Drama v Miami. Verdasco chtěl nechat vyvést fanouška. To je ku*va můj táta, zlobil se Kokkinakis

27. 3. 2018, 10:53
Aktuality 17
Souboj třetího kola na Masters v Miami mezi Fernandem Verdascem a Thanasim Kokkinakisem nebyl dramatickým jen tenisově, ale také emočně. Oba borci si při změně stran vyměnili několik slov. Verdaska neustále rušil jeden z diváků. Ukázalo se, že se jedná o otce jeho soupeře. Situaci na sociálních sítích komentoval Kokkinakisův krajan Nick Kyrgios. Vítěz zápasu Verdasco si nic nenechal líbit a Kyrgiosovi odpověděl.

Fernando Verdasco si při změně stran v průběhu rozhodujícího setu stěžoval umpirovému sudímu, že jeden z diváků, který sedí v Kokkinakisově lóži, mezi prvním a druhým servisem neustále mluví, a to Španěla ruší.

Thanasi Kokkinakis rozmluvu Španěla s umpirovým rozhodčím vyslyšel. Nato Verdasco směrem ke svému soupeři prohlásil: "Nemluvím o tobě, ale o někom v hledišti." Poté začal Kokkinakisovi popisovat osobu, která mu vadí. Odpověď určitě nečekal. "To je ku*va můj táta," řekl Australan. "Myslel jsem, že je to tvůj kouč," divil se Verdasco.

Situaci mezitím na Twitteru okomentoval Nick Kyrgios, další australský tenista a kamarád Kokkinakise. "Doufám, že TK (Kokkinakis) zápas vyhraje. Verdasco je největší stěžovatel. Vždy se cítí dotčeně, když mu něco nevychází. Asi ho frustruje jeho bilance s Australany," upozornil na to, že Španěl posledních šest duelů s Australany prohrál.

Kyrgios sice příspěvek smazal, jenže Verdasco si ho díky fanouškovi, který příspěvek sdílel, přečetl a Kyrgiosovi odpověděl. "Když už máš odvahu na Twitteru urážet jiného hráče, měl bys mít odvahu příspěvek nemazat," napsal Verdasco a Australana si zablokoval.

Kyrgios ale chtěl mít poslední slovo. "Klidně bych to Fernandovi řekl z očí do očí. Svůj příspěvek jsem smazal, protože jsem nechtěl zbytečnou pozornost. Klidně to tu nechám," napsal na svůj profil. "Díky za zablokování, to chtělo určitě velkou dávku odvahy," vzkázal na konci příspěvku Verdascovi.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

17
Přidat komentář
Krisboy
Ta ku**a je můj táta? :D
Reagovat
Dobry-den
Nejlepší by bylo všechnu tudlectu naturalizovanou australskou svoloč vyloučit z okruhu. Pak by byl klid!
Reagovat
janek_da
Já pochopil Kokiho tak, že otec může rušit synova soupeře.
Reagovat
spaniel
Australan...potomci kriminalniku...
Reagovat
freeteepek
A proto se jmenují Kirgios a Kokinakis??? Přesnější by snad bylo říct potomci slavných filozofů, architektů, umělců a tvůrců demokracie, ne?
Reagovat
spaniel
Je to Kyrgios a Kokkinakis... Navíc to už neplatí, Řecko už může jen vzpomínat na zašlou slávu. Potom tam bude asi i vliv prostředí... Tomic je podobný.
Reagovat
Pe3k
Tomic je z nich nejhorší.
Reagovat
Nola
to malo aj pokracovanie? : D prepac Gogiska, Nickov herny styl je skutocna lahodka ak sa mu chce, ale ak chce byt raz skutocnym sampionom, musi sa sustredit hlavne na svoj tenis, nepoznam hraca, ktory by napadal verejne cez socialne media ineho hraca, ak chce byt zaujimavy, tak sa mu to celkom dari, u dam je to Genie Bouchard, ktora zase organizuje rande, verejne ponizuje superku, snad neskonci ako ona, bola by to velka skoda pre tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Je to debeel :D dufam, ze bude SF nando x nick, to by bol vyzivny match :D
Reagovat
weak
...tak to nevymyslíš... :-p
Reagovat
Krisboy
Jak malí Jardové. Každopádně jsem rád za Nandovu výhru.
Reagovat
dadaft
nebýval tenis náhodou sportem gentlemanů?
Reagovat
Pe3k
Tak určitě, hlavně s Nastasem jako světovou jedničkou...
Včera bylo na kurtech veselo. Líbil se mi Šapo po mečbolu, I have ice in my veins. S Bornou to bude mít těžké, ale je to otevřené.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mu skutečně hulákal mezi servisem, pak to je hodně nepříjemný a chápu celkem, že se mu to nelíbilo. A je jedno, jestli je to jeho fotr, kouč nebo Donna Vekič, kterou klátil.
Reagovat
Pavol
Mladšieho a neskúsenejšieho súpera psychicky rozhodil a so šťastím zápas vyhral.
Ale karma je zdarma pán Verdasco.
Reagovat
smazaný uživatel
Kokkiho otec sa snazil rozhodit Verdasca, ale jediny koho rozhodil bol Kokki. Holt, karma je zdarma :)
Reagovat
Pavol
Verdasco už bol rozhodený dosť bolo to treba len dopodávať.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist