Goffin přijde kvůli zranění kotníku o Wimbledon

14. 6. 2017, 20:56
Aktuality 8
David Goffin nebude hrát ve Wimbledonu. Belgický tenista ještě nevyléčil zranění kotníku, kvůli němuž musel skrečovat zápas třetího kola na Roland Garros proti Argentinci Horaciu Zeballosovi.
Profily hráčů
David Goffin

David Goffin si kotník podvrtl před dvěma týdny v průběhu utkání třetího kola French Open při dobíhání míčku za základní čarou, když se mu dostala noha pod plachtu. 

Následná vyšetření odhalila natržený sval v oblasti pravého kotníku a šestadvacetiletý Belgičan je na několik týdnů ze hry. Dnes na sociálních sítích oznámil, že letos si na trávě nezahraje. Nestihne ani Wimbledon, který startuje 3. července.

 

"Lékaři jsou optimističtí, ale není dost času, abych byl na turnaj připraven. Chci být stoprocentně fit. Už se nemůžu dočkat, až se vrátím na kurty," uvedl třináctý hráč světa Goffin.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
janek_da
Mě by zajímalo, jak mu to tak rychle zmrvili tu nohu pod plachtou.
Reagovat
PetaM
Kvůli hloupému dobíhání míčku, který by stejně ztratil ... Někdy je holt lepší ten fiftýn prohrát ... Učte se od Káji :D
Reagovat
gigin
Přesně tak!! Tady je jeden borec a on se nerad hýbe. Hodíš mu to doleva, letí tam, odehraje, vrátí se na střed, hodíš mu to zpátky do stejného místa, on sa na ten letící balón podívá a říká: Seru na to kuwa, teď jsem tam byl!
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
horska.kraslice
Ach jo, zatracená plachta. :-(
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist