Djokovič prohrál s Thiemem a titul neobhájí. Rakušana v semifinále čeká Nadal

7. 6. 2017, 12:08
Aktuality 209
FRENCH OPEN - Novak Djokovič neobhájí na French Open loňský titul. Letos se s antukovým grandslamem loučí už ve čtvrtfinále, v němž v šestém vzájemném duelu poprvé nestačil na Dominica Thiema, a dokonce schytal "kanára". Rakušana čeká v semifinále největší favorit Rafael Nadal, který postoupil po skreči krajana Pabla Carreña.
Novak Djokovič

Dominic Thiem má letos na antuce po svém příštím soupeři Rafaelovi Nadalovi nejlepší výsledky. Již na konci února triumfoval v Rio de Janeiru, v Barceloně a Madridu si zahrál finále a v Římě semifinále. Právě v hlavním městě Itálie letos na antuce jako jediný přemohl Nadala, poté však dostal výprask od svého dnešního soupeře.

Na French Open ani dnes neztratil set. Postupně si poradil s Bernardem Tomicem, Simonem Bolellim, Stevem Johnsonem a Horaciem Zeballosem. Navíc dnes úspěšně obhájil loňské semifinále, když poprvé na šestý pokus porazil Novaka Djokoviče.

Djokovič se od zisku titulu v prvním lednovém týdnu v Dauhá výsledkově i herně trápil. Po neúspěchu v Monte Carlu, kde vypadl ve čtvrtfinále, rozpustil svůj trenérský tým.

Statistiky zápasu
Thiem - Djokovič
2 esa 2
3 dvojchyby 3
61% 1. podání do kurtu 64%
74% úsp. po 1. podání 57%
53% úsp. po 2. podání 41%
7/9 úspěšnost na síti 7/15
38 vítězné míče 18
28 nevynucené chyby 35
6/15 brejkboly 2/6
čas 2:15

V Madridu hrál o něco lépe, ale v semifinále proti Nadalovi neměl šanci. Výrazné zlepšení přišlo až v Římě, kde mimo jiné porazil Juana Martína Del Potra a Dominica Thiema a beze ztráty setu postoupil až do finále.

Turnaj od turnaje se tedy bývalá světová jednička a aktuálně světová dvojka lepšila (Monte Carlo - čtvrtfinále, Madrid - semifinále, Řím - finále). Pravidlo ovšem v Paříži nepotvrdila.

Na French Open byl letos Djokovič kromě pětisetové bitvy s Diegem Schwartzmanem ve třetím kole vcelku suverénní. Set neztratil s Marcelem Granollersem, Joaem Sousou ani naposledy s Albertem Ramosem.

Djokovič na pařížské antuce hrát umí, což jasně dokazují jeho minulé výsledky. Za posledních pět let chyběl pouze jednou ve finále a od roku 2005, kdy absolvoval svou premiéru na druhé akci velké čtyřky, se jen dvakrát neprobojoval do čtvrtfinále.

Srbská jednička byla dnes mírným favoritem. Zčásti kvůli minulým výsledkům, zčásti protože v předchozích pěti vzájemných měřeních sil s Thiemem ztratila jediný set. Dnes však přišla pod vedením nového superkouče Andreho Agassiho první porážka.

V prvním setu měli oba hráči své šance. Jako první nedokázal brejk ze třetího gamu potvrdit Thiem a v sedmé hře neuspěl zase Djokovič. Za stavu 5-4 si loňský vítěz na returnu vypracoval dva setboly. Rakušan ovšem obě hrozby zlikvidoval a úvodní dějství nakonec dospělo po více než hodině do tie-breaku.

V něm nedokázal ani jeden z obou aktérů v prvních šesti fiftýnech uhrát bod na vlastním servisu. Sérii nezdarů přerušil Thiem. Trápení Djokoviče na podání naopak pokračovalo, světová dvojka slavila v průběhu zkrácené hry po servisu jediný fiftýn a na druhý setbol Thiema už odpověď nenašla.

Zatímco Thiem dokázal udržet vyrovnanou statistiku vítězných míčů a nevynucených chyb (18-18), Djokovič se od základní čáry trápil (11-17).

Ve druhém setu byl k vidění jediný brejk, a to hned na začátku. Thiem se díky výbornému výkonu ujal vedení 3-0. V průběhu druhé sady musel likvidovat jeden brejkbol, povedlo se a Rakušan si výhodu brejku udržel až do konce.

Znovu byl aktivnější Thiem. Djokoviče trápil hlavně vítěznými míči z forhendu. Naopak Srb nedokázal prolomit výbornou obranu Rakušana a ve výměnách stále nemohl najít na hru sedmého hráče světa recept. Často navíc Thiemovi odkrýval velkou část dvorce, čehož loňský semifinalista dokonale využíval.

Ve třetí sadě si Djokovič hned na úvod prohrál podání a poté působil naprosto odevzdaně. Ve výměnách se často vyhazoval a i nadále solidně hrajícího Thiema poslal do vedení dvou brejků.

Djokovič nakonec v dalším průběhu neuhrál jediný game a s letošním ročníkem French Open se rozloučil nepopulárním "kanárem". Po neúspěšné obhajobě loňského triumfu přijde o post světové dvojky, na které ho nahradí Nadal.

O pozici mezi dvěma nejlepšími hráči žebříčku přijde poprvé od března 2011. Pokud postoupí do finále Stan Wawrinka, propadne se Srb na čtvrtou příčku.

"Dnes mi nic nevycházelo, soupeři naopak všechno. Zasloužil si vyhrát, rozhodně byl dnes lepším hráčem na kurtu. Hraje hodně liftované údery a navíc rychlé, dnes to bylo opravdu těžké," řekl Djokovič.

"Je mi líto, že končím letošní French Open takovým způsobem. Ke svému nejlepšímu tenisu mám stále daleko," dodal.

"Je úžasné, co jsem dokázal, protože předtím jsem Novaka ani jednou neporazil. Vítr to dost komplikoval a bylo chladno, takže bylo důležité trefovat míče čistě," řekl Thiem, který letos v semifinále v Římě uhrál proti Srbovi jeden game.

"Je neskutečné, jak je těžké dojít na grandslamu daleko, když potkáváte tyhle velikány. A v pátek to nebude o moc snazší," řekl Thiem.


Nadal postoupil po skreči krajana
Král letošní antukové sezony Rafael Nadal potvrdil na letošním French Open roli nasazené čtyřky a postoupil do semifinále. Čerstvě jednatřicetilý Španěl tak stále útočí na jubilejní a rekordní 10. trofej z druhého grandslamu sezony.

Nadal na antuce vyhrál už 22 z 23 zápasů. Jedinou porážku zaznamenal ve čtvrtfinále římského turnaje Masters proti Dominicovi Thiemovi. Šňůra patnácti vítězství v řadě mu vynesla jubilejní 10. titul z Monte Carla i Barcelony a pátý vavřín z Madridu.

Na French Open je zatím devítinásobný šampion naprosto suverénní. Šanci nedal domácímu Benoitovi Pairemu, Robinovi Haasemu, s Nikolozem Basilašvilim dokonce ztratil jediný game a připsal si nejsuverénnější výhru na grandslamu.

V osmifinálovém španělském derby ztratil jen pět gamů s Robertem Bautistou a dohromady tak svým čtyřem soupeřům povolil pouhých dvacet her.

Dnes se na opačnou stranu kurtu postavil jeho další krajan - Pablo Carreño. O šest let mladší Španěl proti Nadalovi ani na čtvrtý pokus neuspěl. Na svou čtvrtfinálovou grandslamovou premiéru navíc nebude vzpomínat v dobrém, jelikož po necelé hodině hry musel utkání pro zranění břišního svalu vzdát.

Nadal měl od začátku zápasu jasně navrch. V první sadě sice dvakrát přišel o podání, nicméně Carreñovi ani jednou nedovolil si uhájit to vlastní. Při jednom ze servisů si mladší z obou Španělů zranil břišní sval a po skončení úvodního dějství, které zakončil dvěma dvojchybami v řadě, se nechal v útrobách stadionu ošetřit.

Na kurt se ještě vrátil. Zranění ale Carreña evidentně limitovalo na podání. Španěl prohrál úvodní dva gamy a po 51 minutách se rozhodl v souboji nepokračovat.

Carreño dnes ve výměnách vyrobil 18 nevynucených chyb oproti pouhým šesti vítězným míčům. Také Nadal měl negativní poměr winnerů a nevynucených chyb (5-11).

"Trefil jsem servis a najednou jsem ucítil bolest v břišních svalech. Nebylo to příjemné. Chtěl jsem podávat, ale nemohl jsem. Bál jsem se. Proto jsem si na kurt po prvním setu zavolal fyzioterapeuta," řekl Carreño. "Proti Rafovi nemáte šanci vyhrát, pokud nemůžete servírovat nebo se necítíte stoprocentně," dodal.

"Samozřejmě to není ten nejlepší způsob, jak postoupit do dalšího kola. Zvlášť proti kamarádovi. Je mi líto, co se mu stalo. Hrál skvěle a turnaj se mu povedl," chválil svého krajana Nadal.

Legendární Španěl si po dnešní výhře připsal jubilejní 10. pařížské a celkově 25. grandslamové semifinále, v nichž má fantastickou bilanci 21-3. To znamená jediné, pokud postoupil do semifinále French Open, vždy nakonec získal trofej.

"Neřeším, kolik jsem prohrál v turnaji gamů. Nejdůležitější je to, že jsem v semifinále. V posledních pár měsících hraju skvělý tenis," doplnil devítinásobný šampion French Open.

Naopak pro Thiema bude páteční semifinále teprve jeho druhým v kariéře a znovu v Paříži. Loni skončil před branami finále na raketě svého dnešního soupeře Novaka Djokoviče.

Nadal a Thiem se střetnou posedmé v kariéře a opět na antuce. Na jiném povrchu proti sobě ještě nehráli. Poslední duel vyhrál nedávno v Římě, kde Nadal zaznamenal jedinou letošní porážku na antuce, Thiem. Rakušan byl ještě úspěšný loni v Buenos Aires, kdy musel odvracet mečbol.

O druhé místo ve finále svedou souboj stejně jako loni Andy Murray a Stan Wawrinka. Před rokem zvítězil Brit, který ve vzájemné bilanci vede 11-7.

Předloňským šampion Wawrinka je v semifinále French Open třetí rok po sobě, letos se do něj dostal bez ztráty setu. Dnes smetl 6-3 6-3 6-1 svého oblíbeného soka Chorvata Marina Čiličekterého na antuce porazil i pošesté a celkově podvanácté ze 14 vzájemných duelů.

Murray dnes na pařížské antuce zdolal 2-6 6-1 7-6 6-1 Japonce Keie Nišikori a do semifinále French Open se dostal čtvrtý rok po sobě.

• FRENCH OPEN •
Francie, antuka, 36,000.000 eur
středeční výsledky (7. 6. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Murray (1-Brit.) - Nišikori (8-Jap.) 2-6 6-1 7-6(0) 6-1
Thiem (6-Rak.) - Djokovič (2-Srb.) 7-6(5) 6-3 6-0
Wawrinka (3-Švýc.) - Čilič (7-Chorv.) 6-3 6-3 6-1
Nadal (4-Šp.) - Carreño (20-Šp.) 6-2 2-0 / skreč C.
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

209
Přidat komentář
Krisboy
To je ten, co měl v Paříži sundat Nadala z oblak?

http://sport.idnes.cz/novak-djokovic-vyprask-roland-garros-dw8-/tenis.aspx?c=A170607_213413_tenis_ten
Reagovat
Krisboy
http://www.rolandgarros.com/images/pics/large/f_CP_0706_Novak5__1.jpg
Reagovat
janek_da
Gilotina. No jsme v Paříži. Revoluce je tu.
Reagovat
Nola
caka kazdeho tenistu, ziadny tam nezotrva naveky

precitala som, clanok hodnotim kladne
Reagovat
gigin
Mne jenom udivuje ta radost z neúspěchu. Ale tak turista, Kozoroh... je to hrozný, jak to může ovlivnit.
Reagovat
muranovec24
Neni ted mozne, ze Novak prijde o no. 2 a dvojka bude Rafa nebo Stan?
Reagovat
letityfanousek
http://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking
Reagovat
Herbert_Hoover
Dost možná přijde i o no. 3 :)
Reagovat
Krisboy
Nechce se mi hledat, kdy byl Nov4k naposledy hůř než třetí. Ale takových deset let už to určitě bude, ne? Kozorohu?
Reagovat
Herbert_Hoover
12. 10. 2009
Reagovat
Krisboy
Thx. Myslel jsem, že je to dýl. Ale asi to bylo jenom na krátkou dobu, ne? Každopádně skoro 8 let je taky dost dlouhá doba.
Reagovat
Herbert_Hoover
od 11. 5. 2009 do 12. 10. :)
Reagovat
Pe3k
Kozoroh následuje tomasinha do věčných lovišť :) ovšem má to i další kladnou stránku, když je Nole na dně giginova stará láska k němu o5 vzplane...
Reagovat
Herbert_Hoover
to je zajímavé, většinou se vyčítá, že se fandí jen, když se daří :D gigin fandí jen, když se nedaří? :)) to je jistě ale šlechetné a hlavně celkem logické, podporovat, když se nedaří..ten, komu se daří, moc podpory nepotřebuje :)
Reagovat
Pe3k
Gigina v tomhle nechápu, ale bylo by fajn kdyby tu měl Nole zase tu starou podporu, současní fans sou desni.
Reagovat
Krisboy
Jeden z nich je velice legrační :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=2pTQljiVuoA

Pekný rozhovor. Veľká človečina ide z toho chlapca...
Reagovat
Labi
Navrátilová se nasere asi fakt už všude, ještě na umpiru nebyla...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, navíc má strašně nepříjemný projev, kazí celý dojem z toho rozhovoru.
Reagovat
janek_da
jsem myslel, že to je nějaký imitátor zase
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, jak bol Murray odpisovaný pred turnajom..Tak celkom slušné. Paradoxne sa dostal ďalej ako Djokovic, hoci Kozoroh uz po prvom kole tvrdil, ze nie je otazka ci bude ale kedy bude Murray vyradený. Bude haluz, keď to celé vyhrá..
Reagovat
svetova.dvojka
Novaku to už je na ukončení kariéry, takto odevzdaný výkon, v Tiebreaku 1.setu si to vyházel sám a to pokračování, to už ani nemá cenu komentovat, už ukonči to trápení...
Reagovat
Marduch
nová doba, cigán posílá gádžu do důchodu :-o
Reagovat
a.magerova
Reagovat
turista
Pokud vím tak před 2 lety jsi tady posílal do důchodu Rafu, když měl špatné období takže s tím ukončením kariéry Novaka se zklidni. Novak holt má blbé období a musí ho přežít a najít cestu ke zlepšení. Tady po slušném prvním setu úplně psychicky odešel, což se mu dřív nestávalo. Ten šaman mu teda opravdu neprospívá.
Reagovat
svetova.dvojka
To si nepamatuji...,ale Rafa byl tehdy možná zraněný, tak proto nehrál, ale Djokovič je fit a hraje takovou tužku..., to bylo až nedůstojné na jednoho z nejlepších hráčů historie.
Reagovat
babolat.cz
a co hraje Můra? včera děs a hrůza, škoda Nishiho, vyházel se, psychicky absolutně mimo. Co dělal Chang??
Reagovat
Pe3k
Chang to za něj neuhraje. Nisi letos bída.
Reagovat
turista
Tužku Novak nehraje, to je přehnaný. Jednou zahraje dobře, druhý den nebo jiný set zase mizerně. Bohužel ztratil konzistenci, kterou dříve vynikal. A bohužel ztratil hodně ze své bojovnosti a sebedůvěry což může být vlivem toho šamana. Proto ta odevzdanost.
Reagovat
turista
Rafa svého času hrál, ale nedařilo se mu. Nikdy ani v tom blbým období zápas nikomu neodevzdal. Nikdy se taky žádnému soupeři ani žádnému povrchu nevyhýbal. To radši riskoval blamáž což je správný.
Reagovat
aligo
kdy naposledy dostal kanára?
Reagovat
Herbert_Hoover
loni s Belluccim v Římě :)
Reagovat
a.magerova
Loni v Římě od Bellucci, ale nakonec vyhrál.
Reagovat
a.magerova
V roce 2015 rozdal 12 kanárů a nedostal žádného.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo a rozhodně to neschytali žádní nazdárci..

Stan, Berdych, Andy, Čilič..

chudák Marin dostal od něj dokonce dva kanárky :)
Reagovat
a.magerova
2014 je taky zajímavý... 9 rozdaných zpěváčků (Stan, Kei, Berdych, Fognini)
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger 2006 19 kanárů, slušný :) ale vlastně..slabá éra :D (nadsázka)
Reagovat
a.magerova
Nole 16 v roce 2013, ale to taky nebyla zrovna extra silná éra, takže tak... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
To teda nebyla, protože v tom roce dal Rafa 11 :) takže dost slabá éra
Reagovat
a.magerova
No a důkazem toho je takový lakmusový papírek Wimbledon, který nevyhrál nikdo z trojice Roger-Rafa-Nole.... prostě o roce 2013 se ani nemá smysl nějak odborněji tenisově zabývat... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
a vidím že v Miami daroval čtyřem různým tenistům kanára, to je možná rekord v kanárech na jednom turnaji ne? :) nebo alespoň co do počtu tenistů, kterým byl darován
Reagovat
fialka
Rafa, VAMOS! Toto azda už musí dať. Ak by ho aj Dom porazil, tak sa na neho až tak nebudem hnevať. Podmienkou je, aby potom zobral titul.
Reagovat
Davor1
Keď to vyhrá hocikto z nich troch, budem mega spokojný...
Reagovat
fialka
Keď to vyhrá Rafa, ja budem gigaspokojná. ;-)
Reagovat
letityfanousek
Mohla bys mi prosím vysvětlit proč se Rafael neustále drbe na zadku? To je tak velká kaňka na něm, že to nemůžu překousnout. To je něco jako kdyby někdo s tebou mluvil a šťoural se neustále prstem v rypáku. I kdyby měl mega giga 20 titulů GS, tak bych z něho zvracel.

Oceňuju jeho bojovnost, zarputilost, cílevědomost, ale dívat se na něj při hře je vopruz. Až si za 20 let vzpomenu na jméno Nadal vybaví se mi jeho hluboko zanořený prst v jeho macaté prd****.
Reagovat
fialka
To sa musíš opýtať jeho. Tiež sa mi to nepozdáva, ale jeho ako píšeš bojovnost, zarputilost, cílevědomost, to prevýšia. Skrátka, sú to jeho rituály a to nevykoreníš.
BTW, nedrbe sa v zadku, poťahuje trenky, ale to je jedno
Reagovat
safi1313
Nebud smutnej že na tvoji prdel není nikdo zvedavej , kdežto na Rafovu koukají miliony lidí po celým světě;)
Reagovat
babolat.cz
jsi povrchní člověk, jednodušše blb.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa, Rafa, Rafa

když to vyhraje kdokoliv z nich, budu spokojený...když ne, tak budu zklamaný, naštvaný a to není všechno! :)
Reagovat
a.magerova
Stan, Stan, Stan !!!
Reagovat
Nola
finale Stan vs Rafa beriem vsetkymi desiatimi, Rafovi prajem titul viac, Stan mi ako vitaz tiez nevadi
Reagovat
a.magerova
https://www.facebook.com/TrollTennis/photos/pb.222913534493983.-2207520000.1496866267./1313506272101365/?type=3&theater
Reagovat
Labi
...nikdy jsem neměl rád jeho hru, fandil jsem spíše proti němu ale když koukám ted na záznam dnešního zápasu, tak mi chybí to jeho odhodlání a zarputilost, kdy lámal rakety, trhal trika....je hrozné ho vidět takhle odevzdaného...
Reagovat
turista
Pro ty kdo Djokerovi dlouhodobě fandíme je ta jeho mentální odevzdanost ještě horší.
Reagovat
letityfanousek
Zaslouží obdiv co dokázal a může být i ve finále. Nebo jinak, na to, že "nehraje moc dobře" a je v SF, tak to klobouk dolů.
Reagovat
Tuttovka
Asi jediný koho bych z téhle čtveřice nerad viděl ve finále je Murray, protože ten nehraje moc dobře, ale z těch tří ostatních je mi to v podstatě jedno :).
Reagovat
Nola
uvidime, ci Stan dokaze prelomit tu neskutocnu obranu, vlani to nezvladol, ale vlani hral o level horsi tenis, tento rok valcuje, nemal vobec jednoduchy los, nestratil set, ak si bude verit moze vystrielat Andyho z kurtu
Reagovat
ipko
to je hrôza čo mu stačí na postup do semifinále.. neviem čo sa stalo Keiovi po 1.sete, ale hral bez šťavy a kupil jednu UE za druhou.. teda bol to fakt des, asi niečo ako prvý set s Nandom, ale ten som nevidel.. Stan hral čo mu stačilo a narozdiel od Nishiho sa nevyhádže a servis ho podrží.. pre mňa Stan jasný finalista a tam sa už uvidí :)
Reagovat
mahycek
Jak jsem psal při zápase Djoka s Thiemem za stavu
2 - 0 pro rakušana, ať Dominik vyhraje ve 3, nebo 4 setech, tak to vyšlo. Hlavně, aby ušetřil síly na Nadala. Při vší úctě, kdyby to Djoko otočil, těžko by byl proti Nadalovi vyrovnaný soupeř. Tak jsem rád, že Thiem se může do Nadala pustit se vší vervou.
A taky jsem dnes ve 14 hod říkal, že bych nechtěl, aby Roland Garros vyhrál někdo z trojice Nadal, Djoko a Murray. U Djoka to vyšlo, tajně jsem si maslel na Nishiho, takže zbývá Dominik. Ať to vyhrá celé. A nebo Babrinka ???? To snad né... Taková haluz roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadalo to vsechno dobre. Spirala osudu nastavane na to, ze ten kdo porazi Verdasca bere titul z RG...
...jenze za vsechno muze Mayko!
tim postem po prvnim setu:
"Murray riadne slabunky. A to som chcel raz v živote GS finále on Vs Býk..."

...tim postem tu osu spiraly osudu slusne vychylil...
Ted jen zustava otazka na kolik...jestli jen lehce, tak vitezem RG bude ten, kdo premuze premozitele Verdasca tedy sir Andy, nebo to vychylil uplne a bude to premozitel, premozitele Stan...

...ikdyz mam obavu ze dalsim postem Mayko: "Finále Wawrinka Vs Thiem" tu osu muze zlomit a RG muze vyhrat Rafa, ktery porazi ve finale sira Andyho:)))

Meli bychom si s tim Maykem vazne promluvit...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy "slabunky" byl, pak si ve 2 setu vyměnil raketu a stal se z toho jiný zápas.

Andy-Standa

Loni taky hrál Standa skvěle do jejich vzájemného zápasu. Dokonce myslím, že i vedl v 1 setu, pak to celé otočil. Dneska Andy konečně hrál něco čemu se říká tenis, takže zápas bude pecka.

A Rafa do finále, to je jas jasů.
Reagovat
ipko
On to bol silne priemerný výkon od Murrayho.. bolo jasné že Kei to čo hral v 1.sete nemôže vydržať celý zápas a Andy to len dokázal využiť svojou pevnou defenzívou.. Stan to minulý rok nezvládol, ale tento rok je tu určite v lepšej forme
Reagovat
Mayo
Finále Wawrinka Vs Thiem
Reagovat
Krisboy
OK, tak je to potvrzené. Rafa bere desítku.
Reagovat
Marduch
Kde Můra zničehonic na přelomu května/června nalezl ladem pohozenou formu, nevím sám.
Reagovat
Kozoroh
To není o formě Můry, ale o tom, že si DelPo nebo dnes Niši nedokázali udržet úroveň hry, s jakou Andyho přehrávali. Uvidíme, co proti Můře předvede Babrinka, podle ČF zápasů herně líp působil Stan, ale každý zápas je jiný, jak víme.
Reagovat
janek_da
Na chvilku si zapnu strým a Můra zrovna mrskne jedno eso ze svých dvou :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna zkus strymovat tohle:)
https://livestream.com/ATP/events/7477140
Reagovat
Mayo
Stan zničí Murrayho/Keia, hlavne prvého menovaného.
Reagovat
a.magerova
Ještě jeden !!!
Reagovat
sprchon
Ještě 7, ale tak samozřejmě musíme hezky postupně... :)
Reagovat
a.magerova
Jj, ale PŠŠŠT nezakřiknout.... už Stan i "vlnuje", má dobrou náladu, co víc si můžem přát... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sikovny chlapec:)
Reagovat
a.magerova
Že by druhý dnešní kanár?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak koukam, Standa je dobrak, neni nelida:)
Jen aby to neprehnal,
...nakonec vsechno s mirou.
Reagovat
a.magerova
https://www.crossed-flag-pins.com/animated-flag-gif/gifs/Switzerland_240-animated-flag-gifs.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Standa nam to zmakl velmi zdarile a rychle.
Ted jen koukam, co ten Kei udela s tim svym osudem...:)
Zatim ho "Osud dotlacil" do tajbrejku...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve kterem Kei zdarile provedl dalsi Kamikaze:)
Reagovat
smazaný uživatel
ve druhem provedl akci kamikaze...
...jen aby nemusely zasahnout vyssi prirodni sily, bych nerad, kdyby trebas sira Andyho trefil blesk z cisteho nebe nebo neco podobneho:)
Reagovat
dadaft
první set byl zatím nejlepší mužský tenis, co jsem letos viděl.

a když člověk vidí, že odpadnout může i takový hráč jako Djokovič, o to víc musí v tomhle směru obdivovat Nadala -- to je snad jediný hráč, kterému se tohle nestává. Nadal nevypustí jeden jediný míček, úplně lhostejno, jaký je stav a jak se mu daří,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
turista
To je fakt. Navíc dokáže vyhrát zápas i když mu to zrovna nejde.
Reagovat
Mayo
Murray riadne slabunky. A to som chcel raz v živote GS finále on Vs Býk
Reagovat
Krisboy
Kei makej!!! Ještě dva!! Umlč tu uřvanou kvjetákopici!
Reagovat
Kozoroh
Jak Serbinátor vstoupil do utkání relativně dobře (určitě měl lepší start než proti Ramosovi a Schwartzmanovi), tak konec zanechává hořkou pachuť za obhajobou loňského 12. GS titulu, pro kariéru No1eho stěžejního.

Za celou dobu, kdy No1emu fandím, si nevzpomínám, že by Djoker byl za nepříznivého stavu tak vnitřně zlomený jak dnes v třetím setu. V třetí sadě mu sice nepřidala forehandová kanonáda ze strany Domina, ale jeho hra působila netečně, Djoker kupil chyby a neodhodlal se ke změně.

Touto prohrou tak končí šňůra obhajob titulů Djoker Slamu z let 2015-16. Nejblíž k titulu byl na US Open. Kdyby býval finále s Babrinkou zvládl, mohla být Djokova sebedůvěra zachráněna a letošní rok se nemusel vést v nepříznivém tónu.

Kvůli postupu Rafy Serbinátor poprvé od března 2011 přijde o členství v TOP 2. Delší období v TOP 2 strávil jen Federer (listopad 2003 - červenec 2010).

Domin hrál dnes skvěle. Pokud dnešní hru předvede proti Rafovi, není bez šance. Po vyřazení Serbinátora mu budu přát výhru.
Reagovat
a.magerova
Všiml sis, že tu není ani nijak moc nenávistných komentů vůči Nolemu?
A dokonce ani nikdo nevykřikoval (přestože Nole dohrál už před čtyřmi hodinami), kde je Kozoroh, ať mu to nandám.

To byl dnes opravdu zvláštní zápas, který odzbrojil i nicky zde....
Reagovat
Roger_Federer
Protoze Nole uz nikoho nezajima..
Pomatl se na rozumu a zapomel hrat tenis.
Reagovat
Nola
teba mozno nezaujima, m.j. uhral presne tolko hier co Rafa v roku 2015, mozno sa pomiatol, ale zrejme sam citil, ze na obrat jednoducho nema
Reagovat
Kozoroh
Předloni psal o Rafovi jako o umírajícím zvířeti. To dostatečně vypovídá o tendenčnosti Dominika-RF.
Reagovat
smazaný uživatel
za normalnych okolnosti by som ti oponoval,len je to tak smutne,ze vlastne ani nie si daleko od pravdy,Novak na tlacovke vyhlasil,ze prechadza krizou a je pripraveny vratit sa spat,je to prenho vyzva vravel dalej,Rafa s Rogerom to dokazali a to som tym dvom veril menej ako teraz Novakovi,jedine co ma zneistuje je faktor "hlava"
Reagovat
Nola
mal by sa inspirovat a dat si pauzu ako oni dvaja, vlastne uz ju ma naplanovanu, na USO hrat urcite nebude, bude rodit, ja by som na jeho mieste zabalila po Wimbledone ak tam nic neuhra celu sezonu
Reagovat
Roger_Federer
Vubec me neslo o tenis samotny.
Djokovi uplne preskocilo...
Rozpad jeho fungujicimu tymu, mental pepe jako hvezda udavajici cestu, podivne chovani, odchozene zapasy, bojovnost jako by nebyla..
Hlava mu odchazi rychlosti svetla.
Reagovat
Roger_Federer
Ho toho mentala definitivne zhasnul..
Djokovic se vraci do let pred 2011..
Reagovat
vrabejka
Drtivou výhrou Thieama jsem naprosto šokován.
Nole nepředvedl absolutně nic.
Ale že dostane takovou nakládačku je opravdu šok.
Reagovat
Jiri
Je to parada! Letos to vypada, ze by mohli hrat prim utocni hraci a na pomalych povrsich. Jeste Wawra z druhe strany a bude to perfektni.
Reagovat
Marduch
Gratulace Thiemovi, je to dravec:) Djokovo vypadnutí ve ČF jsem před turnajem tipnul dobře, cokoli víc by bylo v kontextu dosavadní letošní hry i výsledků překvapením. Nakonec je to možná i lepší, že rupnul před posledními koly, chlácholení se prohrou s nejspíš pozdějším vítězem Nadalem v nejlepší pohodě za poslední 4 roky by nebylo nejlepším vkladem do další práce... SF s ClayGodem bude podle mě otevřené možno půldruhého setu, nějak si nedokážu představit, že by současný antukový Nadal prohrál se stejným hráčem dvakrát za sebou..
Reagovat
smazaný uživatel
A to zase ja si to dokazu i predstavit.
Jen aby se me Rafa do tech predstav nejak nemontoval...:)
Reagovat
stefankelner
Dominic! A nesmie sa zabudnut na Cilica, ma formu, mohol by napodobnit Hoaha!
Reagovat
stefankelner
... Noaha!
Reagovat
smazaný uživatel
proc Yannicka?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Domovi, takovou masáž čekal asi málokdo. Co se týče předešlého vyjádření Matse Wilandera, tak tato výhra na něm v podstatě nic nemění. Stále má pravdu. Dom porazil jednoho favorita na titul, stále však musí porazit druhého (největšího) a pravděpodobně i třetího. A právě proto má stále malou šanci na zisk titulu. Nicméně bych to Domovi přal. Jeho útočná hra se mi více než zamlouvá.
Reagovat
Krisboy
Zdá se, že včerejší bouřky byly fakt vydatné...tolik sraček se z kanálů dlouho nevalilo.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, vyplavilo to i sračku nejsmradlavější, obecního blba francka z Dolní Lhoty...
Reagovat
Frantz
Rika h0vnar major Borovicka, toho casu utopen v zumpe... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
z té vaší Lhoty?
Reagovat
Frantz
Vzhledem k tomu, ze se pan egoista podelal z antuky, tak tady tech exkrementu pravda dost ubylo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vela ludí si Matsa doberá. Ale v Parizi mal práve vzdy pravdu. Minimálne Rafove celkove vyhry celkom s prehladol triafal, naopak v 2015 predpovedal jeho koniec.
Reagovat
yenda1
A co řekl tentokrát, že dostává tady takovou bídu?
Reagovat
svetova.dvojka
Pro tenis by bylo moc dobře kdyby Thiem vyhrál celou Paříž, kvůli Thiemovi zase má smysl sledovat tenis, nová krev je sakra potřeba..., jednoručný behkend jako víno, žádná jen takové pinkaní a čekaní na chybu soupeře, skvělé agresivní útočný tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
To je napsáno moc pěkně, Dominik hraje skvělý tenis a pěkně se na to dívá. Také bych si přála, aby vyhrál celý turnaj, ale bude to mít těžké. Novaka je mi líto, byl totálně zlomený, tak snad zase najde sám sebe. Mám ráda jak Dominika, tak Novaka, ale vyhrát mohl jen jeden a Dominik byl jednoznačně lepší.
Reagovat
Krisboy
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/bruguera--ivanisevic-vs-mcenroe--pioline-court-2-live-stream-2683542.html
Reagovat
steve79
Vyřazení Djokoviče po takovém průběhu je šok. V prvním setu hrál Djokovič skvěle. Od druhého setu to vypadal, že NOvakovi dochází štáva. Třetí set je zbytečné komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekl bych ze predcasne finale...
Je me lito Rafy, ta Wilanderovska deka, to je celkem drsna kudla do zad, jakoby uz nestacilo to prokleti Verdasca.:)
Reagovat
Ondra979
nejak se tady zapomina na Standu..a on ani Murray nemusi byt bez sance, pokud by se do finale dostal teda, motovaci by mel neuveritelnou
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, ja na ne vubec nezapominam. Ale myslim si, ze Dom a Rafa predvedli behem antukove sezony paradni tenis, a za jako takove predcasne finale se to da povazovat, aspon jestli jde o me...
Ja bych hlavne nepodcenoval ani Cilice nebo Nishikoriho...neni to tak davno, co ti dva hrali finale GS, tak klidne si mohou zahrat na RG i SF...proste mozne to je...
Reagovat
Ondra979
tak osobne Cilicovi na antuce moc neverim, i kdyz tady hraje nad pomery..Nishi to je jina, pokud vydrzi fit tak ten by teoreticky mohl i do finale..ale tam by asi prohral. Zato Standa ve finale, to by se asi dely veci...myslim ze jeto otevrenejsi nez to vypada a to je dobre
Reagovat
a.magerova
Standa už trenclama naznačuje, který GS je pro něj letos stěžejní, ale já tajně doufám, že FO jeden Švýcar, Wimbl druhý Švýcar, ale PŠŠŠT NEZAKŘIKNOUT... :-))

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Stan+Wawrinka+2017+French+Open+Day+Nine+XsvN3BHhtIql.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Vůbec nejlepší by bylo, kdyby letos GS vyhrávali jen Švýcaři.
Reagovat
a.magerova
A v zájmu maximální spravedlnosti... na střídačku... ;-)
Reagovat
Pe3k
Ámen.
Reagovat
Frantz
Chapu vasi frustraci, kdyz egoista na RG nema koule...tak aspon si spolecnyma silama pekne zaonanovat :-)
Reagovat
a.magerova
Nemáme důvod k frustraci... :-P
Reagovat
Frantz
A co ted Pariz, jak se ti sleduje GS bez klauna? :-D
Hadam, ze kazdy spil sledujes alespon trikrat :-D :-D
Reagovat
a.magerova
Klid a pohoda, mám tam Stana... :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
To je ale nešťastnej frustrát, co?
Reagovat
a.magerova
Jj... a předpokládám, že v reálu se neumí ozvat, tak si TO tady "nahrazuje"... opravdu smutný život mu Osud připravil...
Reagovat
Frantz
Smutny zivot ma tvuj starej, kdyz te klati a ty mas pritom pred ocima svycarskyho chlupace... :-D
Reagovat
a.magerova
Podle sebe soudíš ostatní?!
U nás TO totiž takto nefunguje, při kvalitních výkonech není důvod hledat berličky s představami... :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nesoudí podle sebe. On coby obecní blb z Dolní Lhoty fyzickou lásku mezi dvěma lidmi ještě nepoznal. A jeho oblíbená koza snad takovou představivost nemá...
Reagovat
janek_da
Dolni Lhotu nech na pokoji.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je úplně jiná DL, než kterou myslíš ty.
Reagovat
a.magerova
http://www.imgup.cz/image/Lgmc
Reagovat
a.magerova
Vesničan si stěžuje turistovi:
Vidíš tu velkou hráz?
Tu jsem stavěl sám celý rok, kámen po kameni jsem trpělivě skládal na sebe, až z toho vznikla tahle velmi užitečná hráz.... a myslíš, že ve vesnici někdo řekne: To je ten, co rok stavěl tu velkou hráz? NE !!!
A vidíš ten dřevěný most přes řeku?
Pět let jsem ho stavěl sám, trám po trámu, až vznikl tenhle úžasný most.... a myslíš, že někdo ve vesnici řekne: To je ten, co pět let stavěl ten velký most přes řeku? NE !!!
Ale jen jednou jsem byl s kozou....
Reagovat
Stan_Borowitz
to není o něm, francek žádnou hráz ani most nepostavil...
Reagovat
Krisboy
Takže Paříž Standa, Wimbledon Laaksonen a US Open Chiudinelli?
Reagovat
a.magerova
Marco Wimbl a Henri USO... jakože raději... ;-)
Reagovat
Krisboy
Aha, pardon, jsem popleta!
Reagovat
a.magerova
Brala jsem to podle věku... starší mladší starší mladší.... nebo taky (to hlavně) z dlouholeté známosti.... :-))

https://www.swissinfo.ch/image/41133214/3x2/640/426/1b3372a356f9b5b6a7b5838c5732c2a4/wM/tennis-jpg.jpg
Reagovat
Herbert_Hoover
A AO Bastl :))
Reagovat
smazaný uživatel
mate vsichni smulu:) Osud je osud...
Takze RG - Nishi, Wimbledon Standa, USO - to se musi teprve rozhodnout...:)
Reagovat
a.magerova
Osude osude, jinak to nepude.... musíš TAM někde vmáčknout Rogera !!!
Dík.
Reagovat
janek_da
Sama jsi mu TO předpověděla. Stačí dát pryč "A" a máš co vyhraje RF. Pěkně orámuje rok 2017.
Reagovat
a.magerova
A vidíš TO... člověk pro oči nevidí... hned je na Světě líp... dík... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger musi zlomit osud sam, ja ten osud jen komentuji:)))
Reagovat
Krisboy
Těším se na turistovy fundované odborné komentáře :))) Jsem skutečně zvědav, jak Nov4k sundá toho Nadala z oblak...
Reagovat
Nola
Dominic dnes Novaka znicil, vratil mu tie porazky aj s urokmi, ten kanarik na zaver len demostroval ako su na tom obaja hraci, Dom gratulka, antukar ako mlade vinko
Reagovat
Ondra979
ted me napada, kdo tady ma nesledovane duely Rafa - Thiem - jak se vyporadaval Dom s Rafovymi rotovanymi FH do jeho BH?
Reagovat
smazaný uživatel
Ako kedy. V Ríme vysiel Domovi zapas takým sposobom, ze tak dobre nehral ani dnes. Thiem rimsky vykon bude potrebovat, k tomu sychrave pocasie a vyhrany prvy set.
Reagovat
Ondra979
prave na to jsem zvedav, vim ze ho porazil ale muze mit teoreticky podobny problem jako Roger :), ale preju si hlavne dobry zapas at vyhraje ten lepsi
Reagovat
D@nny
Thiem je pro Rafu rozhodne horsi souper nez by byl soucasny Novak. Semifinale bude hodne zajimave... Pral jsem si pro Rafu radeji Djoka, aby ho zas mohl ponizit jak v Madridu, ale o to se uz bohuzel postaral Thiem. Na druhou stranu pokud Rafa semifinale zvladne, tak si myslim, ze desaty titul uz mu neutece:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prve GS finale s Murray moze byt nevyzpytatelne. A s vitazom Murraym by tato antukova sezona mohla byt pravom oznacena za sportovu haluz roka.
Reagovat
Denis92
Murray vo finale nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
pekne, usetrene sily prijemny bonus.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomnel bych jeste pogratulovat Wilanderovi...podle me velmi slusna prace:)
Jeste Kei postoupi, a ja mu snad poslu i nejaky ten dekovny dopis:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Ereinion
Novaka už to v posledním setu nebavilo a chtěl jít domů...Thiem parádní výkon, má podle mě na to porazit i Rafu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Thiem Djokera,zranil,zhmoždil a zesměšnil))))
Reagovat
Denis92
Do roka a do dna. Kruh sa uzavrel.

Tak ako som Djokovicovi po vitaznom RG predpovedal, ze dalsie 4GS nevyhra, tak dnes sa to stalo skutocnostou. Ma za sebou jednoznacne najhorsie obdobie kariery a dnesna prehra 3-0 s Thiemom a navyse s kanarom je taka "ceresnicka na zaver".

Som velmi zvedavy, ci sa Novak dokaze odrazit k lepsim vykonom alebo bude v tejto letargii a upadku pokracovat aj nadalej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj...Novak po nekalendarnom Grandslame dosiahol nekalendárnu figu borovú.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto pred rokom odohral Novak najemotivnejší set, ktory vyhral a dosiahol nesmrtelnost. A dnes sa kruh definitivne uzatvára, nepodarený rok končí setom v pomere 0:6. Aké symbolické.

Pritom na turnaji mal Djokovic skvele zablesky a prezentoval sa na turnaji mozno najlepsou obranou. Ale dnes koncil zas tam, kde antukovu sezonu zacinal. Prvy set mal urcite vyhrat a zapas by vyzeral inak. Uvodne sety su s Thiemom extra dolezite, kedze on ma pri nepriaznivych stavoch decentnu tendenciu panikarit a odchadzat. Dnes bol tym vystrasenym chlapcom práve
Djokovic. Po turnaji klesne zrejme na stvrte miesto a na W moze zacat novy cyklus.

Thiem??..Jedno oko sa smeje, druhe plače. Velmi teoreticky moze byt pre Rafu lepsim superom. Dolezity bude uvod, do ktoreho nastupi Nadal nerozohraty, s jednym odohranym setom za 5 dni. Snad to dobre dopadne a Domovi nepojdu tie smrtelne BH po čiare, do ktorych sa Rafa isto bude tlacit.

Inak Dom má, a to ma pichá pri srdci, mozno lepší FH nez Rafa momentálne. Nadal je vsak stabilnejsi, skusenejsi, herne vyspelejší. Bude to velky zápas. Top4 može byť prvykrát dobytá mladou generáciou a to práve v Paríži, čo bola jej najvačšia bašta. Ak RG Thiem nakoniec vyhrá.
Reagovat
Tornes
Asi souhlasím s tím FH. Když Domovi klape, tak je to skvělá zbraň. V Římě ukazovali srovnání jeho a Rafova FH a Domův byl průměrně asi o 10 km rychlejší a měl asi o 100 rpm víc... Takže když ho trefuje, asi je fakt lepší. Na druhou stranu Rafa ho má pořád mnohem konzistentnější a troufl bych si říct že i přesnější.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Labi
že by Dominic v téhle sezóně konečně přešel od statusu mladého talentu k statusu hotového hráče s konzistentní úrovni hry, silnou psychikou a schopností vyhrát GS?
Reagovat
mahycek
Tak ano, sympatický Thiem ve třech a ušetřil snad síly na Nadala, aby už konečně někdo prohnal. I kdyby vyhrál Djoko v 5 setech, tak bych mu už v semi nevěřil. Doufám, že řekl Dominikovi u sítě, vyhraj to tady celé. Teď ještě by mohl Nishi postoupit.
Reagovat
Mayo
Fuuu tak takto ponížiť Djokoviča 6-0 to je sila. Thiem brutálne prekvapil a pritom to ani nebolelo, v
Reagovat
janek_da
Hlavně ponížil i tebe :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze s tym Mayko dokáze zit..

A urcite sa s Maykom zhodnem, ze zvysne dva GS vyhra Djokovic..
Reagovat
janek_da
Mayo si na svých predikcích dost zakládá, ale. Tak příště to už ale vyjde na tuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ides do toho Janku s nami?...zalozime klub PnV, predpovedačov Noleho vitazstiev?...Mayko je predseda, ja sa uspokojim s hocijakou poziciou, bez naroku na honorar. Niečo ako Agassi.
Reagovat
janek_da
Teď sleduju tenis dost nárazově a nemělo by to tu silu. Ale vemte turistu! Má neuvěřitelně přesné a příznivé odhady.
Reagovat
a.magerova
Agassi si TO uměl s velkým předstihem načasovat.... odjel na dovču a má klid od okamžitých dotěrných otázek... i TO je svým způsobem umění... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne na te trave, jasny favorit...tam roztriska vsechny v turnaji a do finale dojde bez ztraty setu. Ve finale bude hrat urcite s Nadalem, kteremu ve ctvrtem setiku supne kanara jako takovou peknou turnajovou tecku.
Reagovat
Marduch
Tento tvůj post si ukládám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
MartinPa
Výhra Doma udělala z výroků Matse Wilandera slovní průjmy :-)
Reagovat
Ondra979
ale jo to by byl gol..ja myslim ze do F se dostat muze, pokud tam bude Standa tak prohraje, pokud Mura tak vyhraje
Reagovat
Frantz
Skoda, No1111eho mel takhle hezky zmasakrovat az Nadal! Rafa je uz ted aktualne No.2, ohrozit ho muze uz jen Standa, pokud by to cele vyhral
Reagovat
Ondra979
jakou ma Dom sanci? jasne, bude to jine nez v Rime, ale podle me pokud bude hrat jako dnes tak muze i vyhrat, jen musi dele udrzet svuj level
Reagovat
dappe
Thiem hraje výborně, jediné, co je trochu otázkou, jestli nebude mít špatný den, což se mu občas stává. Tady ale vypadá, že je připravený a soustředěný. Je to úplně otevřené, navíc by pro Thiema mohlo hrát i počasí.
Reagovat
Ondra979
jo to by mohlo, hlavne Rafa zatim neodehral ani jeden tezsi zapas coz se muze ukazat jako nevyhoda..sem hodne zvedavy at je to bitva jak remen
Reagovat
Torn
A šum na důchovní osvětu k tomu svýmu šarlatánovi :D.
Reagovat
a.magerova
Už konečně vyhodíš toho růžového pantera....

Pro mě je jediné logické vysvětlení, že je nastrčen od Rafy, jinak fakt nevím.... :-P

http://www.imgup.cz/image/LgZU
Reagovat
janek_da
A kromě něho i jeho bráchu.
Reagovat
janek_da
... svého
Reagovat
a.magerova
Krev není voda... ale ten vymývač mozků je pro Noleho pekelné zlo.... a to Novakovi zrovna nefandím....
Reagovat
letityfanousek
https://prnt.sc/fgxaw9
Reagovat
Serpens
Takhle odevzdaného Djokovice jsem viděl naposledy před několika lety v Monte Carlu, nicméně tehdy to nakonec vyhrál
Reagovat
Pe3k
Teď ať se přihlásí všichni co tu včera psali 3:0 pro Djokovice ROFL
Reagovat
Ondra979
tak jo, tohle se necekalo..aspon bude dobre SF, vic verim Rafovi ale Thiem ma na to ho potrapit
Reagovat
letityfanousek
moc pěkný zápas z tvé strany s bezduchým djokem. pepe musí jít do háje, jinak je to pro bývalého šampiona konec kariery
Reagovat
EllNino
Reagovat
a.magerova
Celkem smutný pohled na obhájce....
Reagovat
sprchon
N856vak už otáčí.
Reagovat
sprchon
Tak nic...
Reagovat
Krisboy
:DDD
Reagovat
safi1313
Škoda no... Přál jsem aby tento masakr s Djokovičem udělal Nadal v SF... Postaral se o to už Dominik no :-( ale nevadí ;-)
Reagovat
sprchon
Kdo že to bude odvracet kanára?
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno bude aj ten kanar jak Mayo predpovedal :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak jsem Novaka přecenil..., nakonec ani set...
Reagovat
mahycek
Po 11 jsem přijel a Nadal už to má v kapse. Stejně jsem nevěřil, že by měl mít problémy. Teď jen, kdo by byl pro Nadala těžší soupeř?? Pokud bude Thiem 2 - 0 vést na sety, tak nevěřím při současné formě Djoka, že by to otočil. A kdyby ano, tak pro Nadala nebude těžkým soupeřem po pěti setech, které by dnes musel hrát. Djokovci, ať mi prominou. Tak raději Thiem, ať to dá ve třech, nebo čtyřech setech, aby byl pro Nadala těžký soupeř. Nechci, aby Roland Garros vyhrál někdo z trojice Nadal, Murray, Djoko !!!
Reagovat
Ondra979
Dom jede, zatimco posledni zapas dostal naloz, tak ted ukazuje, ze mu to proste nejak nesedlo, dnes je to jina. Tohle uz by mel dat, lonsky Djoko by to mohl otocit, len letosni to asi neda
Reagovat
Krisboy
Kurwa dobře Domi!!!! To je nálož :)
Reagovat
letityfanousek
dnes trénink, příště hafhaf rafa
Reagovat
Krisboy
S Rafou? Potrápí ho, co by s ním jiného dělal...
Reagovat
peggy
Rafo,prokousej dal,makej!!!
Reagovat
Krisboy
Je to válec. Vyhrát čtvrtfinále na grandslamu za 52 minut, kdo to kdy dokázal?
Reagovat
a.magerova
Kvalitní příprava a odhodlání, to je prostě Rafa... ;-)
Reagovat
yenda1
Jde to až podezřele snadno. :)
Reagovat
mihate
Asi tak.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist