Federer hladce přehrál Džumhura, je v osmifinále

29. 5. 2015, 17:26
Aktuality 110
Roger Federer obhájil bez problémů osmifinálové umístění na Frech Open a v Paříži postoupil mezi nejlepší šestnáctku hráčů. Druhý tenista světa neztratil set ani v dnešním zápase s Damirem Džumhurem, kterého porazil 6-4 6-3 a 6-2.
Roger Federer (© FFT)

Roger Federer porazil na letošním Roland Garros Kolumbijce Fallu i Španěla Granollerse ve třech setech a podobně si vedl i dnes proti o deset let mladšímu Damiru Džumhurovi. Tenista z Bosny hrál s favoritem v úvodní sadě vyrovnaně, ale Federer v páté hře využil hned svůj první brejkbol a náskok už udržel.

Sedmnáctinásobný grandslamový šampion si jediný slabší moment vybral až na konci druhého setu, kdy za stavu 5-2 poprvé přišel o podání. Vzápětí ale soupeři znovu prolomil servis, ve třetím dějství to pak ještě dvakrát zopakoval a za necelou hodinu a půl si připsal třetí výhru na turnaji.

"Asi to byl zábavný zápas," řekl po své porážce Džumhur, proti němuž si Federer připsal 38 vítězných úderů a jen 22 nevynucených chyb. "Před zápasem jsem byl pořádně natěšený. Necítil jsem se tolik pod tlakem, jako když jsem loni hrál s Berdychem (na Australian Open, pozn.) nebo s Ferrerem. Byl jsem uvolněný a hrál jsem dobře, ale Roger hrál příliš dobře. Vždycky jsem říkal, že pro mě je to nejlepší tenista, a dneska mi ukázal proč," dodal.

Vítěz French Open z roku 2009 se v dalším kole utká s domácím Gaelem Monfilsem, s nímž sice ve třech vzájemných duelech na French Open (2008, 2009, 2011) ztratil jediný set, ovšem poslední dva souboje loni ve finále Davis Cupu a minulý měsíc na antuce v Monte Carlu prohrál. Navíc namále měl i loni na US Open, kde otáčel z 0-2 na sety.

Monfils dnes postoupil po vítězné pětisetové bitvě s Uruguaycem Pablem Cuevasem.

Výsledky - French Open - muži:
Dvouhra - 2. kolo:
Gasquet (20-Fr.) - Berlocq (Arg.) 3:6, 6:3, 6:1, 4:6, 6:1
Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (4-ČR) - Paire (Fr.) 6:1, 6:7 (5:7), 6:3, 6:4
Gabašvili (Rus.) - Rosol (ČR) 6:4, 6:4, 6:4
Federer (2-Švýc.) - Džumhur (Bosna) 6:4, 6:3, 6:2
Wawrinka (8-Švýc.) - Johnson (USA) 6:4, 6:3, 6:2
Simon (12-Fr.) - Mahut (Fr.) 6:2, 6:7(6:8), 6:7(6:8), 6:3, 6:1
Monfils (13-Fr.) - Cuevas (21-Urug.) 4:6, 7:6 (7:1), 3:6, 6:4, 6:3
Tsonga (14-Fr.) - Andújar (Šp.) 7:6 (7:3), 6:4, 6:3.
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

110
Přidat komentář
panzer.dragon
http://www.lurganmail.co.uk/sport/national-sport/federer-ponders-another-five-years-1-6771431

dalších 5 let, hmmm lahoda
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to jsou od Džumhura dosti silná slova, kdoví, co je na nich pravdy. "People from Bosnia told me that today everybody was in cafes or in their homes, nobody in the streets, they were watching me.

"I am playing just the third round of a grand slam, but for Bosnia, it's like our football team playing in the finals of the Champions League, it's like that."
Reagovat
ipko
pre Rogera je lepšie ak začne od osemfinále s ťažšími súpermi, Monfilsa by mal v pohode poraziť, ak to myslí s RG vážne.. :)
Reagovat
panzer.dragon
jestli má roger bejt ve finále (jakože po právu má) tak nějakýho monfilse si musí dát k snídani, už sou kurzy nějakejch 3 na monfilse a 1,35 na fedexe, to půjde, v suchym

cuevas by byl super, ale tohle je taky pořád dobrý
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi budou fandit stejne nebo více jako Monfilsovi. Navíc je to GS a tam s Gaelem Roger ještě neprohrál a ne prohraje ani teď. Herně a formou na nej Monfils nemá a prohraje 3:0 :)
Reagovat
pockerface
Šance na výhru Rogera vidím 55:45 a to jsem velký fanda Rogera, ale beru v potaz jednu zásadní věc a to, že Geal hraje doma a to se umí nabudit 2x víc než na jiném turnaji. Stačí pokud ucítí šanci, že např. Roger začne chybovat, znervózní a Gael v takovýchto momentech umí čapnout šanci za pačesy a to publikum to je 3 hráč na kurtu a tentokrát se postaví na stranu Gaela, takže Roger single bude hrát proti deblu Gael-publikum. Aby Roger vyhrál bude muset podat 100% výkon, bude mu muset fungovat podání a Gael mu bude muset trochu pomoc nějakou UE a třeba tím, že se zblázní a bude to tam pálit hlava nehlava.
Reagovat
rod_laver
Optimismus na straně Rogerových fanoušků bych mírnil. Roger hraje na svůj věk skvěle, ale přijde mi, že někteří nevidí nebo nechtějí vidět skutečný stav. Roger s přibývajícím věkem si na každém turnaji vybere slabší chvilku a bude i navzdory jeho losu finále obrovským úspěchem. Může se stát, že klidně bouchne v kterémkoliv dalším kole. Přiznávám ale, že v případném finále s Novakem (a to jsme ještě hodně daleko) se může stát cokoliv, nějak Novakovi nevěřím, že svou pozici zvládne a mám takové tušení, že skončí ve QF.

Roger a druhý nejlepší antukář historie? Pár let byl druhým nejlepším antukářem své doby, přesto s Nadalem ve finále (krom roku 2011), kdy paradoxně už vyklízel na antuce pozice, vždy jasně prohrál. Jsem velkým Rogerovým fanouškem, chápu to nadšení, ale není potřeba ho pořád tak glorifikovat. Každopádně vývoj turnaje sleduju s velkým očekáváním :-)
Reagovat
yenda1
Ruku na srdce - obrovský úspěch by bylo už SF, finále by byla bomba.

A k těm nejlepším? Je Federer nejlepším hráčem všech dob? Není. Je Nadal nejlepší antukář všech dob? Není. Nemůžou být. Poněvadž nehráli ve ve všech dobách. Jsou nejlepší ve svých dobách.
Reagovat
Tornes
Já netvrdím, že čekám, že vyhraje. Já neočekávám ani to finále. Na druhou stranu, je v té půlce větší favorit? Já ho tam nevidím.

A hlavně... Tohle není o tom, co vidím jako reálné. Jako reálné vidím, že Federer má u každého dalšího zápasu nehledě na soupeře zhruba čtvrtinovou šanci, že zahraje jako pako a sám se porazí. A to ani nemluvím o možnosti, že ten na druhé straně zahraje jako bůh a ani dobrý výkon nebude stačit. A šance, že by se i tak dostal do finále a ještě se mu tam povedlo vyhrát? Minimální.

A přesto. Tohle je fantazírování. Víra. Naděje. Touha.

Já stále věřím, že to může zvládnout. Já věřím, že to zvládne. Mám naději a tato naděje zůstává. Zůstane ve finále s Rafou za stavu 0:2, 0:5 a 0:40. Zůstane až do proměněného mečbolu Rogerova soupeře. A zůstane i potom - za rok snad bude hrát znova, ne?

Tohle není o pravděpodobnosti. Být fanoušek není o pravděpodobnosti. To je o víře v hráče. O víře, která neselhává. O naději, která nepomine. Znáte to... a tak zůstává víra, naděje...
Reagovat
anajka
Pekne napísané...
Reagovat
smazaný uživatel
TAK CO CITIM JA S RAFITEM :-)
Reagovat
Tornes
Ovšem pak je ještě důležité dokázat odlišit realitu od toho, čemu věřím a v co doufám ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas :)
Reagovat
Roger_Federer
Myslim si to same.
Reagovat
panzer.dragon
nesouhlasím s tebou, rozhodně pro Rogera neni výstižný, že na svůj věk hraje skvěle, on hraje skvěle bez rozdílu věku, za 5 měsíců tři tituly a dvě finále (masters!) neni, že hraje dobře na svůj věk, většině tenistů se tohle nepovede za celou kariéru a on to dal za pár měsíců letošní sezóny, v atp race je 4. za těch pár měsíců letoška a to rogerova hlavní sezóna ještě nezačala, nejde napsat že je na svůj věk skvělej, když je skvělej výsledkově bez rozdílu věku
Reagovat
Amputace
Naprostý souhlas. Škoda, že sem nepřispíváš častěji.
Reagovat
panzer.dragon
chlapi, když už se hlásíte k tomu, že "Roger na svůj věk.." kdo z mladších hráčů (klidně o hodně mladších) kromě djokera a marryho má letos lepší výsledky?
Reagovat
spaniel
O to nejde. Jde o to, ze ani zdaleka nehraje jak kdysi a jeho vysledky na antuce nejsou uz nejakou dobu dobre a to je způsobené věkem.
Reagovat
rod_laver
Díky, rád bych přispíval častěji, ale časově to není vždy optimální + se stejně skoro pokaždé stočí debata k tomu, kdo je nejlepším hráčem historie, a toho nechci být účasten :-) Nicméně tady potom hodím pár fotek a postřehů z Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
S kým som sa tu po MC doťahoval o podpore Rogera vo Francúzsku proti Francúzom.:Niekto ma tuším presviedčal, že aj na RG by bolo publikum Rogerove..No vzhladom na dnešok, to som teda zvedavý..:)

Inak s Cuevasom, absurdne krásny zápas..Dramatičnosť akú može vymyslieť iba roztrasená ruka na jednej, či druhej strane..Momentum sa prelievalo z jedného hráča na druhého, aby sa potom vymenilo ešte aspoň 10krát...Cuevas proste nie je zvyknutý na zápas s takouto hodnotou, Monfils je, no napriek tomu mu v hernej ustráchanosti zdatne sekundoval..

S Federererom očakávam hladko 0:3, formou je Monfils niekde na úrovni Schwarzmana, či Cuevasa..Navyše fyzicky bude asi na dne..Výhodou však može byť, že ten balvan zodpovednosti z neho po dnešku konečne opadol a roztrasenej ruke je snáď Amen..
Reagovat
tito
Monfils? Absolutně nechápu, v čem by mohl Rogera ohrozit. Souhlasím s tebou brachu, že ve třech pro Federera.
Reagovat
rod_laver
Každý zápas je jiný a Gael se dokáže neskutečně nahecovat. Viděl jsem na vlastní oči ve finále DC, jak Rogera smáznul na antuce 3:0 a měsíc a půl zpátky v MC taky neuhrál Roger proti němu ani set.
Reagovat
smazaný uživatel
Plus posledný zápas z US Open, kde utekal Roger v zápase s Gaelom z dvoch MB..

Ale inak..Domáce publikum si myslím, že Monfilsovi paradoxne nepomože..On je skor trémista a stres z domáceho prostredia proste nedáva, viď posledné dva matche..
Reagovat
Denis92
No vidis, a napriek tomu ocakavas hladku vyhru Federera..nebud alibista a nepripravuj si win-win situaciu uz pred zapasom.

O com tocis? Nebyt domaceho prostredia, tak dnes by sa prenho turnaj skoncil urcite.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápeš..
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils vyhrál a vůbec nevi jak. To spíše Cuevas dneska prohrál vYhrany zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Veď áno, ale niekomu nevysvetlíš :)
Reagovat
Denis92
Chapem velmi dobre..ty sa snazis tie Monfilsove tesne 5setove vysledky hodit len nato, ze ma tremu z domaceho prostredia, co je hlupost..
On neni hrac, ktory pravidelne hrava zaverecne fazy turnaja a mali by sme teda ocakavat jednoznacne 3-setove vyhry nad hracmi Schwarztmann ci Cuevas. Monfils je velmi "naladovy" hrac a tak ako moze vybuchnut proti hocikomu dokaze zahrat aj fantasticky a porazit takmer kazdeho.
Ved naposledy prehral na antuke v Bukuresti s Garciom-Lopezom a potom v Madride s Granollersom, co nie su ziadni spickovi hraci. Comu pripisujes tie prehry, kedze nehral pred domacim prostredim?
Preto vobec netreba brat za samozrejmost, ze porazi hraca ako Cuevas.
Tym chcem povedat presny opak toho co tvrdis..nebyt domaceho prostredia tak uz by na tomto turnaji nebol. Keby sa hra dnes hocikde inde, tak by 4.set prehral 6-1.
Reagovat
spaniel
Mas pravdu, ale nech tak. Toto je klasický trollhand. Zamota se do nesmyslu a pak napise, ze nechapes. Videl jsem to tisíckrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa choď radšej venovať Bernardesovi, tam si silný :)
Reagovat
spaniel
Za to ty se tomu vyhybas jak čert krizi. Kdyz si vzpomenu jake litanie si psal k hození lahvičky :D Takovy malý pokrytecek, ze ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Aké litánie?..Jedna dávna vcelku bežná diskusia, na ktorú si pamatas len preto, ze som zahral na citlivú strunu..
Reagovat
spaniel
Dělal dobu toho haló, nejvetsi hrůza co jsi kdy viděl, důkaz ze Federer je arogant a kdyz Nadal udělá stokrát horsi vec, tak ticho po pěšině.
Reagovat
smazaný uživatel
Vec názoru..Čo sa arogancie týka, flasky sú stále vec, za ktorú by som sa hanbil viac..
Reagovat
spaniel
To proto, ze nemas charakter.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám charakter?..Preboha starec, neber to tak strašne vážne..Biješ sa za Federera na krv, pritom on by o teba ani nezakopol, pravdepodobne by po tebe ešte pohŕdavo hodil fľašou..
Reagovat
spaniel
To mas sice nejspis pravdu, ale tady nejde o ne, ale o nas. Ja z te lahve nadšený nejsem, nelíbí se mne to, ale pokud myslis, ze je to horsi nez co předvedl Nadal s Bernardesem, tak neni o cem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal má profesionálny problém s rozhodcom, prechováva k nemu antipatie, podobne ako rozhodca k nemu..

Po ľudskej stránke je pre mňa urcite horsia arogancia v podobe hádzania flias po zberacoch, odmietanie autogramov bez kamier, či kricanie shut up po divakoch..A verim, ze by to bolo horsie aj pre teba ako bezneho cloveka, ak by si nebol tak silno zaujatý.
Reagovat
spaniel
Lol. Teda vlastně trololol. Jak víš ze k němu ma Bernardes antipatie? Za to ze na něm uplatňoval pravidla? Ty tri veci co jsi uvedl jsou uplne nic v porovnání s Nadalem: nedodržování pravidel a šikanování rozhodčího, ktery to neignoruje. Navrhování dvouletého žebříčku, aby mel sanci na c.1 i s jeho mizernym druhým pulrokem. Falesne MTO a WC pred podáním soupeře (rovněž proti pravidlům). Tlaceni na změny povrchu na TM, aby mel sanci aspon na jeden titul. Věcně stezovani si na neco. Absolutní dospělé k minulým šampionem a jiné éře. Ukázka te vaši ospevovane skromnosti.
Reagovat
spaniel
Dospělé=despekt
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale melieš hlúposti..Navrhovanie dvojročného rebríčku, či zmeny povrchu na TM..To je bežný lobbing pre svoje záujmy, podobne sa vyjadruje aj Federer v kontexte spomalovania povrchov, resp. pomalých povrchov, ktoré kritizuje a lobuje pre zmenu..

Falošný medical je hlúposť, nič falošné sa neudialo..A Bernardes ho sám šikanoval za obrátené trenky, kedy sa mu vyhrážal trestom, to bolo mimoriadne hlúpe..

Navyše, všade uvádzaš príklady, kde može Nadal zlyhávať ako tenista, kdežto Federer zlyháva ako človek..Veď ako inak chceš vysvetliť autogramy len pred kamerami?..Som zvedavý..
Reagovat
Roger_Federer
Autogramy len pred kamerami...rad to pripominas, pouzivas a davas casto jako ukazku ceho??.
Pravda je, ze to tady napsal jeden prizpivatel, na nicem jinem to postavene nemas.Byl to rod_laver ja mu verim, ze to tak ten den bylo a jeho osobni zkusenost.
Ale ze by to melo mit nejakou vahu o proti tem vsem zkutecnym a dohledatelnym argumentum co ti vyjmenoval spaniel ??
Reagovat
rod_laver
Myslím, že se ta má historka zbytečně nafukuje. Pravda je ale taková, že i když jsem stál v bezprostřední blízkosti Rogera, a okolo mě byli pouze dvě další dva osoby (z toho jedna osoba, která byla se mnou), tak se mi Roger neodepsal, Luthi mě celkem vypi..čoval, ale Luthi už je na ránu od pohledu. Když se nad tím ohlížím zpětně, tak já i můj doprovod jsme se shodli, že Roger se podepsat měl. Na druhou stranu špatná sezóna, den předtím prohra s Novakem ve skupině..nebyl v ideálním rozpoložení. Jestli by se Rafa v jeho situaci podepsal, netuším. Rafa je jiný typ, je introvert, ve spoustě větší je pro lidi zvláštní a má své rituály, ale zároveň na mě působí víc "přátelsky", proto mě to, jak vyhodnotil situaci s Bernandesem, nepříjemně překvapilo. Herně se mi ale vůbec nelíbí, nic mi jeho tenis neříká.

Ohledně podpisu - v zásadě se nic nestalo, kolikrát se hráči před kamerami po zápase ani fanouškům nepodepíšou a jdou hned do šatny, i když vyhrajou. Roger na mě působí lidsky jako každý jiný "normální", občas dokáže být dost protivný, chce mít svůj klid a dokáže se nasrat. A v tom je jádro pudla - spousta fanoušků si o něm myslí, že je nejlepší i povahově, jaký není gentleman, dobrák od kosti a pro všechny by se rozkrájel. A to tak prostě není. A když se nezachová, jak zmínění očekávají, je problém a Roger je v tom trochu nevině. Když si tady čtu ty zbožňované příspěvky, jaký je Roger v osobním životě skvělý, nejlepší, nejúžasnější, obracím oči v sloup, protože tohle jsou přesně příspěvky, které mu akorát škodí.
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem napsal verim ti.
Jakou mel Fedex naladu netusim.Podepsat se mohl.
Nekdy kdyz nemam naladu nemluvim z nikym.
Me akorad je smesne, jak to Forehend neustale vytahuje.
Pritom se snazi kazdy Nadaluv vystrelek bagatelizovat.
Reagovat
rod_laver
Rafa taky není svatý. Ale kdo je? Mi připadá, že si někteří myslí, že krom toho, že jsou to nejlepší hráči světa, tak to jsou zároveň i nejlepší lidé na světě. Musí být velmi těžké udržet emoce na uzdě většinu dne, na turnaji se nezastavíš, promo akce pomalu zaberou víc času než příprava na zápas samotná, máš partnerku, chceš mít i svůj klid. Bych to asi po jedné sezóně řešil jako starý Brůna :-) Myslím, že bychom se teď měli hlavně věnovat RG než aférám okolo.

Jsem zvědavý, jak si poradí Berdych a Stan, jeden z nich zítra padne.
Reagovat
Roger_Federer
z pohledu sazkare...Berdych over..Stan odchod na parek.:)
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsem napsal verim ti.
Jakou mel Fedex naladu netusim.Podepsat se mohl.
Nekdy kdyz nemam naladu nemluvim z nikym.
Me akorad je smesne, jak to Forehend neustale vytahuje.
Pritom se snazi kazdy Nadaluv vystrelek bagatelizovat.
Reagovat
spaniel
WC si vynechal (jiste náhodou) a je rozdil neco kritizovat a navrhovat to v hracske radě a pak z trucu po neúspěchu odejít. Rafova selhání jsou rovněž lidská selhání, ale plánované, uskutečněné s rozmyslem v zákulisí, Rogerove se udály na kurtu během zapasu. Tenisová selhání se mohou odehrát maximálně na kurtu a dějou se v každém zápase. Proti šikanování rozhodčího vytahujes jako protiváhu lahvicku, proti neustálému porušování pravidel jedno nepodepsání, proti lobování svých egoistickych zajmu v radě stavis kritizovani na tiskovce...Hodne slabé a to i na tvoje neslavné poměry.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si aj videl tie zápasy so Schwarztmannom alebo Cuevasom alebo len si to sledoval len výsledkovo?..Monfils je herne úplne mimo formu, nechápeš jednoduchej myšlienke?..
Reagovat
Denis92
Ano, sledoval som oba. No vidis, teraz uz tvrdis sam, ze Monfils hra slabo, cize tie vysledky nemaju s domacim publikom nic spolocne. Prave naopak, len vdaka nemu dokazal tie zapasy vyhrat.
Dalsia vec, o ktorej som vravel, ze ked sa Monfils dobre vyspi a ma svoj den tak moze porazit kazdeho. Ked si k tomu pridame domace publikum, tak kludne moze v nedelu Rogera poslat domov.
Reagovat
Denis92
Cuevas to nezvladol. Vo 4.sete za stavu 4-1 s double brejkom to mal krasno rozohrate. Monfils bol na dne a domaci fanusikovia tiez moc nesrsili optimizmom. Potom Cuevas trocha polavil a Monfils ziskal jeden brejk spat, co obrovsky nakoplo domacich fanusikov a ti to okamzite preniesli na Gaela. Potom uz spolocne "uvarili" Cuevasa, ktory tu atmosferu vobec nezvladol..

Roger bude mat v nedelu co robit. Ak chcie uspiet, bude musiet hrat urcite lepsie ako dnes. Podla mna je to pre Rogera najtazsi super na ceste do finale. Gael nema co stratit, hra doma, v poslednych dvoch zapas prave na antuke Rogera dvakrat zdolal bez straty setu.
Reagovat
steve79
Tak Roger s Monfielsem. To bude hodně velká bitva na pět setů. Roger na Gaela moc neumí.
Reagovat
dappe
Federer by měl bez problému vyhrát. Cuevas dneska nepochopitelně prohrál.
Reagovat
turista
To sice ne. Ale potřetí za sebou už s Monfilsem neprohraje.
Reagovat
kada.tom
Snad už to Gael dotáhne (hlavně ještě dneska) a v neděli by mohl klepnout i Švýcara.
Reagovat
turista
Myslím, že ho neklepne.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska v areálu..

https://pbs.twimg.com/media/CGLsWg3WwAEG1lq.jpg

Ochranky má okolo sebe víc jak Obama.. :DD
Reagovat
skott
gumák udělá provaz, škobrtne a ještě doběhne dropshot:)
Reagovat
pockerface
To je matlal ten Pablo. Ale není se co divit, ta atmosféra je pekelná.
Reagovat
pockerface
Hlavně, aby se to dohrálo ještě dneska.
Reagovat
pockerface
Pablo pojď! Roger už na tebe čeká :-)
Reagovat
panzer.dragon
a teď mě napadla ješčtě jedna věc co bude rogerovi hrát do karet, pokud pablo sundá monfilse tak si znepřátelí publikum a budou mu pak v zápase s rogerem bučet :-)
Reagovat
Cico93
No môže sa stáť to isté čo min. rok tam Gael srovnal na 2:2 s Andym a nakoniec sa z tej atmosféry úplne zbláznil a vyfasoval kanára.
Reagovat
Cico93
tak asi nič.-)
Reagovat
panzer.dragon
ideál, jen ať si daj pětiseťák, vycucanej pablo je ještě lepší než kdyby ho pablo sundal ve třech
Reagovat
Cico93
Ten šéf Fr. tenisu strašný sympaťák. Jak tam povzbudzuje.-)
Reagovat
panzer.dragon
to tam zpívali teď francouzskou hymnu? hustý
Reagovat
Mayo
Ale je mi luto Pabla
Reagovat
Cico93
Monfils je blázon fakt.-)
Reagovat
Mayo
Neskutocna otocka...Allez Gael, panes (:
Reagovat
skott
takový kolaps Cuevase:))
Reagovat
Cico93
Monfils - Cuevas to je niečo fakt. Atmosfére jak na futbale v Brazílii.
Reagovat
panzer.dragon
paráda Rogere, jeď si to svoje, sžij se s kurtem, pěkně potichu berem titul a ať lidi slintaj nad soubojem djokera s rafou to jde mimo nás :-)
Reagovat
Cico93
titul?
nesranduj.
Reagovat
Tornes
Tak pořád je to po Nadalovi a Djokovi třetí největší favorit... A navíc ti dva (a dokonce i Murray, byť tomu na antuce až tolik nevěřím) se vymlátí mezi sebou... Fanouškovský optimismus to je jistě, ale úplně mimo mísu to není dle mne ;) Stát se může.
Reagovat
smazaný uživatel
Šance je. A vůbec ne mala
Reagovat
Cico93
A keď to takto napíšeš, tak to vyzerá fakt nádejne.-))
Ale nie v prípadnom finále by som mu fakt neveril. Už pripadne Nishikori bude veľmi ťažký oriešok priam orech.-)
Reagovat
Cico93
a Cuevas mu práve odstraňuje z pavúka nie príliš obľubeneho súpera z posledných rokoch.
Reagovat
panzer.dragon
jj, ten monfils by tam dost srmděl, cuevas lepší, když to vezmu podle citu tak je jasný že ve finále bude někdo z rafa/djok/murray a zaroveň nejpravděpodobněji fedex (berĎa/nishi), pravděpodobnost že se fedex dostane je velmi vysoká a pak jde o jeden zápas s někym kdo asi zažije dva maratony ve čtvrtfinále a semi, to neni zlý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je velmi pravděpodobne ze fedex bude ve finále co se stane nahoře nikdo neví pak je to o jednom zápase stát se muže cokoliv Roger muže klidně vyhrát je to třetí největší favorit a světová dvojka akorát publikum řeší horní část pavouka což je pro Rogera moc dobre.
Reagovat
panzer.dragon
on je v podstatě fedex druhý největší favorit, protože noivaka, rafu a andyho je třeba brát jako jednoho :-), ten kdo to losoval je bůh
Reagovat
Cico93
Tak Mária Sharapova to losovala ne? Takže to sedí.-)
Reagovat
panzer.dragon
jo to sedí :-)
Reagovat
pockerface
no hlavně, aby ho Cuevas odstranil.Teď měl možnost potvrdit brejk a podělal to.
Reagovat
panzer.dragon
ten cuevas to je dřevo, to je přesně co potřebujeme pro rogera, musí se nějak sebrat.. pojď cuevasi :-), atmosféra dobrá, jak tam skandujou gael gael, to musí bejt dost nepříjemný pro pabla
Reagovat
pockerface
no právě, nemám strach ani z Tomáše, ani z Wawroše a věřil bych, že Roger by dal i Nishiho. Nishikori ke konci turnaje odchází fyzicky, většinou má nějaký zdravotní problém, protože většinou ve QF odehraje pětiseťák a pak je vyždímanej. Největší hrozba pro Rogera je Gael,na toho si tolik nevěří, hlavně Gael vydrží fyzicky strašně dlouhý zápasy a to Rogerovi nesedí. Takže Pablo go,go!!
Reagovat
Tornes
Já bych mu taky nevěřil. Ale je to jeden zápas, stát se může cokoli. Nebude favorit, ale vyhrát, to může ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně může vyhrát. Jestli vypadne Monfils, tak projde do finále bez ztráty setu. Rafa může předtím odehrát v ČF a SF dva pětiseťáky a bude toho mít dost, takže bez šance Roger nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
No a kdyby byl ve finále s Djokovičem, tak bych mu věřil tuplem. Federer - 2. nejlepší antukář historie, od kterého přitom nikdo nečeká, že vyhraje. Djokovič - jasný favorit, prohra by se vnímala jako blamáž. Ideální pozice pro Rogera. Podle mě titul bere na 60% Rafa a 40% Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
2. najlepší antukár histórie..

Že hapčí :)
Reagovat
smazaný uživatel
A není snad? Kdyby nebylo Rafy, tak má tak 5-6 titulů z RG.
Reagovat
Cico93
neni
fakt nie
Reagovat
Tornes
Sorry, ale proti takovému Borgovi... Ani nápad ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha..Tak v tom prípade je Rafa tretí najlepší trávar a vlastne aj hardár..:)
Reagovat
turista
No včera hrál Rafa velice dobře. Almagrovi nepomohla ani tradičně dobrá hra od základní čáry a skvělý bekhend.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa se zlepšuje turnaj od turnaje, zápas od zápasu. Ve čtvrtfinále už bude blízko optimální pohody, navíc na svém kurtu, kde se cítí jako doma. Věřil jsem mu už před turnajem, teď při srovnání jeho dosavadní hry na RG a hry Djokoviče jsem si výhrou čím dál jistější. Andyho by taky měl porazit a ve finále mu může uškodit jen to, že by strávil na kurtu až příliš času ve srování s Federerem. Ale myslím, že jak dá čtvrtfinále, tak mu narostou křídla a už ho nikdo nezastaví. Když bude zdravý, do roka je zpátky tam, kam patří - number one :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ach, zase to zaklínání zdravím...
Reagovat
smazaný uživatel
No konecne se to nekdo neboji napsat :-)

+ 1 ;-)
Reagovat
baggik
Ty už dneska lítáš někde mezosféře a to je teprve v pátek. Čekám že do středy se dostaneš nejmíň na oběžnou dráhu a pak shoříš.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to asi vidis nejakeho jineho Rafu.
Oproti drivejsim letum je polovicni.Jede na maximum a to i na antuce..
Moc chyb, kratke balony do stredu kurtuServis jednou jo jednou ne.
Ten kurt mu luxusne vyhovuje, ale zkonci antuka a z touhle hrou nebude na trave a hardech vubec stihat..
Reagovat
Kozoroh
Rafa nejvíc času coby elitní hráč strávil na 2. příčce, přes 260 týdnů, tudíž tam je jeho místo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha, to čo je za logiku..Djokovic najviac času strávil mimo TOP 2, takže tam je jeho miesto..Logické, ne?
Reagovat
Amputace
Kozoroh - jeden z momentálně největších trollů TP. Podle mého názoru převlečený rafaeoli, který když poznal, že s Rafou to nepůjde, přihlásil se k Djokovičovi :)
Reagovat
Mayo
+1
Reagovat
Cico93
hmmm nemyslím, že to je rafaeoli, každopádne už by to chcelo aby konečne padol na zadok spoločne s Djokovičom.
Reagovat
Roger_Federer
Hm..tak na tom se zhodneme..Myslim si totez.
Reagovat
Roger_Federer
M.M.1983(Rafaeoli25)

2.10.2014.

"Jinak říkáš že se obsahově neschovám, ale prosím tě, pod jiným nickem tu chválím i Noleho, ani netušíš pod kterým, tak tu nemachruj :)"
Reagovat
tito
Vzhledem k obsahu komentů spíše FFF, který neunáší Rogerovo ztrátu dominance. Někdo to tak má, že je schopen fandit jen nejlepšímu.
Reagovat
Amputace
On může záměrně hatovat Rafu, protože si myslí, že to jeho pravou identitu učiní neodhalitelnou.
Reagovat
baggik
Tak v dřívějších letech. Rozhodně n.1 byl Sampras, pak Federer, teď Djokovič, Rafa taky ale ne tak dlouho. A jako Nadal do roka první to je scifi. Já nevim proč útočíte na Kozoroha, kterej pouze reagoval na nesmysl co tady píše wave. Jasně fandíš stejnýmu hráči, ale tak měl bys umět říct ty jsi ale slušně přestřelenej chlapče.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist