Djokovič s Gasquetem nezaváhal a je počtvrté ve finále Wimbledonu

10. 7. 2015, 16:36
Aktuality 312
WIMBLEDON - Finále mužské dvouhry ve Wimbledonu bude už počtvrté za posledních pět let s účastí Novaka Djokoviče. Dvojnásobný šampion si v dnešním semifinále poradil 3-0 na sety s Francouzem Richardem Gasquetem a zahraje si o 9. grandslamový titul. Do cesty se obhájci prvenství postaví stejně jako před rokem Švýcar Federer.
Novak Djokovič

Novak Djokovič si zahrál wimbledonské semifinále šestý rok po sobě a počtvrté z něj odešel jako vítěz. Richarda Gasqueta dnes porazil za dvě hodiny a dvacet minut 7-6 6-4 6-4 a ve čtrnáctém vzájemném souboji si připsal třináctou výhru. Před měsícem Francouze porazil ve třech setech i na Roland Garros.

Na trávě v All England Clubu byl srbský tenista od začátku o krok vpředu. V každém setu získal na začátku soupeřovo podání a převážně výměnám dominoval.

Novak Djokovič a Richard GasquetJen v prvním setu dokázal Francouz ztracený servis získat zpět a za pomoci skvělého jednoručného bekhendu favorita zatlačit. V tie-breaku ale Djokovič dominoval a v dalších sadách už se do problémů nedostal. Ze skvělého krytí dvorce ho nevykolejilo ani několik pádů, či ošetření levého ramene.


"Hrál jsem výborně a první set byl rozhodujícím momentem zápasu," komentoval Djokovič, jenž nastřílel 46 winnerů a udělal 22 nevynucených chyb. "Se svým výkonem musím být spokojený, až na pár drobností to bylo opravdu dobré."

Devětadvacetiletý Gasquet hrál grandslamové semifinále potřetí v kariéře. Ale stejně jako před sedmi lety v Londýně a předloni na US Open v něm neuspěl. "Semifinále na grandslamu je hezký výsledek, ale samozřejmě jsem teď zklamaný. Šanci na finále nemáte každý den," řekl Gasquet. "Novak si však vyhrát zasloužil."



Wimbledonský šampion z let 2011 a 2014 Djokovič postoupil i na třetím grandslamu sezony do finále, které si zahraje celkově posedmnácté v kariéře. Bilanci v nich má 8-8. Soupeře pro nedělní souboj o 9. grandslamovou trofej si vybírat nechtěl.

"Hrát finále Wimbledonu je jeden z nekrásnějších zápasů v tenisu. V sázce bude hodně a já si to půjdu užít," uvedl osmadvacetiletý Djokovič. 

Na jméno finálového soka nečekal ani tři hodiny. Sedminásobný šampion Roger Federer totiž v druhém semifinále přehrál po velmi dobrém výkonu 7-5 7-5 6-4 domácího šampiona z roku 2013 Andyho Murrayho a zajistil si 10. wimbledonské a 26. grandslamové finále.

Třiatřicetiletý Švýcar vede ve vzájemné bilanci s o pět let mladším Srbem 20-19 (bez exhibicí). Na grandlamech si oba připsali po šesti výhrách. na trávě ve Wimbledonu mají bilanci rovněž vyrovnanou 1-1: v roce 2012 vyhrál v semifinále Federer 3-1 na sety, v loňském finále zvítězil 3-2 na sety Djokovič.

• WIMBLEDON 2015 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 14.455.000 eur
páteční výsledky mužů (10. 07. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovic (1-Srb.) - Gasquet (21-Fr.) 7-6(2) 6-4 6-4
Federer (2-Švýc.) - Murray (3-Brit.) 7-5 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

312
Přidat komentář
mahycek
Nakonec jsem na chatu neodjel, manželka mně přemluvila, ať se dívám, tak jsem to vydržel fandil. Vám všem, se omlouvám za poraženecké řeči, že se bojím Rogerovi porážky. Klobouk dolů, takový výkon už dlouho nepodal. Není co vytknout, samozřejmě si zápas zítra projedu a udělám si záložky, momentu utkání, ale opravdu Rogere to byl tak kozistentní výkon, bravo, bravo!!!!!
Reagovat
spaniel
Mohl bych jednou zdědit tvuj hard disk?
Reagovat
Dennis
Taky bych měl zájem...
Reagovat
spaniel
Ty budeš dědit po mne :)
Reagovat
Dennis
No jo no... Co nadělám. :-)
Reagovat
a.magerova
A mohl bys mi ho pak zkopčit? Prosíííím ;-)
Reagovat
spaniel
Co za to? :) Kdyz uz si dělíme cizi veci :D
Reagovat
a.magerova
No přece jen.... je logičtější poprosit současného majitele :-P
Reagovat
ipko
myslím že Murray naozaj neodohral zlý zápas.. proste Roger :)dnes neskutočný.. veľký rozdiel bol dnes medzi druhým podaním a potom že Murray dnes vôbec nezvládol tlak v dôležitých chvíľach.. tak možno o rok Andy tých šancí bude mať ešte dosť, naopak Roger to už tento rok musí dať.. ako verný fanúšik, by si tu nemusel hádzať naňho špinu, ale chápem aj ja by som nejako podobne nas*atý, kebyže by to dopadlo naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
Jakou špínu? Že je dement, když si bere příjem? No je, takhle prohrál set i ve finále W 2012 s Rogerem 5:7. A vědomě si vezme příjem.

A prostě dobře hrál akorát první set, od půlky druhého to bylo špatné. A na returnu jedna velká nula dneska. Hráč s jeho returnem 1 brejkbol? Jako sorry, jakkoliv podával Roger skvěle, tak to byla ubohost, co na returnu předvedl.
Reagovat
ipko
možno by to bol úplne iný zápas keby ten bb využil, ale opäť zafungoval výborný Rogerov servis.. proste hral to čo mu súper dovolil..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom bych chtěl dodat, že Andy stejnou taktiku zvolil i ve finále 2012 a vyšla mu v prvním setu, kde měl stejně jako dnes brejkbol na Rogerově servisu, ale tenkrát ho využil. Dnes ale udělal blbost, to souhlasím.

Už by měl něco udělat s druhým servisem, takhle to nejde, Fed ho porazil právě kvůli tomu, Novak mu dává standartně kotel z returnu druhého servisu. Jasně, že se to líp řekne než udělá, ale druhý servis je prostě největší slabina a musí na ní zamakat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to prostě nezlepšíš takhle v průběhu kariéry nějak dramaticky. Jednou to zkoušel v úvodu sezny a sázel dvojchyby no.
Reagovat
Mayo
Finále bude vyrovnané podľa mňa samozrejme...kľudne zase 5 setov...ale mne sa nechce veriť, že by Roger dopustil 2 prehry so srbom na wimbledone za sebou...bude proste mu to chcieť oplatiť...ale uvidíme či sa to podarí
Reagovat
Kozoroh
Jsem toho mínění (které uživatel tomasinho nesnáší :D), že Murray bez Lendla (nebo trenéra podobného Ivanovi) nevyhraje GS turnaj. Mauresmová mu sice pomáhá držet konzistenci na GS, ale při útoku na vyšší cíle Andy selhává tak, jak v době před Lendlem-trenérem.
Reagovat
smazaný uživatel
Bo s ním neselhával. To je fakt prostě úplné ho.no tohle. Na kurtu je Murray, ne Lendl. Lendl není bůh a není na kurtu s ním. Ví co a jak, ví jak vítězit. Rady, které mu Lendl dával, si snad pamatuje. Hraje s hráčema, které zná a takticky je dostatečně dobrý, ale vymyslel co hrát.
Reagovat
martinek37
Tak to jsem čekal od Andyho víc. Ale Roger výborný, Nole to bude mít těžký.
Reagovat
panzer.dragon
gratulace, těšim se na finále, sem rád že tam čeká djoker, přišel zplatit dluh :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To říkáte pořád ve finále :)
Reagovat
vrabejka
Roger je bůh. Novak bude v neděli zapnout jiný stupne než dnes.
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace k 10 finále Wimbledonu a k perfektnímu zápasu. Andy hrál dobře, ale Roger hrál úžasně.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy hrál dobře 1. set, od půlky druhého to už bylo jenom čekání na smrt, tedy kdy ho Roger brejkne.
Reagovat
Kozoroh
Rogerovi se vlastně vyplnilo přání zahrát si finále WCH s No1em - http://www.tenisportal.cz/zpravy/federer-doufam-ze-se-s-novakem-ve-wimbledonu-znovu-utkame-16627/
Reagovat
Mayo
jak to vidíš Kozorohu vo finále? má Roger nejaké šance?
Reagovat
Stan_Borowitz
1%?
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to byl trapas. Styď se a vyber si příště příjem zase, když víš, že neumíš podávat na udržení v setu.
Reagovat
Roger4EVER
Nic si z toho nedělej, prostě Můra no. Špatnej výběr favorita.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, takže si všichni vyberem za favorita toho, kdo nejvíc vyhrává, skvělá logika...
Reagovat
Roger4EVER
Jestli Ti příjde, že Roger v poslední době nejvíce vyhrává, tak asi sledujeme jiný sport.
Reagovat
Mayo
akože sklamal ma výkonom...to bola veľká bieda, len tak si to pinkal, ten forehand a servis je fakt špatný
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze Andy nevedel dneska kde mz hlava stoji.:)
Reagovat
Mayo
Jedno je isté...Roger je kráľ...skoro 34 rokov a dáva si to furt neskutočne...dalšie finále veľkého turnaja
Reagovat
smazaný uživatel
Parada, krasa, fantazie. Diky Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic, Andy. Ale na USO tě tlačím zas, jestli Rafa nebude OK (což asi nebude). Gratulace Rogerovi, je to frajer.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Roger4EVER
Díky Tomasinho, díky! Tak třeba za rok zase! :*
Reagovat
Chrenda
Rogerek ho zamázl jak švába. Je jasným favoritem na celkové vítězství.
Reagovat
yenda1
Andy mu u sítě řikal: "Vyhraješ že jo? Musíš!"
Reagovat
spaniel
Roger je král. Stydím se, ze jsem pochyboval. Uz po několikáté.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě to musí potvrdit zítra a Nole bude mít divoké švýcarské sny
Reagovat
Mayo
zítra nič nepotvrdí :D
Reagovat
yenda1
na playstationu
Reagovat
smazaný uživatel
Kral a to este nic nevyhral..Omg, fanatizmus..
Reagovat
spaniel
Pane bože, uz at ten Nadal vyhraje aspon 500ku, at se zklidnis.
Reagovat
turista
Rafu neodepisujme. Se všemi co tady uspěli má aktivní bilanci včetně nyní tak obdivovaného Gasqueta se kterým to má 13:1 stejně jako Nole a to ještě té 1 výhry Gasquet dosáhl skrečí soupeře.
Reagovat
Roger_Federer
Vis, myslel jsem ze to pochopis a ocenis az ti padne 30.., ale ty si bud nechapavi ignorant, nebo ti proste nedoslo jak tezsi je predvadet tyto vykony ve 34 letech..:)
Reagovat
spaniel
Teď ti napíše, ze mu je 33 :D To se tady opakuje kazdy rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Lenze Dominik pise, ze ma 34 us niekolko mesiacov...Taky Petrik s tym prisiel uz v januari ;).

To sa potom dohodnime, ze Rafa vyhral GS uz v 18tich.
Reagovat
smazaný uživatel
Trava je nenarocna na pohyb a fyzicku, tu sa vekovy handicap do istej miery zmazava, hlavne ked je hrac technicky vyspely..Navyse od 7 nasobneho sampiona nie je finale v 33rokoch az takym prekvapenim..Myslim, ze Andre bol vo finale GS v podobnom alebo neskorsom veku..

Proste mi pridu tie ody na Rogerovu adresu zbrkle a predcasne, navyse po prehratom finale mozu niekomu pripadat dokonca hlupo...
Reagovat
janek_da
No vidíš a po vítězství Nadala nad někým z konce top 50 tady čteme o "King of Clay".
Otázka. Co zní srandovněji?
Reagovat
spaniel
:D Rafa holt nebýt favorit.
Reagovat
Roger_Federer
Ja si v klidu 3-4 roky pockam, co bude po 30citce hrat Novak a Rafa.
Reagovat
anajka
Skvelý Roger!
Úžasný výkon!
Blahoželám!
Reagovat
Roger_Federer
3:0
Reagovat
kimil
Kolodziejová s Vondroušovou vyhrály i 36 zápas spolu ty pěkně jedou že spolu ještě neprohráli AO,FO,ted WIM a pak USO :D
Reagovat
spaniel
Finaleball...
Reagovat
Mayo
neskutočne ma nasral ten Murray ajdiot...čakal som väčšiu vyrovnanosť teda..jeho výkon ma sklamal...každopádne Roger skvelý, a aspoň pošetril sily, tak snáď vyhrá finále!!! komon
Reagovat
yenda1
to byl úder od rožéra
Reagovat
spaniel
Je to král magických uderu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle blbě jsem Andyho returnovat dlouho neviděl. To i proti Karlovicovi lépe vracel...jemu ani nejde vrátit 2. servis Rogera, ...to je pak těžké
Reagovat
Mayo
ježíš, veď on si s ním pinká :D to je strach a hrôza
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, čím může Djokovič Federera ohrozit. Určitě je pro něj výhoda, že nepůjde do finále v pozici jasného favorita jako na RG, kde asi poté, co Stan vyrovnal, mu odešla i hlava. Ale to je asi jediné plus. Prakticky to bude souboj Rogerova útoku a Noleho obrany, která zatím ve Wimbledonu není zdaleka bezchybná.
Reagovat
smazaný uživatel
A co bylo loni? Taky Fedex, Fedex a i přes to, že se šlo na 5 setů, tak byl většinu zápasu Djokovič lepším hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni měl Djokovič lepší formu a Federer horší než letos. Mě na tom finále překvapilo hlavně to, že Djokovič nakonec ustál psychicky ten 5. set po tom průběhu. Letos by musel zkolabovat Roger.
Reagovat
spaniel
Taky si na to vzal MTO...
Reagovat
Kozoroh
Nemůžeš s jistotou vědět, že MTO si bral takticky...
Reagovat
spaniel
Ale prosim te...
Reagovat
smazaný uživatel
Však v tom je mistr.
Reagovat
baggik
Doteď nechápu proč si ho nevzal letos na FO.
Reagovat
Kozoroh
Protože není podrazák!
Reagovat
Mayo
Tiež nechápem, kto si môže myslieť, žeby No1e mohol niečo také urobiť.
Reagovat
spaniel
Mozna proto, ze uz to udelal x krát? Stejne jako dalsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud hráč neskrečne, MTO je bráno vždy, jako taktika na rozhození soupeře :)
Reagovat
Mayo
Ja viem, bolo to myslene ironicky
Reagovat
smazaný uživatel
Nesuhlasim..Nole sa vlani trapik so Stepankom, Cilicom..Tento rok prehral dva TB a to je vsetko..A to mal urcite tazsi zreb..Podla mojho nazoru hra Nole v lepsej forme, nez pred rokom..a nsvyse..Kszdy zapas je iny, Federerovi sa budr hrat proti Nolemu tazsie, nez proti Andymu, nebudemat tolko ssanci na utok a bude celit lepsiemu servisu..Dnesnu uroven podla mna neudrzi..
Reagovat
smazaný uživatel
Se Štěpánkem to byla spíš komedie pro diváky než trápení. Oba věděli, jak zápas dopadne, tak udělali trochu show. Čilič byl loni silnější než letos, hlavně na servisu, což pak dokázal i na USO. Já neříkám, že nemůže Novak ve finále vyhrát, ale jestli bude Roger servírovat jako dnes, tak moc šancí mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Má lepší return
Hraje agresivněji
Lepší forehand
Lepší podání
Lepší čtení hry a tedy i obrana
Reagovat
Mayo
s 3 súhlasím veru a to je záasadné veru
Reagovat
Mayo
ser nato, kto má čítať tie djokovičovské ódy furt potom
Reagovat
pockerface
Roger vypadá klidně, sebevědomě, jde si za vítězstvím, ale už se taky párkrát sesypal, nebo měl kritickou chvíli v zápase. Dneska na něj ještě krize nedolehla a snad ani nedolehne. Poojď Rogere!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem takový znalec Rogerova tenisu, ale že to bude 3:0 to bych nečekal. Jinak tenis parádní.
Reagovat
ipko
unreal.. poď dáš to v troch, aj keď Andy bude ešte behať ako laň
Reagovat
Jabadu
Přijde Andy do pekařství a vece: "Nějaký pečivo."
"Mohu nabídnout švýcarský závin, švýcarské briošky, ženevskou roládu ..."
"Ty si ze mě budeš dělat prdel?!! ..." :-)
Reagovat
Kozoroh
Ze zápasů Novaka a Rogera, které jsem letos viděl a z online reportáží dnešních zápasů No1eho a Fedexe usuzuji, že pokud Federer postoupí a ve finále předvede tenis stejné kvality, tak Djoki uhraje max. set. Fedex měl pravdu, že letos hraje na trávě líp než loni.
Reagovat
ipko
ja Novaka v prípadnom finále nepodceňujem.. on vie zahrať v dôležitých chvíľach veľmi dobre, ale keď to Roger nedá v takejto forme tak potom neviem kedy..
Reagovat
Kozoroh
Já Novaka nepodceňuji, ale je třeba brát v potaz to, že -
1. Fedex na něj na rychlejších površích umí.
2. - pokud Fedex postoupí, hotový zápas s Andym ještě nemá - tráva je nejlepší povrch pro Federera, pro Djokoviče nejslabší.
3. spaniel tu kdysi psal, že Fedex nikdy neprohrál s Djokem, pokud měl úspěšnost 1. servisu 72%; dnes má Fedex 76%.
Reagovat
spaniel
Jo a forehand napsal, ze takove cislo je nereálné.
Reagovat
Cico93
Boha to je servis. Neskutočný.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa by se měl dívat, aby se přiučil..poslední dobou ten jeho servis vypadá jak od Ferrera
Reagovat
panzer.dragon
kurz před zápasem byl nesmysl, už sem tu psal že měl bejt 1,3 roger cca 2,7 můra, nebejt připitej na pláži tak sem to dával na Federa :-)

moc pěknej výkon
Reagovat
pockerface
Ale neříkejme hop než Roger nepřeskočí. S Delpem taky Roger na USO vyhrával 2:0 na sety a jak to dopadlo. Sice tohle je Wimbledon, ale nechci to zakřiknout, ten poslední krok je nejtěžší. Stačí, aby se Andy chytil nějakým vinerem, vezme Rogerovi set........ a dál raději nepomýšlet. Roger musí postoupit ve 3.setech
Reagovat
a.magerova
Šak já ani nedýchám, dokud není konec, tak prostě není KONEC.....
Reagovat
anajka
Ja sa tiež nadýchnem len medzi gemami. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhrával 2:0
Reagovat
Amputace
Nevyhrával. První set vyhrál Roger, druhý Potro, třetí Roger.
Reagovat
pockerface
fakt? já myslel, že už vyhrával na USO 2:0. No to nevadí, ale dokud neodehraje poslední míček, tak neslavím jako někteří tady.
Reagovat
spaniel
2:0 bylo s Novakem na USO a nevim jestli ne s "Congou" na W.
Reagovat
Kozoroh
Ano, zápas s Tsongou ve QF WCH 2011 prohrál z vedení 2:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
2011 prohral z 2:0 s Tsongou v QF Wimblu.
Reagovat
Jabadu
Charles:" ... a zvláště mým milým Skotům ... To v té nástupnické řeči skutečně je?"
Andy: "Slíbil jste mi to!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ho ti pomatenci vypíšou aspoň v kurzu 1,8, ale po dnešku takový dárek ani nečekám.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Betfairu v tuhle chvíli Djokovič 1,73 a Roger 2,66 takže neboj, přes 2 bude stoprocentně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je nejaky kratas, ktery Mureay nedobehne?
Reagovat
smazaný uživatel
třeba ten, u kterýho už stojí
Reagovat
spaniel
:) ten bude jediny. Ale jsou kraťasy, které dobehnout nechce. Wawrinkovy.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
vrabejka
Roger! Paráda!! Stále drží famozní výkonost na servisu. Andy mu dost pomohl zbytečnýma chybama v koncovce ale to je jeho problem. Nepomohla muani úžásná mezihra. Uvidíme jestli Roger bude jediný finalista bez ztraty setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude, jeden set ztratil
Reagovat
vrabejka
tak bude jediný finalista s 1 ztraceným setem :D
Reagovat
smazaný uživatel
U soucasnyho Rogera cekam do posledniho micku, nic jistyho to neni;)
Reagovat
spaniel
Uz ztratil set
Reagovat
Kozoroh
Groth mu vzal 3. set (v TB) v 3. kole.
Reagovat
pockerface
Roger má formu jako hrom, byla by škoda kdyby nehrál finále. Novak mi zatím přijde trošku neslaný, nemastný, tak věřím, že by Roger s momentální formou měl velkou šanci vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Hotovo. Gratulace egoistovi k 18. titulu, takhle dobře jsem ho hrát ještě neviděl (2004-2008 nepamatuju :D ).
Reagovat
smazaný uživatel
Zadrž brachu ještě není konec a hlavně Nole je jiná třída než Můra
Reagovat
smazaný uživatel
Je jiná třída - akorát že na trávě je o třídu slabší.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně, že má 2 GS z wimblasu a je v dalším finále
Reagovat
Mayo
šak nech má ... ale proti Marymu ešte neuhral ani set...tiež je pre ˇmna na tráve lepším hráčom
Reagovat
pockerface
to ti je 15 let nebo co? že jsi to neviděl nebo tě nezajímal tenis? Protože to byli Rogerovo žně, to bylo pokoukáníčko.
Reagovat
smazaný uživatel
17 :) Chápu, je to ostuda, že mi není aspoň 30 :D
Reagovat
spaniel
Neboj, bude :) Uz brzy.
Reagovat
smazaný uživatel
Stará i mladá Můra vypadá nějak na...sra..ně
Reagovat
smazaný uživatel
fucking fuck
Reagovat
Mayo
forehand tak obrovský rozdiel, servis detto fúú...dúfam, že keď postúpi Roger čo je na 99% isté, že to finále aj vyhrá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě vyhraje Djokovič teda.
Reagovat
Mayo
kriste na nebi, nestraš :D
Reagovat
Mayo
ale som toho názoru, že pre Djokoviča by bola horšia voľba Andy...a pre Andyho je horší Roger...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi se asi pomátl, letos když hrál s Andym tak mu snad vždy dal aspoˇn 1 kanára. Naopak Roger ho na rychlích površích porazil
Reagovat
Mayo
nepomátl...na tráve s ním neuhral ešte ani set...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale naposledy hrali, když Andyho vedl Lendl, jestli se nepltetu
Reagovat
Mayo
a čo akože? to ma nezaujíma kto ho viedol...
Reagovat
smazaný uživatel
no je to už pár let a nic to nevypovídá o aktuální formě ...
Reagovat
Mayo
ty komu fandíš, srbovi?
Reagovat
baggik
Hráli spolu dvakrát
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě spolu hráli dvakrát (OH a Wimbledon) - Djokovič neuhrál ani set. Rozhodně by měl Andy ve finále větší šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím no.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on, neskutecny, peRFect RF.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sa drzi vdaka servisu, tych 75% prveho si v dlhodobom horizonte nema sancu udrzat.Ani do dalsieho zapasu...Skor ocenujem jeho blokovany return, ktory je dnes efektivnejsi, nez ten povestny Murrayho..Ked sa k tomu pripocita poslabsi Andyho servis a jeho kratucke lopty vo vymenach, 2:0 je logickym vyustenim..Federer ma smolu v tom, ze Nole s nim pinkat nebude..
Reagovat
spaniel
Lol, ty jsi neskutečný trapak. Ale je videt ze nemas sebereflexi a chodíš se ztrapnovat pravidelně. Ano, Roger je prvni hrac na světe, co brejkuje díky servisu a tím se zuby nehty drží.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutne normalny prispevok na ktory opat reagujes ako decko..Si nevyzrety starsi pan..
Reagovat
Roger4EVER
Trollhande radši nic nepiš, moc se trapčíš. ;)
Reagovat
spaniel
Starší pan? Tak to si taky, jelikoz jsme tricatnici. Co ti mam napsat na ten nesmysl, ze se drží díky servisu? Vede 2:0, to je podle tebe držet se? Mel vic sanci na přijmu, v druhem setu byl v mezihre skvělý. Chodi na sit mnohem vic nez Murray. Připadá mne to, ze se ani nedivas a chces jen vyrypovat, jako vzdy. Ale dneska mne náladu nezkazis.
Reagovat
smazaný uživatel
Pises, ze tvrdim ze Federer breakuje diky servisu..Ale to, ze ocenujem jeho return uz zamerne prehliadas..Proste klasicka tendencna, zbytocne utocna reakcia, ktora reaguje skor na autora, nez na prispevok..
Reagovat
spaniel
S druhou části jsem souhlasil (i s tím o Novakovi), takze na to jsem nereagoval. Reagoval jsem na prvni odstavec.
Reagovat
rod_laver
Jeste nedavno byl Forehand tady respektovany, ale posledni pul rok se zbytecne srazi. Jde videt frustrace z Rafova tenisu. No nic, snad Roger hraje paradne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ze su FFF precitliveli ako predkozky je znama vec..Ale ze sa k nim po nevinnom prispevku prida aj uzivatel s inokedy chladnou hlavou je prekvapenie...Skor mam pocit, ze sa prejavuje zvysena nervozita a vztahovacnost plynuca s crtajucej sa sance opat nieco vyhrat..
Reagovat
spaniel
Co tak se zamyslet proc tomu tak je. Projet si prispevky, na ktere byly takove reakce, podivat se na to z druhe strany. Trochu sebereflexe ;)
Reagovat
rod_laver
Spíše bych to nazýval očekáváním, které je na místě, než nervozitou. A mi spíš přijde, že frustrace z Rafových výsledků je u tebe znát, tak se snažíš očividně obout do Rogera. Já jsem na rýpance vůči Rogerovi od tebe zvyklý a nejsem proti, přispívá to zdravě soutěživé atmosféře na fóru, taky si občas do Rafy zašiju. To je vše ok. Na můj vkus ale mi připadá, že z tebe jde cítit nervozita, že by Roger mohl vyhrát a snažíš se snižovat jeho výkon v bezmála 34 letech. To mi nepřijde fér. To je vše :-)
Reagovat
Roger_Federer
:)..pane jo.Vzdyt cely druhy set byl Roger lepsi ve vsech smerech..2:0 po zasluze.
Reagovat
smazaný uživatel
V druhom uz ano, Andyho zacal prehravat aj vo vymenach..Kazdopadne je to podporene najma servisom, necudujem sa ze je Andy pasivny, na returne si ani nepipol, to moc sebavedomia vo vymenach mat nemoze.
Reagovat
misa
je mistr světa a přilehlého vesmíru :)
Reagovat
jackiec
krása rožere, chci vidět bulet květáka i s tou jeho vyschlou lady
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě si příště po vybraném losu ber příjem kreténe. To samé jak první set, absolutně takticky nezvládnuté. Chyba z lehké pozice a dvakrát nalitý míč do FH. Když má zahrát do FH, zahraje do BH a naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
A to Andy bude dotahovat i ve 3 setu,
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je hotovo, to je i Ferguson málo platný. Nejde to, chyb je moc a když má hrát na jistotu, tak mu to nalije na FH. Musí teď být hodně dole. Po tom dlouhém gamu měl využít momenta a zase nic. Na returnu absolutní nula, i po druhém servisu se nedostane do tlaku, nechápu prostě.
Reagovat
slacker
Jojo rozhoduji udery a ne hlava :_D
Reagovat
dadaft
já bych se do Rogerova forhendu vůbec nepouštěl Andy, všechno do bekhendu, jinak bez šance.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i když teď už je to vlastně jedno.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
spaniel
Roger uz je lepsi i v mezihre. Uz by to mel dotáhnout.
Reagovat
a.magerova
Teda, ale nervy jak hrom !!!!
Reagovat
Amputace
Federer je vážně neskutečný. Přeji mu ten titul. Nepřeji ho ovšem některým jeho fanouškům :)
Reagovat
gigin
Jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho pomatení fanoušci jsou jediný důvod proč budu ve finále fandit Novakovi i když ho dvakrát nemusím...
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z jeho fanoušků to přeju hlavně Jimbovi, ten vypadá na pohodového týpka :)
Reagovat
a.magerova
Že TO nepřeješ nám mi nevadí, hlavně, že TO přeješ jemu :-)))
Reagovat
Mayo
Hotovo...Roger 2-0...bude to v troch setoch...aspoň pošetrí sily na finále, hrá fakt skvele
Reagovat
Kozoroh
Mám to chápat tak, že od teďka v zápase fandíš Fedexovi? Ptám se kvůli "aspoň pošetrí síly na finále".
Reagovat
Jabadu
Elegán to tam mrská, jako když Paganini hraje na housle a Andrew tam pobíhá, jak Maďar v kukuřici. :-)
Reagovat
Mayo
čo tak keby Andy skúsil byť agresívnejší? príde mi dosť pasívny...
Reagovat
spaniel
Tezko bude agresivnější, kdyz hraje proti rozenemu agresorovi.
Reagovat
dadaft
Roger je ovšem neskutečný.
Reagovat
spaniel
V te posledni výměně ho pekne vysachoval, jak na AO 2010. Tam si ho neskutecne vodil. Škoda těch BP, snad teď. TB je osidny.
Reagovat
UnrealTom
Roger hraje jak za mlada věřim že to vyhraje celý!
Reagovat
smazaný uživatel
Už to tak vypadá - Djokovič je na servisu i returnu slabší než Murray (na trávě je navíc slabší i v pohybu) a ani ten si s Rogerem zatím neví rady.
Reagovat
UnrealTom
souhlasim, ale pořád djoker to je taky třída ale Wawrinka před měsícem ukázal jak na něj sice antuka a tráva to je mega rozdíl ale jak řikam dá se porazit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, snad nebude teďka deja vu z prvního setu. Chtělo by to trochu jasnější udržení servisu před TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Kua, to sou nervy, nechapu, ze ty partnerky tenistu nebo treneri jeste neskoncilo.na psychiatrii s predavkovani Neurolem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
+10000000

Já se klepu, podlamujou se mi kolena :D
Reagovat
spaniel
Co partnerky a trenéři, ale ze ti hraci vubec trefí mic.
Reagovat
gigin
Páč hlava nehraje roli.
Reagovat
spaniel
Jj :)
Reagovat
Kozoroh
Fandina napsala jeden z největších blábolů v dějinách TP.cz.
Reagovat
spaniel
Řekl bych 3 z 3 největších blábolů :)
Reagovat
slacker
Neupirejte zasluhy queshovi
Reagovat
spaniel
4 a 5 misto je taky pekne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že výrok "Šafářová se do finále RG prohaluzila přes slabé soupeřky" je žhavý kandidát na bednu, ale chápu, že Fandina je velká konkurence.
Reagovat
spaniel
Meli bychom sepsat kandidáty :) Namátkou:
- každý mame nejaký svuj názor a ten nezmenime a ta diskuse mezitím je jen vata.
- Wimbledon je cennější nez 2 jine GS, navic kdyz je k tomu mistryně sveta
Reagovat
slacker
Respektuj cizi nazor protoze ja tvuj nerespektuji a ani neni duvod.
Reagovat
spaniel
Tak tuto perlu jsem propásl.
Reagovat
slacker
VZdyt ji tady opakuje 20x do tydne, jen ne presne temihle slovy
Reagovat
smazaný uživatel
Počkejte, až vyleze z moře, ta vám to dá sežrat (jestli jí nesežere chobotnice).
Reagovat
Mayo
Roger Serverer
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě něco jako Karlovič :D
Reagovat
pockerface
Ježíšku na křížku, aby toho Roger nelitoval. Tohle měl uhrát. Je fakt, že mu od stavu 0:40 Andy moc nedovolil, ale šance byla né že né.
Reagovat
Amputace
Tak tohle může Federera ještě mrzet.
Reagovat
spaniel
Andyho box ma pekne stahle půlky :)
Reagovat
dadaft
u hrobníka na lopatě
nejeden má hnědé gatě
ne tak Andy
ten si rady ví...
Reagovat
Mayo
ten forehand Murrayho je strašný priemer
Reagovat
Amputace
Taky si říkám.
Reagovat
dadaft
vždycky si vzpomenu na ten Del Potrův, který na USO 2009 (?) udržel Federera 2m za BL.
Reagovat
Amputace
Větší Murrayho síla určitě spočívá na BH. Přijde mi, že z FH si nedokáže ve výměnách vynutit tlak.
Reagovat
yenda1
ted rožér mamlas
Reagovat
spaniel
Kurna, to je aspon zapas :)
Reagovat
gigin
Tenis jak řemen od dědy Jimba.
Reagovat
yenda1
ten s tim jednoručním backhandem by se s tim mohl živit
Reagovat
jackiec
ale sundej už toho zrzka
Reagovat
SubOptikT
Ať ten komentátor řekne u vauuuuu
Reagovat
pockerface
Tak pojď Rogere, Andy je rozhozenej. Musíš to využít.
Reagovat
spaniel
Mit Roger svuj stary forehand, uz by se hral treti set.
Reagovat
spaniel
Luxus :) Vhodny cas na brejk...
Reagovat
spaniel
Cekal jsem DF a ono eso z druhého. Škoda.
Reagovat
spaniel
Tvl, to je haluzák.
Reagovat
pockerface
tak,tak. Při těch ostatních brejcích neměl Roger šanci, ale u toho prvního Andy zariskoval a vyšlo to. Bohužel.
Reagovat
spaniel
V tomto gemu dal 3 pásky a snad 10 lajn. To snad ani neni možné.
Reagovat
pockerface
Tak pooojď Rogere, to musíš využít. Takovou šanci ti už Andy možná nedá.
Reagovat
Mayo
to je v pixi toto...hotovo 3-0 na sety...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro finále by bylo lepší, aby postoupil Roger. Andyho Djoker spráská jako psa
Reagovat
Mayo
skôr opačne práveže...pre Andyho by bo djokovič lepšia varianta ako federer...
Reagovat
pockerface
Andy má smůlu, že byl v pavouku s Rogerem, ale finále dvou pinkálistů opravdu nechci vidět. Roger se svojí hrou do finále patří. Andy asi taky, ale na 5 hodin pinkání se nechci dívat. Tak come on Rogere.
Reagovat
jackiec
máš recht, to finále djoker-květák v 2013 bylo nejnudnější v historii. 3 sety, 3 hodiny odpinkávané!
Reagovat
jackiec
fede, řež to anglické jelito!
Reagovat
Roger4EVER
Nedá se to číst, jak všude vychvaluješ Murrayho... Tenista je to skutečně dobrý, ale nemusíš se ho tak zastávat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Srandicky srandicky, ale rozhodci je to prumerny.
Reagovat
Mayo
tie slajzy od oboch absolútna extra trieda
Reagovat
spaniel
Jeden od Murrayho se mne zdál dlouhý... Pak to "eso" :/
Reagovat
Amputace
Smekám před Federerem. To, že bude Murrayho tak drtit, jsem vážně nečekal. Ještě není konec, ale bez ohledu na výsledek prostě nelze toto neobdivovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Drtit? Nepřipadá mi to jako drcení, první set do posledníhop gamu oba naprosto suverénní na podání. V druhém setu jeden game, kdy měl brejkbol, jinak žádné drcení nevidím. Roger se drží díky servisu, v delších výměnách je Murray lepší a na příjmu už se dostává pravidelně na 30 aspoň.
Reagovat
Amputace
Ano, drcení je možná přehnaný výraz. Přesto mi ale přijde, že Federer je na servisu daleko suverénější. Při jeho servisu se tolik nebojuje, jako při servisu Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bojuje. Bojovalo se asi dvakrát no, Roger odvracel jeden BB no. Přidá tomu i to, že Roger nemá tolik prodlev mezi míčky, takže to odpodává rychleji a vypadá suverénněji. Ale celkově jo, ten servis trošku klesl, ale furt super.
Reagovat
Amputace
Není prostě žádná herní činnost, ve které by byl Murray lepší, tak mi to přijde. Na servisu dominuje Roger, to je jasné, ale v těch delších výměnách od základní čáry bych čekal dominanci Murrayho. Nicméně není tomu tak.
Reagovat
babolat.cz
mezihru má andy mnohem lepší, fedexovi jde dnes servis...hraje jak Karlovič
Reagovat
vrabejka
tak to je jasne, ale parkrat dokáže dat vítězni ritern, zatlačit Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Sergiy Stakhovsky:
"Myslím, že polovina hráček na okruhu WTA jsou lesby." já si myslím že třeba Lucka Šafářová, Lucka Hradecká, Kristina Mladenovičová a asi i Karel jsou lezby, ale mě je to úplně jedno
Reagovat
smazaný uživatel
federovy to ale docela de,hlavne kdyz to pinka vodzadu.von je fak dobrej,to zase jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tys musel těch okurek sežrat snad kýbl podle toho, jak hraje.
Reagovat
spaniel
Mel ho na lopate.
Reagovat
pockerface
To jo teda. Měl ho brejknout a Roger by vyhrál ve 3.setech :-). Ne, vážně, jestli Roger vyhraje i 2.set, tak si myslím vyhraje ve 3 nebo 4., ale jestli to bude 1:1, tak to půjde do 5.setů.
Reagovat
smazaný uživatel
ten v ty cepycy se porad utira hadrem. asy tam maji naki horko nebo co,tady je taki horko.akorad se porad neutiram,prtoze my takovi hokro neni.ale vo to strah nemam.
Reagovat
Mayo
toto je kľúčový set pre Andyho, tak som zvedavý
Reagovat
smazaný uživatel
andy začíná lépe číst podaní rogera
Reagovat
jackiec
krpatý květák nestíhá, bude si to pak muset dát ze záznamu jak si ho fedex vodí
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ve výměnách je většinou lepší.
Reagovat
dadaft
účtuje se až na konci.
Reagovat
dadaft
jediná Andyho šance je udržet se nějak nad hladinou, než tsunami trochu ztratí sílu.
Reagovat
vrabejka
Andy se strašně na gem nadře. Jestli Roger udrží svá čísla, má to v kapse.
Reagovat
smazaný uživatel
To se neda udrzet.
Reagovat
spaniel
Během Istabulu jsem psal, ze kdyz nezačne trefovat prvni servis, nema ve W sanci, ale ze předvede toto, jsem nečekal. Neskutecne, kdyz si clovek vezme, kdo je na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
:O Co nadře? Však jen jednou měl Roger víc jak 30 na příjmu. Co sledujete?
Reagovat
smazaný uživatel
A má esa i s menší rychlosti, hezky to trefuje
Reagovat
yenda1
Roger je démon, ted se s tim/nim ne.sere.
Reagovat
Kozoroh
Nechytám Nova Sport, ptám se tedy - komu lidé na centrkurtu víc fandí?
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně
Reagovat
spaniel
Murraymu, ale hezkemu winneru zatleskaji i od Feda. Kdyz nekdo zařve Come on Roger, vzápětí zakrici hodne lidi Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsi mu odpovídat, když se ptá komu v Britanii více fandí zda Britovi nebo Švýcarovi, ..dělal si znás pouze pr..cinu
Reagovat
vrabejka
První set:
Murray 12 winnerů 6 chyb
Roger 23 winnerů 3 chyby
Neskutečné!
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho je 11 es ale.
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, taková koncovka. Dvakrát nalitý míč a pos.at to. Ve výměnách se nebojí hrát do FH a pak v jasný pozicích na jistotu na BH. Rogerovi ten servis nemůže držet takhle dlouho ale.
Reagovat
spaniel
Roger jako pravý šampion!
Reagovat
UnrealTom
come on Roger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Reagovat
Mayo
omg to je blb
Reagovat
smazaný uživatel
on musel jít na sít, roger mu schvalně slajznul krátky return, aby si ho přitáhl
Reagovat
pockerface
jooooo je to tam. 1. set má Roger v kapse. Tak ještě 2, ale Andy to jen tak nevzdá. Ale pro psychiku Rogera dobrý vývoj.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak zatim je to docela dobri.akorad nevym,jka to dopadne.tamten hra taki docela dobri tenis,akorad nevym.tak nevym.
Reagovat
smazaný uživatel
Come oooon.
Reagovat
pockerface
No tak pojď Rogere, musíš využít každou šanci. Těch šancí ti dneska Andy moc nenabídne.
Reagovat
yenda1
Murray se mi zdá jistější ve výměnách. Federera má servis. Žádný překvápko. Coin flip.
Reagovat
pockerface
Teď Roger Andyho brejkne :-) a bude mít 1.set. Roger nechce TB.
Reagovat
jackiec
brejkni tu brokolicu
Reagovat
jackiec
ale rožer nehraj si s tím krpatým květákem, je slabý jak čaj, honíš ho jak malého jardu
Reagovat
spaniel
Zatim Feduv servis > Andyho return
Reagovat
smazaný uživatel
Murray neskutecny, mam z neho respekt.
Reagovat
Mayo
úžasná obrana pri tom víťaznom krížnom forehande...Roger skvele ppodáva ako tradične
Reagovat
rod_laver
Roger musi urvat prvni set. Neverim, ze ho podrzi servis pet setu a v mezihre je Andy zatim lepsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, ve vymenach je to zatim jednoznacne.
Reagovat
Kozoroh
Je nabušený, to se musí nechat!
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho jediná šance je přes TB, ten servis je neprůstřelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Fed zatim trefuje prvni serv pres 90 procent. Parada.
Reagovat
rod_laver
jj, super servis. Neskutečně mě žere, že musím v 7 jít na jednu akci, ale na to, že hraje Roger, se vymluvit nemůžu :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jimbo Kafe ti vymysli nejakou vymluvu. :D
Reagovat
rod_laver
řeknu, že jsem jedl okurky s mlíkem, to by zabilo žaludek každého :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proto uz tu hodnou chvili nenapsal. :D Nojbug na WC mu asi zakazal deda nebo Lukas. :D
Reagovat
jackiec
hobluj toho skotského ocasa
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/970530026344410/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte stream
Reagovat
rod_laver
http://www.fromhot.com/ zkus něco tady
Reagovat
dadaft
Djokovič v poho, ale moc těžké to neměl, myslím, že Gasquet to nezvládl.

teď ovšem hlavní chod. ))))))))))))))
Reagovat
jackiec
rožere zrob z něho květákový mozeček, zrzka hnusného
Reagovat
Kozoroh
No1e se probojoval do svého 17. GS finále, čímž v tabulkách předčil B. Borga a osamostatnil se na 5. místě (1. Federer 25, 2. Nadal 20, Lendl 19, Sampras 18).
Gratulace Novakovi, doufám, že ten nejlepší tenis si schoval na finále. Pokud by v neděli vyhrál, tak by jako první vítěz od roku 2007 obhájil titul, což naposledy v Londýně dokázal Fedex.
IDEMO No1e!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Rožére, v neděli to Džokovičovi vrátíš
Reagovat
jackiec
ale běž s tou TOUR DE DOPING na jiné fórum, tu je tenis ty lopato
Reagovat
Kozoroh
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Sagan 3. zase kousek pod vrcholem, jako Berdych je vyrovnaný ale na vítěztví to není
Reagovat
smazaný uživatel
a těch sprinterských etap už moc nebude. Ty čistě rovinaté etapy už budou jen 2, + 4 kopcovité etapy. Těď dostanou prostor hory a kopce kde je Sagan bez šance
Reagovat
Cico93
Tak 4 už vyhral.

Je ťažké pomáhať Albertovi a zároveň ísť na seba, hlavne urvat to Triko!!!
To prirovnanie je od veci.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím jako že letos stále na vítěztví čeká. No jasně má to težké nikdo Saganovi nepomáhá, nikdo mu sprinty nerozjíždí takže je na to sám + musí pomáhat Contadorovi. Ale s tím musel počítat když přešel do Tinkoff tam se nejezdí na Etapy ale na celkové umístění a jezdí se jen na Contadora.
Reagovat
smazaný uživatel
a ten trikot neurve bez Etapového vítěztví, protože letos zvýšily ten bodový rozdíl mezi 1. a 2.místem
Reagovat
smazaný uživatel
Sagan má ten trikot úplně jistý, protože jako jediný bude bodovat v kopcovitých etapách, kde Greipel bude jezdit v grupettu.
Reagovat
smazaný uživatel
jo ale když si Greipel udělá větší náskok před horama, tak ho Sagan nedostihne protože tak výrazně Sagan bodovat nebude on ty hory také jen přejede
Reagovat
smazaný uživatel
jak je každý zápas jiný a jak se nedá koukat jen žebříček. Co chybělo, aby Djoko vypadl s Andersonem. Naopak Gasquet vyřadil vítěze posledního GS a tady celkem snadno prohrál.
Reagovat
Amputace
Další prohrané GS finále na obzoru.
Reagovat
SubOptikT
Už se to ví, jo?
Reagovat
Amputace
Jistě.
Reagovat
SubOptikT
Tak třeba ani nenastoupí, když už je to jasné.
Reagovat
Kozoroh
Díky, žes "prohrané finále" zakřikl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se to vykompenzuje tím, že "turista" napíše, že když bude hrát Novak naplno, tak to bude 3x 6-3.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se těším :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky
Reagovat
smazaný uživatel
Co na to rict.. Smekam pred tou konzistenci. Fakt bravo.
Reagovat
SubOptikT
Jistě. Toto je hráč.
Reagovat
Marduch
pravda, toto bude jeho páté finále z posledních šesti GS...
K titulu ho ale tentokrát může dovést pouze heroický výkon.
Reagovat
turista
Nole dnes hrál jen to co potřeboval aby vyhrál 3:0 na sety. V prvním setu to však vypadalo, že Novak spoléhá na to, že se Richard snad porazí sám. Richard Gasquet má technicky brilantní všechny údery, ale tvarohové první podání s kterým nemá na světovou jedničku nárok. Jeho druhý servis je umístěný, s rotací, proto nepříjemný. V zápase aspoň kladl houževnatý odpor což bylo sympatické. Nemusí se za svůj výkon stydět. Novak Djokovič je od základní čáry bezkonkurenční. Nehraje na efekt, ale na výsledek a ještě trochu pošetřil síly na finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist