Francouz Lestienne dostal trest 7 měsíců. Kvůli sázkám

21. 9. 2016, 14:22
Aktuality 8
Sedmiměsíčním distancem potrestala Mezinárodní tenisová federace francouzského tenistu Constanta Lestiennea za sázení na zápasy. Podle ITF si momentálně 164. hráč světa v letech 2012 až 2015 vsadil po internetu na 220 utkání. Na vlastní zápasy nesázel.
Profily hráčů
Constant Lestienne

Čtyřiadvacetiletý tenista, který se k sázení přiznal, dostal navíc pokutu 10.000 dolarů (242.000 korun). Polovinu trestu už má Lestienne za sebou.

Jeho sázení se provalilo letos v květnu před Roland Garros, kde měl Lestienne startovat na divokou kartu, ale kvůli aféře mu ji pořadatelé odebrali. Lestienne tak přišel o nejméně 30.000 eur (810.000 korun), což byla odměna pro tenisty, kteří vypadli v prvním kole pařížského grandslamu. Tehdy vyšlo najevo, že si loni vsadil necelá tři eura na Roland Garros mezi Novakem Djokovičem a nakonec vítězným Stanislasem Wawrinkou.

pva, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
Jabadu
Osel. Jako kdyby nevěděl, že nejčastější model na menších turnajích je následující:
První set já, druhý ty (mezitím si kámoši vsadí na jednotlivé sety) a třetí si rozdáme na férovku (ten už nikoho nezajímá).
:-)
Reagovat
brixner
No, ... nic.
Reagovat
Krisboy
Pozor - NECELÁ tři ojra!
Reagovat
Herbert_Hoover
A větší ryby, vědomy si své nedotknutelnosti, plují sázkařským rybníkem dál :)) Btw když už jsme u toho, co pan Ceckynáto? Už mu shořela duše nebo si opět lebedí v "kladionicích" napříč jižní a východní Evropou?
Reagovat
VlS
To už je paranoidní. A na fotbal může, nebo ho smázne MOV?
Reagovat
George_Renel
Ale profesionální fotbalista taky nesmí sázet na fotbal. A platí to i pro hokej. Je na to takové slovo - insider.
Reagovat
aligo
to prostě nechápu, když nesázel na sebe, tak bych to neřešil....
Reagovat
rusedski
Takže když si Bolelli vsadí na prohru Fogniniho, tak je to OK?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist