Favoritkám se v Tchaj-peji nedaří. V prvním kole skončily Shuai Peng, Shuai Zhang i Stosurová

30. 1. 2018, 10:22
Aktuality 12
WTA TCHAJ-PEJ - Hned v prvním kole halové akce WTA International v Tchaj-peji skončily tři nejvýše nasazené hráčky letošního ročníku. Po včerejším vypadnutí nasazené dvojky Shuai Zhang nezvládly úvodní zápas loňská finalistka a turnajová jednička Shuai Peng ani trojka Samantha Stosurová.
Samantha Stosurová

Halový podnik v Tchaj-peji přišel hned na úvod o tři největší hvězdy. Svou premiéru na turnaji nezvládla Shuai Zhang. Nasazená dvojka včera v prvním kole překvapivě snadno podlehla Kateryně Kozlovové z Ukrajiny.

A další překvapení na sebe nenechala dlouho čekat. S akcí série WTA International se dnes rozloučily také loňská finalistka a nasazená jednička Shuai Peng a turnajová trojka Samantha Stosurová.

Shuai Peng v prvním kole nestačila 4-6 1-6 na Rumunku Anu Bogdanovou, neobhájí loňské finále a stejně jako na Australian Open ztroskotala hned na své první soupeřce.

Nepovedený vstup do sezony prožívá i Stosurová. Vítězka US Open 2011 a loňská čtvrtfinalistka Taiwan Open prohrála 6-7(6) 2-6 s Nao Hibinovou z Japonska a na kontě má letos jedinou výhru z pěti odehraných zápasů.

Ostatním nasazeným se naopak dařilo. Do druhého kola prošly Julia Putincevová, Zarina Dijasová, Magda Linetteová i Pauline Parmentierová. Zítra čeká první kolo ještě v tuto chvíli nejvýše nasazenou Timeu Babosovou.

• WTA INTERNATIONAL TCHAJ-PEJ •
Tchaj-wan, tv. povrch / hala, 226.750 dolarů
úterní výsledky (30. 1. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
A. Bogdanová (Rum.) - Shuai Peng (1-Čína) 6-4 6-1
Kozlovová (Ukr.) - Shuai Zhang (2-Čína) 6-2 6-4
Hibinová (Jap.) - Stosurová (3-Austr.) 7-6(6) 6-2
Putincevová (5-Kaz.) - Namigataová (Q-Jap.) 6-2 6-4
Dijasová (6-Kaz.) - Blinkovová (Q-Rus.) 6-2 7-5
Linetteová (7-Pol.) - Xin-Yun Han (Q-Čína) 6-2 6-0
Parmentierová (8-Fr.) - Naraová (Jap.) 1-6 6-4 6-1
Yafan Wang (Čína) - Ozakiová (Jap.) 6-2 6-4
Larssonová (Švéd.) - Jing-Jing Lu (LL-Čína) 6-3 6-1
Niculescuová (Rum.) - Jabeurová (Tun.) 6-1 4-0 / skreč J.
Kai-Chen Chang (WC-Tchaj-wan) - Ya-Hsuan Lee (WC-Tchaj-wan) 7-5 6-2
Ying-Ying Duan (Čína) - Katóová (Jap.) 6-2 4-6 7-5
Lisická (Něm.) - Yuxuan Zhang (Q-Čína) 6-3 1-6 7-6(3)
Bouchardová (WC-Kan.) - Lin Zhu (Čína) 1-6 7-5 2-0 / skreč Z.
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

12
Přidat komentář
letityfanousek
Měla už 8 mečbolů a teď je to 55! A to jsem si chtěl na ní vsadit. Další nervové zhroucení tenistky.
Reagovat
blixa
A dobře bys býval udělal ;-)
Reagovat
letityfanousek
ale tenhle týden mi zatím vše vyšlo: Smyczek+Pauffley+Hemery+Golubic+Kostyuk
Reagovat
Hector21
Evža jede jako dráha...česká ovšem
Reagovat
Fandina
Šarapová dostala WC do Dubaje. Koukám, že tam bude velká konkurence. Pro mě ale dobrá zpráva, že toho tam víc uvidím. Letos v Dubaji budu.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tyjo, tiše závidím :) kolik to tak stojí a na jak dlouho? :)
Reagovat
Fandina
Na sedm dní pět nocí, pojedeme ve třech, s manželem a synem. Na závěr turnaje holek a začátek turnaje kluků. Já půjdu dva nebo tři dny na tenis a je docela možné, že tentokrát půjdou na tenis jeden den i oni dva, asi na holky. My takhle jezdíme každý rok na nějaký turnaj, já jdu na tenis a oni zase na nějaké jiné aktivity, sopky, býčí zápasy, kasíno a podobně. Takhle jsme byli vloni v Monte Carlu, předtím Madrid, Řím. Ono toho už moc nec nezbývá, co se týká tenisu po Evropě. Předtím jsem byla ve Wimbledonu, ale tam jsem byla sama a předtím na French Open, já chodím po tenise, oni po svém.
Tentokrát jedeme s cestovkou, jindy jezdíme přes Booking, co se týká ubytování a letenky si kupujeme sami. Vstupenky na serverech turnaje.
Do Dubaje to máme s cestovkou, viděla jsem, že některé nabízejí týden v Dubaji i s polopenzí i od 12 tisíc. Takže to zase nemusí být nic drahého.
Vstupenky v Dubaji jsou různě drahé, záleží na jaký den to je. Podle odkazu dole u nás připadá cena od cc 900 Kč za lístek výše. U kluků polovička. protože tam budeme na začátek turnaje.

http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/en/tickets/grandstand-tickets
Reagovat
Ondřej.Jirásek
super, tak si to užijte, díky za info :)
Reagovat
Fandina
Díky moc a rádo se stalo :-)).
Reagovat
letityfanousek
Musím uznat, že máš nejlepší tenisovou auru ze všech diskutujících. Nenadáváš, fakt fandíš, nikoho neurážíš, fandina do nepohody. Mám co dohánět. Já jen vidím to špatný, jsem tenisový morous. Tak ať ti to vydrží.
Reagovat
Fandina
:-))
Ale ne, párkrát jsem se tu také rozohnila, řekla něco ostřejšího. Někdy se vytočím. Ale obecně platí, že svět vidím krásně.
Reagovat
Fandina
Škoda, přála bych Sam zase nějaké ty výhry.
A když tam není žádná naše holčina, ani moje vyvolené, budu držet palce Babos i jsem zvědavá na Lisicki nebo Linette.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist