Djokovič získal čtvrtou trofej z Turnaje mistrů bez boje! Federer k finále nenastoupil

16. 11. 2014, 18:30
Aktuality 296
TURNAJ MISTRŮ - Roger Federer kvůli zranění zad nenastoupil k dnešnímu finále Turnaje mistrů! Svou celkově čtvrtou trofej z prestižní soutěže na závěr sezony tak získal bez boje Srb Novak Djokovič, který poprvé po 27 letech vyhrál tři ročníky v řadě.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Fanoušci po celém světě se těšili na vrchol sezony. Ve finále Turnaje mistrů se měli střetnout dva nejlepší tenisté současnosti Novak Djokovič a Roger Federer. Půl hodiny před začátkem utkání - po skončení deblového finále - však třiatřicetiletý Švýcar divákům v londýnské O2 areně oznámil, že kvůli zranění nenastoupí.

"Bohužel musím oznámit, že nejsem schopný dnes hrát finále proti Novakovi. Včera v závěru zápasu se Stanem jsem si poranil záda. Jsem velmi zklamaný a doufám, že se budu brzy cítit lépe," řekl šestinásobný šampion Federer, který odstoupil během turnaje teprve potřetí v kariéře. Také v roce 2008 v Paříži a předloni v Dauhá nenastoupil kvůli problémům se zády. Dosud nikdy utkání neskrečoval rozehrané utkání.

Roger FedererFederer letos v Londýně prosvištěl svou skupinou bez ztráty setu a rekordně s pouhými 13 ztracenými gamy. Podvanácté v kariéře tak postoupil do semifinále, čímž vyrovnal rekord Ivana Lendla. Ve včerejším duelu však svedl vyčerpávající bitvu s krajanem Stanem Wawrinkou, proti kterému musel odvracet čtyři mečboly, což ho stálo hodně sil i problémy se zády. Ke svému 9. finále na Turnaji mistrů už dnes nenastoupil.

"Celý rok jsem se snažil, abych byl na Turnaj mistrů připravený. Nechtěl jsem, aby to takto skončilo. Snažil jsem se udělat všechno pro to, abych mohl hrát - bral jsem léky proti bolesti, byl jsem na léčebných procedurách, odpočíval jsem a zkoušel jsem i rozehrávku, ale v tomto stavu a na této úrovni bych Novakovi nemohl konkurovat. V mém věku by to bylo velmi riskantní. Doufám, že mi rozumíte," pokračoval zklamaný Švýcar.

Federera nyní čeká závod s časem, neboť už za 5 dní by měl společně s Wawrinkou bojovat o premiérový triumf v Davis Cupu. Švýcary čeká finále na antuce ve francouzském Lille.

Djokovič jako třetí v historii získal hattrick
Sedmadvacetiletý Djokovič vyhrál Turnaj mistrů počtvrté v kariéře, když navázal na své triumfy z let 2008, 2012 a 2013. Tři roky po sobě dokázal triumfovat jako teprve třetí v historii. V sezonách 1985-1987 soutěži vládl Ivan Lendl a v letech 1971-1973 Rumun Ilie Nastase.

Novak Djokovič"Tohle samozřejmě není cesta, jak bych chtěl vyhrát. Nebudu oslavovat tenhle titul, ale celou sezonu. A tahle trofej je korunou roku," řekl Djokovič. "Gratuluju Novakovi, má za sebou skvělou sezonu a také tady odehrál skvělý turnaj. Doufám, že spolu odehrajeme nějaké skvělé zápasy v příštím roce," uvedl Federer.

"Je mi Rogera líto. Jsem v tenisu deset let a Roger s Rafou (Nadalem) jsou největšími soupeři, kteří do hry dávají vždy sto procent. Kdyby Roger mohl, tak by přišel a hrál by. Škoda, mohl to být skvělý duel mezi světovou jedničkou a dvojkou," řekl Djokovič, který potřetí v kariéře zakončí sezonu jako světová jednička. První místo právě před Federerem uhájil už postupem do semifinále. Navíc díky londýnskému triumfu půjde do nové sezony s náskokem 1810 bodů.

Srbský tenista se stal před necelým měsícem otcem a od té doby neprohrál. Před 14 dny vyhrál Masters v Paříži a v devíti zápasech, z toho v sedmi proti soupeřům z Top 10, ztratil jediný set ve včerejším semifinále s Japoncem Nišikorim.

Pořadatelé navzdory zrušenému programu diváky domů neposlali. Djokovič se alespoň v exhibičním setu utkal s domácím Andym Murraym, který v Londýně vypadl ve skupině. Poté následovalo ještě exhibiční deblové utkání, ve kterém se představili Murray s Johnem McEnroem proti dvojici Tim Henman a Pat Cash.

Majitelé vstupenek navíc budou kontaktováni a za zrušené finále by měli být kompenzováni.

- TURNAJ MISTRŮ 2014 -
(Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů)
nedělní výsledky (16. 11. 2014)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Federer (2-Švýc.) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

296
Přidat komentář
George_Renel
http://revue.idnes.cz/novak-djokovic-o-otcovstvi-dfc-/lidicky.aspx?c=A141118_135316_lidicky_zar
Reagovat
smazaný uživatel
Klesl u me hodně nízko...
Doufám, že příští sezonu hrát nebude.
Reagovat
spaniel
Všem je nám tě moc líto a doufáme, že se z toho zklamání dostaneš.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze i bez litosti RF fanatiku se dotycny hrave obejde ;-)
Reagovat
spaniel
Neboj, tebe taky lituju...
Reagovat
smazaný uživatel
připojuji se:)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney a spol. mají právě teď žně, na které čekali, jen je nechte, ať se nasytí a klidně udáví tou svojí nenávistí a posměšky ;)
Reagovat
panzer.dragon
Rogerův turnaj, ikdyž vyhrál srb..
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/NovakIndiaFans/photos/a.350284571743232.1073741828.350278158410540/582470268524660/?type=1&theater
Reagovat
panzer.dragon
až teď sem si všim, že roger má letos druhou nejvýnosnější sez=onu za kariéru, hustý
Reagovat
panzer.dragon
by nebylo úplně ekonomicky rozumný, kdyby se rozhod nějak blbnout s ukončením karíéry :-)
Reagovat
letityfanousek
"Roger Federer a Chris Kermode výkoný šéf a prezident ATP se fanouškům na omlouvali na kurtu, jistě věděli, že mnozí z nich do Londýna přiletěli, utratili spoustu peněz za cestu, hotel a další věci, a i když finálové vstupné dostanou zpátky, přišel je výlet pěkně draho." Jak to říct slušně.. rožerku jdi do pr....
Reagovat
smazaný uživatel
aha, takze pri jednoznacnej zalezitosti novaka v pomere 6:1 6:1, kedy by sa priblizne hodinku prizerali trapeniu a nie tenisu by boli divaci isto neskutocne nadseni, pricom by nedostali spat ani to finalove vstupne...
Reagovat
Lina
Jsou lidi, co to nechtějí pochopit a raději by se dívali i na smutný nekvalitní finálový zápas nebo jsou rádi, že mají šanci Rogera zkritizovat. Soudní, i když zklamaní fanoušci to určitě pochopili.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano máš pravdu, raději nic než vidět třeba finále Stana a nemocného Rafy na AO, to si raději zanadávám, ale jsem ušetřena tristní podívané. Asi hodně lidí se mnou nebude souhlasit, já ale tenhle názor mám. I když kdyby při zápase se Stanem Roger skrečnul a finále hrál Stan, bylo by to mnohem lepší řešení :D Jé, teď mě Rogerovci ukamenují :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem si přečetla takovej hnůj, že tebe rozhodně neukamenuju :D někteří lidi jsou takoví zabedněnci, že by si určitě sami stoupli na kurt s bolestivým zraněním, jenom proto, aby uspokojili fanoušky smutnou podívanou, hlavně že si teď mají do koho kopnout :(( nevím, jestli by Stan ve finále byla lepší volba, ale on sám si uhrát nedokázal a Roger už to v tom tiebreaku prostě doklepal, protože by bylo dost trapný skrečnout v rozhodujícím TB, pro něj to byla těžká, ale moudrá volba uchránit se před horším zraněním, jestliže zkusili všechno a nezabralo to, tak se prostě nedá nic dělat, v tomto podporovatele Nadala, kterej by hrál i v kómatu absolutně nechápu, to finále v Austrálii bylo natolik bizarní, že nic takovýho už nechci vidět :( doufám, že se Roger uzdraví co nejdřív, ale mám obavy o finále Davis Cupu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dokazal by si to uhrat sam, kdyby ho tam nevysirala Mirfusa ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale Rafu ta zada chytla az v prubehu zapasu, to byla uplne jina situace, neda se to srovnavat. A to jako nemel Rafa nastoupit,i kdyz ho zada pred zapasem nebolela??? To je ale blbost :-/
Reagovat
Roger_Federer
Pokud si dobre pamatuju Rafa rekl, ze uz pred zapasem ty zada citil a ze pri rozpinkani byl "limitovany".
Reagovat
smazaný uživatel
ne, myslím si, že měl zápas radši vzdát, než to se zaťatými zuby dohrát do konce, nebyl to hezký pohled, vystavil Wawrinku složité situaci, navíc dlouho nevěděl, co se děje, od začátku ho přehrával, takže by stejně vyhrál, zbytek byla fraška a oni mu ještě tleskali, že to silou vůle dohrál do konce, no nevím, jestli to je hrdinství
Reagovat
Roger_Federer
Ale Rafa dokazal z tou obrovskou bolesti vyhrat dokonce set..Vsichni videly jak se tam rve z poslednich zbytku sil a silou vule az do konce..
Kdyby to nakonec vyhral byl by opevovany superhrdina..Dopadlo to jinak, ted se muze rikat, ze Wawrinka vyhral granslem jen diky tomu ze Rafu chytli chudaka ty zada.
Reagovat
smazaný uživatel
ten set vyhrál, když mu zabraly prášky nebo co na to dostal, jinak se ani nesnažil dobíhat balony, vůli sice má, ale když to nejde, tak to nejde a byla to dost tristní, mě ho až tak líto nebylo, měl se na to vybodnout, ale známe Rafu, ten vydrží všecko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a zapomněla jsem dodat, že tou prodlevou Stana vykolejil natolik, že začal hrát hůř a dělal chyby, který předtím nedělal, znejistěl ho, komentátor říkal, že je mnohem těžší hrát se zraněným soupeřem, až pak si to srovnal v hlavě a dodělal ho, nevím jestli je horší pocit vyhrát grandslam skrečí soupeře nebo slabou hrou limitovaného soupeře, Wawrinka byl ochuzen stejně jako teď Nole, anebo Roger, kdyby si nic neudělal se zády a finále nakonec vyhrál, kdo ví
Reagovat
smazaný uživatel
Muzete mi prosim uvest jeden jedinej priklad kdy nekdo vzdal finale GS??? Spousta hracu nastupuje s ruznymi zranenymi, treba Nole s rukou... To ze nekdo vzda nejakej masters nebo TM, to se prece s GS neda vubec srovnat. Timhle tech Rogerovych 17GS pekne znehodnocujete.
Reagovat
Roger_Federer
Co to ma spolecneho s Rogerem ?
Reagovat
Kozoroh
Edberg vzdal finále AO 1990 proti Lendlovi, viz skóre z pohledu vítěze - 4:6, 7:6(3), 5:2 skreč.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vzdal, ale NASTOUPIL!!! Panenko Maria Ty to vidis :-(
Reagovat
Stan_Borowitz
Jsou to snad tvoje peníze, nebo proč tě to tak trápí? Tohle komunistické myšlení nikdy nepochopím. Bylo to jejich svobodné rozhodnutí tam jet a určité riziko, že se zápas z jakéhokoli důvodu neuskuteční, tam je vždycky. Život je plný rizik a nástrah. Nauč se s tím žít, bude se ti pak lépe snášet, když tě potká nějaká nešťastná náhoda.

Mohlo s nima taky třeba spadnout letadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě máš pravdu, že každého je svobodná volba investovat nemalé náklady na zápas/zápasy, na TM. Za předpokladu, že se jedná o movitého člověka, který si takových zápasů může dopřát několik do roka, tak nemá důvod se trápit. Ale jsou i tací, kteří tvrdě pracují, aby si splnili sen vidět Rogera naživo.
I přes všechno bych rozhodně Rogera nikam neposílala a měla pochopení, že nemůže odehrát finále TM. A bylo mi ho upřímně líto.
Reagovat
Stan_Borowitz
To si nerozumíme, mně je těch lidí samozřejmě taky líto, je to pech, ale nechápu, co je do toho nějakýmu ňoumovi z TP, aby vyčítal hráči, že kvůli zranění nenastoupil k zápasu.

Je to v podstatě jako zrušený koncert, když onemocní zpěvák. Normální člověk to pochopí.

A obecně samozřejmě souhlasím s obecnou tezí, která se jako rudá nit vine tvým příspěvkem - je lepší být bohatý a zdravý než chudý a nemocný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nezapomeň zaslat náhradu za to finále. Jinak jsem antikomunista.
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem ti poslal vzkaz. Vyřizuje to ATP jako pořadatel turnaje, kterému jsem na tyto účely poslal dnes ráno převodem 2,5 mil. EUR. Musíš se prokázat platnou vstupenkou na finále, a pokud nárokuješ i úhradu nákladů spojených s pobytem, doložit doklad(y) prokazující náklady na cestu a pobyt, a dále pak potvrzení o tom, že jsi nemovitá, tvrdě pracující osoba. Možná to půjde nahradit čestným prohlášením.

Neměl by to být problém. Kdyby jo, zavolej Chrisovi Kermodemu a odvolej se na mne. Číslo máš ve vzkazech...
Reagovat
Roger_Federer
Covece..ja jsem mel objednany soukromej let..myslis ze mi to proplatej.?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, ale musíš čestně prohlásit, že jsi nemovitá a tvrdě pracující osoba. Na tebe jsem ve fondu speciálně vyhradil 20000 euro
Reagovat
Roger_Federer
takze nic; (
Reagovat
smazaný uživatel
tak nezoufej,
je přeci lepší být bohatý a zdravý, než chudý a nemocný
Reagovat
Roger_Federer
no jo, ale tak mi mohl Stan_Borowics vratit cast nakladu dopravu, let, drahy hotel, prostitutky, ale takto kdyz musim dat to prohlaseni, nedostanu nic.
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, Stan je takový lidumil, jistě ti nějakou částku vrátí. On má pro takove akce pochopeni
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak pokud se ji ze mne bude pokoušet podvodně vylákat a bude mi posílat číslo účtu, kam mu mám poslat peníze za údajné zbytečně vynaložené výdaje na cestu a vstupné na finále, a pak se zjistí, že tam vůbec nebyl, tak s o něm řeknu, že to asi není čestný člověk, spíš nějaký podvodník.

Ale to by nick Roger_Federer, na rozdíl od některých jiných, nikdy neudělal, tím si jsem zcela jist.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to s tebou souhlasím, že je nick R_F čestný muž. Proto se také hned přiznal, že nemůže poslat čestné prohlášení. A tak bohužel nedostane nic.
Reagovat
slacker
Muzu cestne prohlasit ze jsem se nikam na finale nechystal ani busem ani jetem. Ale ujmu mam :-))
Reagovat
spaniel
"He got applause when he entered the court, got applause when he mentioned Djokovic, got a huge applause when he said he would like to return next year...

The crowd just loves Federer. Whatever he does, whatever happened."

Asi tam budou takoví zakomplexovani chudáci jak jsi ty...
Reagovat
pauloX
Wawrinka musi byt užasne rad
Reagovat
Kozoroh
Víte, že Nole měl včera odehrát své 70. finále na ATP Tour? Nyní má bilanci 48x vítěz - 22x poražený finalista. Velká škoda, že se to tak zvrtlo...
Reagovat
smazaný uživatel
http://thenewdaily.com.au/sport/2014/11/17/federer-and-wawrinka-locker-room-dispute/ Tak to je v pejci. Se to Helvétům pěkně sešlo. :(
Reagovat
rod_laver
Pěkně na hov no, ale ohledně Mirky bych tomu věřil. Nejsem jediný, komu nepřijde zrovna 2x sympatická.
Reagovat
spaniel
Těžko rict. Prisel se tim McEnroe ale rekl, ze nic z toho nemuze s jistotou potvrdit. Každopádně by me hodne naštvala, kdyby to byla pravda.
https://www.youtube.com/watch?v=IIWFp83b4v4
Reagovat
SwissMaestro
No musím říci, že se asi stanu spíše fanouškem Wawrinky než Federera jestli se toto někdy náznakem potvrdí. Nemám toto rád. A Federer ho za to ještě sjede. Nějak moc si o sobě myslí
Reagovat
SwissMaestro
tak asi nic.... @simonrbriggs @BenRothenberg rubbish! I sat just behind her and Rogers mum for that match! Absolutely nothing was said!
Reagovat
SwissMaestro
@simonrbriggs @BenRothenberg and as they left I had a brief word and they both complimented Stan on his play, particularly first set!

a jeste....

@simonrbriggs @BenRothenberg BS pure and simple. I was there STAN didn't even speak to mirka.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak samozřejmě že to byla blbost od samého počátku, to snad je každýmu jasný, nebo ne?
Reagovat
tmora
Tak McEnroe - tak ten vzdy prijdde s nejakou ala "zajimavosti" aby na sebe strhl pozornost..
Reagovat
smazaný uživatel
A co se mezi nimi vlastně stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
nic, to len bulvar potreboval zvysit predajnost a citanost :)
Reagovat
steve79
Uvidime, jsou to jen spekulace. Kazdopadne sen o davis cupu se rozplyva.
Reagovat
Mayo
Nadal, DelPo na kurty a rozprúdiť to tam porádne v novej sezóne.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho druhýho jmenovanýho už potřebuju jako drogu :)
Reagovat
Mayo
mne chýbajú jeho intergalaktické forehandy, ktorými trhá výplet súperom (:
Reagovat
smazaný uživatel
Mně chybí všechno, jeho kostičkovaný outfit, jeho gesta, medvědí chůze, no prostě celá jeho osoba. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky chybí především Delpo, ale i tvoje komenty intergalaktických úderů :))
Reagovat
smazaný uživatel
to reaguješ na Maya že? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ano ano, vždy když čtu "teraz intergalaktický forehand", tak se usmívám :)) dnes mě však stále ovládá smutek a je to cítit i z toho official recap videa, opravdu hodně nepovedený TM, jediný spektakulární zápas byl včera a ten byl zároveň vrcholem turnaje, takže pro mě RF vítěz :(( http://www.youtube.com/watch?v=Mm1mHtTLs40
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu ti upřímně, že jsem ráda, že je TM za námi, docela šílený a ještě šílenější konec. Zlatá Serena, Simča, Mašena apod. Takže se budu těšit na další sezonu a celý prosinec budu nadávat, že se tenis nehraje :D
Reagovat
Mayo
neboj nič, o týždeň (snáď) budeš mať dôvod na úsmev opäť (:
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, já zapomněla na DC vlastně. No, jako nezaujatě fandím Frantíkům. :)
Reagovat
Mayo
ako si len mohla zabudnúť :P
Reagovat
smazaný uživatel
Protože tam naši nehrají, tak jsem zabúdla, protože mě to moc bez našich nebaví, jsem konzerva :)
Reagovat
slacker
TY nevis ze tenis je INDIVIDUALNI sport?
Reagovat
gigin
A je snad kolektivní?
Reagovat
VlS
No, a kolik lidí je kolektiv? Individuálně si můžu s míčem mlátit o zeď, na hru přes síť už potřebuju parťáka :-)
Reagovat
SwissMaestro
tak kolektivní je čtyřhra, ale ne normální singl, nééé?
Reagovat
VlS
Ale to je asi jasný, ale podívej se na souvislost ve Slackerově duchu. To bys nemohl fandit ani krasobruslařům.
Reagovat
slacker
Tak Hod ostepem je taky individualni a nevim ze by nejaky Cech zcela vazne fandil Nemkam nebo Abakumovove proti Bare Sporakove
Reagovat
Stan_Borowitz
Bára Sporáková je roztomilej překlep. Někdy to sousedství kláves plodí věci. Mně se třeba několikrát do investičního záměru podařilo napsat "I am ready to incest ..."
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně Bára asi Sporákovou opravdu zůstane, ona snad psala, že se bude věnovat rodině ne?
Reagovat
blixa
No ještě ne úplně, ještě chce na MS do Pekingu a na OH do Ria. Ale letos že bude víc trénovat u sporáku než dřív a omezí hřiště ;-) Nevím, proč se to Železnýmu nelíbilo, že by tak špatně vařila ? :D
Reagovat
VlS
No, hlavně asi, že vaří pro někoho jinýho. U mě osobně tím ohromně narostla, dát přednost rodině před kariérou zaslouží úctu, i když se to teď moc nenosí.
Reagovat
blixa
Ona to má dobře srovnaný v hlavě, spíš Honza to neunesl. Je to závěr její kariéry, není to dvacetiletá holka, klidně s ní mohl zkusit nějakou nestandardní přípravu. I pro něj by to byla zkušenost.
Reagovat
slacker
No jeji syn bude dost trpet tim ze je Janecek a ne Honza
Reagovat
blixa
A sakra, to zase byla travnatá noc, co ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Psalo se, že Železný trval na dvouměsíčním soustředění v Africe a to ona vypouští, to byl asi hlavní důvod. Ale v klidu, stala se olympijskou vítězkou před Železným, se Železným, tak to zvládne i po Železným :-) (navíc tam určitě nějaká spolupráce formou rad apod. bude fungovat dál)
Reagovat
blixa
No nejen na soustředění, on chtěl aby jela přípravu tak jak v předchozích letech s plným nasazením, tedy i časovým. Zase být bez trenéra taky není nic moc, byť třeba může konzultovat. Uvidíme, držím jí palce.
Reagovat
slacker
Tak kde jsou ty davy fanousku nemeckych osteparek nebo Marie (Abakuma)?
Reagovat
panzer.dragon
od rogera to bylo manažerský rozhodnutí, riziko/zisk je možná nejlepší z možnejch variant jaký měl
Reagovat
Stan_Borowitz
aspoň že ten Marchenko s Molchanovem vyhráli...
Reagovat
spaniel
Tady je dobre videt, jak na tom byl vcera v TB

http://gfycat.com/IllIncompleteErin#
Reagovat
smazaný uživatel
To je grimasa?
Reagovat
smazaný uživatel
zřejmě jsi přehlídl tu bolestivou grimasu...
Reagovat
spaniel
U Rogera grimasa, u tebe treba běžný výraz.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť se takhle tváří normálně ...
Reagovat
spaniel
Cetl jsem, ze nekteri nejsou schopni vnímat emoce z tvari...
Reagovat
Sonja
https://pbs.twimg.com/media/B2lxSguCIAAMgJh.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Novakovi potlesk za sezónu, pořád si myslím, že má na víc než 1 slam ročně, ale zároveň to byl pro něj nejlepší rok v životě, dítě nepřekoná ani 10 slamů.

Nemusíte mít Federera rádi, ale fakt je, že by radši byl z kurtu vynesen než aby nehrál ve finále WTF, proto to muselo být vážné. Moudré rozhodnutí, mohl si to jen zhoršit, nejvíc je mi líto diváků.

První a poslední velké finále končí bolestí zad Fedalů, zajímavá náhoda.
Reagovat
Sonja
Dobrej komentář, až na to "nejvíc je mi líto diváků":-(:-D
Reagovat
spaniel
Tak toto bylo velke zklamani. Tipoval jsem vyhru Novaka ve 2 a jsem presvedceny, ze by to tak dopadlo, ale přesto bych byl radeji, kdyby se zapas odehrál nez toto. Fed by byl zdravy pred DC a Novak by si titul vychutnal na dvorci. Novak je rozhodne zasloužený vitez a c.1, tento rok byl nejlepsi, i kdyz na GS to mohlo byt lepsi.

Doufam, ze je to jen spasma a ne neco chronictejsiho, s dnešními léky by se mel Roger z toho dostat včas. Jak uz nekdo psal, je to jen potřetí, co vzdal pred zapasem za 1221 zapasu a nikdy neskrecoval behem utkání. Snazil se z toho dostat, bohuzel se nepovedlo a mel dve moznosti, jit hrat, dostat středně naložené a jeste si zada zhoršit a ohrozit finale DC nebo odstoupit a nejakou sanci si zachovat. Jsem rad, ze se poučil z minulého roku, kdy letos rikal, ze to byla velka chyba, ze hral i kdyz nebyl fit. Snahou získat c.1 se pretizil a závěrečná šňůra Sangaj-Bazilej-Paříž-Londýn se ukázala byt prilis na jeho stav :( Odehrál nejvic zapasu ze vsech letos ani tak dopadl. Nezbývá nez doufat, ze se da i se Stanem dokopy a odehrají finale DC na urovni.
Reagovat
Sonja
Reagovat
r.Fever
Tak tak. Pamatam si ako ma tu niektori trochu pranierovali za to, ze som pisal ze Rog to proste nevydrzi, a ze by mal Basel alebo Pariz vynechat. Ako je to aj o blbej nahode, ale predsa len to telo ma 33 rokov a najma v Parizi bolo na nom vidno ako nestiha.

Neviem ci stihne DC v piatok, ale dolezitejsie je zdravie. Ako prvy krok by som zrusil ucast na tom indickom neviem com, a dal si volno aspon 3 tyzdne. A potom trenovat na Australiu, s tym ze formu vyladit v Brisbane, nic viac - ziadne exho. Lenze pre sponzorov je to aj masina na promo, takze to sa nestane :/
Reagovat
spaniel
To DC nevim...nejen ze se Roger musi dat zdravotně dohromady, ale vypadá to, ze Roger a Stan jsou rozhadani a to muze byt docela problem. Snad hodi osobni neshody za hlavu na ten víkend a nejak to vyřeší. Jde jim oběma o hodne.
Reagovat
ptpc
A čo sa stalo?
Reagovat
a.magerova
Rogerovi to slušelo.... i tady ta fotka je moc pěkná ;-)
Reagovat
Sonja
Nole drží 3. nejdelší šňůru vyhraných indoor zápasů v Open eře, naposled ho porazil Querrey v Paříži 2012:-))

Skvělá dominance, hodně jsem věřila tomu, že by ji dnes ve finále potvrdil. Navíc pro tuhle sezonu platilo pravidlo, že Federer vyhrává v semifinále a Nole ve finále:-)
Reagovat
Nola
este jedna zaujimavost, Nole nikdy neprehral vo finale TM, bud skoncil v skupine , v pripade postupu zo skupiny, vzdy bral titul...
Reagovat
muranovec24
Nevíte prosím, jak dopadly ty exhibice. Na netu mi to spadlo, když vedl Nole nad Andym 7:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole vyhrál 8:5
Reagovat
muranovec24
Díky moc.
Reagovat
Sonja
Murray: I have to apologise because I clearly pushed Roger so hard on Thursday... #tennis

Miluju, když si ze sebe lidi uměj udělat srandu:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jo a taky mě rozesmál, když odpovídal na to, co dělal, když mu dneska zavolali, a on že se válel na gauči a hrál Maria neboco, prostě hry, a že vyhrával, takže lepší, než když sám hraje :D a před chvílí hrál na svý půlce sám proti třem soupeřům, protože ho McEnroe vyšplouchnul :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D To je vůl. Ale pobavil :-))
Reagovat
Sonja
Určitě si Nole přál vybojovat titul ve finále, ale co se dá dělat. Bere ho zaslouženě a moc mu gratuluju k další povedené sezoně:-))
Letos 7 titulů- 1 GS, TM, 4 tisícovky a pětistovka
https://pbs.twimg.com/media/B2lY5lYIEAAgc9t.jpg:large

Do toho pozice jedničky...prostě SUPER!
Teď k Jeleně a Stefanovi, odpočívat a plnit taťkovský povinnosti:-) A od příští sezony zase IDEMO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Federer to vystihnul. Proč tam dělat šarádu v podobě nějakých zápasů, když titul má už dopředu jistej Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes skvělé finále. Gratulace všem Barneyům, kada.tomům, giginům, babolatům... etc k výhře a k úspěšnému zakončení sezóny.

Hezky si to užijte, fakt vám to přeju!
Reagovat
kada.tom
díky za přání :-)
vcelku si to užívám, pravda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nechtěl by sis zajít za doktorem, aby ti vrazil botu do zadku?
http://www.youtube.com/watch?v=Z1SnJD_w_cE
Reagovat
a.magerova
OT
No.... jsem zvědavá, jak nakonec vyřešili mamku Wolowitzovou :-/
Reagovat
smazaný uživatel
já mám ještě daleko k tomu, abych to dokoukala, ale teď jsem někde četla, že paní Wolowitzová zemřela :(
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, ta herečka zemřela :-/
No taky jsem ve skluzu, mám odkoukané jen 4 díly z osmé řady a přitom už jich je v éteru 9 dílů..... taky mi dost vadí změna účesu Penny :-/
Reagovat
spaniel
Jj, nechapu kdo ji to nakukal.
Reagovat
a.magerova
Taky nechápu, úúúúplně ztratila ten šmrnc, teda furt je pěkná, ale už to není TO wow :-/
Reagovat
smazaný uživatel
asi ten její tenista jí to nakukal, ale víc se mi líbila dlouhovlasá :(
Reagovat
a.magerova
Tak aspoň ji učí hrát tenis :-)
http://www.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/2014/03/FFN_DefaultLightbox_51363148.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
babolat.cz
ještě je DC,pak se pokus znova o vtip.
Reagovat
gigin
Co to meleš..
Reagovat
Cico93
??? Prečo dávaš gigina do skupiny s hentými.....no ako ich slušne nazvať? ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
včera po zápase RF X SW bylo ve statistice uvedeno: distance run asi 2500 m, to uběhnou tak málo ? slyšel jsem, že můžou uběhnout až kolem 20 km, tak jak to je ?

Díky za odborný názory !
Reagovat
a.magerova
20 km je blbost !!!

Včera tam oba měli necelé 3 km, ještě jsem si říkala, že co set, to skoro kilometr.
A když se hrál zápas na 2 sety (myslím zápas Rogera), tak to byl kolikrát jen necelý kilometr.
Reagovat
smazaný uživatel
no někde sem slyšel, že při pětiseťáku to může bejt až 20 km,
tak nevim no ...
Reagovat
blixa
To si fakt slyšel špatně.
Reagovat
PetaM
Možná, když proti sobě hraje Errani a Radwanska, tak to bude i 50 km :D
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková "uběhne" 300m i s odchodem na lavičku.
Reagovat
blixa
Tak to by byla těžká frajeřina :D To by muselo bejt co podání, to eso a co return, to winner :D
Reagovat
smazaný uživatel
Odborný názor nemám, ale 20 km je nesmysl - vezmi si, že by třeba na GS dali v součtu během týdne 3 maratony a do toho ještě řezali do míčku. Čistě teoreticky i při pětiseťáku o 300 výměnách by museli v průměru během každé výměny naběhat skoro 70 metrů (a pokud bych vzal na vědomí, že 33% budou přímé body ze servisu nebo returnu, tak to vychází 100 metrů na rally).

2500 metrů u večerního SF odpovídá, Nole a Nishi měli okolo 1400 metrů každý. Taková "pinkačka" Rafa - Nole na RG na 5 setů by mohla jít někam k 6-7 km možná. Ono je třeba říct, že je to všechno ve sprintu se změnami směru, takže to není taková sranda jako si dát těch 2,5 km ráno před prací.

Tolik můj laický názor :-)
Reagovat
Vojtiik
presne tak, to absolutni cislo distance run je hodne male, ale tenis je narocny na nohy uplne z jineho hlediska, ta nikdy nekoncici pripravenost na kazdou dalsi zmenu smeru, poskakovani, split-step, to neni zadna pohodička:)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava - ne během týdne, ale během 2 týdnů, ale to na věci nic nemění. Elitní maratonci ty 3 maratony dávají za rok.
Reagovat
Vojtiik
20km nenabeha takovy karlovič za celou sezonu bych řekl.. hodne zalezi od toho kdo hraje, ale v normalnich zapasech se to pohybuje od tech 1,5km zhruba do 3,5km v delsich zapasech.. v 5ti setech na grandslamech se to muze pohybovat vys, 5-6km, nadal s djokem ve finale AO meli pres 8 se mi zda, to byl rekord co jsem tak videl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se chce podívat, jak tam Mac a Cash šoumení, tak zde, ale stejně to nenahradí tu ztrátu :( http://www.feed4u.net/watch/1031326/1/Djokovic-Federer-ATP-Finals-London.html
Reagovat
smazaný uživatel
no dobře, částečně mě zvedá náladu Andyho úsměv a Johnnyho nátura :)
Reagovat
Patri.k
To byl rychlej zápas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Um, you guys....rumors on twitter that Stan shouted at Mirka during the match, Roger wasn't pleased about it, they had a heated exchange in the locker room, and Stan cried. Hm, hrozný drbárny :-) (chat...ofic. stránka Federera)
Reagovat
Stan_Borowitz
Oficiální přepis z ruchových mikrofonů na parlamentnilisty.cz: "You should have invited me to the wedding, bitch!"
Reagovat
smazaný uživatel
Počky na Haló novinách se kasali, že to ví první. :-(
Reagovat
VlS
Jo, a Mirka mu odpovědela, že má bejt rád, protoze se svatebním darem na jakej měl by se tam totálně ztrapnil.
Reagovat
Stan_Borowitz
A pak Stan ve vzteku napálil Rogera tím míčkem do zad. Zapadá to do sebe jak kolečka ve švýcarských hodinkách.
Reagovat
VlS
Slyšel jsem, že chtěl do hlavy, ale zas to neutáhl bavrch a vyšly z toho záda.
Reagovat
smazaný uživatel
kde to najdu, prosím???
Reagovat
smazaný uživatel
www.rogerfederer.com...musíš se registrovat pro možnost jít do fora.
Reagovat
VlS
Je to vytesaný do skály v tunelu pod Mont Blankem, ale prej to přemažou zprávo z finále FC
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prý nakonec se Wawrinka rozbrečel proto, že na něj Roger a Mirka mluvili švýcarskou němčinou a on jim nerozuměl.
Reagovat
smazaný uživatel
lol, to jsou žvásty
Reagovat
SwissMaestro
Tak jestli na něj pindala tak se Stanovi nedivím.
Reagovat
gigin
This is only 3rd time Roger has withdrew in 1221 matches.
2008: Blake (Bercy)
2012: Tsonga (Doha)
2014: Djokovic (London)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný poměr.
Reagovat
smazaný uživatel
Můra perlííí :D :D
Reagovat
blixa
Proč to skončili ???
Reagovat
smazaný uživatel
já se dívám na streamu, právě dohráli, rozhovor byl vtipnej a teď už je na scéně BigMac jako rocková star :D
Reagovat
a.magerova
Byl domluvený jeden set do 8, tak proto :-)
Reagovat
blixa
jo táák :D
Reagovat
dappe
Po loňské zkušenosti je asi hodně opatrný, snad to nebude nic vážného. Odehrál toho letos fakt hodně, možná až zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
no měl by se šetřit, je to přece jen starší člověk
Reagovat
smazaný uživatel
Nole hraje skvěle.. byl skvěle připravený na finále.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak jestli nedá Andymu 6:0, tak by ten pohár měl odevzdat Rogerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem na finále Djokovič x Federer 2012, lístek kdesi nahoru
za 180 ?.Byl bych hodně nasraný, že se nehraje za ty prachy , letenku
a nocleh.
Exhibice mne tentokrát donutila vypnout televizi.....
Reagovat
smazaný uživatel
oni to stejně nedávají :-)
Reagovat
Nola
som sklamana, Nole si mal vybojovat trofej na kurte, skoda, Fedexovi prajem rychle uzdravenie, nech finale DC dostane patricne grady, neprajem si, aby sa opakoval vlanajsi rok, kde favoriti nastupili v oslabenej zostave...

Nole je zasluzene NO1, napriek niektorym vypadkom v sezone, bol najlepsim hracom , ziskal 7 titulov, prehral jedine finale s Rafom na RG, som neskromna, ak si prajem, aby skompletoval karierny GS ? snad nebude Rafa proti.... Nole je velky hrac, pravdepodobne nikdy nedosiahne Fedexovych a Rafovych uspechov, ale dovolim si tvrdit, ze uz dnes je legendou
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bude nas.rany cely vecer
Reagovat
smazaný uživatel
Na zahraničních forech se píše, že něco proběhlo mezi Rogerem a Stanem a že ani DC nebude hrát, proto dnes odstoupil kvůli zranění, které "bude" vážnější. Ale dle mě je to přitažení za vlasy.
Reagovat
smazaný uživatel
no uvidíme, novináři zase přehánějí
Reagovat
Stan_Borowitz
Tam půjde pořád o to nepozvání na svatbu. Proto Stan Rogera napálil v jedné výměně míčkem. Roger mu pak u sítě řekl, že je stejný kripl jako Almagro a Stan mu za to při podávání ruky rozdrtil zápěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) jako vtip dobrý. Určitě to nebude nějak idilický vztah, ale dle mě mě Roger už včera tušení, že ty záda ho nepustí do finále, proto se tvářil jak na pohřbu.
Reagovat
a.magerova
Já moc dobře vím, kdo mu ta záda zmasakroval, už včera to bylo na netu, ale nechtěla jsem nic zakřiknout, teď už můžu s pravdou ven....
https://vine.co/v/O51Bu79nTu6
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
To byla právě příprava na zápas, Edberg přes švédskou tajnou službu Säkerhetspolisen totiž zjistil, že se Wawrinka chystá Rogera napálit míčkem do zad. Jenže Stan umí udělat míčkem i díru do zdi, na to se připravit nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
tak moment, byl to tatík nebo ho propálil Stan? :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to srovnej, kdo ho mohl zranit:

https://vine.co/v/O51Bu79nTu6
https://www.youtube.com/watch?v=6DIh4vrWYfM
Reagovat
smazaný uživatel
tak to potom určitě taťka Robert, ale ten Stanislas taky nemá špatnou ránu https://www.youtube.com/watch?v=qO6t8nkZ97Q
Reagovat
a.magerova
OBA :-/
Reagovat
smazaný uživatel
to mě zajímá, koukám, že nejsem v obraze, myslela jsem, že spolu jsou v poho
Reagovat
smazaný uživatel
to mi taky přijde, že to tušil, moc se ani neradoval
Reagovat
Stan_Borowitz
Stan je totiž vlkodlak, má nadlidskou sílu. Tady je důkaz (21 sec):

https://www.youtube.com/watch?v=6DIh4vrWYfM
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl. Ted jsem videl videorozohovor s rogerem na tennistv. Com. Chce se co nejdrive dat dohromady a odjetbdo Francie na DC. Rozhodne rikal ze sebtesi na pristi sezonu... Udajne to vypada spasma
Reagovat
Stan_Borowitz
To ale říká vždycky. Loni jsme to od něj slyšeli po každém turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
no chtít může, ale když bude mít zdravotní problémy???
Reagovat
gigin
měl Berďa tu fotku vychytanou, vymazlenou až do posledního detailu..

http://imgup.cz/images/2014/11/16/tb61fed.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeeeer! :)))
Reagovat
babolat.cz
ještě mohl jít kolem náhodou David, někde v rohu tam bylo místo
Reagovat
Marduch
Co ten Tom blbnul? Vyfotit to z druhý strany, tak hrál finále.
Reagovat
a.magerova
Komu přišel fandit Hugh Grant....
Vcelku si nedovedu vůbec představit, že by Hugh mohl být Rogerův otec, přesto roky na to má ;-)
Reagovat
babolat.cz
no jo, aspoń bude čas na fotbal
Reagovat
gigin
Toto už je finito? Ernestka už nemůže nikdo předběhnút? Jsme 13?
Reagovat
tommr
to bylo jasný už před TM, kterej na tom nemoh nic změnit. Z tvýho pohledu je mnohem důležitější finále DC kde si Tsonga může ještě navýšit náskok před tvým oblíbencem o 150 bodů ... :)
Reagovat
Kozoroh
Mám tušáka, že pokud Švýcaři nakonec získají Davisův pohár, tak Roger řekne toto:
Dámy a pánové, vzhledem k tomu, že už nejsem nejmladší a během 15 let, kdy jsem na vrcholné úrovni hrál tenis jsem vyhrál (skoro) všechno, co se vyhrát dá, tak Vám oznamuji konec kariéry aktivního hráče...
Pokud se problémy se zády budou ozývat častěji a krom toho má doma čtyři děti... Dneškem se okamžik Fedexova rozloučení s kariérou velmi přiblížil!
Reagovat
Cico93
Ale,
:)nefilozofuj
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, ale samozřejmě to jednou přijde a zdraví je nejdůležitější.
Reagovat
smazaný uživatel
Blbosť..Federer bude hrať, dokým ho z kurtu neodnesú nohami napred..Zbytočne dramatizuješ..
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi mě trochu potěšil, je to můj favorit, bez něj by byl tenis o moc chudší
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuju. Možná zvolní tempo (letos paradoxně doplatil na to, že měl jediný výpadek v Římě a jinak hrál všude závěrečná kola, to ho asi dostihlo), ale určitě nebude končit. I kdyby hrál jen GS a Masters, tak bude v top 3 a Rio je pro něj hodně velká motivace, přestože tam zřejmě nepojede jako hlavní favorit.
Reagovat
misa
Několikrát zmínil, že chce hrát i v Riu 2016.
Reagovat
pockerface
neblázni, normálně ho dostihla únava. Letos odehrál nejvíce zápasů a z vlastní zkušenosti vím, že stačí nepatrný blbý pohyb a záda jsou v čudu. Nole měl letos také zraněné zápěstí, o Rafovi nemluvím, Kei to samé. Ano jsou mladší o 5-7 let než Roger, ale Roger hraje o proti nim velmi úsporný tenis. Po DC si pořádně odpočine, opravdu možná příští rok vynechá nějaké turnaje a pomalu se bude chystat na Rio 2016.
Reagovat
VlS
Fedex se normálně vyděsil, že budem fandit Nolemu. Vlastně sme to vyhráli. Řekni Nolemu, že bám má poslat podíl :-)
Škoda, sem se těšil na bitvu
Reagovat
gigin
Vls: Je fakt, že dnes jsme vytvořili silné uskupení :)))
Jinak jas, škody mrak :(
Reagovat
gigin
A nejlepší je Mutademus. Hulákal IDEMOO a fčíl mu hraje s Nolem Můra :DDDDDDDDDDDD
Reagovat
Vojtiik
chichi koukáte na tu exhibici? ten výkřik C´mon Roger z hlediště?:))
Reagovat
tmora
Na NOva Sportu to asi neni co?
Reagovat
pockerface
ne, tam místo toho dali basket.
Reagovat
smazaný uživatel
good joke
Reagovat
smazaný uživatel
to hráli na 8 vítězných gemů nebo rozdíl tří?
Reagovat
tmora
Na streamu je Djokovic vs Murray - neni to finale na ktery se vsicni tesili, ale docela zatim zabava...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá smysl spekulovat.. Nole ať si užije hattrick, měl skvělou sezonu. Fedex jí měl taky, ale musí se z toho dostat. Přeji příjemný večer.
Reagovat
Lina
ani kdyby Roger prohrál, by mně to nebylo, tak líto jako nyní z neuskutečněného zápasu, rovněž je mně líto Novaka, že se nemohl na kurtu radovat z trofeje a také diváků.

Tak snad se dá Roger dohromady a příští víkend bude pro něj vselejší a se Stanem vybojují DC.
Reagovat
smazaný uživatel
V zapasu se stanem bylo videt, ze fedex neni ve sve kuzi. Hral neobvykle pasivne a obranarsky. Stan mel matchbally, jenze je nedokazal promenit.

Skrec ovlivnila fedexova vzopinka na minuly rok, kdy hral s nacatymi zady a pak byl dlouho zraneny a nepochybne i finale DC, ktere mu jedine chybi. TM jiz ma nekolik. Je mu jasne, ze pokud neni 100% fit, nema proti Nowakovi sanci
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze tu sa moze Djoker ucit od Federera a to, ze ked neni 100% fit, tak by nemal nastupit a hrat zapas ako urobil Nole v Monte Carlo tento rok ked nastupil zraneny a lahko prehral zrovna s Federerom..
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, prakticky celou sezónu 2013 nastupoval Federer se zraněnými zády, tak si nejsem úplně jist, že je v tomto nejlepší vzor...
Reagovat
smazaný uživatel
Stan by ho mel profackovat, trapaka....
Reagovat
Cico93
Hlavne by mal prefackať sám seba.
Reagovat
smazaný uživatel
za tie 3x servis+volej na matchpointe..
Reagovat
d@ve
Za co, že je sám neschopný jej porazit i v tomto stavu? Pokud toho nebyl schopen, ve finále asi nemá co dělat. ;)
Reagovat
Mayo
presne tak, wawrinka bol neschopný vyhrať zápas kde mal mečbole...tak mu treba
Reagovat
smazaný uživatel
No je to tak, myslím, že ani Stan by nechtěl, aby ho Roger nechal vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Nole v suchom, tak ako sa čakalo :)

Ale určite škoda pre tenis, škoda pre divákov...Roger zrejme vie čo robí aj v kontexte DC..Sám si isto uvedomuje, že proti Djokovicovi by mal malé šance úplne zdravý a nie to ešte s boľavým chrbtom..Určite dostojnejší výsledok, než aby dostal 2x 1:6..
Reagovat
Fandina
Nole tady hraje super, ale Roger ho před měsíce v Šanghaji porazil dvakrát 6:4.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak jasně, vlastně se to naučil od Rafy, který taky vždycky když ví, že by neměl šanci nic uhrát ani zdravý, tak raději nehraje pro zranění...
Reagovat
r.Fever
"Sám si isto uvedomuje, že proti Djokovicovi by mal malé šance úplne zdravý"

fakt myslíš že takéto názory tu niekto aj berie vážne?
Reagovat
smazaný uživatel
A ako inak by si nazval kurz 1.28 na Djokovica?..Ty smutný hovorca celého TP..:))
Reagovat
Cico93
kurzy sú mimo.
Reagovat
Mr.Pink
bookamekeri vedeli, ze je roger zraneny. proto tak nizky kurz
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz bol vypísaný este vcera..

Skor si boli vedomí Noleho formy v Londýne a v hale všeobecne..S Nishim mal 1,09 napriklad..
Reagovat
Mr.Pink
vzdyt uz vcera byl zraneny
Reagovat
smazaný uživatel
S Nishim 1,09, s Rogerom 1,28...Druhá hodnota je v kontexte prvej totálne primeraná..

Ak by pri kurzoch brali do úvahy zranenie, tak určite nemoze presiahnut 1,09 zo SF..
Reagovat
Mr.Pink
Bookmakeri nejsou blbci, maji velmi dobre info. Hned po zapase bylo jasne, ze roger asi do finale nenastoupi, nebo ze bude hrat pres bolest
Reagovat
Roger_Federer
myslel jsem, ze jsem ti to minule vysvetlil dost..Kurz 1,32 neodpovidal vubec realu, byla to klasicka pasticka od sazkovky.Kurz na Djokovice byl umyslne podstreleny, aby se tento tip co nejvice hral, 50 satikorunivy sazkari, nosici penez to pridali na tiket ke svym dalsim x zapasum..Nikoho kdo sazeni trochu rozumi a sazi na tenis, by ani nenapadlo hrat to za ten kurz tak tezky zapas, nebo dokonce za velke castky, neni v tom zadna hodnota k vydelku..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale veď to je v poriadku..Ja nehovorím, že sa to oplatilo hrať..

Ak si myslíš, že to bol ťažký zápas, potom si určite musel dať velký balík na Federera, veď za ten bezmála 4. kurz sa to tým pádom oplatilo..A to isté aj včera na Nishikoriho za kurz 7, alebo ešte predtým na Berdycha..

Djokovic okrem jedného setu s Nishikorim stratil za osem setov 10gemov, ale kurzy neodpovedali realite...No výsledky ľudí do reality rýchlo vrátili..

Djokovic bol velkým favoritom a ako som povedal, zdravý Federer by mal proti 30krat v hale neporazenému Djokovicovi asi také šance aké máva proti Rafovi na antuke..
Reagovat
Roger_Federer
Netvrdim ze by Novak nevyhral, pouze konstatuji ze 1,33 byl podstreleny kurz..Federera jsrm zkusi v kurzu 4,2 za 180 euro, Nishikorimu jsem neveril.
Reagovat
r.Fever
Panebože, Forehand... prosím, strápňuj sa viac, rozosmievaš ma :))
Dnes sa ti hádam z toho že Roger nenastúpil na zápas aj postaví.

A ak by si chcel rady ako stávkovať, ozvi sa. Alebo ti poradí tuná Dominik.
Reagovat
smazaný uživatel
Počuj anketár..Radšej nám ešte povedz, koho čo na TP zaujíma a nezaujíma..:)

Neboj, podávať viem..Som v zelenom..Svojho času som za pár mesiacov zarobil tolko, že by si snáď do toľko nevedel ani narátať..Aj Dominikovi som o tom onehdy písal..A to bez toho, aby mi trčali moje nohy z jeho zadku..Pouč sa :)
Reagovat
r.Fever
Mne staci vidiet ze sa riadis podla kurzov kto je aky favorit. Kurzy reprezentuju naklonnost stavkujucich a tomu podliehaju aj stavkove kancle, a po vcerajsku kedy hral 28 rocny Djoko 1,5h a 33ricny Federer nocny zapas 3 hodiny iny kurz ani byt nemohol. A ja som vypichol tu cast o "zdravom" Federerovi, ktory by vraj nemal skoro ziadnu sancu.

Zaujimave, ten zdravy Federer sfukol Djokiho pred cca mesiacom 64 64 na styl nazdar ahoj. Rychlejsi kurt, ale nie hala.

Niekedy mam pocit ze svoje komentare myslis vazne, ale to by som ti strasne lichotil. A akoze Dominikovi tu leziem do zadku? :D on ti tu vysvetluje ako to funguje, ty si ale ides svojou cestickou. Ved ta tu uz ludia poznaju, neboj :)

Radsej mi povedz ake je to liest do zadku Barneymu a jemu podobnym. :)
A tu o tych zelenych cislach povedz radsej zene, nech ju aspon niecim potesis. Ked uz ideme do tych osobnych narazok opat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si tak strašne kontaminovaný selektívnym vnímaním, že si proste z celého textu vyberieš to svoje a pointa ťa obchádza oblúkom..Inými slovami sa to nazýva obmedzenosť.

Favorita neurčujem (len) podľa kurzov, kurzom jeho pozíciu len dokreslujem..Veď áno, Federer hral dlhý nočný zápas, aj preto by dnes mal veľmi malé šance na úspech aj bez bolesti chrbta..Veď si to sám nepriamo potvrdil, a dal mi za pravdu..Zlatý :)..

Dominik hovoril o niečom, čo si uvedomujem, ale na čo som nenarážal..Kurzy sa vždy nastavujú, áno jednak tendenčne (to je o tom, čo hovoril Dominik), ale aj v kontexte formy a iných atribútov.

Šangaj je síce pekná spomienka, ale to nie je hala a Londýn, kde drží Nole 30zápasovú šnúru a kde stráca v priemere gem na set..Aj preto ten kurz, chápeš?..Nechápes..Ak by to vyhodnocovali na základe minulých prehier, tak aj na Wawrinku dajú proti Nolemu málo, lebo ho v Austrálii porazil..

Tú o tej zelenej ti možem aj rozpísať..S jedným z tých prštekov, ktoré si dnes držal v pästičku v prospech Rogera naťukaj do googlu "Niké megabonus 2012". A možem ti aj povedať ako sa dostať na black list spoločnosti, kedy ti vďaka úspechom blokujú účet, neskor aj účty známych, proste Niké hore nohami vďaka matematickej chybe v pravidlách akcie megabonus z leta 2012.

Som rád, že ma ľudia poznajú, už som sa zľakol, že to tentoraz bude bez výsledkov z ankety :)
Reagovat
r.Fever
Kamarade, na teba len pilulku fakt :))

Prave ta jedna veta ma rozculila, o nicom inom som ti ani nepisal najprv. Trosku sa schlad a nabuduce netrieskaj tolko.
Reagovat
r.Fever
Mne staci vidiet ze sa riadis podla kurzov kto je aky favorit. Kurzy reprezentuju naklonnost stavkujucich a tomu podliehaju aj stavkove kancle, a po vcerajsku kedy hral 28 rocny Djoko 1,5h a 33ricny Federer nocny zapas 3 hodiny iny kurz ani byt nemohol. A ja som vypichol tu cast o "zdravom" Federerovi, ktory by vraj nemal skoro ziadnu sancu.

Zaujimave, ten zdravy Federer sfukol Djokiho pred cca mesiacom 64 64 na styl nazdar ahoj. Rychlejsi kurt, ale nie hala.

Niekedy mam pocit ze svoje komentare myslis vazne, ale to by som ti strasne lichotil. A akoze Dominikovi tu leziem do zadku? :D on ti tu vysvetluje ako to funguje, ty si ale ides svojou cestickou. Ved ta tu uz ludia poznaju, neboj :)

Radsej mi povedz ake je to liest do zadku Barneymu a jemu podobnym. :)
A tu o tych zelenych cislach povedz radsej zene, nech ju aspon niecim potesis. Ked uz ideme do tych osobnych narazok opat ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Na modré?
Reagovat
spaniel
;)
Reagovat
Stan_Borowitz
takže finále DC je s největší pravděpodobností v .... a pán Bůh ví, jak to bude s příští sezónou. Aby se neopakoval rok 2013 nebo ještě hůř.
Reagovat
Cico93
joooj, len nepodliehaj panike.
Reagovat
gigin
Stan: Ta aspoň nemusíš lamentovat nad tím picture in picture.
Reagovat
Stan_Borowitz
Samo že to má i světlé stránky. Marchenko I., Molchanov D., Jebavý R. a Koniusz B. budou na celých 17052 centimetrů čtverečních obrazovky úplně sami... musím jim to zavolat.
Reagovat
r.Fever
Celkom šok, hlavne ma to mrzí za Stana, mohol si zahrať finále :/

Na druhú stranu, ak Federera nedokázal poraziť, finále si hrať nezaslúžil.
Vôbec neviem o nejakých zdravotných problémoch, nečítal som žiadne články, ale určite sa jedná o chrbát, že sa dnes ráno zobudil zaseknutý. Vraj sa mu to už párkrát stalo, vtedy sa fakt nedá nič robiť.

Hlavne nech je ready na piatok, čo bude ale riadna výzva...
Reagovat
pockerface
včera během zápasu říkal komentátor, že Ljubičič psal na soc.síti, že už při tréninku se mu zdálo jako kdyby Rogera boleli záda. Takže už s tím musel nastoupit a během zápasu je dorazil.
Reagovat
smazaný uživatel
A řekněte mi, kdy naposledy se nějaký z pěti největších finálových zápasů sezony (GS+TM) nehrálo?
Reagovat
pockerface
Bidrman říkal, že se to nikdy ještě nestalo, aby se nehrálo finále a ani nikdo během finále neskrečoval.
Reagovat
SwissMaestro
Féďa je prostě N.1 ve všem :D:D
Reagovat
Kozoroh
Co tak vím, tak nějaké wimbledonské finále v 30. letech se neodehrálo.
Reagovat
pockerface
včera už během zápasu říkal Bidrman, že Ljubičič na sociální síti psal, že už v tréninku se mu zdálo, jako kdyby Rogera bolela záda. Tak má dobrý pozorovací talent.
Reagovat
SwissMaestro
Federerovci spojte se a řekněte něco mi něco hezkého :D:D, protože z tohodle mi je opravdu divně. Myslel jsem si, že ve svých letech to budu brát tak, že když nejde o život jde o houno, ale není tomu tak. Snad ten DC Frantíci nedaj :(

P.S. Každopádně tenhle titul jako kdyby Djokovič nezískal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
držím smutek s tebou, jmenovče, mám stejně divnej pocit, včera mi z toho bylo až špatně a co teprv dneska, fakt vyvedenej TM :((
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ale dalo se to čekat.Už včera bylo na Rogerovi vidět že není zcela v pořádku(na míčky na které mohl dosáhnout ale s námahou až tak nereagoval a stejně tak "radost"po zápase se Stanem byla taková z obavami. . .no škoda věřil sem mu do včerejšího zápasu že by mohl vyhrát . . .PS:škoda že nešlo vsadit že nenastoupí či zápas skrečuje byl sem si tím jistý . . .
Reagovat
SwissMaestro
Taky jsem si říkal, že zítra asi ani nenastoupí....radši už budu příště držet hubu!
Reagovat
pockerface
Bidrman perlí: chtěli jsme vidět parádní tenis a ne pinkanou (Novak x Murray), tak přepneme na basketbal.
Reagovat
smazaný uživatel
fakt to řekl? :D :D Dobře on! :D :D
Reagovat
SwissMaestro
:D
Reagovat
pockerface
fakt, řekl chtěli jsme vidět tenis a ne pinkanou, počkáme ještě na předání trofeje a přepneme na basket.
Reagovat
gigin
Ale on to myslel, že to bude ve stylu pinkané exhibice. Zase se nepose*te jako..
Reagovat
pockerface
Gigine, ale já to napsal pro odlehčení, pro zasmání, a nemyslel jsem to hanlivě. Mě to prostě pobavilo. Jinak mi Nole vůbec nevadí. Dokonce je v mém žebříčku oblíbenosti hned za Rogerem :-), přiznávám, že Andy, ten je na tom žebříčku až někde hooodně vzadu.
Reagovat
gigin
Jo v klidu, sorry...
Reagovat
smazaný uživatel
lidi, ale ona to není zas tak úplně pinkaná, když o nic nejde :D
Reagovat
Jan
Celý letošní TM byl výsledkově podivný a potvrdil to i "výsledek" finále.
Reagovat
Kozoroh
Obvykle se z Noleho triumfu raduji, ale to není případ dnešního dne. Přál jsem si normální zápas s vítězným koncem pro Novaka, ale Fedexovo odstoupení mi vyrazilo dech.
Hattrick na Turnaji mistrů (jako třetí v historii), londýnský double Wimbledon+TM, třetí sezóna po sobě uzavřená ziskem trofeje. To všechno bych dnes oslavoval, kdyby Novak vyhrál. Ale neoslavuji. :(
Reagovat
smazaný uživatel
sportovní tragédie hodná minuty ticha, jsem taky smutná :(
Reagovat
smazaný uživatel
:(((((((
Reagovat
sprchon
Tak hlavně ať se uzdraví... Těšil jsem se na parádní bitvu a ono tohle.
Reagovat
Mayo
Hlavne aby sa dal dokopy na DC.
Reagovat
pockerface
Škoda, těšil jsem se na pěkné zakončení sezony. Tak přeji do té další zdraví a hodně úspěchů hlavně na turnajích Master 1000 a GS. A pro příští týden šikovného fyzioterapeuta, který dá Rogera do pátku do kupy.
Reagovat
Cico93
Tento kvalitou a úrovnou slabý slabučký turnaj už nemohol mať horšiu bodku:(
Reagovat
pockerface
souhlas. Byl to divný týden. Já bych použil citát z Rozmarného léta. "Tento způsob TM zdá se mi nějaký podivný".
Reagovat
Mayo
Roger :((
Reagovat
gigin
Tak hlavně, že tu do sebe celý den šijem :))))
Jen doufám, že to panzer dragon vydýchal a někde se nehoupe...

Jinak škoda, no. Těšili jsme se všichni a guvno. Rogerovi přeju brzké uzdravení a Nolemu příjemnou dovču a hodně štěstí v příští sezoně.
Reagovat
Stan_Borowitz
to mne fakt nenapadlo, že až si Roger přečte, že se místo něj budu raději dívat na zápas Marchenko I./Molchanov D. vs. Jebavý R./Koniusz B. na challengeru v Brescii, tak si řekne, že v tom případě nemá smysl, aby nastupoval.

Všem divákům v londýnské hale už jsem poslal zprávu, že vstupenky na finále jim samozřejmě proplatím aj s cestovným.
Reagovat
panzer.dragon
smutné zakončení tenisového dne, celej den jsem tim žil, chlast připravený na oslavu vítězství padne na žal

Rogere dej se do pořádku, byla to včera parádní bitva, zajistil si nejhezčí zážitek z celýho turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
To to mohl Roger včera Stanoví nechat, když věděl ze si něco udělal :) no co, hlavně at se uzdraví před DC :)
Reagovat
pockerface
za postup do finále je dost bodů.
Reagovat
a.magerova
Za výhru v SF je taky dost bodů :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Letošní TM se prostě nepovedl.
Reagovat
vojta91
elegán měl naděláno v kalhotech.. Nole by ho vypráskal jasně ve dvou setech, takže pro fanatické fanoušky si udělal aliby s bebíčkem..
Reagovat
smazaný uživatel
cekal sem ktery vypatlanec s tim prijde
Reagovat
Mayo
je ich bohužiaľ veľa
Reagovat
Mayo
Federer je ten posledný, ktorý by sa pos.al z Djokoviča.
Reagovat
Bolomsson
Jn, ale má to cenu vůbec komentovat, tenhle fanda je zřejmě zakomplexovaný!
Reagovat
smazaný uživatel
Vojto je mi te líto. Takhle ubohých lidi kteří múzou ze sebe dostat tuhle vetu je ma svete pak malo. Musíš mit opravdu místo mozku seno :)
Reagovat
Kozoroh
Ty bezcharakterní vyčůraný prase, co si to dovoluješ navažovat se do zraněného hráče a legendy bílého sportu!!
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda. Ale pokud jsou zdravotní problémy, tak se nedá nic dělat. Držím palce Rogerovi v DC.
Reagovat
Davor1
O to väčšia škoda tých včerajších nevyužitých MP Stana...
Snáď sa dá rýchlo dokopy pred DC...
Reagovat
d@ve
A tak jsem byl nadšený, že včera vyhrál Roger a těšil jsem se na dnešní super finále. Je to velká škoda, ale na druhou stranu chápu, že to někdy holt nejde, jsou to jen lidi a ne stroje. Možná i proto to včera Roger jen tak tak vyhrál. Ale jsem rád aspoň za to včerejší SF - fakt napínavé až do konca. :o)
Reagovat
UnrealTom
kur*a to je normálně sportovní tragédie jak pro Rogera tak pro fanoušky:((
Reagovat
Bolomsson
To teda jo, já se tááák těšil :-(((, ale marné, zdraví je přednější. Ale když tak člověk přemýšlí, to to měl Roger včera raději pustit Stanovi:-).
Reagovat
Alois_Mlok
Bohužel se opět projevil jeho egoismus. Myslí jenom na sebe.
Reagovat
a.magerova
Gratuluji Nolemu.

Hodně zdraví přeji Rogerovi !!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To ho nemůže těšit, hattrick to je, ale ty okolnosti.. ach jo.. oba si zasloužili boj.. Ať je ready na DC.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist