Finále v Los Cabos obstarají jednička López a trojka Karlovič

13. 8. 2016, 09:13
Aktuality 1
ATP LOS CABOS - Sedmatřicetiletý Ivo Karlovič postoupil na turnaji v mexickém Los Cabos po skreči Srba Dušana Lajoviče na začátku druhého setu už potřetí v letošní sezoně do finále. V něm třetí nasazený Chorvat vyzve turnajovou jedničku Feliciana Lópeze, jenž si v semifinále poradil s krajanem Pablem Carreñem-Bustou 2-6 6-3 6-3.
Ivo Karlovič

Ivo Karlovič se po Wimbledonu rozehrál do solidní formy - nejprve triumfoval na trávě v Newportu, poté hrál finále ve Washingtonu, osmifinále v Torontu a tento týden se v Los Cabos probojoval znovu až do finále. Třetí nasazený Chorvat do závěrečného kola turnaje postoupil díky skreči Srba Dušana Lajoviče, jenž semifinálové utkání na začátku druhé sady vzdal kvůli bolavému zápěstí.

"Není to nejpříjemnější postoupit do finále po skreči soupeře, ale i to ke sportu patří. Mrzí mě, že jsme nemohli ten zápas dohrát do konce, ale na něm bylo vidět, že ho něco brzdí. Věřím, že bude brzy v pořádku," konstatoval po skreči soupeře Chorvat, jenž ve finále narazí už podeváté v kariéře na turnajovou jedničku Feliciana Lópeze, jenž si v semifinále poradil s krajanem Pablem Carreñem-Bustou 2-6 6-3 6-3.

"Poslední měsíc hraju skvělý tenis a jsem moc rád, že tu budu hrát o titul," řekl Karlovič, jenž bude ve finále usilovat o svou osmou trofej z turnaje ATP, Lópeze čeká boj o šestý titul. "Bude to velmi těžké finále, protože Ivo teď hraje ve skvělé formě. Budu se muset soustředit na sebe a snažit se hrát svůj nejlepší tenis, protože jinak moc šancí mít nebudu," řekl směrem k finálovému klání španělský tenista.

• ATP 250 LOS CABOS •
Mexiko, tv. povrch, 808.955 dolarů
páteční výsledky (12. 08. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
F. López (1-Šp.) - Carreňo (Šp.) 2-6 6-3 6-3
Karlovič (3-Chorv.) - Lajovič (Srb.) 6-2 1-1 skreč

Komentáře

1
Přidat komentář
panzer.dragon
Parada, Ivo jede jak blesk
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist