Hingisová a Murray porazili obhájce titulu a vyhráli wimbledonský mix

16. 7. 2017, 21:42
Aktuality 3
WIMBLEDON - Nejvýše nasazení Martina Hingisová a Jamie Murray porazili ve finále smíšené čtyřhry ve Wimbledonu obhájce loňského prvenství, domácí Heather Watsonovou a Fina Henriho Kontinena, dvakrát 6-4 a první společný turnaj proměnili ve vítězství. Švýcarská hráčka si připsala už 23. grandslamový triumf v kariéře, její britský spoluhráč čtvrtý.
Jamie Murray a Martina Hingisová

Šestatřicetiletá Hingisová má na kontě pět grandslamových triumfů ve dvouhře, dvanáct ve čtyřhře a šest v mixu, ve kterém bývalá světová jednička ve Wimbledonu triumfovala poprvé před dvěma lety. Také Jamie Murray, starší bratr světové jedničky Andyho Murrayho, vyhrál smíšenou čtyřhru ve Wimbledonu podruhé, když navázal na triumf z roku 2007.

Watsonová s Kontinenem, který zítra přijde o post deblové světové jedničky, dnes utrpěli vůbec první společnou porážku. Společně totiž odehráli pouze poslední dva ročníky Wimbledonu; loni triumfovali, letos prohráli ve finále.

• WIMBLEDON 2017 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 13.924.819 dolarů
nedělní výsledky (16. 07. 2017)
• Smíšená čtyřhra - finále •
Hingisová/J. Murray (1-Švýc./Brit.) - Watsonová/Kontinen (Brit./Fin.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
ale ať se Martina ještě má čím utěšovat...
Reagovat
Nola
tiez by som prijala podobnu utechu, tenisovym umom si zabezpecuje luxusny tenisovy duchod
Reagovat
FulnekUltras
to důchodové ceny útěchy pro mnohé lidi, pracující celý život, jsou řádově opravdu trochu jinde - ptát se proč, budu jinde... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist