Federer poprvé prohrál se Seppim a po dvanácti letech bude chybět v semifinále!

23. 1. 2015, 06:32
Aktuality 467
AUSTRALIAN OPEN muži - Semifinále Australian Open bude po dvanácti letech bez Rogera Federera. Čtyřnásobný švýcarský šampion dnes překvapivě prohrál už ve třetím kole s Italem Andreasem Seppim, s nímž přitom v předchozích deseti vzájemných duelech ztratil jediný set.
Roger Federer

Od roku 2004, kdy na Australian Open získal svou první ze čtyř trofejí, v Melbourne nechyběl jedenáctkrát po sobě v semifinále. I letos Roger Federer přiletěl na úvodní grandslam sezony v dobré formě a po vítězném turnaji v Brisbane patřil k hlavním aspirantům na vítězství.

Ale už po třetím kole mezi nimi není. Třiatřicetiletý Švýcar dnes nečekaně skončil na raketě Andrease Seppiho. O tři roky mladšího Itala, s nímž měl parádní bilanci 10-0.

Seppi se životního vítězství dočkal zásluhou aktivnější hry, kterou rozhodoval většinu klíčových momentů (na vítězné fiftýny prohrál 144-145). Zatímco Federer dlouho čekal na vhodnou příležitost k útoku, italský tenista mnohdy vytasil nečekaný vítězný úder.

Federer na Australian Open
2015 3. kolo
2014 semifinále
2013 semifinále
2012 semifinále
2011 semifinále
2010 vítěz
2009 finále
2008 semifinále
2007 vítěz
2006 vítěz
2005 semifinále
2004 vítěz
2003 osmifinále
2002 osmifinále
2001 3. kolo
2000 3. kolo

Federer se v prvních dvou sadách trápil, třikrát servis přišel o servis a soupeř za stavu 6-4 a 5-4 podával na vedení 2-0. Švýcarovi pak sice pomohla páska a rozhodnout musel tie-break, jenže v něm Švýcar neudržel vedení 4-1 a čekala ho náročná cesta za obratem.

Zápas z 0-2 na sety Federer otočil během své kariéry devětkrát, dnes mu k tomu ale chybělo dostatek odvahy. První krůček sice udělal, když ve třetím dějství ztratil jen čtyři míčky po svém podání a snížil na 1-2, italský tenista ale neznervózněl a o cenný skalp se připravit nenechal.

Čtvrtý set nenabídnul jediný ztracený servis. Federer nevyužil hned v první gamu brejkbol, další už k vidění nebyl. Seppi byl poprvé blízko vítězství za stavu 6-5 při podání Švýcara, ani jeden ze čtyř pokusů o mečbol ale nevyšel. Federer se ve zkrácené hře ujal po parádním bekhendovém prohozu vedení 5-4 a měl dva servisy, ovšem o minibrejk se připravil 55. nevynucenou chybou v utkání.

Seppi si následně skvělým forhendem připravil první mečbol, který proměnil parádním způsobem. Federer sice dobře zaútočil forhendem k lajně a následným náběhem na síť a zdálo se, že výměnu vyhraje, jenže Ital se po míčku natáhnul a poslal ho kolem Federera přesně do růžku. Jubilejním 50. winnerem.

"Už jsem si myslel, že na ten míč ani nedosáhnu, že to je vítězný míč, takže ani nevím, jak jsem z toho zahrál ten prohoz," divil se Seppi po životní výhře.



"Nevím, jak jsem to dokázal. Snažil jsem se zápas na velkém dvorci si užít a hrát co nejlépe, což se mi povedlo, protože jsem porazil Rogera," řekl na 46. hráč světa Seppi, jenž si o první grandslamové čtvrtfinále zahraje domácím Nickem Kyrgiosem.

Sedmnáctinásobný grandslamový vítěz Federer, který dnes spáchal devět dvojchyb, bude v Melbourne chybět poprvé od roku 2001 v osmifinále. Neobhájení loňského semifinále mu komplikuje útok na post světové jedničky, o který ještě koncem minulého roku usiloval.

"Asi jsem dnes vyhrál ty špatné míče," řekl sklíčeně Federer. Narážel na to, že v celkovém počtu získaných bodů vyhrál 145-144, ale zápas přesto ztratil. "Nedokázal jsem hrát nejlepší tenis, a to i proto, že Andreas byl vynikající. Možná jsem neměl úplně správný rytmus, ale takový pocit mívám poměrně často," dodal.

Tentokrát žádné komplikace, Nadal postoupil ve třech setech
Necelé tři hodiny po vyřazení švýcarského tenisty nastoupil ke svému dnešnímu utkání Rafael Nadal. Španělský tenista předevčírem vystrašil své fanoušky, když mu v zápase s Američanem Smyczekem viditelně nebylo dobře a utkání vyhrál až v pěti setech, ovšem dnes už znovu předvedl suverénní výkon a do osmifinále postoupil bez větších problémů.

Souboj s Dudim Selou odstartoval Španěl dvěma rychlými brejky a brzy vedl 4-0. Izraelský tenista uhrál v úvodním setu jen čestný game a poté už se znovu prosazoval Nadal, který získal devět her v řadě a soupeři tak ve druhé sadě nadělil "kanára".

Vyrovnaný průběh měl až třetí set, v němž musel Nadal odvracet sedm brejkbolů. I tentokrát si ale všechny servisy pohlídal a ještě před zkrácenou hrou se dostal k prvnímu mečbolu. Ten ještě Sela odvrátil, Nadal si však vzápětí vypracoval další a vítězným forhendovým úderem utkání ukončil.

"Obecně bych řekl, že jsem hrál dřív než předevčírem. Dneska jsem se cítil líp," řekl k dnešnímu utkání Nadal. "Líp jsem měnil směr a zlepšil jsem se z forhendu a na podání. Dudi měl ve třetím setu pár šancí a já měl ke konci trochu štěstí, dodal Španěl, který měl podle svých slov v předešlém zápase se Smyczekem poraženecké myšlenky.

"Patří to mezi nejtěžší chvíle, které jsem na kurtu zažil. Fyzicky jsem se necítil moc dobře a měl jsem štěstí, že jsem prošel dál. Už jsem si říkal, že si budu muset zarezervovat letadlo na Mallorku," přiznal Nadal, kterého v boji o čtvrtfinále čeká Jihoafričan Kevin Anderson.

Andy MurrayMurray pokračuje bez ztráty setu
Sedmý rok po sobě se do osmifinále Australian Open dostal Andy Murray. Trojnásobný finalista v Melbourne neztratil ani set, když letos v součtu s Hopman Cupem a exhibicí v Abú Dhabí vyhrál všech osm zápasů. 

Po úvodním rozpačitém výkonu proti Bhambrímu se sedmadvacetiletý Brit rozehrál do velmi dobré formy. Po Matosevicovi dnes nedal šanci Portugalci Joao Sousovi, jehož smetl 6-1 6-1 7-5. Jediný slabší okamžik si Murray vybral v závěru utkání, kdy ztratil vedení 4-1.

"Myslím, že jsem dnes hrál dobře. Dařilo se mi diktovat tempo výměn, měl jsem pod kontrolou hru od základní čáry. Míčky jsem trefoval čistě, takže to dnes hodnotím jako dobrý výkon," pochvaloval si Murray.



O zopakování loňského čtvrtfinále, v němž nechyběl od roku 2010, se šestý nasazený Murray utká s Grigorem Dimitrovem. S o čtyři roky mladším Bulharem loni dvakrát prohrál, včetně grandslamového souboje na domácím Wimbledonu, ale poslední střetnutí zvládl lépe a v celkové bilanci vede 4-2.

"Určitě to bude těžký zápas. On hrál v minulém roce velmi dobře, je to talentovaný hráč. Je to jeden z těch mladých kluků, co se snaží prorazit. Doufám, že odehraju dobrý zápas a pořádně mu to znepříjemním," řekl Murray.

"Bude skvělý zápas," těší se Dimitrov. "Mám rád naše společné zápasy. Mám rád výzvy a myslím si, že jsem psychicky i fyzicky připraven. Půjdu tam s tím, že chci vyhrát a nechám tam maximum. Dám do toho všechno a pokusím se znovu vyhrát. Vím, že to bude těžké, protože to samé udělá on. Myslím, že nás čeká velký zápas," dodal.

Třiadvacetiletý Dimitrov měl dnes namále s Kypřanem Marcosem Baghdatisem. Finalistu z roku 2006 udolal až po třech a půl hodinách boje 4-6 6-3 3-6 6-3 6-3.

"Dnes jsem se na kurtu necítil zrovna nejlépe. Marcos hrál velmi dobře už od začátku zápasu a já jsem nebyl schopný na to okamžitě reagovat. Na druhou stranu jsem se ale cítil dobře po fyzické stránce, tam problém nebyl. Nebudu skrývat velkou radost z výhry, protože takové vybojované vítězství těší každého," řekl Dimitrov.

Výsledky - Australian Open - muži (tvrdý povrch, dotace 40 milionů australských dolarů):
Dvouhra - 3. kolo:
Seppi (It.) - Federer (2-Švýc.) 6:4, 7:6 (7:5), 4:6, 7:6 (7:5)
Nadal (3-Šp.) - Sela (Izr.) 6:1, 6:0, 7:5
Murray (6-Brit.) - Sousa (Portug.) 6:1, 6:1, 7:5
Dimitrov (10-Bulh.) - Baghdatis (Kypr) 4:6, 6:3, 3:6, 6:3, 6:3
Anderson (14-JAR) - Gasquet (24-Fr.) 6:4, 7:6 (7:3), 7:6 (8:6)
Tomic - Groth (oba Austr.) 6:4, 7:6 (10:8), 6:3
Kyrgios (Austr.) - Džazírí (Tun.) 6:3, 7:6 (8:6), 6:1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

467
Přidat komentář
ipko
aký je podľa vás najkrajší úder Rogerovej kariéry? Ja si nemôžem pomôcť,ale to čo zahral proti Murraymu vo Wimbledone je impsossible pre mňa https://www.youtube.com/watch?v=AAeFXIIq95A
Reagovat
ipko
doteraz som rozmýšľal prečo výrobcovia hry Virtua tennis 4 dali do hry takého priemerného hráča ako Seppi..po včerajšku ale už viem prečo..:)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje se za něj možná líp než za Rogera no :D
Reagovat
ipko
hej,ale inak je to pecka hra..:)
Reagovat
smazaný uživatel
chcel by som este vidiet na GS zapas Roger-Rafa,ale asi budem spokojny aj so zapasom na 2 sety,mozno v Riu
Reagovat
babolat.cz
to asi uvidíš. Třeba někdy dostane RF WC a potká Rafu v 1.kole.
Reagovat
ipko
fedex nebude nikdy odkázaný na voľné karty na GS..
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim, že Roger sice klesat bude, ale v osmičce se ještě nějakou dobu určitě udrží a do čf ještě párkrát projde, takže jejich souboj je stále reálnej.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo neviděl koukejte na EUROSPORT 2, právě teď dostává arogant na pekáč, je to takovej balzám na duši :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, jak málo ti stačí k radosti. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se zase ráda podíváš, až dostane Berdík, hm? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Co až dostane Berdík? Ten vyhraje, když ho máš rád, není to řešit :D
Reagovat
Jabadu
Tvá fascinace Rogerem je až ... no, nechci říci přímo patologická. Nicméně (bez urážky) - vzhledem k tomu, že to je bezesporu jeden z nejpohlednějších sportovců světa = jako že tě to tak zajímá. :D
Reagovat
Roger_Federer
Co tam davaji?Predavani cen nejlepsimu hraci vsech dob, R.Federerovi?
Reagovat
Lina
nesmíš si to tak brát, že ty nemáš fanoušky. A víš o tom, že závidět není hezké? :)
Reagovat
smazaný uživatel
do aleji dneska nepujdu! Hnus mi zveda zaludek, hlouposti me nezajimaji a jsou proste v zivote chvile, ze ani na moudrosti neni nalada.. :-((( Takze je to na Johnovi a na Berdovi! ;-)
Reagovat
VlS
Standardní frontální emocionální porucha po výhře/ prohře jedné z ikon. Nic neobvyklého, byť tvé rozhodnutí zdá se být navýsost moudrým :-;
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem fanynka Rogera, ani Nadala nebo Můry, ale takhle tady onanovat když prohrajou by mě fakt nenapadlo :D Já mám radost z Tomáše, snad mu vydrží forma. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Amelie Army nic? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Na třetím místě, kdyby Tom a John nevyšli? Jinak Johna protlačíme společně, nepdoařilo se nám to s Doktůrkem, tak tak Johna potlačíme!
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, zacnu o tom uvazovat... ale jen kvuli Amelii! :-)) Ani s Johnem nas neceka zrovna selanka, videla jsem jeho uvodni zapasy.. ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Pro me je ted po vypadnuti Rogera Andy jasna volba, podaril se me kix a dal jsem na tiket ze zkonci misto 1-4, vitez..
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/extrastats/index.html

Tak už to "opravili". Bára už má "pouze" 202 km/h a nejrychlejší podání zahrála Serena...
Reagovat
Jabadu
163 cm a podává přes dvěstě?! Zřejmě slušnej oddíl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak psal včera Gigin, Bára musela bejt pořádně naßraná:)
Reagovat
VlS
Já myslím, že to bude oblečením, údajně experimentální podprda, dálkově ovládaná. Zafixuje ruku a funguje na bázi dobývacího stroje. Je to patentované ve 128 státech a smí to nosit jen Barbara, protože účinky jsou doslova barbarské. Čtyři testovací sparingové už přišli o život, když omylem místo tenisáku byla použita dlažební kostka. Dostřel max. 1/2 námořní m?le, rozptyl +,- 2 kurty.
Reagovat
Jabadu
:DDDD
Reagovat
misa
Jen zmenšení chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger prostě dneska neměl rytmus, sám to říkal a proto prohrál. Ty tiebreaky by snad nepustil v žádném jiném zápase. Když je stav 4:1 beru to jako hotovou věc, totéž ten čtvrtý set...Alespoň si konečně dá dovolenou, taky jede snad od loňského Brisbane v kuse. Ve spoustě turnajů došel do finále a rok 2014 byl úspěšný. Do toho DC, IPTL, žádná dovolená, 33 let a 4 děti...klobouk dolů, že to přežil.

Škoda, že neměl dneska štěstí jako Rafa, který i přes své problémy narazil na mnohem slabšího hráče, který ho ani tak nedokázal porazil.

Seppi hrál dneska velmi dobře a nenechal se porazit a zaslouženě vyhrál. Osobně věřím, že Roger je schopný toho ještě letos hodně uhrát a předvídat zda vyhraje GS nebo na to už nemá je kravina. Každopádně doufám v další zajímavý průběh AO, je se na co těšit. I když pro mě osobně je škoda, že tam Roger nebude. Ale čekají nás další skvělé zápasy, tak sem s nimi !
Reagovat
mihate
Veľmi pekne si to napísal.
Reagovat
PH94
Přátelé, jak se jmenuje ta stránka pro WTA, kde jsou vypsané následující turnaje+ seznam přihlášených hráček? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to není stránka pro WTA, ale tady najdeš seznamy hráček na další turnaje a spoustu informací, jsou tam i fora hráček apod.

Turnaje:http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=552

Hl. stránka: http://www.tennisforum.com/index.php
Reagovat
PH94
Jojo tyhle jsem myslel :) Mám novej notas a nemohl jsem si za nic vzpomenout na ten název :D Moc děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kam se asi může posunout po AO Lucka Hradecká?
Reagovat
Jabadu
Na tuto otázku odpoví náš Pííí áááR manager tommr. :D
Reagovat
misa
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
VlS
Ty, už tady chodíš dost dlouho na to, abys věděl, kde si to můžeš najít za 10 vteřin sám, ne?
Lucka H 122, Andrea 230+
Reagovat
panzer.dragon
dnešek se sakra nepoved, tohle je prostě proti tenisu, i ten barney tady ráno psal, že to roger otočí :-), něco mi přišlo zvláštní hned ráno, sám sem se vzbudil bez budíku v 5:30 což je dost divný.. doufám, že se nad to Roger dokáze povznést a nerozhodit se tim d dalších turnajů
Reagovat
panzer.dragon
gigine, souhlasíš že letošní AO je nějaký divný? :-)
Reagovat
gigin
Jo, je to blbý turnaj. Na houno.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to?
Reagovat
Jabadu
Diskuse dává tušit, že je zde hodně mladých lidí, kteří musí světu vykřičet své emoce a svou důležitost. Na tom není nic divného. Tak tomu bylo vždy.
Zaujala mne slova Petry na tiskovce:
Aga má strašně šikovnou ruku, stejně jako ji měla Martina.
Myslím, že by Petra měla vážit slova. Ono v kontextu kdy se Martina vdala (nebo oženila?) to může působit poněkud pikantně. :-)
Reagovat
tedi
a tvuj prispevek sem presne zapadne.
Reagovat
Jabadu
No jo, ale já netuším, zda to myslíš jako kritiku nebo pochvalu. :D
Reagovat
misa
Tohle bych spíše čekal na jiných stránkách.
Reagovat
Nola
zalistuj dozadu....male svine mali zelenu....
Reagovat
carolyn
Všimli jste si že už tu dlouho nechodí žádní nově příchozí lidi? Vždy při každém GS byl nával nováčků, ale to už je dávno pasé.
Si říkám čím to asi jenom je? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přemýšlím, k čemu to je? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu vidím spousta nováčků - namátkou Kvitovka, Kanadanbezhokejky, Paseka, z těch co se připojili nedávno stačí jmenovat Davor1, Kozoroh nebo Marian99. ;)
Reagovat
carolyn
4street - k ničemu

vencapeRF - to sice jo, ale já tím nemyslela 5 lidí :-D prostě už to není co bývalo, nejen v počtu příchozích, nebo v debatách ......
Reagovat
Jabadu
Jo a ta výrazná ... jak se jenom ... no ta, co nám dává najevo, že jsme pouhopuozí Gójové. :D
Reagovat
babolat.cz
pokud bych hledal důvody prohry Rf, nesváděl bych to na záda nebo na tričko bez límečku, ale jednoduše mu odešel forhand a také tragický timing na síti, což jsou jinak jeho silné stránky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud ten tenis sleduješ hodně, tak poznáš 100% Rogera, Rafu, Novaka. Dneska jsem se divil jaké chyby a z jakých pozic dělal. Ještě, když jsi zvyklý, že z toho je v normálních zápasech winner a dneska páska, páska, out metr, páska. Nejde jen non-stop, každý jednou prohraje. Loni dal na GS semifinále, čtvrtfinále, finále, semifinále. Letos má slušné šance taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak zítra to kromě Petry nebude mít lehké ani Radwaňská která s Lepchenkovou poslední dva zápasy prohrála, a poslední dobou se jí nedaří proti levačkám. Petra to bude mít také těžké ale já věřím že to zvládne
Reagovat
smazaný uživatel
Ondra Bank je třetí v Super kombinace, velká gratulace Ondro
Reagovat
Nola
vyzera to, vyzera, ze najlepsiu formu si priniesli na AO Tom s Murou...
normalne zacinam mat obavy zo zajtrajsieho zapasu, Nando dokazal na AO vytrapit Rafu....
Reagovat
smazaný uživatel
Dopadne to tak, jak to dopadnout má. Věřím v Noldu :)
Reagovat
Nola
nebude to mat jednoduche, Nando je skuseny hrac, trapil aj Muru vo Wimbledone...mam obavy, zatial ho nikto nepreveril, nie je to prijemny super, Nole ma s nim vacsinou problemy.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Verdasco, potom Wawrinka.. ani jedno nevypadá lehce.. má to s nimi nepříjemné. Ale víš, jak to je. Pokud chce brát trofej, musí je dát.
Reagovat
Kozoroh
Verdasko už není tím, čím býval. V posledních dvou letech jsou pro něj na hardu max. 3. kola. Z tohoto zápasu obavu nemám, horší to bude podle mě mít s Isnerem v OF, ale pomalý melbournský beton bude svědčit Novakově hře a No1e si poradí ;)
Reagovat
Nola
ty radsej nepodcenuj ziadneho supera, naposledy si podcenil Esovica.... Isnera budem riesit, ked to bude aktualne, momentalne Nole nepresiel cez 3.kolo, ziadny hrac nie je neporazitelny - vid. dnesny duel....
Reagovat
Kozoroh
No u Fedexe už zápas s Bolellim naznačil, že Fedex není v optimální formě. Krom toho je u Rogera rok 12 posledním, kdy hrál na všech GS QF, roku 13 vyhořel ve WCH a USO, loni na RG, letos byl překvapivě vyřazen na AO, holt už není nejmladší.
A jak píšu, Verdasko už má nejlepší léta za sebou a většina jeho výher nad Nolem je z antuky. Párkrát v Pekingu sice Novaka potrápil, ale Novak si vždy poradil. Já z tohoto utkání nemám velké obavy.
Reagovat
Kozoroh
Nebuď hysterická, H2H je sice 6:4 pro Djokera, ale 3 výhry si Verdasko připsal na antuce. Jen jednou Novaka zdolal na betonu, před 10 lety na USO. A ač byl Novak nováčkem, tak dokázal dotlačit favorita do pěti setů.
Od French Open 14 je pro Verdaska maximem 3. kolo, už nezáří jak před lety.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak před lety, ještě předloni mohl klidně vyhrát Wimbledon, pokud by býval zdolal Murrayho, to bylo tehdy v podstatě předčasný finále...
Reagovat
Kozoroh
Sorry, ale podle tvé logiky by pak Wimbledon 2012 vyhrál Benneteau, který vedl nad Fedexem 2-0 na sety. Nebo wimbledonským vítězem za rok 2010 by se stal Petschner, který vyhrával nad Nadalem 2-1 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ale nemůžeš porovnávat, v případě Verdasca to už bylo čf, po němž by následovalo sf s Janowiczem, kterého by měl velkou šanci porazit a ve finále by hrál s unaveným Djokovičem jako Murray, takže šance na titul by měl velké, s tím nemůžeš případná vítězství Petzschnera a Benneteaua ve třetím kole srovnávat, navíc Verdasco byl tehdy ještě jiná klasa než oni dva. O tom se ale nedohaduji, jen říkám, že ještě předloni měl na některém turnaji formu jak hrom.
Reagovat
Kozoroh
Tehdy (W 2013) byl Verdasko v pozici nenasazeného hráče, zatímco Benneteau byl 31. na světě a 29. nasazený díky výsledkům na trávě. Což znamená, že neplatí tvá slova jiné klase.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel jiná klasa ve smyslu potvrzení příp.vítězství nad favoritem, Verdascovi se to povedlo už v r.2009 na AO, kdy dal Murray a došel až do sf, kde po obrovskym boji prohrál, Verdascovi možnosti byly zkrátka vyšší než třeba Benneteauovy, i když byl v žebříčku za ním.
Reagovat
Kozoroh
+ Nikde není napsané, že kdyby Andyho zdolal, že by pak v SF porazil i Janowicze. I o něm se dá říct, že měl formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to nikde napsané neni, s tím souhlas, jen říkám, že by to bylo slušně pravděpodobné.
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/album/photo-of-the-week/f/photooftheweek81-2/

:)
Reagovat
Amputace
Škoda. Tak nějak jsem doufal v semifinále Rafy a Rogera. Co se týče "diskuze" níže, kromě obligátních výpadů Barneyho jsem vlastně ani nic pobuřujícího neznamenal. Prohrát ve třetím kole Nadal, Barneyho by zastoupil Petřík a je to úplně stejné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já, i když nestranný jsem si dal tu práci a podíval se na reakce při porážkách Nadala, je to skutečně prakticky stejné, jen někdy horší, někdy "lepší".
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom taková technická, Barney je fanoušek Rafy? Vlastně jsem ho nikdy neviděl radovat se z Nadalovy výhry na GS, když zrovna neporazil ve finále Roga. Spíš takový kovaný hater Fedexe, stejně jako Pe3k, který kdysi býval fanouškem Rogera, ale teď už je jen hater Rafouna.
Reagovat
spaniel
To se pleteš. Pe3k rozhodně není na úrovni Barneyho, hlavně poslední rok je úplně jinde než předtím. Spíš dává odkazy na videa a tak. Pokud někdo, tak jackiec.
Reagovat
Amputace
No jinde určitě není. Akorát neuráží a neútočí vysloveně vulgárně a buransky, dělá ovšem naprosto to samé, jen pod záštitou slušnosti. "Je sice jedním z nejlepší hráčů historie, ale to co on předvádí na kurtu, když začne prohrávat, to je ostuda sportu v přímém přenosu. Ilegal coaching a hned potom si zavolá doktora, i když mu nic není. Jeho nesportovní chování, téměř pokaždé, když prohrává je ubohost nejhrubšího zrna. Bad loser." Například tento komentář z nedávné diskuze k zápasu Nadal-Smyzcek ti připadá "jinde"? O tom, že je Nadalovi blbě, snad nepochyboval vůbec nikdo - samozřejmě kromě Petříka.
Reagovat
spaniel
Tak milovat ho nezačal, ale už není vulgární a to snad posun je, ne? Jestli si ho pamatuješ pár let zpět, je to velký rozdíl. Navíc přispívá mnohem méně a spíše s odkazy. Podle mě to posun je. Otázka je, zda je pro Tebe horší vulgární nebo slušný a rafinovaný hater...protože takový je mezi Nadalovcema taky.
Reagovat
Amputace
Já to příliš nerozlišuji. Obojí mi připadá hrozné. Vulgarita je ovšem podle mě méně nebezpečná, protože je nepokrytá, zatímco rafinovaný hate, jak píšeš, si může hater ve výsledku ještě obhájit.
Reagovat
Amputace
S tím, že nepíše tolik jako dřív, souhlasím, ovšem to ani Barney, prakticky jen při podobných situacích, jaká nastala dnes. Ale jak zde bylo řečeno - on je zkrátka hater Federera, nikoli fanoušek Nadala, Petřík je hater i fanoušek, to je třeba uznat.
Reagovat
Roger_Federer
Ale Forehend je pres ten styk hatere, ktery je podle tebe vice nebezpecny, presto snim casto souhlasis a neodsuzujes ho.
Reagovat
Amputace
Jak v čem s ním souhlasím. To, že s ním často souhlasím, mi vnucuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to tak přijde, někteří ho ale automaticky berou jako fandu Nadala, což nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli pak to bude stejné, až generace našich favoritů a nás fanoušků odejde do důchodu. Zajímalo by mě, jestli přijdou takovíto hráči, kteří poblázní miliony.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by se mezi sebou do krve hádaly tábory Kyrgiose a Čoriče tomu moc nevěřím, otázka taky je, jestli vůbec nějaké takové budou i když půjde třeba v tomhle případě v budoucnu o světovou jedničku a dvojku.
Reagovat
Amputace
Tu konfrontaci mezi Nadalem a Federerem podněcuje především rozdílnost jejich herního stylu. Federer jako zástupce klasické tenisové školy, Nadal jak kontroverzní revolucionář, který vystavěl svůj tenis na hře z obrany a dále svůj styl zdokonaloval. Oba jsou naprostými fenomény a zároveň oba hrají úplně jinak, to přímo vybízí ke konfrontaci jejich fanoušků. Oba mají navíc dosti výrazné povahy, jsou výraznými osobnostmi, mají své klady, své zápory a vrtochy. Podle mě budeme ještě dlouho a dlouho čekat na podobnou rivalitu, kterou budou reflektovat i tábory fanoušků. Já osobně bych si celkem přál rivalitu, kdy se budou hlavní rivalové nenávidět (s nadsázkou řečeno), budou na sebe útočit v médiích, po zápase si sotva podají ruku, takovou jiskru v dnešním tenisu postrádám a vůbec ve sportu. Má to něco do sebe. Jak se Federer s Nadalem mají rádi, stále opakují, jak se respektují, to je trochu jako z pohádky :)
Reagovat
smazaný uživatel
fuuu, tak to nevím, zda by se mi v tenise líbilo. To patří spíše do boxu :D
Reagovat
tito
McEnroe x Connors? :-)
Reagovat
Amputace
Přesně to mám na mysli :)
Reagovat
dappe
Souhlas, tohle vidím hodně podobně. Také tam chybí nějaký provokatér, který má ale zároveň i kvalitu. Někdo typu lyžaře Northuga například. Federer, když byl mladší, tak měl občas hodně zajímavá prohlášení (na hranici arogance, ale zároveň co řekl, se následně i stalo, bylo to vtipné a trochu mi to chybí).
Reagovat
Marduch
No tak to musíme doufat, že se Gulba vzpamatuje.. no a ten protipol, ten už se pak objeví spontánně, na světě přece musí být rovnováha :)
Reagovat
Amputace
Ano, u Gulbise ten potenciál rozhodně vidím, bohužel zatím především povahový :)
Reagovat
tito
Na tak třeba nyní měl kopec smůly, ale je fakt, že na Top 5 nevypadá. Nicméně jeho zápasy mne neskutečně baví nejen po tenisové stránce. Stačí záběry kamery na jeho obličej, grimasy které předvádí, pohrávání si s míčkem ( přidal rám rakety k podavačům), dále "výtečná práce s publikem" a tečkou pochopitelně je tisková konference :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem odpadl už kolem druhé ráno.. ale je to asi dobře, koukal jsem na Marcose a fakt jsem mu to přál..

konečně jsem se pořádně vyspal (asi 12 hodin :D ), takže dneska budou síly na nonstop :)
Reagovat
smazaný uživatel
Volno nebo flexibilní pracovní doba?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zkouškové :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha:)
Reagovat
Paseka
Je jedině dobře, že "stará garda" odchází a nastupuje nová generace !!!!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nová generace Seppi:)
Reagovat
smazaný uživatel
stará garda, nová generace, nadělají v tom paseku a já v tom mám akorát hokej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi je asi nová generace starý gardy:)
Reagovat
Paseka
O Sepim tu nebyla řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
"Být vámi, příliš bych se v tom nepitval," prohodil nakonec nenaladěně směrem k novinářům, elegan a gentleman v jedne osobe :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrál a novináři jsou často velmi dotěrní. Už toho měl asi plné zuby. V tomhle případě bych slovo arogant nepoužil. Prostě neměl náladu. Ty bys jí měl?
Reagovat
Roger_Federer
Arogantne se zachovala tvoje matka, kdyz te po narozeni nehodila ze skaly, tak jako se to z postitenymi detmi delalo ve stare Sparte..
Reagovat
Amputace
Já tu reakci chápu, sám bych se asi nezachoval jinak, ale moc dobře si vzpomínám, jak se tady v roce 2012 "analyzovala" Rafova tiskovka po vypadnutí s Rosolem. Jeho údajná arogance, neschopnost přiznat, že soupeř byl lepší (že byl výslovně lepší, řekl jen u pátého setu) a podobně. Takže ono ovládnout se v těchto chvílích zřejmě nebude snadné pro nikoho.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa ... žiaľ zápas som nevidel ale aspoŇ to dal v 3 setoch
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z dneška moc spokojený nejsem.. Lucka měla opravdu velké šance získat první set nad Julií, měla tam setbol na stav 6-5, pokazila lehký return na druhý servis, to byla velká škoda... no a Kája byla jaksi celý zápas pozadu, a ikdyž to ke konci vypadalo na zdramatizování, Makarova zahrála slušně. :) No, co už.. Dnešska čekám postup Petry, a Bára minimálně trápit Azu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem spokojen, od holek jsem nic nečekal a hlavně Tomáš mi svým výkonem a postupem udělal radost. Zítra když postoupí jenom Petra, tak taky budu spokojen.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, ale zazdily velké šance, Kája měla ve druhém setu brejkk a Lucka setbol v prvním, to zamrzí.. Tomáš samozřejmě potěšil.
Reagovat
smazaný uživatel
Já zítra nečekám radši nic. Zápasu Petry se fakt bojím. Tipuju, že to bude tříseťák a první set Petra prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 pro Péťu
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.andymurray.com/feature/andys-australian-open-column/
Reagovat
smazaný uživatel
Zo zápasu so Selom človek moc nezmúdrel.:Vychádzať sa dá až z tretieho setu, tie prvé dva nemajú veľkú výpovednú hodnotu..Samozrejme sú vidieť rezervy v pohybe, v agresivite, v servise, myslím, že aj FH je zbraň limitovaná..Každopádne, zatial to stačí..

Anderson bude pre Rafu rozhodne horší súper, než sparing Richard..Stať sa može všeličo..
Reagovat
tito
Dobrý každý zápas, hlavně že jde dále :-)
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa!
Reagovat
Davor1
Nadal teda v osemfinále s Andersonom. Kevin hral dnes parádne, neskutočne mu išiel servis a aj vo výmenách bol veľmi slušný. On však nedokáže podať výborný výkon dvakrát za sebou, takže Nadal môže byť v kľude. Najskôr ho urobí až Berdaych v QF :-))
Reagovat
kada.tom
Rafa to zvládl celkem s přehledem, 3. set byl sice napínavější, ale to vůbec nevadí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec je toho vyrovnany 3. set. Ale tenis moc pekny.
Reagovat
mahycek
Z různých proher,at už mladých lásek a zklamání mě vždy narovnala muzika, a to říkám už 35 let. Ale to nevíte,jestli ty lásky byly od 15,nebo 4 let z mateřské školy.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
VlS
Včera zde byla diskuse o kvótách a " souboji pohlaví" . Ještě že se v EU občas ještě najde normální soudce :-)

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/359586-muzi-maji-pravo-doma-mocit-vstoje-rozhodl-nemecky-soud.html
Reagovat
rod_laver
Už vidím rekodifikaci českého NOZ:

Část II. Rodinné právo
Díl 4 Povinnosti a práva manželů
Oddíl 1 Vykonávaní potřeby na toaletě

§ 754

Odst. 1 Muž je povinen při vykonávání potřeby na toaletě v domácnosti neznečišťovat prostor mimo mísu.

Odstr. 2 Nebude-li manžel dodržovat na toaletě pořádek dle odstavce 1, bude toto protiprávní jednání posouzeno Genderovou asociací pro rovnoprávnost při vykonávání potřeby.
Reagovat
mahycek
Jdu dělat heavy rock, tento zápas mnoho nenabídne o současné formě Rafaela. Ale pozor,tady už se píše, že Tomáš namá šanci proti Rafovi. Ve hře ještě čeká Anderson a co když symbolika duelů s Tomášem se prodlouží a Rafa bude venku dřív. I když při této formě, se Tom z Rafaela už nerozklepe.Jen říkám,nenechte se unést dnešním výsledkem. Ale vašeho koně dnes si, oslavte. Upřímně,jsem zklamán Rogerem,ale uznám Rafy dnešní výkon. Hej,at žijí Judas Priest,Accept,Ozzy,Deep Purple,Dream Theater a dalších mnoho mých kapel. A už se neurážejte.
Reagovat
babolat.cz
a už zase dole probíhá soukromý dialog mezi Pe3k, harekrishnou ad na téma Hledání ztraceného času, aneb bilancování s rogerem
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si zase strkáš s Barneym kolík do zadele takže raději pomlč.
Reagovat
babolat.cz
proč jsi tak vulgární? Nedokážeš se kontrolovat? Nemůžeš trochu ubrat a brát to s rezervou?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem vulgární jo? Podívej se, co jsi zde napsal dnes a taky za poslední týden.
To s těmi cikány. A taky pod wta...
Takže ve srovnání s tebou a tvými kolegy jsem pomalu světec.
Reagovat
babolat.cz
důkazy?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi už vážně nemocný. Exhibo
Reagovat
dappe
Dnešek znovu ukázal, že to Federer bude mít s dalším gs titulem těžký. Vůbec nezáleží na formě a předchozích zápasech, prostě zničehonic přijde takto špatný zápas a většinou ho nepřežije. Přestože hraje výborně, s tím věkem už nic nenadělá a bojovat s tím moc nejde. Už to trvá několik let a myslím, že Federer se s tím už smířil a dost možná to prožívá méně, než někteří jeho fanoušci. Možná bych si i v současnosti tipnul, že na 17 titulech zůstane.

Každopádně tenhle portál je dobrá zoufalost.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdar kámo, naprostej souhlas. Jsem rád, že jsem tady potkal aspoň jednu (zatím) inteligentní bytost
Reagovat
dappe
Čau, základní otázka zní, jestli být tady považován za částečně inteligentní bytost, vůbec něco znamená :D Ale několik jich tady je, to určitě. Do diskuze už nechodím vůbec, tam alespon byla sranda :D
Reagovat
babolat.cz
stačí být fandou RF a jsi automaticky inteligentní...jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
:D bejvala tam fakt zábava, no dneska už je panoptikum i tam. Hodně štěstí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že v případě takových hráčů jako Federer, Nadal a Djokovič se s jistotou nic předvídat nedá, kdo by nna konci sezony 09 řekl, že Nadal vyhraje ještě min.8 GS a že se vrátí dvakrát na první místo, stejně tak málokdo věřil po roce 13 Federerovi, že má ještě nějakou šanci vrátit se. A Djokovič v roce 10 taky vypadal, že svůj talent naplno nepotvrdí. Tohle všechno se stalo, takže odepisovat kohokoli z těhle tří je hodně nerozumný, klidně můžou letos vyhrát GS všichni tři.
Reagovat
a.magerova
minutu po Rogerově prohře nebo jsem opět jen já jeho vyvolená :-))))

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=11142200912313
Reagovat
smazaný uživatel
To jen ty a sef klanu stupid fanatic fans Roger_Federer mate exkluzivitu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já jednou dostala vzkaz od nejmenovaného Rafovce ve znění "vyliž si" :DDD to fakt pobaví ;)
Reagovat
a.magerova
Proč nejmenovaného, klidně jmenuj :-))

Jsou to zoufalci se smutným životem, víc k tomu nemám co napsat.....
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, zda jsou víc k smíchu nebo k pláči no :D tak když mám jmenovat, byl to Hypertac po nějaký roztržce v diskuzi :D:P
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu jsou k smíchu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
K smichu byl tvuj ranni kyselej ksichtik :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já bych se strašně ráda pobavila při pohledu na tvůj ksicht :D:D
Reagovat
Hypertac
Tak to jistě není pravda. Takove slova zasadne nepoužívám. A hlavně se snažím na nektere zdejší diskutery nereagovat i když je to někdy velmi tezke. Pokud se to ale stalo, tak to se omlouvam, musel jsem mit tak tri promile.
Reagovat
smazaný uživatel
je to pravda, můžu sem dát klidně důkaz z konce října :P hádal ses, pokud vím, dost urputně, takže jsi byl nejspíš zrytý pod obraz :D:D
Reagovat
Hypertac
Čus. Hadat se nebudu. Takže ještě jednou sorry. Ale musela jsi mně pěkně namichnout. Tak už to prosim nedelej. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;))
Reagovat
janek_da
Náhodou, tenhle vzkaz bych od Barneyho necekal. Je videt, ze je to v jadru hodny hoch. A vy na nem hledate jenom to špatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Pár poznámek k tomu co se tady odehrává ať už na tu či onu adresu, je aspoň podle mě velký rozdíl mezi těmi, kteří tomu koho nemají rádi jen sprostě nadávají a ještě se v tom vyžívají a těmi, kteří jsou možná fanatici, ale jinak se chovají slušně, dávat na roveň tyhle dva typy není fér. Taky je tu ale dost možná přítomen jako v řadě jinych diskusí i třetí druh lidí a to ti, kteří se vydávají za něčího fandu (přitom jsou fandy toho druhého nebo někoho dalšího) a schválně jsou sprostí, aby co nejvíc poškodili obraz daného jedince, kterého ve skutečnosti nemají rádi a snaží se ze všech sil vytvořit dojem, že mu fandí omezení jedinci a takto ho znectít. Je ale velmi obtížné poznat, kdo do téhle třetí skupiny patří, každopádně ti co patří do té první a třetí by se měli stydět, víc k tomu říct nelze. Každopádně cejchovat kvůli několika lidem další statisíce je pitomost a člověk co to dělá hlupák. Na závěr reknu, že obě tyhle legendy si nezaslouží, aby byly den co den uráženy a vysmívány, což se bohužel děje nejen tady, ale jak tak koukám skoro na všech diskusních serverech, chápu to v případě politiků, co kradou a jsou hnusní, ale v případě takhle špičkových mistrů svého oboru?
Reagovat
smazaný uživatel
jsi to ty, Rafaeoli? už bylo na čase
Reagovat
smazaný uživatel
Studenej hadr na hlavu si dej, asi ho potřebuješ.
Reagovat
ptpc
Rád ťa opäť vidím...
Reagovat
VlS
Máš pravdu, ale je to marný, marný, marný. To je tady turnaj co turnaj, kde hrají oba.
Reagovat
spaniel
Další, co je tady týden i s cestou a už rozdává rozumy, přesně chápe, co si kdo myslí a ví, kdo je jaký nick a jakou má historii.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli sis nevšimln tak já se tu na nikoho nezaměřuji, ano, neznám historii toho co se tu dělo, poprvé jsem sem nakouknul před dvěma měsíci a zpětně to všechno číst skutečně nebudu, stačí dnešek a predvčerejšek, není to jen několik lidí co se tu nechovají košer, ale tak patnáct dvacet a ti tady exhibují dozblbnutí, já se k tomu jen vyjádřil a popsal jak to může být se snahou rozlišit daný jednotlivce, ačkoli ono je to marný, všichni co to dělají budou s gustem pokračovat dál. Co je na tom smutný je to, že kvůli pár blbcům je tu uráženo 99% jejich normálních fandů.
Reagovat
spaniel
Jenže v tom se právě pleteš. Já psal o těch dvou, od kterých tu bylo ráno 80% všech příspěvků. To ty jsi to vztáhl na všechny a i když jsem ti pak napsal, na koho je to myšleno, ignoruješ to a dál si to vykládáš po svém a ještě naznačuješ, že já jsem hlupák, přitom jsi to ty svou neschopností pochopit psaný text a to i po vysvětlení.

Nehledě na to, že by ses měl zamyslet taky nad sebou, zda je normální, abys tahal do diskuse o tenise Zemana. Jsi jako odpad z novinek, co i k článku o psu, který zachránil pánovi život, začnou psát o Kalouskovi. Takže nejen, že ignoruješ mé vysvětlení (které ti co mě znají, nepotřebují) a dál plácáš to své, ale ještě si to vztáhl i na voliče Zemana.

Trošku mimo, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já psal o Zemanovi? Co to plácáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň bys měl bejt chlap a omluvit se, když si zaútočil na nepravého.
Reagovat
spaniel
:D to myslis vazne? A co kdybys ses nejdriv omluvil ty za to, ze neumíš chápat psany text a přijmout nasledne vysvětlení. A za toho hlupáka. Pak pouvazuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem věděla, že jen co Rafoun zklidní žaludek, naporcuje si selátko dle libosti :D
Reagovat
pockerface
:-). Psal jsem to, že Rafa přežil klinickou smrt ve 2.kole a teď podle mě dojde hodně daleko. SF je víc než reálné. Když už vypadl Roger, tak by to chtělo zase změnu ve vítězi AO, co takhle konečně Tomáš, Nishi, David, Grigor. Kdyby vyhrál jeden z těcho, tak bych se vůbec nezlobil.
Reagovat
Davor1
Dimitrov s Ferrerom ?? To je snáď vtip nie? :DD
Reagovat
pockerface
já to myslel z těch kluků co ještě nevyhráli žádný GS. Za ty roky dřiny by si i ten David zasloužil GS, tak jako Tomáš nebo věčně nemocný Nishi. Ale to je jen sen, stejně to urve Novak možná Rafa a pokud budou hvězdy v dobré konstelaci, tak možná Andy.
Reagovat
VlS
Nishi má ještě pár let, David a Berďa to už mají trochu horší.
Reagovat
smazaný uživatel
taky bych brala změnu no, ale stejně to určitě padne na Noleho, Můru nebo Rafu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak realisticky asi nikdo jiný krom těhle tří to momentálně být nemůže, Berdych může potrápit, třeba i porazit jednoho z nich, ale určitě ne všechny tři, no a Dimitrov Ferrer ani Nišikori na to v tuhle chvíli nemají a myslím, že ani Wawrinka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa je úplně v pohodě. Dudi naopak totálně marný.
Čtvrtfinále Rafa vs. Berdych bude asi luxusní zápas.
Berdych to bude mít asi hodně těžký.
Reagovat
woody
Sela je marnej,čekat a vracet se na Rafu nemůže hrát, to je jasné,že ho zničí!
Reagovat
no1
Zdejsi uzivatel Roger Federer tu pise o tom, jak sou fanousci Federera jako je on inteligentni, ale ze sam napise kopIto a nevi ze nasli se pise dohromady a to dalsi nebudu ani psat. jelikoz by se mu z toho uz moc zamotala hlava, to jen dokazuje o jeho obrovske urovni a inteligenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Dyslexie, dysgrafie, dyskalkulie, dysortografie

Co si myslíte o lidech, co je kritizují? Trpí předsudky?
Reagovat
babolat.cz
předně by měli býti sebekritičtí a nepřispívat do diskuzí, tj. nepředvádět se sálodlouhými texty a pak se vymlouvat na choroby.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
je to tady jak v žumpě seznam ...
Reagovat
Roger_Federer
nadsazka..nuc ti to nerika?
Reagovat
smazaný uživatel
On je tim nejzdarnejsim prikladem typickeho prudce inteligentniho fanouska Federera ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinač jen tak pro ty úchylné Rafa fans. Tady je vyjádření Rafy po Wimbledonu 2008.

"Roger je však stále číslo jedna. Stále je nejlepší," vysekl mu poklonu Nadal, který po utkání, které v Londýně končilo skoro za tmy, těžko hledal slova, jimiž by popsal, co právě cítí."

Takže Roger je pro Rafu TOP a vy se tady hádáte jako děti.
Reagovat
smazaný uživatel
To je euforie a slusnost. Vyzdvihnout soupere.
Reagovat
smazaný uživatel
Pár měsíců na to na tiskovce řekl Rafa.

"Pokud si myslíte, že jsem lepší hráč, než Roger, pravděpodobně o tenise nic nevíte".
Reagovat
smazaný uživatel
A co ma rict? Jsem lepsi? Tohle je proste klasicky scenar rozhovoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale v r.2008 byla o hodně jiná situace ne, když měl v tu dobu o devět nebo deset GS titulů míň než Roger a ještě nebyl ani týden jedničkou, myslíš že mohl říct něco jiného? Tehdy teprve v opravdu top hráče právě vyzrával, navíc on nepatří mezi ty, co rozdávají arogantní zkazky na počkání co ho tak sleduju, i kdyby to tak už tehdy cítil tak by to neřekl.
Reagovat
d@ve
Tak to by si měli z Rafaela vzít jeho fanoušci příklad. ;)
Radost by asi z toho, jakou mu tu dělají reklamu, neměl.
"Sláva vítězi, čest poraženým".
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa vždycky říkal, že je Roger jeho idol a že je nejlepší. A je srandovní, že fans se nesnáší a uráží se přitom tihle dva borci jsou skvělí kamarádi a navzájem se uznávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale veď to je logické, že Rafa bude hovoriť, že Roger je NAJ..Je to lišiak ten Rafa, sám vie, že ľudia vedia v akom vzťahu je Rafa a Roger a ak povie, že Roger je NAJ, čo z toho vyplýva pre jeho samotného :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je určitě jeden z nejlepších hráčů tenisové historie, protože získal 17 titulů z GS, ale pozor z posledních 20 GS získal pouze jediný a to ještě ve Wimbledonu. Jak začala éra Nadala a Djokoviče tak není už schopen vyhrávat GS. Prostě skvělě využil doby kdy končil Sampras s Agassim a získával tituly kde mu byli největší soupeři Roddick, Hewitt a další tak získával jedno vítězství za druhým a proto má tolik vítězství na GS. Kdyby ti 2 hráli v jeho éře možná by měl tak 2, 3 nebo 4 tituly. Proto tvrzení, že je to nejlepší hráč historie je nesmyslné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší hráč historie se nedá určit. Je to blbost. :)

Rogera mají všichni za nejlepšího, protože má nejvíce obliby.

Nevím jestli dle výsledků je Roger nejlepší hráč a je mi to jedno. Ale kdybych měl srovnat osobnost, to co dokázal mimo kurty, jak je oblíbený tak tenhle člověk je prostě synonymum pro tenis.

Objektivně však srovnat tituly a výsledky když se míjí dvě, tři tenisové éry je kravina.
Reagovat
Stan_Borowitz
že je nesmyslné. Nejlepší hráč moderní tenisové historie, pokud lze o něčem takovém uvažovat, byl Rod Laver. Má dva čisté grandslamy a 23 titulů z majorů. To je asi nepřekonatelné.

Roger je až druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tohle je normální komentář mezi touto špínou. :)

V žádném sportu se nedá určit kdo je nejlepší všech dob, je to kravina.

Fandím Rogerovi, ale teďka je nejlepší Novak proč? Protože je aktuální N.1. Když ho Roger sesadí, bude nejlepší on, dokud někdo nesesadí jeho. Nebo Rafa a další hráči.

Aktuální nejlepší tenista na světě se dá určit jenom podle rankingu ATP. Žádné jiné meřítko neexistuje. A historicky nejlepší je přesně jak říkáš Rod Laver toho nikdo nikdy nepřekoná protože je to nemožné.
Reagovat
Kozoroh
Ale Laver hrál na přelomu amatérské a profesionální ery, kdyby ty dva sezónní GS získal v open éře, tak se můžeme bavit o historické dvojce nebo čekat na hráče, který Lavera napodobí + něco navíc přidá.
Roku 62 na GS chyběli plejeři jako Rosewall, Hoad, Trabert ad. Při této konkutenci by Laver na KGS nedosáhl.
Cennější je ten druhý KGS z roku 69, ale i u něj jsou mouchy. Open éra trvala teprve rok, Laverovému největšímu rivalovi, Rosewallovi bylo 35, bývalí amatéři přestupovali k profíkům, nebylo moc hráčů, kterým bylo pod 30 a byli několik let profíky.
Povrchy byly jen dva a AO bylo tehdy podřadným turnajem.

Pokud porovnávat, tak jen hráče, kteří začínali jako profesionálové.
Reagovat
Pe3k
To co jsi napsal je holý nesmysl. Nadalova éra začala v roce 2005, a to Federer vyhrával grandslamy jak na běžícím páse. Novak vyhrál první slam už v roce 2008 a to Federer vyhrál dalších 5. A ta éra o které tvrdíš, je naopak způsobená tím, že Roger se dostal za hranici 30 let a už na tom nebyl jako dřív a to dovolilo hlavně Djokovicovi se prosadit (Nadal se prosadil i přes Federera). Snad si nemyslíš, že Rafa a Novak budou ve 33 vyhrávat grandslamy?...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi jasnovidec? Minimálně Djokovič může a Nadal minimálně RG taky může protože prakticky nemá zranění a to je hodně důležitý předpoklad, tenisté jsou to mimořádní všichni tři, jde hlavně o zdraví, pak je možné vše.
Reagovat
smazaný uživatel
*s tím nezraněním jsem myslel Djokera samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
A Nadalovi předpovídali konec kariéry už na rok 12 jestli se nepletu...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer od té doby co vyhrál Nadal první grandslam vyhrál Roger 13 grandslamů.
Od té doby, co vyhrál první grandslam Djokovič, jich vyhrál pět.

Další hejteř, který nemá na práci nic jiného než jen kopat a ještě k tomu i lhát.
Reagovat
Kozoroh
Nejlepším hráčem historie profi-tenisu je Björn Borg, jeho hattrick double RG+W je něco úžasného a pravděpodobně neopakovatelného. Do TOP 3 bych ještě zařadil Federera a Samprase.
Mezi ženami je podle mě nejlepší Martina Navrátilová, následovaná Steffi Grafovou a Chris Evertovou.
Reagovat
Pe3k
Jo BB je určitě jeden z adeptů. Ale tím, že nikdy nevyhrál US a AO se sám trochu sráží, každopádně RL, BB, RF a PS jsou top :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo byl tedy všestrannější? Asi víc Nadal než Borg.
Reagovat
Kozoroh
Těžko může být Nadal všestranější než Borg, když mu to nejde v hale.
Reagovat
Mayo
ja zase môžem povedať, že ťažko mohol byť BB všestranejší keď nevyhral AO a UO
Reagovat
Kozoroh
Tak vytknout by mu šlo jen USO, tam holt měl smůlu na Connorse a McEnroa, kteří byli ve FM (dřív Forest Hills) jako doma.
AO bych ale Borgovi nevyčítal, až do 80. let se jednalo o nepříliš sledovaný turnaj, kde jen občas hrála elita, a to ještě ne kompletní.
No a Lavera bych s pozdější generací moc nesrovnával, neboť narozdíl od Borga nebo Samprase nezačínal jako profík.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak i double double Nadala je úžasný, to třeba Samprase dost sráží, že byl na antuce tak slabý, s Borgem a Nadalem ho srovnávat nelze, můj názor.
Reagovat
Kozoroh
Nadal je zas slabý v hale. Pro mě je Pete o chlup lepší než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na TM byl ale aspo dvakrát ve finále, Sampras na FO ani jednou jestli se nepletu, ten byl na antuce daleko slabší než Nadal v hale.
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo..

Ale teraz ťa zožerú, utekaj..
Reagovat
Mayo
2,3 nebo 4 tituly by mal RF ? to akože vážne? vidím dobre ? :OOOOOO čo sa tu človek nedočíta :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi strašně líto toho Rogera, ale dnes jsem se dozvěděl, že mám asi šestý smysl. Vzbudil jsem se a než jsem se dostal k tabletu říkám si, "Roger dneska prohrál se Seppim". Pak tu vidím tento článek a bylo vymalované, nevím, jestli je to tou nemocí, kterou právě mám.
Je to škoda, že vypadl tak brzo, na světovou jedničku asi může zapomenout, ale tak lepší, než kdyby tak vybuchl na Wimbledonu. Zdá se, že All England Club je jediné místo, kde ještě může vyhrát GS. No nic, teď oddech, Dubaj, část sezony, kterou bychom nejraději vymazali a pak to nejdůležitější.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to bylo jasný hned jak si oblíkl to tričko bez límečku. :)) To nosí prostě smůlu. Alespoň dneska ukončil oficiálně sezónu 2014. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bása říkal, že prý Jaziri vůbec nemá trenéra a nechodí do posilovny. Jestli je to fakt, tak je to skoro zázrak, že se drží v první stovce, ten frajer asi musí mít velký talent. Na Australian Open se mu prý nabídl Ivaniševič, že ho bude zadarmo trénovat (jen náklady zaplatí Jaziri) a vida - postoupil do třetího kola. Fakt zajímavý.
Reagovat
woody
Vypadnutí Rogera je velké překvapení, to je jasné. Ale jeho čas rozhodně nekončí. Sám Roger určitě cítí,že má na to vyhrát GS, skončí až bude vědět, že na GS nemá a to bude ještě dlouho! O vítězství Rafy se nedá pochybovat, prohrál snad on někdy s nějakým obranářem? Nicméně škoda,že se nedočkáme potenciońalní SF Roger v Rafa, už jsme ho na GS dlouho neviděli. Ať je jasné,že přichází nová generace hráčů pro mě budou zápasy velké čtyřky vždy něco víc! na US open jsme viděli finále Cilic v Nishikori a bylo to pro me nejhorsi finale! Ja vzdy budu pro Djokovic, Nadal, Federer a Murray v semi. Snad se to ještě několikrát povede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro me teda vubec zadne a doufam, ze bude hrat min. do ctyriceti, jako ze to pri jeho nenazranosti neni vubec nerealne a bude mi tak chystat spoustu dalsich a dalsich jak ty rikas velkych prekvapeni :-)
Reagovat
woody
Neni to pro Tebe prekvapeni? Roger s nim nikdy neprohral, 12 v rade tu dosel do semifinale a s hrou kterou předváděl na konci minuleho roku, vyhra v Šanghaji, úchvatná hra na turnaji mistrů?? Zatímco Seppi vypadával v kvalifikaci a prvních kolech. Kurz na TP 1.02.. Tak jsi asi vědma..
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa dostal šestkrát na pekáč od Davida Ferrera, a to je obranář.
Reagovat
woody
Ale v zápasech s Rafou hraje aktivně, toho bych úplně nepočítal, imí měnit styl své hry.
Reagovat
Stan_Borowitz
To jo, upinkat Rafu je nemožné, myslím, že by porazil i zeď, protože by to na ni vracel tak dlouho, až by se narušila její strukturální integrita a zeď by spadla...
Reagovat
smazaný uživatel
Moralizovani, skatulkovani a alibisticke plky o elegosovych rekordech, jak typicke pro zdejsi RF fanatic fans, pokazde, co maestro dostane na pekac :-)
Reagovat
babolat.cz
mě to připadá vždycky jak Hledání ztraceného času s Čáslavským :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teplí úchylové kteří se navzájem uspokojují.
Evrgreen fanoušků řiťolezce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kritizuješ je, ale sám se chováš jako prase, no moralista fakt jak vyšitej...
Reagovat
smazaný uživatel
Moje komentáře jsou pouhou reakcí na to, co konkrétně tihle dva tady za poslední týden předvedli.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já narážel na tvoje zobecňování, nálepkuješ všechny jeho fandy kvůli třem čtyřem lidem, to je myslíš fér? A myslíš, že s tou řití to je normální, slušný vyjadřování?
Reagovat
Roger_Federer
Vy dva luzry jste se hledaly, az jste se na sli.
Reagovat
smazaný uživatel
Na-sli moji radcove, nasli nasli?? A "luzry" je prosim te co za termin?? Jo a taky nejsme zeny, abysme se hledaly :-)
Reagovat
pockerface
tak dnes je pro mě černý den. Roger out, Lucka H. out, Karolína out. Ach jo. A Rafa přečkal ve 2.kole klinickou smrt a teď to vidím, že dojde min. do SF. A já se tak těšil na zápas Roger x Rafa. No nic. Rogerova prohra mě rozesmutnila, ale v žádným případě bych si nedovolil mu nadávat nebo ho zesměšňovat, jako na diskuzi na seznamu nebo někteří i tady. Budu(eme) si muset asi pomalu zvykat, že Roger začne pomalu víc prohrávat i se slabšími hráči, věk nikdo nezastaví a prošli si tím všichni tenisový velikáni. Tak Roger držím palce do dalších turnajů a věřím, že Rolan Garos bude lepší.
Reagovat
kada.tom
Rafa zatím hraje moc pěkně, neuškodilo by, kdyby Selovi dal kanára(y) :-)
Reagovat
kada.tom
tak kanárek to nebude, ale nevadí :-)
třeba se dívá i Federer a jen tiše závidí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Toho uz urcite hard nepotrebuje a vyhlizi RG, ktere ma na rakete :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to tu za chvíli bude Rafaeoli s dalším glorifikačním příspěvkem, už se těšim..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja doufam, ze uz se to uklidnilo a bude se fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, ale zrovna od něj čekám něco jako: "Rafa ukazuje, že už zdravotní problémy překonal a je největší favorit na titul".
Reagovat
smazaný uživatel
S prvni casto vety bych nemel problem. Zbytek uz bych radsi nekomentoval.. :))
Reagovat
gigin
a pak přijde Kozoroh s tím, že by s takovými slovy šetřil, páč Rafu prověří až No1e. Do toho panzer dragon, že by bylo dobré kdyby Rafa a No1e taky vypadli, páč Roger by měl být po právu NO.1.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jo, to by bylo fajn.
Reagovat
Roger_Federer
uz tady je schovany pod zensky nick.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si myslela, ze jsi prozrel a ono nic. No komu neni zhury dano...
Reagovat
Roger_Federer
potrefena husa?
Reagovat
mahycek
Takže jdeme na zápas,po vyřazení Rogera,(mojeho koně),ted mám fandit Rafaelovi.(miláček mé ženy). Přijede až večer,zápas mám nahrát. Takže takhle, já to doma mám.Jsem rozpolcený,ale ne nenávistný. Nic proti Rafovi nemám,přál jsem si zápas s Rogerem,věřil jsem v Rogerovu šanci a moc. To už se nestane,tak se jdu dívat na Rafovu hru,jako nyní už vyrovnanej člověk a posoudit,jestli má šanci dojít,třeba do semif. přes Tomáše. Ale, poznáme jeho formu se Selou???
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tu v globále bude platiť pravidlo..Keď ska.pala mne ovca, nech ska.pe aj susedovi :)

Fanúšikovia Rogera a Rafu si moc neprajú..Česť výnimkám teda..
Reagovat
smazaný uživatel
No to je teda dáreček tohle se dozvědět po ránu :(( musela jsem se přesvědčit, protože se mě nechtělo věřit, že by to byla pravda, ještě že na to vůbec nekoukám :( No co, vždycky se nedaří, což zde některá individua v životě nepochopí, fandit se dá i jiným hráčům :))
Reagovat
SwissMaestro
Bude lépe!!!!!!!!!!!! BEL18EVE
Reagovat
SwissMaestro
*BEL18VE
Reagovat
smazaný uživatel
Swissi, já jsem taky BEL18VER 4EVER ;)) akorát jsem doufala, že ta plnoletost přijde už tady :(
Reagovat
pockerface
taky jsem smutný, ale nedá se nic dělat. Život jde dál a bohužel těch porážek s níže postavenými hráči bude přibývat. Věk nikdo nezastaví. Prošli si tím Becker, Sampres a jiní. Ale po jednom turnaji Rogera nezatracuji a budu fandit dál. No a na AO budu teď fandit Tomovi, Wawrošovi a Novakovi.
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě je to opožděný a hlavně nechtěný dáreček k narozeninám no, takže jsem smutná o to víc :( ale fandím dál samozřejmě, pokud má Berdych doopravdy takovou fazónu, tak bych mu to i pro jednou přála, jinak ale tlačím Dimitrova, Wawrinku, příp. Můru, Nišiho či Djouka, ale ten už by měl těch trofejí od protinožců nějak moc na můj vkus :D
Reagovat
Kozoroh
Titulů není nikdy dost a No1e může vytvořit nový rekord a upevnit si pozici jedničky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
což ale my Fedexovci nechceme, že ano :PPP
Reagovat
pockerface
z těch kluků co nikdy nevyhráli GS, tak bych to přál Tomovi, Nishimu a dokonce i tomu Fererovi. Tak se kluci snažte :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nějak, ale stejně chci vidět posun hlavně u Dimitrova :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím blíž ke SpongeBobovi, tím dřív konec na turnaji... :(
http://www.ausopen.com/images/pics/misc/f_170115_kidsday_31.jpg

Jinak jsem si tu fotku uložil takhle (nic proti Rogerovi)... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514220044436
Reagovat
Pe3k
O prokletí bych určitě nemluvil. Roger má z AO 4 tituly, 5 finále a 12 semifinále v řadě, což z něj dělá nejlepšího hráče historie tohoto turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem samozřejmě jenom letošní AO. Vždyť Ana byla v roce 2008 taky ve finále... Tahle fotka je z Kids Day, který se odehrál před turnajem. Hned mě napadlo, že ten SpongeBob asi přinesl smůlu. :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takto si predstavujem piatkové dopoludnie..Deň voľna, kávička, piánko, relax, vedľa spiaca snúbenica a v kočíku dćera..Žiadny stres, kľud..Konečne Nadal pochopil, čo jeho fanúšik potrebuje..
Reagovat
smazaný uživatel
Och, to mal byť nový príspevok..
Reagovat
babolat.cz
JEALOUSY
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nejlepší. Po tom včerejším hokejovém "hororu" si to zasloužíš a asi to bylo potřeba, co. :D
Reagovat
smazaný uživatel
5 finále? Tos vzal kde?
Reagovat
Kozoroh
Pe3k má pravdu, Roger hrál 5x finále AO, z toho 4x získal titul.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem špatně pochopil, omluva, moje chyba.
Reagovat
woody
letos doufám (klepu na zuby jako blázen)tuto bilanci Djoker překoná 5 finaĺe a 5 titulů! Navíc jako jediný 3x v řadě :-)
Reagovat
d@ve
Škoda. Dneska si to ale Roger prohrál víceméně sám. Asi vážně už potřebuje volno. :) Seppi si ale za dnešní výhru taky zaslouží uznání.
Jinak si myslím, že některé ty dohady tady níže už zacházejí do zbytečných nechutností a nechápu, proč se v tom někteří tak vyžívají. :/
Ostatním doporučuji jednoduché řešení - použít ignoraci uživatele. :)
BTW: Proti normálním fandům Rafy opravdu nic nemám. Ostatně, někteří tu zapomínají, že jedním z obdivovatelů RF byl i samotný Nadal, když se o něm kdysi vyjádřil, že pro něj navždy zůstane No.1... ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ten rozhovor si pamatuju na tiskovce.

Rafa řekl.

"Pokud si myslíte, že jsem lepší, než Roger, nevíte o tenise pravděpodobně vůbec nic"
Reagovat
darek.vrana
To spíš svědčí o Nadalově skromnosti než o Federerově velikosti.
Reagovat
d@ve
Nebo byl prostě jen jeho vzor a idol a nebál se to zmínit... ;)
Reagovat
babolat.cz
připadá mi legrační jak federovci mezi sebou bilancují,kdo je nejhorší, nejslušnější, nejprimitivnější atd Rafy. Takže je zcela jasné, že jim skutečně nejde o tenis, ale o kalení vody zde na foru. Další zajímavostí je, že nejhorší je zrovna ten kdo si dovolil napsat něco dnes proti rf. Asi tuhle porážku v životě neskousnou. Paměť jim nefunguje, to je také zřejmé. Ti co psali dříve a byli vyvrhelové, dnes, jelikož se zdrželi, jsou vlastně přijatelní. chacha ale je sranda. Jsem rád, že patřím mezi ty správné fans!
Reagovat
Roger_Federer
Kdy naposledy ses vyjadril k jeho spatne hre.??Nekaz vodu, kdyz tady jenom jasas nad prohrou a sam provokujes, kdykoliv neco napises.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem zase rád že nepatřím k úchylním starým pomlouvačským dědkům jako ty!
Reagovat
kada.tom
To si takhle jdete spát po výhře Tomáše a Grigora v půl pátý s tím, že očekáváte, že se někdy dopoledne probudíte a zjistíte, že ten trapnej egoista smázl Seppiho ... a ono ne!

Absolutně nemám tušení jak ti dva hráli, ale MÁM RADOST, nejlepší ráno za mnoho dní nazpět - Federer OUT - PARÁDA :-)
Reagovat
janek_da
Vítej Plho
Reagovat
Grape
Federer - Seppi, viděl jsem až 4. set a musím teda uznat, že Seppi hrál na jeho poměry hodně dobře, přesto si však myslím, že ten zápas byl hlavně o Rogerovi a o tom, že mu to nešlo. V závěru zápasu se především absolutně nemohl opřít o servis. Ve formě hrající Roger by dnes možná ztratil set, ale určitě ne zápas. Ale Seppimu to přeju, ten matchball proměnil neskutečně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nez Maria vzdycky uvede micek do hry, to bych si aj ustlala a usla :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Djokovič vs. Federer by se mi docela líbilo.
Co se dá dělat, tak máme o soupeře méně.
Velké překvapení očekával jsem pravděpodobněji vypadnutí Rafy.
Jsem zvědavý jestli se dal Rafa dohromady nebo dnes také končí.
Každopádně finále Nole vs. Andy by bylo bezva a kdyby skončilo tradičně po australsku, tak bych se už vůbec nezlobil.
Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je potřea si zvykat. Jsou dvě věci, které Federer už nedokáže (hlavně psychicky) - porazit Nadala a vyhrát GS.

Jinak ještě poznámka k fandům Nadala: Nejde to bagatelizovat jak to udělal Spaniel pár přízpěvků níž. To dusno (a atmosféru kolem fandů Nadala) tady dělá pár, tak 3-4, dementů, z nichž teda jeden vyčnívá (a asi má opravdu nějaký problém - jako rýpnout si jednou ve svém příspěvku, parkrát v reakci na někoho, budiž, ale psát koment a za pár minut další a další je asi fakt nenormální). Věřím, že za obrazovkou sedí dost lidí, co nemá potřebu tady toto dělat a jen se baví jejich debi.litou...
Reagovat
rod_laver
Já v to taky věřím a těch fandů je opravdu málo. Většina fandů Rafy je v pohodě, stejně tak jako Rogerovců. Je třeba uznat, že nejnormálnější fanoušky má tady Nole, hodně slušní (až na gigina teda).
Reagovat
gigin
Já už su ale out of the Djokoland.
Reagovat
janek_da
však právě proto
Reagovat
rod_laver
Já jsem u tebe doma tu srbskou vlaječku a zarámovanou fotku viděl, sice jsem byl zrytý, ale pamatuju si to dobře!
Reagovat
gigin
Hajzliku :DDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Debata tady je fakt k poblití.

Já osobně jsem RF srdcem i duší. Ale házet tady na sebe špínu jako degenerované děti je fakt vrchol.

Roger, Rafa, Novak jsou nejlepší hráči co kdy byly na okruhu ATP a je šílené jak dlouho vládnou světovému žebříčku. To, že má Roger 17 GS a nejvíce týdnů na N.1 je dočasný fakt, za chvíli může mít 17 GS i Kyrgios. To, že je Novak N.1 je taky dočasný fakt, Roger ho může předběhnout za 2 měsíce, nebo Rafa, nebo Wawrinka.

Zkuste spíše obdivovat tenis jako sport a ne se tady dohadovat, že Roger vypadl a že už na to nemá a nic nevyhraje. To, že končí kariéru se říká už 3 roky a zatím je N.2 na světě a dále láme rekordy. To, že je Rafa invalida víme všichni, ale zatím hraje, vyhrává a bojuje.

Tihle tři borci jsou prostě absolutní TOP světového tenisu a je úplně jedno kdo zrovna vypadl v prvním kole GS a kdo vypadne v semi. Protože na RG či Wimbu to může být přesně naopak o čemž jsme se už přesvědčili několikrát. Na N.1 se dá dostat i bez vyhraného GS...:)

Tak sláva vítězům, čest poraženým a ať AO vyhraje ten, který bude v Austrálii nejlepší. Peace. :)
Reagovat
mihate
Veľmi pekný komentár.
Reagovat
Davor1
Škoda Roger, dúfal som, že padne až po veľkej štvrťfinálovej bitke s Andym, prehra so Seppim nevyzerá dobre, je to ťažko priemerný hráč, ktorý to na najlepších nikdy poriadne nevedel :/

Týmto sa otvorila Murraymu cesta až do semifinále, Dimitrova by mal určite zvládnuť a Kyrgiosa/Seppiho v QF detto.
Je dosť možné, že to semi bude v zložení Murray- Berdych, Nadalovi veľmi neverím a Berdycha potom nemá kto vyradiť...
S veľkou pravdepodobnosťou bude najlepší štvrťfinálový zápas Nishikori- Wawrinka, podobne ako v New Yorku...
Reagovat
mahycek
Po vyřazení Rogera,kterému fandím,přichází čas černého koně, Nishikoriho,jak jsem před 14 dny několikát psal.Ten odstraní Wawrinky a má šanci i s Djokem.A z druhé strany pavouka, se Tomáš s takovou hrou, vůbec nemusí bát Rafaela. Tedy pokud, k jejich střetu dojde. Tady by se ta vzájemná bilance zlomila.
Reagovat
tito
Z Toma mám respekt a pokud se spolu střetnou, vidím ho spíše jako favorita duelu
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosímtě...
Reagovat
Davor1
Tak ja fandím práve Nishimu, takže by mi ďalšie jeho GS finále vôbec nevadilo :-))
Ale celkovo to prajem najviac Murraymu, ten už tu prehral myslím 3 finále a zatiaľ hrá výborne, prípadné semifinále s Berdychom bude parádna záležitosť...
Reagovat
Fandina
Škoda prohry. To jsem tedy nečekala. Alespoň že to bylo se Seppim. Tak Rogere příště. Držím palce. Go go go!
Reagovat
SubOptikT
Finále Djokovič x Berdych by bylo pro mě vyloženě voňavá záležitost. Tom dneska parádní výkon!
Reagovat
smazaný uživatel
Je dulezite si uvedomit, ze tohle neni, co tady nekteri predvadi nic osobniho proti RF. Tohle je nenavist vuci jeho fanouskum. Nejsulezitejsid je uvedomit si, ze se tu hadaji fanousci a se vsi smulou se s tim vezou i jejich favorite. Oni si poklepaji zada a bavi se spolu, fanousci tu po sobe stekaji. Skoda.
Reagovat
babolat.cz
nevím nevím vypadá to, že prezident hráčské asociace si na seppiho něco najde...určitě mu najdou v krvi doping
Reagovat
spaniel
Vidím, ze se nic nezměnilo a mrzká lůza fandici Nadalovi tady urputne onanuje. Nezbývá vam mne nic jine, nez vam to prát, vzdyt Nadal nic nevyhral uz tak třičtvrtě roku. Neni divu ze jste zapskli.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ze egoista uz par let dava jeden GS titul za druhym a na nejakou 250 v Brisbane si ani nevzpomene :-DD
Reagovat
babolat.cz
ano, krásně to vy fans fedexe škatulkujete. kdo fandí fedexovi jsou aristokrati píjící ty nejlepší ročníky vína a rafovi jsou lůza píjící tuzemák. jak jednoduché a zároveň prostoduché dělení..
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš si to sám.
Reagovat
gigin
Moc dobře víš, že to tak není. Najdeš u Rafanovců normální lidi.... Nenech se vyprovokovat, vím jak ti je, kašli na to...
Reagovat
spaniel
Popravdě me napadá jen tito. Docela male procento, da se rict statistická chyba.
Reagovat
gigin
No ještě Matti, on už tu moc nepíše, ještě jedna holka, žije v Římě, padova myslím? Taky už sem chodí sporadicky. Každopádně tolik fanoušků Seppia jsem tu dlouho neviděl :))
Reagovat
gigin
Jo a Forehand je cajk :))
Reagovat
Roger_Federer
Tito, Matti.Dejme tomu Amputace a kdyz si odmyslim tu umyslnou demagogi Forhend..dal?..trochu malo.
Reagovat
gigin
Jo na Amputku jsem zapomněl, hergot. Díky za připomenutí. Forehand :)) v klidu.. Dál nevím.. rafaohli, marty? :DDDD
Reagovat
Roger_Federer
ted se me nejvic pozdaca ta Niikki co krmi toho maleho tiketama z Tipu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak rikas :-D koukam, ze sis precet vzkazik..tak snad uz se muzem bavit na urovni ;-)
Reagovat
tito
Rafaeoli je někdy neobjektivní, ale slušnej kluk, žádný hater ( nikdy jsem ho nezažil, že by se trefoval do soupeře) a pro někoho ve své slušnosti snadný terč.
A o tom, že někdo má klub kladných a druhý špatných se mi ani nechce diskutovat.
Reagovat
Roger_Federer
umyslne jsem vynechal Rafaeoliho.Je docela v klidu oproti jinym pasackum vepru.;)
Myslim, ze snad vnimas tu nadsazku.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli je ten největší hnus, co jsem tu kdy viděl. Můj názor, vy to asi vidíte jinak.
Reagovat
Vojtiik
Tito, Amputka, Matti vetsinou, Cico většinou a největší frajer z Nadalovců je Mayko :)) Forehand je z nich suverénně nejhorší, zlatý klaunda.tom i Barney :D
Reagovat
spaniel
Cica a Maya nepocitam, ti fandi vice hracum a hrackam, nejsou uzce zamereni. Taky nejdou do nejakych konfrontaci, pripadaji mne jak bratri.
Reagovat
tito
Mně taky :-)
Reagovat
gigin
Cicko je výhodňár, kdesi pomalu z Ukrajiny a Mayko je myslím z Blavy. Ale tak kdoví, jak sa to tam semlelo, oni jsou divočáci, takže klidně můžou být i sourozenci :)))
Reagovat
Vojtiik
tak vetsina lidi tady nefandi jen jedinemu hraci/hracce.. já jedu kádruju jako Nadalovce, nicméně jako FFF musím přiznat, že mnohem raději čtu je, než některé obludy z našeho tábora :D
Reagovat
Vojtiik
*já je kádruju
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdravujem ;)
Reagovat
Roger_Federer
Tak Vsecko nejlepsi..Darek ti dal uz Roger, takze ja ti tu objednanou strypterku uz neposlu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 za Mayka, to je pánes :-))
Reagovat
spaniel
Jo, na matti a padova, na ty jsem zapomnel, uz dlouho jsem je nevidel. Amputace souhlas. Rafaeoli je trochu jiny pripad, ale vulgarni neni. Forehand ma v mem srdci zvlastni misto :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD
Zadělává ti na IM?
Reagovat
smazaný uživatel
Dole jsi mi napsal, že narážíš na známé nicky, tady ale říkáš, že špatných je devět z deseti, takže slova o lůze říkáš vážně, no a já ti jen říkám, že je to blbost, nechápu jak můžeš mluvit za statisíce lidí, já znám plno normálních fandů obou dvou ze všech vzdělanostních a sociálních skupin a ty tady soudíš celou skupinu kvůli několika jedincům, nesmysl, blbost.
Reagovat
spaniel
Uz jsem ti to vysvetlil, ze to nechces prijmout je tvuj problem.
Reagovat
peRFect
Čoveče, ale já tady v diskuzi proti Rafovi nic nevidím, byť samozřejmě o něm článek není. Nevím, proč by Nadalovci měli být lůza. Neházej všechny do jednoho pytle.
Hate tu vidím pouze od jediného...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale někteří říkají, že jsou lůza. Já nejsem ani nadalovec, ani federerovec, ale tohle by mě taky na.ralo, kdyby mě někdo takhle častoval, slovo lůza je hnusný a bohužel se používá víc a víc aby se druhá strana co nejvíc urazila.
Reagovat
babolat.cz
začalo to myslím při volbě prezidenta: lůza volila Zemana a inteligence šišlu, takhle to nastavili Topáci, aby tu porážku nesli důstojně.
Reagovat
spaniel
Lol. Vidim ze jsi poškozeny kompletně.
Reagovat
smazaný uživatel
Bane, začalo to ještě dřív, pamatuju se na protest odborů před třema lety, tehdy označení lůza použil restituent Duka, jen jsem zíral, v tom případě v Německu a ve Francii nic jinýho než lůza není, když se tam stávkuje obden.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt je to tak, vetsina z Vas je plebs az na nejake cestne vyjimky mate v hlave slamu a rekrutuji se ve skupinkach ultras.Vcetne tebe babolate.cz.;), kdezto fans Federera, jsou slusni, inteligentni, nadveci..Kdyby byl jeste 18 stoleti, ja sedim u kralovskeho stolu, ty krmis prasata v chlivku.
Reagovat
VlS
Historie zná spoustu monarchů s vážnou duševní poruchou a chytré pasáčky vepřů, kteří se stali krály najdeš ve fůře pohádek. A já šniclík rád, ty ne?
Reagovat
VlS
stali králi, už taky blbnu
Reagovat
Roger_Federer
No ze se chytnes zrovna ty, jsem necekal.
Reagovat
VlS
Nemám rád pytlování lidí podle sociálního statutu nebo vnějších pohlavních znaků (Porshe, Audi ...... ).
Prosť jsou lidi, kteří si dají jedno dvě dobrý piva, protože špatný víno pít nechtěj a dobrý je pro ně drahý. Ale to nic o ničem nevypovídá.
Nadávání na ty co nají peníze z principu, závidění, domáhání se většího zdanění o ludech něco vypovídá, ale to je jiná pohádka. Já piju heřmánkovej čaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, psal jsem to dole, já znám spoustu fajn lidí z kolbenek a naopak blbce mezi tzv."inteligencí", nikdy nejde generalizovat, kdo to dělá sám je blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš taky slušně jetej, no radši ani nebudu říkat co...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz vypadl Roger, tak at ho rafa nasleduje a stafetu gs viteze zidka nekdo jiny
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš taky slušně postiženej kamaráde, takovej kec, já znám vysokoškolajdu co fandí Nadalovi a zedníka co fandí Nadalovi, prej mrzká lůza, holt blbost některých je nekonečná:(.
Reagovat
smazaný uživatel
*Zedníka co fandí Federerovi
Reagovat
spaniel
Samozrejme narazim na zname nicky, nejsem tady prvni den. A oba se krásné přihlásili k mému prispevku. Pro ne jine pojmenováni nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak píšeš mrzká lůza fandící Nadalovi, to vyznívá, že mu nikdo jinej než mrzká lůza nefandí, to si myslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodporuju tady to hnusne kopani do Rogera, je mi to z duse odporne. Jenze se tomu nelze divit, kdyz federerovci delaj to samy rafovcum. TAK SE POJDME VSICHNI OBEJMOUT A ODPUSTME SI, CO SME SI, TO SME SI A BUDEME STASTNI, BUDE KRASNE NA SVETE.....kdyz ma Forehand ty narozky.......ne? nikdy? :-D Jen takovy zbesily pokus :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
bojím, že to můžou být zase ta záda... to by bylo špatné. Tak snad jsou za tou neslanou nemastnou hrou jen nějaké krátkodobější potíže, jak tady kdosi naznačil.
Reagovat
babolat.cz
no jistě, záda a nebo ta včela. přeci nelze mít den blbec, takovej borec, to je jak KArel Gott, to prostě nelze neuspět.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuji hromadne pofoukani bebiii :D
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň nějaká dobra zpráva
Reagovat
Kozoroh
Hateři RF mají pré, jak se dívám na komenty na zdejší diskuzi...
Reagovat
smazaný uživatel
Formu má dobrou. Když jsem to včera večer viděl svého otce sázet, tak už jsem si říkal, že to není dobrý nápad.

Navíc se mě osobně už před AO nelíbilo to tričko bez límečku, nenosí štěstí. :)

Roger jede už více jak rok bez dovolené, hrál IPTL, Davis Cup, prohrál naposledy v Paříži s Raonicem (když nepočítám odstoupení na TM). Sezóna 2014 byla dobrá, zajimavý útok na N.1 prostě pohoda. Výhra v DC v IPTL v Brisbane...

Ale takový maratón se nedá zvládnout. Potřebuje odpočinek a teďka si ho dopřál. Ještě v tom věku se to musí na člověku podepsat.

Hrál dneska tragicky, Seppi zaslouženě vyhrál a jsem sám zvědavý jak to dopadne. Možná Rafa - Nole kdo ví jak Rafovi je, taky může vypadnout dneska, nebo nemusí. Raonic má formu, Nishikori taky, Berdych hraje skvělě. Bude to zajímavý druhý týden. :)
Reagovat
babolat.cz
a v DC s Gaelem
Reagovat
smazaný uživatel
Ah, má chyba. Pravda pravda. :)
Reagovat
mahycek
Neblbněte,jsem taky Rogerovec a velkej,ale nemusíte na obranu hned vytahovat Rogerovi statistiky a čísla. Já na rozdíl od Barneyho nebudu přát Nadalovi brzké vypadnutí a radovat se po každém jeho zkaženém úderu. Nejsem blázen,to bylo ubohé.Zklamání přejde přételé.A Barney at pije tuzemák,nebo kontušovku. Já si dám v klidu Ryzlink vlašský,pozdní sběr 2011.
Reagovat
peRFect
Tramín červený 2012 pozdní sběr (vinařství Tetur) :-)
Reagovat
babolat.cz
jedině Rioja
Reagovat
peRFect
Španělský vína mi nechutnají (a to bez jakékoliv nadážky na tenis). V tomto jedině opravdu morava :-) Lednice, Valtice, Čenkovice.
Reagovat
babolat.cz
z moravských červených snad jen pinot noir (rul.modré)z Mikulova (tanzberg), možná frankovka, jinak nic moc.
Reagovat
Bob
Dobré ráno...
Reagovat
smazaný uživatel
Nečakal som, že sa v deň mojich 30. narodenín zobudím do takého rána..

Neviem, čo sa stalo, ale Roger nemusí smútiť, na RG to bude mať opat na svojej rakete..
Reagovat
r.Fever
Zabúdaš na jedno, RG je jediné kde to na svojej rakete už nemá ...
Dnes mu to z nej uletelo :(

:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak všechno nejlepší, Peťo! A od Rogera jsi dostal krásný dárek za nás za všechny...
Reagovat
rod_laver
Nezapomeň, že antuka už ho nepotřebuje, takže pojďme rovnou na trávu, ta zase nepotřebuje jiné hráče. A abych nebyl jen sarkastický - všechno nejlepší :-)
Reagovat
tito
Vše nejlepší Forehande :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem všetkým..Nebudem klamať, prehra Rogera mi trochu rozšírila kútiky, no zároveň celkom úprimne mrzí ma, že ako tenisový nadšenec prídem o také bonbóniky ako Roger- Kyrgios, neskor Murray a snáď aj Rafa v SF..Pre turnaj je to proste zlá správa.:
Reagovat
Stan_Borowitz
Palec hore!
Reagovat
janek_da
Tak už se ti nedá věřit :)

Mám přání jediný. Štěstí, Zdraví, hlavně to zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom pripade ja asi musim byt Zdenek :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Fiesta :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsechno nejlepsi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co měl Rafa, a neměl to štěstí, aby hrál s hráčem z druhý stovky.
Reagovat
SwissMaestro
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger si na grandslamech bohužel nevěří a jeho soupeři to prostě vycítí a chtějí se nad ním vytáhnout. To co ho kdysi zdobilo, tedy vysoká úspěšnost ve zkrácených hrách je nenávratně pryč. Vždy když jde do tb vím, že to dopadne špatně.
Už to vidím jak Ital po tomhle turnaji zapadne do průměru. Kdyby to byl alespoň nějaký perspektivní mladík typu Domik Thiem, tak by mi to vadilo o dost míň.

Takhle je z toho velmi hořké zklamání.
Reagovat
babolat.cz
asi hodně lidí smutní, ale já smutním hodně kvůli Karolíně, to je myslím hrozná škoda a ne nějakej švýcar.
Reagovat
tito
Káti jsem se bál, ale je fakt, že ta šňůra už byla dost dlouhá. Příjemně překvapil Berdych, nekompromisní postup.
Reagovat
smazaný uživatel
Já smutním kvůli tomu, že jsi mentálně postižený.
Reagovat
Kozoroh
Jedna z posledních Federerových sérií na GS, šňůra 11 po sobě jdoucích SF na AO 2004-14 skončila. Kdyby ji ukončil o kolo později Kyrgios, moc by mě to nepřekvapilo, neboť má potenciál na GS. Ale prohra se Seppim je pro mě velkým překvapením, neboť do dnešního dne s ním Roger prohrál jen jeden set.
Finále, které jsem si přál (Djoker-Fedex) se tak bohužel neuskuteční. Novakův náskok na 2. místo se sice zvýší, ale to teď neřeším.
Na závěr si neodpustím rýpnutí do panzera - před několika dny přál vyřazení Djokerovi, neboť Roger měl ještě šanci na 1. místo po AO. A místo Novaka vypadl Roger. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá, dragone!
Reagovat
panzer.dragon
pokud padne djok i rafa, tak je to pořád v cajku, pokud to djok vyhraje a rafa bude druhej tak je to špatný

je škoda tý serie Rogera na AO, to se jen tak nevidí
Reagovat
Kozoroh
Rafa nebude druhý, i kdyby turnaj vyhrál.
Reagovat
panzer.dragon
já vim, ale bude mít dost narazenejch bodů, s tim se pak celej rok hraje líp :-) když má 1200 hned od ledna
Reagovat
panzer.dragon
aspoň budou v Austrálii čekat body na Rogera na příští rok :-), hodilo by se kdyby teda djok nějak šikovně brzo padnul..
Reagovat
no1
nevim co resite, federer hral otresne, jeho nabehy na sit po slice doprostred kurtu tragicky, backhand tragickej, forehand kdyz chtel zahrat vetsi silou opet tragickej a out a ne malej minimalne metrovej. seppi nehral nic extra jen vracel a bohate to stacilo. a to ze zahral na mp co zahral. to uz je nahoda, tak si nedelejte alibi jak hral seppi fantasticky a proto roger vypadl. mimochodem takovou pinkanou sem naposledy videl u simona s monfilsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem taky fanda Rogera, ikdyz jsem videl jen posledni set, ponevadz kvuli nejakymu 3. Kolumpreci nebudu nespat, tak s tebou souhlasim, ze takhle zalostne jsem Rogera dlouhomhrat nevidel. To nebyl ten utocny Roger. Prohru si ptoste zaslouzil, otazka je proc hral tak spatne, ...... Mozna dalsi komar, jako u Rafy..:-)
Reagovat
mahycek
Když to trochu přeženu,tak Barney má docela pravdu.Dnes byl Roger pinkálista,tak at slaví. Já přiznám,že mě to mrzí,Rogera sleduji od památného Wimblu,také ve 3 kole s Petem,tam se otáčela historie,ale Seppi historie neotočí,Tak na zdraví a já na smutek. Ne to je legrace,ale sere mě to.
Reagovat
Kozoroh
Jo kdyby prohrál s Nickem, to by byla historická otočka!
Reagovat
steve79
V Diskusi je každý machr, ale v realu by se neozval.
Reagovat
Roger4EVER
Ten člověk je fakt čistokrevný chudák. Nemůžu si pomoct, ale on si snad nad Seppim vyhonil č*raka ne? Teda jestli se mu v jeho letech ještě postaví... Tak si to ještě chvíli užij než Ti vypadne Rafa a ty se tu zase na měsíc neukážeš...
Reagovat
steve79
Přesně. Přeji mu v životě to nejhorší srabovi zasranýmu
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD váš bezmocný vztek je pro mě dnes tou nejkrásnější odměnou :-))))
Reagovat
Roger4EVER
To není vztek. Hele Federerovi je 33 má 17 GS, 302 týdnů jedinčky, 83 titulů a další a další rekordy ke kterým se Rafa nikdy nedostane. Takže si teď užij svojí radost, ale my si radost užijeme po konci kariéry Rogera i Rafy, kdy nám všechny tyto rekordy zůstanou a Tobě tak maximálně radost z dnešní Seppiho výhry a Rafovy sexy fotky ;)
Reagovat
babolat.cz
nakecali jste toho hodně o nějakých rekordech a najednou to vlastně nepotřebuje. sami jste nenávistní vůči jiným a teď moralizujete.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nenávistní? Ty, Barney a Štěrba jste nechutní úchylové kteří onanují nad prohrou.
Pak nevím, kdo je tady nenávistní.
Reagovat
babolat.cz
a ty hare krishno jsi totálně zhulenej
Reagovat
smazaný uživatel
Zase píše z cesty
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, opet (jako po kazde porazce) se vytahuji rekordy...vzdyt vy jste vlastne s zadnym uspechem ani nepocitali, ze? A tomu i odpovida ta anketa vpravo :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
babolat.cz
a ty se nesměj na tebe dojde v semi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nesměju, jen se pousmívám. Tomu, že se necháte vytočit, tím Barneyho nabuzujete ještě více :-)
Reagovat
steve79
Jinak jsem koukal na Berdycha a musím říct, že má formu jakou dlouho neměl!!
Reagovat
VlS
Jj, moc pěkně mu to lítá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni ctvrtfinale vidim mura a kyrgios a druhy berdych a pak ?. Idealni by byl gasquet nebo anderson
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že GS nic neznamená, mnohem důležitější byl titul v Brisbane!!! :-DDDDD
Reagovat
steve79
Ty jsi blázen. Ty děláš jak kdyby Federer vyhrál jeden titul. Je jasný, že v 33 letech nebude vyhrát Grandslamy jako dříve. Jsem zvědavej jestli sem budeš chodit až bude Rafovi 33 a bude prohrávat.
Reagovat
Stan_Borowitz
tak jsem se koukl na první asi čtyři hry a říkal jsem si, že Roger možná dnes vypadne. Od začátku hrál špatně. No jo, už to nikdy nebude jako dřív.

Jinak dobrý je, že mám půlku dnešní diskuse v ignoraci, a to jsem si zablokoval jen jediného uživatele...
Reagovat
smazaný uživatel
expert mjr. Borovička a opět správný tip, stejně jako konečná Nadala v první kole :DDD
Reagovat
r.Fever
Vstal som a zapol TV za stavu 5-6 vo štvrtom, za tie 2 gemy čo som videl sa mi zdalo že Fededer hral strašne mäkko, ale to už asi bolo dané tým nebezpečným stavom :)

Klobúk dole pred Seppim, vkuse som ho mal za absolútne slabého a málo nebezpečného hráča, ktorý porazí len tých, ktorých má pod sebou v rebríčku. Hneď bude februárový pobyt v talianskych Alpách o niečo trpkejší :D Ale nie, Seppi si to fakt za ten mečbal zaslúžil.

Pre Federera teraz nastane aspoň konečne nejaké voľno (vraj mu offseason trvala len 7 dní) a vidíme sa v Dubaji.
Reagovat
Denis92
Hej, dovolenku mal naplanovanu az po AO. Prakticky az dnes mu skoncila sezona 2014.
Reagovat
r.Fever
Nuž to je zrejme daň, ktorú si vybral Davis Cup a množstvo zápasov na konci sezóny 2014. Snáď však 2015 bude lepším ako 2013, naozaj sa netreba naháňať za každým bodom, ale zároveň treba udržiavať aj nejakú tu "muscle memory".
Reagovat
Atoidi1
Nedaří se mi aktivovat či nastavit filtr - mám to šedivé namísto černého- tedy nepřístupné... Prý je možné nějak dosáhnout toho, aby se nezobrazovaly příspěvky některých uživatelů. Myslel jsem, že to nebudu potřebovat, ale jednoho bych pro sebe rád odstavil... Jak na to ?
Reagovat
smazaný uživatel
Do okénka "Uživatel v ignoraci" musíš zadat nick uživatele a pak aktivovat.
Reagovat
steve79
No co život jde dál:D. Třeba se ještě nějakého Grandslamu dočkáme.
Reagovat
mahycek
Roger prohrál zaslouženě, 9 dvojchyb,1 podání zlé a údery,které se samozřejmostí hraje,dnes nebyly. Jak kdyby, měl dnes, rozklepanou ruku. Seppi hrál dobře a v závěru ve zkrácené hře měl i velké štěstí. Po 11 za sebou už nechtěl prohrát a to se mu podařilo. Jsem si jistý,že kdyby spolu hráli třeba za týden tak zase Seppi neuspěje,ale přejme mu to dnes. Spíše mě to mrzí,jako kvůli tenisu samotnému,(historii,čísla),jestli mi rozumíte,ale dnes to nebyl Fedex.Tak at se z toho oklepe a v Indian Wells v březnu nashle. Vlastně ještě v Dubaji v únoru.
Reagovat
smazaný uživatel
konečně nějaké vzrůšo jsme si myslela že ve Čtvrtfinále budou všichni z nasazené osmičky, alespoň nějaké překvapení, protože vypadnutí gulbise není nic
Reagovat
Roger_Federer
pred chvili volal do fabryky, ze dneska nedojde na smenu, bude totis oslavovat zivotni milnik, nejvetsi udalist v jeho dosavadnim zivote..Bude tady dneska s nami cely den. je tak rozdovadeni a zaskoceny necekanym stestim, jako kdyby se mu narodil maly psik..a on si konecne, poletech co ho vsechny deti ignorovaly, bude mit zkym povidat a hrat.
Reagovat
peRFect
Přejme mu to. Vždyť těch příležitostí moc nemá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně že nemám, vždyť egoista drtí jeden GS za druhým :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Že se někdo chová jako id.ot je jedna věc, ale jem proto nemusí být všichni co makaji ve fabrikách blbci chlastající tuzemáky. Já teda znám spoustu fajn lidí z kolbenek, naopak i mezi tzv."inteligencí" se najde řada strašnejch blbců a i velmi agresivních, takže by se to nemělo generalizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Egoista dnes zahájil útok na No.1 :-DDD
Reagovat
rod_laver
viděl jsem jeho část 4. setu, ale byla to vcelku tragédie, co se dá dělat. Gratulace Seppimu. Večer může místní plebs slavit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš že Rafa prohraje?? :-DDD
Reagovat
rod_laver
Už sis otevřel tuzemák, který jsi dostal od kamarádů z Kolbenky? :-))
Reagovat
elda
Proč plebs?
Reagovat
VlS
To do večera nevydrží, to pojede průběžně do ještě většího zblbnutí :-)). Já nejsem fanda ani Rafy, ani Rogera, mí koníci se hladce proskočili ve třech do OF, takže já si na nic nestěžuju, ale GS bez Rogera a Rafy by byly pro nefanatické uživatele TP něco jako lázně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Tak se zkus jednou za čas podívat se do vlastních řad a popřemýšlet nad tím, jestli se náhodou přesně tenhle typ fanouška nenachází právě u vás.
Reagovat
rod_laver
Tak gratulace alespoň tobě :-) Jsem zvědavý, jak se bude tady vyvíjet diskuze dále a nechci raději ani pomyslet na to, že by vyletěl i Rafa :D Mí koníci (Roger, Juan a Jo) dohráli/nehráli, snad ještě zabojuje Stan :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes hrál životní čekání na chybu pinkajícího egoisty :-DDD
Reagovat
peRFect
Ty smajlíky jsou na místě, protože se taky musím smát, když si uvědomím, co vše už v kariéře, jak ty řikáš, upinkal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsou na místě, i já se musím smát, jak tu RF fanatici máte věčně plnou hubu keců, jakej je Nadal pinkálista, zatímco big Rožéér hraje hru lahodící oku, nejhezčí tenis - jeden nádherný, smrtící úder za druhým...to jsme dnes všichni viděli, jak si nekonečně pinkal o svůj život :-DDD
Reagovat
peRFect
upřímnně? poslední Nadalův zápas, před, nebo po kterým vrhnul žaludeční šťávy a obsah střev, to nebyla žádná ukázková hra. Snad uznáš sám.

Nikdo není kapela, aby pořád vyhrával.
Reagovat
SubOptikT
Fajně Seppi ... vytřel zrak 725 tipujícím na zdejším portálu.
Reagovat
peRFect
...Barneymu,jsem rád, že má dlouhé době zas radost.
Od Seppiho bohužel čekám, že v dalším kole vyhoří - ostatně jako většinou každý, kdo Rogera v úvodních fázích porazí.

bye bye aussie
Reagovat
panzer.dragon
smutný
Reagovat
Denis92
Zasluzena prehra. Slabucky vykon, navyse v zavere zapasu mu uplne odisiel servis. Seppi to na MP trafil fantasticky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohru si zasloiuzil, na konci se bal uderit do mice a hral pomale mice. Ted jeste aby vyrafili rafu
Reagovat
steve79
Tak to sok! Sepsi hral cely zapas konzistentne. Za to fedex byl prvni dva sety v satne. Po to co fedex hlasil, ze ma formu a chce vyhrat ao je to sok!
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že už jsis na velkohubá prohlášení dávno zvyknul :DDD
Reagovat
Pe3k
Seppi zahrál životní zápas, velká gratulace. Při skore 0:10 porazit Federera na grandslamu, to je splněný sen.
Reagovat
smazaný uživatel
:D dobrý JOKE :DD
Reagovat
VlS
tady se něco nepovedlo, Roger out ve třetím kole? Sázkovky dneska milujou Seppiho.
Reagovat
Mayo
Roger to je sen :o ale Seppiho premenen ý mečbol luxus
Reagovat
smazaný uživatel
WTF :D!!!!!!!! ROGERE!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Brutální, útočný tenis od maestra :DD a pak že je Nadal pinkálista :DDD
Reagovat
a.magerova
Reagovat
SwissMaestro
Škoda toho posledního míčku. Štěstí vyhrálo :(
Reagovat
Roger_Federer
Nemel jsem cest to sledovat, musel to byt vyborny zazitek.
Reagovat
vrabejka
Feder venku, řekněte mi co je tohle za turnaj? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
OMG...
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reagovat
babolat.cz
joooo. miluji italy, miluji seppiho.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to je teda senzace, to nikdo nečekal. Roger asi fakt neměl svůj den.
Reagovat
babolat.cz
píchla ho včera předevčírem
Reagovat
babolat.cz
včela
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... Ale zase na druhou stranu je to lepší, jak kdyby si tu včelu měl každý zápas vyndávat ze zadku, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
ted maji elegosi stahle pulky :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulka a Roger jen zírám, Seppi hraje dobře...?
Reagovat
smazaný uživatel
pardon, to patří pod článek pod Toma..
Reagovat
smazaný uživatel
Seppi nehraje vůbec nic, return 2. podání dvakrát po sobě úplně mimo, pinká přes síť a čeka až se egoista vyhodí a přesto pořád ještě vede :-D
Reagovat
smazaný uživatel
S Dodigem hrál Seppi dobře :) Ale jestli budou 3 sety, tak to asi nedá. A Roger není asi ve své formě.
Reagovat
smazaný uživatel
5 setů, píšu kraviny.
Reagovat
Roger_Federer
vzdyt ty nevis o cem mluvis, nepoznas raketu od rucniku.Nekomentuj hru, drz se sveho kopita.;)
Reagovat
Roger_Federer
kopyta;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
ááá to největší kopIto se nám probudilo :DDD
Reagovat
mahycek
Tak jsem se vrátil z toho sklepa a on se hraje 4 set,ale vidím,že už může být konečná,nobo totální otočka v zápase???
Reagovat
Mark976
Pamatuji si FO 2012 Seppi-Djokovic. Taky to nedotahl do konce.....
Reagovat
smazaný uživatel
Elegan a jeho stupidni, trapne a naivni nabehy na sit, to je proste pastva pro oci :DDD
Reagovat
Mayo
Pozriem teraz vysledky a Roger prehrava, čo to tam sakris stvara.. otočit!
Reagovat
smazaný uživatel
..krkem by mu Seppi mel :-D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
:DD chtel bych ted videt tvuj protazenej, kyselej ksicht :D Ale neboj, tenhle labilek to samozrejme nedotahne a ty se zase budes vznaset (hlouposti) v oblacich ;-)
Reagovat
a.magerova
Chtěla jsem Ti něco smysluplného napsat, ale vím, že teď onanuješ, takže až příště ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Až to egoista otočí kolik čísel dáš?? Že by NEW record??? :-DDDD
Reagovat
a.magerova
Nejsem Ty :-P
Reagovat
panzer.dragon
ten růžek :-)
Reagovat
panzer.dragon
tak snad už ožil
Reagovat
elda
Snad ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ano.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist