Fed Cup: Plíšková poprvé přehrála Halepovou. Kvitová selhala, padla s Niculescuovou

6. 2. 2016, 12:10
Aktuality 784
Stav utkání prvního kola Fed Cupu mezi Českem a Rumunskem je po prvním dnu 1-1. Karolína Plíšková si dnes poprvé v kariéře vyšlápla na světovou trojku Simonu Halepovou a v rumunské Kluži tak Češkám zajistila první bod. Petra Kvitová naopak ve druhé dvouhře překvapivě prohrála s Monicou Niculescuovou a bod nepřidala.
Karolína Plíšková

Češky Fed Cupu v současnosti vládnou. Loni porazily ve finále v Praze Rusky 3:2 na zápasy, obhájily titul a soutěž vyhrály už počtvrté za posledních pět let. Rumunky jsou díky Halepové ve Světové skupině poprvé po 24 letech.

"Simona je asi nejlepší rumunskou sportovkyní, takže je jasné, že tady bude mít velkou podporu domácího publika," konstatovala před zápasem Plíšková. "Je to skvělá hráčka, výborně hraje od základní čáry, skvěle se hýbe a nedá nikdy nic zadarmo. Bude to těžké utkání, ale dám do toho maximum."

"Karolína je dobrá hráčka, hraje hodně agresivně a má výborné podání. Myslím, že mi tenhle styl ale sedí, takže by to mohlo být dobré. Několik zápasů už jsme spolu odehrály, takže vím, co od ní mám čekat a jsem na to připravená," řekla před utkáním Halepová.

Světová třináctka Plíšková proti Halepové ukázala sílu na podání a v přímých úderech, ale také trpělivost ve výměnách a při zkrácení hry. V úvodním setu Plíšková třikrát dotáhla ztrátu podání, za stavu 4-5 odvrátila i setbol, o set ale přišla v tie-breaku poměrem 4-7.

Od druhé sady se však Plíšková zlepšovala a držela s výborně se bránící Rumunkou krok v úderech od základní čáry. Češka hrála odvážně, opírala se do returnů a po brejku z třetí hry mířila za ziskem druhého setu. V osmé hře pak přišla o vlastní podání, hned v následujícím gamu ale přišel klíčový okamžik setu. Při podání Halepové prohrávala Plíšková 15-40, i přesto však dokázala soupeřce servis vzít a vzápětí sadu dopodávala.

Na začátku třetího dějství na Češce sice byla vidět únava, po krátké krizi se ale znovu rozjela a díky dvěma brejkům si dokráčela pro výhru 6-7 6-4 6-2. Hrdinka loňského finále proti Ruskám porazila Halepovou poprvé v kariéře po třech předchozích prohrách a zároveň si poprvé poradila s hráčkou z elitní trojky žebříčku WTA.

"Jsem fakt ráda, že jsem ji konečně porazila. Je to pro mě velmi cenné vítězství a jsem ráda, že přišlo právě ve Fed Cupu. Bylo to dost náročné, protože ten povrch je strašně pomalý, ale zvládla jsem to a to je důležité. Jsem šťastná, že jsem pro tým získala první bod," radovala se po zápase Plíšková. "Doufám, že to Petře trošku pomůže a bude se jí hrát lépe. Určitě ji půjdu podpořit."

Kvitová bod nepřidala, prohrála s Niculescuovovu
Do druhé dvouhry nastoupila česká jednička a aktuálně devátá hráčka světa Petra Kvitová proti domácí dvojce Monice Niculescuové. Kvitová se proti nepříjemně hrající Rumunce nedokázala dostat do rytmu. Po čopovaných míčích soupeřky z forhendu, padajících k zadní čáře, často trefila síť nebo aut. Celkem udělala v utkání 46 nevynucených chyb, zatímco Rumunka jen 12.

Kvitová se místy snažila útočit, ale ani výpady k síti nepřinesly kýžené body. Zkazila několik smečí, párkrát byla prohozena a větší část zápasu vypadala na dvorci utrápeně. Po nevydařeném výkonu prohrála česká jednička 3-6 4-6 a Rumunky tak zásluhou Niculescuové srovnaly stav utkání prvního kola Fed Cupu na 1-1.

"Začátek byl špatný, ale pak jsem se dostávala trochu do hry a zlepšovalo se to. Cítila jsem se lépe fyzicky i mentálně, ale ona hrála pořád hodně solidně," řekla Kvitová a ke svému výkonu doplnila: "Mám ale určitě na víc, to je bez debat."

"Kája zahrála fantasticky. Bylo to fyzicky i mentálně náročné, ale zvedla se. Pétě od začátku moc nešly nohy a bylo vidět, že letos neodehrála moc zápasů. Niculescuová moc nepomohla a odehrála to dobře od začátku do konce," řekl kapitán Petr Pála po druhé dvouhře. Stav 1-1 po prvním dnu označil za dobrý. "Můžete si říct, že když to bylo 1-0, tak pak by bylo 2-0 lepší, ale 1-1 je v pořádku. 3-2 je ale nejlepší," dodal s úsměvem.

Nedělní program by měl v poledne českého času začít soubojem dnes poražených jedniček Kvitové s Halepovou, po nich budou hrát Plíšková s Niculescuovou. Za stavu 2-2 by o vítězkách rozhodla čtyřhra.

• FED CUP 2016, 1. kolo•
(Kluž, tv. povrch / hala)
sobotní výsledky (6. 2. 2016)
Česko - Rumunsko 1-1 ... po prvním dni
Kar. Plíšková - Halepová 6-7 6-4 6-2 ... 1-0
Kvitová - Niculescuová 3-6 4-6 ... 1-1

Komentáře

784
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ze zápasů Karolíny s Niculescu mám hodně velký strach, když pomyslim, že ve dvou zápasech s ním uhrála jen 6 gamů. :( Snad to teď bude naopak.
Reagovat
Michaelus
Nicu si včera šlehla karpatské pálenky
Reagovat
patriks
je skutečně "nejlepší rozhodčí" všech dob. Jeho snaha o zviditelnění se byla opravdu originální, svou šikanou Petry se mi opravdu zapsal nezapomenutelně do povědomí. Divím se, že mu podala na konci ruku. Když Petru napomínal i když jí bral 1. podání, tak bylo 25 sec od posledního míčku. Že Niculescu tam měla odstupy 27 i 45! sec zřejmě v zaměření na Petru vůbec nepostřehl, nebo proti domácí hráčce "opomněl". Diváky během utkání napomenul snad jen 3x, takže asi podle něj hráč musí podávat i za hluku diváků.
Reagovat
Michaelus
María se chová jako ko*ot hodně často
Reagovat
Frick
- Simona to nebude čekat, nikdo to nebude čekat
- Simona bude ještě pod většim tlakem na povinný bod
- Simona si bude vědoma negativní bilance s ní
- Simona je dost možná na obdobných "procentech výkonosti" jako v Kantonu
Reagovat
Frick
Jasně, že to Pála neudělá, jasně že mne iracionálně žene ta představa, jak se tato tenisová Popelka stane hrdinkou, ale dyť je to vlastně hezký, no ni?
Reagovat
FulnekUltras
Ale jo - někdy může být takovýhle šok-tah přínosem. Vzpomínám v hokeji ChallengeCup-79 na brankáře Myškina v rozhodujícím zápase SSSR s elitním kanadským výběrem NHL - 6:0 a Myškin už nikdy potom podobný výkon nepodal. ;) Jenom nevím, jestli na to v dané situaci a podmínkách bude mít Denisa "koule"...
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Předpokládám, že to Pála s Petrou důkladně probrali a asi hodně bude záležet na tom, jak se případně bude cítit Petra.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas. A zvlášť druhý den je potřeba všechno řešit hlavně týmově.
Reagovat
Jan
A hlavně nenápadně :)
Reagovat
Frick
Reagovat
smazaný uživatel
No díky bohu, že tam je Pála a ne ty. :-p
Reagovat
vrabejka
Pala to neudělá přece nepotopi svou budouci sverenkyni.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-fed-cup/259566/kukal-pliskova-muze-byt-jednicka-kvitova-vyhrala-wimbledon-moc-brzy.html

Ta lemra nedokázala přejít na GS 3. kolo a světová jednička.

Bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Expert jo? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
slovo expert je asi celkem naduzivane (nebo ho chapeme prilis definitivne), ale tvoje pohrdani taky, Kukal byl nas spickovy tenista a solidni trener, uspesny kapitan, tedy nejaky ten nazor snad smi mit. Nezpochybnuj trapne cloveka, tak padne vyvrat ten nazor.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu názor neupírám, jen mám pocit, že až příliš přechvaluje Karolínu a až příliš kritizuje Petru. A jestli něčemu už vůbec nerozumím a co mi připadá hodně mimo, je tvrzení, že Petra vyhrála Wimbledon moc brzo. Srovnání s Kerberovou mi připadá celkem mimo z toho důvodu, že ona je odlišný typ hráčky než Petra. Ona hraje poměrně stabilně, často dojde na turnaji daleko, ale s čím měla vždycky problém je to, dotáhnout to do konce. Tohle loni prolomila, letos stvrdila grandslamem, takže ano, ji by tohle mohlo nakopnout. Oproti tomu Petra je a vždycky byla nahoru-dolů hráčka. Když se na nějakém turnaji rozjela, nebyl pro ni až tak velký problém dotáhnout to do konce, o čemž svědčí její skvostná finálová bilance. U ní ale je problém se rozjet. Těžko si buduje sebevědomí a naopak ho poměrně snadno ztrácí. A to je něco, co by se nezměnilo ani kdyby ten Wimbledon vyhrála později. Pokud by tedy nějaké později vůbec kdy bylo.
Reagovat
FulnekUltras
S odstupem možná ještě štěstí za ten z řetězu utržený rok 2011... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, takze se stalo (reklo) vlastne co???? Sam Kukal odmita zaver, ze Karolina brzy predstihne na zebricku Petru, jako ukvapeny. Jestli Petra vyhrala Wimbl predcasne nebo prave vcas ukaze opravdu az ten sam cas, o tom nejake tvoje pocity opravdu nerozhodnou. A srovnani s nekym neni nic, nez prave jen srovnani, podleha individualnimu vyberu. Misto hysterie bych volila klidek a sem tam neco, co se tyka Petry, bych normalne vypustila.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a pokud mam byt uprimna, volba (jmeno) trenera mi prijde zajimavejsi a pro Petrinu karieru mnohem zasadnejsi a nez cela dnesni Halep. Fakt jsem na neho zvedava! Sama jsem tady (z nostalgie zrejme) utrousila cosi celkem usmevneho.. jsem napnuta.. :-))
Reagovat
baggik
Tady musim souhlasit s iqem, to jsou hrozny kecy vyhrala moc brzo, ma byt stastny a hrdy, ze ho vyhrala.
Reagovat
smazaný uživatel
jake kecy, co je na uvedomelem a prirozene postupnem budovani vlastni kariery spatneho, to netusim, a ze ted kazdy od Petry zase ceka Wimbledon, je taky pravda a pokud to na ni nevytvari zadny tlak - no, jen dobre pro ni.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tim samozrejme nemyslim, ze jsou jeji dva talire spatne.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Špatné na tom je to, že je to naprostá fantasmagorie. Prostě to takhle nefunguje. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
fantasmagorii siris ty, promin.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nečti jen titulek, v rozhovoru to vysvětluje celkem rozumně. Na jedničku bych to teda neviděl (nejen proto, že dokud hraje Serena, tak na ní nemůže myslet nikdo - i bez ní jsou tam větší kandidátky než Karolína, včetně Petry), ale top 5 nebo i výš? Proč ne. Taky říká, že má Karolína velké rezervy, což je pravda. Je na ní, jak na nich dokáže zapracovat. Ona momentálně patří výkonnostně tak do druhé desítky, dočasnou pozici v top 10 nahnala víc kvantitou než kvalitou výsledků (i když i pár kvalitních tam bylo a brzy je Karolína bude muset obhájit). Já bych se ani moc nedivil, kdyby teď na nějakou dobu vypadla i mimo top 20, ale pak bude mít pár měsíců, kdy má velké bodové rezervy. Tam se ukáže, jak na tom je. Potřebuje hrát víc zápasů jako ten dnešní se Simonou, který zvládla i takticky - na rozdíl od zápasu s Makarovou na AO. Na GS by to měla být otázka času, než projde do 2. týdne (pokud si nevytvoří psychický blok). Z posledních 5 GS, kdy reálně mohla o postupu do R16 uvažovat, vypadla dvakrát s Kaťou, na kterou neuměla najít protihru, jednou s Coco ve výborné formě. USO, kde byla vyhořelá, nepočítám, tam by prohrála i s figurínou. Vyloženě průšvih to byl akorát s Mitu, byť na GS, který by asi i v budoucnu měl být pro Karolínu nejslabší.
Reagovat
Frick
Já nevim, ale tohle jsou samý výmluvy, proč to nešlo. A ono to nešlo 4x za sebou (bez AO 2015).

Neměla by se prostě hráčka, co byla v TOP 7, s tím dokázat poprat?

Taky těch pět prohranejch velkejch finále loni. Sydney a Dubai bych vzal, ale aspoň jedno z těch dalších tří vyhrát měla.
Reagovat
vrabejka
Stačí zlepšit pohyb a trpělivost a proč ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti Káje, ale podle mě je trochu přeceňovaná...
Reagovat
Frick
Víte?

Jestli ne, tak vám to teda povim.

S každym takovymto zápasem mne víc a víc štve ta bilance 8:0 s Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
slušní lidi už spí! :-)
Reagovat
Frick
Bude rituálně obětována na oltář kruté Halapeňo?
Reagovat
marekv
Petrus
Reagovat
Frick
Proč by Denissa? Ta by nám zvedla náladu a Rumunum tlak a mandle.
Reagovat
Frick
Proč ne
Reagovat
marekv
Zítra:
Proti Halep obětovat Petru. Ne Báru, ta je třeba do čtyřhry.
Na 2:2 vyrovná Kája.
Na čtyřhru se vyloženě těším. Stěžovat si na únavu Kája nemůže, v jejím věku ještě nema nárok :-)
Reagovat
FulnekUltras
Likvidoktorka musí vydržet všechno... ;) A kéž by se ještě debl vůbec hrál...
Reagovat
Jan
Proti Halepové bych obětoval Allertovou. Tam by byla aspoň nějaká šance, že by ji mohla porazit. U Petry tu šanci nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
U Denisy? Obávám se, že to by byl rovnou odevzdaný bod.
Reagovat
Jan
Může být, že se Petra přes noc změní a Halepovou porazí, nebylo by to poprvé (ta změna), ale nevím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Furt má ze všech holek největší šanci.
Reagovat
blixa
Žvásty. Největší šanci má Bára.
Reagovat
FulnekUltras
Aby jí pak ale ještě zbyly síly na 4hru - ke které samozřejmě ani nemusí dojít. ;) Je to otázka, ale já Petru s Halep automaticky vůbec neodepisuju.
Reagovat
Fandina
Naposledy s ní vyhrála asi před šesti lety, ale souhlasím s tím, že na ní má mentálně, určitě se nebojí, ale nevěřím tomu, že je schopna jí přehrát, to spíš Petra, když jí dá pár leváckých zatáček na servisu a nebude zaťatá jako dneska.
Reagovat
Frick
Hlavně nezapomínejte, že Halepová je zřejmě poloviční.

A poloviční Halepovou třeba Denča porazit dokázala.....
Reagovat
Fandina
Jestli by měla být poloviční, tak tím spíše jí může Petra porazit, když nebude svázaná, jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby s voctem. Bára by měla jedinou šanci, doufat, že se Simona sesype, jinak proti ní nemá vůbec co nabídnout.
Reagovat
blixa
A co proti ní nabídne Petra bez podání s 50 UE za zápas ?!
Reagovat
Fandina
Vždycky nemá 50 UE a podání mývá také lepší. Děláš, jako bys jí neznal. Víš, že jeden den hraje tak a druhý může vyhrát. Bohužel je to tak s ní pořád. Ale zase bohudík, je šance, že vyhraje. Ostatně, i Nole vyhrál se 100 UE, a Petra mnohdy také vyhrává s velkým počtem UE. Záleží na tom, kolik zahraje těch vítězných.
Reagovat
Frick
Petra je na sra.čky. Vůbec bych jí nestavěl.
Reagovat
smazaný uživatel
Na srač*ky jsi tady tak akorát ty. A už dlouho.
Reagovat
Frick
Konečně jsi na to kápl. Monako, Štvanice...

vždy to píšu zhulenej.

A teď mne prosím omluv, v kuchyni mám draka, tak beru světelný meč a jdu s ním bojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak upaluj.
Reagovat
Fandina
To si nemyslím. Předpokládám, že je to jako vždycky u ní, nahoru a dolu.
Reagovat
smazaný uživatel
A kde bereš tu jistotu, že bude bez podání a s 50 UE? Petra je schopná Simonu přestřílet, má tedy zbraň, kterou má šanci Simonu přehrát. Bára žádnou takovou zbraň nemá, což znamená, že i když bude mít superformu a předvede supervýkon, nebude jí to nic platný, když jí Simona nepomůže.
Reagovat
Frick
A měla Bára nějaký zbraně proti Mugu? Proti Caroline? Proti Li-Na?
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu, Caro i Li byly/jsou ale typově totálně odlišné hráčky než Simona. Bára je vlastně taková slabší verze Simony.
Reagovat
baggik
Proc tady pisete o obetovani, to snad ne. Pustte si vykon Simony na AO a vcera, ta holka je mimo skoro stejne jako Petra. Dal bych tam Baru, ta umi kousat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by Plíšková hrát neměla a měla nastoupit na Halepku radši Strýcová :D
Reagovat
FulnekUltras
Barča je pořád hlavně poklad do debla. Ale zítra se může zase stát cokoliv...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je slabá jak caaaaaaj!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože petro to je bída odcestuje pěkně do top 30 tam ti to bude sluset daleko víc!!!!!!!!!!!
Reagovat
Pe3k
Reagovat
VlS
Tak Sabine, Domi ( Domi tam chybí už jen roznožka směrem na kameru) Danku ( ty fotky jsou starý asi 100 let, teď už Danka tak pěkná není ) a Viku bych tam nedal, Spíš Alexandra Mitu, pro trochu exotiky Abanda, dál Cici Belis ...... a kdyby člověk začal prohlížet holky z ITF - tam je pěknejch mladejch holek fůra.
Reagovat
janek_da
provařená jména. Už jak byla první Sabine, tak jsem tušil.

Chybí tam Peťka, nemyslím řeznici, Julča Goerges, Monča Puig, Alize Lim, Amandina Hesse
Reagovat
Fandina
A kdo je to v čase 2:02?
Reagovat
smazaný uživatel
Kate Upton. Jak si jí autor videa spletl s Dankou, teda netuším. Asi v tom bude hrát roli pár promile.
Reagovat
Frick
A co biatlon-Istky?

Třeba ten malý tyrolský zajíc. Je fakt tak pěkný? No asi jo, celkem.

Ale ta naše liška z Pojizeří šmrnclá Slovenskem, tak je postě ÚÚÚžasná.
Reagovat
Frick
Není je. A my já máme rádi. Je to prostě idol. Myslím, že v ČR není populárnější sportovkyně nyní.
Reagovat
smazaný uživatel
Už teď je mi jí líto. Až přijde období, kdy jí to nepůjde, a že jednou přijde, na to vemte jed, tak to pěkně schytá.
Reagovat
Fandina
Také může skončit na vrcholu a pak se jí může vyhnout slabé období.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je taky možnost. Ale obávám se, že to by asi musela skončit letos.
Reagovat
blixa
Vždyť už přišlo. Loni. Taky to dostávala všude sežrat. Tlustá, líná, hrozná, blbá. Jak to tak bývá, u nás čecháčků. Čekáme kdy někdo slavný, obdivovaný uklouzne a pak se do něj pustíme. Protože své hrdiny v podstatě nenávidíme. Hroznej pronárod jsme.
Reagovat
Frick
Naštěstí se to rozředilo úspěchami štafet a Veroniky.

No a ten jeden závod taky Gábina vyhrála.

A pak to přišlo na MS!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nezbývá než doufat, že si to loni už vybrala všechno.

Se zbytkem tvého příspěvku naprostý souhlas. Dneska asi poprvý. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně mám přeci jenom pocit že i u nás jsou dva nedotknutelní - Růžička a Jágr. :-)
Reagovat
blixa
Růža, to bych si nebyl tak jist. Jágr jo. Ten má místo v českém pantheonu definitivně předplacené.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se stalo :) Když neměla v minulé sezóně po OH moc formu (asi i kvůli příliš mnoha mimosportovním povinnostem), tak to u odborníků na všechno z idnes (a asi i jinde, kde to nečtu) byla tlustá kráva s velkou p*delí.
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/full/2161201-img-sport-gabriela-soukalova-petr-koukal-nahota-rakovina-charita.jpg

Hnus. Odporná 100 kg machna.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
PetaM
Karolína: "Byl to dobrý zápas od nás obou. Čekala jsem větší peklo, protože Simona je pro lidi tady Bůh."

Přesně tak. Simona je pro lidi v Rumunsku Bůh. A to prosím nevyhrála GS, ani TM a ani FC. Na AO se poroučela v prvním kole. A u nás je Petra (která má GS, TM i FC, a teda jako na AO postoupila do kola druhého :D :D ) jen tlustá a psychicky labilní kráva.

Drtivá většina z vás uráží Rumuny, ale ke svým sportovcům se teda chovají mnohem lépe, než vy.
Reagovat
smazaný uživatel
Podpis.
Reagovat
bIbec
myslíš, že na rumunském tenisportále to není podobné? Já bych si na to teda nevsadil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze prave s "rumunskym TP" jsem operovala pri mistnich dohadech, proc Simona odlozila planovanou operaci.. ;-)
Reagovat
Fandina
Nejhorší na tom je, že nejvíc urážek jde na vrub Petry, u žádného jiného tenisty jsem to nezazanamenala, jako u ní. Někdo vedle psal, že se v Česku úspěch neodpouští. Možná proto, že Petra je nejúspsěšnější teniskou poslední doby. Jinak to také nechápu, proč se jí vždycky tak nadává.
Reagovat
Jan
Kecáš nesmysly. Žádná jiná tenistka (naše) nehraje tak příšerně jako Petra v posledních 4 letech, když se jí nedaří. A je to čím dál častěji. Proto sere tolik lidí. To je celé.
Reagovat
Fandina
Žádná jiná tenistka neměla v posledních čtyřech letech tolik úspěchů jako Petra. Nevykládej nesmysly.
Reagovat
Fandina
Závist, to je to co lidi žene neprominout Petře, když se jí nedaří. Nic jiného se o tom říct nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má za poslední 4 roky víc titulů než všechny ostatní Češky dohromady. Jestli tohle někoho sere, tak je duševně chorej.
Reagovat
Fandina
Tohle ať vykládá negramotným, že ho štve, když Petra prohraje. Ostatní holky toho prohrají mnohem víc a on tu bude tvrdit, že to je důvod, proč tak útočí na Petru. Závistivec to je.
Reagovat
Jan
Vy jste oba pominutí. Nemluvíme o titulech, to nikdo nezpochybňuje. Ale jak hraje potupně, když jí to nejde. A že to je hodně potupné.
Reagovat
smazaný uživatel
Potupně je to maximálně tak v hlavách chorých mozků.
Reagovat
Fandina
Vůbec tomu nerozumíš a nevíš co píšeš. Ano, prohrála, ale do poslední chvíle to vypadalo, že může otočit, i když udělala hodně chyb. Jsi úplně máklý.
Reagovat
Jan
Pravda je, že jsem na začátku prvního setu odešel a šel ven, protože to vypadalo že to prohraje, což takto dopadlo a vrátil jsem se až po zápase. Takže nevím jak hrála během zápasu, ale stačilo mi, co jsem viděl na začátku prvního setu. Nehledě na její jiné dřívější zápasy, kdy hrála podobně. Nabil jsem ti munici, tak ji použij :)
Reagovat
Fandina
Mě vždycky fascinují lidi, kteří vykládají jak Petra hrála ostudně. Ano, prohrála, ale že když prohraje třeba tím samým poměrem nějaká jiná, tak nic neřeknou. Jen na ní se útočí. Ano, udělala chyby, ale také zahrála dobré údery. Ale to druzí neví. Jen kopou.
Reagovat
Jan
Jde o to, že Petra vyhrála velké turnaje, proto je u ní očekávání o mnoho větší než u jiných. Ale to je pořád dokola a je zbytečné ti to povídat.
Reagovat
Fandina
Jen nevykládej. Ty nevynecháš příležitosti, abys do ní nekopl. Buď netrénuje, nebo málo, nebo hraje ostudně. A pořád dokola.
Reagovat
Jan
Já jí ta velká vítězství neberu. Ale když si to vezmeš, od roku 2012 se postupně zvyšuje počet porážek s ostudou, zatímco dřív byl pravidlem aspoň výkon na nějaké úrovni a vyjímkou propadák, teď je pravidlem propadák a vyjímkou, když zahraje skvěle. Jistě se to dá omluvit všemi jejími nemocemi a neduhy, ale když zahraje takhle ostudně, vždycky to naštve bez ohledu na příčiny.
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ale psát o tom, že někdo prohrává s ostudou, když je to 6:3 a 6:4 nebo v tříseťáku, tak to už mi opravdu připadá jako padlé na hlavu. A pochopit, že člověk vždycky nehraje top, že vždycky to nejde je jednoduché. Ale ty radši napíšeš, že druhý hrál s ostudou a ještě tě to naštve. To není normální.
Reagovat
Fandina
A přitom při stejném tréninku vyhraje dvakrát Wimbledon. Ale když prohraje, tak je to ostudné. Přitom kolikrát zahraje líp než jiné, které vyhrávají, ale kopnout si do ní, to dokáže každý.
Reagovat
Fandina
Je to nefér, když vyhraje, tak se to bere automaticky, když prohraje, je to ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
Copak Petra může za to, že někteří mají nerealistická očekávání?
Reagovat
lars
ale Halep jako Buh dnes nehrala :))
Reagovat
misa
Teď ještě zjistit, kolik existuje rumunských, španělských nebo nizozemských biatlonistek :)
Reagovat
VlS
To je jednoduchý, koukni na stránky IBU
Reagovat
misa
Překvapivé množství. V té databázi ale asi budou všichni, kteří se udrží na lyžích :)
Reagovat
VlS
No, a Španělky a Holanďanky jsi tam našel?
Reagovat
misa
27 Rumunek, 4 Španělky a 4 Holanďanky.
Reagovat
Fandina
36 Češek
Reagovat
VlS
Tak otázka je, jestli jezdí svěťák nebo IBU cup.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude spíš seznam všech registrovaných, některé asi nejezdí ani ten IBU Cup, ale jen na regionální nebo národní úrovni.
Reagovat
blixa
Tak ;-)
Reagovat
blixa
Co vím, tak IBU jezdí jedna Španělka a jedna Rumunka. Holanďanky jen rychlobruslí ;-)
Reagovat
VlS
Rumunky tuším mají i štafetu, Španělku nevím, že bych viděl a Holanďanky fak požírá Sáblice :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna Španělka je 60. v IBU Cupu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holanďanky asi 0, Rumunek je víc, ale znám jen Tofalvi, která snad kdysi i vyhrála závod SP.
Reagovat
Pe3k
Soukalová je nová česká lvice.
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle přezdívka patří Petře. A patřit bude i nadále.
Reagovat
Pe3k
Petra má patentovanou přezdívku :)
Tak nevím, Gabča bude asi česká šelma :D
Reagovat
smazaný uživatel
Patentovanou ne, ale je to trochu blbý, dávat stejnou přezdívku vícero lidem, kor když je čeština tak bohatý jazyk. ;-)
Reagovat
mikimaus321
aby Gabča zapadla mezi Kanadské lišky
Reagovat
Fandina
Gábina je třetí a koukám, že má nějaké červené vlásky, minule je měla blond.
Reagovat
Frick
Já myslim, že dobrý. Ono kdoví, jaká byla ta máza. Sec jenom, i když třeba na tom není údajně Evča dobře běžecky, tak že jí ani 0+0+0+0 nestačilo na TOP 10, to mi je jí až skoro líto...
Reagovat
Pedronegro
no, úplně nejlepší je mimoidní blábolivý Dostál, to je špica:)
Reagovat
VlS
A Frick by moh spolukomentovat :-) Prostě Evča rychlostně je až někde, zvlášť v individuálu a masáku, který jsou na ni dlouhý, žádná novinka.
Reagovat
Frick
Gábi, jedeeeeem!
Reagovat
misa
Musím se přiznat, že selka je mi mnohem milejší než Gabriela :)
Reagovat
bIbec
ta to mně zase taky. Ta Šoukalová tady na TP mi leze krkem, abych pravdu řek.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
blixa
Takovej kulturní člověk, a takovej blbec ! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
3. místo dobrý - akorát škoda, že před ní byly zrovna ty 2 jediné, které tam nepotřebovala :D
Reagovat
blixa
Tak u Marie těch 6 bodů až tak nevadí ale 12 bodů Dorothey bolí. Ta má teď naprosto neskutečnou fazónu, až z toho jde strach.
Reagovat
VlS
Neboj, ona se zas někde vybouchá
Reagovat
blixa
No nezbývá než věřit, že jí to nevydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám obavu, jen za Anterselvu a Canmore stáhla 58 bodů. Ale tak snad s ní Gábina nebude prohrávat do konce sezóny. Byla by smůla být ve všech závodech sezóny v top 10 a nemít velký globus. Uvidíme, co v Maine, Gábina tam nikdy nezávodila, snad jí trať i střelnice sedne.
Reagovat
VlS
No, to jsou zrovna ta 2 místa s velkou nadmořskou výškou.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to bude ten hlavní důvod. Presque Isle je cca 200 m nad mořem, takže návrat do normálu.
Reagovat
VlS
I Oslo a Mansijsk
Reagovat
VlS
A Dorotka je z Anterselvy, ta je plně aklimatizovaná na málo kyslíku
Reagovat
smazaný uživatel
A vo co vlastně jde? :-)
Reagovat
lars
O postup do dalsiho kola FC :)
Reagovat
lars
Co rikas na prohru Makarona?
Reagovat
smazaný uživatel
neměl jsem vsazeno, tak jsem si jenom vzpomněl, jak tu o tom včera byla řeč :)
Reagovat
Frick
ééééj Makaróna!
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, debatí sa niekde aj o dueloch ATP 250? nikde nič, vďaka
Reagovat
fera
Kája dnes jedním slovem SUPER, bojovná, trpělivá se super nasazením. Veliká gratulace.

ALE... Petra :(((
Přes vše co dál napíšu mám Petru rád, fandím ji a budu i nadále, o to víc mě tohle mrzí. Vlastně spíš přijde líto :(
To co dnes předvedla, to bylo opravdu k pláči, od začátku do konce. Všichni tady víme jak je tenis vrtkavý a co vše se může pokazit. Muže nejít první servis, může nejít i druhy, nemusí se dařit na síti, dokonce ani u základní čáry, může být den blbec a nemusí se dařit nic....
Dokonce může být období, kdy je víc dnů blbců, ale pokud tenhle stav trvá půl roku (min od minulého UO) a tím nechci zlehčovat Petřiny problémy s mononukleózou, tak to už je opravdu "velký problém".
Pera měla vždy období kdy se dařilo méně a všichni to tak nějak brali, ale od poloviny minulého roku je to už jen špatné a horší.

Tohle všechno se dá pořád pochopit, je to sport a prostě se může nedařit.
Nedá se, ale pochopit jiná věc a ta je na tom všem ta nejhorší. Jakmile vidíte Petru po příchodu na kurt, tak se musíte ptát: "proboha, proč jí někdo neřekne, že nemusí hrát když nechce?", chvilkami musíte přemýšlet jestli se rozbrečí už v půlce nebo až na konci prvního setu... :(
...a kdyby se aspoň rozbrečela nebo roztřískala raketu, ne, to ne, svěšená ramena sklopená hlava útrpný pohled a na konci v rozhovoru nějaké ty důvody, proč to dnes zase nevyšlo :(

Říká se, že když se nechce, je to horší, než když se nemůže.

Jen se v duchu bojím toho že zítra Petra nastoupí proti Halepové, myslím, že Barča by byla lepší volba, ale třeba se mýlím.

Tak budu čekat dál a doufat, že se konečně něco změní a že se třeba mýlím ve všem a vše je jak má být....
Reagovat
smazaný uživatel
V druhé polovině loňského roku Petra uhrála titul v NH, ČF na US Open, finále TM a bod ve finále FC. To mi fakt nepřipadá jako nějaké tragické výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi dobří rozhodčí :-D
Reagovat
fera
Psal sem od US Open, finále FC je věc týmu, rozhodla čtyřhra a neskutečné nasazení Báry a Káji, ale možná, že se fakt pletu nechci se přít a pletl bych se hrozně rád....
jestli se však nemýlím, tak do tří týdnů je venku z Top 10 a nebude to o jedno nebo dvě místa, když se podívám, kdo tam všechno čeká...
Reagovat
misa
Tak k tvé radosti už nebudeme mít v desítce jedinou tenistku.
Reagovat
fera
proč k mé radosti??? vypadá to snad, že by mě to nějak těšilo?

už na začátku sem napsal, že mě to mrzí, spíš je líto
Reagovat
misa
Tak píšeš, že Petra bude za tři týdny daleko z desítky, což není vůbec jisté.
Reagovat
fera
za předpokladu, že je to tak, jak sem napsal a rozhodně z toho nemám radost :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš. Drtivá většina holek v okolí Petry dost obhajuje, zatímco Petra sama až do Madridu neobhajuje prakticky nic, takže takhle brzký pád z top 10 je dost nepravděpodobný.
Reagovat
lars
vyznamne hrozi jenom asi Bencic
Reagovat
smazaný uživatel
Obhajoby v následujících týdnech (do Miami):

(v závorce body v aktuálním žebříčku, v druhé závorce body po odečtu)
6. Šarapova (3672) Acapulco 110 IW 120 Miami 10 = 240 (3332)
7. Pennetta* (3611) Dubai 190 Doha 55 IW 215 Miami 120 = 580 (3031)
8. Suarez (3595) Antwerp 305 Dubai 190 Doha 185 IW 215 Miami 650 = 1545 (2050)
9. Kvitová (3582) Dubai 105 Doha 100 = 205 (3377)
10. Šafářová** (3580) Antwerp 100 Dubai 190 Doha 470 IW 65 Miami 10 = 835 (2745)
11. Bencic (3260) Dubai 60 IW 120 Miami 120 = 300 (2960)
12. Williams (3091) Dubai 105 Doha 185 Miami 215 = 515 (2576)
13. Plíšková (3090) Antwerp 185 Dubai 585 IW 120 Miami 215 = 1105 (1985)
14. Azarenka (2935) Doha 305 IW 65 Miami 65 = 435 (2500)
15. Bacsinszky (2894) Acapulco 280 Monterrey 280 IW 215 = 775 (2119)

* nehraje a určitě vypadne z top 10
** zatím nehraje a na 99 % vypadne z top 10

Bez záruky, počítáno z hlavy :)

Ale Petra může být, pokud jde o top 10, zatím v naprostém klidu. Až do Madridu. Naopak Karolína musí hodně zabrat, tak snad jí dnešek nastartuje.
Reagovat
lars
A Pennetta (ne)bude treba hrat v USA ?
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že spíš ne, když se jí nechtělo ani do Austrálie.
Reagovat
lars
V USA se ji darilo
Reagovat
smazaný uživatel
Mo a? Ona už ukončila kariéru, teď se podle mě šetří tak akorát na Řím, aby se mohla rozloučit doma. A možná si střihne olympiádu. Jinde už bych s ní moc nepočítal.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych to tak tipoval - Řím, OH, možná něco před OH na rozehrání (Washington?, Montreal? - do MD by se měla vejít v pohodě).
Reagovat
baggik
Ukoncila karieru, to nevis co to znamena????
Reagovat
smazaný uživatel
Aby to tady nebylo jenom o tenise... Lindsey dneska při sjezdu v Ga-Pa opět excelovala, ale i české lyžování zaznamenalo bodový úspěch a nebylo to zásluhou žádného neznámého jména, přestože to byla její premiéra... :)
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-zimni-sporty-lyzovani/259546/ledeckou-obletovaly-televize-i-souperky-nemohla-jsem-je-poznat.html
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska oba zápasy dopadly přesně opačně, než se očekávalo. Přiznám se, že po 1. setu jsem si nedokázal představit, že Karolína dá Simonu ve třech a stalo se. U Petry jsem zase čekal, kdy to začne otáčet a nezačala... Je vidět, že Petra ani Simona nejsou na začátku sezony v herní pohodě. Petra asi víc, ale to se ukáže až v zítřejším vzájemném zápase (pokud se nezmění nominace). Možná mě Kvitovci opraví, ale horší začátek sezony Petra asi ještě neměla...

Čekalo se, že Niculescu bude nepříjemná, ale na její výhru o tomto víkendu bych si nevsadil. Stejně tak jsem si myslel, že Simona udělá dva body... No, ve dvouhrách je to úplně otevřené a snad jenom při rozhodujícím deblu bych favorizoval Češky. Hrozba baráže pro obhájkyně je reálná, proto jsem zvědavý, jestli to Pála nějak zamíchá. Dnešní nominaci bych mu určitě nevyčítal a myslím si, že většina kritiků by to na jeho místě s jeho zodpovědností postavila stejně. Kdo by tipoval, že Petra ve Fed Cupu i přes horší formu prohraje proti Niculescu? Já teda ne. Teď vyznívá docela vtipně, jak Petra vzhledem ke své sobotní bilanci říkala, že se bude nervovat hlavně za Káju... :D

Jinak jsem teda čekal víc komentářů, ale Kvěš zase nezklamal... :D
Reagovat
tommr
většinou když má Petra před zápasem silácký řeči tak to dopadne špatně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký silácký řeči proboha?
Reagovat
Fandina
Petra řekla, že se cítí dobře a že chce vyhrát. Jako obvykle. To, že se jí to nepovedlo je blbé, ale žádné silácké řeči nevedla.
Reagovat
George_Renel
Pála určitě postavi Kvitovou. Bude to zajímavé. Petra může, Simona musí. A Rumunka taky není nějaký mentální gigant, jak se v poslední dobou ukazuje.
Reagovat
tommr
Petra taky musí a možná ještě víc než Halepka. Pokud dostane na frak i od Halepky tak to s ní může hodně zamávat ... :(
Reagovat
Jan
Jestli postaví zítra Petru a pak to kvůli tomu celé projedem, tak to Pálovi dá hodně lidí sežrat. A nemyslím zdejší pisálky :)
Reagovat
smazaný uživatel
druhy zapas je prece dulezitejsi.. ;-)
Reagovat
Fandina
Doufám, že to Pála přežije, když to nevyjde. Když naše holky prohrály v Palermu, tak to také přežil.
Reagovat
lars
V Palermu , ale byly outsiders . A nehrozila baraz
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by to neměl přežít tentokrát?
Reagovat
lars
nepisu , ze by to nemel prezit :)
Reagovat
misa
je letos ve stejné situaci jako Petra. Tragické výsledky, nemoci. Zítra se asi ukáže, která z nich má více vůle uspět.

http://pbs.twimg.com/media/B_4VqkeVEAAPjAC.jpg
Reagovat
FulnekUltras
To bude skutečně zajímavé. Dnešek jakoby pro obě neexistoval...
Reagovat
blixa
... tady je zase nablito. A králem de.bilů tentokrát jasně iqe, tak jak jinak když Petra prohrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
A králem arogantních pitomců je stále Blixa.
Reagovat
blixa
Ano, od tebe takové hodnocení zahřeje u srdce. ;-) Kdybys mě pochválil tak jdu zpytovat svědomí, co jsem udělal blbě :D
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/tenis-petra-kvitova-fed-cup-rozhovor-dss-/tenis.aspx?c=A160206_182629_tenis_tny

jj, nervozita ji ničí. Prošel jsem v poslední době hodně starých článků/rozhovorů a skoro v každém to bylo zmíněno, že byla tak nervózní, že nemohla nic jíst, že ji neposlouchaly nohy, atd. Zvláštní, když už tenis hraje tolik let. Možná proto se rozešla s Šafářem, že ji s tím nedovedl nijak pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je nám, co ji sledujeme, bohužel známé. Ona si strašně těžko buduje sebevědomí a naopak ho lehce ztrácí..
Reagovat
misa
Musí ji nakopnout nějaký blázen Steckleyho ražení :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jenže kde ho vzít a nekrást.. :-/
Reagovat
misa
Petra: "Lucko ... víš, že tě mám ráda a že jsme kamárádky ... nepřenechala bys mi tvého trenéra? Podívej se, bilance mezi náma je 8-0, prodělala jsi revmatickou horečku, sama uznáš, že mám větší šanci na další úspěchy než ty. Já se teď tak trápím a potřebuju změnu, udělej prosím zase nějaký dobrý skutek!"

Lucka: "No.... Petro, já nevím ... myslela jsem ..." Petra jí skáče do řeči: "Já jsem věděla, že jsi moje nej kámoška, super, dej mi číslo, už si to domluvím."

:)
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám "nekrást" :-)
Reagovat
lars
myslis, ze by ji Lucka dala cislo bankovniho uctu ? :))
Reagovat
VlS
A Rob na to : Tak odvážnej, to já jsem, ale masochista ne, takže ani omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslíš, že s Luckou to má jednodušší? :-)
Reagovat
misa
mnohem jednodušší
Reagovat
VlS
A už jsi někdy viděl Lucku nakurtu utrápenou, ustrašenou, rezignovanou ?
Reagovat
Fandina
Když prohrála v Palermu, tak plakala. Já myslím, že to je normální projev člověka, když se mu nedaří. Na někom to nevidíš na druhém ano.
Reagovat
bIbec
hmm, ale to je myšleno na kurtu při zápase. Je fakt, že Kvítko působí jako hromádka neštěstí dost často, narozdíl od Lucie.
Reagovat
bIbec
"Na někom to nevidíš na druhém ano"

to zase jo. Ale když to člověk nevidí, tak se na to kouká lépe. Třeba taková Klára musí být pro řadu lidí naprosto nekoukatelná. Pro mě osobně teda je.
Reagovat
VlS
Pro mě je Klára moc koukatelná, když nehraje. Nejhezčí česká holka. Ale na kurtu bych ji přerazil za ty utrápený ksichty.
Reagovat
smazaný uživatel
"Ta, co se prastila kladivem do palce"... nebo jake jsme ji dali indianske jmeno kdysi? :-))
Reagovat
VlS
Jj
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Klára je ukázkový případ. Mimo kurt kočka, na kurtu hromádka neštěstí.
Reagovat
VlS
Přesně
Reagovat
Fandina
Když se jí nedaří, tak se tváří hrozně. Já bych se také nesmála.
Reagovat
misa
Brečela až po skončení zápasu na lavičce, tak to nedramatizuj.
Reagovat
Fandina
Ano, byla zklamaná. A já to chápu. Jako chápe Petru, že někdy když se jí nedaří, tak se tváří hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
A představ si, že jo.
Reagovat
VlS
Kdy a kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se na nějaké zápasy tak před dvěma třemi lety, ve kterých se jí nedařilo. Rob ji nakopl, ale před ním s tím taky mívala problémy, byť možná ne tak velké, jako Petra. Což ale možná souvisí i s tím, že na ni nebylo (a není) tolik vidět.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, od Petry se pořád čeká vítězství a když není, tak je zle. A jak ona sama nejednou řekla, svazuje jí to a pak je to vidět i na hře.
Reagovat
bIbec
však už to začíná být dost blbé, ty výkony Petry. Už je jenom otázkou času, kdy se tak dostane do psychicky výhodné pozice, kdy nebude tak cítit ty očekávání od sebe a od veřejnosti a zase něco velkého vyhraje.

A pak zase bác, tlak, sešup, šmitec a všecko odznova furt dokolečka.
Reagovat
bIbec
už zítra by se ji mělo hrát lépe! Ale jestli to bude stačit.. horší jak dneska to nebude.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
VlS
Ale nikdy se u toho netvářila jako boží umučení. Takže když nevíš, tak nekecej. Mimo Kláry Petře v trpitelským a otráveným výrazu nekonkuruje vůbec nikdo.
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, na co se díváš. Jestli má Petra otrávený výraz, tak už každá. Klárka ano, ale u Petry přeháníš.
Reagovat
VlS
Nevím, buď máš blbý brejle, nebo televizor, nebo něco prostě nechceš vidět
Reagovat
Fandina
Nebo ty něco vidět chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš krátkou paměť. Nebo se do Petry zbytečně navážíš, to je taky možnost.
Reagovat
bIbec
myslím, že Petra je tak nějak srovnatelná, v rámci top 10, třeba s Muguruzou. Akorát nerozbíjí rakety.
Dál by se těch holek našlo víc, třeba mě hned napadá Petkovic nebo Lisicki, ty sou horší :-)
Reagovat
VlS
Ten výraz zmaru a touhy bejt už někde jinde, to teda nemá ani Sabina, ani Petko.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový výraz nemá ani Petra.
Reagovat
Fandina
Já tam vidím zklamání, touha být jinde je tvůj výklad. Ostatně jako všechno, co se týká Petry od tebe. Děláš z ní to co není.
Reagovat
Frick
Jj, legendární fotka, kdy Lucku utěšovala i Klára, na kterou z jistého důvodu ulpěla pozornost.

http://i.idnes.cz/13/043/org/PAR4ab2fa_923470_10151877546549517_436978013_n.jpg
Reagovat
misa
chudáček malinký :)
Reagovat
Fandina
Asi proto je Petra tak oblíbená mezi ostatníma tenistkama.
Reagovat
Fandina
Také si myslím, že s Šafářem se rozešla proto, že se v tomhle směru nic nezměnilo.
Ty její prohry s hráčkami pod ní, kdy je favoritkou to může také ovlivnit, že se cítí pod tlakem a je svázaná. Je to škoda, když hraje uvolněně, tak dává krásné rány a vyhrává.
Reagovat
rib
jj, už z toho, co pronikalo o jeho metodách, bylo jasné, že to k ničemu nebude... Jeho přístupy jsou moc tradiční a vyvolávají trvalou závislost na psychologovi, nikoliv posílení klienta ve svépomoci. Bohužel v tomto ohledu je Česká sportovní a lidi s ní spolupracující v polovině minulého století...
Reagovat
Fandina
Asi ano, každodenní styk s ním po telefonu, či jinak k ničemu nevedl. A mám dojem, že jeho služby užívá i Jirka Veselý.
Reagovat
VlS
To máš možná pravdu, ale ve všespasitelnost psychologa moc nevěřím.
Reagovat
misa
Černošek sám říkal, že nevidí moc rád, když dospělý hráč spolupracuje s psychologem. Petřin psycholog taky dělal s Veselým. Nevím, jestli ještě spolu jsou ... podle jeho výsledků asi jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Černoška bych v tomhle směru nebral úplně vážně..
Reagovat
aligo
Zítra bych dal proti Simone Báru
Reagovat
smazaný uživatel
Bára nemá nic, čím by ji mohla přehrát.
Reagovat
rib
taky bych nechala Petru, ta se může sebrat, ale Báru Simona rozstřílí
Reagovat
VlS
Ale má. A Petra má co fungujícího? Teď tady vysolíš katalog Petřinejch předností a já se tě jen zeptám " proč si to nevzala nakurt, když to má?"
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, řekni mi jedinou věc, kterou by Bára mohla Simonu přehrát. Protože pohyb, razance, útok, obrana, servis, v tom všem je Simona o třídu lepší než Bára. Petra má aspoň jakous takous šanci, že ji z kurtu vystřílí, Bára ani to ne.
Reagovat
aligo
A Petera proti ní šanci má? Jestli bude Bára hrát jako na Ao tak má větší šanci než celá slavná Petra...
Reagovat
blixa
Simona je od Káji načatá, Bára by jí mohla dorazit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím?
Reagovat
blixa
Silnější psychikou. Ano, Simona ve špičkové formě je ve všech parametrech lepší než Bára, ale aktuálně má Simona ke špičkové formě docela daleko. Pokud si Bára zachovala formu z AO, je schopná se jí ve všech činnostech minimálně vyrovnat. A v hlavě na tom může být lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
No dejme tomu. Ale to mi přijde trochu málo. Navíc dneska Simona vyloženě blbě nehrála.
Reagovat
blixa
Nehrála blbě, ale její top to rozhodně nebylo. Netvrdím že Bára určitě vyhraje, ale nějaká šance tu je. U Petry v aktuální formě je to bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nejsi schopen vymyslet, čím by měla Bára Simonu přehrát, tak sis musel pomoct berličkou psychiky, ale hlavně že víš, že má Bára větší šanci než Petra. Nemá.
Reagovat
Fandina
Petra nemá nikdy žádnou aktuální formu, klidně zítra může vyhrát. U ní bych tohle neřešila. Dneska byla svázaná, zítra může hrát top. A ona top zahrát umí. Takže pořád je to riziko, ale může se vyplatit a tak je to s ní pořád. Lepší by bylo, kdyby top hrála pořád, ale evidentně to neumí. Neumí hrát pořád top.
Reagovat
Jan
Večer ji musí Pála pořádně rozvázat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Větší než Bára.
Reagovat
Frick
Petera asi těžko.
Reagovat
misa
oznámí tu zásadní novinku? Prý to mělo být do deseti dnů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad je jasný, že pokud má něco oznámit, během FC to nebude. ;)
Reagovat
Jan
Jak jsem chválil Pálu, že má cit na nominaci, tak jsem ho přechválil. Nebo že by Petra o tréninku slibovala lepší výkon ? Jsem zvědavý, jestli ji zítra nanominuje. Jestli by proti Halepové nebyla lepší Allertová, Plíšková do druhého singlu a debl Bára-Kája by to jistil.

Tohle je sice o hokeji, ale s ůpravami by to sedělo i na současnou Petru:

https://www.youtube.com/watch?v=PoSjktLF2Kw
Reagovat
Jan
úpravami
Reagovat
EllNino
no myslím, že Denisa by tlak nezvládla, Kája se rozloží podobně jako Petra dneska a debl už nebude potřeba ...já bych to viděl na Petru na Simonu a Báru na Monču
Reagovat
misa
Pokud je Petra zdravá, tak určitě hrát bude. V Palermu 2013 nevyhrála v sobotu jediný svůj servis, v neděli začala ztraceným setem a pak se rozjela. Je ale pravda, že Pála tehdy neměl jinou volbu než ji nechat hrát i v neděli. U ní je opravdu možné všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď má jinou volbu?
Reagovat
misa
Jistě, tehdy byla nominace Kvitová, Šafářová, Hlaváčková, Hradecká. Teď má čtyři dobré singlistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic proti Báře nebo Denise, ale srovnávat je s Petrou je trochu mimo..
Reagovat
lars
to byla jina situace . V Palermu jsme byli outsiders. A na Errani se ji dari, kdezto s Halep ma spatnou bilanci
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. A?
Reagovat
lars
A .. je spojka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Allertová určitě ne.
Reagovat
Jan
Petra zítra nejspíš předvede stejný propadák jako dnes. Allertová jednou Halepovou porazila. Petra nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa je ale dlouhodobě výkonnostně někde jinde než Simona. Silně pochybuju, že by ji zvládla porazit dvakrát za sebou.
Reagovat
bIbec
na Denisu ve Fed Cupu bych se strašně rád podíval. Mnohem raději jak na Petru. Ale nevěřím, že Pála postaví :-(
Teda ne že bych jí věřil víc, ale bylo by to (pro mě) zajímavější :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem s vysledkem 1:1 spokojena, zustavame stale "na zacatku".. :-) Videla jsem vselijake casti Petry, druhou puli Karoliny - ta prekvapila, tecka.. :-) Nectu, co jste uz napsali k Petre, ale ta me pro zmenu neprekvapila ani trochu, ma ted blby obdobi a leitmotivem jejiho zapasu byla opet bezradnost. Zkousela si neco, nadarilo se, neco Monice primo sezobla, na neco nebyla sila, ci stesti, ze nebojovala, je totalni kravina. Na takovehle speky by proste musela byt nalada, jediny recept - rozbombardovat je, Strycove neverim. Petra potrebuje podle me jasne takticke pokyny. Ji nebude chybet trener, ma super kondicaka, ale analyzator, Petra na nejake vyhodnocovani nebude mit jednak cas a jednak holky obecne tohle, bohuzel, vetsinou vubec nebavi. Mne opravdu stacila jeji otazka na Palu ve smyslu - a co ted pri servisu, co mam jako.. Nebyla vubec pripravena. Co uz. Pojd! :-)
Reagovat
lars
proc neveris Strycove proti Niculecu ?
Reagovat
smazaný uživatel
ja nevim.. :-))) Monica potrebuje, kdyz se moc rozpinka, krute zamaznout, jinak si nakonec i bouchne sama..
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnela jsem se zeptat, proc ty - zrovna na tomhle pomalem smirglpapiru - ano.. :-)
Reagovat
Fandina
Pěkný rozbor, díky. Souhlasím s tím, že Petra bojovala i se snažila, ale bohužel k ničemu. Dak doufám, že na Halep se už líp připraví a porazí ji, i když se jí to ještě nestalo. Držím palce Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Na druhou stranu když jí nedokázal vštípit aspoň trochu taktického myšlení ani Kotyza, který je jinak považovaný za vynikajícího taktika a analytika, tak nevím, jestli je tady ještě nějaká šance..
Reagovat
Fandina
Ono to také mohlo vzniknout ze situace, přece jenom s Niculescu hrála na trávě, tam jí to zabila a nemusela řešit taktiku. Tady na tom povrchu to pro ní bylo jiné.
Reagovat
Fandina
A druhá věc, jak říkal Svačina, Niculescu hrála skoro pořád Petře do BH a Petra tam dost chybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale ona s tou taktikou má problémy dlouhodobě, řekl bych..
Reagovat
Fandina
Říkala, že se na soupeřku připravuje. Podívá se na poslední zápas a taktiku před zápasem řeší.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě tak ji dodržet na kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinko, ale takhle se prece pripravuje i kazdy trochu zodpovednejsi amater, aby teda vyhral to pivo, o ktere se vsadil.. :-) Dnesni technika umoznuje vytvorit temer dokonaly obraz hry kazdeho hrace a musis mit nekoho, kdo pro tebe z toho monitoringu vytvori vystup usity na miru tve hre, to opravdu neni sranda a bojim se, ze danych moznosti castecne (protoze zeleny je strom zivota) vyuziva jen ta nejuzsi muzska spica. A kdysi Ivan.. bez techniky... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co bych dodal, ale máš pravdu, předsedo, (a s tím trenérem se to asi taky zašmodrchává). Kvítko asi těžko bude vyhrávat GS bez pořádného Tlačila!
Reagovat
Carloss
petra je úplně vyhořelá. :( jsem zvědavej jestli ji zítra pála postaví proti halepce po dnešním hrůzostrašným výkonu.
Reagovat
vrabejka
no dopadlo to jak jsem si myslel/bal. Kája předvedla heroický výkon a dokázala přehrát Halep paráda. Dávám tomu 2 měsíce a bude českou jedničkou.
Naopak Kvitová zopakovala trapné výkony jako poslední sezony. Člověk by si řekl jestli ji to není trapné každý zápas dávat přes 50 chyb. Bude si muset najít orpavdu kvalitního kouče aby se vrátila do wimbledonské formy. Dříve aspon hráčku dokázala přehrát bojovnosti, hecla i ve Fed Cupu to byla jiná Petra. Ale ted tam nemá nic čím by mohla porazit hráčky top 50. Chybí pohyb, práce nohou a dokud se nenaučí dávat ůderům lifty a horní rotaci už se nikdy nevrátí.
Proti Halep musí hrát Bára aby jsme tam měli naději. Kája to hádám zvládne. Tipuju že vyhrajeme 3:2
Reagovat
smazaný uživatel
Česká jednička, to tu dlouho nebylo... V tom případě o Petru strach nemám... :D
Reagovat
EllNino
Kája bude mít co dělat, aby teď obhájila ty obří body :)
Reagovat
vrabejka
dnes mě přesvědčila že s tím nebude problem. U Petry velký.
Reagovat
EllNino
Petra nic neobhajuje
Reagovat
vrabejka
Madrid nic?
Reagovat
EllNino
v květnu ? trochu dlouho do té doby je spousta trunajů
Reagovat
smazaný uživatel
zatímco Petra má až do Madridu leháro :D
Reagovat
lars
Petra obhajuje CF v Dauha a Dubaji.
Uz si pozadala o WC do Dubaje ?
ma malo odehranych turnaju
Reagovat
Lunej..
Tak vrabejka je tím známý, jak se Petře nedaří, hned se vytasí s Kájou coby českou jedničkou. Ok, proč ne, je dobře, že máme víc dobrých hráček a nevisí to jen na Petře, nicméně že Kája dnes vyhrála nad Simonou ještě neznamená, že to všechno zachrání a Petra by měla jít do háje zeleného :)
Reagovat
vrabejka
to jako vážně nevidí jak strašně hraje. Neumíte si přiznat že je ted za zenitem a nedělá nic proto aby se to změnilo. Už vidím jak obhájí Madrid :D
Reagovat
Lunej..
Já vidím, že hraje blbě, to není pro mě nic nového. Nejsem ale ten fanoušek, který se hned upne na jinou hráčku a už jí věští budoucnost velké slávy jen proto, že Petra prohrává. Že fandíš Káje a jsi hater Petry mi nevadí, tvoje věc, ale musím se trochu smát, jak jsi kategorický. Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája a česká jednička :-D Do dvou měsíců :-DDDD
Reagovat
bIbec
uvidíme s tou českou jedničkou. Zatím v race na Olympiádu je před Petrou (tuším desátá Karolína a dvanáctá Petra). Přál bych jí to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím info. Proč nebylo slyšet český vuvutrubkobubny? Došel jim elán či co?
Reagovat
Roger_Federer
Tady fascinuje...
Kvitova prohraje, Federer prohraje, Nadal prohraje..
A tady zniceho nic objevi 10 novych nicku...
, kteri fote dovy nenapsaly nic, nebo 2 radky za rok.
Petra hrala dneska tragicky, nastesti mame Karolinu a az se da do kupy Lucka, muze si Peta v klidu vzit dovolenou a venovat se rodinemu zivotu.:)
Reagovat
sprchon
Hmm, Kája příjemně překvapila, Petra bohužel nepřekvapila... Zítra bych to viděl na nějaký taktizování.
Reagovat
smazaný uživatel
Nederland: "No pasaran!"
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Richel Hogenkamp, konečně tu otravnou Rusku vyprovodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo z nás, pesimistů, po nečekané výhře Karolíny netušil podobný scénář! Kvítko proti antitenistce (bylo to tak 50:50) a ještě v domácím prostředí za konstelace, která u ní je (trenér atd.....)Ale i tak jsem kupodivu optimista, protože věřím, že Karo to dá(1,5 bodů)!
Reagovat
skott
hm, tak Světa prohrála další maraton, prý nejdelší fedcupový zápas:(
Reagovat
Haitik
Jojo, přesně 4 hodiny.. Ale skvělý zápas!

Když tak přemýšlím, není Kuzna ve všech tenhle těch rekordních zápasech? :D Ale vždy jako poražená.. :-/
Reagovat
skott
její styl a zarputilost k tomu docela vybízí, aby byla jejich účastnicí.
Reagovat
skott
S Hogenkmap 4 hodiny, se Schiavone na AO 4h 44minut a na French Open 3h 50minut...
Reagovat
EllNino
a s Fran na FO ? :)
Reagovat
kada.tom
no ... Světlana nakonec padla 8-10 s Hogenkamp, takže Nizozemky vedou 2-0 po sobotě, stejně to asi Rusky otočej, ale i tak je zatím zaděláno na šokující výsledek
Reagovat
Haitik
Klasický zápas Kuzny.. :-/
No, tak jsem zvědavý jak to zítra Myskina poskládá..
Reagovat
skott
Musí hrát Darja s Mášou jinak to nevidím. Holanďanky jsou k poražení, Hogenkamp jednoznačně zahrála nad svoje obvyklý možnosti.
Reagovat
EllNino
no jsem na to zvědav :))
Reagovat
skott
Rusky jsou jediné, kdo obrátily více než jeden fedcupový duel z 0-2 po prvním dnu. Šance je, Holanďanky nejsou silnější než Francouzky nebo Slovenky.
Reagovat
EllNino
to ne :) to je fakt
Reagovat
Haitik
Jj, taky to tak vidím.. To je jediná šance.. A případný debl bych nechal na Kuznu s Kaťou.. Bude to zajímavé no.. :D
Reagovat
skott
Debl je daleko, ale kdyby k němu došlo tak jednoznačně Darju se Světou. Káťa byla úplně mimo.
Reagovat
EllNino
Richel to stvrdila, Rusky se v neděli zapotí ...
Reagovat
Michaelus
No, pořád lepší než Rusky
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyznjsem videl staryho Kvitu v indianske celence, tusil jsem, ze to bude pruser a cirkus... To se potvrdilo
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nemel už blbiny a dej si pauzu....
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co jako, nejsou to snad blbý řeči?
Reagovat
smazaný uživatel
Kája výborně, nádherný obrat. Petra - dnes opravdu neměla svůj den. Podání nešlo a šílená hra Niculescu k tomu. Neměla se o co opřít a protrpěla si to do trpkého konce. Gratuluju všem, kdo si zde dnes na ní smlsli. Od některých opravdu spodina , neříkám, že nelze klesnout ještě hlouběji, zvlášť některá diskuzní fora jsou tím proslulá. Znám naštěstí jiné lidi ve svém okolí. Kteří jsou kritičtí, ale nechtějí si zvedat své sebevědomí na těch, kterým se něco nepovede, jako dnes Petře. Díky, Peťo, bojovalas do posledního míče. Sama se sebou, s nepřijemnou soupeřkou, s celou halou. Vím, že to není žádný Waterlo a konec světa. Ono to přijde, neboj. A my skutečně opravdoví fanoušci se vysmějeme těm dnešním ukřičencům, kteří si masírují své ego....Ještě si neřekla pislední slovo, Peťo. Pojď, vstaneme a jdeme znovu do toho !
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina - bojovnost, ochota rvat se o kazdy mic, trpelivost, chytrost

Petra - znudena od zacatku, hra bez napadu a hlavy ( z nesmyslnych pozic pokus omwinnery), bez Kotyzy polovicni

Pala - mel by nadazovat hrace podle vykonosti ne za zasluhy, nechapu proc misto Petry nehrala Bara, ktera ptedvadela hezke vykony na AO. Jeji hra by na "metelescum blesvum" platila vice
Reagovat
EllNino
BÁRA HRÁT NEMOHLA, MUSELA BY HRÁT S HALEP, stačí ? :) je to naše trojka, tudíž by se dostala na pozici dvojky a Kája by byla naše jednička :D ...a už to nebudu opakovat
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak to beru zpet
Reagovat
Michaelus
Ale je pitomost říkat, že bez Kotyzy poloviční, já jsem tam nic jiného od minula nezaznamenal.
Reagovat
Kozoroh
Pod Kotyzou stagnovala, už jí neměl co nového dát. Potřebuje nového kouče a nejlíp hned!
Reagovat
smazaný uživatel
Kája - celý zápas její obligátní "mámtovp*či" výraz, kdy člověk jenom tuhl, v kterém okamžiku se na to vys.. a půjde na hotel.

Petra - celý zápas bojovala, rvala se o každý míč, jen to prostě nešlo.

:-p
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsi videl jine zapasy. Dnes se uz Karolina hybe lepe nez Petra
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ani náhodou ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě! Niculescu styl je uplně jinej než styl Halep....a Halep to neustála v rozdujících momentech psychicky. Kája výborně, ale měla i štěstí, že Halep byla tak zlostná. A propos, co jí davaj do jídla, zdá se mi, že je fakt zlostná více a více....
Reagovat
Kozoroh
Petra bojovala?? Vždyť některé míče vypouštěla, jiné zbytečně tlačila k lajnám a kupila tak chyby. Evidentně máš o představu boje jiné představy než my ostatní!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, bojovala. A je mi jedno, co si o tom některé choré mozky, které neumějí nic jiného než plivat jedovaté sliny, myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to též videla, že Petra bojovala a zkoušela , co se dá. No, nevyšlo to a těm, kdo kydaj špínu, hanba !
Reagovat
bIbec
ono je takové ošidné s tou bojovností. Prostě si s ní nevěděla rady, zároveň se sama necítila, pak to může vypadat, že nebojuje. U Petry tenhle pocit "nebojovnosti" dost zvyšuje i fakt, že se nemůže opřít o kvalitní obranu. Obranářky se můžou aspoň spolehnout na svoje nohy, když už nic. Petře jak to nepadá, tak se prostě nemá o co opřít. A vypadá frustrovaně.
Postav proti Karolíně Radwanskou a bude to to samé.
Reagovat
bIbec
a nebo možná i tu Niculescu :-)) Nevím. Nepříjemná hráčka. Karolína ji nikdy neporazila.
Reagovat
FulnekUltras
zítra se ukáže...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve výrazu by Petra s Kájou mohly soupeřit. Obě vypadají jako že tenis je to nejhorší, co je mohlo potkat :-D
Reagovat
misa
Petra je alespoň hezká :)
Reagovat
VlS
Kája se sice netváří jak nejšťastnější děvče na Zemi, ale netváří se ani jak boží umučení. A která je hezčí je věc osobních preferencí. Aně, Cici nebo Makiri nekonkuruje ani jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si zase myslím, že je obě s přehledem poráží. Ale jak říkáš, věc názoru. :-)
Reagovat
Michaelus
Statistiky Petry:
23 W 46 UE
Vyhraných 46% po prvním podání...

To zkrátka podtrhuje dnešní Petřinu hru. Hrůza, ale já sám jsem si v průběhu říkal, co by na Nicu mělo platit a nepřišel jsem na to... Petra zkoušela všemožné věci, ale doplatila na to, že Rumunku pustila do laufu. Jinak se Niculescu chovala jak k*áva s prominutím. Zítra se může na Halepku hecnout, i když tomu moc nevěřím. Petru nedrželo vůbec nic a s tím prostě zápasy vyhrávat nemůže. Ona nemá tak agilní a přizpůsobivou hru... ty bekhendy dneska byly občas fakt krkolomné.
Reagovat
Lunej..
Simona měla jít na operaci nosu a Petra měla jet raději k moři a lidi by neměli o čem psát :)
Reagovat
Pedronegro
aspoň to bude zítra napínavé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monica se hecovala přijatelně, to Darja šílí mnohem víc. Líbilo se mi, jak si Moničinu "kvedlačku" užívali i Rumuni.
Zbývá věřit, že Petra se umí probudit i do úplně jiné formy - jen ji neztratit během zápasu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát to Niculescu FH do BH, pak by to třeba šlo... (To není z mojí hlavy)
Reagovat
Michaelus
Šlo, ale Nicu ji vůbec k těm FH nepouštěla a když se Petra pokoušela oběhnout, tak to skončilo průserem.
Reagovat
Lunej..
Nevím, proč ta hysterie, obě jedničky, jak česká, tak rumunská prohrály, uvidí se zítra, je to pořád jen tenis a ne světová katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej, já jsem ta poslední, která by hysterčila. Akorát lituju ztracenýho času, který jsem mohla věnovat učení...
Reagovat
Lunej..
Já vůbec nemluvím o tobě, to snad víš. A Petry si užívej, kdo ví, jak dlouho ji budeme na kurtech vídat. Učení ti neuteče :)
Reagovat
EllNino
Lunejko, reaguješ na ní :D tak to vypadá, že mluvíš o ní
Reagovat
Lunej..
Reagovala jsem všeobecně, nepsala jsem její nick, ale možná to tak vypadá. :) Budu příště psát jméno toho, na koho reaguju, protože pak v té záplavě komentů to vyzní jinak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Halepku opravdu nema...od AO se hra jeste zhorsila. Kdyz zkazi mraky lehkych micu a vse rve par cm k lajnam, tak to jinak dopadnout nemohla. Chybela tam trpelivost si vytvorit pozici a pak zautocit, ta Rumunka nehrala nic extra
Reagovat
Michaelus
Tak u Petry nemůžeš říct, že na ni nemá, ona může hrát něco úplně jinýho zítra.
Reagovat
EllNino
přesně ...Petra má na kažou, ale ne každý den
Reagovat
smazaný uživatel
Normalne jo, ale ne v tehle forme a bez pripravene strategie trenera. Palic nic nevymysli. Uvidis, ze ve 2 setech jimSimona sestreli... Navic ona na ni vzdy umela
Reagovat
Kytka
Petra má na každou a ne každý den. jenže takový den, kdy má na každou přijde tak jednou za půl roku.
Reagovat
Pedronegro
myslím, že by stačilo udělat těch UE jen 30 a vyhrála by ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kritizovat dovede každý. Petře se teď evidentně nedaří, ale to už se holt ve sportu stává, že jednou si nahoře, pak zase dole... Na dnešní zápas asi radši hned zapomenout. ;)
Reagovat
Lunej..
Já už zapomněla :)
Reagovat
Kozoroh
Nijak jinak se dnešní zápas nedá nazvat, Kvitová selhala na celé čáře. Servisem si moc nepomáhala, ve výměnách ji Niculescuová upinkala nebo se Kvitová vyhodila a u sítě pohořela - kazila smeče a voleje jak na běžícím páse. Takový výkon jsme mohli zaznamenat na obyčejných turnajích i na grandslamech, ale ve FC Petra skoro vždy předvedla to nejlepší ze sebe. Ale dnes došlo ke zlomu, hrála tragicky i ve FC.
Je nade vší pochybnost jasné, že Kvitová potřebuje nového kouče, někoho jako Rob Steckley, který dá Petřině kariéře nový impulz. Je to s ní čím dál tím horší, dobrá období jsou u ní krátká, ta zlá delší.

Naopak musím pochválit Karolínu, moc jsem jí před zápasem se Simonou nevěřil, kvůli povrchu a H2H, ale dokázala Simonu přehrát. Během celého zápasu Karolína podávala +/- stejný výkon, zato hra Simony se v třetím setu rozsypala. Tato výhra Káju do budoucna pozitivně nakopne.
Reagovat
deLaFere
Jen tak mimochodem, Waterloo byka poslední Napoleonova bitva, to snad ne, ne? :)
Reagovat
Orwell82
a nebyla?
Reagovat
deLaFere
No doufám, že Kvitová ještě něco vyhraje.
Reagovat
Kozoroh
Pokud Kvitová nenajme nového a schopného!! kouče, tak to s ní vidím bledě.
Reagovat
Lunej..
AMEN
Reagovat
deLaFere
Otázka zní, co by měl ten kouč dělat? Něco málo o tenisu vím a opravdu netuším co by to mělo být. Mě připadalo, že Kotyza to dělal opravdu dobře, je to výborný analytik a byl velmi trpělivý.
Reagovat
Lunej..
Omílalo se milionkrát, že Petra je dost specifická profi hráčka, takže, podle mého názoru, je jedno jakého má trenéra, je to vždy jen o ní a o tom, co je ochotná pro tenis obětovat. Má velký potenciál a dar, proto tolik lidí štve, že ho nevyužívá jak by mohla.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale veleblábol.
Reagovat
deLaFere
Nezapomeň její výkony omlouvat nemocí
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepopírám, že dneska hrála špatně. Ale co tady napsal Kozoroh je kolosální blábol.
Reagovat
Kozoroh
Napsal uživatel iqe s klapkami na očích....
Reagovat
Pedronegro
Metelesku překvapila po všech stránkách, asi i Pálu a Petru, sice je její hra nehezká, ale dřela, byla vyhecovaná, málo chybovala a hrála věci, o kterých se asi netušilo, že je umí, dala i esa a hrála i fh s horní rotací (jen občas spíš v nouzi) a na returnu také nebyla marná. Petra se snažila, ale ten Moniky styl spolu s povrchem byl na její současnou formu moc, škoda, snad to zítra bude jiné, Kája by na ni mohla mít :)
Reagovat
Frick
Řekl bych, že štěstí při tom losu. Kdyby šla na kurt první Petra, prohrála to, tak by to zřejmě měla Kája proti Simoně o dost těžší...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych vypíchla radši něco jiného.....
Reagovat
smazaný uživatel
Iqeová, na bídnou tvoji hru,
zanedlouho báseň složím,
která ti ke cti nebude,
to se snad dá čekat, myslím.

Teď jdu pryč, už nemůžu se,
na tebe ani podívat,
ostuda jsi na tom trvám,
jdi se koneěně už vycpat.

Dávno nedívám se na tě,
dávno jsem tě pustil k vodě,
falešnou živil jsem naděj´,
že Fedcup dnes povzbudí tě.

Hanba tobe Iqeová,
nikdy GS nevyhraješ,
jed na to můžeš vzít sobě,
žebřem dolů jenom půjdeš.

Odkecaná v konci konců,
stín s minulostí pochybnou,
v budoucnu, dopustí-li pámbu,
budeš jen lepší - cibulkově Hantuchovou.
Reagovat
VlS
Ta básnička je tak o tři levely horší, než Petřin výkon, rytmus v čudu, rýmy taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Rusofil nezvládá rytmus, musí sledovat boj svého týmu :-) Navíc jen sráží soupeřky. Danka, Dominika, POME :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hanba ti. Přestaň už chrlit svá pseudobásně a jdi se realizovat k Mášeně, která se na FC radši už vykašlala. Hurá.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto je v nominaci...
Reagovat
freeteepek
Domnívám se, že po dnešku se tahounem fedcupového týmu definitivně stává Karolína. Petra tu nominaci do dnešního zápasu dostala za zásluhy a Pála tak poprvé v kapitánské roli selhal. V současném petřině rozpoložení měl nechat hrát spíš Báru. Ta dovede být trpělivá a po Austrálii jí sebevědomí nechybí:-)
Reagovat
PetaM
Už to tady vysvětloval EllNino, Bára dnes hrát nemohla. To jedině, že by Petře někdo před zápasem zlomil nohu.
Reagovat
EllNino
no jestli si chtěl, aby to bylo po sobotě 0:2, tak klidně tuhle sestavu ...Bára by prohrála a Kája by se rozložila a bylo by to 0:2 ...to by se teprve pranýřoval Pála, jak přebral a nechal jedničkku sedět :D :D úplně to vidim
Reagovat
baggik
Ale nepranyroval, i kdyby se splnil tvuj katastroficky scenar, o cemz pochybuju, tak by se reklo, ty holky tomu daly, ale nikdo by se neptal proc nenominoval Petru, vzdyt kazdy vi, jakou krizi si ted prochazi a taky kazdy vi, ze se z ni nedostane tim ze pojede do Karpat hrat proti 100 hracce sveta, musi si dat do poradku nejprve hlavu a celkove, proste se neciti v pohode a nevi proc.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
lars
jeste neni konec 1. kola
Reagovat
smazaný uživatel
Od Petry zápas blbec, to holt čas od času přijde i ve FC. Herně byla jasně lepší než Niculescu, která si sama vlastní aktivitou za zápas neuhrála skoro nic. Bohužel, no. Snad to bude příště lepší.
Reagovat
Lunej..
Jak neuhrála aktivitou? Petra mohla být lepší, ale nebyla, tak nepiš, že byla lepší než Niculescu. Je to nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak neuhrála? Jednoduše - hrála čistě na jistotu, pasivně, bez rizika, beze snahy si ten míč sama uhrát.
Reagovat
deLaFere
A proč ne, když to stačilo a na PK to stačí opravdu velmi často.
Reagovat
VlS
Dej si panáka a přestaň se ztrapňovat. Petra se o5 vyházela sama. Protože se vyházela, tak byla horší tečka. Uměleckej dojem se boduje v krasobruslení, v tenisu ne.
Reagovat
Lunej..
Dneska je tu dost blábolů, tak k nim ještě nepřidávej další, prosím. Petře dneska nefungovalo skoro nic, její voleje do sítě, outy, FH začal šlapat až ke konci, Monika má nepříjemnou hru, ten její čopovaný FH není čitelný a Petra nestíhala. I když se snažila hrát trpělivě, nestačilo to. Takže ji Monča nutila k chybám, to jsi snad viděl ne? Já Petru nehaním jako někteří, prostě prohrála a zítra je tady den. A nejsem tak chytrá jako ostatní, že Pála měl nasadit tu nebo tamtu, to jsou všechno jen domněnky.
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzuji. Mně se tada Moničina dnešní taktika i hra líbily. Ne že by Petra občas nedala pár dobrých míčků, pořád byla ve hře, ale Monica byla lepší. Zítra může být všechno naopak.
Reagovat
Roger_Federer
;)
Reagovat
Frick
Dneska to bylo od Petry super. I Serenu by dala.

Ale lajnoví neměli tak dobrý brejle jako ty.
Reagovat
EllNino
:DDDD
Reagovat
baggik
iqe ty jsi fakt tak hloupej? UPetry je neco spatne, sama to rika a nevi cim to je a jak z toho ven. A ty sem prijdes a reknes, ze to byl jen zapas blbec. To jsi ji nevidel pul roku? Tim ze budes zavirat oci pred problemy ji nepomuzes.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl. Na TM hrála dobře a ve finále FC taky. Austrálie jí sice nevyšla, ale hlavně kvůli nemoci. Takže o nějaké dlouhodobé problémy nejde, tak si tu laskavě nevymýšlej.
Reagovat
VlS
Na TM zahrála dobře s Luckou a Šarapkou, s Agou to bylo slabý
Reagovat
baggik
Je novej rok chlapce, loni touhle dobou mela Petra bilanci 9:2, ted ma 1:3. V Shenzenu odstoupila, do Sydney nejela, v Melbourne porazila pouze Khumkhum a rekla, ze se ve 2. kole necitila dobre, taky vyhodila trenera...
Reagovat
smazaný uživatel
No a co, že je novej rok. Děláš jako kdyby půl roku nevyhrála zápas.
Reagovat
Kozoroh
" Herně byla jasně lepší než Niculescu,"

Když byla herně lepší, proč nevyhrála chytrolíne? :-P
Reagovat
bIbec
musíš víc chodit pod dámy na diskuze. Jinak by ses tomuhle nedivil :-)
Reagovat
bIbec
ale je to samozřejmě pouze na vlastní nebezpečí. Diskuze pod holkama sou jenom pro silné povahy.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože měla den blbec a co normálně trefuje, šlo mimo. Až moc častokrát. Niculescu si sama prakticky nic neuhrála.
Reagovat
deLaFere
Vždycky budu fandit Kvitový, protože je Češka, ale jen hlupák se na ní může dívat nekriticky, já už mám toho jejího otrávenýho obličeje plný zuby. Nevěřím, že od Pály nepadaly otázky charakteru jak se cítíš. Odpovědi asi byly jasné, to je chodící nesoudnost
Reagovat
LukasH
Jenze ono divat se kriticky neznamena nadavat ji do labilnich krav, doporucovat ukonceni kariery atd...jasne, ze hraje blbe a letos je to zatim tragedie, ale tak to muze byt bez ohledu na to, jak se citi mimo tenis. Proste se z nejakyho duvodu na sebe nemuze spolehnout, trener je taky treba, dat tomu zas nejakou formu....ale...vzdyt neni jedina, Kerberovy se svyho casu vubec nedarilo....kde byla Aga loni...Evzena...desy ale ja verim, ze zas pujde nahoru atd., atd....proc by se zas Petre nemohlo zacit darit. Kdyby uvazovaka jakk lidi tady, muze skoncit rovnou...tedy...to uz by skoncila pred 3 lety.
Reagovat
deLaFere
Líbí se mi narozdíl od ostatních, že nejsi konfliktní a chceš jen diskutovat a naprostá většina Tvých připomínek má vysokou úroveň, už jsem registrovaný dlouho. Ty tečky na konci jsou vystihující dost, ne? 3 roky? Tenis je hlavně o hlavě a ten Petřin problém je prostě psychosomatický a s tím je těžké něco dělat, ona se propadne, a velmi snadno, do nějakého stavu a nemá sílu ani vůli se z něj dostat, tak co s tím?
Reagovat
LukasH
Dik.:-) Nevim no, o vsem se da diskutovat. Vadi mi ta nenavist vuci Petre vzhledem k tomu, co dokazala. Da se to prece uznat, i kdyz se ji nedari, ale zaroven nerikat, ze je to dobry. Petra hraje na velky riziko, coz chteli s Kotyzou zachovat s tim, ze prave timhle stylem vyhrala nejvetsi trofeje. Tim padem nema Petra najetou tu mezihru. Je na to spoustu nazoru. M. Navratilova rekla, ze ji chybi ty 70% udery, s cimz souhlasim. Otazka je, jestli by se to Petra naucila...McEnroe zas rika, ze by tim mohla ztratit ty svy semi a finalovy spanily jizdy...
Petra sama citi, ze zmena je treba. Proto chce novyho trenera. Vse se muze zas do budoucna zlepsit...
Reagovat
deLaFere
To může, ale jak hodně reálně to vidíš, nejsi hlupák, odpověď na tuhle otázku by mě od Tebe opravdu zajímala. K těm 70% úderům, myslím, že Martiny pozdější prohlášení o liftovaných ůderech je ještě trefnější, protože ty se dají hrát dost tvrdě.
Taky nemám rád sprosté výrazy k Petře, ale nebudu zapírat, že v soukromí občas slušný nejsem a ten respekt, vzhledem k tomu co dokázala by tam měl být, ale nemůže se vylučovat s konstruktivní kritikou, vím, že spousta lidí vůbec neví co konstruktiví kritika je.
Reagovat
LukasH
U Petry to vzdycky dopadne opacne nez se ceka, tj. kdyz se zda, ze hraje nejhur a prohrava, zazracne se zvedne a vyhraje turnaj. Povahou ale neni hracka, ktera by se placala nekde mimo top 20 i 10 delsi dobu a nevadilo by ji to. Takze si myslim, ze zas neco vyhraje. Ale netusim, jestli novej trener neco zmeni nebo jestli neco muze zmenit. Mela jen Kotyzu, takze odhadnout se to neda.
Reagovat
deLaFere
S tím souhlasím, otázka zní kolikrát se takhle ještě může zvednout, upřímně, mě by to takhle nebavilo. Měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
No mě nasrala pěkně, vždycky jsem se ji zastával, ale po dnešku na to už seru. Z výrazu prostě bylo jasně vidět, že ji to nebaví. Přesně, jak psal deLaFere, stačilo se na ni podívat a měl jsem zkažený den.
Reagovat
LukasH
Ne ze ji to nebavi, ale ze ji to nevychazi. Fakt, Petra v minulosti tolikrat zazarila, otocila...proste ted ji to nejde, snazi se, ale nejde.
Reagovat
bIbec
dneska je tady příval nových nicků.
Reagovat
freeteepek
A ty jsi spadnul odkud?
Reagovat
bIbec
frýtýpku, z višně sem spadl, z višně!
Reagovat
VlS
A ty? :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
si nic jiného než bolestivou smrt nezaslouží.
Reagovat
Kozoroh
Ty jsi nový dement, nebo starý dement z diskuze vedle?
Reagovat
Pani_Kostalova
Neni to ta slavna "Kvitovka" ?
Reagovat
tommr
tak dneska Petra poprvé při FC totálně selhala. Tak trochu jsem se toho bál i když jsem nečekal, že bude hrát tak tragicky ... :(
Reagovat
marekv
podepisuju v plnem rozsahu :-)
ze to bude takto zle jsem preci jen netusil
no zitra 2:2 a mame tu ctyrhru s uspesnou dvojici Pliskova - Strycova, jo zejtra dostanou nervicky zabrat, ale bude to nervak :-)
Reagovat
EllNino
nedivil bych se, kdyby zejtra Petra Simonu porazila :D ...
Reagovat
marekv
domnivam se, ze nenastoupi...
Reagovat
EllNino
a kdo nastoupí ? ...protože bod Plíškové proti Niculescu rozhodně není jistej
Reagovat
PetaM
Myslím, že Kája by proti ní dopadla ještě hůř :D
Reagovat
PetaM
A třeba to i zíra uvidíme. I když nepřál bych si to.
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
bIbec
je to možné.. Monika je prostě "specifická".
Reagovat
VlS
Kája byla dneska hodně trpělivá a sostředěná, snad by jí mohla dát. Uvidíme u Petry, buď se vyspí a zimtra Simonu smázne, nebo prograje, nebo nenastoupí , všechno je možné.
Reagovat
r176
a proč s Petrou nebyl rozhovor jako s Kájou?? :-))))))))
Reagovat
Frick
Protože by jí Kubásek musel nasekat na holou.
Reagovat
smazaný uživatel
Utnuli to na Kavkách, v závěru bylo vidět, jak s Petrou mluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka bez Kotyzy je poloviční a prd uhraje..patří jí to..zítra jí vymlaskne Halepová a bude klídek :-)
Reagovat
EllNino
a budeš rád ? :)
Reagovat
George_Renel
že zítra se to bude vyvíjet jako proti Ruskám.
Snad i se stejným výsledkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikuleskublesku! Účajo, to je bájo pohyb monacké instruktorky. Nenabít jí to Monča občas na FH, tak by to byla trága úplně. Nejspíš jí Vydra ordinuje dvoufázovej trénink podle jejího přání - dopolko čokotku, odpolko kolu. Jojo, zlatej Davídek. Zato Kája hrála bájo zápas s dobrým pohybem, vypadalo to, že postavili kurt podle ní.
Reagovat
Haitik
Kuznaaa!!! Za 5 minut 12 přišel break... Neskutečně ubojovaný gem
Reagovat
skott
Tlačí to vůlí, ale teď už hrajou senzační tenis. Hogenkamp jsem nikdy takhle hrát neviděl.
Reagovat
Haitik
Jj, skvělý tenis!! Ale co občas nedokáže zabít na síti ta Hogenkamp.. :D
Reagovat
skott
Řekl bych, že už to trochu pramení i z únavy a je nedůsledná. Ale Světa ji svojí bojovností nutí hrát teď dost míčů navíc.
Reagovat
Haitik
Nizozemka nezkazí balon.. Fakt neskutečný tenis od obou ale!!
Reagovat
janek_da
čarodejka z Karpat to namíchala hodne dobre
https://youtu.be/Wa9kSyPHzDM
Reagovat
r176
jak vlastně to mohla prohrát když celý týden byl skvělej a cítí se úžasně a ve Fed cupu ze sebe vymáčkne všechno?? :-))))))))
Reagovat
VlS
Když čtu Petřino svalnatý prohlášení, tak je to vždycky jasnej indikátor průseru.
Reagovat
Jimbo
Další z ostudných výkonů, v tomhle jí nepomůže žádný trenér ani kouč - musí si ujasnit, zda chce hrát tenis na nejvyšší úrovni nebo se tahat s mužským!
Reagovat
PetaM
Nemusí si ujasňovat vůbec NIC! Dokud má žebříček, může si jezdit, na jaké turnaje chce a hrát tam, jak chce ONA! Ne TY! ;) Já jen tak pro info, že tvůj život si řiď sám a ostatní životy nech na ostatních. Ty život tenisové hvězdy nemáš, a je myslím jasné, proč. :)
Reagovat
rib
to ses někde udeřil do hlavy, že ? Odkdy je "mít přítele"= tahat se s mužským? Nebo ty sám jsi kněz či jeptiška nebo ti je méně než 18? A proč kecáš lidem do jejich soukromí?
Reagovat
VlS
Trochu ubohej koment. Nepostřehl jsem, že by Petra složila řeholní slib. Prostě prohrála jak už mockrát v minulosti a možná ještě mockrát v budoucnosti, ale někde zas něco pěknýho vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď tu budou mentálně retardovaní na Petru nadávat. Ještě že je Petra nad takovou lůzu, jež nepochybně jste. Pomalou bolestivou smrt na vás.
Reagovat
r176
ty už to nehul :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Už jen to, že nevíš, že věta začíná velkým písmenem, prokazuje těžkou mentální retardaci. Je mi líto tvých rodičů, taková zrůda se narodit.
Reagovat
Kytka
:))))))
Reagovat
Jimbo
Hezky ses ohodnotil fešáku. Jinak jsi vskutku skvělý fanoušek - přeji Ti také pěkný a plodný zbytek Tvých nežádoucích dní.
Reagovat
Fandina
Petra hrůza. Těšila jsem se, že ve FED se Petře vždycky daří a že to po výhře Káji bude 2:0, ale bylo to od Petry hrozné, moc chyb. Ach jo.
Reagovat
Kytka
A je to. Vyhodí teď Kvitová Pálu? Každý, kdo si dovolí ji trochu zkritizovat, letí. Divím se, že Kotyza nemá svatozář.
Reagovat
EllNino
a Pála je její trenér ? nebo k čemu tento plivanec ?
Reagovat
Lunej..
Co to píšeš za nesmysly?
Reagovat
Lunej..
To bylo na Kytku samozřejmě.
Reagovat
Kozoroh
Technická - Kvitová Pálu nemůže vyhodit, neboť není jejím trenérem. Naopak Pála coby kapitán FC může Kvitovou vykopnout z družstva.
Reagovat
Kytka
Tohle já ale vím. Ale od Kvitové se dá čekat všechno. Byla to nadsázka.
Reagovat
Michaelus
Stydímse za tebe Petro fakt že jo.
Reagovat
PetaM
Zajímalo by mě, zda-li se Rumuni stydí za Simonu ...
Reagovat
kada.tom
A je to. Niculescu se svým stylem bohužel slaví úspěch, ale za tu porážku si může Petra sama, tohle byl její nejhorší výkon, co jsem vůbec od ní ve FC viděl.

1-1 ... po zásluze, dneska vyhrály dvojky, jsem zvědav, jak to bude vypadat zítra
Reagovat
EllNino
Tak na tenis už se zase dlouho dívat nebudu, chce se mi blinkat, ahoj
Reagovat
Lunej..
Na TP se už fakt nedá vůbec fandit, buď nadávky nebo pesimismus, žádná normální komunikace a reakce na prohru.
Reagovat
janek_da
myskis na tp?
Reagovat
Lunej..
Nevím, jestli reaguješ na mě nebo ne, nicméně je tu čím dál méně lidí, kteří berou tenis jako sport a ne jako prostředek k osobním výlevům. Naštěstí k nim nepatříš a dovedeš brát věci s klidem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.
Reagovat
George_Renel
Tak je to víceméně očekávaných 1:1. Jen ty body naskočily po drobet nečekaných výsledcích.
Reagovat
Lunej..
Tak zítra se uvidí, není to poprvé, co to Petra nezvládla, proč házet flintu do žita.
Reagovat
EllNino
jen pro opakování, Pála mohl postavit Báru místo Petry, ale to by pak Kája hrála dneska proti Niculescu a Bára proti Halep ....takže žádný Bára s Niculsecu ...
Reagovat
Frick
Báry s Niculescu se dočkáme velmi brzy v každém případě!
Reagovat
EllNino
to nevíš :)
Reagovat
EllNino
jo v Petrohradu :D
Reagovat
baggik
Kecy, pjdy, kulicky... Mohl nominovat Pliskova, Strycova, ano dneska by hraly obracene, ale jeste se hraje zitra. A hlavne by netrapil Petru. Udelala toho pro nej dost, zaslouzila by si volno.
Reagovat
EllNino
jj ale já mluvím o sobotě
Reagovat
George_Renel
To si myslíš, že ji nominoval násilím?
Reagovat
VlS
Nemyslíš, že by si o volno musela říct? Teď si představ, že by ji nepostavil, Kája by se poblila z Třesku Plesku, Barča by pukla se Simonou a bylo by to 0:2. Už by tady experti stavěli hranici na Petrovo ugrilování.
Reagovat
baggik
Tak jasne, ze ji nenutil nasilim, ale Petra se v tom hrozne placa, Pala, narozdil od ni by mel mit ten nadhled a vytusit, ze ted nema cenu ji brat do Rumunska a dat ji cas na procisteni hlavy. Tahle pirazka nikomu nepomuze, bylo to zbytecne.
Reagovat
VlS
Těžko posuzovat, nechci být generálem po bitvě. Nechat doma jedničku, když ona chce hrát? Nevím, jestli by někdo z nás na to měl koule.
Reagovat
baggik
Otazka je jak moc chtela jet, to nevime no.
Reagovat
George_Renel
Stále prohlašovala, že se chce po nemoci vrátit právě Fed Cupem.
Reagovat
FulnekUltras
zítra má ještě možnost
Reagovat
PetaM
Taky mohl postavit Báru a Denisu. A Bára jako jednička by šla na Monicu a Denisa na Simonu, ne? :D
Reagovat
EllNino
a mluví někdo o týhle variantě ? já ne :)
Reagovat
PetaM
Já se jen ptám, zda-li by to šlo? :D
Reagovat
PetaM
Tohle udělat Nadalovi, tak už jeho zápas nikdy nerozhoduje :D
Reagovat
baggik
To je kjeten ten Maria, asi nikdy nevidel Nadala nebo Sharapovou. Za tohle stavu ji vzit prvni podani, klobouk dolu jak to Petra zvladla, to by mohl byt ten zlom.
Reagovat
Kytka
Zlom? To je jako čekání na Godota. Godot nepřišel.
Reagovat
Dobry-den
2nd serve :D
Reagovat
Serpens
Myskinová bude pro příště vědět, že i proti outsiderkám by měla týmovou jedničku naplno využít.
Reagovat
EllNino
Ony hlavně Holanďanky mají velice dobrý kolektiv a funguje jim to :)
Reagovat
PetaM
Pokud vím, tak má Mášena stále problémy se zápěstím.
Reagovat
skott
to by se ale stala jenom otrokem žebříčku:-)
Reagovat
deLaFere
Obdivuju Davida Kotyzu, že to tak dlouho vydržel. (pokud v tom tedy nehrály zásadní roli peníze)
Reagovat
baggik
Tam neni chut u Petry.
Reagovat
PetaM
Chtěl bych vidět vaši chuť proti takovému špatně nastavenému stroji :D
Reagovat
tommr
nedělej zase z Niculescu nějakýho nepřemožitelnýho robota. Je to jen lehce nadprůměrná hráčka se kterou mají problémy jen hloupě hrající tenistky ...
Reagovat
EllNino
přečti si to prosímtě znova, on tím myslel, že je to prostě antitenis
Reagovat
tommr
no a? Drtivá většina hráček ze špičky nemá s Niculescu žádný problémy. Je ale třeba u tý hry taky trochu myslet a ne se bezhlavě vyhazovat ...
Reagovat
EllNino
neříkej :)
Reagovat
VlS
Dovolím si souhlasit s tommrem, v tomhle je holt Petra specifická a nikdo neví, co s tou její paličatostí udělat.
Reagovat
Fandina
S paličatostí? A to tě nikdy nenapadlo, že prostě chceš a ono to nejde? Tys to nikdy nezažil? Já ano. Chci hrát a na co sahnu, je špatně a nesouvisí to s psychikou. Chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taky kus vola.
Reagovat
Lunej..
a ty zase, prosím, ze sebe nedělej tenisového experta, protože mám někdy pocit, že vůbec nevíš, co píšeš. Máš všechno na černém podkladě, jen jeden směr přemýšlení a totální neschopnost nadhledu.
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
Lunej..
Jen si plácám játra úplně zbytečně :)
Reagovat
tommr
a ty se vem s queshem za ruce a jděte laskavě do prd.ele. Dneska na ty vaše blbý kecy opravdu nemám náladu ... :(
Reagovat
Lunej..
Aby ses nezbláznil, já nemám na tvoje blbé komenty taky náladu a že Petra prohrála si nemusíš vybíjet na mně. A že neumíš přijímat kritiku je tvoje chyba. A do zádele si běž sám.
Reagovat
baggik
Prosimte Niculescu hraje dneska prd, ale Petra spoustu micu posle do site jenom proto, ze beudela sviznejsi krok nebo svih. Ted se jednou hnula a hned z toho byl hezky prohoz.
Reagovat
UnrealTom
přesně tamta nehraje nic ale Kvitová je marná, kdyby měla soudnost tak dneska nenastoupí, a nechá hrát Báru
Reagovat
Lunej..
A jak víš, že by Bára hrála líp? Petra prohrála několik zápasů v FC, nechápu, co pořád od Petry čekáte, když ji znáte? Tyhle domněnky "kdyby nebyly ryby" jsou fakt skvělý.
Reagovat
UnrealTom
určitě má lepší formu jak marná kvitová která nemá ani trenéra
Reagovat
deLaFere
Ona nepotřebuje trenéra
Reagovat
UnrealTom
to je vidět když neporazí ani Niculescu, která to hraje jak někde mezi panelákama :D
Reagovat
Lunej..
jo? A jak to víš? Kdyby hrála Bára a prohrávala, tak bys tu psal, že Pála měl nasadit Kvitovou atd. že? Pořád stejný bludy. Fandové na baterky.
Reagovat
UnrealTom
já jí fandim a doufám že ještě vyhraje, ale umim bejt soudnej narozdíl od někoho
Reagovat
Lunej..
V čem jsi soudnej? Že to Petře nejde a píšeš, že měl Pála raději nasadit Barču? Takhle soudnej umí být každej u počítače.
Reagovat
UnrealTom
soudnej v tom že už hraje rok tužku a vidim že jsou jiný holky na tom líp, tak tam dam je a ne Kvitovou za zásluhy když je rok marná
Reagovat
deLaFere
Máš pravdu, mám stejný postoj
Reagovat
baggik
Poradne si to precti. Ja pisu, ze Petru nemel nominovat na jeji ochranu, cert vem nejakej bod vole.
Reagovat
steve79
Ctu nektere prispevky na idnes, sport.cz a je mi na bliti z nekterych spoluobcanu. Kvitovy se nedaritto je pravda, ale prispevky typu krava atd. Je moc.
Reagovat
PetaM
Když vyhraje titul, je to zlatíčko, miláček, nejlepší, bude světovou jedničkou, nikdo na ni nemá, apod. Když prohrává, je tlustá, kráva, pizda, monačanka, atd. :D Co už, komu není z hůry dáno, v apatyce nekoupí ... :) A stejně by mu nikdo nic neprodal.
Reagovat
steve79
Mas pravdu. Za pul roku az vyhraje nejaky titul:petra je zpet atd :D
Reagovat
UnrealTom
ta labilka už nic nevyhraje to nevidíte jak hraje
Reagovat
EllNino
no ona nemá nic vyhrávat už 4 roky, tvl ...
Reagovat
PetaM
Hraje takhle pořád. Hrála takhle i v roce 2011. Po USO 11 taky neměla už nikdy nic vyhrát.
Reagovat
UnrealTom
jasný takhle hraje pořát prej :D:D tak to jo taky dobře mimo koukam
Reagovat
Kytka
To je právě ten problém, že takhle blbě hraje většinou. Pak se jednou za půl roku zberchá a něco vyhraje. Proto na ní koukám málokdy. To by moje zdraví neuneslo.
Reagovat
deLaFere
Ano, přesně tak
Reagovat
Frick
Hrál Kalašnikov....
Reagovat
Frick
Denisku na Simonu!
Reagovat
EllNino
Petra zejtra může hrát klidně líp než dneska a Allertová nemá zkušenosti, to by bylo jako ve finále s Jelenou
Reagovat
Frick
Nebyla na tom zdravotně v pořádku.
Reagovat
EllNino
NEMÁ NA NI stačí ?
Reagovat
r176
stejne jako Petra na Niculescu :-))))))))))))
Reagovat
Kytka
Tak mně napadlo, kdyby postavil Pála místo Petry Báru, mohlo by to být možná lepší. Bára je rychlejší, pohyblivější a má šikovnou ruku. Bojovnost ji taky nechybí a letos hraje zatím líp než Petra.
Reagovat
EllNino
Nemohl postavit Báru, to by hrála Bára s Halep a Kája s Niculescu, protože by byla Kája jednička a Bára dvojka, chápeme ?
Reagovat
baggik
Ale zitra by si to vymenily a stacil by jeden bod od Bary, kdyz Kaja udela dva chnapeme???
Reagovat
EllNino
a Kája porazí Niculescu ?
Reagovat
baggik
V klidu.
Reagovat
marekv
Denisa je moc fajn, preju ji jen uspechy, ale na uroven Halepovy proste nema...
Reagovat
tommr
je ale zajímavý, že jako jediná z našich s ní má aktivní bilanci ... :)
Reagovat
marekv
??????
Reagovat
EllNino
no jasně, jeden zápas, ale FedCup je trochu něco jiného a Denisa nikdy v takhle velké hale nehrála, to by byl jasnej bod pro Rumunky
Reagovat
marekv
jj, vlaStne :-) byt Halepka v ty Cine jedno velky utrpeni, tady by ji roznesla, ale statisticky ano, je jedina :-)
Reagovat
baggik
Tohle je moc. Může mi někdo vysvětlit, proč Pála nominoval Petru na FC k verejnemu ponizeni, kdyz vsichni vime, jak na tom momentalne je?
Reagovat
deLaFere
A proč ona sama není dost soudná?
Reagovat
baggik
Ja to taky nechapu, myslel jsem, ze si dava po AO pauzu.
Reagovat
deLaFere
Pála se podle mého názoru spolehl na to, že ať Kvitová na WTA předvádí cokoli, tak ve FC se zlepší, ale tak dlouho se chodí s hrnkem pro vodu, až se ucho utrhne.
Reagovat
tommr
jj dneska je to poprvé co vidím Petru hrát při FC vyloženě blbě. Jednou to ale přijít muselo ... :(
Reagovat
baggik
Ale proc ji zbytecne vlacet do Rumunska, kdyz neni fyzicky a hlavne mentalne fit. Musi si to vyresit a mohla jet misto ni treba Bara, ma vybornou formu a porazit Niculescu dokaze 10 nasich holek, navic Bara by mohla porazit i Halep, protoze ta se ted taky hleda.
Reagovat
deLaFere
Pála se asi přepočítal, ale tu zásadní chybu bych u něj nehledal, já mu jeho pozici nezávidím, trénovat ženský není jednoduchý a Kvitová byla prakticky vždy jistota, ale osobně bych taky nasadil Báru.
Reagovat
baggik
Ja si jenom myslim, ze mel ochranit svoji nejlepsi hracku pred sebou samou a nenechat ji se v tom jeste vic placat. Mame dost hracek aby mohl nechat jednicku odpocinout, kdyz to viditelne pitrebuje, musi znovu najit chut.
Reagovat
Frick
Tak zas tak dobře na tom nejsme. Nemáme v háji jen jedničku, ale i dvojku.
Reagovat
George_Renel
mi dnes připomíná loňskou Evženu :-(
Reagovat
Michaelus
Ne, to nemá cenu Petro
Reagovat
Michaelus
Jo, Petro, hraj s ní slajzy
Reagovat
blixa
No, poněkud nečekané, ale vypadá to tak, že buď si to Kája uhraje celý sama (s pomocí Báry v deblu), nebo jsme v pytli :D ;-)
Reagovat
Fandina
Nač ty závěry? Třeba se Petra ještě vzpamatuje, nebo uhraje druhý bod zítra. I když Halep ještě nikdy neporazila, ale kdo ví.
Reagovat
blixa
Píšu "vypadá to tak", což není závěr, spíše opatrná prognóza ;-)
Reagovat
Fandina
Pořád doufám, že Petra otočí. I když čas běží a pořád nic.
Reagovat
Dobry-den
Ještě není nic ztraceno. Petra to může v klidu otočit, loni ve finále proti Nastě taky začala tragicky, ale potom ji smetla...
Reagovat
r176
ano skvěle to otáčí při svém servisu 0:40 .-))))
Reagovat
Dobry-den
Já už teda Petře nevěřím nikdy a nikde, ale spoléhám na to, že se Monica jako známá labilka sesype
Reagovat
r176
to by musela Petra hrát proti Kláře :-))))
Reagovat
Frick
Neíte, "píská" někde?
Reagovat
Haitik
Tak Světlana v Moskvě doslova urvala 2. set!! Tak snad už to bude ve třetím setu pohodička.. :-)
Reagovat
EllNino
nebude
Reagovat
Haitik
Pravdu máš
Reagovat
tommr
s Petrou to vypadá velice zle. Nečekal jsem sice nic lehkýho, ale zatím hraje Petra otřesně a soupeřce to maximálně ulehčuje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
První set se lámal v šesté hře, kde Petru za stavu 40:15 pro ni hrubě poškodili. A je mi fakt jedno, že to tady zdejší slepejši nevidí.
Reagovat
Serpens
Jsi jediný člověk na světě, který to tak viděl, a to je málo.
Reagovat
Dobry-den
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kulový.
Reagovat
EllNino
pro hlupáka každý hloupý
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Tak se tak nechovej.
Reagovat
EllNino
no pro tebe ty ču*áku a už dost tvl !
Reagovat
smazaný uživatel
Komu říkáš ču*ráku, ty ko*kote zajebanej?
Reagovat
gigin
:-DDDDD Ellnino klid, Ernie zaválel v kvaldě, teď Andrej ještě musí.
Reagovat
EllNino
to řekni tomuhle pi*usovi, co tu ze sebe dělá kreténa a vydává to za svou přednost, že vidí víc než ti ostatní ...jako v jeho životopise, taky dobrý :D :D
Reagovat
gigin
On ze sebe nedělá kreténa. Myslí to vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Kretén jsi ty. A slepej k tomu.
Reagovat
EllNino
neřídím, je to výhoda, nemám pracovní zkušenosti, je to výhoda, umím pasivně jazyk, je to výhoda, nemám dostudování, je to výhoda ...:D
Reagovat
smazaný uživatel
No, teoreticky by jeden člověk stačil, ale musel by to být sám čárový nebo empajrový rozhodčí:D
Reagovat
blixa
Hele, to je nějaká psychická porucha. Když vidíš něco, co se nikdy nestalo. Budu se muset zeptat, o co se jedná a jak je to vážný ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se to stalo, ty porucho.
Reagovat
blixa
Hmmmm, koukalo na to spousta lidí a ty jedinej jsi to viděl. Kde asi bude chyba ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na vaší. Že jste slepí.
Reagovat
EllNino
nosí brejle, a bude někomu říkat, že je slepej :D trapák
Reagovat
Michaelus
Petra fakt vůbec neví jak si s tím poradit
Reagovat
r176
Petra si myslím že neví dnes fakt vůbec nic natož jak hrát tenis :-))))
Reagovat
Frick
Nemá gule na to nechat Petru sedět. Bára by si na ní smlsla. Ostatně se o tom za několik desítek hodin přesvědčíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by hrála Bára místo Petry, nehrála by pak místo Niculescu s Halep?
Reagovat
blixa
Asi jo, protože Kája by pak byla jednička.
Reagovat
tommr
jj Karolína by v tom případě byla naše jednička a šla by na Niculescu zatímco Bára jako dvojka by musela hrát proti Halepce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si původně říkal, že pro Báru by to bylo hratelnější, ale ještě není konec!
Reagovat
Pedronegro
to by musel nechat sedět Károlínu :)
Reagovat
kada.tom
... Petra hraje absolutně šíleně, všechno špatně ... jestli se nezvedne, tak to vidím na 1-1 po sobotě, což bychom ještě v 11:55 brali všichni, ale ...
Reagovat
Fandina
Ježiš Peti, tak hoď první set za hlavu a nějak začni. Tohle bylo hrozné. Pojď!!!
Reagovat
r176
Petra teď naprosto skvěle 3x po sobě zahrála do sítě :-)))))tohle pilovala celý ten týden??to klobouk dolů :-)))))))))
a setík je v ...... :-)))
Reagovat
PetaM
Hrůza, hrůza! Já proti tomuhle hrát, tak ani nenastoupím. :D
Reagovat
EllNino
to nakonec zvládla :D 4:6 6:3 6:2, rozhodně cenná výhra

Klára musí taky dřít proti hráčce 9. stovky, ale po první setu, který prohrála 4:6, snad trochu zvedla úroveň hry
Reagovat
kada.tom
má taky jediný štěstí, ten 1. set byla katastrofa
Reagovat
Frick
Jaká cenná? Povinná!
Reagovat
EllNino
cenná po tom kolapsu, že se nesložila
Reagovat
smazaný uživatel
že tenis Rumunky je pro Kvítko ten nejméně oblíbený. Na ty její čopy se musí stavět absolutně pečlivě a přitom jen nepinkat, to by byl její konec!
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji všem kritikům Petry Rakovinu. Nevyléčitelnou. Špína si nic jiného nezaslouží.
Reagovat
bIbec
promiň, ale o čem to mluvíš? Petra je sportovkyně. V zásadě kritika od veřejnosti je něco, s čím musí počítat. I to je více méně součást její práce, se s tímhle poprat. Je za to královsky placená. Klidně může zítra skončit, ale ona to neudělá. Pokud by to Petře vadilo, tak je to jenom její problém.
No a co si budem vykládat, pochlebováním by se nikdy tak vysoko nedostala. Kritika je věc přínosná. Neříkám vždy, neříkám od každého, ale je nutná.
Až Petra vyhraje, tak jí pochválíme, protože i to je nutné! Ale nepřehánět! :-)
Reagovat
Kozoroh
Přát někomu rakovinu je odporné svinstvo a nelze to ničím omluvit!!!
Reagovat
EllNino
Petro tohle je totální fraška
Reagovat
smazaný uživatel
Fraška jsou ty tvoje kecy.
Reagovat
EllNino
neboj, na tebe nemám Jirko
Reagovat
tommr
Petra hraje jako kdyby viděla Niculescu poprvé v životě. A ty její smeče jsou doslova ostudný ... :(
Reagovat
bIbec
Petra je hlavou na hokeji. Nemůžeme jí to mít za zlé.
Reagovat
r176
sorry ale Petra tam nemá co dělat!!tohle je na ručník!!a ten idi.t Pála jí snad klátí protože jí tam pořád cpe!!!
Reagovat
kada.tom
neuvěřitelný ... co tam dneska Petra předvádí :-(
Reagovat
miledus
To je opravdu děs :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je hrozná fraška. Rumunce za stavu 15:40 odpustili evidentní dvojchybu. A to eso, kterým ten game získala, evidentně škrtl síť.
Reagovat
kada.tom
samozřejmě ... :-D .-D :-D :-D :-D
Reagovat
EllNino
ču*rák iqe prostě no
Reagovat
kada.tom
tak tak, pravdu díš
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nemůžu za to, že vy dva kreténi jste slepí jak patrony.
Reagovat
kada.tom
My nejsme slepí, to ty jsi totálně vylízanej.
Reagovat
EllNino
jinou mantru už nemáš ? ty patrono ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud si nepořídíte kvalitní brejle, tak ne.
Reagovat
EllNino
jako máš ty ? :D :D :D
Reagovat
Frick
Iqe, koukej přidat. Ať ze sebe strhnu své nelichotivé nálepky.
Reagovat
Serpens
Žádná dvojchyba, žádná síť
Reagovat
janek_da
fraska je, jak hraje Petra :)))
Reagovat
PetaM
Přijde mi, že Petra má asi špatný slovník. Protože pro ní synonymem pro slovo "trpělivost" je "jebat to tam od první rány" :D
Reagovat
janek_da
Petra jede na rekord UE
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Je třeba ukázat Novakovi, že se 100 UE se dá vyhrát i zápas na 2 vítězné, na 3 to není taková frajeřina :)
Reagovat
smazaný uživatel
Káje gratulka, vítězství nad Halepovou přišlo právě včas :-) .... ale Petra, to zas budou nervy :-(
Reagovat
Haitik
Možná jsem se zbláznil, ale tenis Niculescu mě celkem baví.. :DD
Reagovat
blixa
A prášky, prášky sis dneska vzal ??! ;-)
Reagovat
Haitik
Jj, vzal.. :DD
Reagovat
kada.tom
?! :-D to je strašný, bojím se říct, tenis ...
Reagovat
janek_da
dostal ses na vyssi level:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě taky, je to takový zbrklý, neuspořádaný a hlavně to není strojový:D
Reagovat
smazaný uživatel
Inak kde sú všetci, ktorí písali, že Pála mal postaviť Strýcovú?
Reagovat
blixa
Měl. Místo Petry ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
bIbec
Petra zatím krásně bombí za lajny.
Reagovat
blixa
Zatím se zastřeluje ale až se zastřelí ... ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáci diváci v 1. řadách :( A možná i ti ve vyšších. Ale ne. To půjde. Musí si zase zvyknout, že nehraje proti normální tenistce, ale proti Niculescu. Když jí to zvykání bude trvat set, tak nevadí, ale nesmí to trvat dva :)
Reagovat
Pedronegro
zato prdelka už se probrala :)
Reagovat
blixa
Jojo, prdelka práší prdelku Kikině. Nicméně to že vede 4:1 vůbec nic neznamená ! :D :D
Reagovat
Pedronegro
asi i dopráší, už 5:1 :)
Reagovat
blixa
Jojo, už doprášila. Pistolnice měla dneska své Smith&Wessony zavěšeny proklatě nízko ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, zatiaľ to vyzerá na prekvapenie, Schmiedlová prehráva s Rodionovovu už 5:7, 1:3 a v tejto chvíi čelí ďalšiemu brejku.
Reagovat
smazaný uživatel
A ďalší brejk, tentoraz v maratónskom geme hranom cez 6 zhôd? Toto nedopadne dobre.
Reagovat
r176
chtěl bych umět tak smečovat jako Petra :-)))))))
Reagovat
tommr
to je ostuda co tam ta Petra vyvádí ... :(
Reagovat
r176
proč ostuda?? :-O koukáme na kvalitní zápas okresního přeboru žen :-))))))
Reagovat
Michaelus
Proč se mi zdá, že Petra od určité chvíle neumí zasmečovat?
Reagovat
r176
nezdá ona to neumí :-))))
Reagovat
Fandina
gratulka, dala nejen jeden set, ale hned dva. Super Kájo, nádhera a gratulace velikánská. Jupíííííííííííííííííííí!!!
Reagovat
r176
a Petra možná jeden přidá :-))))))))))))))
Reagovat
Fandina
Kája se před zápasem vyjádřila, že s Halep ještě nevyhrála set ve třech zápasech a že minule tomu moc nechybělo, tak že uvidí, jestli to tady půjde, vyjde. A povedlo se!!!
Reagovat
r176
Petra je zatím marná :-))
Reagovat
kada.tom
tak si tak říkám, že ještě že Karol ten bod uhrála
Reagovat
smazaný uživatel
2 DF v pravou chvíli... ale jo, aspoň jde nahoru kurz :)
Reagovat
kada.tom
to byl game hrůzy ... fuj tajxl
Reagovat
Mayo
Schmiedlová je slabá ako čaj. Rodionova vyučuje.
Reagovat
Serpens
Vypadá to že zápas Karolíny bude oproti tomuhle reklama na tenis.
Reagovat
kada.tom
z pr*ele klika u toho jestřába :-D
Reagovat
fretek
Pardon. Snowboardistka Ledecká byla 24. v lyžařském sjezdu v Garmischi (vyhrála Vonn).
Reagovat
mahycek
Ku.va Tommr, ty odborník mě neodpovíš, nebo si mám odpovědět sám ? Do p.če, já musím na produkci. A ve skupině takoví nadšenci nejsou, na tenis.
Reagovat
lars
sak TI odpovedeli
ma slabsi servis, dobry pohyb, dobry return, cte hru, .....
Reagovat
tommr
já ti přece psal. Copak neumíš číst? :)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
janek_da
co to ted Svacina rika? Karolina si pochvalovala, ze aspon mice na tom povrchu skoci vysoko a nemusi chodit do kolen.
Reagovat
Haitik
se odhlásila z Ria..
https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/eugenie-bouchard-pulls-out-of-small-wta-tour-event-in-rio-212209928.html
Reagovat
janek_da
tak Monco, jsam zvedavna tve cary
Reagovat
mahycek
Ptám se odborníků znovu, může se někdo vyjádřit, na mou otázku, níže, jak jsem se ptal o Simoně Halepové? Děkuji.
Reagovat
Jimbo
Je to klasická pinkálistka - gumová stěna s výtečným pohybem a vyrovnanými základními údery. Stačí si vzpomenout na Saru Errani (hráčka bez kvalitního servisu). Podobné pinkálistky jsou C. Woznická a vlastne A. Radwanská. Já osobně preferuji tenis útočný: servis a volej, ale nemusím klasický mužský servírovací stroje....
Reagovat
blixa
Co chceš slyšet. Pust si na youtube nějaký její vítězný zápas a najdeš odpovědi na své otázky. Pokud je ve formě tak skvělej pohyb, nekazí, přiměřeně agresivní hra, velmi dobrý bh, umí pracovat s rotacema, motorová myš k neutahání.
Reagovat
kada.tom
... ty kráso, Rusky to zatím absolutně nezvládaj :-O
Reagovat
EllNino
ze stavu 4:0 v prvním setu je 4:6 0:1 pro Rusku, skott měl pravdu ...
Reagovat
tommr
co tam zase vyváděla? :(
Reagovat
EllNino
nevím no :( ...snad to ještě otočí, Kalinskaya je podle slov skotta velice dobrá hráčka srovnatelná s Dariu Kasatkinou
Reagovat
tommr
vždyt je to jen 17-letá juniorka. I kdyby byla sebelepší tak vedení 4:0 se prostě nesmí pustit ... :(
Reagovat
Jabadu
Mno, tak to bychom měli. Teď to ovšem bude chtít pár tub diazepamu. Asik. :-)
Reagovat
Frick
Katka prosrala set ve kterym vedla 4:0 a *30:15
Reagovat
kada.tom
ačkoliv Siniakovou nemusím, tak tohle je fakt tragédie, a to je to "jenom" kvalifikace :-/
Reagovat
EllNino
Kalinskaya je velice dobrá juniorka, ve formě a navíc doma ...to není nic lehkého, ovšem vedení 4:0 se má využívat
Reagovat
smazaný uživatel
No a? O to je lepší, že to Katku nepoložilo a stejně vyhrála. :) Nakonec ani nedojde k českému derby s Hlaváčkovou. Naopak Panova právě proletěla do 2. kola kvalifikace...
Reagovat
Haitik
Paráda Karolíno!! Překvapila jsi.. :-))
Reagovat
freeteepek
Ne že bych si na Karolínu nevsadil, ale i tak jsem trochu v šoku:-) Karolína hrála skvěle. Dobře takticky. Jen bych jí vyčetl méně agresivní hru v prvním setu. A samozřejmě voleje a vůbec hru na síti. Tam měla rezervy. Ve třetím setu si myslím, že Halepové trochu došlo a Karolína výborně zvládla svou riskantní hru:-)
Reagovat
tommr
ta méně agresivní hra ale nakonec byla klíčem k vítězství. Halepka určitě počítala s tím, že se bude Karolína vyhazovat a že bude těžit z jejích chyb, který ale nepřicházely v takovým množství jako obvykle ... :)
Reagovat
Pe3k
Super zápas, gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě super Karolínka,
Popesku Iqeová snad dá,
triádu večer zakončí,
Soukalová Gábina!
Reagovat
EllNino
Supeeeer :) Karolíno jsi borec :) Tak hlavně, aby vyhrála i Petra :D
Reagovat
kada.tom
chtělo by to, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. Karolíně jsem nevěřil, naštěstí tomu Pála rozumí líp :) Tak doufejme, že bude rozhodnuto po 3. dvouhře.

Snad to Karolíně pomůže i v individuální kariéře, když si dokázala, že i světová trojka je pro ní hratelná soupeřka.
Reagovat
Serpens
Zdá se mi to nebo Karolína dává hlasitý rozhovor v češtině na celou halu? Trochu drzost ne ? :D
Reagovat
freeteepek
Nezdá:-)
Reagovat
lars
aby tomu rozumeli czech fans v hledisti
Reagovat
bIbec
VÝBORNĚ PLECHOVÁ! Ten Pála není zase takovej deb.il, co? .-)
Reagovat
Frick
Nikde neni psáno, že by Bára nebo i Denča nedaly taky.

Ale tam MY nevidíme ty tréninky. My vidíme tu vzájemnou bilanci, to, jak na ní Kája v Sydney neměla.
Reagovat
bIbec
přesně tak, my ty tréninky nevidíme. Ono i záleží na těch hráčkách, co řeknou, jestli se na to cítí a tak. No vyšlo to :-)
Reagovat
Jabadu
Včera jsem ti něco slíbil. Ale budiž ti odpuštěno. Bylo to takových těch tommrových 10% a pomohlo to.
:-)
Reagovat
bIbec
no překvapila děvčica :-))

Teď to pohnojí Petra a já se picnu!
Reagovat
Jan
Kdo by to byl řekl :) V prvním setu jsem si říkal, škoda chyb a nevyužitých šancí a hele. Doufám že Petra teď neprohraje. říkaljsem si optimistické bude, když to bude po prvním dnu 1:1 (0:2 by byl náš konec), tak snad Petra vyhraje a nebude to 1:1 ale 2:0 pro nás.
Reagovat
tommr
o Petru mám docela obavy. Pro ní to bude ted možná ještě těžší, protože to nebude chtít Karolíně zkazit a mohlo by jí to dost znervóznit ...
Reagovat
Frick
Pálovi za špatnou nominaci.

Na druhou stranu rozhodně Simona hrála pod svoje možnosti.
Reagovat
Frick
Pálovi za DOMNĚLOU špatnou nominaci.
Reagovat
George_Renel
Žádné zabijáky, klidná síla!!! Super gratulace.
Všichni ti, co kritizovali Pálu za její nasazení by se teď měli (opět) hluboce kát. .-)
Reagovat
Jan
Už 5 let, snad i déle to vypadá, že Pála má na ty nominace úžasný cit. Štěstím to být tak dlouho nemůže.
Reagovat
tommr
jj omluvit by se měli ti pochybovači i Karolíně, která dneska potvrdila, že je světovou hráčkou a že začíná být ve FC naše velká opora ... :)
Reagovat
blixa
No jo, už si sypu popel na hlavu ! :D Ještě kdyby aspoň takhle chtěla hrát na GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tam jí asi bude muset někdo před zápasem zhypnotizovat a vsugerovat jí, že hraje Fed Cup.
Reagovat
Frick
jako Petra
Reagovat
tommr
to je hlavně věc psychiky. Všimnul sis jak dneska Makarova vybouchla? Karolína to má přesně naopak - na GS se jí nedaří, ale při FC zápasech hraje skvěle. Věřím, že časem se to naučí zvládat i na GS ... :)
Reagovat
janek_da
za stavu 1:2 0 :30 uz vypadala Karolina na odpis. Apak se ji povedly 3 servisy
Reagovat
tommr
tak to je bomba!!! Halepka ted asi lituje, že radši nešla na tu operaci ... :)
Reagovat
PetaM
Ty vole Kájo, hooooodně dobrý! Tomu ještě dlouho neuvěřím :D Ale veliká gratulace! :)

No, čekali jsme bod od Petry, tak schválně, jestli to nebude naopak ... :D :D
Reagovat
janek_da
no, pane. pekne. Simone ten povrch vadil vic nez Karoline
Reagovat
tommr
zdá se, že to Rumuni trochu prokalkulovali ... :)
Reagovat
dadaft
Simona je celkem v pytli...
Reagovat
kada.tom
taky si říkám ... v jejím podání hrůza s občasným zábleskem
Reagovat
kada.tom
Paráda!!!
Ve 3. setu nakonec jasná záležitost :-)
Petra nemusí mít nervy, dnešní úkol splněn, už to může být jen lepší :-)
Reagovat
Chrenda
super. Konečně Simonu dá. Už bylo na čase.
Reagovat
tommr
a Karolína bude podávat na zápas! To je hodně nečekaný ... :)
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ... ???!
Reagovat
tommr
brejk pro Karolínu v rozhodujícím setu. To vypadá docela nadějně ... :)
Reagovat
kada.tom
dokud Karol nepromění matchball, tak bych o naději moc nemluvil :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To už pak ale nebude nebude naděje:D
Reagovat
kada.tom
jo no :-D ale prostě to myslím tak, že dokud Karol ten matchball nepromění, tak tomu zatím nebudu moc věřit a ani doufat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už můžeš:)
Reagovat
kada.tom
Brejk! Tak a potvrdit a dál rozkládat Rumunku!
Reagovat
kada.tom
tvl ... Makarova prohrála a Světlana taky začíná týct, a to mělo a má být postup Ruska jasnou záležitostí :-OOO
Reagovat
kada.tom
škoda týhle hry, šance byla
Reagovat
tommr
Karolína příkladně bojuje a jasně se ukazuje, že její nominace byla oprávněná ... :)
Reagovat
George_Renel
prvního setu. Už mohlo být vymalováno. Jestli byla Rumunka v prvním o chlup lepší, spíš bych však řekl, že měla větší kliku, tak v 2. byla Karolína lepší o dost.
Tak se nechme překvapit.
Reagovat
tommr
Halepka měla v prvním setu kliku a ne úplně zanedbatelnou přízen čárovejch ...
Reagovat
Frick
Jirko, neměl by ses nabourávat na Tommrův účet.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s těmi čárovými mi to v 1. setu taky tak přišlo, ale byl jsem v restauraci asi 20 metrů od obrazovky, tak jsem to přikládal špatnému zraku :) A doma už jsem stihnul jen koncovku 3. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jeden Kájo!!!!
Reagovat
kada.tom
Paráda, potvrzeno i jestřábem :-)
To je přesně ono!
Reagovat
PetaM
To byl jestřáb pro rumunského iqeho :D
Reagovat
kada.tom
ano ano :-D
Reagovat
smazaný uživatel
rumunský iqe - iqescu
Reagovat
Jan
iqescu metelescu plescu
Reagovat
kada.tom
Karol, pojď! To dáš!
Reagovat
tommr
tak Karolína bude nakonec přece jen podávat na set. Halepka se může vzteknout ... :)
Reagovat
PetaM
Tak teď 6:4? :D
Reagovat
PetaM
Okey, myslel jsem 6:4 pro Halep, ale tohle je mnohem lepší :D :D
Reagovat
kada.tom
Přišel jsem před chvílí. Zatím to vypadá na hodně vyrovnanou bitvu, snad Karol ještě otočí :-)
Reagovat
mahycek
Moc ženský tenis nesleduji, tedy alespoň ne detailně, jako vy. Samozřejmě, že naše děvčata znám a fandím. Ale, jak je možné, že Simona Halepová hráčka v Top 3 !!!! si neuhraje 2 míče po sobě při svém podání ??? Myslím ještě v prvním setu před tiebreakem ? A ten servis, to je tak slaboučké, čím se vůbec dostala, do Top 3 ???? Vždyť nemá ani pořádnou zbraň, čímž by ukončovala sety, zápasy atd. Nezlobte se , ale proč je tam, kde je ? Asi budu muset, více sledovat WTA. Děkuji.
Reagovat
tommr
Karolína dneska returnuje velice dobře a ten pomalej povrch hráčce na podání taky moc nepomáhá ...
Reagovat
woody
Výborně se hýbe a má vyrovnané údery,ja to moc taky nesleduju,ale prijde mi ze i ona se na tom povrchu dost trapi...Na AusOpen vypadla v prvnim kole takze formou asi ted moc neopliva..
Reagovat
woody
Kaja hraje vyborne,chce to ustat fyzicky,protoze obcas vypada,ze toho ma plny brejle...
Reagovat
Frick
Bára pude na Niculesu. O tom nepochybuju!
Reagovat
tommr
dneska nebo zítra? A z jakýho důvodu?
Reagovat
Frick
Je to na livesportu.
Reagovat
Frick
Zkus uhádnout.
Reagovat
tommr
Karolína sice statečně bojuje, ale Halepka je bohužel o kousek lepší ... :(
Reagovat
Michaelus
A Kája nám začíná flegmatizovat
Reagovat
EllNino
Ani na tý síti to nezabiješ tvl ...:)
Reagovat
tommr
to je i tím pomalým povrchem ... :(
Reagovat
EllNino
přesně, nechutně pomalý
Reagovat
smazaný uživatel
Karolíno, Karolíno, takhle to odevzdat :-(
Reagovat
Michaelus
Kája snad ten set nad Halepkou nikdy nevyhraje
Reagovat
blixa
Nevyhraje ...
Reagovat
George_Renel
Ale nesympatická Rumunka je dnes rozhodně hratelná.
Reagovat
Michaelus
to je.
Reagovat
woody
Ten povrch je šíleně pomalý,to už ani není o tenise...
Reagovat
EllNino
pak se WTA diví, že jsou hráčky přetěžované, vubec se nedivim, když se set hraje 67 minut a dlouhé výměny
Reagovat
Frick
Má to bejt jako Karolovič - Isner, aneb kdo první dá v TB dovjchybu? :-D
Reagovat
woody
To rozhodně ne,ale tady je přímo vidět jak ten povrch zpomaluje odskok míče!Velký rozdíl třeba proti AusOpen!
Reagovat
PetaM
Simona si hraje na Nadala :D :D
Reagovat
Michaelus
Pojď Kájo!
Reagovat
smazaný uživatel
Co teď ten jestřáb měl znamenat? Evidentní aut a prý dobrý míč?!
Reagovat
PetaM
Myslíš ten servis?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj
Reagovat
PetaM
Tak ten byl slušně IN :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ani houno, to byl jasnej aut.
Reagovat
EllNino
nebyl a jsi drzej, že zpochybňuješ někoho, kdo se tím živí, drž už hubu
Reagovat
PetaM
Až to bude v archivu na ČT, tak ti to vyfotím a uvidíš :D
Reagovat
EllNino
Chudák Caro, prej bude na OH vlakonoškou Dánska :D :D tak to aby začala pořádně chodit do posilovny ...:)
Reagovat
Frick
http://fabmansion.com/wp-content/uploads/photos/caroline-wozniacki/si-swimsuit-2015/Caroline-Wozniacki:-SI-Swimsuit-2015-24.jpg

Ale tak na Caroline je to celkem jasně vidět, že je sportovkyně a ne nějaká reklama na hlad.

#top
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady psal včera... :)
Reagovat
EllNino
Kiki Bertens zatím prohrála ve Fed Cupu všehovšudy 1x, a zatím to vypadá, že zkušenosti zúročuje i v Moskvě, první set vyhrála nad Makarovou 6:3
Reagovat
EllNino
Berča se v 1. kole v Petrohradu utká s Niculescu :) ....
Reagovat
Michaelus
Ale tady se vůbec nefandí!! :D
Reagovat
EllNino
co tohle je za povrch ...:D
Reagovat
Michaelus
Je to divný, ale zatím se hraje celem útočně...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist