Federer otočil čtvrtfinálový duel s Čiličem z 0-2 a je v semifinále

6. 7. 2016, 17:32
Aktuality 103
Roger Federer si zahraje pojedenácté v kariéře semifinále Wimbledonu. Sedminásobný šampion turnaje dnes předvedl famózní otočku s Chorvatem Marinem Čiličem, s nímž prohrával už 0-2, nakonec ale odvrátil tři mečboly a zvítězil v pěti setech. Zároveň si také připsal rekordní 307. gradslamovou výhru a v historických tabulkách předčil Martinu Navrátilovou.
Roger Federer

Marin Čilič vstoupil do osmifinálového utkání se sedminásobným šampionem Rogerem Federerem odvážně a zejména v prvních dvou sadách Švýcara přehrával díky výbornému podání. Federer v úvodních dvou setech sice držel s Chorvatem krok, dělal ale chyby a nehrál tak důrazně a agresivně jako jeho soupeř.

Úvodní dějství získal devátý nasazený Chorvat ve zkrácené hře poměrem 7-4 a druhý set rozhodl brejkem ve třetím gamu. Sám v prvním a druhém setu odvrátil tři brejkové šance Federera a ujal se vedení 2-0 na sety.

Ve třetím setu měl Chorvat v sedmé hře při podání Švýcara tři brejkboly, ani jeden ale nevyužil, Federer servis podržel a v následujícím gamu sám poprvé v zápase prolomil podání soupeře, čímž se dostal do vedení 5-3, které vzápětí bez potíží přetavil v zisk setu a snížil tak na 1-2, čímž nastartoval velký obrat.

Vyrovnaná bitva pokračovala i ve čtvrtém setu, ve kterém měl více šancí Chorvat. Dva mečboly, které měl v desáté a ve dvanácté hře při podání Švýcara ale neproměnil a Federer si vynutil druhou zkrácenou hru zápasu. Čilič měl v tie-breaku svůj třetí mečbol, ani tuto šanci ale sedmadvacetiletý Chorvat nezužitkoval, což se mu vymstilo. Federer měl naopak v průběhu tie-breaku čtyři setboly, uspěl však nakonec až při páté šanci za stavu 10-9 a ziskem setu srovnal vývoj utkání na 2-2.

Zlomový okamžik utkání přišel v osmé hře páté sady, kdy si Federer díky přesné agresivní hře vyšlápl na podání Čiliče a dostal se tak do vedení 5-3. V následujícím gamu pak sedminásobný šampion turnaje bez problémů doservíroval a po třech hodinách a 22 minutách hry tak dokonal famózní obrat a zvítězil 6-7 4-6 6-3 7-6 6-3.

Nejvíc grandslamových výher:
Roger Federer 307
Martina Navrátilová 306
Serena Williamsová 302
Chris Evertová 299
Steffi Grafová 278

"Byl to úžasný zápas a velká bitva. Mrzí mě, že jsem porazil zrovna Marina, protože je to jeden z nejmilejších kluků na tour. Můj sen tím ale pokračuje a já nemůžu být šťastnější. Na začátku to nebylo nic snadného, nemohl jsem se dostat do returnů, ale pak jsem zabojoval a dokázal to zlomit. Na konci už jsem hrál dobrý tenis, což je super zpráva směrem k dalšímu utkání," konstatoval po utkání Federer, který v Londýně usiluje o zisk 18. grandslamového titulu.

"Měl jsem i trošku štěstí, ale to ve sportu potřebuje každý. Jsem rád, že jsem zdravotně v pořádku. Dnes to byl velmi náročný zápas, ale moje tělo to zvládlo výborně, což hodně pomůže i mojí psychice," dodal Švýcar, jenž si dnešním vítězstvím připsal 307. grandslamové vítězství, čímž v historických tabulkách předčil Martinu Navrátilovou.

Ve věku 34 let a 336 dnů je Federer nejstarším semifinalistou v All England Clubu po 42 letech po Kenu Rosewallovi, tomu v roce 1974 bylo 39 let a 246 dnů. Svou jedenáctou účastí v semifinále Wimbledonu Švýcar vyrovnal rekord Jimmyho Connorse.

O postup do finále si Federer v All England Clubu zahraje s Kanaďanem Milosem Raonicem, jenž si v dnešním čtvrtfinále poradil s Američanem Samem Querreym ve čtyřech setech 6-4 7-5 5-7 6-4

V prvních dvou setech Kanaďan nepovolil soupeři brejkbol, v závěru třetí sady ale přece jen o podání přišel. Přemožitele světové jedničky Srba Novaka Djokoviče z 3. kola Querreyho ale nakonec zdolal za dvě a půl hodiny i díky 13 esům.

Raonic před sezonou na trávě přizval do svého týmu legendárního Američana Johna McEnroea a snaží se hrát i útočný styl servis-volej. Na síti dnes proti Querreymu uspěl v 35 ze 47 náběhů a dal vzpomenout na éru Peta Samprase. "John mi pomohl, abych se tolik neschovával a taky jsem díky němu zlepšil volej," řekl Raonic.

Pětadvacetiletý Kanaďan se poprvé dostal v Londýně do semifinále předloni, kdy prohrál ve třech setech právě s Federerem. "Doufám, že to tentokrát bude lepší, ale půjdu tam nadšeně i s pokorou," řekl Raonic, který nastoupí ke svému třetímu grandslamovému semifinále. Stejně daleko došel letos v Austrálii, ale na finále zatím čeká.

• WIMBLEDON 2016 •
Velká Británe, tráva, 13.163.000 liber
středeční výsledky mužů (04. 07. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •

Federer (3-Švýc.) - Čilič (9-Chorv.) 6-7, 4-6, 6-3, 7-6, 6-3

Raonic (6-Kan.) - Querrey (28-USA) 6-4, 7-5, 5-7, 6-4
Berdych (10-ČR) - Pouille (32-Fra.) 7-6, 6-3, 6-2
Murray (2-Brit.) - Tsonga (12-Fra.) 7-6, 6-1, 3-6, 4-6, 6-1
Semifinálové dvojice:
Murray (2-Brit.) - Berdych (10-ČR)
Federer (3-Švýc.) - Raonic (6-Kan.)

Komentáře

103
Přidat komentář
Roger_Federer
by me zajimalo, z ceho to ti hatri Rogera(Fans Rafana) maji strach?..; ).
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2016/07/revival-roger-federer/59395/#.V34-F3nr3cs
Reagovat
panzer.dragon
https://twitter.com/Scarlett_Li/status/751012064634765312
Reagovat
panzer.dragon
du si někde pustit pozápasovou konferenci Marina :-)
Reagovat
Pe3k
Byl v pohodě, řekl, že je sklamaný, že je Federer rychlý, ale že není nadčlověk a že doufá, že se vrátí ještě silnější...
Reagovat
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/media/Cmwch7GWIAES0a4.jpg
Reagovat
Labi
ideální příležitost (wimbledon), ideální osoba (Roger). Pro jeho odpůrce to je jako červený šátek před očima býka :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Až na to že býk je je barvoslepý ty demente. Můžeš před ním mávat klidně černou sukní Hingisové a bude se chovat stejně.
Reagovat
George_Renel
Jen jestli to s tou sukní je barvoslepostí.... ;-b
Reagovat
Herbert_Hoover
S tou sukní to bude skoro stejný princip jako s červeným šátkem, bude ho vidět naprosto stejně, jde o to zběsilé mávání. Jo, sukně bude možná nasáklá jistými poševními příměsemi, které dráždí nejednoho bejka, i dvounohého. Nicméně šátek jistě taky nebude bez chemických látek. :)))
Reagovat
Labi
zajdi si na kurz slušného vychování, jelikož tví rodiče očividně selhali
Reagovat
Herbert_Hoover
Nemáš být blbý jako vagon tupých bruslí, takže selhalo spíše tvé okolí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty si jedno velké frustrované individuum...ale tak fanoušek RN, to se není čemu divit :))
Reagovat
panzer.dragon
už z týhle fotky bylo jasný kdo vyhraje zápas :-)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
steve79
Absolutně zaslouženou. Nad výkonem Federera se rozplývají odborníci z celého světa. "Bylo to úžasné, naprosto dechberoucí. Byl to jeden z nejlepších výkonů, jaké jsem od Federera kdy viděl," vyjádřil se pro ESPN John McEnroe.

Známý tenisový analytik Steve Tignor z renomovaného webu www.tennis.com označil Švýcarův spektakulární obrat za čin hodný kouzelníka Harryho Houdiniho.
Tie-break míří do tenisových dějin

"Pokud tenhle Wimbledon Federer dotáhne do vítězného konce, bude jeho čtvrtfinálový výkon něčím, co tenisová historie nikdy nezapomene," uvedl expert.

A i když Švýcara zastaví v semifinále Kanaďan Milos Raonic nebo ve finále jeden z dvojice Andy Murray, Tomáš Berdych, zůstane podle Tignora v paměti všech alespoň famózní tie-break čtvrté sady, v němž Federer bojoval o naději způsobem, jako by šlo o holý život.
Reagovat
Herbert_Hoover
Slovo expert nabralo nové dosud nedefinované rozměry :)
Reagovat
Pe3k
Nezapomenutelné, byl jako Houdini. Federer přivedl Wimbledon do extáze a vzal Navrátilové rekord

https://sport.aktualne.cz/tenis/nezapomenutelne-byl-jako-houdini-federer-privedl-wimbledon-d/r~d82b0fd8441011e6888a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-4
Reagovat
smazaný uživatel
On ten John, byl vždycky lišák :)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby Marin na mečbolech nebo brejkbolech přehodil síť... :-)
Reagovat
steve79
Federer-Čilič zatím zápas turnaje. Z čeho se Roger dostal je neuvěritelný. Byl kolikrát na hraně vyřazení a vždy odvrátil matchball. Tohle dokáže z aktivní hráčů jen Federer, Djokovič a Nadal. Čilič hrál skvělý zápas skvěle. Hlavně jeho podání bylo brutální. Teď čeká Fedexe Raonic. To bude něco podobného. Miloš ale nemá tak skvělý pohby jako Čilič.
Reagovat
Tuttovka
To je otázka, protože Miloš teď chodí víc na síť díky angažování McEnroa a taky dost agresivní. Už to není ten připosraný klučík u základní lajny.
Reagovat
spaniel
Roger 27 es a zadna dvouchyba :) Superagredivni druhy servis do forehandu se ukazal jako genialni. Skvela priprava na Raonice, s kterym to bude podobny styl. Verim, ze po teto otocce si s nim Roger poradi. V pripadnem finale cekam Muru. Marin svymi plochymi ranami odkryl Rogeruv horsi pohyb, coz ale s Murraym nehrozi. Roger by mel byt ten agresivnejsi. Pokud mu pujde servis, ma dobre sance. Koneckoncu s nim nepohral 10 setu v rade. Chum jetzte!
Reagovat
Marduch
Pokud do finále projde, budu zvědavý, s čím do zápasu půjde, tj. jestli k tomu přistoupí jako loni, kdy superofenzivní nátlakovou hrou hluboko v kurtu sfouknul Můru výměnáře jak svíčku.
Reagovat
Roger_Federer
Taky jsem nad tim premyslel pro pripadne finale, na Murrayho z top 3 umi zahrat nejlepe, navic Andy je jeho dvorni hracka;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za 4.set Roger rozhodně zaslouží absolutorium. Tenhle set by se měl vyučovat, hlavně po psychické stránce.

A je dobře, že takový výkon, jeho skalním fanouškům zvedá morálku.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Trocha premotivované, ale roztomilé..
Reagovat
spaniel
A jak jsi na tom ty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chladná hlava starec..Hlavne chladná hlava, nezabúdaj ;)
Reagovat
Roger_Federer
Pomalicku sa bliží September..vsude tisko..Rio uz nestihneme, Us.open uz nedtihneme..TM..nemane postaveni....ojojoj.
Reagovat
a.magerova
I díky Rogerovi..... ;-)
Reagovat
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/media/CmsfCakXEAE82Vx.jpg
Reagovat
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/media/CmsQ1RwXEAAL-CZ.jpg
Reagovat
panzer.dragon
+Irina
Reagovat
panzer.dragon
http://pbs.twimg.com/media/CmsgyR5XYAEi1UC.jpg:small
Reagovat
panzer.dragon
jak hrál dneska raonic? blbý?
Reagovat
smazaný uživatel
Starý pán mal opat raz viac stastia ako rozumu a zubami nechtami sa drží svojej, vďaka žrebu, definitívne poslednej šance na GS titul. Ani šťastie by mu nestačilo, keby bol Cilic aspon trocha normálny, tak ten zápas nemal ako prehrat..
Reagovat
pockerface
To štěstí měl i Marin. Kdyby Roger využil 2 BB za stavu 3:2 v 1.setu, tak se zápas vyvíjel taky jinak a Roger by vůbec nešel do 5.setů. Dnes šlo o to, že hoši neproměňovali BB. Roger jich měl asi 1/9 a Marin 1/8
Reagovat
dappe
Definitivně poslední šance :D To už tady od nejrůznějších chytráků čteme tak dva roky...Čilič hrál perfektně, a po vypadnutí Djokoviče má Federer nejtěžší možný los, takže zatím neplaš.
Reagovat
spaniel
Venuj se radeji Mariconovi z Manacoru, jednoprocentni :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, když měl s Rafou tolikrát smůlu, tak se holt to štěstí muselo někde akumulovat a teď se uvolňuje zpět...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas to byl pěkný, a lámalo se to v koncovce 4 setu. Šance byly na obou stranách.
Asi bych to shrnul do jedné věty - Roger měl kliku, že Marin je takový beran.
malá poznámka- není to nic proti ničemu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jasně, že štěstí v životě potřebují i šampióni. Nebo hlavně oni...
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger si ochočil jestřába, byl bačou neukázněného stáda oveček, no a nakonec si při Cilicových brejkbolech ochočil i jeho...
Reagovat
pockerface
Byl to krásný zápas, ale ty nervy. Musím přiznat, že při těch MB Marina jsem měl tep snad 200 a přiznám se, nevěřil jsem, že to Roger otočí, zdál se mi psychicky dole, ale naštěstí mně vyvedl z omylu a v krásné bitvě to zvládl. Klobouk dolů v jeho letech, že dokáže ještě otáčet zápasy. Asi nejvíc by se mi líbilo případné finále Roger x Tsonga nebo Roger x Tomáš.
Reagovat
FulnekUltras
a z květáka mozeček...
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Fandina
a gratulace veliká. Viděla jsem jen závěr zápasu, když Roger otočil. Super a gratulka. A pak, že je to dědek ... úsměv
Reagovat
Pe3k
Tsonga Můru unaví, Berdych ho porazí a ve finále to odevzdá Federerovi :)
Reagovat
Nola
neunavi, Tsonga sa rozsypal po 1.skvelom sete,skor moze stavat na psychologickej vyhode, ktoru ziskal v poslednych zapasoch, Tomas Muru moze porazit jedine ak nastupi v mode 2010
Reagovat
Pe3k
Takže nakonec unaví, co?
Reagovat
Nola
unavil, unavil, neverila som, ze sa Jo tak dokaze zdvihnut, pocitala som s 3.setmi
Reagovat
Denis92
Napokon nadherny obrat! To boli strasne nervy. Neskutocne ako zrazu dokazal odvracat tolko BB a MB a cez 2.podanie. Velky podiel na tom vsak ma aj Cilic, ze nedokazal zreturnovat. Treba vsak dat aj kredit Rogerovi, pretoze tie 2.podania mali rychlost okolo 170km/h co je jeho nadpriemer. TB vo 4.sete bol infarktovy, za stavu 6-4 ked vyhodil ten FH tak ma skoro porazilo. Postupne vsak zacal lepsie returnovat a aj BH obcas zafungoval a v 5.sete uz bol lepsi.
Kazdopadne, bola to dokonala priprava na Raonica. Mozeme ocakavat podobny tenis. Uvidime ako na tom bude Roger so silami, co chrbat a koleno. Takuto zataz tuto sezonu este nemal. Na Raonica by mozno stacil podobny vykon, na Murrayho vsak ani nahodou.
Reagovat
Pedronegro
moc se mi líbí Lendl, jak se netváří :)
Reagovat
svetova.dvojka
Nejlepší hráč historie, kdyby vyhrál alespoň jednou Wimbledon...
Reagovat
dadaft
Andy pod tlakem ze dvou podání jeden přímý bod a jedno eso,,,,,,,,,, lavička šílí, kromě Ivana.
ten s kamenným obličejem jen neznatelně kývne hlavou.
:-)))))))))))))
Reagovat
Marduch
jj působí to zvláštně, ale ve svý době byla Ivanova pokerface jeho velkou psychologickou zbraní. Často tím znejisťoval až deptal soupeře, vyváděl je z konceptu, protože jeho výraz a absence gest po jakékoli výměně naprosto nereflektovaly aktuální dění na kurtu... Vlastně je to tak trochu opak Andyho, většinou f**kujícího nebo hlavou kroutícího po pár pokažených míčích.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, kdyby zlendlovatěl, tak může být třeba GS mág :)
Reagovat
Kozoroh
V pátém setu byl Fedex lepší na returnu a v mezihře, kdyby býval líp returnoval, nemusel zápas otáčet. Ztráta prvního setu byla pro Rogera bolestná, neboť mi připadal v mezihře o kousek lepším hráčem, ale TB pokazil. Druhý set a počátek třetí sady co se returnů a mezihry týče připadal špatný. Tam mohl Fedex vytěžit víc, ačkoliv navenek vypadal Marin nehratelně.
Reagovat
smazaný uživatel
No? A to ste v polovici 3.setu lámali nad Rogerom palicu. Boh dal, motyka vystrelila, Marina naľakala a Roger vyhral.
btw. môžem odporučiť super farbu na 100%-né krytie šedín :D
Reagovat
turista
Je neuvěřitelný, že RF vyhrál pětiseťák když prohrával 0:2 na sety a ještě ve druhém setu vypadal dost odevzdaně. Dokázal se ale během zápasu pořádně zlepšit. Po prvních dvou setech bych na jeho výhru nedal ani korunu. Pětiseťáky rutinně vyhrávají hlavně Novak Djokovič a Andy Murray. Všichni ostatní málokdy.
Reagovat
Tuttovka
Berdych Pouille je hodně vyrovnaný zápas. Mezi oběma hráči není příliš velký rozdíl. Snad si Tomáš zahraje o finále. U Tsongy a Murrayho nevím komu fandit, ale možná bych to víc přál Frantíkovi, neboť ještě žádné GS nevyhrál.
Reagovat
Jabadu
Rozdíl je obrovský od začátku. Frantík je trochu klikař. Ale už to jde správným směrem.
:-)
Reagovat
mahycek
Taky jsem šel chvilkama dělat něco jiného po 2 setu a ono to pomohlo .
Reagovat
svetova.dvojka
zatím nejpamátnější zápas letošního Wimbledonu.
Reagovat
Herbert_Hoover
nejpamátnější je zápas české mlátičky Jirky s Bedřichem :) Jirka by se s Pouillem jistě takhle nepáral, ten by ho rozerval na dvě doby!
Reagovat
svetova.dvojka
Ne... tohle byl lepší tenis, než ta holomajzna dvou Čecháčků...
Reagovat
Tuttovka
Roger měl v druhé polovině zápasu skutečně velmi dobré momenty.
Reagovat
Herbert_Hoover
i kdepak, 4/5 zápasu to bylo o jednom hráči :)
Reagovat
smazaný uživatel
další zakomplexovanej hater RF :))
Reagovat
Herbert_Hoover
na tom není nic zakomplexovaného, to je prostě holý fakt, že čtyři sety rozhodl Marin, ať už svým uměním nebo svými nevyužitými příležitostmi :) to uznal i nejeden RF fanoušek, jenž si zachoval zdravé smysly a nenechal se opít pozápasovou euforií :) Fedexovi patřil až pátý set, kdy byl Marin pochopitelně mentálně vyždímán jako houbička na mytí nádobí :)
Reagovat
dappe
Dobře to nezvládáš :) Vždyť to kromě druhého setu bylo úplně vyrovnané. A Čilič hrál svůj top tenis, jediné co si může vyčítat jsou ty nevrácené druhé servisy, na druhou stranu nikdo nenapíše, že ta podání byla od Federera naprosto parádní.
Reagovat
Herbert_Hoover
Úplně v klidu hele, mně je Wimbledon de facto volný, Rafa tam nestartuje a nikdo mě výkony neoslovil natolik, abych bojoval za svého koně. Čistě objektivně byl ale Marin lepší po většinu zápasu, o čemž svědčí nejen brejkboly a mečboly. A když už měl Marin slabší chvilky, Roger jich (místy až ostudně) nedokázal využít. Tiebreak čtvrtého setu mohl skončit, namísto toho vyhodí forhend až do kosmu. Prostě nebyl to zdaleka optimální výkon, ten přišel až v pátém setu. Klobouk dolů za to, jak odvrátil druhý mečbol, dvě esa v řadě slušné. Gem ovšem ukončil opět Marin, kdy vyhodil dobíhaný forhend po Rogerově zkrácení, na jeho omluvu, míček mu uskočil. Stejně je ale nepochopitelné, že šel zápas do pěti setů, mohl být několikrát ukončen pro jednu a tu samou stranu. :) Takhle si nepředstavuji naprosto vyrovnaný zápas.
Reagovat
dappe
4/5 zápasu je ale fakt hovadina. Federer působil například až do tb v prvním setu lépe, měl i dva bp. Ono i v tom druhém setu měl nějaké šance na break zpět. Čilič byl za ty čtyři sety možná o kousek lepší, ale rozhodně to není tak, jak to popisuješ. A k těm chybám Čiliče, to jako chceš, aby při tom svém stylu hry, nic nezkazil?
Reagovat
Kozoroh
V prvním setu byl o kousek lepší Fedex, ale pokazil TB, proto ho prohrál. V druhém setu Roger moc kazil a Marin vypadal nehratelně, ale to bylo jen zdání, Fedex měl šance, ale pokazil je - třeba ten bekhend u sítě v 10. hře druhé sady. Třetí set získal Roger z velké části díky zaváhání Marina na servisu. V čtvrtém setu byl výkon Rogera podobný jako v tom prvním, ale zde už ten TB získal, byť ho mohl získat snadněji - vedl 6:4 a vyhodil forhend.
Marin hrál velmi dobře, ale v prvních dvou setech mu Roger dovolil vyniknout.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, už se nemůžu dočkat, až budem bilanci 2:9 :-))))
Reagovat
ipko
všetci môžeme byť spokojný.. Marin sa natrvalo zapísal do wimbledonskej histórie a Roger je v semi :)
Reagovat
ipko
*spokojní
Reagovat
panzer.dragon
sem zvědavej na stana, šel něco dělat na zahradu za stavu 02 :-) že už je vymalováno
Reagovat
smazaný uživatel
nestává se vám, že tohle přesně často funguje? Když to vypadá bledě, jdete dělat nějakou zálsužnou činnost a najednou co nevidíte! :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, možná jsem to vítězství Rogerovi zařídil já. Dokud jsem na to koukal, tak byl na vyřazení ve třech setech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Už jsem tady, musel jsem pak ještě někam odjet, ale výsledek jsem nevěřícně zaznamenal na mobilu. NO tak Roger ukázal, že je pánes. Jako za starých časů.

A jako bonus navíc - člověk zvítězil nad chemií.
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, měli bysme ho zavolat :D
Reagovat
sprchon
Ladies and gentlemen, it's coming from outer space. It's not a bird, it's not a plane. It's superman! :)

Senzace! :)
Přiznám se, že na začátku třetího už jsem taky nevěřil. Roger se ale zvednul, nedělal tolik laciných chyb, naopak občas vytáhl nějakej ten super shot. Velká gratulace a ať se daří dál. :)
Reagovat
Mayo
Roger Federer dokázal otočiť z 0-2 a ja som ho odpísal. Kráľ kráľov. Anblivlbl (:
Reagovat
Roger_Federer
Prvni live tenis po navratu z dovolene.
Brutal.
Rogere pojd.;), uz jenom 2 lamy a je to, muzes jit....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ten Tomáš si to tak komplikuje vždyť mohl mít set v kapse.na brejbolech nic moc takový jalový výkon zatim
Reagovat
Lina
Gratulace Rogerovi za tu parádní otočku. Krásně zdramatizoval zápas, ve kterém to s ním nevypadalo dobře. Boj o 8. titul pokračuje.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Kozoroh
V pátém setu byl Fedex lepší na returnu a v mezihře, kdyby býval líp returnoval, nemusel zápas otáčet. Ztráta prvního setu byla pro Rogera bolestná, neboť mi připadal v mezihře o kousek lepším hráčem, ale TB pokazil. Druhý set a počátek třetí sady co se returnů a mezihry týče připadal špatný. Tam mohl Fedex vytěžit víc, ačkoliv navenek vypadal Marin nehratelně.
Reagovat
Kozoroh
Škoda pro Rogera, že nebyl "happy" po Wimbledonu nebo US Open 2015 :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Hlavně to USO, na WB byl Djokovič objektivně o dost lepší, ale USO si Roger prohrál víceméně sám.
Reagovat
kada.tom
První dva sety byly od Marina skvostné, dlouho to vypadalo i ve 3. setu dobře, ale pak za stavu 4-3 Marin neproměnil tři breakbally v řadě, což byl jasný zlom zápasu. Pak hned o podání přišel Marin a bylo po setu. Čtvrtý set - opět tam měl Marin breakbally, dokonce i 3 matchbally, jenže TB prohrál, a to teda ne zrovna uměním soupeře, ale svýma chybama ... pátý set byl de facto o tom, kdy Marin přijde o servis ... bohužel se tak stalo ...

... jediný, co tenhle zápas přinesl pozitivního je ten fakt, že se snad Federer hodně unavil a v SF ho Milos uservíruje a vyřadí ...

... a Marine, ty se jdi zahrabat, tohle prohrát ... :-/
Reagovat
Roger_Federer
Smula gumo;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ti třeba ty zakomplexovaná trosko :))
Reagovat
smazaný uživatel
sorry RF, to měla byt reakce na ošklivýho Kadlece
Reagovat
Stan_Borowitz
Příště mu to musej doktoři líp namíchat, aby vydržel dýl...
Reagovat
yenda1
:)
Reagovat
Jiri
za spoustu krasnych okamziku v tomto sportu a doufam, ze jeste nejaky ten rok vydrzis. Ve tretim setu urcite malo lidi verilo, ze by to mohl otocit. Ja videl 3:0. Je to paaan.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist