Fulnek přivítá Kvitovou, světovou dvojku zřejmě uvidí jen ti nejrychlejší

5. 12. 2011, 16:29
Aktuality 0
Obyvatelé Fulneku se 12. prosince budou moci znovu setkat se svou slavnou rodačkou Petrou Kvitovou. Město chystá s wimbledonskou vítězkou besedu v kulturním centru. Kapacita sálu je však omezená a vzhledem k očekávanému zájmu není jisté, zda se všichni zájemci dovnitř vejdou, řekla fulnecká starostka Jana Mocová.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Zvažovali jsme, že bychom setkání udělali venku, na náměstí, ale kvůli počasí to nejde. Navíc talk show začne v 16:30, a to už bude tma," řekla Mocová. Sál kulturního domu má kapacitu asi 300 míst. "Zájem bude určitě velký, ale nic většího tady nemáme. Asi to bude tak, že kdo dřív přijde, ten se dovnitř dostane. Nebo to nějakým způsobem omezíme, možná, že tam dáme nějaké vstupné," řekla starostka.

Fulnek má necelých 6.000 obyvatel. Když Kvitová přijela na návštěvu města 8. července po vítězství ve Wimbledonu, vítalo ji na náměstí na 1.500 lidí. Od té doby jednadvacetiletá tenistka vyhrála Turnaj mistryň a podílela se na vítězství českého týmu ve finále Fed Cupu.

"Myslím, že to nebyla její poslední vítězství a úspěchy. Jestli to půjde, příští rok opět můžeme připravit setkání s Petrou na náměstí," řekla starostka. Setkání v kulturním středisku se příští týden zúčastní také trenér světové dvojky David Kotyza a její otec a první trenér Jiří Kvita, který je fulneckým místostarostou.

pva, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist