov, v nohách dalších xy zápasov, opotrebovanejší, výkonnosť pôjde dole ale ak by mal nejakých šmatlákov, tak možno no
Reagovat
Mayo
no čo ten Juan, ktorý nemal ako poraziť Djokiho :D Nolda ostal len ponížený opäť
Reagovat
Mayo
a ty tiež
Reagovat
mahycek
Kozorohu, nefandím moc Djokovi, ale vím, že má srdce to své srbské, je vynikající tenista a už vůbec do tebe nebudu kopat. Ano prohrál, ale i já mám srdce a nejsem nějakej namrd a sráč, tak mi ho bylo líto, to říkám upřímně. Jsem také měkota, ač je to soupeř, tak jsem s ním soucítil, to říkám zcela upřímně. A málem jsem upustil i já tu slzičku.
Reagovat
paddy
k vitezstvi na olympiade neni potreba byt 1. v zebricku - napr. Massu (10. nasazeny) v r. 2004, ktery ve vetsine zapasu nebyl ani favoritem
Reagovat
svetova.dvojka
Pro zlato si dojde Andrej Martin.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
kolapse
Obrovský šok, zklamání.RG ale má.Škoda no ale DelPo zrovna patří mezi tu malinkou skupinu hráčů co umí Djoka sundat.Bohužel si vybral blbé den a turnaj.
Reagovat
Marduch
Blbej den a turnaj? Spíš si bude muset zařadit Delpíka do té vybrané společnosti hráčů (Roger, Rafa, Andy), na které se extra připravuje.
Reagovat
smazaný uživatel
A Kozoroha stále neni....

Chcem sa spýtat svojich ceskych priatelov, ci nezachytili nejakú smutnú správu zo spravodajstva, ako si mladík pokúsil siahnuť na zivot..hm??..
Reagovat
a.magerova
Je online, takže žádná černá kronika.... :-)))
Reagovat
Kozoroh
A taky žádná nebude. Ale smutný den pro Djokoland to je :-(
Reagovat
a.magerova
Tak samo, že je, to chápu velmi dobře, ale asi bys měl od Noleho trochu odkoukat jeho filozofii, která je v článku, který jsem tu dala ve 13:35...

Srb má šanci malý zlatý poklad dobýt, byť mu los přichystal hned na úvod zatraceně těžký test. V cestě za snem mu překáží argentinský obr Del Potro. I proto Djokovič tvrdí: "Ano, chci zlato, ale musím zůstat pokorný."
Reagovat
Marduch
Je to tam! Ale to, jestli si Ti dva sednou pracovně i do potřebný míry i lidsky, to se teprve uvidí..Dost možná Tomovi nastanou nejpernější chvíle kariéry...ani né tak kvůli fyzické náročnosti tréninků, té už si užil ve své kariéře dost, ale imo podřízením se přístupu tenisové skoro? legendy a autority.

http://sport.idnes.cz/berdychovi-pomuze-jako-trener-ivanisevic-fg3-/tenis.aspx?c=A160808_153610_tenis_par
Reagovat
smazaný uživatel
Prave slovenska lukostrelkyne, Alexandra Longova vystrilela Indku Majhi...pekny souboj;) Mohla ji smest uz ve trech setech, ale nakonec se rozhodlo ve ctvrtem.
Jinak Alexandra neskutecne rozpeti pazi...amazonka proste.
Ovsem tech desitek nebylo hodne. Trochu nervozni, Majhi jeste vic...
V dalsi kole sympatandu ze Slovenska ceka hodne drsny test cinanka QI...tu jsem dneska taky videl, a bude to masakr...snad bude klidnejsi...potencial ma podle me famozni...
No jak by tu borku videl monty, myslim, ze oblibenost Marie by se min. zatrasla;D)))
Reagovat
kada.tom
a Čobolka vyletěla ze střelnice jako cukrářka :-D
Reagovat
spaniel
Otesánku, tobě kdyby nějaká Slovenka ukázala kotník, tak si dáš na čelo vytetovat dvoukríž a budeš přeskakovat vatru, až by se ti otylé lýtka připalovali.
Reagovat
kada.tom
když už chceš něco psát, nauč se alespoň česky ... 3 hrubky na dvou řádcích ...
Reagovat
smazaný uživatel
ovsem, ale ty hrubky maji pramaly vliv na obsah prispevku...
skodolibost je u tebe snad choroba...;D)
A podle me, kdybys ju potkal nekde v noci, a mluvila na tebe cesky, tak rozteces jak maslo na slunci...
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, a taky to masakr byl, Alexandra projela ve trech setech...celkem bez sance...
Reagovat
themimone
škoda no, hlavou to bohužel neustála
Reagovat
smazaný uživatel
bohuzel no...skoda.
tak cekal jsem, ze to drsnarna bude...ale byla to jeste vetsi;)
Reagovat
woody
Kozoroh dnes nejspíš někde pořádně rozdejchává dnešní prohru,tak jeho tradiční hodnoceni převezmu já :-)
Jako fanoušek Djokovice jsem samozřejmě zklamaný.Je nutno uznat že DelPo hrál famózně. Forhend famózní,podání skvělé.
Novak na druhou stranu hrál dost svázaně. Často to chtělo hrát rychlejší udery,DelPo dokázal forhendem pokryt cely kurt,coz neni uplne dobra vizitka pro Novaka. Pouze jeden BP pro Djokovice snad nepamatuju...
Na druhou stranu si myslím,ze DelPo uz nemusi nikdy proti Novakovi predvest takovy vykon a na jednu prohru dnes na olympiade muze prijit dalsich pet vyher. Zklamani muze byt velke ale uz v Cinci a na US open muze Novak psat zase historii! Tak uvidime,doufam,ze se z prohry brzo dostane a nebude ho dale nejak psychicky deptat!
Reagovat
Marduch
Souhlas. Duel jsem neviděl, ale jeden by čekal, že hráč Novakových formátu - a především zkušeností - bude hrát Juanovi do BH rychleji a důrazněji. Takový Rafa by o této taktice mohl napsat vysoce fundovanou příručku;)
Na každý pád, Novak by se měl zamyslet, jak se na tyto typy zápasů lépe připravovat a jak reagovat na takovýto průběh, kdy soupeři famózně píše úder, nebo povrch a servis (Querrey) a zároveň příliš nechybuje. Jinak bychom totiž mohli vídat podobné zápasy s Noleho účastí postupem času stále častěji..
Reagovat
spaniel
", kdy soupeři famózně píše úder, nebo povrch a servis (Querrey) a zároveň příliš nechybuje"

Jak se na něco takové chceš připravit?
Reagovat
Marduch
Jako mě se ptej:) Opakuji, že by zamyslet by se nad tím měl pan Djokovič. Má už na okruhu něco odehráno, nebo ne?
Reagovat
spaniel
Kdyby na to byla odpověď, tak by nikdy neprohráli.
Reagovat
Marduch
Já má pořád před očima toho Rafíka s jeho exkluzívní ROGER-BEAT BH taktikou.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak co už jste se z toho vzpamatovali ?
Reagovat
Marduch
Děláš si srandu? Zeptej se za pár týdnů, ideálně až po USO.
Reagovat
kada.tom
Goran, hmmm :-)
To jsem zvědav, co z toho vzejde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rebela povede Ivaniševič... tak to jsem zvědav :)
Reagovat
smazaný uživatel
postup bez boja :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem očekával jeho postup po boji, škoda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aj takto to poteší, čo už
Reagovat
smazaný uživatel
hraje ve skvělé pohodě, konečně, začínám jí tady na turnaji věřit :-)
Reagovat
Lunej..
Já jsem právě vlezla pod článek o ní, abych tu nerušila ATP diskusi:)
Reagovat
dadaft
jen se bojím, ať se jí nerozsype servis a následně všechno ostatní....
Reagovat
mkubis17
Berdychův nový kouč Ivaniševič :)
Reagovat
smazaný uživatel
hoho, super :-)
Reagovat
Lunej..
Fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, píše to na facebooku :-)
Reagovat
Lunej..
No to jsem tedy zvědavá, Goran má asi málo šedin:D
Reagovat
a.magerova
Ahoj všem,
rád bych vám oznámil novinku, která se týká výběru nového trenéra.
Od turnaje v Cincinnati jím bude Goran Ivaniševič.
Před dvěma měsíci jsem začal spolupracovat s Lukou Kutanjacem a od té doby cítím, že "můj tenis" jde správným směrem. Luka zůstává členem týmu a věřím, že Goranovi hráčské i trenérské zkušenosti nás posunou ještě dále.
Váš TB

Škoda té pravopisné chyby.... :-/
Reagovat
Krisboy
No nevím, jestli zrovna Goran je ten pravý, psychická odolnost nebyla zrovna jeho silná stránka. Ale samozřejmě doufám - a věřím- že spolupráce bude úspěšná. Hodně štěstí, chlapci!
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebujem lepší hlavu, stačí, když prozradí, co Cilic zobal během Us Open :-)
Reagovat
Lunej..
Lidé věkem moudří a zklidňují se, třeba se dočkáme i u tebe.
Reagovat
Lunej..
Tvé?:D:D
Reagovat
Lunej..
To patří pod Magerku:)
Reagovat
a.magerova
Co mé? Chyby?

Né, já to jen zkopčila.
Reagovat
Lunej..
Já vím, jen jsem trochu zarypala:)
Reagovat
a.magerova
Né, rýpala jsem si já, na OH za Česko nejel a teď už i češtinu sabotuje... :-P
Reagovat
Lunej..
Psal to opravdu on? Je fakt, že některé chyby mě taky irituji. A nebuď přísná, Stan taky nejel.
Reagovat
a.magerova
Je napsáno Váš TB, takže je to psáno jeho jménem a tudíž jeho chyba, buď pravopisná nebo špatný výběr pisálka !!! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Magerko, že se nestydíš, zkopírovat to i s tou chybou a pak na ni ještě upozorňovat! To jsi měla opravit a taktně mlčet :D jen do ní Lunej :D
Reagovat
a.magerova
Nestydím, úmyslně jsem na to poukázala a to ještě buďte rádi, že jsem ten koment přepsala, původně tam bylo ostřejší vyjádření... :-P
Reagovat
Roger_Federer
04.08.2016 17:37Od: Kozoroh
Co prosím??????????? Juan vyřadit No1eho?! Vždyť dnešní Juan je při vší úctě stínem toho TOP hráče z sezón 2012-2013! Krom toho má s ním Djoker výbornou bilanci. Úspěch pro Juana bude, když uhraje set.

04.08.2016 17:52Od: Nola
tvoje istoty ma uz nemozu prekvapit, Nole hra v uvodnych kolach turnajov vacsinou biedne, tentokrat si to nebude moct dovolit, DelPo nie je ziadne orezavatko, u neho je to presne opacne, v uvodnych kolach ma vacsinou dostatok energie,ktora mu nakoniec vzdy chyba v neskorsich fazach turnajov

To prekonava Forhendovo 1%
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se pomalu rozhořívává flame podobný zdejší fanouškovské rivalitě RF vs. RN z let 2009-12. :D Kopírování starých komentů, zdůrazňování úspěchů na turnajích odlišných povrchů po prohrách atd.

Vždy jsem si rád přisadil proti nadalovcům, jež měli fanoušky Federera za naprosté blázny. Nyní to samé přichází z djokovičovského tábora a žaden Bárny ani doktor Olfess, aby oplácel. .))) Pozéři nadalovští.
Reagovat
Kozoroh
Předvést No1e 100% výkon, Juana by zdolal. Bohužel ho vidina zlaté medaile zatížila mírou vrchovatou :-(
Reagovat
Mayo
Aby to nebolo ako som pred turnajom písal
SF DelPo Vs Seppi a Murray Vs Cilic :D aj ked neviem či je to pavúkovi možné na sto percent
Reagovat
a.magerova
Jj pavoukově to sedí...
Reagovat
Mayo
Vamos DelPo (: hneď je ten turnaj krajší.
Reagovat
spaniel
Každý teď má něco, co mu uniká. Nevýhoda olympiády je v tom, že je jednou za 4 roky a načasovat formu, zdraví a ještě nemít smůlu je velmi těžké a šance nebude za rok.
Reagovat
a.magerova
http://www.atpworldtour.com/en/news/federer-35th-birthday-august-2016

Je zvláštní, že neolympioniků je mezi gratulanty výrazná převaha... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
pripájam sa ku gratulantom, nech zdravie slúži
Reagovat
Lunej..
mě mile překvapil. Pustila jsem si zápas znovu, bohužel to ČT2 ufikla za stavu 5:4 v 1. setu, škoda, kdybych to věděla, tak si to nahraju. Nicméně oba tenisté působili velmi sympaticky, musím říct, že Novaka mám čím dál raději jako osobnost, přijde mi, že umí porážky přijímat mnohem lépe než Roger. Nevadí mi, že je Srb, nejsem naštěstí politoložka typu Kada.tom a nemám národnostní zášť. Juan je pro mě zlatíčko spolu s Tsongou, pohodáři, sympaťáci, kteří na kurtu umí vytvořit atmosféru gentlemanství. :)
Reagovat
smazaný uživatel
je teď můj největší favorit na zlato, zajímavý bude druhý finalista - Nadal, Del Potro, Goffin, Tsonga...
Reagovat
a.magerova
Finále Simon vs Monfils by mi radost udělalo... :-))
Reagovat
Krisboy
Proč ne? A kdyby to Gael vyhrál celé, nemělo by to vůbec chybu :) Ale Gilles by taky samozřejmě nevadil.
Reagovat
a.magerova
Tak já bych asi kapku víc přála Gillesovi, ale jen o malinko...
51 : 49
Reagovat
kada.tom
a Andy je jako kde? ... s tím se musí počítat jako s finálovým kandidnátem především
Reagovat
vrabejka
Počítalo se s Novakem a jak to dopadlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy v tom příspěvku nemá logické místo, když říkám, že největším adeptem na zlatou medaili je pro mě Nishikori a pak řeším druhého finalistu. Andy je v Nishiho polovině, takže s ním nemusím počítat jako s finálovým kandidátem především, to by pak PRO MĚ nemohl být Nishikori největším favoritem na zlato.
Reagovat
kada.tom
dobře no, jak myslíš :-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak, nejdřív kouknout do pavouka a pak psát koment.... :-)))
Reagovat
a.magerova
http://oh.idnes.cz/teniste-kteri-hry-milovali-a-kteri-si-jich-vazi-fll-/oh-tenis.aspx?c=A160805_211701_oh-tenis_ten
Reagovat
smazaný uživatel
+1

Strašně se mi líbila Noelho reakce, ukázal, jak moc pro něj ta olympiáda znamenala a jak moc chtěl vyhrát. Jsem rád, že ukázal emoce a jednoduše se nebál si pobrečet. Jen ukázal, že mu na tom fakt záleželo, což mě potěšilo.
Reagovat
a.magerova
Jj souhlas, prostě velká čtyřka se za slzy nestydí... dělá to z těch "robotů na výhry" lidské bytosti, které má člověk rád i když je vlastně moc nemusí... ;-)
Reagovat
Marduch
Bylo prostě vidět, jak strašně moc chtěl lidem v Srbsku udělat radost. Přece jen jsou OH oproti GS mnohem více o klání národů.
Reagovat
panzer.dragon
ať to vyhraje andy, má šanci bejt letos nejúspěšnějším tenistou na okruhu
Reagovat
smazaný uživatel
Před Wimbledonem na trávě téměř nehrál, před OH letěl do Toronta. Srovnám s AM, který před Wim vyhrál turtnaj v Queensu a na speciálně na OH se připravoval na Mallorce.
Reagovat
Hector21
tak holky moje, dneska pěkně prosím pokračujte ve spanilé jízdě: davai Světlanko, Nastěnko a Dasho :)

A Peťule, ty vymázni tu dánskou blondsku z parkoviště na letiště, beztak v Riu neměla co pohledávat...;) ;) ;)
Reagovat
a.magerova
http://pbs.twimg.com/media/CpQ2kqQW8AESfPF.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Připomíná mi mne zamlada...

Teď už tak úplně nevypadám, ale tenis hraju pořád stejný jako on.
Reagovat
Lunej..
ňam ňam Juan. :)
Reagovat
George_Renel
Snad po tenisových hodech včera dnes nepřijde ta sra... tedy, břichabol. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V rozhovoru pro TVP Sport mela uvest priciny prohry. Aga uvedla, ze pro ni kurt byl tezky...hlavne diky vysokemu odskoku, na ktery si nedokazala hned zvyknout. Dokonce uvedla, ze nani byl az prilis pomaly... :-O
Uvedla, ze proste mela malo moznosti, aby se na nem dobre a kvalitne pripravit. (dost zajimave...mozna... ti hraci, co vic hraji defens a technicky styl, potrebuji byt i vice jistejsi v mezihre, takze tem vic utocnejsim to bude spis jedno jak to tam napali...) Dale tvrdila, ze se snazila co mohla...a doufa, ze s Lukasem uhraji lepsi vysledek aspon v mixu, nebot tohle nebude vzpominat uplne nejlepe...tolik Aga. (rekl bych, ze to neodflakla a uplne nekeca z cesty...)
Nakonec neco asi rict musela.
Zaujalo me to s tim kurtem a povrchem. Mozna to byl i jeden z problemu pro Djokovice, v kombinaci lepsi utocnejsi souper, nezvyk na odskok...;)
Reagovat
PetaM
Měla prostě přijet do Ria dříve a ne bloudit po letištích ... Někteří přiletěli do Ria 10 dnů předem ...
Reagovat
dunphy
Tak to by ale musela obětovat Montreal :) jakože když už víme zpětně její trapný výsledek, tak ho klidně obětovat mohla, ale jinak by to asi nebyla úplně logická volba :)
Reagovat
PetaM
Proč obětovat Montreal? I kdyby tam hrála finále, které bylo 31.7., mohla klidně ihned odjet a mohla mít skoro 5 dnů ná přípravu ... A vzhledem k tomu, že víme, že její konec v Montrealu byl 27.7. ... Tak měla těch dnů více :D
Reagovat
dunphy
Ty jsi na sociálních sítích nesledoval ty neuvěřitelné trable, které některé tenistky měli s cestováním do Ria?
Reagovat
smazaný uživatel
Me je jedno, kdy tam priletela, trebas tam mohla letet uz v unoru. Jde me hlavne o to, co tam pisu na konci, ze trebas i Nole mel problem se s tim srovnat...
Reagovat
Stan_Borowitz
Nojo, každý kurt je jiný a přitom pro každého hráče stejný, jako špičková tenistka by na to měla být zvaklá a nevymlouvat se.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale oni po ni chteli, aby neco rekla;)
A nejde mi tolik o ni, jde me o ten postreh kolem kurtu.

Ale jinak jeste k tve uvaze...

Ano kazdej kurt je jiny, ale to jeste neznamena, ze trebas se bude hrat na skvare, a je to vpohode, ze...;)
Kdyz slibovali DecoTurf, tak ho tam meli nechat... a nedelat nejake cachry...
Me slo o to, ze trebas se s tim nesrovnal ani No1e dobre...
ale zase mas pravdu o tom spickovem hraci,
no a No1e to neni spickovy tenista, to je fakt;)
Reagovat
lars
a kteremu znamemu kurtu se kurt v Riu nejvice podoba ?
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Já o tom povrchu vlastně nic nevím, jen mne překvapilo, že je zelený. Podle toho včerejška bych řekl, že je to hodně rychlé, ale možná jen Juan hrál tak strašně rychle.

Jinak si myslím, že změny povrchů vyhovují spíše obranářům než útočným hráčům a čím techničtější hráč, tím lépe by se měl s nástrahami povrchu umět vyrovnat ? viz Federer a modrá antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, myslim, ze Agu bychom mohli oznacit za technickou obranarku...a na antuce je priserna... no on Andy "donedavna" na antuce byl taky slusne jelito;D) a to myslim uznaji i jeho skalni fans, jako tom s mutem;)
Spis ten Fedex by byl dobry priklad, tvurci technicky hrac, no...;) Ale on neni prave obranar...
A ted me tak napada, kolik beha na okruhu tech utocnejsich tvurcich a technickych hracu...nic
pustil jsem si veslovani, to me uklidnuje, ta plavba po vode a mozna to spocitam, kolik takovych hracu je;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tady mas ten povrch, na kterem se hraje, nedavno me to tu daval HH, neb jsem zil v domeni, ze se bude hrat na DecoTurfu;D)

http://greenset.net/greenset-cushion//

Jako rikaji, ze to ma byt typ GreenSet Grand Prix Cushion, ovsem jak se v tom chvilu pohrabes, tak zjistis, ze to je trochu nejednoznacne...takze kdo vi...;)

Tezko se pry porovnava k necemu na cem se hraje na turnajich ATP a WTA... spis se to da srovnat s nejakymi experimenty v ramci DC a FC...
Reagovat
Hector21
Aga bohužel hledá výmluvy a omluvy na něco poslední dobou neustále...
Povrch, těžké balóny, špatné počasí, dlouhá cesta, jet lag, nastydnutí, erupce na slunci, mizerný los...

Nebudu říkat, že jsou podmínky stejné pro každého, protože každý má jiný styl hry a vyhovuje někomu něco jiného. Ale pokud se hráčka neumí na utkání připravit a po zápase hledá jen výmluvy, např. aniž by ocenila soupeřku (pokud vím, tak Číňanka byla ve všech statistikách lepší včetně 37 winnerů), tak je u mě sore looser.

slušný český ekvivalent nemám.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bolák volnější, latinsky valde diuturna?

Samozřejmě do nemyslím doslova, že jsou pro každého stejné podmínky, to ani nejde. Proto se hraje na různých površích, aby se to nějak zprůměrovalo, myslím.
Reagovat
Stan_Borowitz
že JMDP vyhrál, ale to JAK vyhrál. V celém zápase nedal Nolemu nejmenší šanci, ta herní převaha byla obrovská, prakticky kdykoli se dostal k forhendu, tak už mu mohli na tabuli připsat další bod. To je velký příslib pro budoucnost tenisu, zase by se mohli ve finále potkávat hráči odlišného stylu.

Dobré taky bylo, že se Juan nenechal vyvést z rovnováhy, když mu v TB druhého setu rozhodčí nahlásil dvojdotek, který nebyl. Nehádal se, neztratil koncentraci, prostě hrál dál svou hru a vyhrál...
Reagovat
smazaný uživatel
No, aby do toho finále DelPo došel, musí se zbavit navýků, jaké odkoukal od naší Legendy. Ten se vždy vyhecuje proti nejlepším a pak prohraje s nějakým trepačom koberců.
Reagovat
a.magerova
DelPo je jiná liga, s našimi nesrovnatelná.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže výsledkově ani ne. DelPo by potřeboval být trochu konzistentnější. Veselka byl taky v OF grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, ale Veselka jeste ten 1GS neurval...jako preji mu to, ale dokud nema, tak je to asi blbe srovnavat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, samozřejmě porovnávám letošní Delpovu a Veselkovu sezonu. :D V žádném případě bych si nedovolil srovnávat komplexně kariéru Grande Juana a Veselky. Myslel jsem, že je to jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
No to neni uplne jasne;)
A hlavne jsem letos zadnou Juanovu sezonu nevidel:D))) Ty pokusy o navrat nepocitam...ani jeden mu nevysel. Jak pisi nize, mozne to jen prodluzova, aby si poradne zahral aspon na OH.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já pevně věřím, že je jednou budeme moci srovnávat, že dohromady dají za kariéru tak 20 GS titulů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on by to klidne vyhrat mohl;)

To, co tvrdis, ...na to nemas nejake poradne stats, a ani je asi nenejades, aspon podle me;)
...to jen tvuj pocit, ktery muze byt zpusobeny temi jeho navraty...a valkou se zapestim.
Ja bych spis rekl, ze to, co ho muze zastavit, je prave jeho zdravi. A asi ho to zastavi...
...rad bych veril, ze se behem celeho tydne neozve jeho zapesti...;)
Ale nevim...nevim...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako dívám se na jeho letošní stats. Jediní dva trepači koberců, s kterými prohrál, byli Zeballos a Pouille. Na druhou stranu bylo to na dvou ze čtyřech velkých turnajů, na kterých letos nastoupil. Ale i ty ostatní porážky s hráči jako Berdych, Kohslchreiber musí Juan eliminovat, jinak nemůže pomýšlet na olympijské zlato. Samozřejmě, že ta nekonzistence je způsobena dlouhým zraněním, ale v konečném důsledku pak má podobné výsledky jako Veselý třeba. Já bych jenom rád brzdil tady ten bezbřehý Stanův optimismus. Jeden zápas je pěkný, ale pokud nebude podpořen dalšími, nemá valný význam.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc bude hrát roli fyzička, kdyby včera nějak náhodou podělal ten 2. TB, odpadl by, vypadal, že už toho má plné brejle. Tolik zápasů na sebou, to bude náročné. Já se budu divit, když dojde vůbec sop semifinále třeba a když dojde, tak přes Rafu neprojde. A kdyby přeci jen, tak nevěřím, že Andyho na 3 vítězné momentálně klepne.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak neverim, zeby se nejak fyzicky nepripravoval.
Podle me to vubec nikdo ani poradne nevi...jak je pripraveny, nebo ne...kdo ho posledni dobou vubec podrobne sleduje...???
To spis mu driv zase rupne v te haxne, a bude po srande...
Reagovat
Stan_Borowitz
Toho se taky bojím, nějakého nečistě, rámem trefeného úderu, při té energii, kterou do toho dává...
Reagovat
smazaný uživatel
No přpravuje se určitě, ale záleží, jestli to vůbec bude stačit, ta pauza byla dlouhá a nemůže být na kondičním levelu Noelho nebo Andyho, kteří jsou v podstatě terminátoři. Na 2 sety by to bylo možné, ale nevěřím mu na 3 sety po tom, co by musel zvládnout 5 těžkých zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja mam spis obavu, ze Juan je uz spis tzv. tenisovy invalidni duchodce...je me to celkem neprijemne psat, ale vzdyt on furt ma hlavni problem, ktery resi uz nevim ani jak dlouho (pomalu mam pocit, ze to je snad uz od nepameti), ze zapestim. To se obavam, ze driv nevydrzi. Nekde jsem videl video, jak fyzciky letos na sobe dre...ale tezko me fakt rict jak to je v realite...
...jak bych si mel vsadit, tak bych spis vsadil na to, ze odstoupi behem nejakeho zapasu kvuli zapesti, nez, zeby nevydrzel fyzicky zapas na tri vitezne sety ve finale.
By asi byl zazrak, kdyby se tam vubec dostal. (hraje se vlastne kazdy den, to je sileny napor) Pral bych mu to, ale potom nevime neco, co by jsme meli vedet;) Jako ze treba to opravdu uz rozlouskl a uplne vylecil... ale o tom jsem neslysel...
Koukal jsem na jeho prvni zapasy v letosnim navratu. (prislo me, ze fakt na sobe fyzicky dost zamakal, celkem me to i prekvapilo...)
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim, koukat na letostni stats...tak to je asi zbytec komentovat.
...podle mne behem sezony jen odaloval dalsi navraty, kvuli OH,
aby si aspon letos jednou poradne zahral.
To, co nemusi vydrzet je jeho zdravi, a ne jeho psychika, nebo schopnosti hrace, ktere se snazis porovant s jinymi cr hraci.
Myslim, ze ho srovnavat s Veselym...noooo, tak na to je jeste dost cas...
Reagovat
Stan_Borowitz
Pozor, to jsem nebyl já, kdo ho pasoval na vítěze nebo do finále.

Já jen do nebes vynáším jeho včerejší výkon, toť vše. Je mi jasné, že ho dnes musí bolet svaly na pravé ruce jako sviňa...
Reagovat
smazaný uživatel
"To je velký příslib pro budoucnost tenisu, zase by se mohli ve finále potkávat hráči odlišného stylu."

Toto tak v podstatě vyznělo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Aha, tak to jsem se nevyjádřil přesně. Myslel jsem to obecně, ve finále velkých turnajů, pokud bude JMDP hrát jako včera.

Na OH je ještě asi brzy, ale kdoví. Každopádně bych mu medaili přál, ale to je ještě hodně daleko.

To raději ať si dá repete na USO.
Reagovat
brixner
Kdopak z Vás si vzpomněl na vizi strejdy Brixe?? Že má Chlupatej Chuan šanci?? Ahá?! Ale to né, to bylo Srb sem a Srb tam a Chuan je stín a...A tady to máte, Vy No1isti! Depá, ten Srb se už nachází v kulminačním bodě, jako všichni před ním! Jo, asi ještě něco vyhraje, ale bude dostávat na prdel čím dál častěji a to je jen a jen dobře!
Takže hošíku ze Srbska, zbal si fidlátka a alou k Jadranu:-)
OH, jak se zdá, je úplně jiná liga!
Reagovat
Davor1
Neskutočné, že Delpo dokáže aj s jediným úderom poraziť dlhodobo a suverénne najlepšieho hráča na svete. Z BH nedokáže zahrať winner ani nijako pritlačiť, keď ho vidím v dlhších backhandovych výmenách, tak ruka z toho bolí aj mňa. Ale ten FH je neuveriteľný, najlepší na svete, jednoznačne. Mám pocit, že od návratu na kurty ho ešte viacej vypiloval a tak nejak prirodzene sa mu ešte zlepšil tým, že nemôže hrať naplno BH, ako keď sa slepému prirodzene rozvinú ostatné zmysly... Strašne mu prajem, nech odohrá ešte veľa sezón a ak udrží aspoň túto úroveň, tak to bude dobré :-))

Ináč je celkom sranda, že je vysoko reálne, že po tejto Olympiáde bude mať Andy viacej zlatých singlových medailí, ako Federer s Nadalom a Djokovičom dokopy :DD Síce ešte nič isté nemá, ale verím, že Lendl ho k tomu zlatu už dotlačí...
Reagovat
PetaM
Nole - Juan

FH winners: 7:29
BH winners: 7:2

Zase tak špatně na tom Juan s tím BH není, když dal jen o 5 winnerů méně, než Novak :)

Ale ten FH je dělo jako blázen.
Reagovat
Mayo
Uz sa teším ako si večer pozriem hajlajty. DelPo a jeho FH bomby, musel ho tam dobre upratať ním :D
Reagovat
Pe3k
Del Po se zlepšil i z backhandu, jen se koukni na celý zápas. Jasně, že není na takové úrovni jako jeho fh, ale znatelné zlepšení tam je. Navíc krom fh má ještě velmi dobrý servis, takže bych neřekl, že je to muž jednoho úderu. Kdo to tam vyhraje? To bude ještě zajímavé...
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme to bolo súhrnom okolností, ako to už vačšinou býva. Forehand, servis, dobrý deň v kombinácii so slabším dňom favorita, atd....

Pre mna je vsak najprekvapujúcejší fakt zápasu, že Nole ani raz nebreakol súpera, ba čo viac nemal ani BB...To je s jeho returnom kuriozita jak svinka..
Reagovat
Stan_Borowitz
To přitom nereturnoval vůbec špatně a třeba esa byla jednou z mála statistik, kde byl lepší.

Ale Juan hrál z BH spolehlivě a z FH strašně rychle, neměl žádnou viditelnou slabinu a z forhendu to bylo zhruba jako rozdíl mezi mužským a ženským tenisem.
Reagovat
babolat.cz
Nole povýšil OH na vyšší level-alespoň v očích těch, kteří ji z různých stupidních důvodů odmítli.
Reagovat
D@nny
Nejprve bych chtěl vyjádřit upřimnou litost nad Djokovou prohtrou. Tohle si Djok opravdu nezasloužil. Je pravda, že ho nemám rád a mnohokrát jsem mu přál prohru, ale ať už to je jak chce, chovám k němu obrovský respekt a po tom jak jsem ho viděl po zápase mi hezky nebylo...

A teď si neodpustím se vysmát zdejšímu fanatikOVi(každy myslím ví o koho jde:D) Jeho nedávný komentář: "Co prosím??????????? Juan vyřadit No1eho?! Vždyť dnešní Juan je při vší úctě stínem toho TOP hráče z sezón 2012-2013! Krom toho má s ním Djoker výbornou bilanci. Úspěch pro Juana bude, když uhraje set." Myslím, že tenhle komentář mluví za vše a jeho autor si příště možná tyhle velkohubé prohlášení odpustí:D
Reagovat
Krisboy
Jsi pomalej...už se mu za ty jeho "prognózy" vysmívalo asi pět lidí :))
Reagovat
D@nny
jj teď to čtu:D nenapadlo mě jaky úspěch(výsměch) jeho komentář bude mít:D ale i kdybych si to přečetl dřív, kolik lidí se mu tady už vysmálo, stejně bych se přidal:D
Reagovat
Krisboy
To se nedivím, on si o to tím svým fanatismem vyloženě koleduje, už jsem si taky párkrát rýpnul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpustil..Uz minule napisal nieco podobné pred zápasom s Veselým..

Vtedy sa tu tiež kopčili jeho vyjadrenia jedna radost...Je to zaujímavé, lebo múdry sa učí z chýb druhých, menej múdry z tých svojich a potom je tu evidentne este Kozoroh noo..
Reagovat
a.magerova
Tak tak... Kozoroh tu dělá Nolemu Medvědí službu.... :-/
Reagovat
babolat.cz
spíš naopak...
Reagovat
a.magerova
Přemýšlím co je opakem medvěda.... myš... :-)))
Reagovat
Pe3k
Ty buď rád, že tu nikdo nekopíruje ty tvoje moudra...Např. co jsi psal před zápasem Nadal-Del Potro Sanghai 2013? Del Potro nemá čím Nadala porazit...Juan smetl Nadala 6:4, 6:2 a co jsi psal před finále FO 2015 o tom 1% to už je klišé...
Reagovat
smazaný uživatel
Vies, slová silných osobností zarezonujú, teba niekto sotva číta a už vobec nememoruje..
Reagovat
Pe3k
Sám sebe nazývat silnou osobností to je přímo žalostné trolhande...
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, je pravdou, že latku som si teda tebou nenastavil vysoko :))..Uznávam..
Reagovat
Pe3k
No na to jaký jsi troll máš tu latku furt moc vysoko :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
sprchon
Neskutečný. :D A já vůl šel po českých deblistkách spát.

Nech to tam DelPo vyhrá celé. :)
Reagovat
Pe3k
Zrovna to opakují v TV.
Reagovat
vrabejka
To už nemá takové grady :)
Reagovat
Pe3k
Tak jasné, ale většina lidí to neviděla a ty hl co jsem zde postnul úplně nevypovídají o průběhu zápasu...
Reagovat
steve79
Dnes má Roger 35. narozeniny. Tak všechno nejlepší a doufám, že se vrátí v plné formě v roce 2017.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Pe3k
35? tak to už se pomalu blíží polovina jeho kariéry :)
Vše nej elegáne.
Reagovat
steve79
Believe in 18:D
Reagovat
Pe3k
Jsem realista, Believe in 20!
Reagovat
smazaný uživatel
20 in IQ?
Reagovat
Pe3k
To jsi tady nemusel tak veřejně přiznávat, ale je to takové obecné určení fanoušků Nadala :)
Reagovat
steve79
Kdyby tam nebyl Djokovič, tak těch téměr má. Loňskou sezonu hrál Roger skvěle. Na US OPEN 2015 hrál podle mě nejlepší tenis za poslední 4 roky. Prál bych si taky, aby více hrál SABR:D
Tuto variantu mohl vymyslet bůh jako je on jedině.
Reagovat
Pe3k
Bez Noleho by měl Roger kolem 23 gs, bez Nadala ještě více...
Reagovat
Krisboy
...a bez ostatních skvělých tenistů by jich měl padesát...to je zas moudro tvl
Reagovat
Pe3k
50? sám si napsal k.ktinu. Kolik vzal Nole Fedexovi gs, se dá lehce spočítat, takže nvm co tady píšeš za nesmysly...
Reagovat
Krisboy
Přečti si ještě jednou ten můj příspěvek. A pomalu!
Reagovat
Pe3k
Přečetl a je to stejní houno, jako když jsem to četl prvně.
Reagovat
Krisboy
Ano správně, o No3em je tam opravdu houno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, bacha aby si neklesol na jeho úroveň. Prevalcuje ťa skúsenosťami...
Reagovat
Pe3k
To jsem se naučil od tebe :)
Reagovat
babolat.cz
kdyby byl roger třeba španěl, měl by všeho mnohem méně.
Reagovat
Pe3k
měl by více RG :)
Reagovat
babolat.cz
i to je možné, ale Rafa by musel být Švýcar
Reagovat
spaniel
No dovol!
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Mayo
Kde je Kozoroh? Zase mal veľké reči ako Juan nemá šancu a uz videl Djokiho so zlatom a hen. Juan je veľký tenista, nebyť zranení, tak by ukradol nejaké tituly aj GS top hracom.
Reagovat
Krisboy
Kdyby DelPo nebyl zraněnej, žádná Big4 (kterou si vymysleli zoufalí britští novináři) by nikdy neexistovala, případně by měla jiné členy :)
Reagovat
Pe3k
Byla by big 5 a Nadal by nikdy nezískal kariérní grandslam, natož 14 titulů, téměř vše by bylo jinak.
Reagovat
Stan_Borowitz
No však mu také Roger po semifinále RG 2009 tuším předpovídal budoucnost světové jedničky. Sice ho zranění přibrzdila, ale pokud se mu odteď budou vyhýbat, ještě není všem dnům konec.
Reagovat
Amputace
Kdyby nebyl věčně zraněnej Nalbandian, Safin, Roddick, to znamená ta slavná velká konkurence, možná by taky všechno bylo jinak.
Reagovat
a.magerova
V noci jsem šla po prvním setu spát, ale ani ve snu mě nenapadlo, že to pro Noleho nedopadne... teď jsem koukla na TB druhého setu a teda co dodat, DelPo paráda... a jak řekl na OA 2009 Rafa: "Rogerovy slzy mě mrzí."
Tak teď říkám já: "Noleho slzy mě mrzí", ale takový je život, hlavně, že je zdravý a navíc, ještě dvě zlaté jsou na obzoru... tak třeba finále v Tokiu 2020: Roger vs Nole a pěkně na férovku... ;-)
Reagovat
steve79
Přál bych Del Potrovi, aby mu konečně pár let vydrželo zdraví a mohl se rvát o Grandslamové tituly. Když je zdravotně fit a má formu, tak může porazit kohokoliv.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, sice mě v roce 2009 nesr.al... ale budiž mu odpuštěno, za ty zdravotní útrapy a následnou bojovnost by si pěkné výsledky zasloužil.
Reagovat
steve79
V roce 2009 si to Fedex prohrál sám. Myslím, že vedl 2:0 na sety a potom trochu zvolnil a tím dostal Del Potra na koně.
Reagovat
a.magerova
Njn... ale.... přece nebudu nasra.á na Rogera, musel to odskákat ten na druhé straně sítě... ;-)
Reagovat
Pe3k
Nevedl 2:0, ale měl k tomu kousek a ano prohrál si to sám.
Reagovat
Mayo
Tak toto som nečakal, vamos DelPo (: je to pán, kat Djokoviča na OH. Aspoň bude zase po Wimby na chvíľu s ND kľud. DelPovi prajem zlato a pevne zdravie lebo on je schopný poraziť sem tam top hráčov vlastne aj častejšie ako sem tam.
Reagovat
kada.tom
no, moc tomu nevěřím, že by měl dojít daleko, víme jak to bývá po nějakém to překvapivém úspěchu ... Sousu dát musí, ale co bude dál, to bych si netroufal odhadovat
Reagovat
kada.tom
já ti říkal, že DelPo spíš porazí Novaka, než že by Troicki vyřadil Andyho ... tys mě nevěřil
Reagovat
Pe3k
V 3:30 ráno mi zvoní telefon, říkám si kurwa který Forehand (ču-rák) mě zas otravuje. Zaklapnuto a koukám, že to byl kámoš z Phy (velký fanda Nadala). Uvědomuji si, že ten mi vždycky volá když se něco děje ve světě sportu, hlavně tenisu. Zapínám tedy TV a co nevidím, Djoko prohrál první set a ve druhém má na kahánku. Ty jeho žalostné pohledy do svého boxu vypovídají za vše, Del Po je na koni a Novak je v krizi. JMDP to nakonec s přehledem urve v tiebreaku a Novak v slzách odchází do šatny...
Mám obrovskou radost z Juana, ten chlap má velké srdce a ještě větší forehand. Z jeho nepřítomnosti na okruhu (2010) vytěžil převážně Nadal, který by na US open nikdy přes Del Potra nepřešel a vůbec vše by bylo jinak, pokud by byl zcela zdráv...

Co se týče Novaka je to sice velký šampion, ale začal dominovat až když Federer zestárnul a nyní je na okruhu jeho největší soupeř Murray. 2015 jeden z nejslabších roků historie a Novak z toho vytěžil maximum. Jednou má těžší los a hned končí v prvním kole...Nevím, ale pokud Novak v budoucnu získá +18 gs, stejně to GOAT nebude, spíše král mezi jednookými, podobně jako býval Nadal na antuce v letech 2005-2011 (žádná konkurence).

Plyne z toho, že Můra nebo Rafík budou mít dvě olympijské zlata.
Reagovat
smazaný uživatel
Johann Wolfgang Goethe: Utprenie mladého Hejtera.
Reagovat
Pe3k
Ty trpíš, já myslel, že slavíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty neslavíš, ale hojíš si svoje rany a mindráky, ty lolo :)
Reagovat
Pe3k
Nesuď mě podle sebe ty yolo...Mě tenis nikdy žádné rány a mindráky nezpůsobil, fandím nejlepšímu hráči všech dob, na rozdíl od tebe nebo kozoroha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom prípade tie rany zrejme prišli zo súkromnej sféry a tenis je svojim sposobom len takým tvojím sebavyjadrením, akýsi prostriedok skrz ktorý sa ventiluješ.
Reagovat
Pe3k
:D jestli ti to opravdu tak vrtá hlavou a musíš řešit mé soukromí tady na tenisportálu, tak se klidně můžeme sejít a probrat to osobně :) tenis je koníček, ale těch mám spoustu...
Reagovat
smazaný uživatel
No si pre mna predmetom akejsi sociálnej štúdie, naozaj zaujímavý prípad hodný hlbšieho rozboru.
Reagovat
Pe3k
To byl zase kec. Jsi jen internetový posránek...
Reagovat
smazaný uživatel
Posránok?...Ten termín si skopčil od Spaniela?...

Poslabšia slovná zásoba. Ďalší zaujímavý poznatok, píšem si...
Reagovat
Pe3k
Nepotřebuju nic kopírovat chováš se jak typický internetový hrdina, trolhand nebo posránek, jsi to prostě ty, místní klaun.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotrebuješ kopírovat, ale aj tak kopíruješ...

Ved Ty sa dokážeš sám znegovat, ty lolo...:)..A potom aby ta bral niekto vážne :)
Reagovat
Pe3k
Omg nic nekopíruju. Vůbec nemám tušení co ti tady Spanile píše, já většinu komentářů nečtu, mám na rozdíl od tebe na práci důležitější věci...Pokud si více lidí myslí, že si posránek, asi to tak bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh by si zasluzil Wake-up call!..:)
Reagovat
kada.tom
Noo, tak tuhle olympiádu si Novak do výklenku úspěchů teda nedá. Viděl jsem jen 1. set, ale myslím, že mi to stačí na to, abych si domyslel, jak vypadal ten druhý. Novak nehrál dobře a měl problémy na servisu, za to DelPo hrál hodně slušně a Novaka přehrával.

Pro Novaka to musí být krutá rána, věřím mu, že OH jsou pro něj něco úplně jinýho. Ale zase se potvrzuje, že OH jsou prostě úplně jiný turnaj, to nemá s běžnými turnaji vůbec nic spoleřnýho, krom toho, že se hraje tenis. Úplně jiná atmosféra, přístup. No ... turnaj se tak výrazně otevřel - nyní je to na Andym, který může obhájit zlato, což v současné konkurenci by byla bomba! Pak jsou tam další vlci jako Rafa, Nishi, Jo ... všichni mohou dosáhnout na fantastickou medaili a třeba i to zlato :-)

Jinak tedy v Riu padají favorité jako hrušky - u mužů Novak, Pierre s Nicolasem, Gael s Joem, u žen pak Aga, Serena s Venus v deblu ...
Reagovat
spaniel
Portfolio svych "favoritu" mas pekne siroke, jako spravny priposranek, ale hezky se to redukuje.
Reagovat
kada.tom
tak nefandím jednomu hráči, no ... mám zkrátka dost oblíbenců, ať už mezi těmi, co jsou úspěšní, přes ty, kterým se moc nedaří až po ty, kterým se jednou třeba dařit bude :-)

i v Riu mám pořád komu fandit, turnaj si užívám - aby taky ne, když tam nejsou ty dva hejhulové ze Švýcarska, nádherný to turnaj :-)
Reagovat
kada.tom
a dle videa zase koukám, že Novak porážku opět pěkně uznal, v tomhle ho mám fakt rád, že se na nic nevymlouvá, na kurtu dokáže ocenit, že soupeř byl lepší :-)

jsem zvědav na vyjádření Kozoroha, jestli ho teda nepostihla mrtvice z toho výsledku ..
Reagovat
Torresek
Lepší to snad ani nemohlo být (: (: (: já jsem jen doufal že DelPo který je jen 1/3 hráče kterým býval aspon nedostane klepec a on pošle toho mistra domů...krása!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje...To je ránečko...Vzdy sa mi tazko vstáva z postele, ale dnes, po vzhliadnutí tohto vysledku sa mi dostalo do krvi tolko pozitivnych endorfínov, ze nemusím ani zdolat osemtisícovku a ten pocit si mozem vychutnávat priamo z pohodlia svojej spálne :)

Djokovic, ktorý bez straty setu vyhral nevýrazné Toronto tak zlyháva po W. na dalsom highligte sezóny. Moje novoročné proroctvo o vyhratom RG a nepodarenej druhej polovici sezóny sa zatial do bodky naplňuje.

Sen o OH zlate sa rozplýva, hoci Djokovic este bude moct isto zabojovat v Tokiu. Prípadne moze vyhrat zlato v nejakej inej sportovej disciplíne ako napriklad šerm, judo, stvorhra, skok o žrdi a kompenzovat si tak absenciu tohto úspechu. Agassi tak Djokovic urcite nenapodobní, prvý kto moze rozsirit tento klub je Nadal na TM.
Reagovat
spaniel
To je jeste min realne, nez ze Novak vyhraje OH 2028.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked mohli okolnosti pomoct RF a ND aby uhaluzili Pariz, moze Nadal mozno vyhrat aj TM. Hral tam xykrat v finále, Djokovicovi tam podlahol vo svojich top sezonnach, RF detto...Inak schopny vyhrat s kazdym.
Reagovat
spaniel
Jenze Novak jeste nekonci ;)
A oni podle tebe RG uhaluzili, ale tech finale meli trosku vic nez dve.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, ale ked si to vydelíš počtom štartov, dostaneš podobné čísielko celkového pomeru..

Nehovorim, ze Nadal TM urcite vyhrá, ale hovorit 100% ze nevyhrá?..Tvrdis to aj o Murraym?..Z princípu by si mal, kedze ten nehral este ziadne finále, ak ma pamat neklame..
Reagovat
spaniel
Ja nerikam ze na 100% nevyhraje, ale ze ma mensi samce nez Nole na OH 2028. Procento si vypocitej sam, mas na to talent :D
Reagovat
Roger_Federer
Mozna kdyz se vrati Fuentes..to by mohl.
Reagovat
dappe
Nadal nevypadá na to, že bude něco rozšiřovat...A tyhle OH jen ukazují, že tam tenis tak úplně nepatří, ten turnaj je zatím úplně strašnej. :) V
Reagovat
dappe
V Londýně to bylo alespoň speciální tím, kde se hrálo, ale tohle se fakt nepovedlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis, ze tie Djokovicove slzy boli o tom, ze plakal aky hrozný turnaj to bol?...

Áno, chýbalo 10 hracov snad, ale ich hodnota zdaleka nepresiahla TOP 3, ktora sa zucastnila..Ak by tam bol este aj Federer, tak by po zvysku ani pes neštekol.
Reagovat
dappe
Žádná top 3, top 4 atd. už není. Vždyť Nadal za dva roky přešel na grandslamu jen dvakrát přes třetí kolo a uhrál dvě čtvrtfinále. Poslední roky je Djokovič a za nimi dvojice Federer/Murray, z nichž tam jeden vůbec není :) Hráči z druhého sledu jsou v takové situaci tedy potřeba, a víceméně tam nejsou. Shazovat titul z Toronta v souvislosti s OH je úplná hovadina.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal za posledné dva roky v prvom rade na troch GS ani nestartoval kvoli zraneniam, prípadne odišiel v priebehu, čo zrejme sám uznáš, že je slušný počet.

Napriek tomu je to pojem a jeho účasť na turnaji je pre organizátorov isto viac ako Raonic, Berdych, Gasquet dohromady.

Turnaj v Toronte bol Masters, kde práve hrala skoro celá druhá vlna a chýbali top hráči, v podstate opačný proti OH a turnaj ako taký nepriniesol jeden podarený zápas.
Reagovat
dappe
Chyběl jen Murray proti OH. Nadal prostě herně už není top hráč, ale hráč druhé vlny. Vůbec nezáleží na tom, jestli je zraněný nebo ne, prostě v závěrečných kolech není, jednou je to výkonností, poté zraněním...dva roky už je dlouhá doba. Letos se k tomu vinou zranění přidal i Federer, ano hrál dva GS a v obou byl v semifinále, vlastně poslední čtyři účasti na GS, má dvě finále a dvě semifinále, což je pořád skvělé, ale také tady letos jakoby není. Takže v téhle situaci jsou prostě ti hráči top 10 potřeba, jinak je to o ničem. Letošní OH jsou pro Nadala docela slušnou šancí dát o sobě po dlouhé době vědět, záleží jak na tom je. Medaile by byl velký úspěch, i když by to pro budoucnost pravděpodobně vůbec nic neznamenalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sportovci plakali po prohrach nebo vyhrach i v takove Moskve 1980, nebo Los Angeles 84, ale kvuli tomu bych jeste ty OH nekvalifikoval jako dobre, povedene, nebo treba jako uzasne.;P
Ale tobe s Kadou asi staci, kdyz tam neni Fedex a uz je to famozni turnaj;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Práve preto pisem, ze ak by tam bol Federer, po zvysku by ani pes nestekol?..
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim.
videl jsem o vikendu jen jeden cely zapas Pospisil x Monfils...jedine co se me na tom libilo, ze tam nikdo nebyl, aby tem hracum tam daval rucniky...celkem pozitivni vzpominka na stare doby;) Ale vcera uz s Rafou rucnicky byly, a tenhle zapas jsem ani nedokoncil,,,;D) I tak Federico hral celkem sracku.
Dost smisene pocity... nehlede na to, ze me celkem leze na nervy to priserne pisteni tenisek o povrch...jako je to mozna blbina, ale me to proste vadi asi vic nez nejake pisteni Kvitove nebo houkani Azarenky.
Je mi uz jedno jak se povrch jmenuje a jake ma renome, buh vi jak ho tam ukladali. Pro mne to bude uz sracka povrch a turnaj.
Divaci priserni. Ani olimpijska atmosfera, ani tenisova... neco ve stylu vidim hvezdu tak rvu jak picza...s prominutim...
Vyhra Juana je pekna...mozna se podivam na zaznam. Ale moc se me do toho nechce.

Nevidim tam jen problem s tenisem. Sleduji vzdy na OH lukostrelbu, a v Riu to prostredi na lukostrelbu je podle me priserne, vcetne toho "excelentniho" napadu na sambu behem prestavek...ovsem vykony Australanu to vyvazily;) neskutecne Korejce ani nepocitam;)

Zatim jsem nejvic spokojen s sermem. Pro mne skvele souboje... dobra atmosfera... hala ok...sice nekolik malinkych tech. problemu, ale ty vem cert... finale fleretu s Garozzem prosteee famooozni;) pekne finale na koredech u bab, a vubec pekny turnaj...vic jsem sledoval Fiamingo.

Londyn byl proste neskutecny, myslim, ze asi nej. hry vubec...a nejen vzhledem k tenisu.
Reagovat
dappe
Kolektivní sporty budou také dobré, zejména volejbaly nebo házená žen, tedy ve sportech, kde domácí chtějí zlato :) Ale těch sportů, kde budou problémy také bude dost no...
Reagovat
smazaný uživatel
zatim jsem nic nevidel,
pouze... jeste pred zahajenim OH fotbal, trebas Nigerie x Japonsko;) A to bylo fakt dobre, vysledek 5:4, furt se tam neco delo. Areal pekne pripraveny, ale bodejt ne, kdyz je tam fotbal vlastne jedno z nabozenstvi...;)
Ale urcite na nejake kolektivni sp. najdu cas;)
Reagovat
Pe3k
Ano Rafa může vyhrát turnaj mistrů, pokud se zúčastní jako jediný z top 10 :D
Reagovat
Frantz
Kozoroh 04.08.2016 17:37
Co prosím??????????? Juan vyřadit No1eho?! Vždyť dnešní Juan je při vší úctě stínem toho TOP hráče z sezón 2012-2013! Krom toho má s ním Djoker výbornou bilanci. Úspěch pro Juana bude, když uhraje set.

Zlato teď pro No111111111111eho s K0z0r00000hem znamená zborcený celý svět :-DD
Reagovat
Krisboy
Tak ještě jednou gratulace Juanovi! Málokomu (kromě našich samozřejmě) bych to přál více, než jemu. Nech to tam vyhrá celé, za to trápení v posledních letech by si to zasloužil!
Reagovat
spaniel
04.08.2016 17:37Od: Kozoroh
Co prosím??????????? Juan vyřadit No1eho?! Vždyť dnešní Juan je při vší úctě stínem toho TOP hráče z sezón 2012-2013! Krom toho má s ním Djoker výbornou bilanci. Úspěch pro Juana bude, když uhraje set.
[ Reagovat ]

04.08.2016 17:52Od: Nola
tvoje istoty ma uz nemozu prekvapit, Nole hra v uvodnych kolach turnajov vacsinou biedne, tentokrat si to nebude moct dovolit, DelPo nie je ziadne orezavatko, u neho je to presne opacne, v uvodnych kolach ma vacsinou dostatok energie,ktora mu nakoniec vzdy chyba v neskorsich fazach turnajov
[ Reagovat ]
Reagovat
Roger_Federer
04.08.2016 17:37Od: Kozoroh
Co prosím??????????? Juan vyřadit No1eho?! Vždyť dnešní Juan je při vší úctě stínem toho TOP hráče z sezón 2012-2013! Krom toho má s ním Djoker výbornou bilanci. Úspěch pro Juana bude, když uhraje set.

04.08.2016 17:52Od: Nola
tvoje istoty ma uz nemozu prekvapit, Nole hra v uvodnych kolach turnajov vacsinou biedne, tentokrat si to nebude moct dovolit, DelPo nie je ziadne orezavatko, u neho je to presne opacne, v uvodnych kolach ma vacsinou dostatok energie,ktora mu nakoniec vzdy chyba v neskorsich fazach turnajov

To prekonava Forhendovo 1%
Reagovat
Kozoroh
Stačily dva vyhrané sety No1eho a nikdo by se nad tím nepozastavoval.
Reagovat
babolat.cz
tragédie...člověk, pro kterého byly OH vším, musel skončit. Šamponi, kteří mají OH na háku se válí doma...
Reagovat
Krisboy
...doma v Monaku :)
Reagovat
Stan_Borowitz
To asi ne, v té garsonce by se Ester zvencla. Podle mne užívají moře na nějakých exostických ostrovech...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist