Dlouhý kvůli problémům s ramenem nedohrál turnaj futures v Mostě

21. 5. 2011, 17:49
Aktuality 0
Daviscupový reprezentant Lukáš Dlouhý těsně před odletem na French Open nedohrál semifinálový zápas dvouhry na tenisovém turnaji kategorie futures v Mostě. Úvodní set s krajanem Lubomírem Majšajdrem prohrál 2-6, poté zápas skrečovat pro bolest ramene.
Lukáš Dlouhý

"Bolest mě omezovala při podání. Potřebuje to klid a před grandslamem v Paříži jsem nechtěl riskovat zhoršení zdravotního stavu," řekl Dlouhý, který v Mostě včetně kvalifikace odehrál šest zápasů ve dvouhře a tři ve čtyřhře. V ní skončil se svým právníkem Jiřím Brožem v semifinále. Nejlepší český deblista současnosti bude hrát na French Open ve dvojici s Pablo Cuevasem z Uruguaye. 

Roli turnajové jedničky plní v Mostě Rakušan Daniel Köllerer, který v semifinále porazil čtvrtého nasazeného Alexandera Buryho z Běloruska 6-4 6-4. Ve finále proti Majšajdrovi nastoupí v neděli v 10:30. 

Ve finále čtyřhry zvítězil první nasazený česko-lotyšský pár Roman Jebavý a Andis Juska nad rakouskou dvojicí Daniel Köllerer a Marcus Egger 6-4 6-3.

Na severu Čech startoval také sedmnáctiletý talent českého tenisu Jiří Veselý, po triumfu v Teplicích skončil ve čtvrtfinále na raketě Bělorusa Buryho.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist