Dolgopolovova prohra s Monteirem budí pozornost kvůli podezřelým sázkám

21. 8. 2017, 19:10
Aktuality 9
Do hledáčku jednotky pro bezúhonnost tenisu (TIU) se dostal nedělní zápas 1. kola turnaje ve Winston-Salemu mezi Ukrajincem Alexandrem Dolgopolovem a Brazilcem Thiagem Monteirem. Na prohru favorita Dolgopolova bylo vsazeno před utkáním tolik peněz, že některé kanceláře raději stáhly duel z nabídky.
Aleksandr Dolgopolov

Stočtrnáctý hráč světa Monteiro porazil Dolgopolova, jenž je v žebříčku o 51 míst výše, za pouhých 55 minut 6:3, 6:3. Favorizovaný Ukrajinec si v zápase nevypracoval ani jeden brejkbol.

Představitelé antikorupční jednotky oznámili, že se po informacích od sázkových kanceláří začali okolnostmi zápasu zabývat. Formální vyšetřování však zahájeno nebylo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
babolat.cz
tak už ne pouze Rosol
Reagovat
Ereinion
Zarobil :)
Reagovat
svetova.dvojka
Ukrajinec s pubertální pletí, asi potřeboval nějaké cash no...
Reagovat
smazaný uživatel
No bezvýznamný turnaj za 250 bodů, před grandslamem, kde bohužel vypadává většina favoritů kvůli tomu že se chce soustředit na US open.
Zahajovací kurzy 1,2 -4,0 skončili na 3,2 - 1,35. Na takovej kurz by vsadil jen blázen, tím pádem kdo todle vsázel vedel, že se nejedná jen o běžný šum info jedná baba povídala, to by se to zastavilo na těch 1,9-1,8 , kde už to většina sazkovek stahla.
Reagovat
soloo
stavkove registrovali ze boli privela a privelke sumy na monteira tak preto
Reagovat
Roger_Federer
Betfair obrovske castky ..
Reagovat
George_Renel
Však si v minulosti stěžoval, že vydělává málo. .-)
Reagovat
janek_da
to byl Stachovskij
Reagovat
George_Renel
Tak to se omlouvám za renonc, díky za opravu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist