Gasquet je v Montpellier počtvrté v řadě ve finále, čeká ho krajan Mathieu

6. 2. 2016, 19:29
Aktuality 6
ATP MONTPELLIER - Richard Gasquet otočil na turnaji v Montpellier semifinálový duel s Němcem Dustinem Brownem a po výhře 1-6 6-4 6-3 postoupil počtvrté v řadě do finále domácího podniku. O třetí titul za poslední čtyři roky si obhájce titulu zahraje s krajanem Paulem Mathieuem.
Richard Gasquet

Nejvýše nasazený Richard Gasquet postoupil na domácím podniku bez ztráty setu do semifinále, v němž ho dnes vyzval Němec Dustin Brown. Úvodní set sice desátý hráč světa hladce prohrál 1-6, v následujících dvou sadách ale potvrdil roli favorita a nakonec zvítězil 1-6 6-4 6-3.

"Byl to skvělý zápas a postup do finále je velký úspěch. Miluju tenhle turnaj a zítra udělám maximum, abych tu získal další titul," konstatoval po utkání Francouz.

Díky výhře postoupil Gasquet počtvrté v řadě do finále domácího turnaje, v němž bude zítra bojovat o zisk třetího titulu za poslední čtyři roky. Vítěz z let 2013 a 2015 se ve finále utká s krajanem Paulem-Henrim Mathieuem, jenž v semifinále přehrál osmnáctiletého Němce Alexandera Zvereva 7-6 7-5 a postoupil do jubilejního 10. finále v kariéře, v němž bude bojovat o pátý titul.

"Jsem opravdu šťastný, že jsem postoupil do finále. Je to skvělé pro mé sebevědomí. Už se na ten zápas moc těším," radoval se bývalý 12. hráč světa, jemuž však aktuálně patří v žebříčku ATP až 93. příčka.

• ATP 250 MONTPELLIER •
Francie, tv. povrch / hala, 463.520 eur
sobotní výsledky (06. 02. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Gasquet (1-Fr.) - Brown (Něm.) 1-6 6-4 6-3
Mathieu (Fr.) - A. Zverev (Něm.) 7-6(11) 7-5

Komentáře

6
Přidat komentář
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
to snad k titulu uz dotahne, i kdyz jsem cekala, ze se s nim ve fi rozpadne mladik chrastici retezy.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
podľa výsledku sa zdá, že ho súper potrápil. Asi o5 hral systém tresk-tresk a občas treba aj rozum potrápiť. :-) Od Riša nič iné ako titul neberiem.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem stejne nekompromisni.. :-))) A hlavne predpokladam, ze Anri nema cim Risu prekvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
nemá čím, ale môže, čert nikdy nespí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vikin doservírovat! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist