Djokovič postoupil bez boje a čeká ho 50. souboj s Nadalem. Cuevas hraje životní Masters

12. 5. 2017, 14:36
Aktuality 86
ATP MADRID - Novak Djokovič je na turnaji Masters v Madridu po odstoupení Keie Nišikoriho v semifinále. Japonec se chvíli před startem čtvrtfinálového utkání kvůli zranění pravého zápěstí odhlásil. V prvním semifinále od lednového triumfu v Dauhá čeká Djokoviče lepší z duelu Rafael Nadal - David Goffin. Poprvé v semifinále Masters je Uruguayec Cuevas.
Novak Djokovič

Novak Djokovič zahájil letošní sezonu úspěšnou obhajobou loňského titulu v katarském Dauhá. Poté však opět zaznamenal pokles formy, s nímž se trápil už ve druhé polovině loňského roku. V následujících měsících postoupil pouze dvakrát do čtvrtfinále (Acapulko a Monte Carlo).

V závěrečných kolech nebude chybět ani na své druhé letošní antukové akci. Na Masters v Madridu měl přitom hned v prvním zápase namále, když prohrával 0-3 v rozhodující sadě s Nicolasem Almagrem. Španěla nakonec přehrál a v dalším utkání také jeho krajana Feliciana Lópeze.

Dnes se měl počtrnácté v kariéře utkat s Keiem Nišikorim. Japonec se nicméně chvíli před startem čtvrtfinálového duelu kvůli zranění pravého zápěstí, jež mu znemožnilo start před dvěma týdny v Barceloně, z turnaje odhlásil. Djokovič tak poprvé od lednového triumfu postoupil do semifinále.

"Ruka bohužel stále není stoprocentní. Nechci před French Open nic riskovat, a proto si vezmu pár dní volna," řekl novinářům Nišikori, kterého zápěstí trápí již od Masters v Miami. "Uvidíme, jak se to vyvine, mám v zápěstí zánět. Rád bych se na kurty vrátil příští týden v Římě, ale nic slíbit nemůžu," dodal.

V semifinále čeká vítěze ročníků 2011 a 2016 čtyřnásobný šampion letos na antuce neporažený Rafael Nadal. Dlouholetí rivalové nastoupí k jubilejnímu 50. utkání v kariéře. Djokovič ve vzájemné bilanci vede 26-23, ovšem bilance duelů na antuce favorizuje Nadala, který v ní vede 14-7.

Ve Španělův prospěch hovoří i letošní série 13-0 na tomto povrchu, na němž v minulých týdnech získal shodně rekordní desáté tituly v Monte Carlu a Barceloně. Druhý hráč světového žebříčku Djokovič se naopak v této sezoně trápí, po úvodním triumfu v Dauhá nepřešel na žádném turnaji přes čtvrtfinále.

Třináctou letošní výhru na antuce Nadal zaznamenal dnes proti Belgičanu Davidu Goffinovi, kterého zdolal po vyrovnaném prvním setu 7-6 6-2.

Pablo Cuevas nebyl před startem letošní sezony nikdy ve čtvrtfinále podniku série Masters. Letos se to jednatřicetiletému Uruguaycovi povedlo hned třikrát v řadě (Indian Wells, Monte Carlo a Madrid).

Své maximum navíc po dnešní výhře nad Alexanderem Zverevem ještě vylepšil a po čtyřech třísetových výhrách v řadě postoupil poprvé v kariéře do semifinále turnaje Masters.

Sedm zápasů neporažený Zverev, který v neděli triumfoval v Mnichově a včera vyřadil Tomáše Berdycha, začal boj o své největší semifinále lépe a první set vyhrál. V druhé sadě ho však soupeř zmrazil parádním prohozem a dvacetiletý Němec nakonec dostal kanára. Třetí dějství rozhodl jediný brejk z desátého gamu, po kterém Cuevas slavil výhru 3-6 6-0 6-4.

O finále si Cuevas zahraje s Dominikem Thiemem, který je v semifinále podniku Masters rovněž poprvé v kariéře. Loni si však zahrál také semifinále na Roland Garros, v Madridu může postoupit do svého největšího finále.

Třiadvacetiletý Rakušan Thiem ve čtvrtfinále zastavil dvacetiletého Chorvata Bornu Čoriče. Přemožitele světové jedničky Andyho Murrayho porazil 6-1 6-4.

• ATP WORLD TOUR MASTERS 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 6,408.230 eur
páteční výsledky (12. 5. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (2-Srb.) - Nišikori (6-Jap.) bez boje
Nadal (4-Šp.) - Goffin (9-Belg.) 7-6(3) 6-2
Thiem (8-Rak.) - Čorič (Chorv.) 6-1 6-4
Cuevas (Urug.) - A. Zverev (Něm.) 3-6 6-0 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

86
Přidat komentář
peggy
Noe jsi dobrý,dnes Ti to nepřejí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rok 2017 je rok nových velkých zaciatkov, údajne. Astrológovia hovoria...A tak treba brat aj tento súboj. Chlapci spolu dlho predlho nehrali a myslím si, že samotný osud urobil za tým ich posledným duelom tú pomyselnú hrubú čiaru, obaja začnú akoby od nuly. Všetko dobré aj zlé je zabudnuté, obaja sú dnes inde a upierať zrak do poslednej fázy ich rivality može byť klamlivé...

Djokovic má zbrane na Rafu na antuke, Rafa má zbrane na Noleho na harde, obaja sa už navzájom porazili..Hoci sa teoreticky dokonale poznajú, zajtra to nebude pre oboch až taká rutina. Ročná absencia je dlhá doba a predpokladám, že úvod može byť nervozny z oboch strán. V psychickej výhode može byť Djokovic, snad prvýkrát v roku bude nastupovat na kurt v role, ktorá mu absolútne vyhovuje, v pozícii (outsidere proste nemožem napisat), dajme tomu nefavorita. To mu maximálne vyhovuje a može z toho vyťažiť. Ak však nezachytí úvod, Nadal a celý Madrid za jeho chrbtom budú hnať Španiela vpred. Myslím, že by to bolo celkom symbolické, otvoriť novú kapitolu ich rivality a definitívne dať zabudnúť na tu staru práve doma v Madride. Tipujem Rafove vitazstvo v dvoch setoch, alebo Noleho vyhru v troch. Ak sa však naplní turistovi predpoved o Noleho skvelom BH, kludne moze vyhrat SRB aj v dvoch, kto vie...

Ako warm-up si pozrite posledný zápas z Ríma. Myslím, ze obaja hrali tenis na vyssej urovni, nez v sucasnosti predvadzaju v Madride. Myslim, ze hlavne Djokovic predvádzal svoj herný strop...Ale, lopta je gulatá a mozno zajtra pojde vykon oboch strmo hore...Vamos Rafa, Nole idemo (domov).

https://m.youtube.com/watch?v=PEqKeWOQ1hA
Reagovat
Pe3k
Číst to nebudu, ztráta času.
Nole hraje tak na 30%, takže má Nadal šanci po 3 letech uhrát set. Djokovice je na tom tak ale, že je jeho dvorní fackovaci panák dokonce favorit...pokud nevyhraje zítra, tak pak už nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Všetci vieme, že si to čítal. Niektoré zložitejšie pasáže, určite aj dvakrát :)

Slovíčko "nikdy" sa v tenise už tolkokrát vypomstilo, hlavne v spojení s top hráčmi, ze sa cudujem, ze sa niektorí uzivatelia nie a nie poučiť..:)
Reagovat
Pe3k
Ne necital a být tebou nemluvím v množném? čísle, to zavání schizofrenií...Rafovi výhru přeju, po všech těch ponižujících prohrách...dobru hlupy cobol :)
Reagovat
atptour
I Federerovi letosni vyhry nad Nadalem musely prijit k duhu po nespoctu ponizujich proher.Nebo ne?
Reagovat
Pe3k
Tak určitě. Vem si, že Nadull se Fedexovi poslední 3 sezony vyhýbal jak čert kříži, být to opačně, tak skóre je už dávno srovnané. Letos je Řafa zas ve formě a přesto ho 35 goat dokázal už 3x porazit, tak si představ jaké výprasky by Nadal dostával v sezónách 14,15,16 kdy byl bez formy...
Reagovat
Herbert_Hoover
No, to jsme viděli, jaký dostal Rafa výprask na rychlejším povrchu v Basileji..se mi z toho debaklu úplně protočily panenky..takřka ideální prostředí pro Rogera v nehorší Rafově sezoně a na nejneoblíbenějším typu podkladu/v nejneoblíbenějších podmínkách.
Reagovat
Pe3k
No tak Roger se chtěl doma divákům zavděčit a nabídnout parádní bitvu, poslat ho domů za hodinu, to prostě není ono, Roger je gentleman a tak Rafovi nechal jeden set :)
Reagovat
Franky
Ja som to dokazal precitat az dokonca a pouzijem Forehandov vlastny vyrok: vela slov malo obsahu..fakt strata casu
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že si moje výroky eviduješ a sú pre teba inšpiráciou Franky. Nevedel som, že si taký môj fanúšik.

Možno ti raz zverím aj nástenku!!!
Reagovat
Pe3k
Jen dalsi co te prokoukl a vi ze si jen ubohy trol co o tenisu nema ani paru...
Reagovat
Franky
:D :D Forehande forehande dnes dostavas nakklep od Pe3 jak Nadal tuto sezonu od Rogera :D
Reagovat
atptour
Zhruba asi tak jako je vetsi cast kariery Federer fackovaci panak Nadala.
Reagovat
Mayo
Nadal 2-6, 2-6 Djokovic
Reagovat
a.magerova
Tak si to vsaď, na Noleho je 2,9... na takový počet gamů ještě vyšší.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A na presný výsledok to bude aj kurz cez 50 :)

Mayko, milionár..Intergalaktický tip, skoro ti to nejde nepriať :)
Reagovat
Pe3k
Coric v prvním seté s Tiemem naplno ukázal svůj potenciál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude sa musiet uspokojit s QF a skalpom Andyho Murrayho...
Reagovat
Pe3k
No tak to qf je pro něj naozaj úspěch, bude čekat roky než to překoná.
Reagovat
Davor1
Oskalpoval akurát tak meno, nič viac. Súčasný Murray je asi v takej forme ako Nadal proti Berrerovi či Federer proti Brandsovi svojho času. Keď nevidíš, že Čorič je totálny priemerák bez jedinej väčšej zbrane, tak sa s tebou o tenise fakt ťažko baviť. V porovnaní práve s Thiemom, Gyrisom či Zverevom je to ako porovnávať škodovku s mercedesmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Mňa zas udivuje, že porovnávate 20r. s 23ročným...3 roky sú v tejto kategórii extrémny rozdiel. Najlepší príklad je samotný Federer, v 20ke vypadával v prvých kolách GS, v 23 vyhrával niekolko GS za sebou. Čorič na svoju prelomovú sezónu stále len čaká. Priemerák nemá 6 skalpov TOP10 hráčov, to naozaj nie :)
Reagovat
Pe3k
Zverev má kolik?
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je porovnávaný správne...

Skor som narážal na Thiema, ktorý je dnes iným hráčom ako pred 3-4rokmi..
Reagovat
Pe3k
V čem jiný?
Reagovat
Davor1
Čorič je ale na ATP okruhu v podstate už od osemnástky a od tej doby spravil len minimálny pokrok, hrá skoro to isté, čo pred troma rokmi. Na špičkovej úrovni už trénuje dosť dlho nato, aby sa niekde posunul. Thiem začínal na ATP v neskoršom veku, ale každým rokom išiel obrovským skokom hore. Čo sa týka herného prejavu, Thiem, Gyros ale aj Zverev majú svoje špecifiká, ktoré boli viditeľné už v ranných začiatkoch ich kariér, už vtedy sa dali identifikovať ich silné stránky, ktoré tréningom a hernou praxou ešte naberajú na sile. Čorič hrá taký bezpohlavný tenis, ktorý dokáže vytrestať aj náhodný hráč druhej stovky, ak mä práve svoj deň. Síce porazil dvakrát Nadala aj Murrayho, ale nikdy to nebolo o ňom, ale o príšerných výkonoch súperov. Herne mi príde ako taký Veselý, akurát s oveľa lepšou psychikou a víťaznou mentalitou.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa ale vôbec nevylučuje s tým, že Borna je ešte mladý a výkonnostne môže porásť. To, že je na okruhu od 18ky tiež niečo znamená. Každý hráč je iný, niekoho čaká prelomová sezóna v 23 rokoch, niekoho nikdy. Áno, Thiem aj Kyrgios majú zbrane ťažkého kalibru na "svojich" povrchoch. Borna má skvelú defenzívu a ofenzívu vycibrí časom, vekom zosilnie a prejaví sa to aj na úderoch.
Reagovat
Krisboy
Rafa ve dvou.
Reagovat
Mayo
2,9??? To je snad vtip
Reagovat
a.magerova
Teď má Tipáč 2,87 a na přesný výsledek 1.setu 2:6 je 13,5.
Není bez povšimnutí, že Tipáč víc počítá se dvěma sety 1,57 než se třemi sety 2.4.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Internazionali_BNL_d%27Italia_?_Men%27s_Singles

2. kolo - Mager/kvalifikant
3. kolo - Kyrgios/Bautista/Simon
ČF - Nišikori/Dimitrov/del Potro/Lopez/Ferrer
SF - Nadal/Thiem/Cuevas/Pouille
F - Murray/Wawrinka/Čilič/Raonič/Berdych/Zverev/Goffin/...

S vyjímkou 2. kola je v každé fázi turnaje někdo, kdo může Djoka vyřadit nebo ho alespoň potrápit - Bautista v 3. kole není žádná výhra. Největší váhu však bude mít samozřejmě rozpoložení Djokera po Madridu. Jaké bude nám zodpoví tento víkend.
Reagovat
a.magerova
No no no... nepodceňuj 2. kolo, máme taktiku na jasné vítězství... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Feru. Myslím, že si jednu musel zapáliť, keď zistil svoj žreb.
Reagovat
Fandina
Ponožka Nick a Bryani hrají debla a obě dvojice jsou stejně oblečené, a je to vyrovnané na sety a hraje se STB.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechce se me to vsem psat do vzkazniku.
Uzavreni soupisek, trejdy, stridani, mate cas do nedele do 11:00. Posledni dulezity turnaj pred GS...takze dobre zvazit asi ty trejdy:)
Ale chapu, ze tito asi nic menit nebude, Haitik to opirat bude o Marii a giginek nam pofrci se svym Ernestem az do konce sezony, jas jasu, ale ja jen kdyby nahodou:)
Reagovat
Haitik
Berdycha čeká v 1. kole Mischa Zverev.. :-)
Reagovat
Haitik
A nejvíc to asi schytal Grigor, ten má v 1. kole Del Potra.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
QF-Thiem, SF-Djokovic...Opat silné kombo pre Rafu..
Reagovat
Nola
Novak schytal Grigora, Gyrosa, je neuveritelne, ze Rafa a Nole na kazdom turnaji su v jednej polke, Andy ma Stana pravidelne v pavuku :D
Reagovat
smazaný uživatel
To zrejme nebude náhoda. Organizátor ide tým stretom v ústrety, je to v ich záujme, aby sa na ich turnaji zápas Djokovic-Nadal odohral. Ak je pravda, čo píšeš, je skoro nemožné, že sa vždy stretnú najskôr ako len môžu.
Reagovat
Denis92
Andymu moze byt uplne jedno koho ma v pavuku v SF. Ten sa tam aj tak nedostane.
Reagovat
Pe3k
O5 po 5 letech Rafael chytl soupeře z top 10, sice bez formy, ale furt je to soupeř...
Reagovat
Hypertac
Pokud Rafa vyhraje v Madridu, tak by bylo možná lepší Řím vynechat....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vidíme my, kondiční tréneri :)

Rafa Rím, generálku RG, nikdy nevynechá. Samozrejme riskuje, že mu v Paríži dojde para. Stať sa to može. Na druhú stranu, GS ponúka denné prestávky, týždeň predtým volno a pri dobrom žrebe može odohrať Nadal prvé 3-4 zápasy s výsledkom 3:0..To by bolo ideálne. Tá vidina vyhrať všetko čo sa na antuke dá je lákavá, ale pre mňa má jeden RG stále vacsiu cenu než, 3Masters 1000.
Reagovat
Nola
Rafa hral dnes od polovice 2.setu skvele, na zajtrajsi zapas sa tesim, ale bez velkych ocakavani, zapas nebude o servise, ale returne, snad bude aspon na co pozerat a nebude to jednostranna zalezitost....
Reagovat
Marduch
Možná zítra nebude výsledek sám o sobě to nejdůležitější. I když Nole v mých očích není favoritem, tak budu hlavně doufat, že konfrontace s BÝKEM ve formě v něm třeba vyvolá feedbacky silných dojmů a pocitů, prostě takový ten trans velkých bitev minulosti nejen Djokdalu, což před RG potřebuje nasát jako sůl.
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa! Do poloviny druhého setu průměrný zápas se spoustou chyb na obou stranách. Potom super tenis. Už se těším na zítřek.
Reagovat
smazaný uživatel
Hurá, privítajte novú svetovú jednotku v rebríčku Race....Ta dá :-)

Nadal v SF, ale nepodliehal by som eufórii. Prvý set nenadchol, spolu s rozporuplným výkonom v druhom kole s Fognou treba byť ostražitý. Servis solídny, BH na velmi dobrej úrovni, ale ten FH je často hraný akoby so zatiahnutou ručnou brzdou, krátky, nedorazný...Nadal dokáže byť z neho aj vačšie zviera...

Na Djokovica to može stačiť, nemusí...Bolo by fajn mu oplatiť tú smolnú prehru z Ríma, kde Rafa nevyužil tolko prilezitostí, vrátane početných setballov. Zajtrajšok nastaví obom zrkadlo, hoci podmienky v Ríme aj v Paríži budú hrať ešte viac v prospech Nadala.
Reagovat
turista
Může to stačit i nemusí. Antukový král jistě umí z FH víc zabíjet než dnes předvedl. Novak má ale o třídu lepší BH než Rafa, takže tudy cesta ke smáznutí Djokera nepovede.
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa BH hodně zlepšil a momentálně je jeho největší zbraní.
Reagovat
turista
Rafa bekhendem teda zápasy nevyhrává i když zlepšil spolehlivost úderu. Buď hraje obouručné topspiny nebo jednoruční čopy event.slajsy s boční rotací. Nejraději hraje krosy, podél boční lajny hraje míče z BH nerad. A pokud má možnost míč odehrát FH tak tomu dá přednost. Gasquet to dělá přesně naopak a navíc jednoruč. Djoker má obouručný BH učebnicový a je z BH nebezpečnější než z FH.
Reagovat
Marduch
Osobně to dělám přesně jako Gasquet ;DD
Reagovat
Marduch
Rafa si to poctivě oběhá, ureturnuje a udefenzuje. Momentálně chybuje minimálně. Novak se vyhází, specielně na bigpointech.
Reagovat
turista
Myslím že ne.
Reagovat
turista
Novak bude motivovaný a trpělivý a tuhle výzvu zvládne.
Reagovat
Krisboy
Tak vamos Rafa. Je fakt škoda, že nehraje GOAT. Jejich vzájemnej zápas - s momentální Rafovou formou a Rogerovou z AO, IW a Miami - by mohl tu krásnou hru pozvednout na novej level. Snad se střetnou v Paříži, nemůžu se toho dočkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez priamych bodov by bol Federer nahratý. Na antuke to je ozaj iný šport. Federer len v poslednom geme v Austrálii dal 3 esá, neviem kolko uhral celkovo priamych bodov..Kyrgios včera zaznamenal 3 esá snad za celý zápas...Pokial Nadalovi nedáte aspon 2 priame body zo servisu na gem a nevoláte sa Djokovic, máte problém..
Reagovat
dappe
Lol, pusť si zápas z Miami, a přestaň tady krmit ostatní těma blábolama. Ty napíšeš nesmysl snad v každém příspěvku.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, zas ty...

Zápas v Miami má asi takú výpovednú hodnotu pre Rafu ako antuka z Ríma pre Federera...

Ty fakt tak vytrvalo žiadaš vysvetliť základné veci?...Alebo máš už pred očami úplne mdlo?...

Federer hral s Nadalom na antuke miliónkrát a milionkrát ten zápas vyzeral rovnako. Znížená hodnota servisu, vysoké odskoky, dlhé výmeny. Fakt si ideme opakovať malú násobilku?..
Reagovat
dappe
Neboj, je to naposledy, co na tebe reaguji. Vůbec tenisu nerozumíš, a ještě jsi arogantní (snad máš alespoň na co).
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, bol si takým spestrením. Dappe a jeho svet, kde mal Federer na antuke rovnakú sebadoveru ako na iných povrchoch..:)
Reagovat
babolat.cz
zase v suchým tričku...
Reagovat
smazaný uživatel
Najviac sa mi aj tak páčil ten Davidov winner z otočky..:)
Reagovat
tito
Exhibiční gem na 5:2
Reagovat
D@nny
No to je teď reklama na tenis. Paráda!
Reagovat
Krisboy
Superpeckabombaparádatenis!
Reagovat
Krisboy
Tak teď jenom oba dobrý pecky, super tenis!!!
Reagovat
Nola
super hraju momentalne obaja
Reagovat
Nola
Verim, ze dnes by David porazil hocktoreho hraca, ale na druhej strane stoji Rafa...
Reagovat
Krisboy
David hraje skvěle, Nov4ka by dneska smáznul jako prd. Ale jak říkáš, na druhý straně stojí starý dobrý Rafa...nádhera!
Reagovat
Nola
ma smolu, ze sa vzdy ostihne na tej strane pavuka, ako Rafa, vlastne aj Novak tam ma Rafu vo svojej polke kazdy jediny turnaj pocnuc AO...
Reagovat
ta-dah
jen si tak zkousim, jestli mi jde napsat aspon koment, diskuze se mi nikde nezobrazuje, vsude jen - nebyly nalezeny zadne komentare...
Reagovat
Empe
Zkus si vyresetovat filtry. Jestli se ti teda zobrazí moje odpověď. :-)
Reagovat
ta-dah
Diky za radu:))) V zoufalstvi( ani ten muj koment se mi neukazal) jsem po pauze pomackala snad vsechno a ejhle funguje mi to. Takze az ted jsem si mohla precist tvuj vzkaz a jeste jednou diky...
Reagovat
Empe
Tak to dobře dopadlo. :D Říkala jsem si, že pokud neodpovíš, zkusím to přes vnitřní poštu... :D
Reagovat
ta-dah
Tak to by byl velky bonus! Budu si to pamatovat - zprava k nezaplaceni - dobry clovek jeste zije :-)))
Reagovat
Krisboy
Nevím nevím, kdo Rafu může zastavit...
Reagovat
smazaný uživatel
No predsa sám Rafa :)
Reagovat
turista
Pro Novaka to bude extra motivace. Zastavit antukového krále umí. Už to dokázal 26x.
Reagovat
Krisboy
Pravděpodobně si zítra vsadím, jestli bude zajímavej kurz :) A pěkně na 2-0, nejen pouhé vítězství.
Reagovat
Hypertac
Na antuce ale 7 krát.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslabší zápas. Mám nejaké námietky voči Rafovej výkonnosti v Madride. Dlhý 70min set s Goffinom našťastie vyhral. V prípade prehry, otáčania výsledku a dlhého zápasu by zajtra jeho šance na výhru klesali.
Reagovat
Kozoroh
Madrid může být turnajem, na němž No1e chytí druhý dech. Případná výhra by ho před RG měla pozitivně nakopnout, ale nebudu předbíhat.

Pro Djokera se nyní rýsuje zajímavé SF - buď dojde na odvetu s Goffinem, nebo ho čeká 50. vzájemný duel s Býkem. Paradoxně může být Djokera obtížnější konfrontace s Goffinem, Rafa má totiž v hlavě šňůru prohraných zápasů. Jen je škoda, že k 50. duelu dojde v SF, finálový souboj o titul by byl pro jubileum vhodnější.
Reagovat
woody
No Rafovo rozpoložení bych takhle nekomentoval. Jedná se o zápas po dlouhe odmlce, ac preju Nolemu, Rafa bude favorit! Novak bude potrebovat dobry servis,uvidime jestli se dokaze zkoncentrovat!
Reagovat
turista
Za předpokladu, že Goffin se proti Rafovi rozsype tak nevadí, že na Rafu narazí v semifinále. Je jediný, kdo může Býka zastavit. Na včerejší otázky novinářů zda se necítí handicapován, když je momentálně bez trenéra Novak odpověděl: "Trenéra sice hledám, ale tenis jsem nezapomněl. Vím jak bouchnout do míče."
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist