Fed Cup: V nominaci jsou i Plíšková a Hlaváčová s Hradeckou

13. 10. 2014, 12:57
Aktuality 325
Jednu očekávanou premiéru a překvapení přichystal kapitán českých tenistek Petr Pála na finále Fed Cupu. V širší nominaci dnes k osvědčeným oporám Petře Kvitové a Lucii Šafářové oznámil ve formě hrající Karolínu Plíškovou a stříbrné deblistky z londýnské olympiády Andreu Hlaváčkovou s Lucií Hradeckou.
Petr Pála

"Variant je mnoho a jsem rád, že můžu mít těchhle pět holek. Uvidíme až během týdne před zápasem, kdo jak na tom bude, jaká bude nakonec čtyřčlenná nominace," řekl Pála na tiskové konferenci. Zúženou nominaci oznámí deset dnů před losováním zápasů, ale ještě hodinu před ním může složení kvarteta změnit.

Do dvouher se počítá se světovou čtyřkou Kvitovou a s Šafářovou, ale dvaadvacetiletá Plíšková hrála letos už pětkrát finále, v Soulu a o víkendu v Linci získala titul a může tým vyztužit. "Nevím, jestli bude Karolína nakonec v týmu nebo za jakého stavu může třeba hrát, ale je příslibem do budoucna a jednou se o ni možná budeme opírat, takže je dobré, aby tam byla," řekl Pála. "Je zajímavé, že jsem poprvé v nominaci a hned na finále. Uvidíme, jak to bude vypadat," reagovala na zprávu Plíšková.

Hrát s Hlaváčkovou? Hradecká souhlasí
Nominace Hlaváčkové s Hradeckou je překvapivá, protože se úspěšný pár H+H loni na podzim rozpadl a rozchod, který iniciovala Hlaváčková, nebyl bez emocí. Hlaváčková letos neúspěšně zkoušela na turnajích hrát s Šafářovou, pak hrála s Číňaňkami Jie Zheng a se Shuai Peng, s níž vyhrála nedávno v Pekingu. Hradecká odehrála většinu sezony po boku Nizozemky Michaely Krajickové.

"Hradecká má výbornou bilanci proti všem Němkám ve čtyřhře a povrch jí sedí. Je jednou z variant, že by mohla hrát s Andreou," vysvětlil Pála. Hradecká s Hlaváčkovou si před Fed Cupem společně zahrají čtyřhru na menších turnajích ITF. "Byl jsem v kontaktu s Luckou (Hradeckou) a ona řekla, že je připravena hrát s kýmkoliv. Bavili jsme se, že jedna s možností je hrát s Andreou, a souhlasila," řekl Pála.

Do nominace se nevešly Barbora Záhlavová-Strýcová a Klára Koukalová, které získaly důležité body v úvodním kole ve Španělsku. "Bylo těžké jim to oznámit, Bára si právem mohla myslet, že tam bude, protože má nejlepší sezonu, ale vzhledem k tomu, na jakém povrchu a proti komu hrajeme, tak jsem to zvolil jinak. Tým máme tak široký, tak to na finále nevyšlo," řekl Pála. "Obě jsou u týmu během přípravy i finále vítány, obě nám velmi pomohly, že jsme ve finále, a kdyby se vyhrálo, tak obě dostanou pohár, který dostává každý, kdo za ten rok nastoupil," dodal.

Německá kapitánka Barbara Rittnerová má také více možností. V týmu můžou být Angelique Kerberová (10. v pořadí WTA), Andrea Petkovicová (16.), Sabine Lisická (25.), Mona Barthelová (46.) či deblistka Anna-Lena Grönefeldová.

Svěřenkyně kapitána Pály vyhrály obdobu Davisova poháru v letech 2011 a 2012, kdy slavily titul právě v O2 areně po výhře nad Srbskem. Němky jsou ve finále po 22 letech, v roce 1992 naposledy slavily i triumf v soutěži.

S Německem má český tým pozitivní bilanci 6:1. V nedávné době tenistky vyhrály v roce 2010 v Brně i předloni ve Stuttgartu. Ve finále soutěže se oba týmy střetly v roce 1983 a Hana Mandlíková s Helenou Sukovou tehdy zvítězily.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

325
Přidat komentář
vrabejka
Gratulace Kati. Doufam ze bzde české derby :)
Reagovat
Frick
Tak, Katka jich hraje poslední dobou tuze málo :o)
Reagovat
Cico93
To už je fakt des, a taká svetová tenistka si dakedy bola.
Reagovat
pockerface
letos jí to opravdu nejde,možná je na čase pomalu uvažovat o konci kariéry.Trošku mi připomíná Ivetu Benešovou.Lepší možná skončit teď,když je v top50,než aby časem spadla někam k 300.Na druhou stranu nevím jestli za výkony může nějaké zranění ať už momentální nebo dříve prodělané.
Reagovat
pockerface
věk se prostě nedá zastavit.Serena je jen jedna.Holky prostě nejsou
Roger,Ferrer,Benetka a jiní po třicítce.Chlapi kolem 30.let zrají jako víno,holky spíš uvadají.
Reagovat
Cico93
Neviem kde je problem či vo veku alebo niekde inde.
Reagovat
Cico93
http://www.tennisrulz.com/players/hantuchova/

Ale toto jej ide stále:)
Reagovat
misa
ty jsi specialista na tenistky v bikinách? :-)
Reagovat
Cico93
no keď sa naskitne dajaka fotka tak prečo si trochu neskrašliť deň;)))
Reagovat
smazaný uživatel
by mohla kludne skončiť karieru a venovať sa modelingu :)
Victoria Secret's Angel :)
Reagovat
lars
Jak jsi ji motivoval, aby vyhrala ? :))
Reagovat
Cico93
jak to mysliš.
Reagovat
Frick
A já jsem si myslel, že prohrála s nějakou nýmandkou z 200. místa a ona to projela se Sabine. Ano, v 2. setu kanárek, ale v 1. setu to bylo velmi vyrovnané... Ještě bych nešílel...
Reagovat
Cico93
Hodnotím celú sezonu ;(
Reagovat
PetaM
Gratulace Katko, super výsledek a proti Vesnině obzvlášť super :)

Luciku, škoda ... :( Snad vyjdou ta ITFka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka hraje ještě debla s Bárou Krejčíkovou. :-) Ale škoda dnešní prohry v singlu no... :(
Reagovat
PetaM
Fakt? Jsem ani netušil :) Tak to je super :)
Reagovat
lars
Lepsi kdyby debla hrala se Strycovou
Reagovat
PetaM
S tou to zkusila a moc jim to nevyšlo :)
Reagovat
lars
Prohraly CF ve 3.setech s pozdejsimi vitezkami turnaje
Reagovat
Fandina
také gratulka. Líbí se mi, jak se Katka pohybuje a jak se vkládá do ran. A je to bojovnice, nevzdává se ani když to vypadá, že je konec. Dneska tomu tak nebylo, ale minulý týden jsem ji viděla hrát v Linci. Vytahla jsem tam manžela, který jinak tenis nesleduje, ale pořád se pohybující Katka na kurtu se mu líbila. Tak držím palce Katko dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
zpilat
jinak první stovka nadosah! v live je teď 107. !!!
Reagovat
lars
Myslim, ze na 108
Reagovat
tommr
bude záležet i na tom jak si povedou hráčky těsně za Katkou - zejména Krunic, Mayr-Achleitner a Diatchenko ...
Reagovat
zpilat
tak nakonec bylo dobře, že siniaková včera nastoupila do čtyřhry, protože si asi dneska víc proti vesnině věřila, když už ji včera porazila! :-)
Reagovat
tommr
na tom něco určitě je - Katka si včera hru Vesninový trochu očíhla a zjistila, že se s ní dá hrát. Dneska se Katka taky tak nevztekala jako obvykle ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace! :-)
Reagovat
VlS
Siniaková vyhrála v 1. kole 2x 6:2. Dobrý body pro Katku, další kolo proti bomberce, ať to bude Karolína nebo Krystina Mladenovič, jsem na to docela zvědavej.
Pohyb má Katka perfektní - možná první česká motorová myš, která zbytečně moc nekazí. Vesnina dělala mraky chyb a hodně Katce pomáhala a hlavně nebyla schopná trestat slabej Katčin servis. No, uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
Reagovat
tommr
dneska podávala Katka o něco líp než obvykle, ale i tak je její servis zatím docela velká slabina. Potřebovala by taky nějakej úder, kterým by mohla zakončovat výměny ...
Reagovat
VlS
Přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace Katce!!!
Nečekal jsem, že ji porazí 6:2 6:2!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je škoda,že to Lucka nedala:-(
Reagovat
FulnekUltras
ale držela se slušně - v deblu bude líp... ;-)
Reagovat
Fandina
2:6 7:6 Lucka bojovala, ale těch chyb bylo víc než dost. Sice odvrátila tři MB, ale také nedokázala dva SB proměnit. První set byla rychlovka 20 minut, Lucka ze začátku nic neuhrála a druhý se hrál víc než hodinu a půl, bylo tam dost chyb. Škoda, že alespoň TB Lucka neuhrála. Ráda se na hru Lucky dívám, když ranaří a útočí, ale na ty chyby ne. Moc přeji, aby příště nebyly. Lucko pojď!
Reagovat
Fandina
Oprava 2:6 6:7 sorry ... úsměv
Reagovat
VlS
Lucka nehrála špatně, Alizé pěkně potrápila, ale bohužel v rozhodujících momentech hrála klasická Lucka Háčko a vyhodila se. Škoda, aspoň třeti set by si určitě zasloužila.
Reagovat
Fanda67
co naděláme , s hráčkou která má aktivní bilanci se světovou jedničkou se asi hraje obtížně :)
Reagovat
Fandina
Já znám také klasickou Lucku Háčko, která dala v deblu rozhodující mečboll turnajboll ve FEDu v roce 2011, tam nezklamala a nebo když vyhráli spolu s Čermákem vloni mixa na French Open. A dalších x zápasů, kdy v důležitých momentech zahrála dobře. Dneska špatně nehrála, ale jen od konce prvního setu. A chyby v důležitých momentech tam byly a proto to dopadlo, jak to dopadlo.
Reagovat
Fandina
samozřejmě že dneska mohl druhý set dopadnout obráceně a ve třetím by se rozhodlo. Dál moc držím palce Lucko ... pojď pojď pojď
Reagovat
FulnekUltras
Forma jde rozhodně nahoru - v pravý čas...
Reagovat
lars
Mela tezkou souperku, asi lehci Flikens, nebo aspon nejakou z Nemecka, aby se videlo jak ji to pujde kvuli Fedu
Reagovat
lars
Lisi se nejak povrch v Luxemburgu od povrchu v Linci ?
Reagovat
smazaný uživatel
v Linci je pomalejší.
Reagovat
VlS
Takhle těžko říct, hrozně to zkreslije úhel kamery, protože ten nižší záběr z menšího odstupu tomu dává dojem hrozný rychlosti a palby. Až se mi chce urýct před některejma míčema :-)
Reagovat
George_Renel
Taky vám připadne, že Líza trošku přibrala v zadních partiích?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukněte na Siniakovou, zatim do toho dobře řeže a Vesnina nestíhá :)
Reagovat
martinek37
Elina si s ní neví zatím rady.:)
Reagovat
VlS
FH obouruč? Já to néjak vnímám až dneska.
Reagovat
zpilat
nevím jestli vždycky, ale co já si pamatuju, tak jo!
Reagovat
Fandina
OT LucHra se už rozehrává s Cornet, viz live na Eurosportu. Tak držím palce Lucko. Pojď!
Reagovat
Fandina
Lucka zahrála dost chyb a nahonec prohrála první set 2:6. Byla to rychlovka a tři první hry naprosto odevzdala. Ke konci se zlepšovala, pokud bude pokračovat, tak je šance na druhý set. Lucko pojď!
Reagovat
Fandina
Ve druhém setu Lucka útočí, ale také přišla dvakrát o výhodu brejku a dvě své podání ztratila. Kdyby tak nechybovala, nádherně se na její hru dívá, jak útočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Musim říct, že Pálu fakt obdivuju, že se nebál nominovat Háčka. Jsem ráda, že se v týmu objeví obě, ale opravdu jsem to vůbec nečekala. Počítala jsem s Andy a myslela jsem, že Lucka má tím pádem smůlu.

Co se týká příští sezony, tak hodně lidí je už vidí zase spolu. Na jednu stranu by to pro obě bylo dobré, mají podobné deblové i singlové postavení, takže by asi nebyl takový problém ve vybírání společných turnajů. Na druhou stranu mi přijde Lucka Hradecká při hraní "nespolehlivá", jednou hraje úžasně a podruhý je to zase katastrofa. U Andrey takové výkyvy, co se týká deblu, nevidím. Myslím si, že větších úspěchů v deblu by dosáhla spíše s Peng než s Luckou.
Reagovat
VlS
S tvým závěrem ( budoucnost a důvod proč raději s Peng) souhlasím, proto se mi úplně nejíbí začátek ( návrat obou do FC teamu).
Petra se už letos vyjádřila, že když už FC 2x má, tak potřetí to už není až bůhví jakej rajc a trochu bych i očekával, že se na to třeba příští rok vykašle. Možná Lucka taky a za ně bych byl i rád, to co holky protrpěly letos ve Španělsku bylo fakt hrozný. Máme milion mladejch holek, mělo vy se začít s plánováním střídání generací. Vracení třicetiletejch deblistek do týmu není úplně to ono.
Reagovat
Fandina
Podle mě jde o to vyhrát FED Cup, proto se nasazuje to nejlepší co je k dispozici. Podle žebříčku je to Petra, Lucka, Kája a v deblu by to byla Květa, Andrejka, LucHra. Z tohohole pohledu je výběr absolutně logický.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně - střídání generací může nastat, až ta starší bude viditelně na ústupu.
Reagovat
misa
Fed Cup je jediná možnost, jak vidět Petru doma. Byla by škoda, kdyby to zabalila, Černošek by taky nebyl nadšený, protože by tím asi utrpěla návštěvnost. Já osobně bych už nešel.

1. kolo v Kanadě je hned po Australian Open, tam bych se nedivil, kdyby si Petra (Lucka) chtěly odpočinout.
Reagovat
Fandina
Petra teď nedávno prohlásila, že se už teď bude soustřeďovat na TM a FED a je to její cíl.
Reagovat
VlS
Letos, to nebylo prohlášení do neomezené budoucnosti
Reagovat
Fandina
Ano, týkalo se to letoška, ale obecně se Petra vždycky vyjadřovala, jak ráda FED hraje.
Reagovat
pockerface
podle mého budou spolu jen ve FC,na další sezonu si podle mého každá zvolí jinou partnerku.Ale můžu se samozřejmě mýlit.
Reagovat
Fandina
Podle vyjádření to vypadá nějak neurčitě. Je jasné, že Andrejka byla úspěšnější v minulém roce v deblu, je na žebříčku výš, i když v přímé konfrontaci v Praze na Sparta Prague Open LucHra s Míšou Andy s Šafi porazily. Píše se, že Háčka si spolu zahrají na ITF, ale jestli se spolu domluví na příští rok, to se neví, žádná to přímo neřekla.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.307244762781073.1073741833.289409864564563/329924547179761/?type=1&theater
Reagovat
Cico93
noo tvl...
https://www.facebook.com/GenieBouchard/photos/a.483549275075574.1073741835.119807818116390/673211676109332/?type=1&theater
Reagovat
blixa
Tomu říkám aklimatizace. Zatímco Petra tu nakupuje čepice na zimu, Evža už se ráchá v bazénu v Singapuru ;-)
Reagovat
Cico93
to hey, noo a taká sama tam je:) Keby to bolo bližej tak ja už du!:)
Reagovat
blixa
To by asi stála fronta až do Malaysie :D
Reagovat
Cico93
Určite by to stálo zato.:)
Reagovat
misa
Musí si to trochu užít, za chvíli poletí zpět.
Reagovat
Cico93
s trofejou noo.
Reagovat
misa
No to ne, po základní skupině :-)
Reagovat
Cico93
uvidime, aby neskončila tvoja po zakladnej skupine:)
Reagovat
VlS
Moja po základní skupině rozhodně neskončí, protože tam vůbec nebude. Jí nějaký TM vůbec nebere :-)
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
misa
Skvělá odpověď :-)
Reagovat
Frick
Je fakt v průšvihu. Do konce roku obhájit asi 150 bodů. To není vůbec málo...
Reagovat
tommr
jj tento týden obhajuje Kristýna titul z Limoges takže pokud nechce v žebříčku klesnout musí v Joue-Les-Tours taky získat titul a to nebude vůbec jednoduchý i když je tam nasazená jako jednička. Spíš se dá čekat vypadnutí už v prvním kole, protože Razzano je na úvod hodně těžká soupeřka ...
Reagovat
Frick
Bude hrát ITF 50.000 v Macone, kvaldě se ale nevyhne.

Nicméně, možná pro ni dobře. Vyšší vytížení jí přijde k duhu.
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/Bz1_4g7CMAALE_y.jpg:large
Reagovat
tommr
myslíš, že je potěšilo, že proti nim nebude hrát divá Bára? :)
Reagovat
blixa
Ne, to že bude hrát Petra s Luckou. To fakt nečekaly !!! :D
Reagovat
PetaM
Zbláznily se :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne, máš špatné info. Ve skutečnosti to bylo nějak takhle:

http://i.smimg.net/13/27/sabine-lisicki_5.jpg
Reagovat
blixa
Obojí je správně, Sabine brečí smíchy ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo no, u ní člověk vlastně nikdy neví. Ona brečí za každé situace :-)
Reagovat
rib
Hlaváčová v titulku - to je asi překlep?
Reagovat
PetaM
Ne, bude hrát Jana Hlaváčová, Pálovo tajné eso v rukávu :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
najviac hráčok v TOP100 čo sa týka krajiny má:

USA - 13 (Seeree, Vee, Madison, Sloane, Varvara, CoCo, Riske, McHale, Lauren Davis, Rogers, Brengle, Gibbs, Tatishvili)

Česko - 8 (Petra, Lucka, Karolina, Barbora, Klara, Cetkovska, Tereza, Kristyna)

Rusko - 6 (Maria, Ekaterina, Svetlana, Nasta, Elena, Alla)

Nemecko - 7 (Kerber, Andrea, Sabine, Barthel, Annika, Julia, Friedsam)

Taliansko - 6 (Errani, Flavia, Giorgi, Vinci, Knapp, Schiavone)

Slovensko - 5 (Cibuľa, Hantucha, Rybča, Anna Karolina a Janka)

USA sa v ženskom tenise naďalej drží ako tenisova veľmoc , niečo neporovnateľné s mužmi
Rusky tenis je na ústupe a nema nejake zname mlade talenty ktore by to v buducnosti potiahli.
Česko je na tom veľmi dobre , 5 hráčok v TOP40 a 8 v TOP100 je super :)
Nemky maju tiež dosť hráčok v TOP100 , až na Kerberovu su mi všetky sympaticke :) ale finale vo FedCup-e prehraju :)
Talianky , ktoré (okrem Flavie) nemam rad maju 6 hráčok v TOP100
Sloveniek je v TOP100 5 aj keď v poslednom čase a celkovo v druhej polovici sezóny žiadna neohuruje nejakymi skvelými výkonmi :/
Reagovat
smazaný uživatel
no Tereza a Kristýna se musejí zlepšit, jinak ve stovce nevydrží.
Reagovat
Chrenda
Kristýna už je na odchodu! Za pár týdnů už jen číslo 7.
Reagovat
Patri.k
Jenže američani mají jednu velkou výhodu, pořádají hodně turnajů, včetně hodně velkých turnajů, takže svým hráčkám pod stovkou můžou dávat pravidelně divoké karty, takže jim pak stačí trošku rozumnej los, trošku štěstí, vyhrát dva tři zápasy a vyletí ze 170 místa na 90, takže to není úplně spravedlivé, kdyby Allertová, Siniaková, Hradecká měly takové možnosti, tak už dávno jsou ve stovce.
Reagovat
Michaelus
Z FB Tomáše:
Dnes jsem se potkal s Ivanem Lendlem a řešili jsme spolupráci.Ivan by rád pomohl, ale chlapsky odmítl, protože je časově strašně vytíženej.
Reagovat
misa
Konec nadějí na gs. titul.
Reagovat
vrabejka
Berďa může skončit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, Tomáš zatím hraje bez Lendla a pořád se drží ve špici, ano, GS bohužel nemá, ale kde je psáno, že s Ivanem ho dosáhne? AMEN.
Reagovat
rib
pravdu díš...
Reagovat
Jan
Není to psáno, ale bylo by to pravděpodobnější než bez něho.
Reagovat
VlS
Lucky s Nasťou, ale Nasťa hraje hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťu mam rád asi ako väčšinu rusiek ale nechce trochu schudnuť?
Pomohlo by jej to a ešte jedna vec - zlepšiť si serve

nech to skusí cez Vianoce, nech doma nežere :D a nech trenuje a chudne :D
Reagovat
VlS
No,fakt je, že stehna má jak od Rubense. Trochu moc barokní tvary. Ale mě by docela stačilo, kdyby 2x po sobě trefila kurt. To je cca 4 zápas podle stejnýho scénáře. Myslím, že by se měla Lucka na debly buď vykašlat, nebo poohlídnout po jiný spoluhráčce, to přece nemůže bavit.
Reagovat
slacker
Nemela od sebe spatnymi vykony odehnat Hlavackovou
Reagovat
sprchon
Nemůže přece doma prohrát i druhý ruský pár. To by byla největší ostuda od neúspěchu ruských hokejistů v Soči. :D
Reagovat
VlS
Taky pravda
Reagovat
Patri.k
Občas jsem z toho nasazování na turnaje jelen. Vím, že se rozhoduje podle žebříčku s týdením předstihem, ale i tak jsem několikrát viděl, že nějaká hráčka byla výš než jiná, ale musela hrát kvalifikaci a ta co byla před ní, šla do hlavní soutěže. Jsou tam snad ještě nějaké specifika?
Reagovat
Patri.k
pod ní, šla do hlavní soutěže*
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba, že se ta výše postavená hračka přihlásila na poslední chvíli, tak když nejsou WC už, tak musí do kvaldy noo.. :-))
Reagovat
PetaM
Přihlášky na turnaje se podávají s několikatýdenním/několikaměsíčním předstihem. Při uzavírání přihlášek je hráčka třeba na 100. místě, bude hrát kvaldu. Do začátku turnaje zbývá třeba měsíc, posune se třeba o 70 míst nahoru, i tak bude hrát v kvalifikaci, protože v době uzavírání přihlášek nesplňovala podmínky pro nasazení do hlavní soutěže :)
Reagovat
Patri.k
Aháá, dost užitečná informace pro mě, dík.
Reagovat
misa
na ????????? ?????. Ještě si ale musím nějakou dobu počkat.
Reagovat
misa
Omlouvám se za příspěvek, odesláno omylem.
Reagovat
George_Renel
má dnes úspěšný den. Konečně prošla nástrahami kvalifikace a postupuje i v deblu. Já si však opět neodpustím poznámku, že tříštění sil se jí zase může vymstít dalším výpadkem hned na začátku hlavní soutěže v singlu. Ty její priority vidím jinde, i když chápu, že letenky do Moskvy patří stále mezi ty dražší.
Reagovat
Patri.k
To je celkem běžné, že slabší hráči, kteří si ještě tenisem nevydělali dostatek peněz, se snaží vecpat kde se dá, aby si odnesli co možná největší balík a nemají ještě moc stanovené priority.
Reagovat
vrabejka
Pokud Katka Siniaková porazí Vesninu a Kája Mladenovič utkají se proti sobě :) To by mohlo byt zajímavý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aleks a Katka to daly!!!!! Wow!! Paráda! :D
Reagovat
smazaný uživatel
super :-))
Reagovat
tommr
ten STB odehrály ve velkým stylu ... :)
Reagovat
blixa
Fakt překvapily !
Reagovat
smazaný uživatel
PARÁDA!!! Holky porazily třetí nejlepší pár na světě! :) Aleksandra zahrála v super tie-breaku výborně, Katka tam vybrala pár těžkých míčů a krásně proměnila mečbol. :) Kdybych to věděl, tak jsem si vsadil (kurz 4). :D
Reagovat
Fandina
Super a gratulka. Katko pojď!
Reagovat
Cico93
V akých časoch sa budú hrať jednotlivé zápasy???
Daaku nekresťanskú hodinu asi čo?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtafinals.com/di/library/WTA_Championships/3b/8f/bnp-paribas-wta-finals-singapore-presented-by-sc-global-tickets_1t6ccdsxrsi31bpjcu411pk8t.jpg?t=-92439401
Reagovat
PetaM
V pondělí se začíná v 17:30, je tam o 5 hodin více, takže ve 12:30 u nás ... :)

http://www.wtafinals.com/article/tickets/3771150

Tady koukni, odečti 5 hodin a máš to :)
Reagovat
Cico93
diky obom.
Reagovat
PetaM
Hej sorry, je to prý 6 hodin ...
Reagovat
Cico93
http://www.kolkojehodin.sk/presny-cas/mesta/singapur

až 7
Reagovat
PetaM
http://www.wtafinals.com/

Tady je to 6 :D A věřím, že na ofiko stránkách WTA Finals to budou mít dobře :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
+ 6 hodin
http://cs.thetimenow.com/singapore/singapore
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem našel 6 hodin.. :DD

http://cs.thetimenow.com/clock/singapore
Reagovat
Cico93
tak nsaď 6 noo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, 6 hodin.. Teď tam je 22:21.. :D

Takže začátky povětšinou v 11:30.. No, tak to budu chodit dřív ze školy asi! :DD
Ale středa, čtvrtek a pátek se začíná už v 07:30 a pak až v 13:30.. Tak aspoň to.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já uvidím akorát večerní zápasy ve středu a v pátek a pak víkend... Aspoň něco no.
Reagovat
PetaM
Však SF a F s Petrou je nejdůležitější no ne? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale zápasy ve skupině chci taky vidět. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka dostala v 1. kole Vesninu.. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Do hajzlu. :( Camila by asi byla horší, ale přál jsem si jednu z Bělorusek...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale zase je jedna jistota.. Bude to k vidění! :D
Vesnina ale letos hraje celkem kulový a singla nehrála od USO, tak třeba Katka překvapí! :-)) Ale Vesnina je jednoznačná favoritka..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak může si teď proti ní aspoň zatrénovat v deblu. :D K vidění to určitě bude, ale otázka je, jestli to uvidím já...
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, já to taky asi určitě neuvidím.. Jestli se to bude hrát zítra, tak to mám španělštinu a domů přijíždím okolo 8 a ve středu máme odpoledku a to přijíždím domů okolo 5 a to už je většina zápasu dohrána.. Tak aspoň, že je teď mohu koukat na debla! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně dobrej los..
Reagovat
tommr
já to vidím naopak jako nejhorší možnej los. V prvním kole velmi těžká soupeřka a pokud by si s ní Katka přece jen poradila tak ve druhým jí bude čekat nejspíš Karolína ... :(
Reagovat
tommr
se dneska konečně na třetí pokus probila přes kvalifikaci do hlavní soutěže a bude tak mít možnost získat svojí první výhru na turnaji WTA. Doufám, že k ní los bude milosrdnej a přidělí jí nějakou hratelnou soupeřku ... :)
Reagovat
Patri.k
čekal jsem od Allertové přesvědčivější výkony po tom co předváděla na ITF turnajích, ale hlavně že to konečně vyšlo. Uvidíme co od ní můžeme čekat, jestli se ukáže progesivní hráčkou nebo se usídlí sice ve stovce jako Smítková a to bude konečná.
Reagovat
Frick
A proč by to měla bejt konečná u Smitkový? Proč by se ještě nemohla prosadit? Děláš jako kdyby jí bylo 26...
Reagovat
Patri.k
beru to v horizontu jednoho roku, ale koukám, že ty se chytáš snad všeho co napíšu, příště si dám větší pozor a budu to psát co nejpřesněji :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Denisa dopadla oproti Katce o hodně líp, protože ta má v 1. kole další kvalifikantku Jabeur..
A Lucka Hradecká má Cornet.. :-)
Reagovat
tommr
tak to je pro Denisu skvělá zpráva. Lucku naopak lituju ... :)
Reagovat
Patri.k
Já bych moc nespekuloval, půjde tam Kvitová a Šafářová, Kvitová má teďka super formu a Šafářová jak by smet, sice teď dlouho nehrála, ale když hraje, tak většinou nezaváhá. Ale je pravda, že Plíšková má mnohem vyrovnanější výkony a proti slabší hráčce by se dalo říct, že je mnohem větší jistota než Petra.
Reagovat
Frick
To, že vynechala teď jeden turnaj v Linci (předtím hrála tři turnaje v řadě), znamená, že "dlouho nehrála"?
Reagovat
Patri.k
Tak je mi jasný, že tenistky občas na 3 týdny vypnou, není to nic zvláštního, ale tak, prostě je to jen řečnický obrat, který není tak přesný, tak se toho hned nechytej :D
Reagovat
PetaM
Tak ve finále žádná "slabší" hráčka není. Angi je hráčka Top 10 a Andrea je bývalá hráčka Top 10 ... A Lisická je finalistka Wimbledonu a byla v Top 15. Petra má pravidelně problémy spíše s hráčkami kolem 40. - 50. místa a níže + Serena a Mášena :D :D
Reagovat
Patri.k
jo u Kvitové i bookmakeři vypisujou šance na ní 80% - 20% a je jedno jestli hraje v semifinále se světovou hráčkou nebo v prvním kole s hráčkou kolem 80, ale tímhle jsou charakteristické všechny naše hráčky, hrozně nevyrovnané výkony.
Reagovat
smazaný uživatel
Větší jistotu ve FC doma v hale na hardu, než je zdravá Petra, neznám...
Reagovat
Frick
S Anou to předloni podělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože byla nemocná, proto jsem napsala ZDRAVOU Petru.
Reagovat
misa
Dovolím si tvrdit, že Petra ve Fed Cupu doma je jedna z největších jistot ženského tenisu.
Reagovat
Patri.k
Doma asi jo, protože Petra je hodně citlivá na odskoky míčků a ja klima v jakým hraje a pokud se hraje doma a pořadatelé ji to můžou udělat na míru, tak je opravdu hodně silná s tím souhlasím.
Reagovat
Jabadu
ale nominovány budou jen 4. Jedna z možností je, že Pála vyřadí Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
takáto možnosť podľa mňa nie je .
Reagovat
blixa
Nebo vyřadí Pálu a jedna bude hrající kapitánka :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je lepšia možnosť :D :D :D
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, proto jich ta má pět, aby jednu mohl vyřadit ... úsměv
Reagovat
Jan
Nemůže se nabažit vyřazování :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak ... úsměv
Reagovat
Jan
Kdo někdy vyřazoval, ví jaká je to slast :)
Reagovat
smazaný uživatel
Som Slovák ale na český Fed Cup sa teším tak ako na slovenský ak nie ešte viacej :)
Petra hraje za Česko vo Fed CUpe najlepší tenis :) teším na jej vykon :)
Dufam, že Lucka bude v pohode a tiež nastupí :)
H+H osobne ja veľmi rád nemám ale Karolinu by som s niektorou vo štvorhre bral :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aleks a Katka drtěj Vesninu s Makarónem
Reagovat
Cico93
Ruská mafia:)
Reagovat
Cico93
a možno že nie:)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem to zapnul. :) Ale stream teda mizernej...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, není to tak strašný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hodiš tu stream?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportingvideo.tv/20141013/vv543b602e7c5f19.13994024-916327.html
Reagovat
smazaný uživatel
diky :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak už se to otáčí, herdek.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky koukám. :( Káťa a Vesna ve 2. setu začínají potvrzovat roli favoritek. Ale ještě je v záloze super tie-break...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tam se může stát cokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Nominace mě celkem překvapila, ale mám radost, že je v ní Lucka Hradecká. Ale nejvíc mě překvapilo, že Lucka bude hrát s Andreou čtyřhru i na turnajích před FC. Nečekala jsem, že spolu ještě někdy vůbec budou hrát. Každopádně už se na FC těším, bude to taková pěkná tečka za sezonou. :-)
Reagovat
PetaM
Doufejme, že opravdu pěkná bude, a trofej nám nevyfouknou Němci :D
Reagovat
pepin
Tak za prvé jsou to profíci a za druhé finále Fedu se nehraje každý rok a když se hraje tak takováhle šance na vítězství jako je v letošním roce je hrozně lákavá a pokud jsou chytré tak si to v hlavě srovnají a možná to bude první krok k tomu, že se k sobě vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to bylo s rozchodem H+H ? myslel jsem si právě že to bylo na přátelské úrovni, prostě se chtěli posunout dál a teď tu píšou, že to nebylo tak úplně bez emocí...
Reagovat
PetaM
Lucka řekla, že si spolu s Andreou plánovaly Austrálii, pak Andrea přišla a řekla, že to chce zkusit s někým jiným.

Lucku to prý dost ranilo, bylo to prý ze dne na den .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to chápu
Reagovat
vendulkabendulka
Myslim ze to mela Andrea z hlavy toho sveho fesaka. H+H se darilo a i ona neco uhrala v singlech, tak mela pocit ze by bylo dobre ozivit singlovou karieru. Jak to dopadlo vime vsichni.
Reagovat
George_Renel
A jak jsi na to přišla??? Nebo jsi to jen tak iracionálně plácla?
Reagovat
Frick
Lucka, Nicole, Petra, Karolína

Bruste nože na krájení atmošky. :o)
Reagovat
VlS
Jiný sci fi o Nokle nemáš?
Reagovat
VlS
Nicole
Reagovat
Frick
Kdybych před 365 dny napsal, že Nicole bude příští rok zase hrát, nenapsal bys mi "Jiný sci-fi o Nicole nemáš?" také?
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová - Kerber 3:2, za poslední rok (a něco) 2:0
Kvitová - Petkovic 3:4, ale poslední zápas Cincinnati 2011
Šafářová - Kerber 0:1 (Paříž 2012)
Šafářová - Petkovic 2:4, loni vydřená výhra v Pekingu, letos prohra na antuce v Charlestonu ve 3

S ohledem na současnou výbornou formu Petry, celoroční slušnou formu Lucky a s přihlédnutím k jejich minulým výkonům a sebevědomí ve Fed Cupu to vidím optimisticky a myslím, že debl už rozhodovat nebude.
Reagovat
Michaelus
Petra porazí obě a Lucka když ne Angie tak Andreu
Reagovat
lars
anebo Lucka prohraje s Lisicki ??
Reagovat
Frick
Spíš bych ji viděl na to, že porazí Angie než Andreu.

Nevim, no...
Reagovat
tommr
no kdyby se to mělo brát podle H2H tak by byly Němky jasný favoritky. Myslím si ale, že v náš prospěch rozhodne momentální forma a domácí prostředí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tou formou kalkuluju, ale na celkové H2H bych nebral zřetel a určitě by to z Němek nedělalo jasné favoritky. Petra v plné síle by na rychlém povrchu měla obě přejet (nebo i případně Sabinu, kdyby náhodou) a Lucka má taky šanci.
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by tvrdej povrch Petru nějak výrazně zvýhodnoval. S Petkovicovou oba poslední zápasy na tvrdým povrchu prohrála a s Kerberovou na nich svedla vyrovnaný třísetový bitvy, který rozhodlo pár míčků ...
Pro Petru spíš mluví zlepšená forma z poslední doby a hlavně domácí prostředí - ve FC jí to vždycky ohromně pomohlo ... :)
Reagovat
blixa
Tvrdej povrch sám o sobě ne, ale hodně rychlej povrch určitě ano. Tvrdej ještě nutně neznamená rychlej.
Reagovat
tommr
my ale zatím nevíme jestli ten povrch bude opravdu rychlej jen to, že bude tvrdej ... :)
Reagovat
blixa
Tak snad to Černošek zařídí, ne ? To bychom byli pěkný joudové kdybychom ani tohle nedokázali.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Každý tým, který hraje doma má tu výhodu, že si zvolí povrch podle toho, jak to jemu vyhovuje ... úsměv
Reagovat
Kozoroh
Petra své singly vyhraje, Lucka prohraje a bude rozhodovat debl s Háčky, Háčka se z nevraživosti porvou, rozhodčí zápas kontumuje a Němky se stanou vítězkami Fed Cupu :-D
Reagovat
PetaM
Díky, super :D To je předpověď :D :D :D
Reagovat
blixa
To se hrubě pleteš ! Kája bude z tribuny vysílat na Petru a Lucku tak arogantní pohledy, že obě upadnou do deprese, všechny svoje západy prohrajou a Němky se stanou vítězkami FED Cupu :D
Reagovat
gedzitka
Nějaká varianta, ve které by byly vítězkami Češky, by nebyla?
Reagovat
blixa
To jsou ty všechny ostatní, daleko pravděpodobnější :D
Reagovat
Frick
Úkolem třetí hráčky by mělo být a) promárně - součást deblového páru b) sekundárně - jakž takž dobrá náhradní singlistka

Tyto požadavky u mne naplňuje lépe Bára Strýcová, která se s Andreou zná (oboje Plzeň, nar. 1986) a už s ní úspěšně hrála rozhodující debl ve Španělsku.

Problémem může být i značná dolámanost Karolíny.

Může tedy nastat i varianta z finále 2012, kdy Lucku s Petrou doplní H+H.

Pak jsme ovšem bez náhradní singlistky a navíc mám pořád obavy o nevraživost mezi Háčky. A svěřit jim rozhodujícího debla?!

Bude nejlepší pokud Lucka s Petrou rozhodnou už po singlech. Je to určitě v jejich silách. Rozhodnuto může být i po třech zápasech...
Reagovat
VlS
Pořád si myslím, že složení by mohlo být Petra, Lucka, Karolína, Barča.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl bych proti, debl by byl slušný a v případě nutnosti i náhrada do singlu. Proti Báře asi rozhodly i ty poslední výpadky.

Myslím ale, že Pála vsadí na jistotu, Karolína bude jen náhradnice, aby se rozkoukala. Je v tom ale riziko, že kdyby jedna ze singlistek onemocněla nebo se zranila, tak nebude adekvátní náhrada.
Reagovat
blixa
Myslím si, že pokud budou Petra a Lucka úplně zdravotně v pořádku , doplní je H+H. Háčka jsou profesionálky a když bude potřeba, ve FC hodí nějaké osobní věci za hlavu. Pokud bude ale nějaká ze singlistek načatá, bude možná v nominaci Kája a tipoval bych že Andrea.
Reagovat
Fandina
Ono bude hodně záležet i na tom posledním týdnu v kterém se bude hrát a zřejmě tam bude všech těhle pět holek. A tam se Pála rozhodne. Na konkrétní formě všech holek.
Reagovat
deLaFere
Otázka zní, jak budou s Plíškovou fungovat jako tým!!
Reagovat
PetaM
Spíše naopak :D :D
Reagovat
deLaFere
Ano, přesně to si myslím.Jakpak asi bude vypadat atmosféra,kterou si tolik holky vychvalovaly, a která je určitě posilovala.
Reagovat
PetaM
Ale třeba to moc zveličujeme a právě taková atmosféra s holkama ji úplně změní a odřízne se od svojí sestry a konečně začne fungovat jako jednotlivec a ne pořád jako dvojče :D :D
Reagovat
deLaFere
jo dobrá hláška, opravdu jsem se zasmál.
Reagovat
Fandina
Ony spolu ale pořád nejsou. Už dva roky má každá jiného trenéra a také hlavně vloni spolu moc turnajů neodehrály.
Reagovat
PetaM
Okey, takže je buď sama nebo se sestrou, opravdu velké rozpětí lidí :D
Reagovat
Fandina
Má přítele, svůj tým. Petra se také nestýká s každou tenistkou na okruhu. Také má svůj tým ... úsměv
Reagovat
PetaM
S každou ne.

Ale pokud se Karol stýká jen se svou sestrou, tak Petra se stýká asi s 50x více hráčkama, než ona ...
Reagovat
Fandina
Podívej, já nevím, s kým se kdo stýká. A to, že se někdo stýká z hodně lidma tak to je právě to dělení, extrovert, introvert. Introvert nepotřebuje kolem sebe davy a je v pohodě.
Reagovat
Fandina
oprava, chyba ... s hodně lidmi ... úsměv
Reagovat
lars
nemachruj se svymi nespravnymi nazory :)) To by asi nebyl , takovy velky rozdil v zebricku mezi Plikovymi
Fandil jsi vcera Karoline ??
Reagovat
PetaM
Nemachruji, vyjádřil jsem ho. Vadí ti to? Tak to nečti.

Ano, fandil. Nemám s ní problém ;)
Reagovat
lars
tvy prispevky to fandeni jasne neukazovaly. Tak jsem se musel zeptat :))
Reagovat
PetaM
Já aktivně fandím jenom Petře.

U ostatních oblíbených fandím v soukromí a nevtírám se sem :D A už ani k Petře tady nemám moc náladu něco napsat :D Protože tady, kdo fandí Petře tak je minimálně postižený. Takže se snažím se moc nevybarvovat :D :D
Reagovat
lars
A jaky je presny vyznam "vtirat se sem" ?
Reagovat
PetaM
Tak tady se pomalu nemůže napsat, že nějaký úder ten a ten zahrál špatně, protože tenis přece nehraju na Top úrovni, takže o tom rozhodně nemůžu nic vědět, člověk je tady pomalu lynčovaný za svůj názor, takže ... :D Asi tak :D :D
Reagovat
pepin
Na každého kašli, to sem zavádí pár "inženýrů", kteří se baví a dohadují o všem, jen ne o tenise. To když uděláme každý, tak jak to tady dopadne. Na h....
Reagovat
Fandina
Jenže ten tým se pořád různě měnil a pokaždé byl jiný.
Reagovat
deLaFere
To je pravda, ale řekl bych, že takhle výrazná individualistka tam nebyla. Stačí mi její vyjádření o Petře a mám silné pochybnosti. Pro připomenutí: "s Petrou se moc nebavíme a na nic se jí neptám, vím jen, že měla dobré výsledky". Už nevím o jaký turnaj se jednalo.
Reagovat
Fandina
Já tomu rozumím tak, že se nelze bavit s každou hráčkou. Vždyť se třeba ani nepotkávají na turnajích. A co se týká tenisu, tak každá vzešla z jiného konce republiky. Nelze se stýkat s každou tenistkou na okruhu už jen kvůli tomu, že to není technicky možné.
Reagovat
deLaFere
Až na to, že z toho čišela pěkná arogance.
Reagovat
Fandina
Tak to také záleží na každém z nás, co za aroganci bere a co ne. A také na konkrétní formulaci.
Reagovat
blixa
Co je na tom arogantního ? Úplně normální odpověď. Arogance čiší spíš z tvejch keců !!!
Reagovat
deLaFere
Opravdu umíš diskutovat na úrovni, to se musí nechat. Už ti došli arguemnty?
Reagovat
blixa
A jaký máš ty argumenty ? Že z ní "cítíš" aroganci ? No vidíš, já zase cítím aroganci z tebe, jaký je to rozdíl ?
Reagovat
deLaFere
Uznávám, že tohle je dobrý argument, otázka zní kdo má pravdu.
Reagovat
pepin
Argument je třeba vyjádření po skončení Wimblasu. A na tom, že má někdo dojem z nějakého prohlášení, že je z něj cítit až tak ne upřímnost /pro někoho třeba arogance/ není nic špatného abys tady vyskakoval a někoho napadal.
Reagovat
blixa
Pán je nějaký arbitr TP nebo co ? Nikoho nenapadám, jen je podle mne arogantní o někom tvrdit něco nepěkného na základě nějakého "pocitu" bez dalších argumentů. Takže jen vracím to co zasel.
Reagovat
pepin
Nejsem žádný arbitr, jen napsal svůj názor a svůj pocit a Ty jej hned peskuješ a píšeš něco o "nech těch svejch keců". To spíš Ty tady meleš něco ve smyslu "kecy". To tady již jeden praktikuje, že když někdo napíše o určitých osobách tak se může zbláznit. Ale to je chudák a to Ty doufám nejseš.
Reagovat
blixa
Buď přesný. Napsal jsem "arogance čiší spíš z tvejch keců". A na tom z dovolením trvám, jenže to není ani peskování, ani vyskakování, ani napadání. To je komentář a názor. Možná drsnější, ale je to tak. Doporučuji příště číst přesně a napřed přemýšlet, než začneš vykřikovat. Jestli ti moje komentáře přijdou jako kecy, s tím nic neudělám. Dej si mě do ignoru a máš klid.
Reagovat
pepin
Já nevykřikuji, jen jsem to zkomentoval, a právě u Tebe šlo o příměr "keců". Význam toho co jsi napsal je stejný, představ si, že cokoliv by jsi zde napsal, tak někdo Ti napíše o tom, že kecáš. Je to zbytečné. A já nehodnotím Tvoje komentáře, já jsem zhodnotil co jsi napsal na komentář někoho druhého.
Reagovat
blixa
Význam toho co jsem napsal rozhodně není stejný nýbrž diametrálně odlišný. Pokud nerozumíš ani tomuto, těžko můžeš rozumět čemukoliv co napíšu. Doporučuju ten ignore mode.
Reagovat
misa
Reakce Karolíny k zápasu s Petrou ve Wuhanu:

"Bylo to o pár míčích, docela vyrovnaný. Byla šance vyhrát, ale byla lepší. Je vidět, že není vyplašená ani nervózní a běhá dobře," řekla Plíšková v telefonickém rozhovoru s českými novináři. "V prvním setu mě překvapilo, že hrála opravdu rychle a nedělala moc chyb."

Samozřejmě, nedá se říct, že by tohle bylo nějaké arogantní vyjádření. Přijde mi ale, jako by Karolína hodnotila nějakou neznámou tenistku, kterou viděla ten den prvně a ne jednu z nejlepších tenistek posledních let.
Reagovat
blixa
Mě to přijde, jako když hodnotí tenistku s kterou se nestřetává a tudíž ji herně nezná, a to sedí. Nechápu, co je na tom divnýho. To že je nějaká holka v TOP 5 pro ni asi není moc zajímavý, když s ní nehraje.
Reagovat
misa
To pak většina přispěvatelů na TP má o tenistkách větší přehled než některé profesionálky...
Reagovat
Fandina
Kája popisovala jak to viděla z pohledu hráčky se kterou prvně hrála. To je jiná věc, než se na to jak kdo hraje dívat. Tak jsme se od ní dozvěděly, jak to viděla ona sama z pohledu tenistky.
Reagovat
blixa
Může být, většina asi ne ale asi se tací najdou. Tenistky jsou časově velmi vytížené a nemají čas čučet na zápasy soupeřek, s kterými praktiky nehrajou.
Reagovat
PetaM
Taky se ale nebavíme o tom, aby se Karolína bavila s celou WTA a zároveň se vyspala s celou ATP ... To taky není fyzicky možné.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Tak obráceně. Proč se nebaví s Karolínou Petra. Je to asi to samé, nemyslíš. Nebaví se spolu, protože není příležitost a důvod, jsou každá jiná. A co má být?
Reagovat
misa
Kolik má ATP členů? :-)
Reagovat
PetaM
Když tě to zajímá, tak si to spočítej :D :D :D Co jsem, informační služba :D Už včera jsem byl slovník :D
Reagovat
misa
Mně je to jedno, já s nima spát nechci :-)
Reagovat
PetaM
To je dobře :D :D
Reagovat
misa
Proč, snad si u mě neděláš nějaké naděje? :-)
Reagovat
PetaM
Celý žhavý :D :D
Reagovat
VlS
Nejsi Slackerův mladší brácha?
Reagovat
PetaM
Nech humor jiným, vůbec ti to nejde :D :D
Reagovat
VlS
To jsme tedy nejmíň tři, já, ty a Slacker.
Reagovat
PetaM
Já mám humor dobrý a všichni mi ho chválí, takže já jsem v cajku, nevím, jak vy dva. :D
Reagovat
VlS
Možná se nepohybuješ v upřímné společnosti
Reagovat
PetaM
Až v příliš upřímné společnosti, protože i já jsem neuvěřitelně upřímný. Neupřímný člověk by to se mnou moc dlouho nevydržel /nebo já s ním/ ;) Škoda no, ale zkusil jsi to :D
Reagovat
Cico93
v tej spoločnosti si sám?:)
Reagovat
PetaM
Další do party :D :D :D
Reagovat
blixa
To se tu furt omílá, bože. Dyk se spolu vůbec neznají, jsou každá odjinud, ve FED Cupu spolu nehrají, jsou to prostě dvě tenistky co spolu nemají nic společného, tak co by asi na to jinýho měla říct. Tohle byla spíš zcela dementní otázka. Co by jim asi řekla třeba Madison Keys, kdyby se jí zeptali jestli si chodí pro rady k Sereně ? :D Stejná kravina.
Reagovat
deLaFere
Tenhle argument jsem určitě schopen přijmout, až na tu aroganci, kterou cítím za většinou jejích vyjádření.
Reagovat
VlS
Můžeš citovat konkrétní vyjádření, za kterým je arogance? Mám pocit, že se z užívání slova "arogance" stala podivná móda a nejsem si jistý, že všichni, kdo to piužívají si plně uvědomují význam toho slova.
Reagovat
tommr
taky nechápu ty obavy zvlášt když si člověk vezme jaký jsou Petra a Lucka pohodářky. Jak vůbec někoho může napadnout, že by se s Karolínou nějak nesnesly? :)
Reagovat
blixa
Třeba že "podle sebe soudím tebe" ? ;-) Arogantní a nevstřícný člověk očekává obdobné jednání i od druhých.
Reagovat
deLaFere
Obávám se, že takhle jednoduše to až tak nefunguje. Měj se.
Reagovat
misa
Nevím, jak by se třeba snesla Kvitová s Vaidišovou, kdyby k tomu někdy mělo dojít...
Reagovat
PetaM
Ženská bitkaaaaaaaa, a v blátě by to bylo nejlepší! :D :D
Reagovat
tommr
možná, že by si se divil. Obě mají se Štěpcem špatný zkušenosti a to by je mělo spíš sbližovat než rozdělovat ... :)
Reagovat
slacker
Neuveritelny jak se tady lze. Spatne skusenosti ma Stepec s tema dvema.
Reagovat
misa
Jestli stála Petra za rozvodem dvojice Štěpánek - Vaidišová, tak ji Nicole musí nenávidět za to ponížení.
Reagovat
VlS
kdysi mi jedna dobrá kamarádka vysvětlovala rozdíl mezi chlapskou a ženskou žárlivostí.
Chlapi, až na výjimky žárlí na ty, kteří byli před nimi, protože to byli vítězové. Co se děje, když pán odešel, je pánům fuk, závod pro bě už skončil.
Ženský ( až na výjimky) žárlí na ty, co přijdou po nich, ty je totiž překonaly. Nad těni, které byly před nimi vyhrály, ty byly poražené. Vítězky jsou ty, co přijdou po nich a největší mrcha je ta hned po nich, protože ta nad nimi vyhrála. To, jestli o toho chlapa ještě stojí nebo ne nehraje prakticky žádnou roli.
Jestli je to pravda, tak by asi vztahy nebyly nejvěřelejší.
Reagovat
blixa
Kamarádka má docela dobrý postřeh :D
Reagovat
slacker
Pochybuju ze se jedna o postrech te kamaradky a ne o vyctene moudro.
Reagovat
blixa
To nevadí. Číst můžeš spoustu věcí, jde o to co zahodíš jako balast a co je pro tebe podnětné. Někdy ti to jen pomůže zformulovat to co už víš nebo cítíš.
Reagovat
VlS
Nevím, vysvětlovala mi, proč je hnusná na holku, která začla chodit s klukem, kterýmu ona dala kopačky a já jsem tomu absolutně nerozuměl.
Reagovat
slacker
A kompenzuje to aspon tim ze je ultra mila na holku co s ni hodil pred ni?
Reagovat
misa
Chudák, poslala ho do háje a ještě by chtěla, aby už nikdy neměl jinou. Není to sobectví?
Reagovat
misa
No, nebyly nejvřelejší ... spíš na bodu mrazu.
Reagovat
Fandina
asi nejsem ženská, ale upřímně, mně je úplně fuk, koho bude mít můj bývalý po mně. To spíš mě zajímalo, jaké byly ty přede mnou. Ale kdo bude po mně je mi jedno ... úsměv
Reagovat
pepin
Hele Fandino a otázka, proč by Tě to zajímalo? Myslím, z jakého pohledu?
Reagovat
Fandina
Abych věděla, co se partnerovi na nich líbilo nebo nelíbilo, asi zvědavost, nebo chtít být lepší než ony, dělat to lépe ... úsměv
Reagovat
pepin
Tak ty poslední tři slova před -úsměv - jsem moc nepochopil, ale zasmál jsem se nad nimi.
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, že ses zasmál. Už budeš skoro jako já. Já se také bavím skoro v každé situaci ... úsměv
Ale jinak dá se to vyložit ty tři poslední slova různě, neříkej, že tomu nerozumíš. Například, že se člověk pořád učí i na základě zkušeností, informací od druhých, jak dělat věci a to jakékoliv líp a líp ... úsměv
Reagovat
pepin
Opět se směji a představuji si Tě, jak sedíš nad počítačem a hledáš "kulantní" slova jak z toho ven. To víš, že jsem Ti rozuměl, ale neodpustil jsem si to komentovat. Nejdříve jsem se chtěl zeptat přímo, na tvrdo, ale pak jsem zvolil tuto okliku.
Reagovat
Fandina
Zase si mě pobavil. Já tedy opravdu ale opravdu žádná kulantní slova nikdy ale nikdy a obvzlášť tady, kde se jenom bavím nehledám. Píši jak mi to na jazyk, tedy klávesnici, přijde. A to tedy opravdu, ale opravdu ... úsměv
Reagovat
misa
Fandinko, dnes jsi se nějak rozjela :-)
Reagovat
Fandina
Dneska se bavím hodně, hlavně mi nikdo nenadává, tak můžu ... úsměv
Reagovat
misa
To je dobře :-)
Reagovat
pepin
A tak mně to tak připadlo. Jinak jdeš na finále Fedu. Já jdu v sobotu, aspon na jeden den, na dva nemůžu kvůli práci. Jedu domů a tak si to přečtu zítra, nebot jsem líny přenášet počítač. Tak zatím.
Reagovat
Fandina
Na Fed ještě nevím, rozhodnu se na poslední chvíli. A jinak se pořádně podívej na Petru, jak je štíhlá, nejen teď ale vždycky byla viz fotka z Wimbledonu 2011 vedle Sharap.
http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2011/07/02/123185-kvitova-and-sharapova-with-their-wimbledon-trophies.jpg?itok=4RMYVHpw
Reagovat
slacker
Bojis se exekucni party z TP?
Reagovat
Fandina
Nebojím se ničeho, natož TP, tos mě rozesmál ... úsměv
Reagovat
pepin
Já vím, byla na hranici podváhy, to jsme tu již řešili a nebudu se k tomu vracet a ještě navíc, když to sama přiznala. Ted je vidět jak ji to prospělo a jak se hezky a lépe hýbe.
Reagovat
Fandina
Podle tabulek vždycky na hranici podváhy byla a i na té fotce vedle Márie z roku 2011 je to vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, taky neudržuju blízké vztahy s lidmi z mého oboru, kteří jsou z druhého konce republiky :D

Ne, tady (myšleno na netu) se fakt dělá aféra i z ničeho. Karolína má svou kariéru, nemůže být fanynka Petry (jak by si asi někteří "ultras" Petry představovali). Jestli se viděly párkrát v životě, tak těžko můžou být kamarádky. A žádnou aroganci jsem v jejích vyjádřeních nezaznamenal, spíš jen hloupost (nebo spíš možná amatérismus) daného novináře.
Reagovat
PetaM
Dostal jsi sice nahráno na smeč, ale bohužel jsi se netrefil. Mně osobně nejde o to, že jde zrovna o Petru. Může jít o kohokoli jiného.

Taková Serena se vždy chvályhodně vyjadřuje o spoustě tenistek, "ano, tu jsem viděla hrát, je to velký talent", nebo "má skvělou psychiku, zaslouženě vyhrála, ta bude vysoko". A nevyjadřuje se tak jen o "svých" hráčkách z USA, dokáže uznat kvality jakékoli hráčky i když se s ní třeba nebaví. O to jde víš. Ne o to, co řekla ve spojitosti s Petrou ... To jen vy si myslíte, že jde o ni, protože jste tak zaujatí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemířil jsem na tebe, ale na deLaFere + na další příspěvky z diskuzí z různých webů, které se do Karolíny obouvaly i vulgárně (jen kvůli jedné odpovědi). Ona navíc přece neřekla, že proti Petře něco má, jen to, že jí nezná a moc nesleduje. A srovnávat Karolínu se Serenou taky nejde - už kvůli mentální vyspělosti. Serena v "mládí" bývala pořádný fracek a tam by asi to slovo arogance na její chování sedělo. Karolína (aspoň navenek) nějaký fracek není, ale je introvertní (novináře a rozhovory asi zrovna nemusí), flegmatická a její chování/vyjádření tak může arogantně působit. Jenže ono je to spíš o tom, že lidé často zaměňují uzavřenost a aroganci. Doufám, že je to trochu srozumitelné, už nevím, jak to vyjádřit :-)
Reagovat
VlS
Tak se proklikej k prohlášením obou holek Wiliamsovic z dob, kdy jim bylo kolem dvaceti. Možná budeš zírat s otevřenou pusou. Nadhled přinesou až zkušenosti a věk. Serena je taky nesporná autorita, která se už o talentu jiných tenistek vyjadřovat může, od Karoliny by takové hodnocení nemuselo působit dobře. Karolina se o Petře po prohraném zápase vyjadřovala s patřičnou úctou.
Reagovat
blixa
Proč by nefungovaly ? Myslíš že je Kája bude při tréninku mlátit raketou a podrážet jim nohy ? :D
Reagovat
Fandina
Podle toho, jak se Kája prezentuje, tak je spíš introvertní. A ti jak známo v kolektivu spíš mlčí a nějak se neprojevují. To by vadit nemělo, ne?
Reagovat
VlS
proč ty pochybnosti? Je to normální holka, vůbec bych o to beměl obavy.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že tam Karolína zapadně úplně v klidu, o to strach nemám .-)
Reagovat
lars
Pala me prekvapil, ze uz ted hlasi nominaci. Mohl jeste par dni pockat, jak se bude ceskym tenistkam darit na turnajich :((
Reagovat
gedzitka
Ve videu to zdůvodnil...sice podle mě stačilo se s nima domluvit, ale tak je to jejich věc...aspoň máme o čem diskutovat :-)

http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/fed-cup/289052-karolina-pliskova-se-dostala-do-sirsi-nominace-na-finale-fed-cupu/
Reagovat
PetaM
Tak tohle je to překvapení od Andrey ... Doufal jsem v to, ale nevěřil jsem, že má na to "koule" :D
Reagovat
Chrenda
No to je snad spíš překvapení od Lucky, že jí odpustila, já bych jí nakopal do zadnice Andrejku zrádkyni!
Reagovat
FulnekUltras
Jo - ale odpouštění má taky něco do sebe... ;-)
Reagovat
tommr
jsem rád, že našel odvahu nenominovat Báru a Kláru, který jsou v poslední době úplně z formy a proti Němkám by stejně nic neuhrály. Karolína je momentálně naše jasná trojka v singlu a Andrea nebo Lucka Hradecká jsou zase jasný do debla ... :)
Reagovat
lars
A podle ceho jsi poznal, ze je Bara z formy ??
Reagovat
tommr
na třech z posledních 4 turnajů vypadla Bára už v prvním kole a v těch zápasech který jsem viděl - jak v singlu tak v deblu - hrála velice špatně ...
Reagovat
lars
prohry s Halep a Kerber nevidim zatim jako vypadek z formy
Reagovat
tommr
jenže to nebyly prohry, ale debakly ...
Reagovat
gedzitka
Petra s Luckou nominovány na Srdce Fedcupu

http://www.fedcup.com/en/news/187877.aspx
Reagovat
Fandina
A je tam také hlasování. Tak jsem zvědavá, kdo to nakonec vyhraje.
http://www.fedcup.com/en/misc/heart-award.aspx
Reagovat
VlS
Monty dá hlas Marii a Vice a Aně, každý ze 3. IP adress, že nejsou nominovaný neva :-)
Reagovat
blixa
To už by byl Monty skoro lepší jak Chuck Norris :D
Reagovat
smazaný uživatel
Což nejsem, takže tady hlasovat nebudu. :D
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že Háčka asi spolu zase budou hrát. Nádhera. A nominace Káji je také super. Ať už bude v konečné kdokoli. Super super super!!!
Reagovat
FulnekUltras
Někdy se mezi nebem a zemí dějí docela zajímavé věci - a tohle bude asi jedna z nich... ;-)
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooo ... je to tááááááááááááááááák ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist