Halepová už popáté nestačila na Cibulkovou a utrpěla třetí porážku v řadě

25. 9. 2018, 20:46
Aktuality 13
WTA WUHAN - Simona Halepová v posledních týdnech kopíruje svými výsledky loňskou sezonu a znovu utrpěla tři porážky v řadě. Po neúspěchu ve finále v Cincinnati a selhání v prvním kole US Open opět nezvládla vstup do turnaje v čínském Wuhanu, kde podlehla Dominice Cibulkové. Slovenka tak zvýšila vedení ve vzájemné bilanci na 5-2, přičemž mimo antuku vyhrála všech 10 setů.
Simona Halepová a Dominika Cibulková

Simona Halepová 19. srpna ve finále turnaje v Cincinnati neproměnila mečbol proti Kiki Bertensové a od té doby nevyhrála. Na první soupeřce skončila na US Open, kde nestačila na Estonku Kaiu Kanepiovou, i dnes v čínskem Wuhanu, kde ztroskotala na Dominice Cibulkové

Světová jednička si dnes dokázala pouze dvakrát udržet svůj servis. V prvním setu uhrála jen osm fiftýnů a potřetí v sezoně dostala kanára. Ve druhé sadě vedla 4-2 a za stavu 5-5 podávala na zisk setu, k setbolu se ale nedostala a prohrála 0-6 5-7.

Devětadvacetiletá Slovenka Cibulková tak vyhrála pátý ze sedmi vzájemných zápasů. Obě porážky utrpěla na antuce, mimo ní vyhrála všech deset setů.


Halepová na posledních třech turnajích dosáhla totožných výsledků jako v loňské sezoně. Příští týden bude obhajovat finále na velkém turnaji WTA Premier Mandatory v Pekingu, sezonu zakončí na Turnaji mistryň, na němž se loni nedostala ze skupiny.

Předloňská finalistka Cibulková se v osmifinále utká s Ruskou Darjou Kasatkinovou, s níž jediný vzájemný souboj předloni v Petrohradu prohrála 1-2 na sety.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2,746.000 dolarů
úterní výsledky (25. 9. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Kruničová (Srb.) 6-3 6-4
Siniaková (ČR) - Garciaová (4-Fr.) 3-6 7-6(5) 7-6(4)
Qiang Wang (Čína) - Kar. Plíšková (8-ČR) 6-1 3-6 6-3
Gavrilovová (Austr.) - Strýcová (ČR) 6-2 7-6(3)
Cibulková (SR) - Halepová (1-Rum.) 6-0 7-5
Wozniacká (2-Dán.) - Petersonová (Švéd.) 6-4 6-1
Kerberová (3-Něm.) - Keysová (USA) 6-0 4-1 / skreč
Sabalenková (Běl.) - Svitolinová (6-Ukr.) 6-4 2-6 6-1
Keninová (USA) - Görgesová (11-Něm.) 6-3 2-6 6-4
Pavljučenkovová (Rus.) - Bertensová (12-Niz.) 6-4 6-2
Kasatkinová (13-Rus.) - Xiyu Wang (Čína) 6-1 3-6 7-6(8)
Muguruzaová (14-Šp.) - Golubicová (Švýc.) 6-0 6-1
Bartyová (16-Austr.) - Saisai Zheng (Čína) 4-6 6-1 6-2
Puigová (Portor.) - Sasnovičová (Běl.) 6-2 6-2
Kontaveitová (Est.) - Vekičová (Chorv.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Makarovová (8-ČR/Rus.) - Ťiang Sin-jü/Wang Čchiang (Čína) 6-7(4) 6-4 11-9
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
EllNino
je tu tento týden zcela ignorován ... tak aspoň tady, opět došlo na zápas Potapova - Danilovic, tentokrát vyhrála ale Nasťa 6:3 6:3, Olga byla zavázaná a ne moc ve své kůži ... myslím, že tento zápas uvidíme na tou ještě mnohokrát :)
Reagovat
Mayo
Kks to je nonsens aby bola Halepka fackovací panak Dominiky :D
Reagovat
tommr
a letos u toho předvedla i velký divadlo s údajným zraněním i když to jí nezabránilo málem vyhrát druhej set. Její fanoušci ale zase můžou vykřikovat, že zdravá Halepová nikdy neprohrává ...

Podle důvěryhodných informací bude Halepová startovat i v Moskvě i když se od ní dá čekat opět "nečekanej" výpadek už v prvním nebo druhým kole ...
Reagovat
PetaM
Jo, Simona se vyjádřila, že chce něco před TM změnit, protože poslední roky vypadávala ve skupině ... (ale proč ne, jen ať se v Moskvě unaví :D )

No já nevím, co se ti na tom nelíbí. Zdravá Halep opravdu prohrát nemůže. Stejně jako zdravá Petra, zdravá Karolína, zdravá (především ŽENA a MATKA) Serena, atd. Prostě nikdo zdravý nemůže vypadnout, logika prostě. :D :D :D /ironie/
Reagovat
Aussie
Myslím, že by si měla nechat udělat plastickou operaci obličeje. Z profilu příliš připomíná neandrtálce.
Reagovat
Frick
(především ŽENA a MATKA, ale ZEJMÉNA - AFROAMERIČANKA - celý život TÝRANÁ ze strany BÍLÝCH RASISTŮ)
Reagovat
slacker
prevsim SUPerkrava
Reagovat
Mayo
Ty hnusný rasista.
Reagovat
slacker
jo ale jen vuci cernym, jejich civilizacni podradnost dokumentuje krome milionu dalsich veci napriklad drasticky rozdil mezi Haity (95% cerne populace) a Dominikanskou republikou. Zapadni a vychodny pulka stejneho ostrova Hispaniola.
Reagovat
Mayo
Podľa mna by mali byt ľudia čierni.
Reagovat
slacker
podle me by lidi meli umet litat a dychat pod vodou i ve vakuu
Reagovat
annah
Ono to asi není složením obyvatelstva, ale tím, že Haiti se příliš brzy osamostatnilo z koloniální nadvlády Francie - už na začátku 19. století. Nastala doba, kdy se v čele státu střídali různí generálové jak na kolotoči, série atentátů, vojenských pučů apod. Nikdy se tam situace úplně nekonsolidovala - na rozdíl od Dominikánské republiky. Ta získala nezávislost mnohem později, takže moderní civilizace měla větší šanci zapustit kořeny.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist