Djokovič odehrál v New Yorku zatím jen jeden zápas, přesto je už v osmifinále

2. 9. 2016, 22:30
Aktuality 254
Novak Djokovič odehrál na letošním US Open zatím jen jeden zápas, i přesto je však už v osmifinále. Ve druhém kole proti Srbovi nenastoupil Jiří Veselý a dnes mu za stavu 4-2 v první setu skrečoval utkání Rus Michajl Južnyj.
Novak Djokovič

Novak Djokovič má za sebou poměrně náročné období. Poté, co jako pravděpodobně největší favorit mužské dvouhry překvapivě vypadl na olympijském turnaji v brazilském Rio de Janeiro již v prvním kole, ho trápilo zraněné zápěstí, kvůli kterému přišel o turnaj Masters 1000 v Cincinnati.

Na US Open však vedoucí muž žebříčku ATP nastoupil a úvodní duel s Polákem Jerzym Janowiczem i přes viditelné bolesti a potřeby ošetření zvládl. Od pondělí má však srbský tenista překvapivé volno. Ve druhém kole měl hrát s Jiřím Veselým, který z turnaje odstoupil kvůli zraněnému předloktí, a dnes Djokoviče vyzval Rus Michajl Južnyj.

"Je těžké to nějak komentovat. Nikdy jsem nic podobného nezažil, ale je to asi něco, co člověk nemůže nijak ovlivnit. Je to samozřejmě dost zvláštní zkušenost být s jedním vyhraným zápasem v osmifinále, ale vzhledem k tomu, že jsem letos odehrál už tolik zápasů, je vlastně dobré mít pár dní volna navíc," konstatoval Djokovič.

Južnyj však utkání se světovou jedničkou za stavu 2-4 v úvodní sadě skrečoval a obhájce titulu Djokovič tak postoupil bez boje už do osmifinále. V něm vítěze z let 2011 a 2015 vyzve Brit Kyle Edmund, jenž ve třetím kole vyřadil dvacátého nasazeného Johna Isnera 6-4 3-6 6-2 7-6.

Do osmifinále postoupil v New Yorku také šampion z let 2010 a 2013 Rafael Nadal, který si poradil s Rusem Andreje Kuzněcovem 6-1 6-4 6-2. Španělský tenista prošel do 4. kola grandslamu poprvé od loňského French Open, kde prohrál až ve čtvrtfinále s Djokovičem. "Jsem spokojený s tím, jak jsem hrál. Myslím si, že zejména úvodní sada byla na hodně vysoké úrovni, což mě těší," konstatoval po utkání aktuálně pátý hráč žebříčku ATP.

"Ve druhém setu jsem několikrát přišel o podání, protože on začal hrát mnohem lépe. Já jsem ale lépe zvládnul klíčové momenty, proto jsem nakonec vyhrál," dodal Nadal k utkání. "Jsem moc šťastný za to, že tu mohu být. Postup do čtvrtého kola je úspěch, ale tak to já teď neberu. Pro mě je důležité, že jsem v pořádku a že jsem zpět na tour."

O postup do čtvrtfinále si Nadal ve Flushing Meadows zahraje s dvaadvacetiletým Francouzem Lucasem Pouillem, jenž přehrál v pěti setech Španěla Roberta Bautistu. "Je to skvělý mladý hráč, proti kterému není snadné hrát. Má výborné údery a je velmi nebezpečný. Už jsme spolu jednou hráli, ale to už je celkem dlouhá doba. Znám ho spíše z tréninků, několikrát jsme spolu trénovali," řekl směrem k utkání s Francouzem Nadal, jenž vede ve vzájemné bilanci 1-0.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
páteční výsledky mužů (02. 09. 2016)
• Dvouhra - 3. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Južnyj (Rus.) 4:2 skreč
Nadal (4-Šp.) - Kuzněcov (Rus.) 6:1, 6:4, 6:2
Baghdatis (Kypr) - R. Harrison (USA) 6:3, 7:6 (7:4), 1:6, 6:1
Sock (26-USA) - Čilič (7-Chorv.) 6:4, 6:3, 6:3
Tsonga (9-Fr.) - Anderson (23-JAR) 6:3, 6:4, 7:6 (7:4)
Monfils (10-Fr.) - Almagro (Šp.) 6:4, 6:2, 6:4
Pouille (24-Fr.) - Bautista (15-Šp.) 3:6, 7:5, 2:6, 7:5, 6:1
Edmund (Brit.) - Isner (20-USA) 6:4, 3:6, 6:2, 7:6 (7:5)

Komentáře

254
Přidat komentář
rod_laver
Stan!! Mel namale, hral dost pasivne a prvni servis moc nepsal. Libila se mi Evansova nebojacnost a super voleje. Pripadal mi ale roztekamy, jak na poradne davce efedrinu :D jak se psalo nize, rozhodla hlava
Reagovat
Tuttovka
Koukám, že ten Evans docela hraje :). Se Stanem je to pěkný zápas :). Mahut s Nishikorim je taky dost koukatelné.
Reagovat
vaclavsubrt
Stan končí... bohužel... takže to bude zase jen o těch dvou a jejich nuda tenistu
Reagovat
Tuttovka
Já nevím, jestli končí, ale tenis je to parádní :). Nějakej Evans hraje docela pěkně. Stan mu sice pomáhá, ale je to hodně i o něm.
Reagovat
Lina
Evans si to tou dvojchybou v TB 4. setu asi podělal. Wawrinka by to, už pustit, neměl. Každopádně má to grády.
Reagovat
Tuttovka
Tak teď měl Stan štěstí jako prase. To haluzní eso z druhého servisu přesně na lajnu v tiebreaku asi rozhodlo zápas. Podle mě to v pátém už ubojuje. :)
Reagovat
vaclavsubrt
Stan měl kliku jako kjáva... za ten 3 set si postup nezasloužil... ale rozhodla v koncovce makovice obou.. Stan mentální král a na Danielovi se podepsala nezkušenost a velikost okamžiku.. poslední set pohoda
Reagovat
EllNino
Evans se hodně zlepšil, začal trénovat jako chlap a je to :D hraje super
Reagovat
spaniel
Trochu mě včera začal rozčilovat. Hodně zdržuje a furt haluzil s jestřábem. Ale zlepšil se hodně a je super, že se objevují nové tváře v této fázi GS.
Reagovat
kada.tom
Andy to nakonec dal, ale úplně jednoduchý to nebylo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mikulas Bouda zatim famozne...jen jestli vydrzi do konce zapasu...;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Steve Buscemi ml. bojuje, ale ten jeden set bude asi jeho strop.
Reagovat
Mayo
Kto je to Steve Buscemi?
Reagovat
Stan_Borowitz
http://www.thefamouspeople.com/profiles/images/steve-buscemi-3.jpg
Reagovat
spaniel
http://www.sadanduseless.com/2011/04/celebrities-with-steve-buscemis-eyes/
Reagovat
Stan_Borowitz
Neuvěřitelný, to jsou vesměs úplně jiný lidi. Oči dělají člověka...
Reagovat
Stan_Borowitz
Pro srovnání Lorenzi:

http://www.sportface.it/wp-content/uploads/2015/12/Lorenzi_RayGiubilo-750x460.jpg
Reagovat
Mayo
Super, v troch setoch bonus (:
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ukoncil komentator zapas Juana s Davidem...
...nic dodat, nic ubrat.

Je v nem videt fakt radost, ze vubec muze hrat, a ta ho nese...dal turnajem.
Vamooos;)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
gigin
Díky. Já se za to nestydím.
Reagovat
sprchon
No řekněte, neni to od Ferrera hnus, že hraje DelPovi pořád do bekhendu? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Je. Měli by ho za to diskvalifikovat. Zahraje jednou do bekhendu - warning, podruhé - trestný fiftýn, potřetí - kontumační porážka.
Reagovat
panzer.dragon
je, ale stejně mu to bylo prd platný, delpo je brutální, jak mu to jednou přistane na forehand tak trestá
Reagovat
Mayo
Thiem Vs Busta dobrý zapas aj ked ani jeden hráč mi nic nehovorí ale aj taký je zivot
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně řečeno, zajímavej zápas, oba dřeli, ale ani můj šálek kávy ani jeden z nich úplně není, Thiem je dobrej, ale něco zásadního mu prostě chybí, aby byl jedním z nejlepších, možná bude, ale až skončí velká čtyřka, Stan a DelPo.
Reagovat
HECIS
mám pocit že muže byt překvapení :)
Reagovat
D@nny
ty drogy uz neber kamo:D
Reagovat
HECIS
no uvidíme zítra ...:)
Reagovat
Pe3k
Tak překvapení je, že se Nadal na grandlsamu dostal až do 4 kola, to se mu nepovedlo už 9 gs v řadě...i když s tím jeho pavoukem by se tam dostal i strýček Pony :)
Reagovat
smazaný uživatel
O jakých 9 GS v řadě to žvaníš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty už z tý svý patologický nenávisti asi ztrácíš i paměť.
Reagovat
Pe3k
Klíííd děti :)
Reagovat
Kozoroh
Tak to si přestřelil Pe3čku - Nadal byl před USO 2016 naposledy v 4. kole na FO 2015 (kde skončil v ČF), což je 5 majorů bez OF-účasti. A to nemluvím o tom, že ve WCh 2016 vůbec nestartoval a na FO 2016 byl nucen odstoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Když někdo takhle patologicky nenávidí tak jsou mu fakta ukradený, co bys chtěl, možná to ale má bejt provokace, u něj člověk nikdy neví.
Reagovat
Amputace
Tak on už tady několikrát psal, že více než samotný Nadal mu vadí jeho fanoušci. V tomhle ho naprosto chápu - já to mám úplně stejně. Se samotným Federerem jsem nikdy neměl sebemenší problém, ale mnozí jeho fanoušci jsou nesnesitelná, arogantní lůza. A když tě vytáčí fanoušci nějakého sportovce, nepřímo se to může projevit i v přístupu k tomu sportovci samotnému. Například tak, že se člověk snaží za každou cenu argumentovat proti jeho fanouškům a ono to pak vypadá, že vlastně hejtuje toho sportovce.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že to tak u něj není, on ho fakt nenávidí, neustálý výpady a urážky za každou cenu, vyžívá se v tom, takže to není v první řadě kvůli fanouškům, jemu vadí asi i to, že se Nadal vůbec narodil.
Reagovat
Roger_Federer
Proc nepouzivas puvodni nick rafaeoli25?
Reagovat
spaniel
Nadal vyhraje pár zápasů a už to vylézá z děr.
Reagovat
Roger_Federer
Presne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nemám v povaze brečet tu nad jeho porážkami, k čemu by to jako loni bylo říkat pořád dokola tak snad už to příště bude lepší? Že nehrál dobře viděli všichni tak proč to dál a dál rozpitvávat?
Reagovat
Roger_Federer
Nee, dojdes vzdy jenom kdyz se Rafikovi relativne dari.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ano, mám z toho radost a tak jí projevím, co je na tom špatnýho? Když se mu nedaří tak jsem zklamanej a psát se mi nechce, nic víc, to víš, že trpim když prohrává a o to víc nemám náladu číst tu úsměšky a narážky v každým třetím komentu, to snad chápeš.
Reagovat
Pe3k
Jsi tupec, že? Njn fanda Nadala...jistě, že je to k vůli fanouškům, nebo si snad myslíš, že tu chodí Nadal si číst komentáře?
Reagovat
Amputace
:D To už je moc.
Reagovat
Pe3k
to je tak akorát...na tu dmnci z Vašeho kepmu se ani nic jiného nehodí...na hrubý pytel, hrubá záplata.
Reagovat
Amputace
Není to akorát, je to moc. Když někdo vůbec nepochopí smysl příspěvku a pak se ohání demencí. Prostě FFF klasika. Sežrali moudrost světa, a přitom ani neumí číst a psát ve svém rodném jazyce.
Reagovat
Pe3k
Neurážej FFF, to je to jediné co dává tomuto portálu úroveň. Bez magerky Stana a jiných by tu zbyla jen banda psycho fanoušků Kvitové, váš kemp kýblů ovčích hovínek a nějaký zbytek pseudo-fanoušků...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si fakt myslíš, že něčemu dáváš úroveň? Tak to trpíš chorobnym sebeklamem jako Zeman s Ovčáčkem, ti si to o sobě taky myslí :D
Reagovat
Pe3k
Nauč se číst, nepsal jsem nic o sobě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň, že si to nemyslíš o sobě, to by byl fakt vrchol.
Reagovat
Pe3k
To všechno samozřejmě vím...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže provokace, já si to myslel, no co taky jinýho od tebe čekat že..
Reagovat
Pe3k
omg však to je jasná, prvoplánová a ničím nezakrytá provokace, navíc založená na pravdě...prostě moje klasika
Reagovat
smazaný uživatel
Jak založená na pravdě když to byl výmysl? Ty fakt nemáš strop..
Reagovat
Amputace
Socialistická pravda, znáš to :) Soudruh Petříček má svoji vlastní ideologii pravdy, s tím nic nenaděláš.
Reagovat
Pe3k
prý soudruh :D
Reagovat
Amputace
"však to je jasná, prvoplánová a ničím nezakrytá provokace, navíc založená na pravdě" - Sorry, nemohl jsem si pomoct :)
Reagovat
Pe3k
V poho, mě se nemusíš omlouvat...
Reagovat
Amputace
Mně*

Úrovni tohoto portálu.
Reagovat
Pe3k
tak teď si mě dostal, ježišmarjájosef pravopisná chyba, neodpustitelné...
Btw. já se za FFF nepovažuji, jsem tu a vždy jsem byl jen sám za sebe!
Reagovat
Amputace
Dostal jsem tě na to, že jsi demenent, který neumí číst a psát, a přitom nazývá ostatní dementy.

Sám za sebe tu jistě jsi. Za nás ostatní se přihlašuje a píše správce. Pokaždé trochu jiným stylem, aby tě to co možná nejvíce mátlo.
Reagovat
Amputace
dement*
Reagovat
Pe3k
Už to uklidni, nenadávej, aby jsi taky nedostal ban, jako většina tvého kempu...Nedostal jsi mě na nic, to si hodně pleteš dojmy a pojmy ty H2H.
Reagovat
Amputace
Abys*
Reagovat
smazaný uživatel
Petříček je hlavně ubožák, takhle nepochopitelně provokovat to se jen tak nevidí, nechápu proč tohle někdo dělá. Já taky nemám Federera v oblibě, ale rád ho vidím hrát a uznávám ho maximálně, nikdy by mě nenapadlo ho jakkoli uboze napadat a vysmívat se mu, jemu se taky nepovedl rok 2013, to mě ale vůbec nezajímá, beru, že každý si může vybrat slabší období, je to normální.
Reagovat
Pe3k
nebreč a jdi do holiče, třeba tam bude Rafa ty agente 009 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jinýho neumíš než dokola urážet chudáku?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale svůj férovej názor na Rogera nezměnim ani kdyby byly miliony blbečků jako jsi ty, lepší pro mě je a vždycky bude Rafa, Federera ale nesmírně uznávám, každý kdo uráží toho či onoho je d.bil.
Reagovat
Pe3k
divoký bill?
Reagovat
smazaný uživatel
Bez komentáře, ty fakt nemáš strop, dokážeš člověka jen znechutit jako Zeman s Ovčáčkem, z nich se chce člověku taky neustále blít, můžeš si s nima podat ruce, máte totožnou úroveň.
Reagovat
Amputace
Přesně. Mně je taky připomíná.
Reagovat
smazaný uživatel
Petřík s Nadalem je jak Zeman a Ovčáček s Peroutkou, podoba velmi věrná.
Reagovat
Pe3k
Bez komentáře znamená, že k tomu nic nenapíše, nikoliv naopak...
Reagovat
a.magerova
Jsem zvědavá, jak TO (jinovztah nebo pomluvu) Nole ustojí...

http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/279467/tenisova-svetova-jednicka-v-prusvihu-randi-zenac-djokovic-se-sexy-hereckou.html

Jako RFanynka jsem ráda, že Roger odolal nebo ututlal... :-)))

http://media.newindianexpress.com/DEEPIKA_FEDERER.jpg/2014/12/11/article2566127.ece/alternates/w620/DEEPIKA_FEDERER.jpg

http://s3.india.com/wp-content/uploads/2014/12/roger-federer-deepika-padukone-and-amitabh-bachchan.jpg
Reagovat
blixa
Rogerovi nedá Mirka ani milimetr volnosti, takže nemusí nic řešit. Ale zase tvoje šance jsou prakticky nulové :D
Reagovat
a.magerova
Však správně !!!
Chlapovi jak člověk jednou povolí, už nikdy neutáhne... :-P
I když.... se mnou by ututlal, mám domácí pohodu, kterou bych nerada narušovala veřejnými pletkami s Rogerem... ;-)

Anebo.... ještě je jedna varianta.... KAM ČERT NEMŮŽE NASTRČÍ ŽENSKOU... třeba je to past, kterou vymysleli kluci R&R... za udržení vedoucích pozic TO stojí... :-)))

http://images.indianexpress.com/2015/12/rafael-nadal-deepika-padukone-759.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No tak když to píše už i Blesk, tak to už je vážný teda :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Blesk a topky.sk! confirmed by the tabloid!
Reagovat
Stan_Borowitz
Co chceš, dva nezávislé zdroje, základní princip investigativní žurnalistiky...
Reagovat
Pe3k
JJ první byl Pe3k a týden na to blesk :D
Btw. už se těším zase přileze Kozomrd a napíše, že jsou to pomluvy :D
Reagovat
Lina
Tak i náš tisk musí, napsat takovou velkou novinku. Co bysme, to měli jinak za novináře, nebo jak se nazývají? :)
Reagovat
mrafe
Tak naši novináři musí být za každou cenu originální :D "Bollywoodská hvězda"
Reagovat
Stan_Borowitz
Co je na tom originálního?
Reagovat
a.magerova
Odpověď na tu otázku nechám mrafe.

Ale mě to donutilo, kouknout do Wikipedie a upřesnit si, že Bollywood není vše kolem indického filmu (jak jsem si roky mylně myslela), ale ejhle... Kollywood, Tollywood, Malluwood.... ovšem - hlavně, že se tancuje... ;-)

https://cs.wikipedia.org/wiki/Bollywood
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak je to obrovský trh plný milovníků kvalitní kinematografie.
Reagovat
a.magerova
Njn... ale ono někdy neuškodí tanečně-oddychové NĚJAKÉ NĚCO... např. na konci filmu Million Dollar Baby by TO bylo víc než vhodné, kdyby hlavní hrdinka vstala a začala křepčit, předešlo by se tomu slzavému údolí, které pak u mě nastalo....
Reagovat
cheeky
Bollywoodské filmy jsou moje quilty pleasure. Jsou prostě fascinující

http://9gag.com/gag/a578bWG

a tančí sse tam o 106

http://giphy.com/gifs/dance-fight-bollywood-xTcnT1NyU61Fpk75WU

btw ta slečna uprostřed je velmi podobná mojí platonické lásce ze střední. Mají i úplně stejný úsměv

http://giphy.com/gifs/dance-fight-bollywood-xTcnT1NyU61Fpk75WU
Reagovat
a.magerova
Takže díky tomuto vláknu sis vybavil pěkné vzpomínky... a to je moc fajn... :-)

https://www.youtube.com/watch?v=-wV5kyzB3wM&feature=youtu.be&t=3m56s
Reagovat
Stan_Borowitz
Krasavice je vysazená na tenisty a ty nejlepší k tomu... a tak je to takový příjemný bonus k té dřině a odříkání a hromadě peněz k tomu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Thiem - Busta 3:2
Sousa - Dimitrov 3:1
Delpo - Ferrer 3:0
Lorenzi - Murray 0:3
Evans - Wawrinka 1:3
Karlovic - Donaldson 1:3
Nishikori - Mahut 3:1
Gyros - Marchenko 3:0

na jedničce Eurosportu by měli být Thiem s Pablem, což? :)
Reagovat
kada.tom
Thiem ve 4, Dimitrov ve 4, Del Potro v 5, Murray ve 3, Evans ve 4, Karlovic v 5, Mahut ve 4, Kyrgios ve 3
Reagovat
Pe3k
Grigor a Del Po musí vyhrát!
Reagovat
Herbert_Hoover
Delpo v suchém (snad)..Ferrer ho sice trápil v minulosti ale jejich GS zápasy vždy o třech setech a Davidovu současnou pohodu známe..leda, že by se vymkl standardu :)) O Dimu se bojím, Sousa je velmi nepříjemný houževnatý soupeř, který ho před třemi roky na USO vyřadil :)
Reagovat
brixner
Má neskutečně zlý pohled!

Kéž by letos vyhrál Vámos, fakt mu to přeju, i když...Mohl by dát Andyho s jeho formou?
Reagovat
Mayo
Finále GS medzi Rafom a Andym by sa mi veľmi páčilo. Títo dvaja ešte vo finále GS nikdy nehrali, síce tomu dávam tak 1% šancu ale aj taký je tenis. Inak by som doprial aj DelPovi kľudne nech to tam celé vyhrá ale jemu dávam minimálne šance (zatiaľ to ešte na 3 víťazné na GS nevidím).
Reagovat
Herbert_Hoover
Ferrer i případně Thiem (cha, anebo to klidně může být Busta) jsou při jejich aktuální formě dobrý match-up, Wawrinka/Kyrgios v QF už horší ale je to v Delpových silách..proti Andymu bych mu nevěřil stejně jako v Riu :) navíc dá-li se očekávat že případné čtvrtfinále by bylo nejspíše časově výživnějšího charakteru požírající mnoho jednotek fyzičky..

Rafa dost možná neporazí ani Gaela :) tam je to na dlouhé lokty nějaká progńoza
Reagovat
Faddova
recht, ale Gael je labil, stačí si vzpomenout na Monte Carlo, i když je fakt, že to byl jiný povrch, každopádně dobrý match
Reagovat
smazaný uživatel
Gael hraje letos výborně, bezpochyby, ale tak moc s nim zase nestraš, s top4 on vyhrávat neumí i když má skvělou formu, rozhodně ho nelze porovnávat s DelPem, takže Nadal max.3:1.
Reagovat
brixner
Jo, chlupatej Chuan by něco velkého zase vyhrát mohl, je to bojovník!
Ale obávám se, že v momentální formě Andyho asi nemá zbytek moc šancí a to i včetně Srba, i když síly pošetřil. Vámos se pomalu do formy dostává, ale pořád mi něco říká, že Andy je na tom ze všech nejlépe, prostě momentálně konzistentní forma a na to by musel i Býk hóóódně zafunět!
Myslím ale, že v případě utkání Andy vs. Rafa budou Američané na straně Vámose a to by mohlo třeba i pomoci. Uvidíme!
Kde by mě ještě před pár lety napadlo, že budu fandit Vámosovi, kurav :-))
Reagovat
brixner
Je to docela podivné...Byli hráči, které jsem skoro nenáviděl(Becker), které jsem měl mnohem méně rád než jiné(McEnroe, Sampras), později Rafa...No a když se jim blížila ta zlomová třicítka, najednou jsem je začal vidět v úplně jiném světle a začal jim i fandit! Nevím, čím to, možná to podvědomí, že se pomaličku blíží konce jejich kariér, všichni tu historii psali, takže...Ale v případě Srba tohle asi nehrozí, prostě takový můj osobní "superpocit..."
Reagovat
Kozoroh
Jasně, protože dle tebe nemá ten Srb ani auru jedničky blablabnla... Odporné.
Reagovat
Faddova
Vidím, že všichni, kdo nefandí Srbovi, jsou odporní, tož nevím... ;-)
Reagovat
Tuttovka
Já si nemyslím, že je to o aury jedničky. Hraje dobrý tenis, ale bez debat koukat na něj je prostě nuda. Navíc má podle mě dost protistátní ksicht, který lidi odpuzuje :D. Vím o tom své. První dojem dělá svoje a ďábelský efekt prostě funguje :D.
Reagovat
Faddova
:-D ...a já tam navíc cítím takovou trochu křečovitou urputnost vyrovnat se v divácké oblíbenosti dvojce Fedex, Rafa. Nelze mu upřít, že je sympaťák, ale mně to občas připadá takové trochu násilné.
Reagovat
smazaný uživatel
Co znamená protistátní ksicht?:). Min.v Srbsku protistátní určitě neni, když by tam dost možná vyhrál prezident.volby.:)
Reagovat
Kozoroh
Ale jaká nuda? Většina TOP zápasů současné dekády je spojena s No1eho jménem - USO 2010, 2011, WCh 2014 s Fedexem; USO 2011, AO 2012, FO 2013 s Rafou; USO 2012, FO 2015 s Andym; AO 2013, 2014 se Stanem, WCh 2013 s Delpem a další moře zápasů. No1eho tenis vyprodukoval skvělé a pamětihodné zápasy, takže tvrzení o nudných dueech jsou zavádějící.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdit, že Djoker hraje nudně je pitomost, jeho tenis je stejně poutavý a zajímavý jako Nadalův a Federerův, všichni tři jsou skvělí a každého skutečného fandu baví koukat na ně na všechny, vždycky je to strhující zážitek.
Reagovat
Tuttovka
Federer a Nadal můžou zahrát pohledný zápas s kýmkoliv. Záleží na jejich formě, ale pokud jim to jde, je to oslava tenisu. Nole sám dobrý zápas prostě neudělá. Koukat na něj, jak čeká většinu zápasu na chybu soupeře se prostě nedá. Fakt to není pohledné. Jeho krásné zápasy jsou spojené s tím, že jeho soupeř ho donutil něco hrát. Bylo snad semifinále Wimbledonu 2013 krásné kvůli tomu co hrál on, nebo kvůli tomu co předváděl Juan s bolavým kolenem. Viděl jsem pár zápasů, kde hrál skvělý tenis od začátku, protože věděl, že na jeho soupeře ta údržbová pinkaná, co běžně hraje, stačit nebude, ale bez pořádného soupeře je jeho herní styl velmi nezáživný. Myslím si, že je to určitě skvělý hráč, který už vstoupil do dějin tenisu a dlouho se o něm bude mluvit, ale jeho herní styl si podle mě nikdo pamatovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v r.2011 ale předváděl fakt neskutečnej tenis, proti tomu se skoro nedalo hrát, to byly úžasný mače a výměny.
Reagovat
Tuttovka
Já neříkám, že všechny jeho zápasy jsou nudné. Tak to rozhodně není. Je pravda, že když byl mladší, byl pro mě jeho tenis přitažlivější. Třeba se to opět vrátí, ale za poslední tři roky to opravdu příliš velká zábava není.
Reagovat
Faddova
souhlas
Reagovat
Ondra979
vidim to uplne stejne, Novak zpravidla neni ten, kdo dela zapas atraktivnim, ale spis je to ten, s kym hraje
Reagovat
spaniel
Lol. Nole hraje mnohem utocnejsi a atraktivnější tenis než Nadal. Ten tam jen zoufale běhá a vrací metr za síť.
Reagovat
Amputace
A stejně má pětkrát tolik fanoušků než Djokovič.. Asi to taková nuda pro lidi nebude, protože jakkoli ti jeho tenis může připadat jako pouhé vracení, je to člověk, který má charisma šampiona, jeho chování na kurtu, jeho vítězné reakce, jeho totální soustředěnost a odhodlání vyhrát, to vše lidi baví. A především ta obliba vychází z toho, že tehdy ve svých začátcích Nadal přinesl něco úplně nového a neokoukaného - najednou tady byl tenista, který vrátil úplně všechno, pro kterého žádný míček nebyl ztracený. Lidi to dostávalo do úžasu a získal si tak hodně fanoušků. Zato Djokovič v podstatě jen navázal na Nadala a vypiplal jeho styl k ještě větší dokonalosti - vrátí toho ještě víc, je ještě rychlejší, nadto má výborný také útok. Ale nikdy tolik fanoušků mít nebude, protože se "pouze" veze na vlně současného pojetí tenisu, zatímco Nadal toto pojetí prakticky definoval. Lidi pokaždé ohromí něco nového a Djokovič jim nic takového nedává. V tom vidím ten zásadní rozdíl v přístupu fanoušků k oběma tenistům.
Reagovat
Amputace
Jinak souhlasím s tím, co se tady nahoře napsalo. Djokovič (podobně jako Nadal) k tomu, aby předváděl pěkný tenis, potřebuje stejně odhodlaného a kvalitního soupeře. Například loni to tak ale nebylo. 99% svých soupeřů přejel, i když hrál na půl plynu. Nedalo se na to vůbec dívat. Naopak jeho památné bitvy s Nadalem z let 11-13 byly většinou oslavou tenisu; lidi to zvedalo ze sedadel.
Reagovat
spaniel
Já nemluvil o charisma, počtu fanoušků a chování. Čistě o tenisovém stylu.
Reagovat
Amputace
Ok. Jak bys tedy vysvětlil, že je Nadal všeobecně daleko, daleko oblíbenější než Djokovič, když má přitom tak nudný styl, který vlastně spočívá jen ve vracení míčku přes síť? Bylo-li by tomu opravdu tak, nemohl by být jedním z nejoblíbenějších tenistů všech dob.. To je přece jasné už z principu.
Reagovat
spaniel
Došel dřív, s tou obranou byl první, velká rivalita s RF a má několik předností, které má hodně lidí rádo, jako bojovnost a emoce na kurtu.
Reagovat
Amputace
Souhlasím. Na druhou stranu přece víš, že pouze obranou se nedá vyhrát 14GS. Tenista, aby mohl vyhrávat GS, musí mít něco navíc než jen obranu. To by potom Grandslamy mohl vyhrát třeba takový Simon.
Reagovat
spaniel
Dá, pokud je to obrana z jiné dimenze. Simon? O pár levelů níž. Vrátil ne dva winery ale klidně pět. A když ho šel soupeř dorazit na síť, vytáhl parádní prohoz. Navíc Nadal v top letech dělal v zápasech méně než 10 nevynucených chyb.
Reagovat
Amputace
Ale bez přechodu z obrany do útoku ten GS nikdy nevyhraješ. A můžeš mít obranu sebedokonalejší.
Reagovat
Roger_Federer
Dost oblivnilo,,ve velkem mnozstvi velkych zapasu byl jehonsouperem prave Federer, hrac na ktereho umel hrat, verol si
Reagovat
Amputace
Jo, Nadal-Federer byl vynikající match-up. Tím si bezesporu oba získali hodně fanoušků.
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš vážně? Metr za síť vracel loni když byl na dně, letos už zase má velká většina úderů výbornou délku, kterou dostává soupeře pod tlak, vyhrává defenzivou i ofenzivou, teď na USO to jasně ukazuje, atraktivní jsou ale opakuji všichni tři. Jinak po zápase s DelPem v Riu jsi ho chválil teď už ho zas stíráš, to ti to uznání moc dlouho nevydrželo.
Reagovat
Amputace
Ten zápas s Delpem byl krásný, nechybělo mu vůbec nic. Dlouho jsem nějaký zápas tolik neprožíval. Také to pro mě byla jedna z nejbolestnějších porážek od doby, co Nadala sleduji.
Reagovat
Pe3k
Takže ho sleduješ už měsíc?
Reagovat
Amputace
Jj. Od OH.
Reagovat
Pe3k
:D
no a prohru z Čoričem si nesl v poho? V minulosti jsi zde psal, že H2H je extrémně důležité, tak nevím jak tedy bereš, že má Nadal 3 negativní bilance jen z hráči balkánu...
Reagovat
Amputace
Potřetí ti už vysvětlovat nebudu, jak jsem to s tou H2H myslel :) Dvakrát jsem to udělal, dvakrát jsi na to tradičně nezareagoval. Takže nazdar :)
Reagovat
Pe3k
aha, no já ty vaše žblepy většinou nečtu...
Reagovat
smazaný uživatel
H2H mají vypovídací hodnotu když je mezi hráči odehraných aspoň deset zápasů, jinak dobře víš jak se obě Čoričovy výhry nad nim upekly, jedna kvůli Nadalovu slepáku, v Cinci kvůli jeho únavě, nevím proč zrovna tohle vytahuješ.
Reagovat
spaniel
Stačí se podívat nahoře na highlight. Už tam je spousta úderů metr za síť a to měl dobrý den. Záleží v jakém je rozpoložení, přijde zápas kde jich je většina. A třeba ten slajs je příšerný.
Reagovat
smazaný uživatel
Slajs že je příšerný, proč? Soupeřům jím pozici nijak neulehčuje a žádný chyby z něj nedělá, mně se naopak celkem líbí, že ho začal víc používat a nepere tam jen obouručák naplno. Jinak ještě ten metr za síť, tak párkrát se to stane, ale to jen když je v hraniční defenzivní pozici, většina výměn je o dlouhých úderech, byla tam spousta nádherných přestřelek, kdy trefoval skoro jen k base, celkově ty zápasy pohledné byly až na druhý set jak s Kuzněcovem tak se Seppim.
Reagovat
spaniel
Těžko se bavit...buď máš růžové brýle nebo tomu prostě nerozumíš.
Reagovat
Roger_Federer
Bryle
Reagovat
Mayo
Tak áno teraz možno zoufale behá a vracia, ked išiel dole výkonnostne. Uvidíme ako na tom bude Djokovic, ked pôjde tiež dole.
Reagovat
Marduch
Možná zapomínáš na jednu věc, a tou je trvanlivost těla hráčů na dnešních površích, kdy na winner potřebuješ mnohem kvalitnější úder na kdy dřív a často rovnou několik takových úderů za sebou v jedné výměně. No1e hraje už několik sezon v podstatě nejvíce zápasů ze všech, do kterých hráč jeho rankingu vstupují s tím, že "musí" vždy vyhrát a přitom se mu zatím vyhýbají zásadnější zranění, což je pro mě skoro záhada;). Řekl bych, že s jeho zkušenostma prostě často volí v prvních kolech takovou takovou intenzitu hry, která mu dává co největší šanci na úspěch v celém turnaji, v celé sezoně, v celé kariéře. Pro 99% tenistů z tour je cílem vyhrát jediný GS, takže každý jejich GS zápas jedou jako o život, nižší kvalitu se snaží kompenzovat silou, vůlí a vytrvalostí, každé kolo totiž pro ně může být posledním.
Reagovat
Roger_Federer
Ten konec je super napsany, prave proto jsou ty granslemi tak zajimave, hraci se vybicuji..
Sice si pak budou nekteri (Forhendove :) ), brat ty Baghdatisy, Safiny,,Ginzalese, Roddicky do huby, ale pritom je to presne otom cos popsal.
Reagovat
Marduch
Jestli ti tvoje podvědomí našeptává správně, tak je to skvělé, protože tím pádem Noleho kariéra bude ještě dlouhá! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1%?! Vždyť Murray je skoro jasnej, takže Djokera vidíš 95:5 proti Rafoví?
Reagovat
Faddova
Zas bude dělat, že umírá, a nakonec to jako vždy celé vyhraje, hééérec ;-)
Reagovat
Kozoroh
Zátopek by dle tvých měřítek byl taky herec, že? :-P
Reagovat
Faddova
Tak daleko má paměť nesahá, takže nemůžu posoudit ;-)
Reagovat
Marduch
Přesně, opět ze sebe vyhrabe ty nejposlednější promile sil i ve stavu, kdy ostatní by to už vzdali. Idemo!;)
Reagovat
Faddova
Neuvěřitelný haluzák, to se svini protiví...
Reagovat
Kozoroh
Odporný závistivý příspěvek...
Reagovat
Faddova
Tak to jsi vedle, závist není můj styl, jenom fandím někomu jinému, tak je v příspěvku trochu víc emocí ;-) Můžeš snad popřít, že uhrát jeden zápas a být v osmifinále je haluz? Navíc když tě bolí zápěstí a potřebuješ odpočívat...
Reagovat
Kozoroh
No1e se dokázal mnohokrát vyhrabat ze složitých situací, třeba AO 2012 (pětiseťáky s Andym a Rafou), USO 2011 (čelil dvěma mečbolům proti Fedexovi), AO 2015 (ve finále proti Andymu se cítil fyzicky špatně a měl problémy s pohybem) a další, teď mu to osud/karma (jak si to chceš nazvat) ulehčuje. A proč by na takový lehčí průběh turnaje nemohl mít právo? Stát se tohle Fedexovi za jeho vrcholného období, tak by jen jeho vyložení hateři vykřikovali o haluzi atd.
Reagovat
Faddova
Mít právo na haluz je vtipný způsob myšlení ;-) Spousta tenistů se vyhrabalo ze spousty složitých situací, o tom tenis je. Prostě má na můj vkus celkově poslední dobou dost štěstí, tohle se nestalo poprvé. Ale to je o úhlu pohledu. Prostě mu nefandím, tak je mi to trnem v oku (to ovšem neznamená, že ho neuznávám). Navíc se mu oproti jiným hráčům vyhýbají zranění, to může být částečně haluz, částečně predispozice, částečně způsob přípravy (je obecně známo, že on velice dbá na strečink atd.) a částečně styl hry, který je mnohem ergonomičtější než třeba u jistého nejmenovaného hráče, kterému fandím já ;-).
Reagovat
a.magerova
Kozorohu, když se bavíš s nickem Faddova, tak mluv o haluzích Rafy nikoli Rogera... jestli chápeš co tím myslím... ;-)
Reagovat
Faddova
good point ;-)
Reagovat
Faddova
to by musel ale fest zapřemýšlet ;-)
Reagovat
Kozoroh
Rogera jsem nadhodil proto, že podobně jako Djoker dominoval celému okruhu. Faddovu jsem neznal, pro příště už budu reagovat s poukazem na Rafu ;-)
Reagovat
a.magerova
Tak tak, chytrej kluk.... Cimrman by ze mě měl radost, uplatnila jsem jeho úskok stranou... čili odvrácení pozornosti od Rogera... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
pekne, Rafa. V druhom sete zaváhanie, ale bolo vidieť veľa úžasných výmien. Neuveriteľné, čo dokázal vrátiť. Súper pomohol svojimi chybami. Aj to k tomu patrí. Obdivujem jeho obrovskú radosť z každej ťažko vyhratej výmeny. Som spokojná.
Reagovat
Kozoroh
?It?s difficult to pick the words now. I don?t think I?ve ever had this situation ? a second round walkover and 30 minutes only in the third round. Obviously I wish Mikhail a speedy recovery. He carried the injury into this match, that?s what he said. I?ll try to get the positives out of these six games. I started well, with good intensity, so I?ll try to carry that into the next match.?
Reagovat
a.magerova
A tak užijme si hry Noleho a Michala aspoň takto... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=CDPwGVcdrp0

https://www.youtube.com/watch?v=Fd_rB_Q-sqE
Reagovat
Tuttovka
Mě Rafa dnes v noci opravdu pobavil. Hrál dobrý agresivní tenis. Sice to furt není ono, ale určitě nehraje špatně. Důležité je, aby si zase začal věřit a vydrželo mu zdraví. Jinak v tom zápase bylo pár opravdu skvělých úderů jak z forhendu tak bekhendu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky jsem koukal asi set a půl a Rafa hraje opravdu dobře. Ale Kuzněcov je pro hráče Rafova formátu spíše tréningový sparingpartner než reálný soupeř. Uvidíme, až narazí na hráče s kvalitním servisem a rychlejší hrou.

Nicméně Rafa je rozhodně jeden z horkých favoritů na titul. Favorit číslo jedna je u mne nadále Andy. U Novaka vůbec není jasné, jak na tom herně i mimoherně je, zatím vlastně na turnaji v podstatě nehrál.
Reagovat
Mayo
Potom, keď zistíš ako na tom Novak je, tak napíš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, budu ho pozorně sledovat a dám včas vědět.
Reagovat
Marduch
Souhlas, Andy je momentálně ve fázi, kdy i díky návratu Šéfa a selhání či zranění největší protivníků hledá soupeře, je na vlně, daří se mu vrchovatě zúročovat svý bohatý zkušenosti z tour, v zápasech nemá "odpočinkové výpadky" jako dřív, takže na kurtu stráví minimum setů. Tak uvidíme, kdo ho vyzve ve finále.
Reagovat
a.magerova
Přemýšlím ke komu je ten Osud tak přívětivý.... jestli k Andymu nebo Ivanovi... za sebe myslím, že k Ivanovi.... takže ještě AO 2017 a FO 2017 a jejich spolupráce může skončit, protože ani Osud se nemá moc pokoušet... ;-)
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador. Ten lob v závere bol z kategórie intergalaktickych (:
Reagovat
Herbert_Hoover
Reagovat
smazaný uživatel
O mama mia, proste genialni :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo pekne, ale vcera vecer bych dal HOT SHOT Lucasovi Pouillemu... pekne provedeny tweener, a nasledne skvele vyhmatnuti prohozu Aguta, tak ze mu tam preciznim a technickym forehandem zahral winner zpet po lajne...
...jedinym problemem zapasu byl, ze se to nehralo na centru;) Ze hral Pouille a Agut... Jinak bysme uz meli urcite z toho pekny highlights...
Reagovat
mats23
nádhera, tá atmoška.... :)
Reagovat
mihate
Aj tak sa možno dá vyhrať GS, že mu všetci odstúpia. Mne sa ten tenis už nezdá.
Reagovat
Kozoroh
Škoda, že Izzy prohrál, na No1eho zápas s ním jsem se tak trochu těšil ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole?...Ten je tiez na turnaji?...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skoda to je, ale Edmund taky neni spatny...
Tedy pokud nastoupi do zapasu
a nekde to s nim nesvihne, ze porazil 1111ho...;D)
Reagovat
blixa
Johne, tos posral !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafíček hladá svoj FH slowly slowly, do piatka času dosť...
Reagovat
Roger_Federer
Jde si pro titul
Reagovat
smazaný uživatel
Vykon v prvom sete bol vyborny. Ale s tym druhym setom by dostal s Nolem taký debakel, ze by to v dalsom priebehu zapasu nerozchodil..
Reagovat
smazaný uživatel
Snad máš pravdu.
Reagovat
spaniel
Jde si pro tři kovy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ako si siel Roger po 18. titul na W14, ze áno :)
Reagovat
spaniel
Já jsem to nepsal, na rozdíl od jednoho 1% odborníka, co psal o 3 kovech ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže psal :)...Sám si sa z toho potom vykrúcal, ze si bol privelký optimista...

Za troma kovmi bol smajlík, zbytočne ma teraz chytas za slovicko, ak si nepochopil tón, skor ja by som ta mal chytat za mozgové závity :))
Reagovat
kada.tom
Už 3. kolo, jen vydržet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
na kurtu,
...dnes dulezita treningova priprava na No1eho...;)
Reagovat
smazaný uživatel
dulezite je chytnout zacatek zapasu. Prohozy micku na servisu mezi nohama vporadku, tak by to melo byt vsechno v cajku.
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, tak 1111 to opravdu pomjima treningove, ovsem nevim jestli to je ten spravny smer;D)
A Edmund hraje zatim velmi dobre...
...a sojka si lita buh vi kde.
Reagovat
smazaný uživatel
*pojima
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm 1111 kilometry za BL, tak to je supa...
Reagovat
smazaný uživatel
prvni set v haji...:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak konecne...sice minela na siti, ale potom nadherny BH winner...famozni return na vyhode, a brejk...tak snad ve druhem setu to uz 1111 podrzi...sakra:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak druhy set mnohem lepsi. Uz tam 1111 tak za lajnou neblbne:)
skoda nevyuzitych BP na konci setu, mohl otevirat servem treti...
Reagovat
smazaný uživatel
tri nevyuzite BP...na uvod...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne...:)))
1111 tri bp zahodi, a pak zahodi svuj serv...sila. takova darovacka...asi chce hrat pet setu...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to byla trochu hruza:)))
no, ted uz ztracet nemuzem...
...jinak Agut dost drsny ulet v patem...
Reagovat
janek_da
Nevím o co 1111mu jde, finále je daleko a síly pošetřit musí. Jinak Edmund hraje dost pěkně a krosový fh moc pěkný
Reagovat
janek_da
1111 pěkně zareturnoval 2DF a měl to 0:30, ale Edmund se pěkně drží ve výměnách, fh 1111ho naklepe na bh a pak pošle pěkný kros, který nemůže mít ani 1111
Reagovat
janek_da
z 15:30 se vyhrabal 3esy. Co už, když nešlape halfvolej.
Reagovat
janek_da
nádherný záběr zeshora na všehcny dvorce ve Flushing Meadows
Reagovat
janek_da
jejda, aby tenhle pokažený volej nebyl klíčový bod
Reagovat
janek_da
a teď halfvolej :-(
Reagovat
janek_da
geniální hv a pak ještě volej 30:30
Reagovat
janek_da
jestřáb je slepý, to bylo eso!
Reagovat
janek_da
A zase slepý. Ale 1111 teď čaruje na síti.
Reagovat
janek_da
A 1111 se vzteká, nemá čelendže a to nebylo eso od Edmunda!
Reagovat
janek_da
hmm, edmund letos TB 9:3, 1111 26:27. tak snad ...
Reagovat
smazaný uživatel
1111 se blizi k 500stovce tajbrejku v kariere...
toho Pinda Calounik nedozene:)
Reagovat
janek_da
nějaký ten rekord bych Pinďovi přál, no nevim
Reagovat
smazaný uživatel
a jsme v TB... ale nejaky problemy tam 1111 ma... casto se chytal za bok...:(
Edmund hraj pekne...
...jo a ten zapad slunce paradni...:)
Reagovat
janek_da
jestřáb je dneska nejslabší článek zápasu
Reagovat
janek_da
konec, konec, konec

Big Upset, smůla, že se ti dva střetli tak brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten nastup 1111ho do tretiho setu byl fakt fatalni...tam to zavaril, a uz se varil...
no nic...
ale Kyle hral pekne, prejme mu to:)
Reagovat
janek_da
jj, vést 0:40 a nebrejnknout. Kyl hrál dobře, vo tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
zkousim cekat na CiCi s Angie...
Jinak jsem chytl Pouilleho s Agutem, zaverecny set...Pouille zivotka...tweener s kombinaci s winnerem, neskutecne prohozy, slajsy...Aggut nemohl uverit, co se v tom patem setu deje...no ja taky ne. :D)
Je to noc prekvapeni...a ted se schyluje k dalsimu...Kuznetsov tece s nejakym spanelem...:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pouille se neustále zlepšuje, kampak až to dotáhne, ani desítka se nezdá být utopií.
Reagovat
smazaný uživatel
...jako to je fakt pripad. Ty jeho skrece, podivne vysledky...nevim, u mne na black listu;D)
Zlati Fognini, Gulbis, Kyrgios, Tomic...
Reagovat
D@nny
Jak slepý k houslím přišel...
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, Rafito by mohl tim padem nastoupit driv na kurt....aspon o hodkuuuu pls :-)
Reagovat
kada.tom
bez šance, night session má jasně zakotvený čas
Reagovat
Mayo
:D prečo by mal skôr začať?
Reagovat
smazaný uživatel
Protoze do pul druhy nevydrzim, jsem marod :-p :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze zacinaj uz v jednu, ale i tak je to na me moc pozde. Jeste jsem ho nevidela od Ria hrat...
Reagovat
gigin
Tak tam zavolaj, ať to posunú.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, tak tam zavolej ty, ja hrozne chraptim :-D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
gigin
Já zase nemám kredit.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze kvuli tomu, ze ty nemas kredit, ja neuvidim Rafu? To je zklamani kamarade...;-)
Reagovat
gigin
Opět jsem selhal.
Reagovat
smazaný uživatel
Odpoustim ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
na úplně nový level. Soupeře už nedrtí, oni sami raději rovnou nenastupují nebo zápasy rychle skrečují.
Reagovat
smazaný uživatel
To je Nole no...
Reagovat
Marduch
jj až taková hrůza z NO1eho jde, důkaz bezprecedentní dominance světovému tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Veselý skrečne možná každý další zápas s Djokerem, aby mohl kariéru zakončit s pozitivní bilancí s nim :).
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to není úplně špatná strategie. Stane se z něj nesmrtelná legenda jako z Dominika Hrbatého.
Reagovat
Mayo
Vsetko ide podľa mojich očakávaní, ze v turnaji stratiuz len 1 set. Ušetrí množstvo síl.
Reagovat
Marduch
Nebudeš to tu postovat i po odstoupení No1eho z OF během 1.setu, viď že ne Mayko? ;))
Reagovat
Mayo
prečo by som mal? veď by mi to v tom prípade nevyšlo (:
Reagovat
Marduch
Jajjj tak, jakože ještě jeden teprve ztratí..takže první prohraje a odstupi na zač. druhého. Može byť takto?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Djokerovi tak věříš při současným stavu? Já ne, myslím, že do finále neprojde.
Reagovat
Mayo
mna nezaujíma nejaký stav, to je proste Noje, jasný favorit..že sa aj čuduješ :O
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do června to jasný favorit byl, počínaje Wimblem je to ale jiný, zranění, asi osobní problémy a podepsalo se to na něm, takže je jeden ze tří největších favoritů :).
Reagovat
Kozoroh
Proč by neprošel? Hraje na "svém" povrchu, je odpočatý, během včerejšího utkání ho netrápily bolesti, ale je pravda, že z nedohraného prvního setu se moc usuzovat nedá, uvidíme v utkání s Edmundem.
A krom toho - kdo by Djokera mohl zastavit? Jedině Jo-Willík a Rafa. S Jo-Willíkem má bilanci 16:5 a nad Rafou vyhrál posledních sedm duelů.
Reagovat
Herbert_Hoover
S Kvérym měl bilanci 8:1 a s Delpem 11:3 :) Tsonga na to rozhodně má, aby ho zastavil a stal se letos třetím hráčem s kvalitním servisem, který na velké akci porazí šampiona :) pokud ovšem přejde přes Socka.
Reagovat
Kozoroh
Má, nemá... Vezmi si Čiliče, nejen tady se predikovalo, že časuje formu a opět zaútočí na titul z FM a jak to dopadlo ;-)
Samozřejmě Jo-Willík může Djoka zdolat, pokud bude hrát výborně a naopak No1eho bude trápit zápěstí a kupit chyby. Ale pevně věřím tomu, že ve ČF bude No1e 100% fit fyzicky i psychicky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Djoker se bude muset modlit, aby Tsonga podlehl Sockovi a když už se nestane, tak aby neměl Baby Ali svůj top den :) protože si myslím, že ho může prověřit daleko více než případně Rafa v semi :) Čiličovi nevěřím ani nos mezi očima, navíc po hostině přichází srajda :) navíc si myslím, že s Djokerem by shořel, Tsongič má největší šanci z celé té větve, současné i původní.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezabúdajme na Monfilsa priatelia, Noleho mal minuly rok na lopate a v NY hra vyborne
Reagovat
Herbert_Hoover
jj o Gaelovi výše píšu, že rozhodně může Rafu porazit :) ale přeci jen má o kolo více před sebou..zatímco Tsonga porazí Socka a hned bude hrát s Djokem..tak Gael musí porazit Baghdatise (to by neměl být problém) ale pak ještě Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Trvám na tom, že Gael nemá na GS proti Rafovi šanci ať se hraje kdekoli, 3:1 max.:). V sf s Djokerem čekám drama, mohlo by to být pět setů.
Reagovat
Kozoroh
" Noleho mal minuly rok na lopate a v NY hra vyborne"

Loni se No1e s Gaelem nestřetli, Forehande. Evidentně narážíš na zápas z před dvou let v Torontu, kde Gael byl dva míče od vítězství, ale Djok měl tehdy po druhém wimbledonském triumfu a svatbě výpadek, který se táhl přes celý severoamerický hardový úsek.
Reagovat
janek_da
No a za 2 roky budeš psát i o dalším výpadku v letě 16.roku, protože ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nad Rafou už ale jednou sedm zápasů vyhrál, v r.2011, pak to ale Nadal utnul, žádná série netrvá věčně :). V tuhle chvíli to vypadá, že je skoro v optimální formě takže sf je otevřený, od Tsongy toho na hardu tolik nečekám jako na trávě, tam bych mu věřil.
Reagovat
Mayo
Kto je v optimalni forme? dúfam, ze si nemyslel Rafu...stale viac a viac si myslím, ze si aj Nikkki :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže v lepší formě je Djok jo, kterej v Riu prohrál s DelPem 0:2, zatímco Rafa byl pár míčků od postupu? Nevím kde bereš přesvědčení, že je v lepší formě když v Riu to tak nebylo a tady odehrál jeden částečně nepřesvědčivej zápas..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist