Goffin kvůli bolavému lokti ukončil tenisovou sezonu

3. 10. 2018, 12:51
Aktuality 7
Jedenáctý tenista světového žebříčku David Goffin kvůli přetrvávajícím problémům s loktem ukončil sezonu. Naposledy startoval v minulém týdnu na turnaji v Shenzhenu, kde prohrál první zápas s bývalou jedničkou Britem Andym Murraym. O účast na Turnaji mistrů se už Goffin pokoušet nebude.
Profily hráčů
David Goffin

Sedmadvacetiletého Belgičana, vítěze čtyř turnajů ATP, bolest v lokti trápí už několik týdnů. Přesto si zahrál v Chicagu Laver Cup a jednou výhrou se podílel na úspěšné obhajobě výběru Evropy. Lékaři však zjistili, že má v pravém lokti otok kosti.

"Bolest cítím už pár týdnů a horší se to. Potřebuju nejméně měsíc, abych se dal dohromady," napsal belgický tenista na sociálních sítích. V pořadí sezony pro osmičlenný Turnaj mistrů je aktuálně na 12. místě.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Pesek12
Je to děs. Má už několik týdnů problémy s loktem a LC hraje.
Reagovat
Kojinho
Prachy
Reagovat
a.magerova
Atmosféra - pocit k nezaplacení... na reklamách si určitě vydělá víc než dostal za LC... i když.... díky LC určitě dostal lepší nabídky na/za reklamy.... ;-)
Reagovat
a.magerova
Ale ale... kolik cyklistů jezdí pochroumaných několik týdnů a nikdo jim za to na cykloportal.cz nespílá.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj to ze sa "likviduje" za peniaze,by som mu nevycital,nieco za nieco,lepsie za obzivu ako za napr.posmrtny zivot,kde az na par vychcankov,nikto nic negarantuje:-)
Reagovat
dunphy
Achjo. Dosti smolná sezóna po výborném konci té minulé. :(
Reagovat
Marduch
Náhrada za Můru
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1025746-novy-murray-sestnactilety-brit-porazi-profesionaly-sbira-tituly-a-leti-zebrickem-vzhuru.html#article-artcl
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist