Fed Cup: Souboj s Rumunskem rozehraje Plíšková

5. 2. 2016, 12:04
Aktuality 237
Karolína Plíšková odstartuje duelem proti světové trojce Simoně Halepové zápas obhájkyň titulu s Rumunskem v prvním kole Fed Cupu. Zápas začne v Kluži zítra v poledne a po nich nastoupí česká jednička Petra Kvitová s Monikou Niculescuovou. Rozhodl o tom dnešní los.
Los v Rumunsku (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Češky Fed Cupu v současnosti vládnou. Loni porazily ve finále v Praze Rusky 3:2 na zápasy, obhájily titul a soutěž vyhrály už počtvrté za posledních pět let. Rumunky jsou díky Halepové ve Světové skupině poprvé po 24 letech.

"Bude to naprosto vyrovnané a těžké utkání před vyprodanou halou. Máme ale tak silnou sestavu, že jsme schopní je i s Halepovou porazit," věří Pála, který vede český výběr devátou sezonu a ještě ani jednou s ním v 1. kole neprohrál.

Snad si ve Fed Cupu spravím chuť, doufá Kvitová
Karolína Plíšková s Halepovou třikrát prohrála bez zisku setu, naposledy v lednu v Sydney. "Set se dal udělat, ale vyhrát zatím ne. Uvidíme tady," řekla světová třináctka Plíšková. "Ona je jednou z nejlíp se pohybujících se holek na okruhu. Nemá extra zbraň, nepozabíjí to, takže záleží na mně, jestli si to uhraju," řekla hrdinka listopadového finále, v němž proti Ruskám v Praze vyrovnala a pak ve čtyřhře přidala vítězný bod.

Petra Kvitová letos odehrála na turnajích jen dva celé zápasy, ale ve Fed Cupu vždy ožije. "První měsíc nevyšel podle představ a doufám, že si spravím chuť. Fedcupový týden je vždy vynikající," řekla česká jednička. V sobotu v soutěži družstev prohrála pouze jednou z šestnácti zápasů a za poslední tři roky má ve dvouhře bilanci 10:2.

Pětadvacetiletá Kvitová hrála s 37. hráčkou světa Monikou Niculescuovou jednou, na trávě v Eastbourne před třemi lety hladce vyhrála. Rumunka hraje netradičně čopy z forhendu. "Teď už jsem si na to zvykla. Ale ze začátku mi to přišlo hodně zvláštní a říkala jsem si, jak to může hrát na takové úrovni. Budu muset být trpělivá," řekla Kvitová, která bude hrát první soutěžní zápasy od rozchodu s trenérem Davidem Kotyzou.

Trpělivost vyžaduje i pomalý povrch, který Rumunky vybraly, aby otupily útočný tenis českých es Kvitové a Plíškové. "Není to povrch, který preferujeme, ale je to o to větší výzva," řekla dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová.

V neděli začíná program rovněž ve 12:00. Nejdříve by měly hrát jedničky týmů Kvitová s Halepovou a po nich Plíšková s Niculescuovou, ale nominace se můžou změnit. Na závěr se hraje čtyřhra. Vítězný tým postoupí do dubnového semifinále proti lepšímu z utkání Německa se Švýcarskem, poraženého čeká baráž.

České tenistky se s Rumunkami střetnou teprve podruhé. Ve čtvrtfinále v roce 1980 tehdejší československý tým s Hanou Mandlíkovou v sestavě zvítězil 2:1.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

237
Přidat komentář
Haitik
A Světa taky prohrála první set.. No.. :D
Ten set mohla i vyhrát, ale v TB udělala dvě zbytečné chyby.. No, ale myslím, že má šanci to ještě otočit.. :-) Ale ta Nizozemka hraje hodně dobře, nebude to mít Světa jednoduché
Reagovat
skott
a Světa tři topspinový forhendy do hlediště na 2-4...:-)
Reagovat
EllNino
no a nakonec 6:7, zatím Rusky neuhrály ani set a Holanďanky je totálně rozkládaj ...
Reagovat
skott
Co ten Haarhuis s těma Holanďankama dělá? Teď vidím, že ony pod ním za dva roky ještě neprohrály. A i taková Hogenkamp tam Světě vrací smeče a hraje výrazně nad svoje možnosti.
Reagovat
Haitik
Maruš se asi baví.. :DDD

https://pbs.twimg.com/media/Cah31h1W0AAqEjG.jpg
Reagovat
Frick
:-D
Reagovat
EllNino
achjo, škoda, že nehraje :))
Reagovat
skott
aneb zase abych to odřela já:)
Reagovat
EllNino
přesně :D ...taková mamina :D
Reagovat
skott
tak Máša aby se pomalu připravovala, že si tento víkend zahraje. Káti moskevské prokletí olympijského stadionu pokračuje, prohrála první set s Bertens po otřesném výkonu 3-6.
Reagovat
EllNino
je totálně rozhozená ...
Reagovat
skott
ta pohoda z Melbourne je pryč, hodně Káťu svazuje nervozita. Zatím má štěstí, že i Bertens dělá chyby.
Reagovat
Haitik
Měly to holky ruský dobře vymyšlený a Káťa to celé posere.. :D Ale snad ještě zabere..

Četl jsi nedávný rozhovor s Maxem, Mashy agentem? :-))
Reagovat
skott
já tomu teď moc nevěřím, je jí vidět ve tváři, jak je nervozní. Na tom kurtu vyhrála všehovšudy jen dva singly v kariéře a z toho jeden proti Vesně...
Doufám, že Máša je schopná hrát a to zranění není nijak vážné, jinak by tam snad nebyla.
jj, zrovna včera, ale Eisenbud zbytečně moc mluví.
Reagovat
Haitik
Jj, Kaťa vypadá, že se za chvíli nervově zhroutí..
Taky doufám, že to zranění není vážné, ať je jí co jí je.. Monty tady včera psal, že má zraněné rameno (říkala to Myskina), ale sama Maria tvrdí, že rameno je v pohodě.. :D Tak ať si to urovnají..
Jj, myslím, že Max to za tu Serenu ještě schytá.. Uvidíme jestli měl pravdu s tím FC, já doufám, že se tam ještě někdy ukáže.. :-)
Reagovat
skott
tak co se týká sereny neřekl nic hrozného, to je známý fakt. Ale některé věci by ventilovat neměl a zbytečně Mášu nestavět do špatného světla. Koneckonců ona sama potom řekla, že na rozhodnutí jestli dál reprezentovat je čas.
Reagovat
EllNino
hm pro Nizozemky důležitý bod ...ale s takovouhle hrou už bych Katu do ostrého zápasu nepouštěl ...škoda, že nehraje Nasťa :(
Reagovat
tommr
tenhle zápas je myslím dostatečná odpověd všem těm kdo tvrdili, že loni ve finále měla místo Pavlyuchenkový hrát Makarova ... :)
Reagovat
Jan
Trubači jsou na místě, to je dobrá zpráva :)
Reagovat
mahycek
Omlouvám se, já to přehodil. Myslím tím, že Plíšková prohraje s Halepovou a pak Petra to bude mít s Niculescuovou velmi těžké. Takže po 1 dnu, když bude stav 1 - 1, tak budeme rádi. Spíše, ale 0 - 2.
Reagovat
miledus
Proč nemá Karolína dres v národních barvách ?
Reagovat
EllNino
protože jí firma Fila takové oblečení neposkytne :(
Reagovat
blixa
Jde o to , jakou má smlouvu. Asi musí hrát i FC zápasy ve File.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
mahycek
Přeji samozřejmě českým děvčatům, ale myslím, že Kvitová prohraje s Halepovou a pak to bude mít Plíšková moc těžké, proti nebezpečné Niculescuové. po prvním dnu max. 1 - 1, spíše 0 - 2.
Reagovat
EllNino
já myslím, že na Niculescu by měla jít spíš Barča :)
Reagovat
tommr
nemáš to trochu popletený? Dneska hraje Karolína a Halepkou a Petra s Niculescu. Doufám ve stav 1:1 po prvním dnu, ale bude to hodně těžký ... :)
Reagovat
EllNino
Ať žije WTA :D
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2016&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

No Kristýna samozřejmě musí chytnout nasazenou dvojku Misaki Doi, která málem překazila krásný tenisový příběh v Melbourne, přitom tam je tolik jiných schůdných hráček :(
Reagovat
tommr
to je opravdu neskutečná smůla na los. Přitom jsou tam v prvním kole hned dvě dvojice kde proti sobě hrajou kvalifikantky ... :(
Reagovat
EllNino
no nezbývá než doufat, že to Týna zvládne a pak může dojít daleko :) ..
Reagovat
tommr
obávám se, že na tý motorový myši si vyláme zuby ... :(
Reagovat
EllNino
uvidíme :)
Reagovat
EllNino
Český souboj pro Terku Martincovou :) letos na těch kvaldách vždycky zvládla 1. kolo, ale chtělo by to už taky nějakej postup ...a Siegemund bude těžká prověrka, noo uvidíme :)
Reagovat
mrafe
Až při večeři, tradičním týmovém rituálu tenistek, nastane vzácný moment. Půl hodiny klid! A mobilní telefony se odloží.

Baruš 7 fotka ve fotogalerii super:))

Zdroj: http://sport.idnes.cz/jak-travi-volno-cesky-tenisovy-tym-ve-fed-cupu-fqp-/tenis.aspx?c=A160205_222213_tenis_ald

Válka tenisových světů. Češky vs. hvězda, jež je poráží

Obvykle to bývají spíš zdvořilostní proslovy. Ale když se v pátek Juan Margets, šéf operací v Mezinárodní tenisové federaci, před losováním zápasu Češek s Rumunskem nadechl k řeči, pronesl: ?Čeká nás sice utkání 1. kola Fed Cupu, ale podle jmen a postavení na žebříčku by mohlo jít i o finále.?

Zdroj: http://sport.idnes.cz/fed-cup-rumunsko-vs-cesko-0yd-/tenis.aspx?c=A160205_190747_tenis_ald
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/news/article/5327158/title/wta-injury-report-st-petersburg-kaohsiung

Petra Cetkovska (illness)

Hm, tak to je snad i ta lepší varianta....
Reagovat
Frick
http://www.wtatennis.com/news/article/5324544/title/wta-101-olympic-eligibility
Reagovat
smazaný uživatel
S takovýmhle přístupem se na bodování můžou vysrat úplně, protože je to naprosto k ničemu.
Reagovat
kada.tom
to je jedině dobře - na OH mají sportovci bojovat za svoji zemi a za svoji čest a slávu ne za nějaký body do žebříčku, za mě jednoznačně pozitivní věc, že nebudou body pro muže a ani pro ženy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost. Jedním z důvodů, proč se z OH podařilo udělat alespoň trochu důstojný turnaj je to, že se za ně začaly udělovat body. Tohle je zcela jednoznačně krok zpět a jasný důkaz toho, že jak vedení ATP, tak vedení WTA se chová jak malý děti a protože nemají rádi ITF, házejí jim klacky pod nohy, kde to jenom jde.
Reagovat
VlS
0 bodů za Olympiádu je dobře, protože tam není rovnej přístup pro všechny hráčky, úplně s tím souhlasím.
Reagovat
Frick
Tak jsme to napsali současně. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl. Přístup je stejně rovný jako na jakémkoliv jiném turnaji.
Reagovat
Frick
Jeden důvod se ale pochopit dá - kritéria kvalifikace jsou neférová. Nejsou jen o výkonosti, ale i o tom, zda náhodou nejsem ze silné tenisové země a nejsou 4 krajanky přede mnou...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak. 7 hráček, které v současnosti mají na OH ranking, už se nevejdou do národnostní kvóty, včetně Denisy Allertové. Nejvýš je z nich Coco Vandeweghe coby americká pětka - 37. (v Race to Rio). Američanky, Rusky i Němky mají 6 hráček na kvalifikačních místech žebříčku. Pozici pro účast má i Gavrilova, která ale za Austrálii zatím hrát nemůže (na OH). Díky těm škrtům se mezi top 56 dostala např. i Genie, která by jinak zatím měla smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou neférová.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec ani není v nominaci... :(
http://www.fedcup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100026354
Reagovat
Haitik
No ani neuvedla důvod proč nedorazila.. Aspoň omluvit se mohla.. ;-)
Reagovat
Cico93
Je zamilovaná. Tenis teraz nerieši;-)
Reagovat
blixa
A ty jsi ten šťastný ? ;-)
Reagovat
Cico93
Tak určiteeee!
O nej snívam už 5 roky a ona na mňa očividne sere.

Ale nie, prajem jej to.
Nech je šťastná potom budú GS a budem šťastný aj ja. ;-))
Reagovat
skott
Kanaďanky si mohutně vydechly:-) a Azarenka nového kapitána asi solidně vykoupala, vzhledem k tomu koho kvůli ní musel povolat.
Reagovat
Frick
Proč nehraje Džený?

A Bílé Rusky to asi daj i bez Viky, ne?
Reagovat
skott
Bouchard chce dohnat tréninkové manko.
Bělorusky by to zvládnout měly, ale je to docela podraz od Azarenky. Snad si aspoň zahraje Vera Lapko.
Reagovat
Frick
Poprvé by se letos měla ukázat Bára Štefková. Děvče má dobrodružného ducha, jelikož se vydá do Austrálie, kde zřejmě bude hrát nejdříve na dvou 25.000 v Perthu a pak asi na dalších dvou v JV části Austrálie.

Trochu mne překvapuje, že nezkusila už Launceston, který byl na 75.000 poměrně slabě obsazen. Zřejmě byla odrazující odlehlost (je na Tasmánii - byť je fakt, že PM i z pouhého R32 na letenku mezi Hobartem a Perthem stačí :o)
Reagovat
Frick
Po nezvládnutém TB 2. setu v tom třetím skrečovala. :-/

Kdo ví, co jí bylo.

Jinak ČF na ITF turnajích je pro mladou holku, co byla skoro v TOP 50, dost zlé.

A skutečně - asi největší zklamání za poslednich 5 let...
Reagovat
marekv
Proboha co to je za blábol, prostě nemohla dohrát...
Reagovat
Frick
Myslim to spíš tak obecně. Minulý týden jí (snad) nic nebylo a taky to nestačilo více než na ČF. Byť to byla 50.000
Reagovat
marekv
Ona měla super rok 2014, ten ji vynesl takto vysoko, ale to neodpovídá dlouhodobě výkonnosti , u ní budou výsledky vždy nahoru dolů,.
Reagovat
Frick
No to byl dneska závod. Vypadalo to u Gabči na lepší umístění, ale pak se před ní dostalo pár překvapivých jmen. Hlavně ta Loyška.

Lucka to s tim dobijením bohužel nesežrali. :-D
Reagovat
lars
nevite nekdo, proc kurz roste aktualne asi 1.29
Reagovat
smazaný uživatel
protože ho bookmaker navyšuje
Reagovat
lars
A proc ho bookmaker navyšuje ?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože mafie sází na Holanďanku :D
Reagovat
Frick
tak, tak. Je to reakce na zvýšený objem sázek na Kiki...
Reagovat
lars
o kolik se zvysil objem sazek na Kiki od kurzu 1.25 ?
Reagovat
janek_da
O 3.1 mil. dolaru
Reagovat
Frick
Já bych řekl spíše 3,15....

Težko to říct úplně přesně.
Reagovat
lars
zalezi i na objemu s. na soupere
a o kolik se zvysil objem na Makarona ?
Reagovat
Frick
O 2 670 685,15 USD.
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/12501686_983409628408888_1536757078_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
nejdřív jsem to zahlídl jen perfierně na fb, a říkal jsem si proboha, hlavně ať to není nějaká spolužačka...
Reagovat
Jabadu
Pokud bychom braly fyzické a řekněme tenisové parametry, Karolína a Adreena Mitu jsou do pěti let číslo 1 a 2.
Záleží ovšem na Sereně.
:-)
Reagovat
Jabadu
... brali, kurwa! :-)
Reagovat
FulnekUltras
ale domácí jsou pod tlakem taky, takže...nejlepší by bylo načnout hned na úvod Simonu a ještě ten tlak zvýšit. V opačném případě leží skoro vše na Petře.
Reagovat
historik
vyhrála první set v Grenoblu nad De Vroome 6:4! Tak ještě jeden.
Reagovat
cyrda
Ta zrůda Frick, to je vaše vizitka!
Reagovat
Frick
Velkejma písmena, takhle - Z*R*Ů*D*A
Reagovat
cyrda
Bereš si do tý svý nevymáchaný bezcharakterní držky kdekoho, kdekoho soudíš, přitom sám žiješ z podpory a nehledáš si práci.
Reagovat
Serpens
To není možné, Frick přece nemůže být ženatý a mít dítě :O
Reagovat
Jabadu
Hele, "Cyrdo", nebuď zase tak úzkoprsý a zbytečně "nervosní".
Nebýt Fricka, kdo by tě bavil?!
:-)
Reagovat
VlS
Fakt seš takovej masochista, že se tím bavíš? Tipnul bych, že moc vás nebude.
Reagovat
skott
psát něco Zabloudilovi, to radši házej hrách na zeď. možná ti i vyklíčí;)
Reagovat
FulnekUltras
Svoboda projevu spočívá mimo jiné v tom, že můžeš být kdykoliv poslán do prdele, i když sa ti nechce... ;)))
Reagovat
Frick
Jsem hodně překvapen, jak je nízký a rozhodně bych to nehrál.

Jestli si někdo chce dát za 3,00 Rumunky, tak se mu nebudu divit...
Reagovat
blixa
Ale jen si vsaď hochu. Vždyť utrácet naše daně je přeci fajn ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to přijde strašně málo, když vezmu v potaz, že na 90 % to bude po sobotě 1-1 a v neděli se může stát cokoli.

Ale FC je dost specifický na to, abych na něj sázel. Možná zvážím Niculescu proti Karolíně, až uvidím kurz (ale otázka je, jestli se ten zápas nakonec bude hrát). Z toho, co je zatím vypsané, vidím největší hodnotu v kurzu 1,50 na Halep proti Karolíně. S ohledem na povrch a vzájemnou bilanci bych nevypisoval nad 1,25. Netuším, co je za tím velkým kurzem, jestli třeba nějaké zdravotní problémy Simony, nebo se bookmakeři obávají jejího psychického selhání v roli favoritky.
Reagovat
Frick
A nebo ta nejlepší možnost - jsme z těch Rumunek podělaný více než je třeba...
Reagovat
smazaný uživatel
proč je tu tolik pesimistů. Šance jsou slušné a věřím, že holky se jich chopí. Těším se.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tak strašně ráda, že není trenér fedcupového týmu! S jeho nominacema bychom vyhráli houby. Pála, kterého tu pomlouvá, že je otrok žebříčku, dokázal získat s holkama 4 fedcupy za posledních 5 let. Ne řeči, ale vý sledky hovoří, fricku. Toť vše.
Reagovat
Frick
A jak velká je tam jeho zásluha? Kapitán může výsledky ovlivnit minimálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle nemůžeš myslet vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, holky se nominovaly sami, radily si samy a povzbuzovaly se samy. Máš pravdu. Trenér je zbytečný. A zásluhy za 4 fedcupy má neprávem.
Reagovat
Frick
Ano, jiný kapitán by na finále nominoval Smitkovou, Voráčovou, Vaňkovou a Kramperovou.

Jen Pála díky své genialitě zjistil, že máme "nějakou" Kvitovou atp.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra ve finále dala jeden bod, Kája jeden a půl a Bára půl.....
Reagovat
Frick
A tim chceš říct co?
Reagovat
Frick
Mne to skutečně tak přijde, pardon.

Vynášení do nebes jeho údajné "geniality", jak to vždycky úžasné poskládá....

Přijde mi, že je to od něj žebříček ctrl+c ctrl+v.... A to mi skutečně nepřijde něco, z čeho by se mělo padat na hubu.

Uveďte mi příklad nějaký invence, kdy vybral proti papírovejm předpokladum a vyšlo to.

Jediná "invence" byl tým do finále FC 2014, kdy zahodil možnost rezervní singlistky ve prospěch H+H, který by hrály kdoví jak...

Káje bych skutečně nevěřim. Pokud by Bára nestála za nic, tak bych skutečně zkusil tu Denisu. Minimálně by to mohlo Simonu trochu rozhodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši se dívej, jak vám Kyjev kosí hráče. V přáteláku, to jsou hovada...
Reagovat
Frick
něco jako když Navrátil poslal na DelPa Mináře, aby šetřil Štěpce na důležitýho debla + zápas s Monacem.
Reagovat
LukasH
Aha, jasne. Denisu na Simonu. Denisa nema jeste nema s dvouhrou na FC zadnou zkusenost, ale postavime ji do prvniho zapasu a rovnou proti svetovy trojce.
Bara nema jak vytvorit ma Simonu tlak. Takze zbyva Karolina.
Reagovat
blixa
Kája nemá formu a podání. Co zbývá dál ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bezpodmínečná kapitulace :-D
Reagovat
blixa
No vidíš, konečně něco štěpného ! :D :D
Reagovat
Frick
Hodíme neplavce do hluboké vody a.....

Ale co, proč by Denisa měla mít tlak. Nic horšího, že by to bylo 1:0 pro Rumuny, by se nestalo.

Za to Simona by byla pod maximálním tlakem. Proti hráčce, kterou nečekala a se kterou jedinný vz. zápas jasně prohrála.
Reagovat
FulnekUltras
Kolik je prozatímní rekord v počtu komentů na TP pod jedním článkem? ;)
Reagovat
Frick
přes 2000
Reagovat
FulnekUltras
Tak to máme v neděli co dělat... ;)
Reagovat
EllNino
2009 opakovaně postavil do druhého dne níže postavneou LUCINKU za Ivetu a vždycky mu to vyšlo, Luka spláchla jak Bethanie, tak Suarez Navarro, to samý v roce 2010, kdy dal za stavu 1:1 hrát proti Německu první ostrý zápas ve Fed Cupu Lucku Hradeckou, která tehdy spláchla Andreu Petkovic, Iveta v roce 2012 zase podle jeho dobrého zvolení získala velmi důležitý startovací bod proti Lisicki ve Stuttgartu ...to myslím stačí, Peťo ;)
Reagovat
Jan
Běž si tam sednout místo Pály, vydrž tam 5 let, ať můžem porovnat výsledky :)
Reagovat
freeteepek
Petra má ve fedcupových zápasech nenormálně skvostnou bilanci. Vůbec to neodpovídá jejím statistikám z turnajů, kde se jí daří jen občas. Většinou prohrává. Proto si myslím, že je pravděpodobné, že zítra také prohraje. Aby se ta statistika dostala blíž k normálu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, školy nemám, ale kdyby na okruhu většinou prohrávala, tak asi nebude tam, kde je. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice je to ještě daleko, ale Caro bude vlajkonoškou Dánska v Riu! :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/695618859617906688

Co se týče Fed Cupu, tak ho určitě budu sledovat, protože jsem zrovna marod a mám hodně času. Jako největší šlágry vidím právě Rumunsko - ČR a taky Švýcarsko - Německo. Mrzí mě, že Masha zítra za Rusko nenastoupí kvůli ramenu. :( Ale snad aspoň chytnu Kiki za Francii, která zítra bude hrát proti Camile Giorgi. Výhoda je, že Francouzky hrajou proti Italkám, takže to bude na SuperTennisu. Chytit Viku proti Kanadě bude o dost těžší, ta bude hrát asi někdy v noci...
Reagovat
smazaný uživatel
Německo - Švýcarsko, Němky hrajou doma...
Reagovat
kada.tom
jůů, tak to se na Caro těším :-)
obecně myslím, že vlajkonošů tenistů a tenistek bude určitě více :-) a nic bych za to nedal, že bychom to mohli být i my :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlakonoškou ČR bude buď Hejnová nebo Špotáková, můj tip.
Reagovat
George_Renel
Já si dobře vzpomínám, že když loni Rumunky pokořovaly Bouchardovou, díval jsem se na to v poměrně křesťanských hodinách. Ten posun je asi jen 6 hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, na Kanada - ČR jsem se taky díval v dobrý čas...
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, asi máte obaja zábavu na dlhé zimné večery. :-) Na http://www.fedcup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100026354 vidím, že oba dni by sa malo začínať o 18:00 nášho času.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro si to zaslúži, veľmi jej prajem aj medailu. :-)
Reagovat
freeteepek
To že Máša nenastoupí jsem hlásil už v den, kdy Rusové oznámili nominaci. Je tam jenom z povinnosti. Reprezentace je jí ukradená.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to bylo vidět loni při finále... Masha už povinnost vůči Fed Cupu žádnou nemá, pro účast na OH má splněno.
Reagovat
freeteepek
Tak proč za nároďák hraje tak málo? Ve finále šlo o titul, proto se snažila. Teď se taky snaží, se šetřit:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No se máš, že máš čas. :D Já se budu dívat jen na Petru, protože toho mám hodně do školy. Příští týden píšem snad ze všeho. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Stredná alebo vysoká?
Reagovat
smazaný uživatel
střední - gympl
Reagovat
smazaný uživatel
Počkaj na výšku, slová ako "veľa" či "málo" hneď získajú nový rozmer (ja som v druháku na výške a pätnásteho začínam letný semester, z AO som kvôli skúškovému videl dokopy 3 zápasy). ;-) Ale oproti strednej to má aj isté výhody.
Reagovat
Haitik
To rameno byl jenom kec.. Teda snad.. :D Šířil to nějaký týpek z ruské federace, který taky prohlašoval, že Maria bude hrát v Petrohradu.. Což byl taky drb.. :D ale u Marie nikdy nevíš.. Co jí je, to ví jen ona a její tým si myslím..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, ale já to četl tady a říká to Nasťa Myskina...
http://www.fedcup.com/en/news/222663.aspx
Reagovat
Haitik
Jo ahaa.. :D tak to sorry, já to četl na twitteru, tak jsem myslel, že jsi to četl taky tam..
Noo, tak to je skvělý.. :-(( Posrané rameno.. Po kolikáté už? Po třetí?!
Reagovat
Cico93
sa dakde zatúlala ...
https://ca.sports.yahoo.com/blogs/eh-game/as-the-canadian-fed-cup-team-prepares-to-face-belarus--the-question-is--where-is-victoria-azarenka-183229266.html?soc_src=mediacontentstory&soc_trk=tw
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2016&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

Hojný počet našich, ale spousta hodně blízko u sebe, Terka Martincová se dokonce utká s Barčou Krejčíkovou už v 1. kole a navíc vítězku pak čeká ve 2. kole Laura Siegemund :( ...
Katka hraje s ruskou WC Kalinskayou, Andrea proti Ivakhnenko, ve 2. kole zřejmě proti sobě a ve 3. kole pak asi zřejmě Eguchi nebo Saša Panova..
Klára dostala Bělorusku Kremen, její čtvrtinka je celkem hratelná, bojím se akorát Tig...ale záme Kláru, té ale halové prostředí vzhledem ke konstantním podmínkám, ve kterých odpadává problém s nadhozem, sedí...
Vaňkovou čeká Polina Leykina, ale tam nečekám nějaký průlom :) ...

V kvaldě je i Tamira Paszek, to je moc dobře :)
Reagovat
tommr
ten los opravdu není pro naše hráčky moc příznivej. Škoda, že místo Vankový nebyla vylosovaná Krejčíková nebo Martincová ... :(
Reagovat
EllNino
no není, ale jinak mají zvláště Katka Siniaková a Klára Koukalová šanci na postup :)
Reagovat
tommr
pokud mají ambice na první stovku tak by obě rozhodně postoupit měly. Lehký to ale mít nebudou. Budu spokojenej když se aspoň jedna z našich probije do hlavní soutěže ... :)
Reagovat
EllNino
ano :) přesně tak
Reagovat
skott
Siniaková to jednoduché mít nebude, Anna je jedna z nejlepších mladých Rusek současnosti. Navíc ve velké formě. Není o moc horší než třeba Daša Kasatkina, jen o rok mladší s míň zkušenostma. Z wild cards jednoznačně ta nejhorší varianta.
To už má lepší los i Hlaváčková.
Jinak ty wild cards jsou přesně ukázkou toho, co je v ruském tenise špatně. Nechápu, když mají tolik fantastických juniorek můžou neustále prodávat karty rekreantkám s bohatejma rodičema jako Buchanko. Chápu, že taková Pogrebnyak je asi domácí holka z Petrohradu, ale proč nedají možnost Sofii Zhuk, která se táhne pro body až do Egypta, přitom je to wimbledonská vítězka. Směšný.
Jinak zajímavá karta pro Nasťu Detiuc, která žije přes deset let v Čechách a trénuje na ČLTK.
Reagovat
EllNino
Jj já vím, je skvělá, ale furt si myslím, že Katka má trochu navrch :) ...jo Buchanko taky nechápu ...Zhuk by si ji zasloužila daleko víc ...

Jo Detiuc jsem zapomněl zmínit, to je dobře, že tam hraje :))
Reagovat
skott
až jim zase někdo uteče, tak se budou hrozně divit. Tuším Buchanko je právě ta kterou zmiňovala Daša Gavrilova jako jeden z důvodů, když poslala Tarpiščeva před lety do pr...
Reagovat
EllNino
a v jaké souvislosti ? :)
Reagovat
skott
s Fed Cupem:)
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně, ať Katka neprohraje s Hlaváčkovou. :D Jinak samozřejmě doufám v postup Katky do hlavní soutěže. Největší hrozbou je podle mě Panova.
Reagovat
EllNino
no Saša ani v oblíbené Austrálii letos neprošla na žádném turnaji kvalifikací ...a je to velká škoda :( no uvidíme :)
Reagovat
tommr
na turnaji v tuniským Hammametu porazila naše mladá naděje Magdalena Pantůčková ve čtvrtfinále nasazenou dvojku Bogdanovou z Rumunska jasně 6:4 6:0 ...
Tak snad se našim elitním hráčkám o víkendu proti Rumunkám povede podobně ... :)
Reagovat
EllNino
Bogdan je rozhodně pro Majdu cenný skalp :)
Reagovat
Fandina
Karolína Plíšková s Halepovou třikrát prohrála bez zisku setu, naposledy v lednu v Sydney. "Set se dal udělat, ale vyhrát zatím ne. Uvidíme tady," řekla světová třináctka Plíšková. "Ona je jednou z nejlíp se pohybujících se holek na okruhu. Nemá extra zbraň, nepozabíjí to, takže záleží na mně, jestli si to uhraju," řekla hrdinka listopadového finále, v němž proti Ruskám v Praze vyrovnala a pak ve čtyřhře přidala vítězný bod.

To píší v článku, tak kdyby to vyšlo a Kája vyhrála nejen jeden, ale dva sety, bylo by to prima. Kájo pojď!
Reagovat
rusedski
Moc nevěřím, že Karolína, která dlouhodobě není schopna porazit top hráčku, překročí svůj stín zrovna ve FC, kde sama tvrdí, že se jí nehraje moc dobře. Tohle je od Pály podle mě alibismus, něco jako když Navrátil stavěl pořád Štěpce i do předem prohraných bitev.

Měl by si vzít příklad ze slovenského kapitána, který se nebál posadit Cibulkovou i Hantuchovou...
Reagovat
EllNino
Ano ...akorát Daniela je momentálně už jen temným stínem bývalé výborné tenistky ...
Reagovat
tommr
nevím jak si přišel na to, že se Karolíně ve FC nehraje dobře? Vždyt nám loni zařídila postup přes Kanadu i výhru ve finále ...
A doporučovat Pálovi aby si bral příklad ze slovenskýho kapitána je už úplně mimo. Podívej se kde je Slovensko a co dokázal ve FC Pála ... :)
Reagovat
rusedski
S Kanadou povinné výhry, moc dobře nehrála.
S Ruskem ustála tlak, všechna čest, ale žádné výkony průměrné.

Slovenský kapitán má ovšem trošku jiný hráčský materiál...
Reagovat
rusedski
*to žádné tam je navíc
Reagovat
EllNino
to měl Pála taky, v letech 2008,2009,2010 ještě nebyla ani jedna z holek v top 2o ...a Lipták nemá špatný tým, Dominika a Anna rozhodně mohou být konkurenceschopné a zkušená Danka se vždycky hodí, Čepelová hraje většinou ve Fedcupu dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Len trošku, hoci je pravda, že máte neskutočnú generáciu.

Keby sa na to naše top hviezdy na čele s kapitánom, ktorý Cibulkovej posvätil namiesto FC účasť v Kuala Lumpur (kde napokon aj tak nevyhrala) proti Kanade predvlani nevybodli, možno ešte stále hráme prvú svetovú.
Reagovat
tommr
jj to bylo hrubý podcenění soupeřek za který Slovensko draze zaplatilo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, zrovna toto je jeden z mála Liptákových ťahov, ktoré sú ok, ale napríklad na semifinále 2013 proti Rusku a doslova de*ilnú nomináciu do rozhodujúcej štvorhry (Cibulková sa do debla nehodí ani náhodou, jednoznačne mala hrať Rybáriková) nezabudnem asi nikdy, šanca hrať finále sa nám teraz nejaký ten rok nenaskytne.
Reagovat
George_Renel
Na rozdíl od slovenského kapitána už Pála něco vyhrál. A hodně zápasů právě tím že protivníka přechytračil.
Reagovat
rusedski
S tím souhlasím, netvrdím, že Pála je špatný kapitán. Jen tady podle mě neudělal dobře (ale třeba mu to zase vyjde).
Reagovat
George_Renel
Ale víš co. On je tam s těma holkama celý týden a vidí to nejlíp. Aspoň si myslím, že tak se rozhoduje.
Reagovat
tommr
já si myslím, že Pála na to jde s podobnou taktikou jako proti Rusku. Proti Halepce by stejně žádná z našich neuspěla a tak je lepší když nastoupí Karolína a pořádně se rozehraje před nejspíš rozhodujícím nedělním zápasem proti rumunský dvojce ...
Reagovat
blixa
Ale tak jasně, postup přes meteleskublesku a čtyřhru. Proti Ruskám jsem téhle taktice věřil, ale v tom Rumunsku .. nefim, no ...
Reagovat
Jan
Proč stahuješ kalhoty. To zrovna můžou odjet domů a nechat si dát kontumačně 5:0.
Reagovat
Cico93
Vždy optimista blixa zrazu tommruje jak o dušu:-(( ja ho nepoznávam.
Reagovat
blixa
Taky na mě někdy padne depka ;-) :D A tommr potřebuje konkurenci, jinak by zakrněl :D
Reagovat
Jan
Teď ještě můžeš udělat rumunského rommra :)
Reagovat
blixa
Pupe in fund mea de prost !
Reagovat
bIbec
takhle.. Karolína Simonu neporazí :-) Ale mi tam prostě nejsme, nevidíme do těch tréninků, jak to těm hráčkám vyhovuje. Pála prostě asi bere to nejlepší, co momentálně může.
Reagovat
Jabadu
Rád si vychutnám tvůj nick, pokud se zmýlíš.
:-)
Reagovat
bIbec
vo to strach nemám :-)
Reagovat
Jabadu
"Chlapi, měli jsme to v tych brožurach! ..."

Vo to strah nemám, no.
:-)
Reagovat
Kozoroh
Já bych se nedivil, kdyby Češky vyletěly už s Rumunkami. Plíškové pomalý povrch nebude vyhovovat, navíc bude čelit Halepové. Šanci na zisk bodu v 1. zápase by FC tým měl, kdyby proti Halepové nastoupila Strýcová, ta umí hrát trpělivě. Pála se ale evidentně řídil jen žebříčkem...
A Kvitová? V FC hraje líp než na turnajích, ale vzhledem k okolnostem (pomalý povrch, nepovedený úvod sezóny, sedisvakance na pozici trenéra) jí moc nevěřím. Pokud by nějakým zázrakem Plíšková zdolala Halepku, Kvitová by mohla ke svému zápasu nastoupit uvolněná. Naopak za stavu 0:1 bude Kvitová hrát s nožem na krku a tudíž bojácněji.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára by proti Simoně rozhodně neměla nijak výrazně větší šanci než Kája, to se zase vraťte zpátky na zem. A Kája se aspoň otrká před asi dost zásadním soubojem týmových dvojek v neděli.
Reagovat
smazaný uživatel
Souboj týmových dvojek. Jestli na něj vůbec dojde...

http://www.tenisportal.cz/vzajemne/pliskova/niculescu/

Pro Karolínu je tohle asi nejhorší možná situace ve FC - forma nic moc a k tomu dvě soupeřky, na které vůbec neumí. Se Simonou hrála relativně vyrovnaně jen loni v Dubaji - na rychlém povrchu a ve své životní formě. I bod od ní by mě překvapil - a to minimálně bod je potřeba k tomu, aby vůbec byla šance na postup. A ani nevím, jak moc by tady byla platná Lucka, která má s Niculescu taky bilanci 0-2 a skóre na gamy dokonce ještě horší než Karolína.
Reagovat
tommr
co to znamená "sedisvakance na pozici trenéra"? :)
Reagovat
janek_da
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sedisvakance
Reagovat
tommr
tohle slovo slyším poprvé v životě. Netušil jsem, že má Kozoroh pozici trenéra Petry v takový úctě ... :)
Reagovat
janek_da
Spíš je zvyklý na trenéry dva a Petra nemá ani jednoho!
Reagovat
Fandina
Jednoho má, i když je to kondiční, tak může radit, povzbuzovat.
Reagovat
Jabadu
Bára by byla úplně bez šance. S Halep se prostě nemůže měřit. Karolína ji teoreticky může umlátit podáním.
Jak říkala Martina: Hráčka s takovým fyzickým potenciálem a tak šikovnou rukou ještě nebyla!
(já dodávám: Kromě Petry, kurwa ne?!)
:-)
Reagovat
tommr
souhlas - Karolína by mohla překvapit (i když tomu moc nevěřím), ale Bára prostě na Halepku nemá žádný zbraně ...
Reagovat
Jabadu
Kdybych srovnal Báru se Simonou, bylo by to asi jako srovnání nejsilnějšího člověka s dospělým šimpanzem (bez nějaké urážlivé podobnosti!).
Ten šimpanz bude mít pořád v prackách asi 5x větší sílu a obratnost než člověk.
:-)
Reagovat
blixa
Nevím, no, tak to já zase myslím, že v takový MMA kleci by Bára Simonu zbila jak psa, šimpanz nešimpanz .. :D
Reagovat
Jabadu
Také je jiná váhová kategorie. Simona je lehký welter, zatímco Bára počítám "dobrá střední". :-)
Reagovat
blixa
Podle ofiko údajů obě 60 kilo, Simona je o 4 cm vyšší.
Reagovat
Jabadu
Bára má 60 kg?! ... Pffff ...
:-)
Reagovat
Fandina
Je to kočka.
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12688121_10154552618229517_7631783133920866917_n.jpg?oh=78973c6f5eb4fa6216cbb2d7811f9743&oe=5730455E
Reagovat
blixa
"Cos myslel ty bláhový ??!" :D :D
Reagovat
LukasH
Rumunky jsou neprijemny a tezky souperky a na dobre hrajici Simonu nema podle me ani Bara ani Karolina. Vzhledem k povrchu vede cesta asi jen pres Petru v robocop modu.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona ovšem bůhvíjakou formu a její bilance z posledních dvou zápasů ve FC je 2:2, když rupla s Muguruzaovou a Ivanovičovou. A podotýkám, že oba zápasy se hrály v Rumunsku.
Reagovat
LukasH
Jakmile je tam Petra vubec pritomna tak se protihracky dostanou do formy natotata.:-)
Reagovat
Jabadu
Pfffff ...
Reagovat
tommr
nedivím se Pálovi, že to takhle postavil - zdravou Petru vynechat nemoh a proti Halepce by neuspěly ani Bára nebo Denisa. Na případný taktický změny si budeme muset počkat až do neděle ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
100% súhlas
Reagovat
Kozoroh
Bára by měla proti Halepce větší šanci než Karolína. Karolína se proti Simoně vyhází, Bára by ji mohla skřípnout.
Reagovat
tommr
nevěř tomu, že by Bára mohla proti Halepce uhrát víc než Karolína. Bára jí nemá čím přehrát, protože má podobnej styl jen je ve všem - počínaje pohybem a konče úderovou jistotou - o třídu horší ...
Reagovat
blixa
Kája je z formy, Pála tam měl poslat Báru. Chybka se vloudila. Pokud by někdo mohl Simonu potrápit tak právě Bára. S Kájou to bude 2x 6:1.
Reagovat
Cico93
Ano bo Halep má zrovna životku.
Reagovat
blixa
To asi nemá, ale na tom lepidle před fanatickými tribunami, to neklapne ...
Reagovat
lars
A jak hrala Bara v priprave na zapasy FC ?
Reagovat
Serpens
No, tak to bude ještě těžší než Palermo. Rumuni dobře věděli, proč zvolili tak pomalý povrch. Plíšková je nevyzpytatelná a proti trpělivé Halepové může snadno vytéct. O Kvitové se říká, že je ve Fed Cupu vždy silná, neplatí to však o venkovních zápasech pod tlakem (Vinci v Palermu => nula podržených servisů). A za stavu 0:2? To už asi těžko naše holky psychicky zvládnou.
Reagovat
EllNino
no ona venku dost dlouhou dobu teď nehrála :) ...naposledy v Palermu ne ?
Reagovat
Serpens
No právě proto. Nevíme, jestli jsme se někam pohli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nepletu, tak v roce 2011 hrála Petra všech 6 venkovních zápasů a všech šest jich vyhrála. Nakonec ani to Palermo nebyl úplný propadák. Proti Bobině, na kterou zvlášť na antuce moc neumí, sice rupla, ale v neděli za stavu 2:0 pro Italky, po prohraném prvním setu, Saru doslova smetla z kurtu. Takže i venku umí zahrát, ne že ne.
Reagovat
Serpens
Nemůžeš srovnávat sezónu 2011 s následujícími. Proti Erraniové sice otočila, ale nebyla daleko od porážky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to víš, že můžu, naprosto bezproblémově.
Reagovat
kada.tom
No, první den bude hodně těžký - je třeba uhrát bod, to je jasný. No, Karol asi Halepku nepřehraje, takže to zas bude muset uklohnit Petra. Jsem fakt docela zvědav.

Jinak losy dalších zápasů jsou dost kruté, jistotu postupuju maj téměř jistě Rusky, který patrně smetou Nizozemky. Němky asi přehrajou Švýcarky, ale tam to může být dost vyrovnaný (a asi i bude). Naproto otevřenej je zápas Itálie s Francií. Ale rád tipuju, tak zkusím takto:

RUM =< CZE (2:3) - fandím našim (nečekaně :-D )
GER =< SUI (2:3) - nefandím ani jednomu z týmů, ale teoreticky pro ČR by bylo lepší Švýcarsko v SF
FRA < ITA (1:4) - fandím Itálii (a hlavně teda Sáře)
RUS > NED (4:0) - je mi to úplně jedno :-D

Jinak doufám, že si Američanky poraděj s Polkama, Australanky s Čobolkama, Srbky se Španělkama a Bělorusky s Kanaďankama :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A potom , že Slováci majú z Čechov komplex a ono je to v skutočnosti vlastne naopak. ;-)
Reagovat
kada.tom
já jsem zarytý antislovakista a nestydím se za to - naopak ..
Reagovat
blixa
Jsi zarytý vůl a nestydíš se za to - naopak ! ;-)
Reagovat
Cico93
a to je ešte veeeeeeľmi slušne povedané:-)
Reagovat
EllNino
takže se nebavíš s žádnými Slováky ? :)
Reagovat
kada.tom
jen v případech, kdy to je bezpodmínečně nutné, což není téměř nikdy .. :-)
Reagovat
EllNino
tyjo, a vadí ti, že mám slovenské kořeny ? :) Asi bychom sem teda neměli bavit :D :D přitom já mám mezi známými celkem hodně Slováků a jsou moc fajn :) ale tak proti gustu
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, veď nehovorím, že sa máš za to hanbiť alebo predstierať, že drukuješ niekomu, koho nemôžeš vystáť, srdcu nerozkážeš. Len ma pobavilo, že Slovákov nemôžeš vystáť až tak, že bez prezývky to ani teraz nešlo.

Moje tipy:

1. sv. skupina:

ROU - CZE 2:3 (fandím Češkám)
GER - SWI 4:1 (Švajčiarsko)
FRA - ITA 3:2 (Francúzsko)
RUS - NED 4:0 (Rusko)

2. sv. skupina

SVK - AUS 2:3 (Slovensko)
SER - SPA 2:3 (Španielsko)
CAN - BLR 0:4 (Bielorusko, voľba menšieho zla)
USA - POL 3:1 (Poľsko)
Reagovat
tommr
proč by pro nás mělo bejt Švýcarsko lepší než Německo? S oběma týmy bychom hráli venku a Švýcarsko s Bencicovou, Bacsinszkou a Hingisovou je přinejmenším stejně silný jako Německo s Kerberovou, Petkovicovou a Lisickou ...
Reagovat
EllNino
Lisická nehraje :) hraje Beck místo ní
Reagovat
tommr
to se ale v semifinále může změnit ...
Reagovat
EllNino
jj :) ale Lisická teď spíš stagnuje, zatímco se nahoru ženou Beck, Friedsam, Siegemund, Witthoeft, Julča teď hraje dobře ...Rittnerová to má s tím výběrem těžší než Pála :)
Reagovat
tommr
žádná z těch hráček o kterých se bavíme ale stejně není silnější než Bencic nebo Bacsinszky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Své může sehrát i to, že Švýcarky kromě těch tří už vlastně nikoho dalšího ani nemají. A to je Hingisová navíc do singla nepoužitelná.
Reagovat
tommr
zato v deblu je to švýcarskej trumf ...
Reagovat
EllNino
no tak Martina má hlavně úspěchy se Saniou žejo, se Švýcarkama sehraná neni, ale to platí i pro tým Německa :)..
Reagovat
tommr
no já si myslím, že pro Hingisku nebude vůbec žádnej problém sehrát se jak s Bencicovou tak s Bacsinszkou a švýcarskej debl bude silnej v jakýmkoli složení ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petkovičová - Benčičová
Kerberová - Bacsinszká

Asi najviac nadupaný zápas.
Reagovat
EllNino
jsem zvědav, co předvede Angie po AO :) a Petkovic - Bencic tam to vidim 50:50, Andrea se hodně ráda před domácími vyhecuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež sa teším. :-) Asi o kúsok viac favorizujem Nemky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mladenovičová - Giorgiová
Garciová - Erraniová
Reagovat
EllNino
to jsou neprosto otevřené zápasy :)
Reagovat
Carloss
nechci malovat čerta na zeď ale mám obavu že budem rádi když v rumunsku uhrajem bod. jinak přece jen jsem čekal že první den udělá pála nějaké překvapení, čekal jsem že místo plíškové bude hrát strýcová nebo allertová která jediná má proti halepce aktivní bilanci. navíc ten pomalý povrch a niculescu která hraje tak divně jako žádná jiná hráčka v první stovce. viděli jste ji někdy problémy.hrát? petra bude mít s ní hrozný problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Lipták i Moliková prišli so zaujímavými, ale celkom logickými rošádami.

Bolo jasné, že ak chceme vziať Stosurovej aspoň bod, mala by v sobotu proti nej hrať Čepelová a nie Cibulková, ktorá proti nej ešte nezískala ani set.

Na druhej strane Moliková nasadila na post dvojky Rodionovovú, čo môže v zásade znamenať dve veci:

1) Šetrenie Dellacquovej na rozhodujúcu štvorhru (nie veľmi pravdepodobné, tam budú Austrálčanky veľké favoritky tak či onak).

2) Dellacquová ešte stále nie je celkom fit (od októbra pre otras mozgu neodohrala ani zápas).
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužiaľ, vlani ste pri žrebe schytali asi najťažšie nenasadené súperky. Môže to dopadnúť všelijak, Pála nomináciou neprekvapil.
Reagovat
smazaný uživatel
No ony Švýcarky nebo Němky by taky nebyly žádná procházka růžovou zahradou..
Reagovat
smazaný uživatel
Makarovová - Bertensová
Kuznecovová - Hogenkampová

Máši stačí na to, aby sa jej štart počítal do kvóty pre olympiádu, byť v nominácii, čokoľvek iné než jasné víťazstvo domácich = šok.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, Nizozemsko tam bylo, to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, to malo ísť do sólo komentu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale inak máš vlastne pravdu, Švajčiarky by boli ešte horšie. Nemky ste dostať nemohli (nasadené).
Reagovat
smazaný uživatel
Němky ne, to jsem si spletl. Francouzky tam myslím ještě byly.
Reagovat
EllNino
Hm přesně tak, jak jsem nechtěl :D ...Ale tak musí se s tím poprat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist