Federer se upsal Halle, bude tam hrát do konce kariéry

7. 6. 2010, 12:55
Aktuality 6
Fanoušci na turnaji v německém Halle mají jistotu, že každý rok uvidí Rogera Federera. Švýcarský tenista podepsal s pořadateli Gerry Weber Open unikátní smlouvu, na jejímž základě bude hrát na zdejší trávě až do konce kariéry.
Profily hráčů
Roger Federer už po Wimbledonu tenisovým králem být nemusí

Ačkoliv podnik v Halle spadá na okuhu ATP do nejnižší kategorie 250, Roger Federer ho vynechal od roku 2000 turnaj jen jednou a má z něj už pět titulů. "Halle byl pro mě vždy důležitý turnaj. Je to něco, jako bych se oženil," komentoval osmadvacetiletý tenista smlouvu na doživotní účast. "Ale chci dlouhodobě plánovat a tenhle turnaj mi perfektně sedí a je ideální přípravou na Wimbledon," dodal.

Smlouvu podepsal Federer v neděli odpoledne. "Němečtí příznivci tenisu tu budou moci vidět Rogera ještě po mnoho let," řekl turnajový ředitel Ralf Weber o Federerovi, který přijel do Německa již v pátek s celou rodinou, manželkou Mirkou a dvojčaty Mylou Rose a Charlene Rivou. "Jsem přesvědčený, že tady bude servírovat ještě v roce 2015," dodal.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Mercury
Ještě nějákou pohádku o zlém králi ze Švýcarska, prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
"Vím, jak porazit Nadala!"

:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ted když jsem nad tim přemyšlel nejvtipnějši byl rok 2005 před SF RG Federer vs Nadal:) To byl masakr, Feda tvrdil v interview před zapasem - rozhodnou zkušenosti - ja jsem chamion a tak - zase elegantně podano, ja mam zkušenosti, on je mlady apod.
Heh a Rafan ho vypraskal, viděl jsem to utkani, Rafa byl max defenzivni, vyběhaval všechny strany kurtu a posilal ty svoje vitězne rotace z neskutečnych uhlu a těsně nad siti. Pohledy Federera řikali něco jako "to si dělaš pr..l":) Tehdy jsem několikrat vstal z gauče, 5x levy roh,pravy roh a Rafa vyběhal a poslal tam winner.
Tehdy i to finale s Puertou bylo impozantni-asi nejlepši bitva na RG co jsem viděl. Mam na ten rok 2005 nej vzpominky.
A Federer v roce 2005 byl ještě zviře,ktere znalo max par poražek za celou sezonu, proto Nadal všechny šokoval, dokonce tehdy tisk favorizoval Puertu-Nadal pry byl mlady.
Jak je Federer nejlepši tenista, tak Nadal je nejlepši antukař.
Reagovat
smazaný uživatel
No nejsou to přimo poznamky,ale nějak před RG utrousil, že uvidi se kdo vyhraje a něco v tom stylu, pokud z toho sundaš elegantni omačku tak Rafovi naznačil jakože jak si byl nabušen loni a jak to dopadlo.. Něco jako, že ikdyž někdo vyhraje 3 turnaje masters na antuce po sobě ještě neznamena, že je king of clay, ukaže se na RG. Nedokažu to přesně napsat, bylo to tady nějak před RG a znělo mi to uplně jako špatnej vtip..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger, vydělat se da i zajimavějšim zpusobem než takhle. Nechapu tohle vubec. Když se mu tam libi at se tam přihlasi vždycky, ikdyby hodně klesnul, tak vždy by neměl problem dostat WC už jen proto, že je to Roger Federer..
Vždy jsem ho měl rad, obdivoval jsem jeho hru, uznavam ho jako nejlepšiho tenistu. Posledni dobou mi ale nesedi občasnymi poznamkami na Nadala, laxnim přistupem k masters i vicemeně všem turnajum kromě GS.
Ikdyž je velmi obdivohodne, kde bere ještě motivaci při jeho vysledcich během kariery a pokračovani ve hře bez stáleho kouče.
Možna je Roger trošku přesycen. Jsem každopadně zvědav jak přistoupi k tomu, že neni N1- to on nema rad. Každopadně jsem na něj prostě zvědavej ve zbytku sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké jsi zaznamenal poznámky na adresu Nadala??? Já o ničem nevím, dík...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist