Fanoušci v Ostravě se nedočkají ani Muchové. Nestihla doléčit natržený břišní sval

19. 9. 2021, 21:16
Aktuality 10
Ani Karolína Muchová se kvůli zdravotním problémům nezúčastní turnaje WTA v Ostravě. Před letošní semifinalistkou Australian Open se z J&T Banka Ostrava Open 2021, které startuje v pondělí, odhlásily už Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková.
Profily hráčů
Karolína Muchová (© AFP)

Dvaadvacátá hráčka světa Muchová si na grandslamovém US Open obnovila zranění břišního svalu, s kterým laboruje od úspěšného tažení v Melbourne.

"V New Yorku jsem si natrhla břišní sval, a i když jsem do poslední chvíle doufala, že budu schopná v Ostravě nastoupit, nakonec jsem to doléčit nestihla. Je mi to líto, protože jsem se na domácí atmosféru moc těšila. Budu dělat vše pro to, abych byla co nejdříve zpět na kurtech," uvedla olomoucká rodačka v tiskové zprávě.

Třetí hráčku světa Karolínu Plíškovou vyřadilo ze hry zraněné zápěstí. Vítězka Roland Garros Barbora Krejčíková se dostatečně nezotavila po problémech na US Open. Ze zahraničních hvězd se tento týden odhlásila také Ukrajinka Elina Svitolinová.

Z šesti domácích hráček tak v soutěži zůstaly tři. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová je druhou nasazenou, v prvním kole má volný los a ve druhém narazí na vítězku utkání mezi Francouzkou Caroline Garciaovou a kvalifikantkou Anastasií Potapovovou z Ruska. Na divoké karty hrající české tenistky Kateřinu Siniakovou a Terezu Martincovou svedl los 1. kola proti sobě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Jan
Tipnul bych, že Muchová si to zranění přenese i do další sezóny.
Reagovat
makro99
Hmm, tak na pátek bych si to přál asi takto:
Swiatek - Rybakina
Ostapenko - Siniakova
Cirstea - Sorribes
Teichmann - Kvitova
Reagovat
sojka1
*Pavlinka - Bel... rozhodne! :-)
Reagovat
makro99
Pavlinku mám v závorce za Soranou; ale říkal sem si, že Soranu už asi mockrát neuvidím.. a Pavlínka je ještě mladá, má celý život před sebou :) SST to je takový bizár, nikdy jsem neviděl, znám pouze z vyprávění...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak bez toho můžeš žít?smile
Reagovat
Titan
Vyčerpání a zranění jsou na konci sezony vždy. Lepší 1000 v Indian Wells, než 500 v Ostravě...
A vstupenky? Nejblíž kurtu 400,- na finálový den, jinak 300,- (platí na všechny zápasy na kurtu...)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Šak sme se tu usnesli, že se na to má do konce sezóny tento...smilesmile
Reagovat
paddy
Tolik odhlášek si určitě vybere daň, dvě velké akce ženského tenisu v ČR a stejně je to k ničemu, když tam nebudou největší hvězdy

Člověk si snadno představí, jak bude vypadat průměrná reakce tenisového fanouška smile smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=6QKenejDKds
Reagovat
Enterprise
Tak o návštěvnost v Ostravě se zrovna nebojím, sice dost našich hráček chybi, ale ceny jsou celkem v pohodě a u nás je velký hlad po tenisu na špičkové úrovni a hala bývá vždycky hodně zaplněná.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nevim, jestli je to jen typem haly, ale v Lucemburku to v hledišti vypadalo jak komparz na superstarsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist