Goffin na šestý pokus udolal Djokoviče a s Nadalem si zahraje o první finále Masters!

21. 4. 2017, 16:25
Aktuality 541
ATP MONTE CARLO - David Goffin se na šestý pokus dočkal skalpu Novaka Djokoviče. Belgický tenista si v Monte Carlu připsal proti světové dvojce svůj první skalp hráče Top 3, když zvítězil po více než dvou a půl hodinách boje a potřetí v kariéře a poprvé na antuce postoupil do semifinále turnaje Masters 1000. O své největší finále si zahraje s devítinásobným šampionem Rafaelem Nadalem.
David Goffin

Novak Djokovič měl v Monte Carlu namále s Francouzem Gillesem Simonem i se Španělem Pablem Carreñem-Bustou, třetí zhruba dvou a půlhodinovou bitvu už však vyhrát nedokázal. Belgičanu Davidu Goffinovi ve čtvrtfinálovém souboji podlehl 2-6 6-3 5-7.

David Goffin a Novak DjokovičV předchozích dvou zápasech srbský tenista unikl z kritických stavů a něco podobného usiloval i dnes, ale marně.

V rozhodujícím setu, v němž přišel o vedení 4-2, Djokovič odvrátil za stavu 5-6 v desetiminutovém gamu celkem čtyři mečboly, přesto nakonec servis počtvrté v utkání ztratil a musel jít k síti svému bojovně hrajícímu přemožiteli pogratulovat. 

"Začal jsem pomalu, možná i proto, že jsem měl za sebou dva dlouhé zápasy. Ale postupně se to zlepšilo. Fyzicky jsem byl v pohodě. Bylo tam hodně dlouhých výměn, David hrál hodně rychle," komentoval Djokovič, který loni v Monaku vypadl překvapivě dokonce už ve druhém kole s Jiřím Veselým.

Druhý hráč světa od lednového triumfu v Dauhá nevyhrál už na čtyřech turnajích po sobě víc jak dva zápasy, když před Goffinem prohrál s Istominem a dvakrát s Kyrgiosem. V Monte Carlu hrál šampion z let 2013 a 2015 na prvním turnaji po zranění loktu a poprvé od loňského Roland Garros na antuce.

Statistiky zápasu
Goffin - Djokovič
3 esa 4
2 dvojchyby 4
53 %
1. podání 'in' 65 %
60 %
úsp. 1. podání 66 %
60 %
úsp. 2. podání 46 %
29 winnery 37
35 nevyn. chyby 38
6/14 hra na síti 13/17
4/17 brejkboly 2/9
čas: 2:35

"Nepředvedl jsem tady své nejlepší výkony. Ale odehrál jsem tři těžké zápasy, ze kterých si vezmu hlavně to pozitivní. Každopádně mám na čem pracovat," řekl majitel rekordních 29 trofejí z akcí Masters Djokovič, kterého prý loket už nijak neomezoval. Nyní má před sebou dva týdny volna, pak ho před Roland Garros čekají Masters v Madridu a Římě.

To Goffin právě prožívá pocity radosti. O tři roky staršího Srba zdolal poprvé až v šestém vzájemném duelu a proti světové dvojce si připsal svůj životní skalp. Dosud bylo jeho maximem výhra nad čtvrtým hráčem světa Stanem Wawrinkou (Indian Wells 2016).

"Vyhrát nad hráčem jako je Djokovič je skvělý úspěch. Nestává se to každý týden, takže si takové výhry moc vážím a dodává mi sebedůvěru," řekl šestadvacetiletý Belgičan, který si v této sezoně připsal už 23. výhru, což je nejvíce ze všech.

Nejvíce výher na okruhu ATP
v roce 2017:
hráč V-P tituly
1. Goffin 23-7 0
2. Nadal 22-5 -
3. Sock 20-6 2
4. Federer 19-1 3
5. Thiem 18-9 1
5. Ramos 18-11 0
6. Tsonga 17-5 2
6. Dimitrov 17-6 2
6. Carreño 17-10 0

Dnes vylepšil i svou nelichotivou bilanci s hráči Top 10 na 7-32, přičemž letos s nimi vyhrál všechny tři duely. V předchozím kole zdolal i světovou devítku Dominica Thiema a tak poprvé porazil dva hráče elitní desítky na jednom turnaji.

"Dříve jsem chodil do zápasů proti těm nejlepším hráčům s přílišným respektem. Nyní už vím, že mám hru na to, abych je porazil," přiznal třináctý hráč světa Goffin, který si dnes také zajistil návrat do Top 10.

Do semifinále turnaje Masters 1000 se Goffin prodral potřetí v kariéře. Loni v březnu na tvrdém povrchu v Indian Wells a Miami nestačil na Milose Raonice a Djokoviče. Nyní je poprvé v semifinále i na takto velkém turnaji na antuce.

V sobotním boji o své největší finále Goffin vyzve devítinásobného vítěze turnaje Rafaela Nadala, s nímž se utkal dosud jen na exhibici v Abú Dhabí.

Statistiky zápasu
Schwartzman - Nadal
1 esa 2
0 dvojchyby 1
52 %
1. podání 'in' 67 %
50 %
úsp. 1. podání 56 %
43 %
úsp. 2. podání 47 %
22 winnery 19
29 nevyn. chyby 20
4/10 hra na síti 12/16
4/6 brejkboly 6/8
čas: 1:39

Třicetiletý Španěl v závěrečném čtvrtfinále porazil 6-4 6-4 čtyřiadvacetiletého Argentince Diega Schwartzmana, který hrál svůj životní turnaj a navzdory dnešní porážce se poprvé posune do Top 40.

Neměl to však vůbec snadné. V první sadě neudržel vedení 4-1 a za stavu 4-4 musel odvracet brejkbol. Ve druhém setu pak přišel o vedení 2-0 a prohrával 2-4. Pak však předvedl skvělý závěr, když zápas zakončil ziskem 14 fiftýnů v řadě.

Favorizovaný Nadal na mečbol trefil vítězný forhend po lajně, na winnery však prohrál 19-22. Zároveň ale udělal o devět chyb méně, než soupeř, s nímž neztratil set ani ve třetím vzájemném střetnutí.

Sedmý hráč světa Nadal, který dnes ve svém 402. zápas na antuce zaznamenal 368. výhru, v Monte Carlu útočí na svůj již 10. triumf. V minulosti dominoval v sezonách 2005-2012 a loni.

Letos svěřenec Carlose Moyi Nadal odehrál pět turnajů na tvrdém povrchu a na třech došel do finále. Na svůj jubilejní 70. titul a rekordní 50. z antuky však čeká už jedenáct měsíců.

První semifinálovou dvojici vytvořili překvapivě Španěl Albert Ramos a Francouz Lucas Pouille, kteří v sobotu svedou souboj - stejně jako Goffin - o své největší finále v kariéře.

Poprvé od roku 1998 tak budou v Monte Carlu v semifinále tři hráči s dvojciferným číslem v kolonce nasazení.

• ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO •
Monaco, antuka, 4.301.125 dolarů
páteční výsledky (21. 04. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Goffin (10-Belg.) - Djokovič (2-Srb.) 6-2 3-6 7-5
Nadal (4-Šp.) - Schwartzman (Arg.) 6-4 6-4
Ramos (15-Šp.) - Čilič (5-Chorv.) 6-2 6-7(5) 6-2
Pouille (11-Fr.) - Cuevas (16-Urug.) 6-0 3-6 7-5

Semifinálové dvojice:
Ramos - Pouille
Goffin - Nadal
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

541
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ramos Vinolas, vo finále Monte Carla :) To je aké funny.

Ale zas na druhú stranu. Logikou jednej silnej názorovej skupiny.

Ramos ukázal, že niekde v hĺbke svojej duše je kvalitný, porazil svetovú jednotku Andyho Murryho. Na turnaji sa dostal do finále, predviedol životný tenis a tak ako kedy Baghdatis alebo Gonzales, v tejto forme by nemal problém s Djokovicom ani Federerom, s ktorými si bohuzial nemohol zmerať sily. Je teda adekvátnou konkurenciou.
Reagovat
Tornes
No... Neviděl jsem všechny Ramosovy zápasy, ale z toho co jsem viděl měl kvalitou dost daleko do formy, kterou předvedl Baghdatis, o Gonzalesovi nemluvě. Hrál na svoje poměry velmi nadstandartně, v absolutních číslech velmi nadprůměrně, ale do těch dvou (a obzvlášť do Gonzalese) mu ještě něco chybí.

Ale jinak je to bez debat naprosto zasloužený finalista a může se porvat i o víc. Je minimálně druhým nejlepším tenistou turnaje a pokud ho někdo ve finále porazí, tak je jeho titul naprosto zasloužený.
Reagovat
Denis92
Pekny kurz 2,1 na Ramosa :) Dufam, ze Nadal nebude vymyslat a s Goffinom si poradi. Este nikdy som tak krasne netrafil cely turnaj, ako toto MC.
Reagovat
brixner
Že tu není Roger! Docela určitě by si vodvezl ten pohár a v šatně utěšoval Rafu po prohraném finále! Vůbec nemám pochybnosti o tom ,kdo vyhraje RG!
Škoda jen, že to hustokrutózně asi neuvidím...
GOAT je jen jeden!
Reagovat
dunphy
Jde se do třetího! #Allez
Reagovat
Krisboy
Pěkná výměna, dobře Lucas!
Reagovat
Krisboy
Tak jsem se chvilku věnoval kytaře, už jsem z5. Na kurtě to vypadá na tuhej boj, tady v diskusi dál zuří žabomyší válka. Takže jsem o nic nepřišel :)
Reagovat
smazaný uživatel
531 kometů? To zase ta Petra vyhrála ten Wimbledon? Nebo čo se tu děje?
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, antuková sezóna, ktorá nikoho nezaujíma.
Reagovat
brixner
Mňa zaujíma! Len neviem, či tomu uveríš:-)))
Reagovat
Pe3k
Přesně, vseci diskutují a nikdo neumí na tenis...Okurková sezóna, pře některé vrchol :D
Reagovat
D@nny
Byt tebou tak na tyhle zbytecne hadky s federerovci kaslu. Stejne je nikdy o sve pravde nepresvedcis a akorat zbytecne ztracis cas... Ber to tak, ze zvysene nadavky na Nadala jsou zpusobene tim, ze se ve hre zase zlepsuje a zda se ze jeste rozhodne neni odepsany, jak zde pred dvema roky mnozi psali, coz je rozohdne pozitivum. Bohuzel letosni AO dopadlo, tak jak dopadlo a to vlilo nekterym zdejsim federerovcum neskutecnou aroganci do zil. Pritom stacilo malo a mohlo byt 17:15 a debaty o GOATu by vypadaly jinak.

Ja beru Rogera jako nejlepsiho tenistu historie a svymi dosazenymi uspechy a vykony, ktere predvadi i v 35 letech si tento titul plne zaslouzi. Trebaze je Rafa za nim, tak tim co za svoji karieru dosahl a doufam jeste dosahne, musi kazdemu jeho fanouskovi delat jen a jen radost. Tim chci rict abys na nejake zbytecne hejty kaslal a radeji si dej nektere uzivatele do ignoru a budes mit klid:)

Ber to tak, Rafa treba vyhraje MC bez toho aby porazil nekoho z top 10. To same se povedlo Rogerovi napriklad v Torontu 2006 a mozna i vickrat a co jako? Je to uplne jedno titul jako titul, za par let si na takovou drobnost, ze neporazil hrace top 10 v caste za titulem nikdo nevzpomene. Dalsi narazky na Nadalovu sexualni orientaci, no boze, Nadal je gay, ale ma sexy pritelkyni se kterou se prezentuje na verejnosti. Roger neni gay, ale ma tohle za manzelku: https://media.super.cz/images/gallery/0000000012491131/qBp7ZhuJwz_CbOH5DrXgYQ/58da3c75a2bd2901ca6c0300-209297?size=539. Kazdy ma sve plusy a minusy hlavne, ze se muzem hrou nasich favoritu zase bavit, no ni?:)
Reagovat
Pe3k
Nadal je gej?
Reagovat
D@nny
Nevim, ja ho neznam, ale podle nekterych zdejsich uzivatelu je:)
Reagovat
Pe3k
Nic proti gejům, mě vadí lhaní a podvádění.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to už tady několikráte převařená polívka, která stejně nakonec skončí zobáčkem, které číslo je lepší. Nakonec v každé etapě je jeden hráč vyzdvihován, druhý zatracován, aby se to následně další rok úplně otočilo, a tak neustále dokola.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nadal je gay?
Na to, že Rafa neporazil v letošním MC nikoho z top 10 si za pár let nevzpomene nikdo kromě houževnatých antiRafans..já si myslím, že někteří si to budou pamatovat i za třicet let a rádi. :) Ale přesně, desítka se blíží a příští týden další desáté oslavy.
Reagovat
blixa
No hej, vraj si ho mahycek vzal za manželku ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty bys z trollhanda udělal úplně chudáka a mučedníka :D přitom je to on, kdo tady nejvíc rozjíždí hejty, účelově lže, provokuje, vybírá si a překrucuje fakta jak se mu to hodí...
Reagovat
Pe3k
Přesně tak! Celý ten první odstavec byl mimo, druhý se dal a třetím to vyšperkoval, prý Nadal je gej :D
Inu staci, že se zastal trolhenda a hned je jasné, že pán je mentál.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ty jsi dost podobný, že na tu očividnou provokaci většinou srdceryvně reaguješ :D měj ho v paži a jeď si svoje :D
Reagovat
Pe3k
celé to je o provokacich a reagováním na ně, asi nás to nějakým zvráceným způsobem baví...
Reagovat
D@nny
Ty tady cele roky ukazujes jaky jsi ubozak a timto prispevkem to zas a znova dokazujes. Neni nic spatneho na tom , kdyz se nekdo zastane nekoho na koho vsichni utoci. Mimochodem nikdy jsem s forhendovymi nazory nesympatizoval a casto mi prijdou jen jako zbytecne hejty, ale pokud je tu nekdo sam proti vsem, tak mi prislo jako dobre mu poradit, aby se na nesmyslne debaty vykaslal a volny cas uzil jinak. Totez udelam ja a nebudu uz reagovat ne nekoho, ktery mi inteligencne nesaha ani po kotniky.
Reagovat
Pe3k
Ok beru, ale uvědom si, že seš zastal někoho, kdo tu jen neužije, nerozumí tenisu a ponižuje všechny fandy Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Berieš, že Dannymu nesiahaš ani po kotníky.

Základ je priznať si problém...Myslim, ze sa v tebe začína prebúdzať drobná sebareflexia. Konečne máš záber, rybár..
Reagovat
Pe3k
Poslouchej Peter, každý správný Petr by měl být rybář, proto také zní rybářský pozdrav; Petrův zdar! Mrzí mě, že si i v tom takový omyl a namísto rybáře si jen internetový troll.

Btw. záběru se žádné kecy na netu nevyrovnají!
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš. Kým ty večer chytáš ryby a je ti zima, ja radšej sedím v reštaurácii a vyberám si medzi lososom, krevetami, či ustricami. Každému z nás osud nadelil iný príbeh, kde ryby majú svoju rolu, Peter :)
Reagovat
Pe3k
Krevety a ústřice jsou ryby jak vyšite...Ale co bych čekal, sme rádi, že rozeznas býčka od koně.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa ti len zdá, lebo si zaslepený fanatik. Síce druhého sledu, ale stále fanatik. To sa však od teba aj očakáva, takže nevybočuješ z ohrádky, máš tam svoj čestný spot :)

Najviac sa tu jednoznačne pľuje na Rafu, ešte aj chudák Múra si tu vytrpí viac ako Federer. Na prvoplánové hejty však fans nereagujú a tak vlákno nemá šancu "ožiť" a vyniknúť.

Naopak, aj z nevinnej poznámky na Federerovu adresu okamžité vzniká tretia svetová, čo opäť len ilustruje naškrobenosť stáda.
Reagovat
smazaný uživatel
blah blah blah
odpovídat ti nebudu, protože mě historie naučila, že je to jako házet hrách na stěnu...
ale neodpustím si jednu poznámku, vždycky jsem byl fanatik A-Roda! Je pravda, že Federerovi fandím hodně, jeho hra je z jiné škatulky, než hra všech ostatních, ale jako fanatika bych se nepovažoval.. (I když, fanatik přeci sám veřejně nikdy nepřizná, že je fanatikem, viď trollie)
Reagovat
smazaný uživatel
Blah, blah, blah...Nerobia tak práve ovečky?

Epic :)
Reagovat
Pe3k
V Petrzalce robí ovečky blah blah blah?
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,

Neviem, či je Nadal gay, nezaujíma ma to. Nech je kludne aj Shemale, mám rád jeho tenis a ľudsky mi je sympatický. Neviem, či je Roger gay, možno má deti zo skúmavky, je to jeho vec. Ženu atraktívnu nemá, snáď je aspoň dobrá gazdiná, noo..

Mňa tie debaty bavia, často sa v nich vyžívam a naškrobených oponentov hecujem. Ak by som pri tom trpel, určite by som ich neviedol. Fanatici sú svojim spôsobom takí komanči. Zakonzervovaní vo svojej filozofii, precitlivelí, neprístupní iným názorom a akonáhle sa s nejakým stretnú, tak sú okamžite v pozore, pripravení Forehanda, akého nepriateľa štátu okamžite lynčovať. Česť výnimkám :)

Nadalovci majú v globále väčší nadhlad, možno to je aj spôsobené tým, že Roger spôsobil Nadalovi menej tenisovej bolesti ako naopak. Škoda tej Austrálie, kruh sa mohol definitívne uzavrieť. Ale aspoň to má grády a ako to nakoniec celé dopadne?..Neviem, ale jedného dňa budú Nadalovci Fanatikom ešte chýbať.
Reagovat
Pe3k
,Nadalovci majú v globále väčší nadhlad' tím si mě rozsekal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za typické představitele fandů s nadhledem skoro až z vesmíru bych vypíchnu hlavně francka, blátolata a barneyho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, vsetci su aktivitou uplne porovnatelni so Spanielom alebo Petrikom..

Argument jak prasa..
Reagovat
Pe3k
To není o aktivitě, ale o tom, že vás tábor je tvořen samými trolly, viz ten cyp co na tebe čumí v zrkadle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Puj je zaujímavý hráčik. Technicky dobre vybavený, aj úderovo komplexný bez väčšej slabiny. Podľa mňa má veľký potenciál, keď sa trochu ustáli, skonsoliduje a vypustí tie krátkodobé momenty, kedy zadelí 2-3UE za sebou, čo rozhoduje gemy a vlastne aj zápasy. Ale akonáhle sa dostane do svojho pozitívneho módu, tak tam vidím veľmi svetlú budúcnosť, najväčšia francúzska nádej.
Reagovat
Nola
nema servis... pamatam zapasy, kde s nim Andy doslovne zamietol kurt svojim returnom
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je taký podivín a prehráva s Ramosami, Zverovami a pod, ale s hráčmi, ktorí by mu mali robiť reálny problém ako Kyrgios a možno Puj napríklad nemá problém.
Reagovat
Nola
pravda, to Novak a Rafa su na tom presne opacne...
Reagovat
Pe3k
Největší jeho problém bude hlava. Nedovedu asi představit, že bude podávat konzistentní výkony. Talentovaný ch hráčů maj Fra dost, ale ta hlava...Tam je to samý e mentál...
Reagovat
Nola
mimo Tsongu, ten ma hlavu na spravnom mieste, ak je vo forme, tak porazi kohokolvek
Reagovat
Herbert_Hoover
Zatím ale Ramos hraje dost slušně :)
Reagovat
mahycek
Nevím, co k tomu říct, ani se moc nechci vymlouvat, že bude Goffin unavenej. Vždyť víte, že má žena je celej život Nadal, ale nemohu si pomoct, žebříčkově víš se prostě s Nadalem neutkali, tak nevím, jak je na tom s tou formou, aby se poměřil s TOP 3 ??? Ale zase, je to jen kdyby.....
Reagovat
blixa
Ty ses oženil s Nadalem ? Že na to bulvár zatím nepřišel ??! I vy kluci tajnůstkáři !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Puj najvacsi omyl MC. VamosRamos!
Reagovat
Herbert_Hoover
No já nevím, mně se právě spíš jeví ten Ramos jako větší omyl. Pouille v kontextu nedávné doby dává smysl větší. Snad dneska "doma" vyhraje. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ramos je nahodou velmi dobry antukar, je tam zasluzene. Puj je tam omylom.
Reagovat
smazaný uživatel
Plus vysledkovo tento rok slabota.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ty vis všechno nejlíp, zadnej jinej názor neexistuje...lol
Reagovat
smazaný uživatel
A to pisem kde?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus si přečíst ty sra.čky co tu pises. ..
Reagovat
Nola
+ 1, Ramos porazil 2 hracov TOP10, Puji mal stastny los...
Reagovat
Herbert_Hoover
Ramos je průměrný antukář. Zatím na antuce zanechal větší stopu (což je docela pochopitelné), ale v širších souvislostech dává Pouille větší smysl. Je komplexnější, do budoucna perspektivní, z toho důvodu si přeji jeho postup. Já bych ta vítězství nad Murraym a Cilicem zase tak nepřeceňoval..
Reagovat
Pe3k
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, ze jak niekoho nemam rada, tak ho zvyknem podcenovat a Lucasa fakt nemusim, ano, je komplexnejsi tenista jak Ranos, ten ma len servis a forehand, ale tu si myslim, ze ho pretlaci. Inak Puj je komplexny tenista, ale nicim nejak extra nevynika, co by mohla byt jeho zbran, ci?! Dobry tenista ale na uplnu top to nie je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dufam ze 1 set uhraje;)
Reagovat
dunphy
Nevím jestli seš chlap nebo ženská, každopádně jsi DEB*L. Hráči můžeš fandit aniž bys ponižoval/a toho druhého.
Reagovat
Krisboy
Puj s Ramosem a Vinolasem na place :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dva na jednoho, klasická cikánská férovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Okej, po tradičnom víkendovom dejchánku medzi dvoma partičkami. Teraz vazne.

Co si myslite o SF Nadala?...Má Goffin šancu?...Zrejme má, kedze na antuke spolu nikdy nehrali a teoreticky by jeho tenis mohol na Nadala platit..Rafa vcera nehral dobre, skalopevne sa drzal svojho plánu, ze Argentincana pretlaci hrubou silou a len hrubou silou. Ten ale odolával..Osobne si dokonca myslim, ze vcerajsi Djokovic by na vcerajsieho Rafu stacil, ale kazdy zapas je iny a Nadal dnes predvedie lepsi vykon..
Reagovat
Kozoroh
Goffin bude unavený. Rafa ho smete bez větších problémů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa může podle mne teoreticky prohrát ve finále s Pouillem, jinak ne. Ale i to je jen teoretická možnost. Moc bych se divil, kdyby letos nebral v MC titul.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to jsem si myslel už před turnajem, vzhledem k jeho výsledkům na hardu.
Reagovat
Pe3k
Souhlasím s tebou. Puji je jediný kdo může Řafu porazit. David nemá žádnou zbraň, být je to velký sympaťák. Uvidíme, včera Řafa začal ztrátou servisu bez uhrazeno balónu, uvidíme čím nás překvapí dnes :)
Reagovat
Nola
Puji ma lepsie zbrane ako David? su to podobni hraci, ale podla mojho nazoru je to presne naopak, Puji tu nemusel zatial celit ziadnemu hracovi TOP10, stastny los mal chalanisko....
Reagovat
Pe3k
Nevím jestli lepší zbraně, ale větší šanci porazit Nadala. S losem souhlas. David by měl dobrou šanci být to na harfu, na antuce proti Rafovi má šance velmi malé.
Reagovat
Tuttovka
Já jsem na Davida dost zvědavý :). Včera hrál většinu zápasu tenis, jaký si zaslouží pozornost, ale také si nemyslím, že by tohle představení mohl zopakovat, i když bych si přál, aby to byl vyrovnaný a pěkný zápas. Na druhou stranu Novak a Nadal nemají diametrálně odlišný herní styl, takže pokud začne, tam kde včera skončil, tak Rafu nečeká nic snadného.
Reagovat
Nola
ty mas strach z Davida? vcera hral vyborne, ale uz stihol odohrat dva 3-setove zapasy v rade, porazil 2 hracov TOP10, musi byt unaveny a 3 hracov TOP10 v rade na takomto podniku dokazal porazit zatial iba Tsonga, vlastne on ich porazil az styroch...

vcerajsi Djokovic hral tuzku v 1.sete, sam to odovodnil, ze bol unavenejsi po tych 3-setakoch a pomalsie sa dostaval tym padom do tempa, podobny scenar sa moze dnes opakovat s Davidom....
Reagovat
smazaný uživatel
Skor zdravy respekt...Som celkom prekvapeny, ze sa doteraz s Rafom prakticky nestretli. David ma s Rogerom aj Novakom uz dost odohraté..
Reagovat
Tornes
No to je zajímavá otázka. Kdybych si měl vsadit za rovných kurzů, tak bez rozpaků beru Rafu, podle mě je celkem velký favorit. Na druhou stranu David hraje velmi zajímavý a precizní tenis. Pokud bude schopný hrát tak, jako hrál první a většinu posledního setu s Nolem, tak mu dávám solidní šanci. Přece jen Rafa sice vypadá, že hraje dobře, ale ty výpadky tam pořád mívá a to je něco, čeho by mohl dobře hrající David využít. Rafa je na tom trošku podobně jako Roger, dokáže stále hrát skvěle, ale většinou ten level neudrží po celý zápas. Viděl bych to tak 30:70 pro Rafu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Se tu hádáte o to, jestli Roger dočůrá na trávě dál než Rafa na antuce a přitom svůj reprezentační boj svádí božská Julča.
Reagovat
ipko
niektoré časti jej tela sú neprehliadnuteľné :)
Reagovat
Krisboy
Uši?
Reagovat
ipko
:D
Reagovat
ipko
Reagovat
Stan_Borowitz
když velké zápasy se hrají úplně jinde. Třeba právě teď v Barceloně bojuje Lukáš Rosol s Thiago Moura Montaigem a je to bitva jako řemen!
Reagovat
Roger_Federer
Nevidel jsem jediny zapas..raci skrabu svojeho draheho psa na kulkach..
;).Staci????
Reagovat
Roger_Federer
"Rtogerove rozhodnutie vynechat antuku samozrejme plne chápem..Výkonostne na tento povrch nikdy nemal, nepatril medzi tých komplexných, ktorí aj mimo svoj povrch hrali jedno finále za druhým. Prečo sa teda strapnovat, ked sa moze pripravovat na nejaké Halle?"

:),;),:););););););););););););););););
Otazkou zustava proc ten Rafa uz 3roky nevyhrava jedno finale za druhym tak komplexni hrac a proc dostava narezano i na cihle nejen od Rogera ale i Foginiho, Verdasca,atd...
Reagovat
Pe3k
Otázka zůstává preco se tu chce forehand neustále ztrapnovat?
Reagovat
Roger_Federer
Ano od Rogera mimo cihlu, na cihle od hracu druheho sledu uz 3roky v kuse..
Ale chapu Peter ze uz vidina moznosti ziskat dalsi RG ti vleva kreb do zil.
Ja mu to i preju, ale ta smesna konkurence na antuce bez nemohouciho Djokovice je fakt zalostna, ze i ne nedopovany Nadal muze v klidu vyhrat 12RG.;); (
Reagovat
smazaný uživatel
+1

Ako si dokazes sám so sebou pokecat
Reagovat
Pe3k
No taky sem se tomu zasmál, ale kolikrát lepší sám se sebou, než jednou stebou...
Reagovat
dappe
5+1+7+5+6 vs 1+9+2+2+0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně,každej soudnej člověk musí mít jasno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ste dostali domácu ulohu v skole?..
Reagovat
Pe3k
Tu, kterou ty řešíš už 10 let :D
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Krisboy
Federerovci x Nadalovci

:DDD
Reagovat
Pe3k
Hodně špatné přirovnání.
Reagovat
Krisboy
Kdybys tady ty diskuse četl z pozice nezávislého fanouška tenisu, viděl bys to naprosto jasně.
Reagovat
Pe3k
No tady nejde o to, co jak kdo vidí, nemůžeš dát Sparta = Federer, Slavia = Nadal, to by prostě nešlo.
Reagovat
Fandina
Tak tak, elegantní tenis Slávie, upracovaný Sparta :-)).
I já jsem Slávistka, takže Roger musí být také :-)).
Reagovat
Krisboy
Takhle jsem to nemyslel. Chci říct, že z mého pohledu jsou to prostě stejné žabomyší války. Já miluju tenis jako takovej, rád ho hraju, rád na něj koukám, rád o něm kecám u piva s kámošema, rád čtu a diskutuji na TP. Ale nejsem chorobně fixovanej na jednoho hráče a necítím nekonečnou nenávist a žárlivost vůči největším soupeřům mé modly. Howgh.
Reagovat
Pe3k
Jasné, tak já taky jen mě baví k tomu všemu si dělat srandu z forehanda...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že oni také necítí nenávist, vůči své modle, podle mě je to jen takové pošťuchování.
Reagovat
Herbert_Hoover
Cítit nenávist vůči své modle může asi fakt jen fanynka Slávie.
Reagovat
Fandina
Tak si najdi význam slova vůči, pak ti to dojde.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdybych ho neznal, asi by mi to přišlo normální, tak jako tobě. :)
Reagovat
Fandina
Tak o co jde?
Reagovat
Herbert_Hoover
Vůbec o nic, jen o to, že je to nesmysl. :)
Reagovat
Fandina
Proč myslíš, já necítím žádnou nenávist od druhých vůči své modle. Ty ano?
Reagovat
Krisboy
Twl, ty zase perlíš dneska.
Reagovat
Fandina
Že by ... úsměv
Reagovat
Krisboy
Vůči své modle určitě ne :) ale vůči jejím soupeřům a fanouškům těch soupeřů ano.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš? Vůči své modle je proti.
Reagovat
blixa
Správně je to Real=Federer, Barcelona=Nadal :D
Reagovat
Krisboy
Ano, když už, tak takhle!
Reagovat
Pe3k
Kurec já mám rád Barcelonu a Federera...
Reagovat
Krisboy
Tak to máš pěknou pakárnu :D
Reagovat
spaniel
Ja taky tak...
Reagovat
Pe3k
Real sucks,, ale zas sedm vždy fandil Zidanovi. Neměl chodit do reálu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Sparta ani Slavia, ani Real Barcelona.

Proste jednoducho, Dobro a Zlo :)
Reagovat
Pe3k
Fajn, že ses sám zařadil ke zlu :D
Ikdyz to bych zlo ponižoval, ty asi spíš hloupost...
Reagovat
Kozoroh
Djokovičovci jsou v tom případě Viktorka Plzeň.
Reagovat
Krisboy
To nevím, ale když to říkáš ty, tak asi ano. Tobě věřím.
Reagovat
Pe3k
Jinak Řafa pri cestě za titulem nepotká ani jednoho hráče top 10, to z MC dělá tak nějakou slabší 250. Ale to je prostě Rafuv styl, když se těm nejlepším nedaří, je jeho čas ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, trochu mi to pripomína podradné Miami, kde sa najleší ani neobťažovali cestovat...Monte Carlo si vsak nenechali ujst a turnaj výkonnostne nezvládli. Holt, presadit sa dokázali len tí najlepší..
Reagovat
Pe3k
Já myslel že nejlepší byli v Miami ve finále...Ale tak je od tebe férové, ze svého muže, jednoho povrchu, mezi ty nejlepší ani sám nepočítás :)
Reagovat
smazaný uživatel
U nas vzdy pokladáme za najlepších jednotku a dvojku.

Ale ty si zrejme aj v skole dostával stvorky a patky a maminka ta chlácholila, ze si aj tak stále najlepší....

Maminky občas klamú Petriček...:)
Reagovat
Pe3k
No lidé co do internetových diskuzí zatahují maminky jsou prostě top :D
Jinak já myslel, že goat a také o pár tříd slabší Nadal, patří mezi ty nejlepší, ale asi teda ne...
Reagovat
Roger_Federer
Zo je samozdrejme blbost..
Pokud sledujes tak dva nejlepsi hraci letosni sezony podle vysledku jsou Federer a Nadal.;)(hruza to jenom pripustit)
Takze v tomto ma P3k pravdu..
Pripadny titul Rafy bude velmi lehkou cestou turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Letošní sezóny :)

Ten rebríček pre nasadzovanie na turnaje tu ozaj nie je pre srandu králikov ludia :)

Alebo si myslite ze race rebricek v marci, ktory odrazal vysledky po 3-4 turnajoch bol bernou mincou??..

Ale no tak, nestracajte podu pod nohami
Reagovat
Roger_Federer
Dneska formicka??
Fakt:
.Rafova cesta k titulu MC17 nevede pres jedineho soupere top10..
Reagovat
smazaný uživatel
A Rogerových 12GS neviedlo cez ziadneho hraca, ktorý by patril do historickej TOP 10...

It sucks :)...Poor Roger
Reagovat
Pe3k
Škoda, že se tam Řafa nebyl schopen nikdy dostat :D
Reagovat
Pe3k
Ale v poho, já to chápu, nejdříve byli pro něj moc silní hráči slabé éry a později Darcis Rosol a spol.
Reagovat
Krisboy
a (malý) GOAT Brown! :D
Reagovat
Kozoroh
" A Rogerových 12GS neviedlo cez ziadneho hraca, ktorý by patril do historickej TOP 10..."

Forehande, zdá se mi, že opět střílíš od boku.Zde se podívej na přehled vítězných grandslamů Federera, kde porazil někoho z trojice Andre+No1e+Rafa (členy historické TOP 10) -
Dvakrát za sebou porazil na US Open Agassiho (2004-05)
Novaka porazil na AO 2007, USO 2007, USO 2008 a WCh 2012.
Rafu zdolal ve Wimbledonu 2006-07 a AO 2017.

Sumasumárum jen na 9 vítězných majorech Fedex neporazil jednoho z těch tří velikánů.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, bolo to od boku...pomýlil som sa o Agassiho plešinu :)
Reagovat
smazaný uživatel
U Rafy si spomínam len na RG10, kde sa mu úplne vymietla cesta...Djokovic, ten snad ani nevyhral GS bez toho, aby porazil jedneho z trojice RF, RN, alebo aspon AM...

Mozeme diskutovat o AM, kde je jeho pozícia v hierarchii samozrejme. Ja stále tvdrím, ze AM je lepsi ako ktorykolvek hrac Rogerovej konkurencie v ranných rokoch do 07...

Najblizsie roky budu zaujimave, lebo su nepredvidatelné...Konečne
Reagovat
Kozoroh
Takového Hewitta bych kladl na úroveň Murrayho. Vyhrál dva GS turnaje, 2x TM a byl 80 týdnů jedničkou. Grandslamových titulů mohl mít víc, pokud by se neobjevil suverén Federer. Na 6 grandslamech, které Fedex vyhrál, porazil při svém vítězném tažení Hewitta.
Reagovat
smazaný uživatel
Sto ludi, sto chuti..

Lleytona som zboznoval a ako skolopovinny som si pytal povolenie od rodičov sledovat jeho nočné zápasy :)

Ale jeho stats su prevalcované stats Andyho. 27 titulov k 45, cca...GS stats úplne...2 tituly, tri finále. Voči 3 titulom a 11 finále..Lleyton vypadol 6krat po prehre s Rogerom, kolkokrat vypadlo AM z GS po prehrách s RF, RN, ND...To sa nedá ani zratat..

Lleyton bol jednotka este v konkurencii v podstate bez Federera, po jeho nastupe okamzite nemal šancu, dokonca ho predbehol este junior Nadal.

Murray bol jednotkou kratsie, ale dokazal sa presadit v silnejsej konkurencii..
Reagovat
Pe3k
Jasně Leytona si zbožňoval, proto ho tu léta ponizujes jako hráče slabé éry :D
Reagovat
Pe3k
Takže po všech těch debaklech, je pro tebe Mary stále nejlepší hráč světa? Zajímavé, chlapce hlupy a pomýlený :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nielen pre mna, ale pre vsetkých, ktorí majú elementárnu úctu k faktom a ich vyplyvajúcim podkladom.

Aj ty ako ovečka si súčasťou ohrádky a akéhosi sociálneho systému, ktorý musíš rešpektovať..A hoci čierna ovečka, musis sa prisposobit..
Reagovat
Pe3k
Ty, ale nemáš elementární uctu k faktům, ty nemáš uctu ahoj sám k sobě :D
Reagovat
Kozoroh
No to píše zrovna ten pravý :D
Reagovat
Pe3k
18,14,12 Nol3 :)
Reagovat
Kozoroh
V dekádě 10. let 21. století:

1. No1e - 11 majorů
2. Rafa - 8 majorů
3. Fedex, Můra, Babrinka - 3 majory

:-) :-)
Reagovat
Pe3k
Tak určitě, tahle dekáda patří Novákovi, o tom žádná...
V té první dekádě, uhrál Roger kolik, 15? ;) a to zaspal na startu...
Reagovat
Kozoroh
Murray má stále za posledních 52 týdnů nejlepší výsledky ze všech tenistů. Tento fakt ale nic nemění na tom, že je slabou jedničkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stále je jedničkou :)

Dajme mu trochu čas. V IW, Miami a MC nikdy neexceloval, prepadak zazil v Austrálii. Ak obháji W., vsetko bude zabudnuté a potvrdí svoj status najlepšieho hráča.
Reagovat
Kozoroh
V Miami že nikdy neexceloval? Vždyť tam 2x vyhrál a 2x postoupil do prohraného finále.
IW Andymu sice nevyhovuje, ale dokázal tam jednou postoupit do finále a miň. jednou do SF. Letos měl lehký los a stejně tuto příležitost prohospodařil již na startu hlavní soutěže.
Ztratit vedení 4:0 v rozhodujícím setu není otázkou nerozehranosti, ale koncentrace. A je jedno, jestli se to stane v MC nebo v Šanghaji.
Já nějak Murraymu úspěšnou obhajobu Wimbledonu nevěřím. Zvlášť, když jsme viděli, co na AO a na březnových hardech předváděl Federer. Když Federer dokázal vyhrát GS turnaj, kde odehrál třipětiseťáky, tak na trávě nebude potřebovat vynaložit tolik energie, aby tam uspěl. A možná Andyho zaskočí někdo jako Grigor před třemi lety...
Reagovat
smazaný uživatel
O matematice tady káže borec co neví že 18 je vic než 14 :))
Reagovat
Krisboy
http://www.tyden.cz/obrazek/201704/58fa41bd88669/crop-1192094-dj.jpg
Reagovat
Pe3k
Diego 4x breaknul Nadala a měl i více wineru? Proč mě to nepřekvapuje?...
Reagovat
Krisboy
Jj, byl to docela divokej zápas. Výsledný skóre je pro Diega až příliš kruté, řekl bych. Bylo to vyrovnanější než se podle výsledku zdá. Rafa se nadřel.
Reagovat
Frantz
Pac nejvíc wineru tam ma ten arogantni pan, co tam nikdy nevyhral :-D Proc me to neprekvapuje? ...
Reagovat
Stan_Borowitz
Provinční turnaj na podřadném povrchu pro hráče druhého sledu. Komu by se tam chtělo riskovat zranění nebo tak. I světová jednička Murray se smál, když vypadl, bo mu to bylo šumák. Djokovič vlastně taky. Takže elita na nějaké MC kašle.
Reagovat
Krisboy
Přesně, Nov4k si byl jen tak pinknout, když to má u baráku, že. Můra tam jel proto, aby se ukázal a svět na něj (úplně) nezapomněl, GOAT se neobtěžoval s žádnou reakcí a pan Berdych dal přednost Ester. Snad jen ten Rafa to trochu kazí, ale u něj je to pochopitelné, jde mu o tu desítku, tak se přemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray sa smál...A skoda, ze nestartuje Federer..Aj my by sme sa chceli zasmiat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že ses smal taky třeba ve finále v Basileji,AO,IW a Miami ty "odborník" co nazývá Edmunda antiantukarem :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Od začátku roku toho Federer nahrál už dost, takže příležitostí zasmát se jste měli neúrekom...
Reagovat
Frantz
www.o2tvsport.cz/tenis/pan-dokonaly-ztratil-nervy-roger-federer-kolem-sebe-nadelal-pekny-neporadek/

Máš recht :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://m.youtube.com/watch?v=sE3QX5Ht9Vw

Zato ten tvůj idol se chova jak malý rozmazleny decko co kope kolem sebe a hledá chybu u všech okolo jenom ne u sebe;))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jsem rád, že tě to pobavilo, 'bo jinak moc radosti v životě nemáš, co? A když tě nepořádek a demolování tak baví a já tě coby top klauna tohoto webu mám fakt rád, tady máš ještě něco k tématu pro zasmání:

http://www.telegraph.co.uk/tennis/2017/03/16/roger-federer-demolishes-rafael-nadal-indian-wells-continue/
Reagovat
Frantz
A co takhle třeba RG2008, to nepřidáš?? ;-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Koho to zajímá? GS, který pravidelně vyhrávali hráči, kteří se na ostatních grandslamech nedostali dál než do čtvrtfinále...
Reagovat
Frantz
A že po něm ten arogantní blbeček ze švajcu tak prahnul, aby aspoň jeden jedinej s pomocí boží ušmudlal, co? :-D
Příjemný víkend v diskuzním onanování, přeji ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zajímavé asociace... to mi připomíná, neříkalo se ti tady náhodou dřív "hulibrk"?
Reagovat
Pe3k
To je zbytečná urážka pro opravdové hulibrky...
Reagovat
Herbert_Hoover
Lendl, Courier, Wilander, Ferrero, Agassi, FEDERER, Djokovic, Wawrinka, Kafelnikov, Borg, Muster, Vilas, Noah...ano skoro nikdo se jinde přes QF nedostal..vlastně z těchto zmíněných se přibližuje jen Muster, který si zahrál jinde pouze dvakrát SF a nejvíc Noah..trefil ses pouze do Costy, Kuertena nebo Gaudia.. :) víc jsem to ani nezkoumal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zrovna od tebe bych čekal, že pochopíš komu a proč to píšu... jinak jsem narážel přesně na ty tebou posledně jmenované hráče. Který jiný GS turnaj se může v open éře pochlubit takovou plejádou noname vítězů?
Reagovat
smazaný uživatel
Napriklad Wimbledon s Krajicekom a Ivanisevicom?...

RG je turnaj, ktory v zbierke chýba najvačšiemu počtu legiend...Stáva sa z neho automaticky najtazsie dosiahnutelny triumf. Turnaj, kde nestačí vediet trepať koberce na celkovy titul, ako Mayko hovori :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak já Frantze taky nemám rád, ale jedno je ho argumentačně sestřelit něčím, co fakt má smysl a něčím, co není až tak košér..tak třeba na AO se tomu přibližuje Johansson..ve Wimbledonu Krajicek, Ivanisevic, Korda se liší od Noaha v podstatě jen o jedno kolo..F na RG, Noah SF na AO..na USO Cilic..ten Costa je úplně mimo mísu no. Noaha a Kuertena bych až tak nezatracoval, i když obzvlášť Kuerten do tvého filtru zapadá, ale mimo GS dokázal na hardu tuším aj vyhrát Masters. Podobně tak Muster.
Reagovat
janek_da
Andre Gomez
Reagovat
Tornes
No když se podíváš na daná kritéria, tak ti na Roland Garros sedí tihle vítězové:

Gaston Gaudio (2004), Albert Costa (2002), Gustavo Kuerten (3x), Sergi Bruguera (2x), Andres Gomez (1990), Adriano Panatta (1976). Celkem 6 hráčů, kteří Roland Garros vyhráli 9 x.

Wimbledon:
...nikdo... (Krajíček SF AO a RG), Ivaniševič SF UO)

Australian Open:
Brian Teacher (1980) - ovšem zde to nebylo odlišností povrchu, ale slabostí AO v té době. Z top 14 hráčů jich nejméně 9 chybělo. (Johansonn SF W)

US Open:
...nikdo... (Cilič SF AO)

Takže Roland Garros vyhráli hráči bez SF na jiném GS 9 x, všechny ostatní turnaje dohromady 1 x (a to ještě ze zcela jiného důvodu, než RG). To dle mne celkem ospravedlňuje Stanovo prohlášení, že RG pravidelně vyhrávali takový hráči (cca 1/6 Roland Garros v Open éře vyhráli takto definovaní hráči). Naopak s výše zmíněnou vyjímkou se to na ostatních turnajích nikdy nestalo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky, ono je vždycky lepší proti dojmům nasadit čísla...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v podstate máš pravdu, Roger 3krat za sebou zdolá Rafu a aj tak celkovú bilanciu na harde len vyrovná a celkovo je to stále o dve triedy pre Nadala..To cloveku naozaj vyvoláva široký úsmev na tvári..Ako niekto, kto sa dlhodobo snazi zabehnut maratón oslavuje po prvom kilometri, ale ty vieš, že ten neborák cielovu pásku nikdy neuvidí..:)

Rogerove rozhodnutie vynechat antuku samozrejme plne chápem..Výkonostne na tento povrch nikdy nemal, nepatril medzi tých komplexných, ktorí aj mimo svoj povrch hrali jedno finále za druhým. Prečo sa teda strapnovat, ked sa moze pripravovat na nejaké Halle?
Reagovat
Pe3k
Aneb jak místní troll hledá nové dno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis, a prihlasil si sa do mojho prispevku celkom sám...

kto hladá nájde..:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Mne hlavně zaujalo, že najednou finále není "útěcha neúspěšných"... další pozoruhodný názorový veletoč...
Reagovat
smazaný uživatel
On si sere do huby cim dal Řím vic ten chlapec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víc*
Reagovat
Pe3k
Včera psal, že kůň je hloupé zvíře a předevčírem, ze Edmund je anti-antukar :D
Chlapec nemá žádnou sebeúctu, ale my se alespoň vždy dobře pobavíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Pisal som, ze kon nepatri medzi najinteligentnejšie zvieratá, nie ze je hlúpy. To ako ked ti niekto povie, ze rozum nie je tvoja silná stránka. Neznamená to hned, ze si sprostý, hoci určité podozrenie a nedoveru v tvoje mentálne stránky to može budiť :)
Reagovat
Pe3k
No hlavně, že každý ví, že hlupy si tu hlavně ty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, z diskusií medzi nami dvoma to jasne vyplýva :)
Reagovat
Pe3k
Já si z tebe dělám celou dobu jen legraci, smutné je, že ani to nepoznáš :D
Reagovat
Kozoroh
Je faacinující, že tu legraci vůči Forehandovi děláš tak, že se sám zesměšníš :-D
Reagovat
Pe3k
Faacinujici? Tak určitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Z dlhodobeho hladiska, ked ma niekto za dekádu ako hlavny argument len tie finále, tak to určite áno...

Z krátkodobého hladiska, ked sa pozeráme na vysledky v kontexte danej sezóny, určite nie..

Ono niekedy treba rozmyslat aj v hlbsich suvislostiach. Viem, je vikend, nejde to. Ale skúste :)
Reagovat
Pe3k
Btw. Nadal prohrál 11 z posledních 12 finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhral MC a hned po tom Barcelonu 2016..Odvtedy na 12 turnajoch snad ani nestartoval. To som teda zvedavý ako mi to vydokladuješ, ty počtár :)

Z matematiky ti maminka tiez vravela, ze si najlepší, čo?..:)
Reagovat
Pe3k
Takže 10 z posledních 12, no tak jak tak goat statistika jak dělaná :D
Co máš furt s tou maminkou? Asi by nebyla řada jakou ostudu tu děláš vaší rodině...
Reagovat
smazaný uživatel
V roku 2015 vyhral tri tituly, opat som zvedavý ako to narátaš :)

Ja ti velkoryso ponúknem priestor, aby si sa mi ospravedlnil za svoju nepresnosť, ale ty guma jedna vygumovaná si stále ideš svoje...

Deb1la nepresvedčíš, že je deb1l, lebo je...Tralala, doplň :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dochází argumenty tak začínáš s vulgarismama? Nerviky na pochodu? ...ale tak co se divim, k tobě to nějak sedi, ta podlost :))
Reagovat
smazaný uživatel
Guma nie je vulgarizmus a deb1l v tomto spojení sluzil skor ako metaforicky vyrazovy prostriedok, kedze oponent ani na druhy pokus a vyzvanie nebol schopný dolozit svoje tvrdenie...
Reagovat
Pe3k
Už se zase uchylujes k vulgarismum? Neber to tak vážně, prostě si tu všem jen pro smích...
Reagovat
Krisboy
Mě ne, já ho nečtu :)
Reagovat
Pe3k
Taky sedm ho mel x krát v banu, ale bez něj je tu nuda. On je takový šáša tenisportalu....
Reagovat
Kozoroh
Titul "šáša tenisportálu" patří tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže :)....

Tento falošný nadhlad dokáže este aj po rokoch pobaviť..

Najprv sa Krysař nezištne zapojí do diskusie, kde nonšalantne upozorní na žabomyšie vojny Federerovcov a Nadalovcov. A potom sa hrdo bije do pŕs, ze ma nečíta.

Akosi pozabudol, ze dnes som tu z Nadalovcov len ja :)..Neskor sa jednorazovo zapojil HH.

A vitazom sa dnesne ráno stáva...Tadá :)

Si to vyhral kamoško..
Reagovat
Pe3k
Ty nejsi Nadalovec, děláš mu jen ostudu! Praví Nadalovci k vůli tobě přestali chodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Petríček..Ja by som ťa niekedy najradšej objal..Ako mojho verného dvorného, no ako to povedať slušne... :)

Ty mi prídeš, ako ten 5-ročný chlapec, ktorý sa v diskusii dospelých neustále a vytrvalo hlási o slovo a svoju chvílku slávy...A my niekde v dialke vnímame tu tvoju hore vystrčenú ručičku, ale len málokedy sa necháme prerušiť..Ja ťa mám v podstate aj rád..
Reagovat
Kozoroh
" Praví Nadalovci k vůli tobě přestali chodit..."

Myslíš Rafaeoliho s xy nicků? :-D
Reagovat
Tornes
To by ti sedělo pouze mimo antuku a ani tam ne zcela. Mimo antuku z posledních 12 finále vyhrál 3. Na antuce má bilanci o poznání lepší a celkově cca průměrnou.
Reagovat
Kozoroh
Nevím, kde jsi přišel na to, že Rafan prohrál 11 z posledních 12 finále. Ve skutečnosti z posledních 12 finále Býk z Mallorky získal 5 titulů a z toho 1 z trávy.
Chtěl sis kopnout do Rafy a usvědčil ses z neznalosti.
Reagovat
Krisboy
Dyť to říkám, že jim ten fanatismus zaslepuje mozky.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak nevím, kdo má za dekádu hlavní argument finále, rozhodně to nebudou fandové Federera, protože tam je hlavní argument úplně jiný, a tím je číslo 18... případně ještě 302. k tomu opravdu není potřeba krkolomně vymýšlet nějaké "hlbsie suvislosti"...
Reagovat
smazaný uživatel
+1111111
Reagovat
smazaný uživatel
Tie diskusie často nie sú prvoplánové a rozoberajú sa rozne témy, ktoré sa prirodzene rozvetvujú a vznikajú nové konverzácie, otazky, atd...

#RG #antuka #Soderling #6:3, 6:0, 6:1 #JedenDebakelZaDruhym #FunnyFinalRogerOnClay
Reagovat
Pe3k
Ale z každé téma nakonec vyplyne stejný výsledek, forehand = troll.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám ti tady vypsat všechny debakly který schytala ta tvoje pseudolegenda? Vazne to chceš?
Reagovat
Pe3k
Řafa je přes to všechno furt legenda, to forehand much tu kazí reputaci...
Reagovat
Roger_Federer
Youznyj-Nadal finale Chenai 08 6:0 6:1
Reagovat
smazaný uživatel
Argumentovat voči finále RG finále v Chennai...To je silný kaliber :)

Vy ste sa tu zišli, úderka..Prvý útok FFF...Jeden lepsi argument jak druhý...Pán Boh zaplat, ze nehájime rovnaké farby, pozerat sa na tieto vlastné góly, to musí mat Rod_Laver ako inteligentný jedinec vasho tabora radost..
Reagovat
spaniel
Když už něco píšeš, fakt to nemůžeš ověřit, když je známé, že ty to potřebuješ jak prase drbání? 4x v řadě a mimo antuky vede.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol...

A kolko to je na harde, 10:9 cca?...Prepac, ze som si dovolil tieto cisla povazovat za vyrovnané.

Nikto nespominal stats mimo antuku.

Tvoji prisluhovaci tu dnes saskuju s akousi bilanciou, ze Rafa z poslednych 12 finale 11 prehral a Stan pisal, ze vitazi RG sa mimo RG nedostanu ani do QF..A ty ides nieco pisat o overovaní..

#SiZabil #AkoSvojichPotopit
Reagovat
spaniel
Napsal jsem to, protoze si jako obvykle napsal blbost (3x a ze vyrovnal na hardu). Proste Nadal vede jen na antuce, jak se na antukare patri. A ty neunasis, ze v obdobi, kdy mel podle tene uz prekonavat Rogeruv pocet GS se to nejenom ze nedeje, ale spis to jde opacnym smerem, byt je vyrazne mladsi. Porad ne a ne se dostat k tomu pocitami zajicu po honu :D
Reagovat
smazaný uživatel
A mozno, ze si zas len niečo blbo pochopil...No Offense spaniel..

Bazilej je hala, takze plati, co som napisal..

Neviem ako ty, ale mna viac hreje na dusi 1:2 na tráve, 9:10 na harde a snad 10:2 na antuke?..Nemam to overene, dopredu priznávam :)

Z toho proste vyplýva, I am sorry to say, ze neisty vysledok zapasu bol len mimo antuky, inde to bolo vyrovnané. To proste neokecáš..V hale je lepsi Roger, na jeho smolu to je legitimne povrch do počtu, taký chudobný príbuzný bez GS..
Reagovat
spaniel
No, s tim uz se da souhlasit.
Reagovat
Kozoroh
Zas tak do počtu hala není, když má TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Pretože teba ešte prekvapuje aj ježíšek:.
Reagovat
Roger_Federer
Skoda, ze nejel Roger, titul by ho neminul.
Djokovic to je k smichu.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul najlepší tatínek, najoblubenejší Švajčiar alebo aký titul máš preboha počas antukovej sezóny na mysli, Dominik?
Reagovat
Frantz
Titul MC TOP LOSER :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zbytečně by si špinil ponožky. Antuka nikoho nezajímá, možná tak ty, co neumí na jiných površích, různé ty Ramosy a tak.
Reagovat
Frantz
Drobná oprava: antuka nikoho z nás, zhrzených elegánovců, nezajímá.. :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty jsi asi byl poslední čtyři měsíce u vás v cvokhausu na izolaci, že?
Reagovat
Krisboy
Taky mě to napadlo. Asi dobral prášky, které od 29.1.2017 měl předepsané. Chtělo by to pana doktora poprosit o nový předpis.
Reagovat
Frantz
Uhaluzil po dvaceti letech jeden GS...
Reagovat
Krisboy
To jsi vážně tak blbej, žes nepochopil, že mluvím o tobě? Ty jseš vážně případ pro psychiatra.
Reagovat
smazaný uživatel
IQ tykve jako většina nadalo - fanatiků tady no :)
Reagovat
Frantz
Féďostupid fans mi opravdu žíly netrhají, don't worry ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A jak jim zase narostla křídla, když má Rafa díky vypadnutí favoritů zase po čase reálnou šanci na titul...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj rychle zapomínají jak dostává ta jejich hvězda poslední 2 sezóny naklep od ruznych loserů :)
Reagovat
brixner
Není to náhodou pinglová? Při prvoletmém pohledu mi to evokovalo slovo čerešnička a hned jsem si vzpomněl na jednu sousedku, té když řeknu něco vo čerešničkách, tak mi jednu flákne a nakonec stejně drží jako socha, když je vochutnávám:-)
Ale bábinka s Magerkou si to tady dneska rozdaly na feróuku, přestřelka na síti alá dřevobekhendvolej:-) Vás dvě mít za sousedky, tak si Vás vobě pozvu k pekárně, po pěti minutách a musely byste si navzálem rozčesat vlásky a pak byste mě pozvaly na Pfo k Větvím-já bych ukázal cestu a Vy byste to zacálovaly! Dobrej nápad, né?
:-))
Reagovat
Fandina
:-)) tak to jsme na tom stejně, já také nejřív četla třešničku a na tu čašničku jsem si nebyla vůbec jistá, jestli je to číšnice nebo co. Ale naštěstí pak pomohl překladač Google :-)).
Reagovat
a.magerova
Hele Zlato, jsem bestie vybíravá a jednotlivce do dvojky i trojky si vybírám zásadně sama... žádná hej nebo počkej na zavolání... takže máš po ptákách... :-P
Reagovat
Fandina
Poslouchej, já nesnáším, když někdo zpochybňuje co říkám, ty to děláš, tak se nediv, že mi to vadí, kdybys to nezpochybňovala, tak bych tě asi k...ou nenazvala. To jen na vysvětlenou. Nemám ráda lháře.

Ale teď k tomu nahoře, on nepsal o dvojce ani trojce, ale o tom, že chce zacálovat někde v pajzlu. Takže jen na vysvětlenou.
Reagovat
brixner
Bábinko, u nás to není žádnej pajzl! Příjde čašník, podá jídelák plný všemožných psích ras,ať už vybereš cokoli, furt je to za dvetěpadě pro dva, s chutí to zhltneš-to garantuju a pak příjde paní Ngujenová a sdělí, že maj i nový kabelky od Gučiho a pokud k tomu vezmeš i šálu, máš to příště jen za dvětě! S Tebou bych to, nejspíš, ustál, probrali bychom Tvůj slabší forhend, vyplývající z poněkud horšího postavení nohou a trupu, ňáký ty recepty a tak, cajk! Ake Magerku máme dneska nějak nabroušenou či co, no, zvrhli bychom do ní saké, co tu pan Ngujen pálí z rejže z Kaufu a vona by změkla, vo to strah nemam :-) A víte co, dámy? Já bych to snad i všechno zatáhl, moje galantnost je tady všeznámá!
Reagovat
Fandina
:-))) dobře dobře, Magerka je spíš naštvaná, že jí zveš na dlabanec, teď už tedy ne zaplatit. Já to beru, to víš, stará bába, ta chápe, že se od ní nic jiného než žvanec nečeká. Magerka čekala dvojku, trojku, ale asi jí nešlo o nápoje ... co už
Reagovat
a.magerova
Magerka není naštvaná, je vybíravá a tudíž odmítá toto pozvání třebas i placené, nemá zapotřebí brát kdejaké cokoli s kýmkoli, na to je její čas vzácný... ještě tak jen s brixnerem na čokoládovo-ovocný dort, to by i brala... takže, až se brixner ozve, domluví se přímo s ním, bez jakékoli potřeby zprostředkovatele.

P.S. A protože je i žárlivá a nerada se o chlapa dělí s jinou ženou, co se trojky týče, bere zásadně dva chlapy... ;-)
Reagovat
Fandina
Tak sorry, psala jsem spíš, ne že to tak je.
Reagovat
blixa
No jo, s tím máme furt problémy, já zase druhýho chlapa ne, jen druhou babu, no je to těžká dohoda, těch dárečků co to stoji ... :D
Reagovat
Fandina
Tak kompromis, čtyřka.
Reagovat
blixa
No , víš, přeci jen, zvládnout tři baby ... už mi není dvacet .. ;-)
Reagovat
Fandina
víš, co to je kompromis??
Reagovat
blixa
Nooo ...jak v čem ! :D Jsou věci, kde kompromisy nedělám ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to je jasné, já taky ne. Já když nechci, tak se mnou nikdo nehne :-)).
Ale teď jsem myslela na takovou hezkou párovou swingers. To bys zvládl, ne?
Reagovat
blixa
Nooo, tak já zase nemusím mít všechno ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to se mi ulevilo :-)))
Reagovat
a.magerova
Chlap nezvládne ani dvě činnosti najednou natož baby... :-P
Reagovat
blixa
Kdo tu mluvil o činnostech ? :-P
Reagovat
a.magerova
Jakože panáček bude ležet a baby starejte se ?!!!
Reagovat
blixa
Vidíš jak rychle chápeš :D :D
Reagovat
a.magerova
To ani není o chápání.... odpozorováno... ale zase, není to tak složitý.... zavřeš oči a babo a chlape starejte se, takže ten můj návrh můžem klidně realizovat.... :-P
Reagovat
blixa
Jojojo, to známe. "Zavři oči brouku !" Nic, víme jak to končí :D
Reagovat
brixner
Víš, co je divný, Magerko? Že Tě vždycky oslovuju velkým písmem...asi mám pro Tebe slabost...Magerko...Magerko...vnímáš ten cit? Nějaký ten dortík bych si s Tebou klidně dal, já je rád! Ale vůbec nevidím nic špatného na tom dát si třeba vobčas dušenýho čokla s mravenčí vomáčkou! Ale ve dvou bych to s Tebou nedal, jsi vostrá jako samurajskej meč, co visí u našeho Čonga na zdi...Trojka s bábinkou...No TVLE, tam by asi šlo už jen vo to, která z Vás ho dřív popadne a zahraje bekhenda směrem k oblíbené spolustolovnici:-) Takže bych přibral Blixu, jeho stoický klid mě fascinuje a samozřejmě Fulneka, to je prostě kámoš! A mezi futra Svala, to pro jistotu nikým nerušeného stolování! Magerko, Magerko, ty bys nejspíš potřebovala výběr mezi mnou neustále v sousedském teritoriu nabízeném K-R-O. To je taková moje svatá Trinity, všeobecně kladně hodnocena a občas až nadužívána:-)
Reagovat
a.magerova
Brixner, Blixa, Fulnek, Jabadu, Fandina a já u jednoho stolu nad psem?
Reagovat
brixner
Nějaký problém?? Všichni ostatní by dlabali, až by jim psí drápky od úst lítaly a Ty budeš dělat vofuky??? Ale vzhledem k tomu, že Tě virtuálně téměř miluju, vobjednal bych Ti tedy tuňáka, ale žádnou pixli, ale hezky čerstvě ulovenýho a zavražděnýho! My vostatní bychom se holt spokojili s nějakou tou kolií...Furt provolegia, no kde to sme, simtě :-))
Reagovat
a.magerova
No... přiznám se, že ten pes mi z celé té rekapitulace vadil jaksi nejmíň i když samozřejmě tuňák je tuňák navíc nepixlový.... přemýšlím nad zasedacím pořádkem a nějak né a né cosi kloudného vytvořit.... :-P

https://www.youtube.com/watch?v=MCJV91m9wg8
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blixa
Tak to mě by ten pes zase vadil nejvíc, takové čisté duše nežeru ! S lidma si nějak poradím ;-) :D
Reagovat
brixner
Vrah lidských duší??? No, po pár kalíšcích saké bys všechno přerekapituloval a von by tě ten morybundus přešel ajcvaj:-)
Reagovat
brixner
Magerko, tak taklenc teda né, to teda prrrr, má zlatá!!! Místo abys byla ráda, že budeš mít kolem sebe plno servismanů a intelektuální elitu, budeš furt hledat ňáký mouchy? Ty jsou v jídeláku taky :-)
Se zasedacím pořádkem si starosti fakt nedělej - po pravici bude Brixner, po levici bude Brixner, nad Tebou Brixner, pod stolem Brixner, pinglovat bude Brixner, doprovod domů(nebo kamkoli do soukroma) zařídí Brixner, ráno zabouchne dveře Brixner, Tvůj mozek bude plný přesvědčení vo tom, že "chci znovu, aby to byl Brixner"...
Holka, spíš se smiř s tím, že jsi prostě děvče štěstěny :-)
Prej zasedací pořádek...no muhehehehehe :-))
Reagovat
blixa
No to je hodně bizarní představa :D :D Nevím proč, ale nějak mě to evokuje závěrečnou scénu ze skvělého filmu Petera Greenawaye "Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec" nad upečenou mrtvolou jejího milence :D
Reagovat
brixner
Blixa, mrtvolky všech druhů je zvrácenost!
Rád konzumuju něco, co se ještě hejbe! A když to ve svym jazyce ještě volá vo pomoc...uáááááá :-))
Pán je labužníček;-)
Reagovat
Fandina
Já úplně přehlídla, že to pozvání bylo na pejsky :-)), tak to opravdu, ale opravdu ne, to ne :-)). Prasátka ano, ale pejsky nikdy, ne!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Mimochodem Diego Schwartzman je Žid, jeho prarodiče utekli z nacistického Německa, takže na Žida hodně slušný hráč, Židé jinak vesměs odmítají sport.
Reagovat
24tomas
a proto jsou v Izraeli přeplácení fotbalisti, basketbalovej maccabi tel aviv, bouřlivý atmosféry na tenise a tak bych mohl pokračovat? :D
Reagovat
blixa
On myslí asi ortodoxní židy. ale ti jsou hodně specifičtí. Odmítají i službu v armádě která je pro Izarel kriticky důležitá, natož sport.
Reagovat
Mayo
https://www.youtube.com/watch?v=dzfm5qTaboU

intergalaktický úder, ako inak El Matador
Reagovat
a.magerova
A já furt, že chyba je na mé straně....

https://www.novinky.cz/veda-skoly/435728-proc-se-casto-rozvazuji-tkanicky-fyzici-znaji-odpoved.html
Reagovat
VlS
No, jsou situace, kdy se zašmodrchají a fyzici na to uspokojivou odpověď nedávají :-)
Reagovat
a.magerova
Jj znám... :-/
To se pak fakt neznám... :-P

Někdy až nůž či nůžky musí zasáhnout.... a úplně nejhorší je to, když se šňůrka zašmodrchá na teplácích a člověk MUSÍ a nůž či nůžky NIKDE....
Reagovat
janek_da
tkaničky jsem už vyřešil, co ale nechápu, jsou kabely, lana. pěkně smotam, položím na sebe. a za pár hodin jsou naprosto zasmodrchane. krásně to rozvedl Jerome Klapka
Reagovat
a.magerova
Jo a když se zašmodrchaj dlouhé vlasy... to je taky masakr... :-/
Reagovat
Fandina
To mohu potvrdit, celý život kromě pár let, mám dlouhé vlasy. A nedavno jsem měla problém s vnučkou, byla u nás a já nedohlídla na její česání a pak jsem půl hodiny vlásky rozčesávala. Ale dobré je si koupit kondicionér na rozčesávání.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal zase něco uhaluzil
Reagovat
dunphy
Titul stejně bere Lucas! To je úplně jasné přeci. S nikým ze zbylých hráčů nemá negativní bilanci. :D #AllezRatapouille
Reagovat
rod_laver
No... kdyby Rafa letos vyhrál FO, Roger W, oba se vystřídali na pozici jedničky a ještě se v pěti setech setkali na UO... Takový scénář by se mi ještě loni zdál úplně nereálný, ale v letošní sezóně je možné vše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytočná hra na istotu od Nadala. Ak aj útočil, tak pre istotu 3 metre od čiar, aby náhodou nedal out. Škoda, lebo tie údery majú razanciu, ale netlačia súpera až do takej defenzívy, ako by mali. Rafa teda ešte nevyužíva celý svoj útočný potenciál (možno okrem posledného gemu). Navyše tam ten tajtrlík behal jak David Ferrer v najlepších rokoch.

Povinná výhra teda pripísaná a tento turnaj Rafa skoro až musí vyhrať, to nie je žiadne Acapulco :)
Reagovat
Kytka
Tak prcek Goffin asi už to co dneska nepředvede. Muselo to být hodně vyčerpávající, nejen fyzicky.
Reagovat
fialka
Vidíš? Pred duelom som písala, že to nebude až taký ľahký zápas. Nasleduje semi, azda to bude jednoduchšie. Dúfam. :)
Reagovat
Kytka
Ano a kdo tu ještě včera tvrdil, že Goffin Djokoviče neporazí?
Reagovat
fialka
No, ja som to netvrdila. Moja úvaha : postráži si to
Reagovat
Kytka
Už jsem to našla: Tommr to byl, předevčírem - tohle napsal: Osobně ale nevěřím, že by Goffin mohl přejít přes Djokovice a možná vypadne už s Thiemem.
Reagovat
Kytka
Už jsem to našla: Tommr to byl, předevčírem - tohle napsal: Osobně ale nevěřím, že by Goffin mohl přejít přes Djokovice a možná vypadne už s Thiemem.
Reagovat
letityfanousek
natrhni mu (píp)
Reagovat
Mayo
Býk co tahralbza úder???? Absolutne intergalakticky úder tejto sezóny, wow
Reagovat
Mayo
Zahral za uder
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa práve zahral úder sezóny..Minimálne, čo sa tejto kategórie týka..
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdy to bylo? Zápas jsem sledoval jen částečně a tak bych si to dohledal v záznamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Majko to postol hore..

Starý dobrý Vintage Rafa, to boli časy...
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, dobrý, ale tohle zahraje i Federer nebo Djokovič. Starý dobrý vintage Rafa byly spíše ty obhozy, kdy míček se šílenou rotací klikové hřídele formule 1 letí prudce obloukem kolem lajny pro čtyřhru, aby nakonec přistál v růžku. Ten obávaný Rafův "banán", který neumí nikdo jiný...
Reagovat
horska.kraslice
Nemá Djokovic sídlo vedle Berdycha? Že by si mohli zítra udělat společnou grilovačlu a dívat se přitom na telku na tenis....
Reagovat
Nola
Novak byva v MC, Tom urcite nie, tak asi nebudu spolu grilovat.... je asi jednym z tenistov a sportovcov, ktory tam nebyva iba kvoli daniam....
Reagovat
a.magerova
Určitý počet dnů v roce tam Tom bydlet musí, aby splnil všechny podmínky tamních úřadů...

https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/kvitova-neni-sama-v-monaku-sidli-berdych-djokovic-i-raonic/r~c8202e1208cf11e49756002590604f2e/
Reagovat
smazaný uživatel
A ten kontrolný mechanizmus funguje ako?...Tak, že Tomovi každý deň niekto klope na dvere, či je doma?..:)

V skutočnosti tam trávia možno doslova pár hodín v roku. Všetko sa dá dnes obísť, keď sa chce..
Reagovat
a.magerova
Tak když tam teď hraje, tak tam určitě i bydlí... jinak samozřejmě se to prý obchází tak, že si najmeš někoho, kdo tam chodí rozsvěcovat nebo se to řeší časovacími hodinami... prostě musíš mít nějaký odběr elektřiny... taky by tam mohl poslat kámoše či rodinu na dovču... tak snad jsou všichni chytří na TO dost... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, veď práve...
Reagovat
VlS
V MC je krásně, proč tam nebýt? Ještě ve výčtu chybí Lucka, Kája a tuším i Štěpec.
Reagovat
Fandina
A Andrejka Hlaváčková.
Reagovat
a.magerova
Šak koukni na fotogalerii, je tam tenistů víc... bydlí i v jiných rájích.... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt nechápu, co je na MC krásného. Vzhledem k nedostatku prostoru je 90 % zastavěno vysokými paneláky a připomíná takové trochu lepší sídliště Praha Prosek. Hezké je staré město (to je ale malinké), tenisový areál, Oceánografické muzeum a poloha u moře, to je asi vše.

Ani vykoupat se tam pořádně nedá, leda z jachty.
Reagovat
Fandina
A co ty skály, to moře, ten vzduch, to je krásné. A ty domy, každý jiný, žádné sídliště :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Skály, moře, vzduch - jistě, ale toho je tam v okolí neúrekom v méně industrializovaném provedení, zejména na italské straně.
Reagovat
Fandina
Ono je to tam na tom pobřeží všechno nějak podobné, ale jenom jedna zátoka je Monte Carlo, domy hezky postavené v patrech, knížecí palác, samostatný stát. Když nechceš industrializaci, tak tam opravdu ne. Ani do okolí. Kdyby to tam nebylo tak krásné, tak by to tam lidi nezinstualizovali.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jen chci říct, že mne Monte Carlo s tou svou pověstí v reálu hrozně zklamalo. Znám tam v okolí (i jinde) spoustu daleko hezčích míst.
Reagovat
Fandina
U mě právě naopak, podle pověsti jsem čekala hrůzu a tam jsem byla nadšená.
Reagovat
Fandina
Ale jinak samozřejmě, je to malé území, moc se toho tam nevejde, ale celkově se mi tam moc líbilo, i v okolí, celá ta Francouzská riviéa.
Reagovat
rod_laver
Mě zarazilo, jak někdo tady vyčítal Rogerovi, jak je jednoduchý, když většinu roku žije v Dubaji. Z mého pohledu je Dubaj mnohem lepší destinace pro člověka v jeho životní fázi než MC. Souhlas s tebou, v MC jsem 2x byl a krom malého starého města na něm nic extra není (ponechme daňové důvody :-))
Reagovat
Marduch
Federer zije v Dubaji? Aj taky je šport :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říka Bohuš, Ku_va jedna arabská to je!!...
Reagovat
Tornes
Nežije v Dubaji. Má tam jednu ze svých rezidencí a tráví tam nějaký čas v roce. Ovšem "doma" je stále ve Švýcarsku, kde pobývá většinu času (můj odhad), má další rezidenci nebo platí daně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ve Švýcarsku bych platil daně taky a dokonce rád... za své peníze dostáváš adekvátní servis.
Reagovat
VlS
Alpy za zadkem mají svou krásu.
Reagovat
Kytka
A botanická zahrada, i když malinká
Reagovat
Fandina
Proč by tam nemohl bydlet, když tam má pěkný byt a je to tam super. Krásné moře, krásné podnebí, hezké prostředí. Ženil se tam a určitě tam často bývá.
Reagovat
Kytka
V antukové sezóně je tam často, trénuje tam. je tam už od návratu z Ameriky. Tom má rád sluníčko a moře. Proč by tam nebyl?
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, je to takový monacký lokálpatriot.
Reagovat
PetaM
No, teoreticky se to dá zjistit od dopingové agentury. Protože té musí nahlásit každý den jednu hodinu, kde ho najdou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nezvolil podla mna dobru taktiku. Srat sa s Diegom vo vymenach, hrat pasivne.
Reagovat
Denis92
Maju v MC na hlavnom kurte svetla?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemajú, po prvom sete to stopnú podľa mňa. Dá sa hrať tak maximálne do 20:30..
Reagovat
Denis92
Boze..normalne by som im odobral organizaciu turnanjov, ak si nevedia aspon na hlavny kurt namontovat osvetlenie. O RG ani nehovorim..
Reagovat
smazaný uživatel
Akurát som svetlá zbadal :)

Tak beriem späť. Ja som si myslel, že tá absencia svetiel je už taký francúzsky folklór...
Reagovat
Fandina
Mají tam světla, když jsem tam byla v úterý, tak na zápas Goffin Almagro svítily, ale nevím, jak jsou intenzivní, protože to bylo ještě před západem slunce a stačily, i když už se stmívalo. Tak snad budou stačit i dneska.
Reagovat
Denis92
Ano, maju. Teraz to bolo vidiet v zabere. Takze to dnes dohraju.
Reagovat
Fandina
Mají mají, mně tam svítily přímo nad hlavou :-))).
Reagovat
facom
ježiš tak to napiš na fejsbůk žes byla v montekarlu na tenise tam to určitě někoho zajímá :-D
Reagovat
Fandina
Co je ti do toho, kde to píšu.
Reagovat
smazaný uživatel
To by na čašníčky nemali, môže ich to oslepiť.
Reagovat
Fandina
Nevím, co je čašníčka, ale já to určitě nejsem, mně nic neoslepilo :-)).
Reagovat
a.magerova
Tvl... taková neznalost slovenčiny...
Reagovat
facom
asi mladší ročník :-D
Reagovat
Fandina
čašníčkou jsem nikdy nebyla, tak nevím, proč bych na to měla kývat :-)
Reagovat
a.magerova
Právěže NE, dotyčná se tu už delší dobu chlubí vnoučaty a důchodem....
Reagovat
Fandina
jsi trapná
Reagovat
a.magerova
Nevím proč, furt tu píšeš, že máš dost času, protože jsi v důchodu a že máš děti i vnoučata... nic co bych si vymyslela, vše tvá slova.
Reagovat
Fandina
jsi ubohá to je vše
Reagovat
Fandina
Ano, jsem v důchodu, mám čas, mám děti a vnoučata a nepřeji si, aby to jakékoli krávy jako ty tady zpochybňovaly.
Reagovat
a.magerova
22.03.2017 11:28 Od: Fandina
Inteligentní člověk se nebaví o nesmyslech jako ty a neptá se jako malé dítě. Moje vnoučata jsou chytřejší než ty. Blbčku.
Reagovat
Fandina
Jsi kráva, to je všechno, co ti mohu sdělit.
Reagovat
VlS
Jsi sprostá, kdy se budeš hádat, že nejsi? Párkrát jsi to zde už předvedla!
Reagovat
Fandina
Ano jsem, pokud se někdo chová jako kráva, tak ho tak nazvu.
Reagovat
VlS
Bacha na ozvěnu
Reagovat
Fandina
Už se stalo.
Reagovat
a.magerova
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/8b/75/25/8b75252ca81c61e239faa4cab8ad11c1.jpg
Reagovat
facom
tak pak asi západočeška :-D
Reagovat
a.magerova
Jak pod námi přiznala, tak lhářka nic jiného, lže tu už mnoho let... :-/
Reagovat
Fandina
zalez ty krávo nebeská
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Fandina. To sa fakt musíš vyjadrovať jak kočiš?...Prebuď v sebe kúsok dámy..
Reagovat
Fandina
Je to kráva, nic jiného si nezaslouží.
Reagovat
facom
jj a podprůměrně inteligentní
Reagovat
a.magerova
A sprostá... nadává nám tu už mnoho let... :-/

19.12.2015 19:39 Od: gigin
Jsi zlý, prohlaný člověk, Fandino.

19.12.2015 19:42 Od: Fandina
A ty ubožák, který má potřebu urážet druhé. Jsi hajzl a šmejd. Jsi zlý a ubohý člověk.
Reagovat
Fandina
Zato ty jsi vzor ctností, trapná, ubohá, hloupá kráva. Ubožačko.
Reagovat
Krisboy
Nehádejte se nám tady.
Reagovat
Fandina
To nejde. Já jsem na některé lidské odrůdy alargická.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
Magu, kašli na to. Nemá to za mák smyslu.
Reagovat
a.magerova
Máš pravdu, jo a vypůjčila jsem si Tvou roztržku s ní z roku 2015 viz výše... aby nováček Tenisportálu byl co nejdřív v obraze... ;-)
Reagovat
gigin
To jsem byl ještě mladý a neklidný ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
:-)) neklidný, to ti zůstalo
Reagovat
VlS
Gigine, cos to kde chytil za virus, že už nejsi neklidný? Kurňa, to mám fakt cosi vymýšlet, abych tě z toho klidu vyved?
Reagovat
Fandina
Já myslím, že už v obraze je. Ctnostná kráva a.magerová.
Reagovat
Fandina
Jsi trapná, to je vše.
Reagovat
Fandina
Dvacetpět let nejsme společný stát, takže slovenštinu neslyším denně, jak tomu bylo dříve v televizi, rozhlase. Takže zapomínám.
Reagovat
spaniel
Tady ji ctes denne.
Reagovat
Fandina
čašníčku?
Reagovat
Fandina
neber všechno tak vážně
Reagovat
Denis92
3,4 kurz zadarmo :) Skoda, ze som este nedal na Davida v 3.sete, ked tam bol kurz 8.

Djokovic nehra zle, ale 3krat uz hrobarovi z lopaty neusiel. Neni na tom tak zle ako Murray, ale bude musiet velmi pridat aj on. Uvidime, ci sa este nieco zmeni do RG, alebo pride restart az na Wimbledone resp. hardoch v amerike pre oboch.
Reagovat
Krisboy
https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74853704567&idb=-1&hash=b9e32f56&t=dGlrZXQgMjAuMzggemEgNTBLxI0gS08%3D%0A&affid=G8kbOfUZsFfSLC%2Bxzzwt6A%3D%3D&popup=1
Reagovat
smazaný uživatel
Novak je na ústavní žalobu
Reagovat
smazaný uživatel
K Nadalovi. Dnes asi vyhrá. Ale rozhodne by nemal hrať s krpcom také dlhé výmeny a hlavne by v nich mal byť aktívnejší a diktovať. Nič také sa zatiaľ nedeje. Takže žiadna hitparáda.
Reagovat
ipko
myslíš že BB si to už postráži? Lebo Nitra strašné prepadáky doma, hlavne včera za pol minúty prehrať zápas.. no nič, treba veriť v zázrak..
Reagovat
Mayo
BB vyhra titul, a prajem im to. Normálne mi je bližšia Nitra ale tento rok som jasne za BB.
Reagovat
ipko
ja ako budem vždy Nitre.. minulý rok mali šťastie v 7.zápase, teraz už pravdepodobne impossible, ale aj tak verím.. Bystrica si to za celú sezónu, ale zaslúži asi viac..
Reagovat
Denis92
Minuly rok sme ich dali na 6zapasov. Ale sranda je, ze to bude do roka a do dna. 22.4.2016 sme ich porazili a vyhrali svoj prvy titul. Zajtra, 22.4.2017 bude zrejme odplata a historickeho titulu sa docka aj Bystrica.
Reagovat
ipko
neviem prečo, ale sa mi zdalo že až 7.. bolo to ale v BB? takže sa musí ísť ešte do Nitry :)
Reagovat
Denis92
Bolo to v BB, ale v 6tom. Pripadny 7. by sme hrali doma.
Reagovat
ipko
jasné.. no uvidíme, dúfajme že sa pôjde ešte naspäť do Nitry
Reagovat
Mayo
Ale mohli by ste ešte zabojovať nech je dráma. Včera ste to ale nehorázne pos.ali.
Reagovat
Denis92
Posr*li sme to doma tak, ze viac sa to ani nedalo. To som este nezazil. Takto darovat BB titul..strasne som nastvany.
Reagovat
Nola
ty si Nitran, wau,,,
Reagovat
Denis92
*Nitrancan..Nitran je salama :) Viem, ze je to tak gramaticky spravne, ale nepaci sa mi to :))
Reagovat
Nola
prave, preto to pisem :D
Reagovat
Nola
moje mile rodne mesto...
Reagovat
Denis92
Krasne mesto :) Uz zijes inde?
Reagovat
Nola
viac menej ano, ale mam celu rodinu v Nitre a ciastocne v hlavnom meste...
Reagovat
Mayo
Nitran je saláma :DD dobre
Reagovat
janek_da
Z pod Zobora?
Reagovat
Nola
ty poznas Nitru, Zobor?
Reagovat
janek_da
Miloval jsem názvy slovenských stadionů :)
Šťavničky, Tehelné pole, Pod Zoborom, Na Pasienkach
Reagovat
smazaný uživatel
Uviedol si však len dva názvy :)
Reagovat
janek_da
Ale no tak. Před chvíli ses ohrazoval, že i Pe3k by pochopil. A naráz jsi tak pinktlich.
Reagovat
Mayo
Pod Čebraťom?
Reagovat
Denis92
Pod Zoborom ale neni nazov stadionu :) Takisto ako pod Cebratom ci pod Dubnom. To su len nazvy kopcov v danych mestach. Nazvy stadionu su Tehelne Pole ci Pasienky.
Reagovat
janek_da
Jasne, ale komentátoři to prostě dycky řekli. :)
Podobně jako mi teď máme Zlouna.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak komentátori skloňujú a vyjadrujú sa nasilu básnicky veľakrát, hlavne tí zo starej školy...
Reagovat
Nola
si blavak ?
Reagovat
ipko
ani v jednom zapase neodskočili na aspoň 2 góly a to bola chyba.. aj keď obidva zápasy mali opticky pod kontrolou, závery vôbec nezvládli.. ako povedal Kmeč, boli to hrubé individuálne chyby, ktoré by hráči na ich úrovni nemali robiť..
Reagovat
Denis92
Ved prave. Bohuzial 1.utok absolutne nefunguje, lebo Slovak je v uplnom lese, Macik podobne a Judd to sam neutiahne. Laliberte neskutocne chyba..Hartzell vobec nepodrzal a ako vravis, rozhodli tie chyby. Nevieme vyhodit cisty puk z pasma a za minutu si prehrame titul..
Reagovat
ipko
presne
Reagovat
Jabadu
To se nám to medituje, když nám lidi pučujou ...
:-)
Reagovat
Kozoroh
Jsem zklamaný, naštvaný. No1e měl momentum na své straně a trestuhodně ho zahodil. Mohl Goffina zaříznout v třetím gemu třetího setu a mohl se připravovat na konfrontaci s Rafou.
Djoker si zahrává nejen se svou aurou šampiona, z kterého má každý respekt, ale i s přísunem bodů. Pokud tento stav bude pokračovat dál, Djoker může na konci roku vypadnout z TOP 10. Novak se točí v sestupné spirále a neví, jak z ní ven :-(
Reagovat
Mayo
A co si čakal, ze dokedy bude dominantný , aj Chicago blackhawks bol topka a teraz su uz len fackovací panaci niečo ako Noje.
Reagovat
ipko
predátori ale zaslúžene
Reagovat
Mayo
Jednoznačne, som rad. Chicago nemusím vôbec.
Reagovat
Krisboy
O Nov4kovy body si nedělej starosti, vzhledem k příznivému losu (vyhnul se J1rkovi) uhrál parádní čtvrtfinále a připsal si krásných 180 bodů.
Reagovat
Kytka
Mimo TOP 10 bych ho zatím neposílala. Těch bodů má tolik, že ho to tam chvíli udrží. Rozhodující bude, co uhraje na RG.
Reagovat
svetova.dvojka
Už se těším na vyjádření Novaka, že je na správné cestě... :-)
Reagovat
Nola
uz si skontroloval vyjadrenie Andyho? Novak je v haji, ale on nie je NO1, v dobach, ked vladol tenisovemu Olympu neprehraval s hracmi mimo TOP 30....
Reagovat
Tuttovka
Jsem rád, že David vyhrál. Podle mě v tomto zápase trochu překročil svůj stín. Vždy byl brán jako pinkal, ale dnes v prvním a od stavu 1-2 v posledním setu hrál vážně dřeň. Skvěle útočil z BH i FH. Mnohem nebezpečnější byl po lajně a při klíčových výměnách nečekal na chybu Djokoviče. Doufám, že mu to vydrží, protože takhle bych ho chtěl vidět hrát častěji. On měl vždy v zápase třeba set, kdy se takhle nebojácně projevoval, a pak se vrátil k pinkání. Třeba ho tohle přesvědčí k tomu, že by do toho měl pálit častěji, neboť v ruce to určitě má. Noleho je mi docela líto, protože jsem doufal, že se před RG zvedne, ale ani jeden zápas tomu nenapovídal. Ty dva předchozí měl hodně na kahánku a dnes to David přes své selhání v druhém setu dotáhl. Snad za tím nejsou zase nějaké zdravotní komplikace a nevynechá další podniky kvůli zápěstí atp...
Reagovat
Tuttovka
Jinak, jak tu psali jiní, tak Novak určitě nehrál špatně. Řekl bych, že to byl nejlepší výkon na turnaji, ale David byl lepší než dva předchozí vyzyvatelé. Na konci zápasu, ale vypadal dost vyšťavený a utahaný. Zápasem i dost zamíchalo sluníčko, které oběma dost škodilo.
Reagovat
janek_da
Davidovi v podstatě Novakův styl sedí. Daleko horší jsou pro něj rychlí tenisté, ruská škola. To nemá rád.
Reagovat
Fandina
Tři zápasy jak vejce vejci podobné, vždycky tři sety a teprve teď se to povedlo. Ten pondělní jsem viděla na vlastní oči na centru v Monte Carlu a Simonovi moc nechybělo, včera Pablo Busta a dneska byl Goffin v závěru třetího setu lepší. Noleho zaslouženě porazil.
Reagovat
Fandina
Oprava, v úterý to bylo, co hrál Nole se Simonem :-).
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Mayo
Aj tak sa rysuje najväčší sok v hokeji. Slovensko ide možno poraziť najhoršieho možného súpera, našu nočnú moru Fínsko heh. Nonsens
Reagovat
smazaný uživatel
Oni sa tam s Andym nakoniec asi dostanu, ale...

Bude zaujimave sledovat ich rebrickove postavenie a súboj o TM.

Nolemu este chýbajú tri turnaje, tri prepadáky, aby sa kruh uzavrel a bol v rebríčku niekde, kam patrí za posledný rok, od júla do júla. To je odhadom niekde na 5-8.. Este ze uhral to finále TM..
Reagovat
Tornes
Nechci tě zklamat, ale ani po odečtení bodů za loňskou antuku Nole ještě není venku z top 4. A ani kdyby neuhrál ani bod, tak má šanci, že se na v ní udrží, natož pokud ještě nějaký výsledek přidá.

Rao ztrácí 700 bodů, což dle mne na antuce nedá. Cilic přes 1000, antuka => spíš ne. Nishi 1175, pokud se najednou nevytáhne do skvělé formy, tak též ne. Rafa 1520, tu je dle mě největší pravděpodobnost, to by na antuce dát měl. Ovšem tohle je jen pokud Nole nezíská ani bod, což je, mírně řečeno, velmi nepravděpodobné. I za Monte Carlo jich má 180.

Ono se totiž sice zdá, jak hrozně Nole hraje, ale ty jeho výsledky jsou stále něco, o čem si hráči jako Raonič, Nišikori nebo Dimitrov mohou jen nechat zdát. Finále GS a WTF a k tomu titul z tisícovky? V jednom roce? To tihle nemají za celou svou kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
No mna si nesklamal, neprezivam pri tom ziadnu emóciu, je to len suchý odhad.

Navyše si zle rátal..Djokovic obhajuje 3600 bodov, skus odčítať len 3000 trebars...

7900-3000..Proste je niekde na 5000 zhruba..Murray, Wawrinka, Federer a Nadal budu mat po RG s velkou pravdepodobnostou viac...
Reagovat
Tornes
Ale houby špatně počítal. Djokovič má přesně 4485 bodů, které získal po antuce. Je čtvrtý v pořadí po Murraym, Federerovi a Wawrinkovi, přičemž před poslední dva se bez problémů jedním dobrým výsledkem může dostat a u Federera to má usnadněné i tím, že ten bude hrát maximálně Roland Garros. Další v pořadí jsou ti, které jsem vyjmenoval i se ztrátou, kterou mají.

Takže ano, i body, které nahrál Nole pouze od trávy do teď mu v kontextu ostatních výsledků zatím stačí na 4. místo. Nadal ho může předběhnout, teoreticky i další. Nole naopak může relativně jednoduše předběhnout Federera a Wáwru. Šance, že po RG bude pryč z top 4 je celkem malá a šance, že se ocitne níže než na 5. pozici takřka nulová.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja o voze a ty o koze.

Písal som o rebríčku po RG...A ze Nolemu chýbajú este tri prepadáky, aby sa kruh uzavrel...Nizsie o tom, ze Wawrinka, Federer, Murray a snad aj Nadal budu mat po RG zrejme viac ako 5000b a tým pádom by sli pred Noleho. Ty hovoris, ze po odpocitani antuky zostane Nole v top 4, co nie je tak uplne pravda. Kedze antuka sa mu moze odpocitat az po RG, kedy sa zas pripočíta antuka ostatným...

Vobec nespekulujem o dobrých vysledkoch Noleho pri tejto hypotéze. Celkom logicky. Veď to písem uz na úvod, pri pouziti terminu prepadák...Ak uhra aj 2x QF v Madride aj Ríme a trebars 4. kolo na RG, stále bude mat len tych cca 5000b...Nepredbehne AM, RF a ani RN, Wawrinka ma teraz okolo 5600 a v Madride a Rime neobhajuje nic, len tych 600b z RG..Stan bude mat viac jak 5000..Najmensiu sancu na 5000b ma paradoxne Rafa, lebo tiez toho dost obhajuje, ale ak ustoji MC a Barcelonu, nemal by mat s touto métou problém...
Reagovat
Tornes
Nikolvěk, mluvíme o tom samým. Jsou dvě možnosti. Buď se neshodneme v pravděpodobnostech jednotlivých výsledků, nebo nemáme stejnou definici tří propadáků u Noleho, a vlastně ještě možná nemáš zcela přesné info.

Pro mě je pro něj propadák vlastně cokoli, co nezahrnuje buď alespoň dvě finále, nebo jeden titul ze zbývajících tří hlavních antukových turnajů (takže třeba dvě SF a QF, celkem 1080 bodů, čímž by se dostal na 5575). To, co píšeš ty je pro něj absolutní propadák, který si osobně ani moc nedovedu představit. Jako pravděpodobnější způsob, jakým by se mohl dostat na podobné bodové hodnoty, je dle mne vynechání alespoň jednoho masters.

Máš špatné čísla u Wáwry, který neobhajuje 600 bodů, ale 1070 (720 RG, 250 Geneva, 18O Monte Carlo (z nichž už 90 obhájil) a pár drobných z ostatních Masters), zbude mu 4625. A vzhledem k jeho současné formě si opravdu nejsem jistý, jestli je schopný nahrát dost, aby mu to stačilo.

U Nadala jsem souhlasil, že má šanci velkou. Murray je jistota. Roger a Wáwra zcela záleží na tom, jak obrovský propadák Nole bude mít a Wáwra samozřejmě ještě na tom, jestli nezahraje nějaký skvělý výsledek. Nikoho dalšího si tam představit nedovedu.

Abych to asi ukončil, protože se hádáme o něčem o čem vlastně skoro souhlasíme. Co jsem chtěl pouze podotknout je to, že ani při nepřesvědčivých výsledcích Noleho není zdaleka zaručeno, že bude po antuce mimo top 4 a naopak je takřka vyloučeno, že bude níž než pátý.

Jinak tady se na to můžeš podívat -http://www.openerarankings.com/Home?RankDate=05-06-2017

Djokovič má opravdu celkem solidní náskok a aby byl horší než čtvrtý, nedejbože pátý, vyžaduje nejen jeho špatnou hru, ale ještě výbornou hru jiných.
Reagovat
Mayo
Kozoroh zaliezol do d1ery.
Reagovat
Nola
wau, si v lese, Kozoroh prave nebol nadseny vykonmi Noleho...
Reagovat
Kozoroh
Tu radost ti neprokážu.
Reagovat
Lunej..
Takze by Djok uz nemohl, vzhledem k titulku tohoto clanku. To jsou tedy veci, Davidovi gratulka.
Reagovat
d@ve
Díky.. :)
Reagovat
Nola
Nole, tak znovu nepresiel do semi, ale Davidovi velka gratulacia, zvladol to po psychickej stranke, 2 sety bol lepsim hracom, Rafa bez si po titul a NO1, antukova sezona je tvoja
Reagovat
janek_da
palec hore
Reagovat
Nola
palec nahoru pre tvoj vyber najkrajsej baby v ceskom FC teame
Reagovat
Krisboy
Šak jsem to říkal...po těch Nov4kových výkonech v minulých kolech se to dalo čekat. Co stačí na Simona a Carreno Bustu, nemůže stačit na Dejva...
Reagovat
janek_da
Už Nov4k? To to letí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka na Kozoroha. Mal prichystané prekvapenie k ich 60 duelu. Logicky sa to teda asi presúva na neurčito, že áno?
Reagovat
Kozoroh
Samosebou se přesouvá do doby, než k 50. konfrontaci dojde. Ale vzhledem k neformě No1eho si kladu otázku, jestli si nebudem muset na 50. zápas počkat do amerických hardů nebo na podzim :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhľadom na skoré vypadnutie by možno Nole mohol skúsiť Barcelonu a pokrstiť tak Nadalov kurt jeho turnajovou výhrou. V ideálnom svete Novaka Djokovica. Ale prečo nie..
Reagovat
Mayo
David - ani to nebolelo (:
Reagovat
svetova.dvojka
Teď si každý do prvních kol přeje Djokoviče..., už 2x byl na vyřazení v tomto turnaji a do třetice už to prostě nezvládl, i když vyhrát mohl, ale prostě se zase vyházel... , klasika
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by som sa viac hneval, ak by Djokovic ten zápas vyhral trebars o 19:30. Takto si myslím, že Rafa zvládne aj dva zápasy za jeden deň.

Asi pôjdem proti prúdu, ale nemyslím si, že by Djokovic hral zle, alebo bol úplne v lese ako Murray napríklad. Opäť bad luck na skvele hrajúceho súpera. Niečo podobné zažíval Nadal, keď hrali proti nemu hráči ako odtrhnutí z reťaze. S Goffinom mal navyše na mále aj na harde, nebolo tomu dávno a bol oficiálne v super forme.

David dnes v prvom a v druhej polovici posledného setu skvelý, prekvapujúco sa nezlakol víťazstva, jeho hra na Noleho platila. Skvelý pohyb, ploché údery, nebezpečný aj z FH aj z BH. Djokovic nehral zle, možno v útoku málinko stráda, ale to je aj odrazom sebavedomia. Očakávaný zápas s Nadalom sa teda presúva, Nadal sa automaticky stáva Hjúdž fejvrit, teoreticky nemá s kým prehrať, prakticky môže aj s Davidom aj s Lukášom.
Reagovat
Nola
nieco podobne som chcela napisat, ale....
Reagovat
tito
Novak vyjma prvního rozhodně nehrál špatně a do poslední chvíle jsem myslel, že to urve. Nedíval jsem se na to pořád, ale závěrečné gemy před brejkem měl při svém podání méně problémů než David, který se dostával pod slušný tlak.
Reagovat
Nola
prehral 1.set, a to celkom jednoznacne, je v lese ako Rafa vlani a predvlani...
Reagovat
janek_da
Bych byl celkem v klidu. Historicky, s dítětem všem top tenistům klesla rapidně výkonnost. Jenom jednomu ne, i když možná že i jemu. Je to prostě život. Novak si svoje uhrál a určitě patří do top5 historicky nejlepších tenistů.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic po narodení Stephana vyhral tak polovicu GS, na ktorých odvtedy štartoval. Cca, ak by ma chcel niekto chytať za slovíčka. Určite sa mu perc. úspešnosť zvýšila v porovnaní s poslednou sezónou, dvoma.

Výkonnosť mu klesla počnúc W16, s dieťatom to nemalo vonkoncom nič spoločné. To už môžeme skôr diskutovať o syndróme uspokojenia a vyhorenia.
Reagovat
janek_da
A já myslím, že jo. Ten konec úspěchů byla setrvačnost.
Reagovat
janek_da
Ale to je jak diskuze politiků jestli za růst HDP může minulá vláda nebo současná ...
Reagovat
Pe3k
Takhle se chrání H2H.
Novák se propadl až na úroveň Můry. To už na žádné rekordy nevidím...Měl by si dát pauzu a najít novou motivaci, na trenéra bych to neházela.
Reagovat
Mayo
Djokovic odchod medzi houna.
Federer da šancu menejcenným a oni to nevyužijú :D ešte uvidíme, co Nadal
Reagovat
Frantz
No111111e Serb111nator K0z0r000h !!!!!!! :-D
Reagovat
Dobry-den
Teď ještě Diego a semifinále snů budou na světě!
Reagovat
smazaný uživatel
David zasluzene. Bol lepsi.
Reagovat
tmora
Nádherný zapas ...
Reagovat
Dobry-den
Už jsem začínal mít strah, ale dobře to dopadlo ;-)
Reagovat
spaniel
Tak mizérie pokračuje, ale nutno uznat, že David hrál skvěle.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak až pátý..., to tu novou éru tedy Djokovič opravdu, tohle už je na ukončení kariéry, Novak by neměl takto už více než rok laškovat se svým jménem.
Reagovat
turista
Proč by Novak končil? Tohle si zažili Fedex, Rafa, zažívá to taky Andy a Niši. Je to blbý, ale musí si tím trápením holt projít.
Reagovat
a.magerova
Gratulace Davide !!!
Reagovat
janek_da
Mohli bysme dát menší žranicu, co? Urugyajský stejk
Reagovat
a.magerova
Co zmizl tomasinho, tak jsem se pořádně nežra... tedy nenajedla... ;-)
Reagovat
janek_da
to já jich měl ...
Reagovat
a.magerova
Já TO rovnoměrně a spravedlivě rozděluju... ;-)

https://i.alza.cz/ImgW.ashx?fd=f3&cd=EK5622
Reagovat
janek_da
Ruším jedničku. Zkusím se trefit do trojky.
Reagovat
a.magerova
Jj beru !!!

P.S. Koho přivedeš? :-P
Reagovat
janek_da
Jsem sobý hnusec. sebe a tabletku
Reagovat
a.magerova
Tabletku se mnou?!!!

No to NIKDO
Reagovat
a.magerova
NIKDY nemusel.... jsem se tak rozčílila, že jsem to ani nedopsala, taková nedůvěra !!! :-P
Reagovat
janek_da
Jsem ti chtěl udělat radost. Tedy ještě větší radost.
Reagovat
a.magerova
Ale tak jooo... ;-)
Reagovat
janek_da
3x chápeš? To bez jakoby dopinku nedám, soryjako
Reagovat
a.magerova
To celkem i chápu.... aaale.... abychom nebyli sedřeni z kůže a ještě i zedřeni... má TO být přeci jen radost... :-P
Reagovat
janek_da
pro jistotu jdu trénovat
Reagovat
a.magerova
Raději v tenisovém žargonu se zeptám: "Jdeš pinkat o zeď nebo máš sparingpartnera?"
Reagovat
janek_da
domluvil jsem si sranda mač
Reagovat
a.magerova
Ale se mnou TO doufám myslíš NAVÁŽNO !!! ;-)
Reagovat
janek_da
No a jak jinak bych to měl myslet?
Reagovat
a.magerova
Prý dobrá komedie... nevím ještě jsem neviděla, tak můžem v "mezičekací" době kouknout.... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=zrgarYboKNg
Reagovat
janek_da
super
a v případě spokojenosti si muzem rovnou strihnout seriál. sice je to jenom hlas, ale aspoň nám bude pracovat fantazie.
https://m.youtube.com/playlist?list=PLackOwtik0BvlDoZpBIrGKmUt8FJaN1DE
Reagovat
a.magerova
Ale všeho s Mírou.... abych pak nemusela líčit...

https://www.youtube.com/watch?v=nVc8w_nqRgM

No i když.... zřejmě by mě s Tebou čekala...

https://www.youtube.com/watch?v=lPq06wtOTq0
Reagovat
janek_da
je to tam.

Snad se už vzbudil i turista
Reagovat
gigin
Novak vyhraje Madrid, Řím a RG. Jakmile si vzpomene na svůj BH po lajně, který má nejlepší ze všech. Má know-how jak porazit všechny.
Reagovat
spaniel
Time violation...super moment jako vždy.
Reagovat
Fandina
Pátý MB, Dejve go!
Reagovat
svetova.dvojka
4 matchpointy v tahu, ale je to o Goffinovi, Novak se jen veze...
Reagovat
svetova.dvojka
Teď klíčový výměna pro Goffina, Novak už je zlomený...
Reagovat
Tuttovka
Jestli ho Goffin neporazi, tak budu fakt naštvaný.
Reagovat
svetova.dvojka
2x matchpoint pro Goffin...,
Reagovat
spaniel
Tak už 4 v tahu..m
Reagovat
svetova.dvojka
Novak má nějak moc měkké údery, ani Goffina nepřetlačí od základní čáry..., a když se to opravdu nehodí , tak udělá chybu..., typický Djokovič po French Open 2016...
Reagovat
smazaný uživatel
V Barcelone pomenovali hlavný kurt po svojom 9-násobnom víťazovi turnaja.
Reagovat
Mayo
Djokovic Vs Nadal. Djokovic kus klesol ale príde zapas s kulturistom a zase bude premotivovany (ako inak proti Býkovi sa chce každý vytiahnuť ) a vyhra štýlom 6-2 6-2 a zase bude neporaziteľný najlepsi Noje na svete heh
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne aby to tí zasrani ukoncili 6:4 pre hocikoho.

Rafa potrebuje dohrat svoj zapas dnes. Uz aj tak stiha len dva sety, tak tak
Reagovat
Mayo
Ak zopakuje včerajšie skóre, tak je šanca.
Reagovat
smazaný uživatel
To ze sa bude podvedome ponahlat, to na výkone isto nepridá..
Reagovat
Pe3k
Po 3 letech má Nadal šanci vyhrát set, možná 2. Nole je v nejhorší formě od roku 2010...
Reagovat
spaniel
Popravdě si netroufám tipovat. Když už bych ale musel, tak na toho s vyšším kurzem ;)
Reagovat
Pe3k
Já bych vsadil na běhala. Nole to má u zardele, to Rafael se snazi o 106 po letech něco uhrát, teď když Roger vyklidil pozici a ostatní SOU bez formy ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A kolko setov by mal sancu vyhrat proti tomu, koho uz antuka nepotrebuje?...
Reagovat
spaniel
Na modré žádný...
Reagovat
Pe3k
Uvidíme na RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole to predlzuje. Akoby vedel, ze o 20:20 dnes v MC zapadá Slnko. Vsemozne sa snazi, aby Nadal dohral/odohral svoj zápas az zajtra. Vskutku geniálne.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžete mi prosím poradit, je nějaká televizní stanice, která vysílá tenis. Děkuji
Reagovat
Kozoroh
Fůha, to byl těžce vydřený gem, ale Djoker si brejk udržel a snad už nedopustí větší komplikace.
Reagovat
Tuttovka
Jestli bude Goffin pokračovat v tom útočení po lajně i teď, tak to nebude žádná pohodicka. Nole je navíc na straně s tím blbým slunickem.
Reagovat
Marduch
to nizky slunko je na pitchu, uz vcera to bylo chvilkama takrka neregulerni.
Reagovat
lars
A proc nema Jokerovic ksiltovku ?
Reagovat
Tuttovka
Asi nechce být plešat :D.
Reagovat
lars
V IW ji mel.
Reagovat
Kozoroh
Škoda těch nevyužitých brejkbolů v třetím gemu, jejich proměnění by Goffina dorazilo. No1e má i tak momentum na své straně a snad zápas, který špatně započal, šťastně ukončí.
Reagovat
turista
Idemo, Novak!
Reagovat
vaclavsubrt
Přitom kdyby Goffin začal hrát bud a nebo... tak ho musí porazit... ted už fakt neni co ztratit a tim pinkáním nic nezíská
Reagovat
smazaný uživatel
Poštár ustúpil zo svojho levelu, Nole si drží svoj štandard. Tretí set by aj tak mohol byť zaujímavý..
Reagovat
Kytka
JÓ, Nole konečně zabral už 4:1 ve druhém.
Reagovat
Kozoroh
ANOOO!!!! Novaku trhej!!!
Reagovat
Kozoroh
Djoko zaber!
Reagovat
Kozoroh
Kolik zápasů musí ještě No1e prohrát, aby si uvědomil, že potřebuje nového kouče?! :-(
Reagovat
Tuttovka
Neklesej na mysli. Ještě neprohrál. Třeba se zvedne, ale chtělo by to nějakou novou krev a hlavně vyhodit toho ementálního kouče ????.
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo nové nohy Kozorohu, nové nohy!!..

Ale teraz vazne. Novy trener neprichádza v plnej sezóne, do rozbehnuteho vlaku, to nemá zmysel...Navyse zazraky a zmeny v hre a myslení neprichádzaju zo dna na den..Zrusenie Vajdy a angazovanie úplne noveho cloveka takto kratučko pred Madridom, Rimom a RG je ako Petrik hovori, jasná Konina. Hijó.
Reagovat
Marduch
O tom nikdo nepolemizuje, však Nole hraje pouťově už od Wimblasu.
Reagovat
Tuttovka
Jinak se tedy domnívám, že třetí gem druheho setu bude znamenat zlom v zápase.
Reagovat
svetova.dvojka
Federer by dal Gofinnovi 2 x 6:1 ostatně jako vždy když spolu hráli... na antuce možná 2x 6:3, a Djokovič neví, co proti němu hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole nehrá zle, ale David hrá nad pomery. Proste ako niekto, kto zabehne stovku za 12, ale dnes ju behá pod 10...

Kazdopadne čakám, ze David obligátne skolabuje a tu stovku dá niekde na hranici minúty. Djokovic aj dnes v troch setoch..
Reagovat
Pe3k
Za 12 zaběhnu v pohodě, ale za 10 semi to nikdy nepovedlo...
Se ti zas povedlo napsat solidní koninu...
Reagovat
smazaný uživatel
Kon nepatrí medzi inteligentné zvieratá. Ale aj on by pochopil, a to by nemusel byt čistokrvný, že to bol iba prímer. V praxi sa pouzivaju na ilustráciu myšlienky.

Alebo si myslíš, že býk Nadal je naozaj býk?
Reagovat
spaniel
Proč myslíš, že kůň není inteligentní zvíře?
Reagovat
smazaný uživatel
Resp. nepatri medzi najinteligentnejšie, aby som bol presný.

Videl som už kopu tabuliek a koň sa nikde nevyskytoval. Napriek tomu, že je to ozaj krásny tvor...
Reagovat
Pe3k
,Videl som už kopu tabuliek a koň sa nikde nevyskytoval'

Forehand ty si prostě kun :D
No v tenisových tabulkách koná nenajdeš, pravda byk tam je a podobně jak ty, ty pablbe, taky není moc inteligentní...
Reagovat
smazaný uživatel
To, že si nepochopil prímer nie je niečo, čo ti nemohlo lichotiť. Ale že nechápeš kontext slovu tabuľka, s ktorým bolo použité. To je niečo, čo ťa musí vyslovene urážať, keďže poukazuje na tvoju nulovú schopnosť chápať písanému textu.

http://www.ranker.com/list/the-15-smartest-animals-on-earth/analise.dubner

Pre teba, a teda niekoho, kto sa neumiestnil ani v tejto tabuľke len potvrdzujem, že to je prvý rebríček, ktorý mi google vyhodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale uz ked ta mam takto po ruke..

Minule ma tu ktosi vyzýval na súboj v behu, tušim ten nepodarený nováčik Franky. Vraj by ma prevalcoval, svoje osobne statistiky vsak neuviedol. Myslim, ze tvojich 12s by ho mohlo zdravo nabudit a vyprovokovat..
Reagovat
Franky
Spominal ma tu niekto? :) nemam presne casy ale ak mas chut a cas mozme to skusit kludne nemam problem si tu zabehnut s hocikym aspon budem vediet kde sa momentalne nachadzam
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne si tu stovku mozeme dat. Aj dvestovku.

Ale pojdem autom.

Tesne za tebou :)
Reagovat
janek_da
Já vas budu točit
https://youtu.be/_WEgR8UXBBk?t=13
Reagovat
janek_da
Tak to bych chtěl vidět tedy. Za mě bylo že hranice 13s už znamenala, že jsi celkem kvalitní sprinter(amatersky). A pod 12s už jsi dost dobrej. Prostě nevěřim.
Reagovat
Tuttovka
No, čekal jsem, že si na Goffina bude Nole věřit, ale zatím to tak nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu poprosit o zdarma odkaz, na čem to sledujete? (např. na youtube) Na tomto webu https://www.batmanstream.com/ už to měsíc nefunguje, nevíte někdo, proč to nefunguje?
Reagovat
Tuttovka
Pusť to v jiném prohlížeči než v chromu a půjde ti to ????.
Reagovat
PetaM
Já se na batmanu zrovna koukám :) Mám Lišku :)
Reagovat
horska.kraslice
Já právě sleduji http://live.robinwidget.org/streamvideo8/goffin-vs-djokovic-atp-monte-carlo-live-stream-191605.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde mi to, píše to už měsíc toto: Error loading player: No playablesources found.
Reagovat
horska.kraslice
Chytám to taky přes Mozillu Firefox, jede mi to bez problémů.
Reagovat
Pe3k
http://www.sport365.live/en/home/57cadfe9c4ee6
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e! Bojuj, Serbinátore!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist