Djokovič v Bangkoku vyhrál exhibici s Nadalem

3. 10. 2015, 08:47
Aktuality 38
Novak Djokovič a Rafael Nadal se cestou na turnaj ATP do Pekingu zastavili v thajském Bangkoku, kde včera odehráli exhibiční zápas. Svou současnou dominanci v něm potvrdil srbský tenista, který zvítězil 6-4 6-2.
Profily hráčů
Novak Djokovič a Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

38
Přidat komentář
spaniel
Na exhibici docela bida. Kde byli nejake paradicky (nepocitam fotbalove driblovani)? Jen jejich klasicka baseline upocenina. Nadal vypada byt presne tam, kde opustil US Open.
Reagovat
Herbert_Hoover
v DC hrál Nadal strašidelně, fakt se divím, že se někdo diví, že se to za pár dní neotočí :) Navíc Nadal není typ, co by nějak exhiboval a v jeho současné situaci se dá asi pochopit, že nechce moc parádičkovat :) Možná by to v jeho podání ani nebylo ono, když si uvědomíme, v jak těžké situaci se nachází a ještě kdyby si dělal srandu, tak by to nemuselo být tak věrohodné :)
Reagovat
peggy
Rafo,verim,ze se probudis a ukazes,ze umis rafat soupere.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je otázka, se kterou by si lámal hlavu snad i Nostradamus. ;)
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_China_Open_%E2%80%93_Men%27s_Singles

Djokera v 1. kole čeká kvalifikant, ve QF se může střetnout s Robredem, Thiemem, Isnerem, v semifinále může být Raonič nebo a Ferrer a ve finále Berdych, Nadal, Tsonga, které porazil v posledních třech pekingských finále.

Berdych se v 1. kole utká s Cuevasem, jenž není lehkým soupeřem pro 1. kolo, Tom může klidně ztratit set. Rosol v 1. kole čeká na soupeře z kvalifikace.

Zajímavé duely 1. kola - Thiem-Isner, Troicki-Raonič, Goffin-Seppi, Fognini-Kližan, García-Karlovič, Berdych-Cuevas.
Reagovat
EllNino
Dom s Izzym :D a jeje
Reagovat
EllNino
no a hlavně Berdych tam má Karlovice do 2. kola ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konec, šmitec, prohraje ve dvou TB :D
Reagovat
Herbert_Hoover
SF Djokovic-Raonic a Tsonga-Karlovic come on! :)
Reagovat
a.magerova
Když koukám na video, tak hle, chlapci budou mít opět podobné barvy :-))
https://pbs.twimg.com/media/CPymJHZUsAAnjo6.jpg
http://i.imgur.com/dODFMIth.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
hezký barvičky, ta tmavě modrá v 02 aréně bude super :))
Reagovat
Nola
tie oblecky nemaju chybu :D
http://sport.sme.sk/c/8023494/djokovic-a-nadal-sa-stretli-na-exhibicii-v-thajsku-zarobili-miliony.html
Reagovat
smazaný uživatel
Obaja na kolenách :-)

https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQAdFS76A4T7RJm9&w=470&h=352&url=https%3A%2F%2Fscontent.cdninstagram.com%2Fhphotos-xaf1%2Ft51.2885-15%2Fe35%2F12081036_426058720935333_1100204434_n.jpg
Reagovat
Pe3k
Zápas jsem viděl už včera, ale zdá se, že tady je to novinka až dneska. Před začátkem zápasu jsem si říkal, že o nic nejde, takže Rafa může hrát uvolněně zkoušet nové věci, možná hrát agresivněji. Bohužel, nic nového nepředvedl, naprosto bezzubý tenis a taky naprosto bez šance. Navíc kluci dostali od pořadatelů pokyn ať hrají naplno, žádná exhibice a tak to taky tak dopadlo. Jeden z nejhorších exhibičních zápasů, co jsem kdy viděl.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jsi čekal, že se to na nějaké exhibici změní? :)
Reagovat
Pe3k
Tak Nadal předevčírem novinářům tvrdil, že ještě vyhraje grandslam, tak jsem čekal, že to má nějak podložené...Ty čekáš, že se to změní kde? Na turnaji mistrů?
Reagovat
Herbert_Hoover
Jenom bláhový člověk, možná i lehce tenisový analfabet, čekal, že Nadal otočí svou hru o 200% na bezvýznamné exhibici v Thajsku. :) Potrvá to dýl a může se to prolomit na nějakém o 200% prestižnějším a soutěžním turnaji. :) Těžko se to změní tam, kde má nejslabší výsledky. Jestli se někde chytne, určitě to nebude hala, ale antuka. ;)
Reagovat
Pe3k
Takže Nadal zlepší svou hru o 200% na o 200% prestižnějším turnaji? Tolik k tomu, kdo je tady tenisový analfabet...
Reagovat
Herbert_Hoover
No ještě k tomu možná ani neumíš analyzovat psaný text. ;) Já nečekám, že Nadal svou hru otočí o 200%, jen ty jsi s tím asi počítal, že Nadal pojede jako motorová myš na exhibici v Thajsku krátce po Davis Cupu, ve kterém hrál mimochodem taky velké kulové proti no-name Dánovi. ;) To bylo jen přirovnání, snaha udat propast mezi exhibicí a nějakým prestižním turnajem. Podle mě bude Nadal volit podobný postup jako v roce 2013. Začne na menším turnaji v JA a pak půjde dál. Možná ale volba kalendáře bude mít s tou famózní sezonou společného jen ten kalendář a zdaleka ne výsledky. :)
Reagovat
Pe3k
Já že neumím analyzovat? To ty jsi psal něco o 200% ne já! Omg to je zase dmnce :(
Btw. Fabio ho letos sejmu 3x a životní upset to určitě nebyl. To byl spíše zápas s Darcisem v prvním kole Wimbledonu. Zvolit si dobrý kalendář mu k ničemu nepomůže, když nezlepší svou hru a čekat až na antuku je taky blbost, protože už může být mimo top 10.
Reagovat
Herbert_Hoover
Bylo to přirovnání, jelikož ty jsi byl strašně překvapen, že na bezvýznamné exhibici nehraje jako pán (tedy o 200% lépe než teď, třeba i o 100%, o 150% nebo whatever, šlo o odhad tvého překvapení). :) Demence je to, co jsi tady vyblil. :) Divit se, že Rafa nehraje na exhibici výrazně lépe, to je demence, nebo spíš tenisové neuvědomění. :) Fabio byl životní upset, který nejlépe vystihlo video s Rafou ve vestibulu jak kráčí do šatny. :) Nikdy ještě Nadal nevedl 2:0 a byl o brejk nahoře na GS a pak prohrál. :) Navíc to byl životní upset protože přišel v nejnešťastnější dobu. :) Neříkám, že pomůže, ale je to cesta nezačínat na větším turnaji antuku, ale zvolit slabší obsazení. ;) Je jasné, že nevynechá beton, pokud k tomu nebude výraznější důvod než pokles formy. :) Nadal nemá čarovnou hůlku aby jí mávl a hra se mu zlepšila. To je strašně primitivní napsat, dokud nezlepší svou hru, musí k tomu podniknout určité kroky a kalendář by mohl být jedním z mnoha kroků, které můžou vést za jejím zlepšením. Zlepšení hry je důsledek. :) Každému je jasné, že o to bude usilovat, ale jak že hehe. To je to oč tu kráčí. A dost možná se to ani nestane už nikdy. :)
Reagovat
Pe3k
Hned po prvním komentu jsem viděl, že jsi mimo...Raději už nic nepiš.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je velice laciný způsob, jak dokázat, že jsi nebyl mimo ty. ;) Mimochodem se nabízí otázka..ty si Nadalovi moc nefandíš že? Tím by se mohlo leccos objasnit. ;) Sice já mu taky zrovna nefandím, ale mám k němu respekt, který tobě nejspíše chybí. :) Já to nějak zvládnu, že jsem mimo a i to, že jsi dál nebyl schopen nic vyprodukovat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vitaj na TO Herbert..,Pre objasnenie, celá Pe3kova existencia na TP je založená na hejtovaní, znevažovaní a dešpekte Rafaela Nadala..Chudák je tým taký poznačený, že automaticky zlyháva vo vlastnej sebareflexii a každý, kto má iný názor je mimo, pritom si tento neborák neuvedomuje, ako sa touto lacnou vyhýbkou zhadzuje..Holt, aj takéto príbehy píše život..
Reagovat
Herbert_Hoover
Děkuju a jinak to šlo z toho celkem poznat, že má vůči Rafovi nejspíše nějaké "nevyřízené účty" a to mu lehce či více zkresluje racionální uvažování. :)
Reagovat
Pe3k
ROFL Forehand zase píše o sobě :D
Reagovat
Pe3k
Trolhande, ale na druhou stranu je fajn, že ses ukázal. Většinou ti to zabere více dní po takovém Rafovém ponížení...
Reagovat
smazaný uživatel
Po takomto Rafovom ponížení po prehre na exhibícií..

Vidíš, Herberte..To sú tie jeho bonmoty..Nám tu robí klaun náladičku a ani o tom nevie ;)

Mady my day :)
Reagovat
Herbert_Hoover
*vzápětí byl ve finále na Australian Open samozřejmě, too much of Abu Dhabi :D
Reagovat
Herbert_Hoover
No ještě špatná reakce :D Go kill yourself Herb ;)
Reagovat
Pe3k
A další zlepšení nálady bude hned v Pekingu, už teď se nemůžu dočkat :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já se nechci nějak moc zastávat Nadala, protože aktuálně hraje fakt špatně, ale tyhlety exhibice..třeba loni v Abu Dhabi uhrál Nadal jen o dva gemy více proti Ferrerovi než teď proti Novakovi. A pak hrál finále Australian Open. V roce 2012 uhrál dokonce o gem méně v Abu Dhabi proti Ferrerovi a vzápětí byl opět ve finále v Abu Dhabi a vedl o brejk v pátém setu nad Djokovicem. ;) A to je Abu Dhabi prestiží jinde než tahleta jakože exhibice. :) Kdo čekal, že tam Nadal předvede něco víc, tak byl bláhový. Ty sis to ale zřejmě nemyslel, ani v to nedoufal, jen jsi to užil s radostí proti němu. Pokračuješ v šití bačkor pro jeho tenisový důchod. ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale chytnout se může určitě jedině na antuce. :) Těžko na nezajímavé exhibici a těžko v hale a hlavně těžko krátce po svém životním upsetu proti Fogninimu a těžko poté co předvedl v DC.
Reagovat
Nola
Feli super, dnes vyskolil Kyrgiosa v TB, ten prvy bol neskutocny
Reagovat
George_Renel
To jen Rafa nechtěl odkrývat karty ;-).
Reagovat
Kozoroh
Před chvílí vypadl v 1. kole kvalifikace turnaje China Open Djordje Djokovič, nejmladší bratr No1eho. Prohrál s Bolellim 0:6, 4:6.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ve druhém setu se docela držel :)
Reagovat
Marduch
Sedmý game druhého setu. Takle hraje na returnu světová No.1 :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist