Djokovič zvládl dohrávku s Del Potrem, rozdrtil Thiema a je ve finále. V něm čeká Zverev

20. 5. 2017, 15:03
Aktuality 227
ATP ŘÍM - Novak Djokovič zvládl na antukovém Masters v Římě dohrávku včerejšího zápasu s Juanem Martínem del Potrem, večer ztratil jediný game s Rakušanem Dominicem Thiemem a po čtyřech měsících postoupil do finále. V něm na čtyřnásobného šampiona čeká ve svém prvním finále Masters Alexander Zverev, který ve třech setech zdolal Američana Isnera.
Novak Djokovič

Novak Djokovič a Juan Martín del Potro rozehráli svůj čtvrtfinálový souboj v pátek večer a srbský tenista snadno získal první set, který byl jeho zřejmě nejlépe odehraným v sezoně. V úvodu druhé sady ale začalo pršet a utkání bylo za stavu 6-1 a 1-2 před Djokovičovým servisem přerušeno.

Dnešní dohrávku rozhodl jediný brejk, který přišel za stavu 2-2. Del Potro sice mohl vzápětí srovnat, Djokovič však servis udržel a zbytek utkání už si pohlídal.

Šampion z let 2008, 2011, 2014 a 2015 Djokovič tak v Římě postoupil už poosmé do semifinále a také v letos v něm neprohrál. Ve večerním duelu předvedl parádní výkon proti Dominicu Thiemovi, který včera vyřadil Rafaela Nadala, a po drtivé výhře 6-1 6-0 zvýšil vedení ve vzájemné bilanci na 5-0.

Druhý hráč světa Djokovič postoupil do svého prvního finále od lednového triumfu v Dauhá a může v něm získat rekordní 31. titul z turnajů Masters 1000. Aktuálně má 30 trofejí stejně jako Nadal, který tu poslední získal před týdnem v Madridu.


Posledním Djokovičovým soupeřem bude poprvé na okruhu ATP Alexander Zverev, který dnes postoupil do svého první finále Masters v kariéře. Dvacetiletého Němce nezastavil ani John Isner, jenž dnes turnajové šestnáctce podlehl ve třech setech.

Zverev je po deseti letech nejmladším finalistou na turnaji série Masters. Mladší byl naposledy Djokovič, který v roce 2007 vyhrál v 19 letech v Miami.

Bez ohledu na výsledek zítřejšího finále si Zverev polepší ve světovém žebříčku minimálně o tři místa a své maximum vylepší na 14. příčku. Pokud uspěje i v posledním zápase, podívá se poprvé v kariéře do Top 10.

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 4.507.375 dolarů
sobotní výsledky (20. 5. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (2-Srb.) - Del Potro (Arg.) 6-1 6-4
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (2-Srb.) - Thiem (Rak.) 6-1 6-0
A. Zverev (16-Něm.) - Isner (USA) 6-4 6-7(5-7) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

227
Přidat komentář
Nola
Sasa dnes hral skvele, je zatial najlepsi zo svojej generacie, vyhral Masters 1000, co sa zatial ziadnemu mladikovi od vladnutia B4 nepodarilo, Novak si na returne ani ne.rdol, gratulujem mladikovi

turistovi + Kozorohovi odkazujem, aby nabuduce zostali pri zemi, kazdy zapas je iny, dnes bol Sasa ovela lepsim tenistom, to si treba priznat
Reagovat
Stan_Borowitz
Naprosto skvělý výkon, hrál rychlejší a plošší údery než Thiem a na Novaka to platilo. Navíc má skvělý servis i return.

Tak tady máme dalšího horkého favorita na titul z RG. Nějak nám rostou jako houby po dešti. Los bude sakra zajímavý.
Reagovat
Nola
servis mu dnes neskutocne pisal, este aj ten druhy dokazal zariskovat, okrem servisu a returnu by som vyzdvihla skvely krizny BH , ktorym dokazal Novaka zatlacit a ten nasledne zahral kratky uder, alebo pokazil....
Reagovat
Marduch
Takze do RG vstoupí Djokoland bez prehnanych očekávání a tudíž i nervu ;-) SF by bylo pěkný.
Reagovat
Nola
tak, tak, hlavne dve hlasne truby z Djokolandu by uz mohli zatiahnut spiatocku
Reagovat
spaniel
Tak Sasa titul z tisicovky, skvely uspech v jeho veku.
Nole nadale hleda soupere...ktery by mu pustil titul.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nole uplne bezzuby :D
Reagovat
spaniel
Nejkomplexnejsi tenista galaxie si zatim nema duvod zarvat.
Reagovat
Davor1
" Sašu může svazovat tlak velkého finále. Přeci jen je poprvé ve finále turnaje Masters. A No1e si zvlášť po dnešní výhře půjde odhodlaně za titulem :-) "

Pýtam sa, kde udelali soudruzi chybu? :DD
Reagovat
spaniel
Zas nutno rict, ze mel pretezky los. Kombo Thiem-Zverev je pretezke, zas o to cennejsi by byl titul, kdyby tyto legendy porazil.
Reagovat
Davor1
Btw, všimol si si, ako Čorič skúsene vypustil prvé kolo v Lyone proti Basilashvillimu? Nebude sa on, najlepší zo svojej generácie a budúci väčší antukár ako Federer zahadzovať na nejakej 250-tke, radšej poriadne potrénuje, a na RG to všetkým ukáže :DD
Reagovat
spaniel
Uci se od nejlepsich :)
Reagovat
Pe3k
Davor palec hore!
Reagovat
Andrew89
opravdu se musim smat tem,kteri uz videli Novaka s trofeji z RG v ruce. Jen to potvrzuje moje vcerejsi slova ze Dominik nehral vzbec nic. Come on Saso!!!
Reagovat
mahycek
Teď jsem to pustil, Zverev má 1 set v kapse. Jen tak dál.
Reagovat
Pe3k
První set špica!
Reagovat
Pe3k
AA bude trenér ND
Reagovat
Krisboy
Jinak se mi líbí, jak jeden Djokův povedenej zápas přilil hektolitry oleje do ohně zdejších žabomyších válek :)
Reagovat
Marduch
Tak Roger "Gott" Federer susi raketu ve sklepe, tak se o ten mumraj na diskuzich musí postarat jini matadori :)
Reagovat
Pe3k
Gott to je zas někdo jiný, ale taky v podstatě goat ;)
Reagovat
Krisboy
Dominic hrál hodně špatně (stejně jako nic moc nepředved předtím DelPo), ale to nic nemění na tom, že Nov4ak hrál velice dobře, o 100% lépe, než v minulých týdnech. Uvidíme, jestli to byl jenom ojedinělý záchvěv, nebo jestli se herně vrací tam kde byl. Jestli ano, načasoval si ten návrat skutečně dobře. Sašu jsem tenhle týden pořádně neviděl, tak nevím, co čekat. Jestli bude Nov4k hrát jako včera, nemá Saša moc šancí.
Reagovat
janek_da
opr: Nov4k
Reagovat
Marduch
Ze by ho nastartoval ten druhy set s Rafou, jak jsem doufal? On potřebuje rivaly ve spickovy forme, jinak se nevybicuje do transu. No duel se Sasou ukáže vic.
Reagovat
lexikon
http://www.hrej.cz/novinky/2017/05/19/bigben-oznamuje-vyvoj-tennis-world-tour-44465/
Reagovat
gigin
Reagovat
MartinPa
Tak sem se tedy přepočítal - rychlejší a tvrdší antuka pomohla Novakovi, asi si vzpomněl na skvělé časy na hardu :-) Pro Doma docela studená sprcha. Předpokládám, že FO bude zase rychlostně někde mezi Madridem a Římem = kdokoliv z těch tří se může poprat o finále, i když tam si s nima vytře trencle Standa.
Reagovat
Kozoroh
Pro tenis by byla katastrofa další GS vítězství Babrinky :-\
Reagovat
bIbec
ále ále.. Stanimátor umí hrát krásně když chce. Já doufám, že zase jednou ukáže svoji sílu.
Reagovat
Kozoroh
Babrinka umí hrát jen ofenzivně. Na svou defenzivu se nemůže spolehnout, bez svého pověstného útoku je bezbranný. V podstatě jednorozměrný hráč.
Reagovat
spaniel
Lol, to je blabol. Radeji se venuj tomu, proc je Novak nejdrevenejsi hrac na siti v historii.
Reagovat
Kozoroh
To není blábol, nýbrž reálný stav věci. Když Babrinkovi nefunguje ofenziva, jeho hra se rozsype a po zbytek zápasů působí odevzdaně, neškodně. To má být aspirant na další GS?
Reagovat
spaniel
Tvoje nenavist ti zatemnuje mysl. To ze nema obranu jako Nadal a Djokovic neznamena, ze ji nema vybornou. Mrkni na AO zapasy s Djokovicem. Jeho obrana je velmi dobra. Samozrejme stavi na utoku a kdyz mu nejde, tak ho pak lepsi souper pretlaci. Prestan byt zapskly, ze Nojeho parkrat ponizil.
Reagovat
Kozoroh
Lepší soupeř? Vždyť ho přetlačí i slabší protivníci, když mu útok nefunguje. Loni na FO ho přehrával Rosol, než se Babrinka vzpamatoval a přidal na ofenzivě. A jeho překvapivých proher s naprostými outsidery je nepočítaně.
Reagovat
spaniel
Jenze on v zadnem zapase nebrani, vzdy se snazi utocit a kdyz chybuje, dojede na to. V podstate se porazi sam. A proc sem vubec tahas Stana?
Venuj se radeji temto temam:
- proc Noje vyhodil tenisovy team a nahradil ho teplym samanem
- proc Noje nedokaze udrzet zaply zip a kdyz se to doma provali, tak to neustoji a cely se rozsype (balkansky macho pristup?)
- proc je na siti drevenejsi nez simpanz s pohrabacem
- proc se hova jak kdyby ho vcera nasli v dzungli
Reagovat
spaniel
To by ted meli byt tve priority a ne Stan the Man. Prece jen je to nejaky ten patek, co Nojeho klasicky potupil a ukazal mu, kde je jeho misto.
Reagovat
Pe3k
nice
Reagovat
Kozoroh
Tím v podstatě přiznáváš, že jeho defenziva stojí za starou belu. Babrinka se neumí přizpůsobit vývoji zápasu, pozměnit svou hru. Hraje na jeden mód. Co je na tom k nepochopení?!?
Reagovat
spaniel
Kdyz uz si tak jednostranne zamereny, minimalne zapas Stan:Nole na AO by ses mohl podivat. Jestli tam nejsi schopen poznat, ze Stan ma dobrou defenzivu, tak to znamrna jen jedno. Ze cely zapas sledujes jen Noleho zadek.
Reagovat
Kozoroh
Ty by sis měl zopakovat zápasy Stana s Rogerem. Třeba SF TM 2014. Tento zápas vyhrál Fedex díky své defenzivě. Nebo jiný příklad - USO 2015. Federer byl útočnější a Babrinka se nevzmohl na odpor. Mám pokračovat?
Reagovat
spaniel
A co? Kazdy chape, ze Stan stavi na utoku, ale jen totalni brzda muze verit tomu, ze nema obranu. Takovy hrac ani neexistuje. Nebo myslis, ze vse zabiji prvnim uderem? Ja si pamatuju docela dlouhe vymeny na AO. Byly vymeny kde se udrzel 20 uderu jen diky defensive.
A co ze se nevzmohl na odpor, kdyz byl Roger utocnejsi? To je prece normalni. To se treba nevzmohl ani Nole nebo Rafa, kdyz mu to tam pada.
Reagovat
Kozoroh
Máš problém s pochopením psaného textu. Já nepsal, že nemá žádnou obranu, ale že se na ní nemůže spolehnout! A to je podstatný rozdíl. Znamená to totiž, že má defenzivu, ale bez své pověstné ofenzivy by nikdy nedosáhl vítězství na GS. Že v defenzivě na šampiony ztrácí a dokáže s nimi držet krok jen díky útoku, který když mu nejde, tak je proti nim bezbranný. To se tu celou dobu řeší, ale ty kontext ohýbáš tak, jak se ti hodí.
Reagovat
spaniel
No a co to meni? Kazdy ma jine zbrane. A ty nemuzes napsat, kdyby ji nemel, tak... kdyby Isner nemel servis, tak... Kdyby Ferrer nebehal jak zajic, tak ...
Nadal, Murray a Djokovic stavi na defensive. Kdyby ji nemeli, na GS muzou zapomenout. To uz muzes zrovna napsat, ze kdyby nemel jednu nohu, tak muze na GS zapomenout.
Reagovat
Kozoroh
No1e, Rafa jsou šampioni, kterým když se jim nedaří, tak nevěší hlavu a hledají způsob, jak protivníka na koni porazit. U Andyho to tak jednoznačně neplatí, když se zápas nevyvíjí v jeho prospěch, propadá se do pasivity. Ale Babrinka v zápase, který nejde podle jeho not, odevzdaně prohraje. Proto tvrdím, že to je jedndorozměrný hráč, hrající na jeden mód.
Reagovat
Davor1
Mám pocit, že vo finále RG s Djokovičom prehral prvý set, podobne aj vo finále USO s Djokovičom, aj tam prehral prvý set. To nešlo celkom podľa jeho nôt, či áno? A mám pocit, že aj v zápase s Federerom vo finále Masters v MC tiež prehral hladko prvý set...ono je vlastne tých zápasov, ktoré neidú podľa jeho nôt a nakoniec ich vyhrá nejako veľa, či?
Reagovat
Kozoroh
Mimochodem kdo tě určil arbitrem TP, který přikazuje, co kdo má o čem psát? :-D
Reagovat
spaniel
Nebud uplakanek. Utocit ti nevadi, opacne ale uz je problem co?
Reagovat
Kozoroh
Já uplakánek? Já se ti směju, co mi to zadáváš za úkoly. Forehand by se ti vysmál taky.
Reagovat
turista
Wawrinka obranu umí a je výborný. To že má častěji den blbec než většina ostatních z první desítky asi spočívá v tom, že mu zápas holt někdy psychicky nesedne. Na druhé straně vyhrál 11 finálových zápasů za sebou a to něco znamená. Takže bych ho nepodceňoval.
Reagovat
Mayo
Radšej ofenzíva ako defenziva.
Reagovat
Kozoroh
Raději komplexní tenis No1eho než jednorozměrná hra Babrinky.
Reagovat
spaniel
https://m.youtube.com/watch?v=KXhNO6Uc6MQ
Reagovat
spaniel
Komplexni znamena bez slabin. V top 30 nenajdes hrace, ktery by byl tak dreveny na siti. V 80.letech by Djokovic nebyl ani kandidat na 250ku.
Reagovat
Kozoroh
"V 80.letech by Djokovic nebyl ani kandidat na 250ku."

Chtěl bych tě vidět, jak bys za tohle tvrzení dal ruku do ohně.
Reagovat
spaniel
Uplne vpoho. Je to nejvetsi drevak co jsem kdy na siti videl. Vzdy kdyz tam je, tak se tesim na trapas a on obvykle nezklame.
Ma jen stesti, ze dnesni rakety a kurty umoznuji byt na spici bez nutnosti chodit na sit. Pokud mu chces rikat nejkomplexnejsi, tak jedine s privlastkem baseliner. Ale urcite ne tenista.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, s tím se dá souhlasit.
Reagovat
Kozoroh
Ty tomu říkáš štěstí. Já tomu říkám přizpůsobení se podmínkám. Vzhledem k zpomalování povrchů v minulosti nebyl Novak nucen mít extra dobrou hru na síti.
Reagovat
Marduch
Neřekl bych...na antuce je jeho defenziva velice, velice slusna. Vsechno doklouze a vrati vetsinou az k baseline. Pust si to finale s ND jeste jednou..
Reagovat
Kozoroh
Protože měl na zahrání míčů čas a během zápasu mu fungoval brutální útok. Bez něj by Djokera neporazil.
Babrinkův pohyb je důvodem, proč se neprosadil na trávě. Nemá adekvátní defenzivu a na útok mu nezbývá čas, který by si představoval. Do toho odskok míčů, který naruší jeho útočný rytmus. Předloňský zápas s Gasquetem ukázal, že Babrinkova obrana je na úrovni druhé desítky.
Reagovat
spaniel
Jsi klaun. Venuj se statistikam, rekordum a jinym vecem, ktere si dokazes vygooglit, protoze o tenisu vis kulovy.
Reagovat
Kozoroh
K věci nic a akorát se zmůžeš na posílání do háje. Kdyby mé závěry byly mylné, uměl bys je vyvrátit. Takhle jenom kopeš za svého přeceňovaného koně. Holt pravda bolí...
Reagovat
spaniel
Nene, pointa je, ze do clanku uplne nesmyslne tahas Stana, kteremu nemuzes odpustit ze si s Nojem vytira prdeI a ty jej proto nesnasis.
Reagovat
Pe3k
Bingo!
Reagovat
Kozoroh
Máš to nějak popletené, zakládající příspěvek tohoto vlákna není můj, nýbrž MartinaPa. Takže ne já, ale on zatáhnul do článku Stana, já jsem jen reagoval.
Reagovat
spaniel
Stan patri mezi favority, jeho prispevek byl v poradku a mel logiku. To ceho si se chytl ty, uz byla kravina a obycejny hejt.
Reagovat
Kozoroh
Tím si ale nevyvrátil vyznění mého předchozího příspěvku. Kdyby nebylo komentáře MartinaPa, celé tohle vlákno by nevzniklo. Chápeš zákonitosti příčin a následků? Asi ne, když míníš, že jsem do tohoto článku zatáhl Babrinku.
Reagovat
Herbert_Hoover
Stan mezi favority patří, ale původní příspěvek, který zažehl celé vlákno, byl taky poměrně extrémní "i když tam si s nima vytře trencle Standa"..to mi taky nepřijde úplně v pořádku a vybízelo to k podobně radikálním reakcím.
Reagovat
spaniel
Mozna byl provokativni, ale porad fakticky v poradku...hystericka fanynka kozoroh to ale nemuze rozdychat.
Reagovat
Kozoroh
To ty nemůžeš rozdýchat, že se otírám o Babrinku ;-)
Reagovat
Pe3k
Omg kozoroh, hejt a dmnce v jednom balení...
Reagovat
turista
U Novaka to není o rychlosti antuky. Umí hrát dobře i na ulttrapomalé. U něj je to tím, že se možná už dokázal psychicky restartovat. Možná, že mu ta pitomá porážka v Madridu s Rafou pomohla. Soupeři pogratuloval k vítězství, ale řekl, že se bude snažit o to aby příští vzájemný souboj dopadl opačně.
Reagovat
turista
Antuka v Madridu vždycky patřila mezi ty rychlejší. Pomalá byla v Monte Carlo, v Oeiras, v Římě. V Paříži na RG se to střídá. V letech 2015 a 2016 byla hodně pomalá. Loni to ještě umocňoval častý déšť.
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroh, teda sebevědomí ti nechybí jen co je pravda :)...začínáš mi připomínat jednoho zdejšího fabulatora a arogante, schválně jestli víš koho :D
Reagovat
dappe
Je dobré, že Djokovič zahrál takový zápas, ale řeči typu, že je zpět apod., jsou úplně mimo. Je to jeden zápas, navíc proti zle hrajícímu soupeři. Ale je pravděpodobné, že se pomalu zvedá, což je dobře. Uvidíme, jak to dopadne zítra.

Před RG se situace docela zamotává, přesto stále je největším favoritem Nadal, ovšem vyhrát rozhodně nemusí. Jeho výsledky byly celou antukovou sezonu o dost lepší, než předváděná hra.
Reagovat
Marduch
souhlas
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/KyXRntTe1c0
Reagovat
Herbert_Hoover
Kolik je to dnů, co se tu Petřík smál, že Nole nemá absolutně šanci na vítězství na RG? No a je to tady. Dnes povýšil svůj výkon o level-dva výše oproti standardu. Je pravda, že nemusel mnoho předvést zejména do ofenzívy, ale když bylo třeba přidat, tak jsem viděl náznaky, že je schopen se ještě zlepšit. Pokud ovládne finále, tak mu to neskutečně zvýší sebevědomí a RG bude (hlavně) o dvou mužích. Pro Rafu špatná zpráva, pro tenis už lepší.
Reagovat
Pe3k
Šanci nemá, neboť se teprve hraje Řím ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, to zní logicky :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak miestneho Sášu nemôžeš brať vážne. On len tak trepe, ale pritom sa modlí a dúfa v pravý opak. To už aj ten zajtrajší Sáša bude pôsobiť dôstojnejším dojmom.
Reagovat
Kozoroh
Nechci se místního kašpara zastávat, ale před týdnem Djokera odepisoval i normální přispěvatel, jakým je Davor:

"Djokovič je úplne odpísaný, dnes výsledok presne podľa očakávania, momentálne je to hráč na úrovni tretej desiatky."

Čo sa Djokoviča týka, netreba zabúdať, že proti nemu mal mečbaly aj Verdasco, úplne tragický Simon nedopodával zápas v treťom sete, Almagro viedol v treťom 3-0 a myslím, že aj Busta bol blízko k výhre v treťom. V prehratých zápasoch s Gyrosom a Nadalom si ani len neškrtol. On išiel dole obrovským skokom, niečo ako Nadal v 2015, otázkou je len, či ten pád dokáže zastaviť s aspoň čiastočne sa ešte dostať hore, ja mu na RG ani trochu neverím."

http://www.tenisportal.cz/zpravy/antukovy-kral-nadal-v-madridu-smetl-poprve-po-trech-letech-djokovice-a-zahraje-si-o-72-titul-20687/
Reagovat
Herbert_Hoover
To se ho vlastně ani moc nezastáváš..já jsem ten Davorův příspěvek nezaznamenal, jinak bych ho taky uvedl jako příklad, to nebylo nic speciálně proti Petříkovi jako spíš vůči tomu obsahu sdělení - prostě tradiční odepisování před cílem...tenis je holt vrtkavý, osm špatných turnajů, pak stačí jeden a může být všechno jinak. Je pravděpodobnější, že to Noleho nakopne, než že by to byl jen nějaký ojedinělý záchvěv a na RG by hrál zase špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tieto definitívne súdy tiež nemám rád, časom sa vždy ukážu ako zbrklé. Minimálne, čo sa hráčov TOP3 týka.

ALe je to len opačný protipól diskusie počas AO, kde si sám písal, ako si Nole dokráča k ďalšiemu austrálskemu triumfu. Ja sa čudujem, že sa ľudia ešte nepoučili, dopredu rátať s výhrou alebo prehrou je veľmi ošemetné.
Reagovat
spaniel
Malokdo vi tak dobre jak ty, ze je lepsi byt s predpovedmi opatrny :D A to byla predpoved jen na 1 zapas.
Reagovat
Davor1
Stále to platí, že mu na RG neverím. Skoro rok hrá úplne matne, posledný polrok doslova tragicky a po jednom turnaji, ktorý ešte ani nevyhral, už je zrazu zase favoritom? Výkony Delpa aj Thiema boli doslova tragické a aj keď Djokovič hral určite lepšie, ako v predošlých týždňoch, tohtoročný Nadal je zatiaľ stále úplne inde. Toto ešte rozhodne nie je Djokovič v top forme.
Reagovat
spaniel
Tak tak, ale znas kozoroha. Ted uz ted premysli, na kterou policku si da Nole trofej.
Reagovat
Kozoroh
V Římě No1e ukázal, že se jeho hra zlepšuje. Argument, že DelPo a Domin hráli příšerně neberu, oba vyřadili TOP hráče, v zápasech s Djokem ale nenašli odpověď na jeho tenis. Jak píše Hoover, často stačí jeden dobrý turnaj po sérii špatných, aby se věci otočily.
Reagovat
Herbert_Hoover
A na co mu nevěříš? Na vítězství nebo na finále? :)
Reagovat
Davor1
Absolútne hanebný výkon Thiema dnes, na to sa nedalo pozerať. Mám pocit, ako keby podcenil prípravu a vôbec neriešil nejakú taktiku na Djokoviča a myslel si, že na neho bude platiť rovnaký tenis, ako na väčšinu hráčov. Takú studenú sprchu ešte asi Dom nedostal a určite mu padne na úžitok.

Djokovič paradoxne môže zajtra kľudne rupnúť so Zverevom, ten hrá úplne iný tenis ako Thiem a myslím, že na Nojeho bude platiť oveľa viac.
Reagovat
Kozoroh
Sašu může svazovat tlak velkého finále. Přeci jen je poprvé ve finále turnaje Masters. A No1e si zvlášť po dnešní výhře půjde odhodlaně za titulem :-)
Reagovat
Marduch
Co to za výsledek? Thiem pred zapasem neco spatnyho snědl? Do které pozdni hodiny včera slavil vyhru nad Claylegendou? Nedává to smysl.
Reagovat
Kozoroh
Tak toto byla senzační demolice, neboť před zápasem jsem očekával, že Domin bude Novaka trápit. Dnes se však na kurtu objevil Serbinátor, odhodlaný svého soupeře sešrotovat. Thiem neměl nic, čeho by se chytil, v statistikách servisu i returnu za Djokem zaostával, ve výměnách tahal za kratší konec pomyslného provazu.

V zítřejším finále se premiérově na okruhu ATP střetne se Sašou Zverevem. No1e bude v pozici velkého favorita a titul by mu dle očekávání neměl uniknout, ale nebudu předbíhat.

Postupem Djokera do finále zároveň pokračuje boj mezi No1em a Rafou o rekord v počtu vyhraných turnajů Masters, kterých mají oba shodně 30. Aby No1e tento rekord před Býkem uhájil, potřebuje si vytvořit větší náskok než byly 2 tituly do začátku antukové sezóny. Každý titul se bude hodit, i ten zítřejší (pokud ho Novak získá, samozřejmě).
Reagovat
turista
Idemo, Novak!
Reagovat
Pe3k
Z toho zápasu nepůjde ani udělat highlights...
Reagovat
Kozoroh
Ale půjde. Mám ti ho později poslat? :-P
Reagovat
Pe3k
Já mám hl vždy první v ČR.
Reagovat
smazaný uživatel
To zo súcitu, lebo si retardovaný. :)
Reagovat
Pe3k
Sucit si nech cobol, po RG se ti bude hodit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pred RG som v pohodičke. Rafa je na antuke stále zviera a popravde, RG17 nie je turnajom "teraz alebo nikdy", RG môže vyhrať kedykoľvek.
Reagovat
Pe3k
I na podzim?
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi někdy viděl hrát RG na podzim, kašpare?
Reagovat
Pe3k
Nervózní? Nezvladas?
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto jeho úplne OdveciDdodatky "nervozny, nezvládas" sú najlepšie. Vtedy ho mám sto chutí pohladkať so slovami môôôj :)..A druhou rukou si zapísať cenné poznatky do lekarskeho protokolu o stave pacienta.
Reagovat
Pe3k
A pak se probudíš?
Reagovat
smazaný uživatel
I na podzim by si ako jeden Homo sapiens, ktorého predkovia zliezli zo stromu evidentne medzi poslednými a evolučne sa to holt podpísalo, mal vedieť, kedy sa RG predsa hrá.
Reagovat
Pe3k
O čem to zas točíš ty homo? :D
Reagovat
turista
No hlavně ať už dotáhne těch Rafových 72 kousků. V tisícovkách Rafovi určitě unikne.
Reagovat
turista
Pokud bude takhle Djoker hrát tak se nemusí bát ani antukové části sezóny.
Reagovat
turista
Novak je zpátky. A v Paříži a později sundá antukového krále.
Reagovat
Pe3k
Být fanda Nadala, tak sem nervózní. Nadala přejel Thiem, kterého úplně zdrtil Djokovič, těsně před RG!
Reagovat
turista
Super. Idemo!
Reagovat
Marduch
Delas, jak kdybys neznal okridlené "každý zápas je jiný".
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mal výbornú antukovú sezónu, výkonnosť je dostačujúca a Rafa má dôvod na optimizmus.

Byť Fanda Federera, tak som nervozny. Federerova forma je jeden veľký otáznik a Djokovic, ten Djokovic, ktorý ho tam nedávno dvakrát zdolal ide hore. Je jasné, e, že tneto rok nevypadne s Istominom, ani Kvérym, dá si pozor, neboj :)
Reagovat
Pe3k
Nedávno? :D
Trolhand...
Reagovat
Kozoroh
Nedávno znamená finále Wimbledonu 2014 & 2015 :-)
Reagovat
Pe3k
2 a 3 roky sou nedávno :D rofl
Reagovat
Kozoroh
Samozřejmě, jsou to dva z posledních tří ročníku Wimbledonu.
Reagovat
Pe3k
Jistě, jenže slovo nedávno, neznamená před 3 lety...
Reagovat
Kozoroh
Záleżí na kontextu. Ale to bys musel hlouběji chápat souvislosti.
Reagovat
spaniel
Jiste ze zalezi na kontextu. Ale ten je mimo. Uz jen tvrzeni ze Nole jde nahoru je cista spekulace. Nole v daleko lepsi forme se s Rogerem trapil. A Nole je dole a Roger nahore.
Reagovat
Pe3k
Na tom nic hlubokého není, je to jen kec. Hluboko se propadas jen ty, až na úroveň trolhand ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, WImbledon 14 a 15 je história. Djokovic bol úplne iný tenista..Taký, ktorý na svojom najslabšom povrchu dvakrát odpratal Hop Swiss na smetisko dejín.

A keď bol rok 2015 tak dávno, čo je potom 2012?..

Vidíš, aká si ty guma vygumovaná?
Reagovat
Pe3k
Frustrace jak kráva :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni. Len mám náladičku sa s tebou naťahovať. Jak starší bráška, ktorý robí zle tomu o poznanie menej vyspelému :)
Reagovat
Pe3k
Tvůj starší brácha ti robil zle? A tebe chudacik to poznamenalo...i také příhody píše život.
Reagovat
smazaný uživatel
"Holt, aj takéto príbehy píše život."

Je moja oblúbena formulka. Párkrát som ju tu už použil. A ty vemeno to teraz vertlíkuješ autorovi :)..Ty si fakt, jak taký mladší bráška :D
Reagovat
Pe3k
Zase si něco nepochopil..?
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi jak kolovrátek, neustále nahráváš Forehandovi na smeč :D
Reagovat
Pe3k
Ještě trolhand podobně jako tvůj idol neumí zasvěcovat :D
Reagovat
Kozoroh
Že mu ani není trapné se nad tím pozastavovat...
Reagovat
Kozoroh
Turnaj v Římě nám djokerovcům vlil novou krev do žil po letošních neúspěších na AO, IW nebo MC. Před RG to je velmi pozitivní zpráva!
Reagovat
aape
tak to jistě, Nole začíná být opět konkurenceschopný, to je dobrá zpráva pro všechny příznivce kvalitního tenisu..
Reagovat
woody
Nicmene se ukazuje jak je tezke pro mladsi hrace se prosadit v dobe big 4.Thiem zahrsje "zivotni" zapas s Nadalem a hned v dalsim kole dslsi velka vyzva v podobe Djokovice. A to je ste nehral Roger,kterej by tam v pripade uspechu v semi mohl stat klidne ve finale,takze na jednu tisicovku porwzit 3 z big 4.. Narez...
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič odehrál 1 skvělý zápas za posledních 10 měsíců a vy už tady hned z něho děláte poloboha...
Reagovat
Pe3k
Aby byl jak Ježíš, musel by nabrat pár kilo...
Reagovat
Mayo
Nalejme si cisteho vina, Noje ide atakovat GS rekord Goaterera.
Reagovat
Pe3k
What?!
Reagovat
Kozoroh
Nejdřív je třeba vyrovnat Petových a Rafanových 14 majorových titulů, ostatní až po splnění tohoto úkolu.
Reagovat
Franky
:D :D uz tu jedno podobne vyhlasenie minuly rok bolo z ust jeho otca ked zahlasil ze Nole moze vyhrat aj 20GS....a potom prisiel ten hlboky prepad
Reagovat
mahycek
Uvidíme v Paříži. Nepředbíhejme.
Reagovat
babolat.cz
coto je ten Thiem? Další z těch co si vyhoněj triko na favoritovi a pak jim dojde dech...další Rosol,Darcis atd???
Reagovat
babolat.cz
ale super,aspoň Nole jde dál!!!
Reagovat
spaniel
Studena sprcha pro Thiema. Djokovic hraje trochu jinak nez Nadal a Domovi to nesedi. Nadal returnoval 5m za BL, Novak ani ne metr. To same ve hre. Rvani Balkance po brejcich nechutne jako obvykle. Jako by 1000. hrac zebricku porazil jednicku ve finale Wimbledonu.
Reagovat
Kozoroh
Zápas hodně prožíval, neobvykle dlouho čekal na finále turnaje Masters, vášeň byla naprosto pochopitelná.
Reagovat
spaniel
Mozna pro tebe.
Reagovat
Kozoroh
Neomezuj se jen na mně, je kupa dalších lidí, kterým vášeň Djokera nevadí. Má srbskou krev a balkánský temperament, který se dnes projevil. To jsou věci, které se změnit nedají.
Reagovat
spaniel
Tak ale ty jsi tady. Pak jeste turista, toho jako retardovaneho nepocitam, byt se vydava za doktora.
Kazdopadne vetsine to vadi. Lidi na zapade nejsou zvykli na opici ritualy.
Reagovat
FulnekUltras
jj, pro čecháčka jako "západního Slovana" vždycky lepší zaschlý anglosaský sliz
Reagovat
spaniel
Nazdar a sbohem. Dnes nemam na tve chorobomyslne kecy chut.
Reagovat
FulnekUltras
už sis koupil? je to drahé a úplně na howno - to by ti mohlo vyhovovat... ;)

http://moneymag.cz/aktuality/7571-strach-z-treti-svetove-lide-si-kupuji-luxusni-obrnene-apartmany-v-protiatomovych-krytech?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Kozoroh
"Lidi na západě" byli v minulosti zvyklí na McEnroovy excesy. Nebo na Nastaseho a Connorsovy kašparády. Ostatně, přijde ti chování McEnroa snesitelnější než Djokera?
Reagovat
spaniel
To byl jeste vetsi magor. A to ma byt tva obrana? Ze jsou jeste vetsi magori?
Reagovat
Pe3k
Už je fakt, že se bratříčkuje s trolhand jasně ukazuje, že to v hlavě v pořádku nemá :D
Reagovat
Kozoroh
ROFL, zrovna ty bys měl mlčet, neboť to máš ve své makovici pomotané.
Reagovat
Kozoroh
McEnroe a Connors dokázali svými kašpařinami přitáhnout k tenisu další fanoušky, dělali ze svých zápasů show. No1eho zápasy jsou rovněž show, která nemusí být každému po chuti. Djoker potřebuje v určitých chvílích projevit svůj temperament, aby se nabudil.
Reagovat
turista
Tak holt jsme asi všichni z Djokolandu podle spaniela retardi. Mně to je šumák. Češi nemají vesměs rádi Djokoviče. Vždycky si mysleli a myslí, že jsou něco víc než ostatní slovanské národy.
Reagovat
FulnekUltras
přesněji čecháčci - s malým č ;) - nad Východem směšně se povyšující, Západu stejně směšně se cpoucí do prdele - výsledek: k smíchu všem
Reagovat
spaniel
Vedle jak ta jedle "doktore"
Reagovat
Kytka
Tak ten ho tedy sejmul. Takhle vyhecovaného Noleho jsem už dlouho neviděla. I víc vítězných úderů. Dominic neměl absolutně nárok.
Reagovat
Tuttovka
Tak jsem se chtěl podívat na pěkný zápas, ale tohle byla fakt bída. Dominic po včerejším skvělém výkonu dnes nebyl schopen zahrát zhola nic. Neudržel se v žádné výměně. Novak hrál dobře, ale nedá se říci, že to byla nějaká top úroveň, přesto je to posun. Jak del Potro, tak Thiem mu výrazně pomohli. Jsem zvědavý zítra na Zvereva, který zatím působí dost dobrým dojmem. Doufám, že bude schopen trochu konkurovat Djokovičovi a případně jej i porazit, protože na tohle se opravdu moc koukat nedalo, když tam Novak stál vracel to a Thiem dával z rutinních úderů metrové auty.
Reagovat
woody
Thiem udelal chyby,ale Novak rozhodne jen nevracel...
Reagovat
Kytka
Taky záleží na tom, k čemu ho Nole pustil. K ničemu, jen k jednomu čestnému gamu. Dominic byl blízko k tomu vyrovnat loňský rekord našeho Toma tady.
Reagovat
Tuttovka
Vím, že jen nevracel, ale těch chyb bylo obrovské množství. To nelze popřít. Hlavně přicházely z opravdu rutinních úderů. Kdyby to byly pokusy o winner, tak se to dá pochopit, ale při přípravných úderech toho bylo jak máku. Nole hrál dobře, ale za celý zápas se neocitl pod pořádným tlakem.
Reagovat
aape
to ne, ale Thiem dnes kazil, co se dalo a v druhém setu působil už úplně odevzdaně, bez energie, takže to Novakovi dost usnadnil
Reagovat
Romario
Asi jsme viděli každý jiný zápas, to že Thiem dostal takový nářez nebylo jeho špatným výkonem, ale Nole hrál prakticky jako v dobách své největší dominance. Nole byl skvělý na returnu a prakticky nekazil, dneska by dal 6:3, 6:3 i Nadalovi.
Reagovat
Kytka
Určitě. Je u něj výrazné zlepšení. Jestli tahle forma vydrží, může obhájit RG.
Reagovat
aape
to mi přijde dost nadnesené ,ale věřím , že si to jeho fans upřímně přejí
Reagovat
turista
Přesně tak. Proti takovému Novakovi by si Rafa ani neškrtl.
Reagovat
Romario
No jestli Nole udrží formu co teď předvedl s Thiemem, tak o vítězi v Paříži není pochyb. Nole zjevně ladí formu na restart své dominance. Tam, kde loni tuto dominanci ztratil tak ji letos zase najde a brzy se vrátí na trůn.
Reagovat
woody
Dneska Nole fenomenalni, Thiem hral ho*no protoze mu Nole nic nedovolil,super return,servis velke zlepseni oproti Madridu! Ten BH po lajne tam sekal jeden za druhym. Super vykon, snad bude takhle pokracovat dal! I ten pohled tygra tam dnes byl :-)
Reagovat
Kytka
I hodně přímých bodů z podání. Přišlo mně, že byl rozhodnutý uštědřit mladému pořádnou lekci. Žádná údržba, žádné dlouhé výměny, zakončoval brzy.
Reagovat
woody
Přesně!Ten servis dneska psal paradne,hodne primich bodu,rychlost i 200 velke zlepseni!
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by hral Novak geniálne a súperovi nič nedovolí, vyhrá 6:3, 6:4.

Keď vyhrá 6:0, 6:1, nechcem nikomu brať ilúzie, tak je to z veľkej časti o nekvalite súpera. Nie sme v dedinskej lige predsa.
Reagovat
woody
Thiem nehral nic extra,o tom zadna, snazil se casto zakoncovat na prvni dobrou,vyhazel se,ale to predevsim na svuj servis,co ta hra na returnu? Tam to byla jina pisnicka...
Reagovat
smazaný uživatel
Prvá výmena zápasu. Asi tak by vyzeral zápas, keby si Thiem priviezol výkonnosť zo včera.

On sa však musí naučiť hrať tento štandard dlhodobo a konzistentne. Hlavne zápasy, ktoré sa nevyvíjajú podľa jeho predstáv, tam zvykne spanikáriť a úplne stratí rytmus, koncept hry sa mu rozpadá ako domček z kariet.

Ešte pred týždňom vyzeralo byť RG jasnou záležitosťou pre mnohých. Po Ríme dostáva antukový grandslam veľký náboj, je to úplne otvorený turnaj s troma favoritmi a s pomerne širokou druhou vlnou, z ktorej môže niekto prekvapiť a jedného z trojice favoritov vyradiť.
Reagovat
Haitik
To byl teda naprostý příšerný výkon od Dominica.. Asi včera moc slavil.. :D
Reagovat
Andrew89
Naprosto otresny tenis z Thiemovi strany...dneska totalni tragedie. Po vynikajicim vykonu proti Rafovi je ten dneska z kategorie No comment. Novak teatralni jako vzdy. Nicmene stacilo jen a jen vracet. Od zakladni cary byl dnes solodni. Avsak stavet na tomhle nejaka prohlasebi ze je zoet je ponekud hodne predcasne. Thiem nepredvedl nic
Reagovat
Ondra979
co to je za vocasa ten Thiem? porazi Rafu a pak tahlke vyhuci..tohle ma byt budouci sampion?
Reagovat
Mayo
Svedsko majstri.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, Thiemovci museli včera dlho oslavovať..Dnes absolútne neschopný sa udržať vo výmene, zbrklý a niekedy hrá dokonca s Djokovicom šachy a slajzy a podobné móresy.

Nolemu stačí na víťazstvo len výborný výkon zozadu, dopredu je to stále celkom priemerné.
Reagovat
woody
Tak to si koukal na jinej zapas asi
Reagovat
Pe3k
Na Nadala to stačilo, Nol2 to je jiná úroveň...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Nadala to stačilo na antuke, na Federera to stačí aj na tráve :D
Reagovat
mahycek
Proč by nestačil Rafan, snad Roger ne ??? Omluv se všem Federerovcům. Ku.va a ne.er.
Reagovat
Kozoroh
Ano!!! Parádní start do zápasu!
No1e dobře podává, výborně se prosazuje na returnu a Dom neumí najít na tento tenis odpověď. Novak dnes ukazuje svůj nejlepší tenisový výkon od loňského RG.
Reagovat
Kozoroh
Dnes by na Novaka nestačil ani Rafan.
Reagovat
Andrew89
nevim jestli sis vsiml, ale Dominik je totalne jalovej. Novakovi staci vracet..
Reagovat
smazaný uživatel
Ze čtyř servisů, udržel jeden.

Novak to dneska pojal hodně pracovně :D, pro diváky žádná lahůdka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten z roku 2015, alebo ten spred šiestich dní?...:)
Reagovat
Kozoroh
Ten na aktuálním turnaji, pane 1%.
Reagovat
smazaný uživatel
To 1% zdravého rozumu veru badám. Zvyšok je len eufória po najcennejšom víťazstve za posledných 12 mesiacov :)
Reagovat
turista
Ani Rafan ani Roger.
Reagovat
cheeky
http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-4525184/Federer-attends-Pippa-Middleton-James-Matthews-wedding.html
Reagovat
anajka
Roger vo fraku..., slušivé.
Federerovci sa už začínajú viac zapájať do spoločenského života. Menej súťažného tenisu, viac fotiek off court.
Reagovat
a.magerova
Anajka - to vše je přece zastírací manévr... už tajně obhlíží trávu v Anglii... ;-)
Reagovat
cheeky
Není zač :) taky si říkám, jeslí už tam nezůstane trénovat na trávě. V noci se mi o něm překvapivě zdálo a pak první co uvidím na netu je Roger v Anglii to by mohlo být znamení, že ten Wimbledon dá
Reagovat
a.magerova
A bylo to něco pěkného a zároveň i veřejně publikovatelného?

Já dnes pila toto (opravdu moc dobrý)... a když si to rozložíme a vypočteme čili 62=6+2=8... tak mi TO taky vychází... ;-)

http://kuzovo.cz/destilaty/99-tatratea-62-goralsky-07l-8588002356506.html
Reagovat
cheeky
To vypadá dobře, asi to taky ochutnam. Už je po 22 hodině tak to publikovatelne je. Měl jsem s ním tajný poměr a přišla na to Mirka a vůbec se jí to nelíbilo. Dělala scény a házela po Rogerovi trofejema z turnajů. Roger se jí snažil uklidnit, řekl ji, že má lepší forehand než já, ale to ji rozzuřilo ještě víc. A pak jsem se probudil tak nevím, co bylo dál.
Reagovat
a.magerova
Taky jsem ochutnala 37 (37=3+7=10 - žeby Rafa FO), ale až po té 62 a teda, jak pro kojence... asi jsem měla zvolit opačný koštung.... něco jako když člověk jede 160 a pak musí zpomalit na 80 a pocitově jako by skoro nejel.... :-))

https://pbs.twimg.com/media/BpSEabXCUAAZN61.jpg

https://pic.pimg.tw/chatwine/1436862346-4152940678_l.png

HELE, "RUCE" PRYČ OD ROGERA, TEN JE MŮJ !!!
A navíc, je ženatej, najdi si nějakého svobodného... jen tak namátkou mě napadá třeba Rafa... :-P

________________________________________________________

P.S. Ale jinak závist veliká, chci taky takový hezký sen... :-))
Reagovat
a.magerova
Našla jsem i miniset 6 x 0,05l (22-32-42-52-62-72)... jakože vyzkoušíš a pak koupíš tu nejvíc Tobě lahodící... :-))

https://www.la-vin.cz/tatransky-caj-mix-set-miniatur
Reagovat
cheeky
Ten set je super, díky za odkaz, objednám si ho. Jo, ten pocit znám, budu proto při ochutnavce postupovat od nejslabšího k nejsilnějšímu. Mě ten sen dost překvapil, protože ač miluju Rogera tenis, jako chlap se mi líbí víc Rafael. Jen škoda že nemá tak sexy zarostlý hrudník jako Roger nebo Juan Martin.
Reagovat
Mayo
Podla ocakavania Noje ide ako pila a zdominuje GS.
Reagovat
Davor1
Tak Thiem dnes totálne mimo. Ale Djokovič hrá skvele, jednoznačne najlepší tenis v sezóne, možno aj od vlaňajšieho RG...
Reagovat
smazaný uživatel
Demo lice...
Reagovat
Kozoroh
Tak No1e, jdeme na to!!!
Reagovat
dunphy
*No2e
Reagovat
Kozoroh
Žádné takové :-P
Reagovat
svetova.dvojka
Rusové padli s Američany i s Kanadou, to bude radosti v Rusku...
Reagovat
FulnekUltras
Tak ať mají nějakou tu radost aspoň Záruba s Hostákem... ;)
Reagovat
Mayo
Olee Keneda
Reagovat
Kozoroh
Sověti opět ostrouhali :-D
Reagovat
MartinPa
Někteří píší - Rafa prohrál "rozumně", ale řekl bych, že vyhrát chtěl, ale nedařila se taktika, která byla úspěšná v Madridu = vysoké míče s vysokým odskokem do bh jednoručního soupeře. Možná je to jenom můj pocit, ale při srovnání fh Rafy z Madridu a Říma, je vidět, že v Římě to odskakuje sakra nízko (tvrdší a rychlejší povrch?) = Dom v Madridu stál při bh skoro u zdi a tady to bral v klidu těsně za čárou. Vzhledem k nižším odskokům a k tomu, že taktika Novaka na jednoručáky se vyznačuje zhruba stejnou pestrostí (do bh,bh,bh,bh,fh,bh,bh,bh) vidím to spíše na výhru Doma.
Reagovat
Kozoroh
Saša si zadělává na pořádnou pikantnost - v listopadu by to totiž mohl hrát jak na TM juniorů v Miláně, tak i na seniorské události v Londýně. Postup do finále Říma ho vymrštil na 6. místo londýnského race žebříčku.

Dnešní postup Saši a Doma před týdnem v Madridu je dobrá zpráva pro tenis. Konečně se mladá generace výrazně hlásí o slovo. Zatím tomu tak je na Masters a je otázkou času, kdy se tento nástup projeví i na GS.
Reagovat
woody
A kde je klasicke shrnuti Djokera?
Reagovat
Pe3k
Čeká až Noleho shrne z kurtu Thiem :)
Reagovat
Kozoroh
Jen abychom tebe tady neshrnuli já a Forehand :-P
Reagovat
Pe3k
Vrána k vrane...
Reagovat
r176
Roman Jebavý ve finále deblu!Gratulace!!
Reagovat
Herbert_Hoover
who cares about Heilbronn doubles? lepší by to bylo v Římě :D
Reagovat
mahycek
Tak, tak, Delpo hrál špatně, s Thiemem to bude prověrka už horší. Tam se uvidí , jak na tom Djoko je. Ale, jak jsem říkal včera s trochou nadsázky, že Nadal prohrál rozumě, tak něco na tom je. Nemůže vyhrát 4 antuky a pak na Roland Garros jít. To, ale neplatí o Djokovi, ten má také hrací deficit, tak by to měl večer potvrdit. Akorát, aby se neutavil Thiem, ale je mladý a měl by to zvládnout. Djokovičova forma, je zatím průměrná. Jinak v pondělí se jedu potápět do Egypta, doufám, že natočím zase podmořský svět, rád bych vám poslal fotky i videa. 3.6. přiletím, to už bude 6 den Roland Garros, ale budu v obraze i tam. Zdravím vás a přeji všem pohodu v tenisovém světě i v osobním životě přeji hlavně zdraví. Mahycek.
Reagovat
Mayo
DelPo slaby na hline, jeho cas snad pride na Wimby.Djokovic vyfacka Thiema 2-0
Reagovat
svetova.dvojka
škoda :-(
Reagovat
Marduch
Jeste ze se hrál jen set. I tak to ale vecer bude proti princi antuky strasne tezky.
Reagovat
Davor1
Ten zápas toho o Djokovičovi veľa neprezradil, nehral zle, ale Delpo bol totálne neškodný. S Thiemom to už bude skutočná previerka. Ak by Djokovič postúpil do finále, tak mu to môže ohromne psychicky pomôcť, naopak po prehre by na tom bol zrejme ešte horšie, videl by totiž, že na najlepších v súčasnosti proste nemá a to určite nie je pre takého hráča jednoduché poznanie. Bude to megazaujímavý zápas.
Reagovat
Marduch
Postup pres Thiema by se aktuálně téměř rovnal zazraku. Nevím, jestli to bude zajímavý zapas, cekam podobny prubeh jako pri poslední konfrontaci s Rafou.
Reagovat
Davor1
Podobný priebeh to môže byť, akurát s Nadalom Dom nemal čo stratiť, kdežto s Nolem bude zrejme pod tlakom očakávania a nemusí sa mu s tým hrať tak ľahko, navyše má v nohách toho už celkom dosť, uvidíme...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist