Gasqueta na olympiádu nepustí poraněná záda

19. 7. 2016, 13:27
Aktuality 4
Richard Gasquet přijde o olympijský turnaj v Riu. Světová čtrnáctka laboruje od Wimbledonu se zády, nehrál ani daviscupové čtvrtfinále v minulém týdnu v Třinci a dnes jeho absenci na hrách v Brazílii potvrdil francouzský svaz. Místo něj si v Riu zahraje Benoit Paire.
Profily hráčů
Richard Gasquet

Třicetiletý Gasquet, vítěz 13 turnajů na okruhu ATP, před čtyřmi lety v Londýně získal olympijský bronz ve čtyřhře s Julienem Benneteauem. O tři roky mladší Benoit Paire si zahraje pod pěti kruhy poprvé, ve světovém žebříčku mu patří 24. místo.

Před Gasquetem oznámili z tenistů absenci na OH v Riu například Tomáš Berdych, Kanaďan Milos Raonic, Rakušan Dominic Thiem nebo Američan John Isner, kteří mají obavu z viru zika. Z žen do Brazílie nepoletí například Simona Halepová či Karolína Plíšková.

ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Krisboy
Se zády nelaboruje od Wimbledonu, ale už léta. Bohužel!
Reagovat
Gracias_Mendoza
Není to žádná sranda, rekonvalescence bude dlouhá, ale pokud chce ještě něco v tenise dokázat, bude muset tu operaci podstoupit. Jenže je mu 30, vrátit by se mohl tak za rok, dostat se do formy a do TOP 30 mu může trvat další rok a to mu bude 32. Nevím nevím jestli na to najde motivaci :-(
Reagovat
Krisboy
Jj, škoda ho, přeškoda! Jeden z mých oblíbenců...
Reagovat
turista
Není všem dnům konec. Andy Murray, Radek Štěpánek a jiní se také úspěšně vrátili po operaci zad.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist