Fed Cup: Jasno o sestavě bude až těsně před losem

29. 10. 2014, 13:47
Aktuality 135
Jen formálně dnes kapitán Petr Pála oznámil čtyřčlennou nominaci na finále Fed Cupu proti Německu. Kvarteto tvoří Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Lucie Hradecká. Součástí týmu ale zůstává i Andrea Hlaváčková. Až příští pátek, hodinu před losem zápasů, bude jasné, které čtyři hráčky zůstanou pro víkendové zápasy.
Petr Pála

Němky přijedou do Prahy, kde se bude hrát v O2 areně 8. a 9. listopadu, rovněž v pěti. Nominovány byly Angelique Kerberová, Andrea Petkovicová, letos poprvé Sabine Lisická a Julia Görgesová. Náhradnicí je deblová specialistka Anna-Lena Grönefeldová.

Pála i kapitánka německého týmu Barbara Rittnerová museli oznámit čtyřčlenné nominace deset dnů před losováním pořadí zápasů. Oba ale mohou ještě hodinu před losem v pátek 7. listopadu dvě hráčky vyměnit.

"O definitivním složení se rozhodnu až podle momentální výkonnosti a zdravotního stavu hráček těsně před utkáním. Může se stát cokoliv. Proto je možná jakákoliv varianta," uvedl Pála na dnešní tiskové konferenci v Prostějově. Připustil, že jeho tým je mírným favoritem. "Nesleduji ale diskuzi na toto téma. Pro mě je důležité, že umíme z této pozice hrát. Výhodu můžeme mít také v podpoře publika," řekl.

České jedničce Kvitové po namáhavém programu posledních dnů a startu na Turnaji mistryň prodloužení sezony nevadí. "Finále Fed Cupu se nehraje každý den. Už jednou jsme atmosféru finále Fed Cupu doma zažily. Těším se na atmosféru a hezký týden, který si užijeme a završíme vítězstvím," řekla Kvitová.

Šafářová už si byla zalyžovat v Rakousku. Odpočinula si od tenisu a je znovu v plné přípravě. "Doufám, že zopakuji výkony z posledního finále Fed Cupu. Máme dobrý a silný tým. Věřím, že se nám podaří zvítězit," uvedla Šafářová, která předloni proti Srbsku vybojovala vítězný bod.

Variantou pro případnou rozhodující čtyřhru je nominace Hlaváčkové s Hradeckou. Stříbrné deblistky z londýnské olympiády se daly kvůli Fed Cupu dohromady po více než roce a minulý týden vyhrály čtyřhru na turnaji ITF v Poitiers. Jejich zápasy ve Francii Pála neviděl. "Nikde jsem je nenašel. Ale bavil jsem se s oběma trenéry," řekl.

Německá sestava se opírá o světovou desítku Kerberovou, podle očekávání nechybí ani sedmnáctka Petkovicová, která hraje tento týden Turnaj šampionek v Sofii. Poprvé je letos v sestavě bývalá finalistka Wimbledonu Lisická, která v týmu chyběla kvůli zranění a poklesu formy. Čtyřkou je Görgesová, která by mohla vytvořit deblový pár s Grönefeldovou.

"Hrajeme finále poprvé po dvaadvaceti letech, na což jsem pyšná. Chceme samozřejmě vyhrát, ale to Češky taky. Už jen pomyšlení na finále je vzrušující a věřím, že všechny hráčky, i Češky, ukážou skvělý tenis," řekla Rittnerová, která je kapitánkou devátým rokem. V roce 1992 byla členkou vítězného týmu.

Nominace:
ČR: Kvitová (4. dvouhra WTA), Šafářová (16.), Karolína Plíšková (24.), Hradecká (160./22. čtyřhra WTA), náhradnice Hlaváčková (166./16.). Kapitán: Petr Pála.
Německo: Kerberová (10.), Petkovicová (17.), Lisická (27.), Görgesová (74.), náhradnice Grönefeldová (35. čtyřhra WTA). Kapitánka: Barbara Rittnerová.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

135
Přidat komentář
tommr
jak Andrea tak Lucka schytaly od mladých hráček (Konjuhový resp. Schmiedlový) pořádnou nakládačku a jasně se ukázalo, že jsou pro singla ve FC nepoužitelný ...
Škoda, že vzdaly debl ve kterým měly naopak velkou naději na další titul ...
Reagovat
ptpc
A zranená nebola ani jedna...
Reagovat
tommr
podle mě to jejich odstoupení z deblu nějak souvisí s nominací na finále FC. Bud se kvůli tomu nějak nepohodly nebo se naopak dohodly, že už nemá cenu ztrácet dál síly na - z jejich pohledu - nevýznamným turnaji ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Jejich vztah je prej zcela pouze na profi "tenisoveurovni", daly to dohromady jen kvuli finale FC, kvuli Palovy..Po nominaci to asi trosku ochladlo a rozhodli se posetrit sily..
Nemyslim ze by pristi rok spolu hrali..
Reagovat
ptpc
Podľa mňa tam bola nejaká zlá krv...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo co se stalo s Andreou a Luckou, čtyřhru nedohrály a ve dvouhře pokračují, že by se Andrea po té nominaci co je jako náhradnice zasekla, já bych se nedivil, dá se dohromady s čínankou a půjdou na čelo
Reagovat
aligo
nemůžeš vědět jestli lucka nastoupí....
Reagovat
mrafe
Tak Andy už se může balit a vyrazit směr Plzeň
Reagovat
tommr
hlavně, že Andrea není zraněná. Prohra s talentovanou Konjuhovou se dala čekat ...
Reagovat
aligo
nemá někdo nějakou adresu kde bych mohl shlédnout Báru u Jan Krause?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.showjanakrause.cz/videoarchiv/184-show/#video-all
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to dají holky,budu jim věřit,hlavně Kerberová ,Petkovičová trochu obava,ale Lisická ve mě vyvolává dobrý pocit a super představa z oroseného holého čela ,který bude mít Pála až uvidí tu šklebící se Kvitovou na kurtě..!
Deutschland,Frauen,deutsche Treue,Deutscher Wain und deutsecher Sang...
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra bude zdravá a že se jí bude dařit. Jinak je to právě ona, která na posledních dvou titulech měla největší zásluhu, přidala nejvíc bodů. Takže v pohodě.
Reagovat
EllNino
že tě radši máma nepolkla ...
Reagovat
FulnekUltras
Petkovic ist - es scheint - heute leider schon ganz in Ordnung, aber durch Kerber hat Tschechei-Team bestimmt zwei Punkte sicher...und der dritte kommt irgendwie auch...
Reagovat
Frick
Kdyby Genie v předstihu avizovala neúčast, myslíte si, že třeba Pála nevzal to nejlepší?

Karolína, Bára, H+H
Karolína, Bára, Petra C., Kristýna
Karolína, Katka, Terka, Denisa
Reagovat
Frick
Upřímně bych třeba omluvil Lucku, pokud by třeba chtěla brát rok 2015 jako (poslední) šanci se konečně podívat do špičky.
Reagovat
smazaný uživatel
Barča byla u kRause Skvělá !! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára u Krause? Skvělý... :D S Andreou to byla sranda
Reagovat
blixa
Jojo, úplně super ! Zatím asi nejpodařenější účast tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
to s tou sprchou bolo super!!! :DDDDD
Reagovat
mrafe
Super
Reagovat
sprchon
Rozhodne tedy třetí set, který už sledovat nebudu. Jdu spát, ráno brzy vstávám...
Poznatek: Je tu velký rozdíl v počtu odehraných míčků při vlastním podání. Nevím jestli to Nicole dělá schválně, aby si víc zahrála (pravděpodobně ne :D), ale při jejím podání se často chodí přes shodu (průměr 7,5 odehraných míčků na jeden podávací game). Při podání soupeřky se snad přes shodu ještě nešlo (5,5 odehraných míčků na podávací game) Důležité je, že ty důležité míčky zatím Nicole docela vyhrává (4/5 využitých BB, 7/11 odvrácených BB).
Nicole si tedy při vlastním podání zahraje o dost víc než na returnu. Nastřílela zatím 7 es a 5 dvojchyb. Soupeřka je v tomto ohledu s obojím na nule.
No nic, držím palce. Dobrou noc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec s přehledem, mohl to být kanár, ale důležitý je vítězství, 6:1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už je LL na druhou :-) Bezva! :-)
Reagovat
Frick
proč "na druhou"?
Reagovat
smazaný uživatel
no tak lucky byla, že se dostala do hlavní soutěže - no a když dnes vyhrála, tak musí být lucky na druhou, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no teďka už je možná spíš happy než lucky :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, tak tyto jazykové nuance asi neposoudím - důležité je, že dostala druhou šanci a využila ji (a to ještě není konec turnaje) :-)
Reagovat
Frick
6:1

Nicole dala 8 es a proměnila 8 BP z 9.

Horší je pět dvojchyb a (zákonitě) fakt, že ztrácí příliš mnoho servisů...

Dnes ztratila pět. Kdyby to třeba zredukovala na dva až tři, tak by ty zápasy vypadaly mnohem lépe.
Reagovat
lars
5 DF na 3 sety je prijatelny :))
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že sem dost nepříjemně překvapená, jak Pála sestavil nominaci. Ano, je to jen předběžné, ale proč z předběžné nominace vyřadil Andreu, prostě nechápu. Je to naše nejlepší deblistka a určitě si zaslouží v nominaci být. V singlu se ji sice nedařilo, ale v deblu je rozhodně lepší než Lucka. Pokud Pála sledoval finále v Poitiers, tak sám musel vidět rozdíl ve vypjatých momentech mezi Luckou a Andreou, kdy Lucka nedokázala dopodávat na výhru a dost toho zkazila. Zajmalo by mě taky, proč se odhlásily ze čtyřhry z Nantes, v zítřejším programu obě zatím figurují...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych nechal Kv, Šaf a H+H. Pravda ale je, že kdyby se nedej bohyně Kv nebo Šaf zranila, chyběla by náhradní singlistka.
Reagovat
blixa
Já bych spíš, když už to je takhle povolal místo Lucky Hradecký Báru.
Reagovat
FulnekUltras
Andrea může mít nějaký drobný zdravotní problém, který už v Nantes nechtěla dál riskovat, a nakonec v konečné nominaci bude.
Reagovat
smazaný uživatel
je to zapeklitý. Pokud by se jedna z nich zranila, tak by podle mého názoru byla nejlepší náhrada Karolína. Báře bych proti Němkám moc nevěřil. Jenže zase bych víc věřil Báře s Andreou nebo Luckou H. v deblu.

Není to sranda vybrat to pravé řešení.
Teď víme, že Bára hrát nebude. Zvolit H+H bez Karolíny je riskantní, protože se může nějaká singlistka zranit. Ale stejně tak je riskantní nominovat Karolínu, protože prostě (ještě asi) není ideální deblistka.

Já bych prostě nevěděl :-) Tak snad bude mít Pála šťastnou ruku :-)
Reagovat
Jan
Však mu to všichni omlátí o hlavu, když to holky nevyhrají. Taky nevím. Má hodně holek na výběr. To Navrátil v DC nemusí řešit nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra moje favoritka Kája Schmiedlová proti Lucce Hradecké.. nevíte, jestli na druhé kolo už bude nějaký stream? Nantes mám docela z ruky :)
Reagovat
FulnekUltras
ale my tu mísu stejně vyhrajem !!!
Reagovat
Roger_Federer
isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/217977/rozladeny-stroj-na-winnery-kvitova-vsak-ze-sezony-smutnit-nemusi.html
Reagovat
Roger_Federer
dnes se snim i zhodnu..:), vyjimecne
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, četl jsem. Mám na to takový neutrální názor (asi to bude tím, že Petru moc neprožívám). :)
Reagovat
FulnekUltras
slušně napsáno
Reagovat
Frick
Snad až zarážející, že si letos vydělala jen o 600 000 USD méně...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tady jede na Fed Cup do Prahy? :-) A kdo se tak hodně těší, jako já? :)
Reagovat
aligo
Jááá :D
Reagovat
slacker
Ja nikam jezdit nemusim
Reagovat
smazaný uživatel
jakto?
Reagovat
Cico93
je z Prahy asi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo takhle.. :-D No.. Já jedu 5 hodin vlakem, a on si to má u zadku :-DD
Reagovat
FulnekUltras
zřejmě docházková vzdálenost... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chování diváků na těchto akcích je otřesné. Na stupidity typu DC a FC se nedívám ani v televizi a Cechrep mám tak jako tak v zádeli. Natož ještě někam jezdit a tyhle dávno vyčpělé komedie platit! Kvalitního tenisu je každý rok k vidění dost.
Reagovat
Roger_Federer
Kdes byl naposledy na tom kvalitnim tenisu??
Reagovat
blixa
On žije ve svém virtuálním satelitním HD supertenisovém světě ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chování diváků?? Je naprosto vpořádku, ve srovnání třeba s Argentinou.. Pochopitelně, že lidi asi nebudou mlčet, a chovat se jako děti z mateřský školky, když si zaplatí(i popijí).. Ale z televize, to vypadá uplne jinak vsechno.. NAzivo, sedet mezi temi 13. 000 lidi je nepopsatelny okamzik!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Taky se těším na do 02 arény.
Reagovat
Frick
Tak asi se o tom přesvědčíme, když jedna z nich (ne)nastoupí do singla, ne?
Reagovat
Lenca45
Ahoj, nemáte někdo nějakou zkušenost s prodejem různých pamatecnich věci na Fed Cupu? Mam namysli třeba ty velké tenisáky na podpisy, nebo nějaké plakáty. A taky jak pak probíha nejake podepisování? Je možné treba dojit za hračkami na lavičku a tam požádat o podpis a vyfotit se? :)
Reagovat
Lenca45
Ten prodej myslím tak, jestli jsou v hale nejake stánky a tam se prave prodávají ty předměty :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nic moc jsem prodávat neviděl v areně.. Ale já to ani nevyhledávám. třeba tam něco je.
Reagovat
Fandina
Já jsem si na nějakém DC velký tenisák na podpisy koupila, tak předpokládám, že tam stánky s nimi zase budou. Co se týká plakátů, tak určitě také, stánky tam bývají.
Reagovat
Lenca45
Díky :) A vy mate nějakou zkušenost s podepisováním? :)
Reagovat
Fandina
Mám podpisy, ale nesháním je. Jen když tenistu, tenistku uvidím, tak si nechám něco podepsat, ale jinak to nesháním.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se v tom vyznám dost, jsem sběratel autogramů, takže píšu i dopisy.. Ale naživo... To je jiný kafe, a mám jich také hooodně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Na aukcích Andrey Hlaváčkové je furt něco.. Potítka,kšilty podepsané, nebo plakaáty.. Tam se mrkni.. Jinak, s těma podpisama to není vůbec jednoduché... Na FC/DC je to těžké, hlavně proto, že za nima se vůbec nemůžeš dostat.. to nejde.. A po zapase, jedine se natahovat s tenisakem nebo s cimkoli pro hrace a rvat po nich, at si te vsimmnou.. ja mam hodne podpisu.. mezi me zatim "nejcenejsi" patri Errani, kterou jsem odchytil na FC.. ale je to boj.. :-)
Reagovat
Lenca45
A v hale se prodávají nejake ty tenisáky nebo plakáty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plakáty jsem viděl v Ostravě, že dávali zadarmo.. Stánků tam moc není, jenom PRINCE, a tam prodávají výbavu. Jinak fakt nic moc.. Jedete do Prahy?
Reagovat
Lenca45
Takže šance ukořistit podpis od všech čtyř hráče je tedy skoro nereálná?
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně ne,.. Ale říkám.. Právě v o2 areně, je ta tribuna vysoko, takže se musíte hodně snažit a natahovat.. A taky, není řečeno, že hráčka bude toho podepisovat mraky, může toho podepsat 2-3, jako Errani na FC v Ově... V Praze to je hodně složitý.. V Ostravě je to docela v klidu.. Tam, když jste vepředu, nemusíte se ani tolik antahovat, jste blíž a můžete na ně juknout.. Ale jak říkám, já se v tom vyznám, ale někdo, kdo tam nikdy nebyl, to může být hdoně složitý, se zorientovat... Italky z FC mám 3.. Utekla mi jen Vinci..
Reagovat
Lenca45
A mohou tedy hračky něco podepisovat kdyz sedí na tribune (nebo jak to nazvat) a fandí? Nebo to proste není možné?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to nelze.. Tribuna je daleko a tam tě nikdo v žádném případě nepustí..
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem tam byla v roce 2012 na finále, tak tam nějaký malý děti prolezli z VIP tribuny až k lavičkám pro podpisy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:O :O Stát se muže ledascos, asi no :D
Reagovat
Lenca45
2012 jsem tam byla taky a prave take jsem viděla ze tam hráčky neco podepisovsaly. Tak proto se ptám, jestli je to bežné a smí se to, nebo ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chceš podpisy, tak jeď spíš na nějaký turnaj. Já jsem byla na FO a tam není problém získat podpis nebo někdy i fotku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, proklouznout k hráčkám, určitě dovolene není, ale pokud se jedná o malý děti, asi se jim nic nestane :D A Andrea podepisuje tenisaky na FC, aby je pak dala do aukce, to jsem taky videl uz :D :)
Reagovat
Lenca45
OK. Díky moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač :-)
Reagovat
tommr
a k dnešnímu čtvrtfinálovýmu zápasu proti domácí dvojici Foretz+Hesse vůbec nenastoupí. Zajímalo by mě co za tím vězí a jestli to má nějakou spojitost se zveřejněnou nominací na FC ... :(
Reagovat
EllNino
prosímtě, ty seš paranoidní, ta nominace je pouze předčasná :D ...a určitě by kvuli tomu nerozhádaly....horší je určitě možnost, že je Andy nebo Lucka zraněná, a já bych se přikláněl k Lucce ...
Reagovat
tommr
ani jedna možnost ovšem není dobrá ... :(
Reagovat
blixa
Předpokládám že ano, nemá dál smysl aby spolu hrály když Andrea vypadla z nominace a nejspíš už je dohodnutá na další sezonu s Peng.
Reagovat
tommr
z hlediska společný přípravy na FC to asi ztratilo smysl, ale měly by velkou šanci na další společnej titul ... :(
Reagovat
mrafe
Pála prohlásil, že to zatím nahlásil podle žebříčku, že se rozhodne, až příští týden podle tréninku, takže ještě klidně může být nominovaná Andrea.
Reagovat
slacker
Pala doufa ze na neho nasadi "zenske" zbrane
Reagovat
ptpc
Neviem prečo Ťa tu niekto nazýva paranoidným. Ja si myslím to isté. Všetko so všetkým súvisí...
Reagovat
FulnekUltras
za týden uvidíme...
Reagovat
EllNino
ten někdo má jméno ;)
Reagovat
ptpc
Prepáč, nabudúce si dám vačší pozor a nezabudnem uviesť meno...
Reagovat
Fandina
Nominace mě překvapila. Spíš jsem čekala Andrejku než Lucku. A napadá mě snad i to, že v přímé konfrontaci, která byla v deblu letos dvakrát vyšla vítězně nad Andy LucHra. A jinak změna může být ještě před losem, tak uvidíme, jak to bude a hlavně, v jaké asi budou hrát všechny čtyři formě během příštího týdne. Tak držím palce Pálovi, aby dobře vybral a holkám, aby vyhrály. Nejlepší by to samozřejmě bylo hned po singlech.
Reagovat
tommr
Katka Siniaková postupuje do čtvrtfinále když Nizozemku Hogenkampovou udolala ve třech setech 6:1 4:6 6:1 ...
Tereza Smitková zápas s Babosovou nerozehrála dobře a první set ztratila 4:6 ...
Reagovat
tommr
a Tereza bohužel končí když nepotvrdila roli nasazený šestky a s Babosovou jasně prohrála ... :(
Reagovat
Fandina
Bohužel. Terka s Babos prohrála i letos a předloni v Praze. Teď je to už její třetí prohra s ní. Škoda.
Reagovat
lars
Kdo by podle Vas vyhral debl ?
Reagovat
aligo
H+H
Reagovat
slacker
j+j
Reagovat
mrafe
ta syrovátka ti evidentně nedělá dobře, přejdi na jinou značku
Reagovat
slacker
ORRERO a.s., Tri Dvory 98, 784 01 Litovel
Reagovat
tommr
Renata Voráčová vyhrála první set v zápase s Rebeccou Šrámkovou (444) ze Slovenska 6:4 ...
Postup do čtvrtfinále už má jistej Bára Krejčíková, který vzdala soupeřka ...
Reagovat
tommr
a Renata vyhrála i druhej set a taky postupuje do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
tommr
Katka Siniaková dneska začala dobře a první set proti Richel Hogenkampový (148) vyhrála jasně 6:1 ... :)
Reagovat
mrafe
chtěla jsem ti napsat, jsi rychlejší. Katka si tvoje včerejší slova vzala k srdci.
Reagovat
tommr
začátek druhýho setu jí ale utek ... :(
Reagovat
mrafe
já věřím, že to ještě otočí
Reagovat
tommr
tak ten ztracenej brejk už má zpátky ... :)
Reagovat
mrafe
Katka to dala, sice ve třech setech, ale co je doma to se počítá.
Reagovat
tommr
jj vítězství nad Hogenkampovou je pro Katku cenný - momentálně je to holandská dvojka. Až na malej výpadek ve druhým setu měla Katka zápas pod kontrolou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová, Šafářová, Plíšková Kar. a Lucka Hradecká je dobré kvarteto. K Hradecké můžou dát Šafářovou nebo Plíškovou. Andrea letos nic až na dobrý turnaj v Patayy nepředvedla. Bylo by škoda jakoukoliv hráčka z této čtyřky vyhazovat. Sestava se mi líbí
Reagovat
smazaný uživatel
co předvedla Hradecká :D
Reagovat
smazaný uživatel
Též nic. Ale v deblu má stálejší výsledky. Andrea je hodně nevyzpytatelná. Hraje furt jinak. Myslím si, že by to byla chyba bez Karolíny.
Reagovat
tommr
nechápu jak můžeš něco takovýho tvrdit. Andrea je v deblovým žebříčku na 15.místě s velkým náskokem před Luckou Hradeckou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Peking se Andrei povedl. Deblově se mi víc líbí Lucka. Hraje lépe. Od Andrei nevíš co čekat.
Reagovat
tommr
a mluvíš o singlu nebo o deblu? Pokud o singlu tak s tebou v podstatě souhlasím - Andrea letos opravdu nehraje moc dobře. V deblu je to ale úplně jinak - tam je Andrea - když nepočítám Květu Peschke - pořád naše nejlepší deblistka ...
Reagovat
PetaM
Takže není nejlepší. Nejlepší je stále Květa. Nejlepší může být jenom jedna, ne více, proto ten název "nejlepší".

Takhle můžu říct, že Hradecká je taky nejlepší, když nepočítám Andreu a Květu ..
Reagovat
PetaM
PS.: Kdyby Andrea nejela Asii (což neměla původně v plánu), tak by byla až za Luckou ... Asie ji vynesla celkem vysoko, díky Peng.
Reagovat
tommr
Květu nepočítám, protože s reprezentací ve FC už dávno skončila ...
Reagovat
PetaM
No, ale jak jsem psal. Andreu zachránila Asie. Jinak by nebyla tak vysoko.
Reagovat
tommr
takhle by si moh zpochybnit i postavení Petry Kvitový ...
Reagovat
PetaM
Jenomže Petru nezachránila jenom Asie ... Ale celá druhá půlka roku :D

Navíc Andrea Asii v plánu neměla .. :D Petra ano :D :D
Reagovat
Jan
A co Bára Záhlavová Strýcová místo Hradecké nebo Andrey ? (teoreticky, když už není v nominaci), popřípadě i Klára Koukalová ?
Reagovat
tommr
Bára v širší nominaci určitě byla, ale nominovat Kláru to by se musel Pála úplně zbláznit ... :)
Reagovat
George_Renel
že má tahy promyšlené dopředu jako v šachách. Umí v tom chodit a ví co dělá. Pod pokličku nevidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě bych Andreu z nominace vyndal. Letos opravdu nic nepředvedla. Karolína tam nechá všechno, když tu šanci dostane...
Reagovat
tommr
nechápu proč se ta nominace vůbec oznamuje když je to stejně jenom formalita a může se to ještě kdykoli před utkáním změnit ...
Komentovat takovou nominaci v podstatě ani nemá smysl, ale kdyby měla v konečný verzi opravdu chybět Andrea tak bych to považoval za velkou chybu hlavně z psychologickýho hlediska ...
Reagovat
pepin
Tak je to takové divné, nejdříve je dá dohromady, odehrají pár utkání a pak ji jako nenominuje? Moc tomu nerozumím, přitom si myslím, že je jasné kdo bude hrát dvouhry.
Reagovat
tommr
přesně tak. Nejdřív jim dá naději a pak když se holky dají dohromady a předvádějí solidní výkony tak je zase roztrhne? Andrea si kvůli tomu zrušila turnaje v Kanadě a přišla tak nejspíš o cenný body do žebříčku a všechno to dělala zřejmě pro nic ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že ve finální nominaci Andrea místo Karolíny bude.
Reagovat
pepin
Tak uvidíme, dvouhry jsou jasné, pokud se něco nepředvídaného nestane. Holky měly spolu dobré výsledky a je vidět, že jim pauza v jejich sehranosti nepřinesla žádnou újmu. Doba Karolíny určitě přijde a navíc zatím čtyřhru s žádnou z holek nehrála a myslím si, že by to byl třeba za nerozhodného stavu docela risk. No nechme to konovi, ten má větší hlavu.
Reagovat
Roger_Federer
vcem jsou dvouhry jasne? Pliskova klidne muze nahradit Safarovou.
Reagovat
tommr
ale jedině kdyby byla Lucka zraněná nebo nemocná a to doufejme nehrozí ...
Reagovat
Roger_Federer
Na me posledni 3 mesice pusobila Pliskova svezejsim a lepsim dojmem nez Safina..Kdybych to vybiral hodne bych vahal..
Reagovat
tommr
na posledním turnaji v Moskvě ale Karolína vypadla už v prvním kole a svěžím dojmem rozhodně nepůsobila - spíš právě naopak. Lucka tam došla až do semifinále ...
Reagovat
Roger_Federer
jasne, Moskva souhlas..uvidime
Reagovat
smazaný uživatel
A vo to tu de. Pála chce nechat dvouhru otevřenou do definitivní nominace. Andrea v nominaci bude.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, pokud bude Lucka zdravá tak bude hrát. Ve Fedu za to umí vzít a jak jsem napsal, čas Karolíny přijde.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist